- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.901
canım ilaç işe yaramadı son 1 tane kalmıştı onu da az önce attım inşallah yarına birşey kalmaz sütü sağma diyorlar kanallar açılırsa durmaz bir daha diyorlar kendinden ne kadar akarsa sürekli peçete koyuyorum ona akıyor onu değişiyorum süreklicanım doktor sana bi ilaç vermişti o işe yaramıyormu yada bi göğüs pompası alsan onla sağsan olmazmı acaba,doktora bi sorsan süt orda kalıpta dışarı çıkmayınca belki bi problem olabilir
canım ilaç işe yaramadı son 1 tane kalmıştı onu da az önce attım inşallah yarına birşey kalmaz sütü sağma diyorlar kanallar açılırsa durmaz bir daha diyorlar kendinden ne kadar akarsa sürekli peçete koyuyorum ona akıyor onu değişiyorum sürekli
canım benım hamilelik boyunca fark etmedim dolduğunu doğum anında sancıyla birlikte kanallar açılıyormuş yani son ana kadar belli olmuyorevet aslında doğru bebek emdikçe süt geldiğine göre sürekli arttığına göre sağıncada aynı şey olur,kaçıncı aydan itibaren göğüslere süt dolmaya başlıyorki acaba
Canım benim, memlekete gitmekle cok iyi yapnişsin, kafan dağılır inşallah, gögüsle icin en iyisi ılık banyo diye duydum, ama yinede hamileler daha bilir, canım benim, Rabbim sabır versin, kolay degil ama hamdolsun ki Rabbim sana gücünü veriyor
Tamam canım Allah bin kere razı olsun, tez zamanda sağlıklı bir evlat versin, yeni listede de olmayacakmişsın, hayırlısı olsun, nasıl istersen
Bukeeeeet canım benim hoşgeldin
Valla bu aralar topik durgun, en önemli meselemiz, senin göğüsler, ve Elif'in sancılarıydı,inşallah ikinizde en kısa zamanda tamamen iyileşmış olursunuz,
Duamnur Burcu'yu okumuşsun zaten
Nazan ve Gülhan daha doğurmadılar ama bugün yarın gelecek bebeleri çok belli :)
Ozlem yarın dr gidecek
Aslı ayrıntılı ultrasounda girecek
Nazan'ın meme ucu iltihap olmuş, annesi soğan sarmış son durum ne bende bilmiyorum
Sündüz ve Bircan topigi yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar
Meral işleri yoğun olduğu için gelemiyor
Tümayın doğumüna 4 hafta kaldı inşallah
Ana başlıklar bunlar canım :) öptüm sizi :)
Buketim beni rüyanda görmüşsün Rabbim hayırlara çıkarsın İnşallah anlamı ne acaba ..
Duamnur burcum sütün geliyormuş normal tabi dediğin gibi sancıyla süt kanalları açılıyor geçer merak etme kesilir yakın zamanda. Sıcak su torbası filan göğüs sancılarına iyi geliyor diyorlardı.
Ben kanama filan derken listeyi okuyamadım haftasonu da işlerim vardı. Ama kopyaladım tüm listeyi bilgisayara yarın akşam okuyup hemen bitiricem kızlar. Bu arada 3 hapım kaldı 4 aralıkta bitecek. 3 gün sonrasına filanda regl olurum sanırım 7-8 aralık gibi vee başlıyoruz startı veriyoruz ama hiç ilk sefer ki gibi değişim hayırlısı bakalım..
Kızlar herkese Günaydınnn Mutlu Mutlu Haftalar....
Ben bugün işe başladımm :))) ama sabah işe geliş felaketti ben her sabah böyle sıış pıkış nasıl gelicem acep
Kızlar herkese Günaydınnn Mutlu Mutlu Haftalar....
Ben bugün işe başladımm :))) ama sabah işe geliş felaketti ben her sabah böyle sıış pıkış nasıl gelicem acep
Oyyy kuzuuummm 3 canla yollara mı düşmüş ooo...aayyy çok canım sıkıldı...Yok mu başka çaresi...evle iş arası çok mu?
ewett yollara düştüm valla fenaydı ilk gün tabi bunu kocama sölesem hemen işe gitmiyosun dercanım iş yerim gop ev etlik yeterlimidir :) ya saatleri değiştiririm kesin akşam erken çıkarım sabahta artık daha geçmi gelirim daha erkenmi gelirim bilmiyorum ama böyle olamayacağı kesin
canım akşam zaten kesin erken çıkcam mesaim 6 da bitiyo 5:20 gibi çıkıcam o zaman tenha oluyo yollar ama sabaha nasıl çare bulucam onuda deneye deneye bakalım :)Canım bir şekilde hallet şimdi sabah geç gidip akşam geç çıksan bu sefer akşam trafiği daha kötü. Sabah biraz erken çık milletin yola düşmediği saatlerde yarım saat öncesi filan akşam erken çık böylece sabahta akşamda trafik pek olmaz rahat gidebilirsin.
ewett yollara düştüm valla fenaydı ilk gün tabi bunu kocama sölesem hemen işe gitmiyosun dercanım iş yerim gop ev etlik yeterlimidir :) ya saatleri değiştiririm kesin akşam erken çıkarım sabahta artık daha geçmi gelirim daha erkenmi gelirim bilmiyorum ama böyle olamayacağı kesin
ABBOOOWWW çok alakasız kuzum yaaa...Nasıl gidiyorsun...Metroyla Kızılay ordan da Güvenpark ın önünden o kabus otobüslere mi biniyorsun? ay canım beniiimm...RABBİM yardımcın olsuun...Kocana söyle ve sözünü dinle...Gitme işe yaaa...öf yaaa...YARADAN bizi para kazanalım diye yartmadı ki...Bizi doğuralım erkeklere yardmcı olalım diye yarattı...bizim ne işimiz var işte...Hadi ben doğuramıyorum o yüzden çalışıyorum ama sen 2 tane hem de...Gerçekten kıyamyorum...Büyüyünce kendime bi iş kurucam ve sırf kadınları çalıştırıcam vardiyalı...hamilelere 3 yıl izin
ABBOOOWWW çok alakasız kuzum yaaa...Nasıl gidiyorsun...Metroyla Kızılay ordan da Güvenpark ın önünden o kabus otobüslere mi biniyorsun? ay canım beniiimm...RABBİM yardımcın olsuun...Kocana söyle ve sözünü dinle...Gitme işe yaaa...öf yaaa...YARADAN bizi para kazanalım diye yartmadı ki...Bizi doğuralım erkeklere yardmcı olalım diye yarattı...bizim ne işimiz var işte...Hadi ben doğuramıyorum o yüzden çalışıyorum ama sen 2 tane hem de...Gerçekten kıyamyorum...Büyüyünce kendime bi iş kurucam ve sırf kadınları çalıştırıcam vardiyalı...hamilelere 3 yıl izin
Hayat şartları canım işte naparsın ekmek aslanın ağzında hiçbirşey annelerimizin zamanındaki gibi değil maalesef. Hem biz seninle görüşemiyoruz Meral hanımm hiç yazmıyorsun küsmüyüz yoksa
MERAL HN, MERAL HN bak aynı anda iki şikayet demek ki ihmale uğramışız tarafınızdan, ayağınızı denk alın dermişimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?