Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bedişşş çok hoşsun yawww :) zaten kessin ne kesiyosa tabi bana bişe kalmazsa da kesmeninde işe gelmeninde anlamı yok :) hallederiz canım inşallah bakalımm

Özlemmmm hadi gelde anlat artıkkk bebişin nasıldı? nasıl hareket ediyodu?

Yani face filan hiç yazmıyor hiç hal hatır sormak yok hep iş hep iş ama yani gözden mi düştük nedir

Abooowww...durum feciii...sağlı sollu daldınız valla...

Sedaamm canım beniim ne demek küsmek...Sadece sanal dünyaya ayırdığım vakti kocama ayıracağıma dair kocama söz verdim...Çünkü akşamları tam anlamıyla işin b...çıkarıyordum...Haaa bi de kitap okumaya başladım..Ay ALLAH ım irademe zeval vermesin bu durumdan çok hoşnutum...Şimdi bir çizelge yaptım...Neden kendimi sevmiyorum başlıklı...Listenin başında ne var biliyor musunuz? İradesizlik..Çok iradesizim ve hatalardan ders almıyorum...Hayu her sabah uyanır uyanmaz bir daha asla 12 ye kadar oturmayacağım deyip her akşam amaaann nolcak eninde sonunda gün bitiyor ne güzel dizimi izleyim denir mi yaaa...bu nasıl bir aptallıktır...İlk evvela televizyon ve internetten kurtulmaya çalışıyorum...İşte o nedenle kitap okumaya başladım...Bide şu spor işi var malum...hala başlayamadık..Yani yürüyüş falan yapıyoruz ama aktif spora başlayamadık ona da başlarsam hoppaaa...hayallerimin Meraliyle tanışıcam İNŞALLAH...

İşte Sedam tamamen bu sebeple yazmıyorum bi de ben face e girip iki bi fotoğraf bakıp hemen çıkıyorum online olanları görmüyorum ben ... Teyzem de bana gönül koymuş giiyorsun yazmıyorsun diye ama hem vallahi hem billahi görmüyorum...Hakkınızı helal edin kuzularım...

MERAL HN, MERAL HN bak aynı anda iki şikayet demek ki ihmale uğramışız tarafınızdan, ayağınızı denk alın dermişimm

Bedriyeeeemmm hele senle Elifim doğduktan sonra nerdeyse hiç görüşemedik...Aklımda ve de dualarımdasın...Canımsın...Bir tanemsin..Nar tanemsin...Biliyorsun...

Ahh Ahh Seda sende yakında hamile olacaksın...Sende gideceksin...en son ben sohbete aç kalıp ben kapnızı aşındıracağım..İNŞALLAAAHHH...

Benim ev Antares in arkasıydı ordan ringe binip metroya geçip, ya Güvenpark ın önünden ya da bulvardan aşağı ayrancı otobüsüne biniyordum..oof yaa çok kabustu...ben şimdi bildim senin otobüsü...fecaat...çekip alcam kuzum seni bu hayatta hele az bi bekle...hepinizi kurtaracam... çok çalışıp şurda bi müdür olayım...Sonra piyasaya girip YA ALLAH dicem...

Amaninnn biz çok yakinmisiz zaten birbirimize )) he valla kurtar beni çek al beni ))

Hmm demek öylee. İyi yapıyorsun aslında insanın kafasını boşaltması lazım kitap bu anlamda dinlendirici güzel oluyor ben valla dizilere takılıyorum 23.30 oluyor bitmesi yatayım ederim derken gece yarısı olur aman bir zevki o var diyorum sanki ne kazandırıyorsa bana. Ama gündüz az bi yaz kuzum yaa barii alla alla. sana hamile olunca haber vermicem görürsün bak sen yazmadan yazmıcamm ohhh

Ah canımm dur bakalım emin konuşma ben dedim assolistiyim buranın herkes doğuracak en son ben çıkıcam sahnelere ya da sahne hayatım başlamadan bitecek onu da bilmiyorum..

sizler içinde fetih suresini okudum inş kolay sorunsuz doğumlarınız olsun sağlıcakla kavuşun meleklerinize

Hiiii alacağın olsun Sedoş...Kız 2 gün yazmadık diye hemen beni nasıl da aforoz ettin...Ben yatim kalkim sana dua edim...Hele bi haber verme bak noluyo...Kalkar gelirim Eskişehir e o kadar...Anam vallaha gün içinde çok yoğunum...Bu yönetmenlik sorumluluklarımı artırdı...Mala döndüm resmen...Sahneler senin kuzum...Assolist benim..yaşlı assolist:))

selam kızlar sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için çok şükür daha iyiz ballı ıhlamur veriyorum oğluma tabi ikiside memleketten geldi...dualarınız içinde ALLAH razı olsun bende fırsat bulsamda okuyabilsem yaa inanın akşam nasıl oluyo anlamıyorum kpştur koşturum evin içinde okuycam ama HAKKINIZI helal edin çok üzülüyorum geciktikçe benimde sacım dökülüyor 3. ydan sonra başladı benim ince telli ve seyrek saçım ama ırsi bizde incecik kıl gibi görseniz saclarımı ben genç kızlığımdan beri bi kuaförün tarifini yaparım az cok durduruyo gibi geliyor dökülmeyi kremsiz 1lt şampuana yada 700ml evigen-bepanten iğne ve çamterementin koyarım 1 çay kaşığı kadar saçı besliomuş veya şampuana katmayıp direkte sürebilirsiniz iğneler vtamin iğnesi 4. aydan sonra başladımyine sürmeye..deneyebilirsiniz..

tatlım erken bırakmış emmeyi kuzucuk 4. ay aşımızda ateşimiz çıkmıştı tatlım APİREKS şurup aldım ben 38le acile gitmiştik ama dr normal dedi aşıda çıkar ddi takip ediceksin çıkmaz inşallh..
evet canım içiriyorum onun sayesinde bide tarhana cormabası sayesinde toparladı ama hepsi organik..

eh o zaman Eskişehir'e gel diye söylemem neysem sen yoğun hatunsun tabi tüm gün benim gibi pc başında oturmuyorsun. Sahne hazırlıklarım devam ediyor kuşum ama çıkabilecem mi bilmiyorum..

canlarım benim hergün gelip okuyorum mutlaka ama canım hiç yazmak istemiyor sonra bikaç gün yazmayınca artık utandım haliyle gelmeye

SÜNDÜZZ maşallah kızına Allah'ım ne tatlı suratı var,resme her baktığımda suratımda aptal bir sırıtış beliriyor,Allah nazarlardan korusun,yüzünüz hep böyle gülsün inş

BEDRİYE elif daha iyi galiba,burcu söylemiş fön makinesini zaten ama ben de söyleyeyim benim de yeğenim öyle ağlıyordu dr demiş ablama çok ağlarsa gön makinesi ile susturabilirsiniz diye gerçekten 1 yaşına kadar falan hep öyle uyutuyolardı çok işlerine yaradı yani

SEDA canım yeni tedavine az kaldı galiba Allah kolaylık versin inş bu sefer olur canım Rabbim emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın sana kendi katından bir mucize nasip etsin

BURCU beni de du listesine ekler misin acabaaa

benim adet günüm 30 kasımdı ama ben ayın 27'sinde leke görmeye başladım,bugüne kadar sadece leke vardı tabi ben kesin hamileyim diye havalara girmiştim ama bugün adet olmaya başladım yani şimdi adetim 2 gün geçmiş mi oluyor yoksa 3gün erken mi oldum hiiçç bir şey anlamadım valla

eh o zaman Eskişehir'e gel diye söylemem neysem sen yoğun hatunsun tabi tüm gün benim gibi pc başında oturmuyorsun. Sahne hazırlıklarım devam ediyor kuşum ama çıkabilecem mi bilmiyorum..

Sedacım ben sana diimm %1500 bu sefer tamam...ALLAH ımın izniyle o-la-caaakk...Fena halde heyecanlıyım...ve çok az kaldı...Senden hamileyiiiimmm kelimesini duymak şu günlerde en çok istediğim şeyler arasında....ALLAH büyük...Sığındık bekliyoruz...

sağol canım Allah razı olsun, ayyy meraaal bugünkü muayene çok güzeldi rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin ve sizlerede nasip etsin inşallah bugün ağzım kulaklarımda geziyorum meral mesajını okuyunca bende sana sitem edecektim nerelerdesin diye ama bedriye ve seda zaten söylenecekleri söylemiş

eveeettt hastaneye gittim az sonra takvim yapıcam burcuya söz verdim , oohh çok şükür ağlama nöbetleri gitmiş inşallah geri gelmez çikolata gaz yapar canım yeme sendenki gaz elifide rahatsız eder onun etkisi olur tabi o rezene çayından çok az elifede verebilirsin,rezene işe yaramıştır canım gazı alıyor o ama çok fazlada verme onada alışmasın

az sonra anlatıcam

Ablalar kardeşleri için yaşarlar...Küçük guzum...şimdilik dualarla yanında olucam ama çocuklar sünnet olmadan alırım bu hayattan seni

hayııııırrr çocukları sünnet ettirmeyecek en fazla birini sünnet ettirebilir çünkü diğeri kız olacak bir kız bir erkek

dualarınızı okudum inşhayatınız mutluluk ve bereketle dolsun taşsın allah kabul etsin

sündüzcüğüm sağol canım Allah razı olsun

eveeettt gelelim banaaa;

bugün 10+2 günlük olmamız lazımdı ama ultrasonda 10+0 çıktı doktor bunun için bişey demedi el ayak ve kafası herşeyi belliydi ve hareketliydi hafif hafif hareket ediyordu bacakları, kocaman olmuştuuu doktor suyun yeterli dedi, ense kalınlığı normal görünüyor dedi burun kemiğini gösterdi tam 2 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi 2li taramayı yapacak sanırım birde, vitamin verecekmisiniz diye sordum decavit verdi sürekli kullanacaksın dedi, birde sağlık ocağına gittim orda kayıt açtırdım ordada takip edecekler riskli grupta olduğum için 5-6 kez çağıracaklarını söylediler ordada tahlil yapılacakmış,doktor bişey söylemedi ama sonuçları sağlık ocağındaki doktora gösterdim bende bir önceki gebelikten bildiğim için toksoplazma mikrobunu söyledim negatif dedi çiğ köfte yeme dedi,salam,sosis,sucukta yeme dedi işe gittiğimde saat 14:30 du iş yerinde yazamadım size kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…