Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım doktor sana bi ilaç vermişti o işe yaramıyormu yada bi göğüs pompası alsan onla sağsan olmazmı acaba,doktora bi sorsan süt orda kalıpta dışarı çıkmayınca belki bi problem olabilir
canım ilaç işe yaramadı son 1 tane kalmıştı onu da az önce attım inşallah yarına birşey kalmaz sütü sağma diyorlar kanallar açılırsa durmaz bir daha diyorlar kendinden ne kadar akarsa sürekli peçete koyuyorum ona akıyor onu değişiyorum sürekli

evet aslında doğru bebek emdikçe süt geldiğine göre sürekli arttığına göre sağıncada aynı şey olur,kaçıncı aydan itibaren göğüslere süt dolmaya başlıyorki acaba

evet aslında doğru bebek emdikçe süt geldiğine göre sürekli arttığına göre sağıncada aynı şey olur,kaçıncı aydan itibaren göğüslere süt dolmaya başlıyorki acaba
canım benım hamilelik boyunca fark etmedim dolduğunu doğum anında sancıyla birlikte kanallar açılıyormuş yani son ana kadar belli olmuyor

Buketim beni rüyanda görmüşsün Rabbim hayırlara çıkarsın İnşallah anlamı ne acaba ..

Duamnur burcum sütün geliyormuş normal tabi dediğin gibi sancıyla süt kanalları açılıyor geçer merak etme kesilir yakın zamanda. Sıcak su torbası filan göğüs sancılarına iyi geliyor diyorlardı.

Ben kanama filan derken listeyi okuyamadım haftasonu da işlerim vardı. Ama kopyaladım tüm listeyi bilgisayara yarın akşam okuyup hemen bitiricem kızlar. Bu arada 3 hapım kaldı 4 aralıkta bitecek. 3 gün sonrasına filanda regl olurum sanırım 7-8 aralık gibi vee başlıyoruz startı veriyoruz ama hiç ilk sefer ki gibi değişim hayırlısı bakalım..

süpersin asoşeytıtpresim benim..göğüsler aynı anacım benimki abandıkça akşamdan kapanan yarıklar tekrar açılıyo..nazanın göğüsleri şimdiden başlamış üzüldüm.benim bi arkadaş bebeği ilk emzirirmeden önce soğan suyu sıkıp öle vermiş göğsünü..işin püf noktası buymuş..yıkamadan ilk emzirmede ölwe yapılacakmış.

hayır diyelim hayrolsun inş..

Canlarım nasılsınız çok sessiz bu aralar topik herkesi çok öpüyorum bu ay dua listesinde olamıyacam malum doğum olacak bu ay ağrılarım sızılarım çok fazla ve erken doğum yapabilirim hepinize doğumda bol bol dua ederim :) bi sonraki dua listesinde olurum umarım :)

Kızlar herkese Günaydınnn Mutlu Mutlu Haftalar....
Ben bugün işe başladımm :))) ama sabah işe geliş felaketti ben her sabah böyle sıış pıkış nasıl gelicem acep

barısozlem/ özlem 27.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamişlik+koay doğum, hayırlı evlat
7verengul/ gül 28.11.2013 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Güzeller...Canlar...Dualarınızı okudum...RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...

Özlemim bugün ki doktor randevunun heyecanını inan burdan paylaşıyorum seninle ..RABBİM hayırlı haberler unutulmaz heyecanlarla gelmeyi nasip etsin İNŞALLAH...

Ben bugün işe başladımm :))) ama sabah işe geliş felaketti ben her sabah böyle sıış pıkış nasıl gelicem acep

Oyyy kuzuuummm 3 canla yollara mı düşmüş ooo...aayyy çok canım sıkıldı...Yok mu başka çaresi...evle iş arası çok mu?

Oyy canım ikiz halinle yollarda zor tabi yaa ayakta mı kalıyorsun bir de off yaa..

Oyyy kuzuuummm 3 canla yollara mı düşmüş ooo...aayyy çok canım sıkıldı...Yok mu başka çaresi...evle iş arası çok mu?

ewett yollara düştüm valla fenaydı ilk gün tabi bunu kocama sölesem hemen işe gitmiyosun der canım iş yerim gop ev etlik yeterlimidir :) ya saatleri değiştiririm kesin akşam erken çıkarım sabahta artık daha geçmi gelirim daha erkenmi gelirim bilmiyorum ama böyle olamayacağı kesin

Canım bir şekilde hallet şimdi sabah geç gidip akşam geç çıksan bu sefer akşam trafiği daha kötü. Sabah biraz erken çık milletin yola düşmediği saatlerde yarım saat öncesi filan akşam erken çık böylece sabahta akşamda trafik pek olmaz rahat gidebilirsin.

canım akşam zaten kesin erken çıkcam mesaim 6 da bitiyo 5:20 gibi çıkıcam o zaman tenha oluyo yollar ama sabaha nasıl çare bulucam onuda deneye deneye bakalım :)

ABBOOOWWW çok alakasız kuzum yaaa...Nasıl gidiyorsun...Metroyla Kızılay ordan da Güvenpark ın önünden o kabus otobüslere mi biniyorsun? ay canım beniiimm...RABBİM yardımcın olsuun...Kocana söyle ve sözünü dinle...Gitme işe yaaa...öf yaaa...YARADAN bizi para kazanalım diye yartmadı ki...Bizi doğuralım erkeklere yardmcı olalım diye yarattı...bizim ne işimiz var işte...Hadi ben doğuramıyorum o yüzden çalışıyorum ama sen 2 tane hem de...Gerçekten kıyamyorum...Büyüyünce kendime bi iş kurucam ve sırf kadınları çalıştırıcam vardiyalı...hamilelere 3 yıl izin

Hayat şartları canım işte naparsın ekmek aslanın ağzında hiçbirşey annelerimizin zamanındaki gibi değil maalesef. Hem biz seninle görüşemiyoruz Meral hanımm hiç yazmıyorsun küsmüyüz yoksa

Ayyy ne metrosu etlikte metro yokki otobüs oda zaten binemiyosun yarın içerde diğer yarın dışarda gidiyosun du bakalım bulucaz bi çare çalışmayıp napim İkizlere nasıl bakcaz teyzesi hayat zor bide herşeyden 2tane alicaz yazık kocama

Güpgünaaaaydııınn kızlaarrr.. :))

Hrkesler iyi inşAllah.. Aslı işe başlamış oh oh.. işyerinde seni idare ediyorlar sanırım bence sabahları 8,30 yerine 9,30 işbaşı saatin olsun akşamlarıda 5,20 demişsin zaten eğer mırın kırın yaparlarsa durumunu zaten biliyorlar koskoca 3 kişi nasıl gelsin sıkış sukuş arabalarda idare etsinler yok edemezlerse 50,100 arası bişey maaşını eksik versinler o zaman hepten idare etsinler.. Allah kolaylık versin.. ikizleri yinede çok yorma annesi sen :))

ÖZleeemmmm sen hastaneye mi gittin, meralim yazmış ordan gördümm ayy çok heyecanlı bugun güzel haberlerle gel ve takvimini de yap inşAllah..

Özlemm rezene çayını aldım içiyorum.. damlasını veriyorum elif in çayımı içiyorum çikolata vs yemiyorum veee elif dün gece de sancılanmadı... ayy sanırım bu iş hayırlısıyla halloldu hangisi işe yaradıgını bilmediğimden hepsini aynen yapıyorum ben.. :))

Meral immm görüşemiyoruzz canım benim herşey yolunda iyi maşaAllah.. FAce de gıpta ile takip ediyoruz sizi.. Fıstık Hatun..

MERAL HN, MERAL HN bak aynı anda iki şikayet demek ki ihmale uğramışız tarafınızdan, ayağınızı denk alın dermişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…