Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Herşey kabulum şekerim uyarım ben

aslııı işe gitmek çok zor olur şimdi sana ben olsam bende gitmek istemezdim hatta ben doğum izninden sonra nasıl dönerim diye düşünüyorum

Bana uyar tatlım çogunluk ne isyersr kabulum

Selam kızlar Perşembe annemlere memlekete gittim bugün döndüm nasılsınız keyîfler nasıl bîr sorun yok inşallah benim 4gündür sütüm geliyor hemde nasıl iki çocuğu emzirsem doyar o şekîl ilk sütüm geldiği gün çok ağladım sonra rahatladım ama göğüslerinin ağrısından duramıyorum

Özlemm canım benimmmm
senin takvimin mi yok benim bilg çıkmıyor mu acaba? Eğer yoksa bende geç yapmıştım yaa haftalar çok hızlı geçti gibi gelmişti bana sana da öyle gelir şimdi :), ama yok varsa takvimin benim bilg acizliği diyeyim..

Aslı ya Allah Razı olsun çok sağol.. inşAllah bi daha olmaz inan akşama doğru oluyor ya mesela şu saatlerde elifi gözlemleye gözlemleye bi hal oluyorum.. çok sağol yaa.. ayy çokduygulandım hee hakikatende çok sağol.. ayrıntılıyı demek ki ikizlerde böyle yapıyorlar ne kadar güzel belki ilerleyen haftalarda tekrar yaprlar sende hep net görürsün evlatlarını.. şimdi aynı mı ayrı yumurta ikizi mi oldukları belli oluyor mu? Ay kızlar ya bundan sonra gebe kalıcaklar hep ikize gebe olsunlar inşAllah, Aslı ne kadar güzel ultrasona bi giriyorsun 2 tane bebiş hoplayıp zıplıyor di mi? çok güzel yaa Allah size sağlık sıhhat versin, Tüm isteyenlerede mevlam nasip etsin inşAllah..

slm kızlar ne var ne yok.3 gündür bilgisayarımız bozukgiremedim..geçmişede pek bakamadım...herşey yolundadır umarım...biz iyiyiz..kızım bu ralar memeyle boğuşuyo onunla uğraşıyorum..göğüslerim hala geçmedi acaba yanlışmı tutuyo diye düşünüorum ama anlatılanlara da uyuyorum..göğüs uçlarım oldukça büyük.ağzına anca dığıyo gibime geliyo..bu arada bebeğinin burnu tıkananlaa bi tavsiye emzirirken başın açın..boncuk boncuk terlediğini göreceksiniz.o ter üstünde kuruasın yoksa burnu tıkanır.

bediş bebeğinin sancılarıyla uğraşıyomuşsun Allah kolaylık versin..ne gerekiyosa yapıyosundur eeminim..

duamnur burcu göğüslerine ılık havlu koy ağrını alır derler...

bu arada doğumu yaklaşanlar var..misal nazan..onlardan ne haber..

taze hamişler aslıyla özlemi okudum onlarınkide yakın birbirine..

sedaaaaaa geçen gece seni gördüm rüyamda..senin eve gelmiştik bize önceden yaptığın sarmaları pataes kızartmalaarını ve köfteleri ikram ettin..:))resmndeki halindin tabi..

benden havadiseler bu kadar
daha neler var neler yok topiğin habercisi urcu haber versin bana

BIRCAN, GÜL 82, ÖZLEM, 7VEREN GÜL, BEDRIYE canlar dualarınızı okudum, hepnizize tek tek dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah

NAZAN VE GÜLHAN size de fetih suresi okudum Rabbim çok kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, gazsız, sakin bir evlat olsun yavrunuz, bol bol sütün gelsin inşallah

Canım benim, memlekete gitmekle cok iyi yapnişsin, kafan dağılır inşallah, gögüsle icin en iyisi ılık banyo diye duydum, ama yinede hamileler daha bilir, canım benim, Rabbim sabır versin, kolay degil ama hamdolsun ki Rabbim sana gücünü veriyor

Kızlar dua listesini bitirdim ben okuyamadığım için eşim devam ettî Allah kabul etsin
Tamam canım Allah bin kere razı olsun, tez zamanda sağlıklı bir evlat versin, yeni listede de olmayacakmişsın, hayırlısı olsun, nasıl istersen

Bukeeeeet canım benim hoşgeldin
Valla bu aralar topik durgun, en önemli meselemiz, senin göğüsler, ve Elif'in sancılarıydı,inşallah ikinizde en kısa zamanda tamamen iyileşmış olursunuz,
Duamnur Burcu'yu okumuşsun zaten
Nazan ve Gülhan daha doğurmadılar ama bugün yarın gelecek bebeleri çok belli :)
Ozlem yarın dr gidecek
Aslı ayrıntılı ultrasounda girecek
Nazan'ın meme ucu iltihap olmuş, annesi soğan sarmış son durum ne bende bilmiyorum
Sündüz ve Bircan topigi yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar
Meral işleri yoğun olduğu için gelemiyor
Tümayın doğumüna 4 hafta kaldı inşallah

Ana başlıklar bunlar canım :) öptüm sizi :)

Ewett ikisininde baya sekillenmisti şimdi dha da büyümüşlerdir heralde senin bebiste büyümüştur yarın gelir anlatirsin )
İşe başlamak zulüm (

inşallah yarın hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli görürsek anlatırım canım ayyy çok heyecanlı

canım doktor sana bi ilaç vermişti o işe yaramıyormu yada bi göğüs pompası alsan onla sağsan olmazmı acaba,doktora bi sorsan süt orda kalıpta dışarı çıkmayınca belki bi problem olabilir

bedriyeceğim canım, benim takvimim yok sende geç yapmıştın hatırlıyorum,inşallah bizim haftalarda hızlı geçer

Allah yardımcın olsun canım Elif biraz daha büyüsün herşey yoluna girer inşallah...Canım doktorum bu hafta için randevu almamı istedi sonrada bana gel dedi umarım herşey yolunda gider..bide ikizlerim çift yumurta ikizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…