- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.881
aslııı kuzum beni görmüşsündür belki
Belkideya sabah hatirliyodum unuttum ) sen geçen hafta gitmedin bu hafta gidicekmisin doktora ?
özlemim bu hafta yeni dua listesini yaparım inşallah, nazan'ın öneriside çok güzel ,bediyemein öneriside çok güzel, benim şoyle bir fikrim var, inşirah çok kısa bir ayet 3 kere onu okuyalım, 33 kerede haybinallah okuyalım diyorum, herkesden yorum bekliyorum
DIKKAT DIKKAT DIKKAT
DUA ÖNERIM
Günde 3 tane inşirah (çok kısa bir ayet) ve 33 tane hasbinallah çekelim, ne dersiniz, hem yorum, hem de katılmak istediğinizi yazın bana bebekler :)
yarın gideceğim inşallah
Hımmm heyecanlı mısın? Yaa bende yarın işe başlıcam hiç gözüm yemiyo yatmaya alismistim tembelliğe yani
pek değilim ama ultrasonda bebeği hareketli görürmüyüz diye düşünüyorum sen en son kaçıncı haftada gitmiştin
Canım benim kontrollerim hep 2haftada bi oluyo önceki gittiğimde 9 buçuk haftalık demişti Şuanda 11.haftadayim bakalım doktor ne dicek ama hareketlenmistir sanirim)
nasıldı ultrasonda baya vücut şekilleri oluşmuşmuydu
özlemim bu hafta yeni dua listesini yaparım inşallah, nazan'ın öneriside çok güzel ,bediyemein öneriside çok güzel, benim şoyle bir fikrim var, inşirah çok kısa bir ayet 3 kere onu okuyalım, 33 kerede haybinallah okuyalım diyorum, herkesden yorum bekliyorum
DIKKAT DIKKAT DIKKAT
DUA ÖNERIM
Günde 3 tane inşirah (çok kısa bir ayet) ve 33 tane hasbinallah çekelim, ne dersiniz, hem yorum, hem de katılmak istediğinizi yazın bana bebekler :)
Herşey kabulum şekerim uyarım ben
Bana uyar tatlım çogunluk ne isyersr kabulum
yapmak istemedim sündüzcüğüm, ilerleyen zamanlarda inşallah yaparım 12.haftayı bekliyorum ben böyle diye diye hamileliği tamamlarmışım
burcuu bedriyenin önerisi güüzelmiş canım (gerçi ben daha listeyi bitirmedim ama Allah nasip ederse bitireceğim inşallah)
Canım ikiz olunca erken oluyormuş galiba bilmiyorumki ?vardır çatlak doktorumun bi bildiği)
Elif iyi olmuş şükür inşallah bida olmaz inan her namazimda dua ediyorum
Bu arada bu gece rüyamda seni gördüm topikten biri daha vardı da onu hatırlamıyorum hayırdır
Burcummm böylede taşı sana atar gibi oluyoruz ama bende sen ne dersen uyarım dediğin gibi yapalım.. Allah kabul etsin inşAllah ettiğimiz dualarımızı..
DIKKAT DIKKAT DIKKAT
DUA ÖNERIM
Canım bu dua listesinde ben olamayacam inşallah bir sonrakine ama çok güzel dualarDua listesi şekerleri, varan 1
Canım benim, memlekete gitmekle cok iyi yapnişsin, kafan dağılır inşallah, gögüsle icin en iyisi ılık banyo diye duydum, ama yinede hamileler daha bilir, canım benim, Rabbim sabır versin, kolay degil ama hamdolsun ki Rabbim sana gücünü veriyorSelam kızlar Perşembe annemlere memlekete gittim bugün döndüm nasılsınız keyîfler nasıl bîr sorun yok inşallah benim 4gündür sütüm geliyor hemde nasıl iki çocuğu emzirsem doyar o şekîl ilk sütüm geldiği gün çok ağladım sonra rahatladım ama göğüslerinin ağrısından duramıyorum
Tamam canım Allah bin kere razı olsun, tez zamanda sağlıklı bir evlat versin, yeni listede de olmayacakmişsın, hayırlısı olsun, nasıl istersenKızlar dua listesini bitirdim ben okuyamadığım için eşim devam ettî Allah kabul etsin
slm kızlar ne var ne yok.3 gündür bilgisayarımız bozukgiremedim..geçmişede pek bakamadım...herşey yolundadır umarım...biz iyiyiz..kızım bu ralar memeyle boğuşuyo onunla uğraşıyorum..göğüslerim hala geçmedi acaba yanlışmı tutuyo diye düşünüorum ama anlatılanlara da uyuyorum..göğüs uçlarım oldukça büyük.ağzına anca dığıyo gibime geliyo..bu arada bebeğinin burnu tıkananlaa bi tavsiye emzirirken başın açın..boncuk boncuk terlediğini göreceksiniz.o ter üstünde kuruasın yoksa burnu tıkanır.
bediş bebeğinin sancılarıyla uğraşıyomuşsun Allah kolaylık versin..ne gerekiyosa yapıyosundur eeminim..
duamnur burcu göğüslerine ılık havlu koy ağrını alır derler...
bu arada doğumu yaklaşanlar var..misal nazan..onlardan ne haber..
taze hamişler aslıyla özlemi okudum onlarınkide yakın birbirine..
sedaaaaaa geçen gece seni gördüm rüyamda..senin eve gelmiştik bize önceden yaptığın sarmaları pataes kızartmalaarını ve köfteleri ikram ettin..:))resmndeki halindin tabi..
benden havadiseler bu kadar
daha neler var neler yok topiğin habercisi urcu haber versin bana
Ewett ikisininde baya sekillenmisti şimdi dha da büyümüşlerdir heraldesenin bebiste büyümüştur yarın gelir anlatirsin )
İşe başlamak zulüm(
Selam kızlar Perşembe annemlere memlekete gittim bugün döndüm nasılsınız keyîfler nasıl bîr sorun yok inşallah benim 4gündür sütüm geliyor hemde nasıl iki çocuğu emzirsem doyar o şekîl ilk sütüm geldiği gün çok ağladım sonra rahatladım ama göğüslerinin ağrısından duramıyorum
Özlemm canım benimmmm
senin takvimin mi yok benim bilg çıkmıyor mu acaba? Eğer yoksa bende geç yapmıştım yaa haftalar çok hızlı geçti gibi gelmişti bana sana da öyle gelir şimdi :), ama yok varsa takvimin benim bilg acizliği diyeyim..
Özlemm canım benimmmm
senin takvimin mi yok benim bilg çıkmıyor mu acaba? Eğer yoksa bende geç yapmıştım yaa haftalar çok hızlı geçti gibi gelmişti bana sana da öyle gelir şimdi :), ama yok varsa takvimin benim bilg acizliği diyeyim..
Aslı ya Allah Razı olsun çok sağol.. inşAllah bi daha olmaz inan akşama doğru oluyor ya mesela şu saatlerde elifi gözlemleye gözlemleye bi hal oluyorum.. çok sağol yaa.. ayy çokduygulandım hee hakikatende çok sağol.. ayrıntılıyı demek ki ikizlerde böyle yapıyorlar ne kadar güzel belki ilerleyen haftalarda tekrar yaprlar sende hep net görürsün evlatlarını.. şimdi aynı mı ayrı yumurta ikizi mi oldukları belli oluyor mu? Ay kızlar ya bundan sonra gebe kalıcaklar hep ikize gebe olsunlar inşAllah, Aslı ne kadar güzel ultrasona bi giriyorsun 2 tane bebiş hoplayıp zıplıyor di mi? çok güzel yaa Allah size sağlık sıhhat versin, Tüm isteyenlerede mevlam nasip etsin inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?