Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım hadi gözün Aydın Allah tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin rabbim

Anaaamm valla demişim...Demek ki bilinçaltı bilinçaltı erkek hissetmişim...Evet yaa erkek...ALLAH ın izniyle 2 erkek...tosun paşalar:))...
Sağlıklı ve hayırlı olsunlarda inşallah kız erkek farketmez

Eki Görüntüle 880925 teyzeleri işte buda bebişimizin fotosuuu

Oyyyyy maşallah subhanallah Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canımmmm eee cinsiyetini söylemedimi?? ) özlem alışverişe biraz erken çıkalım ben çabuk ağırlaşırım galiba ))
çarşamba olsaydı da bizde görseydik bebişlerimizi hayırlısıyla )

amiin canım, evet sen erken ağırlaşırsın ama daha alışveriş için çok erken canım sen az daha sık dişini dinlene dinlene yaparız alışverişi,ben şimdiden merdivenleri çıkınca nefes nefese kalıyorum

yok canım cinsiyet için daha erken herhalde 16.haftada anca söyler aslında bazı doktorlar söylüyor 12.haftada falan biizm iş yerinde bi kıza söylemişler erkenden kız demişler oda gitmiş alışveriş yapmış bir sürü bişey almış erkenden sonra erkek dedi doktor

Oyy kuzuma maşalla allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşş gözün aydın özlemcim

amiiin canım çok sağol,Allah razı olsuni sende sağ salim alırsın kucağına inşallah

sağol canım rabbim sanada nasip etsin benim bal kızımdan :) işin sakası tabi hayır
lısı olsun hakkınıda canım
oyyy kuzum ca
nım benim maşallah allahım tamamına erdirsin kendi günlerim geldi aklıma saatlerce bakardım usgye

İyi geceler herkrse;
ben çok yoğunum buaralar gelemiyorum yine.. Mevlüd yapcam cunartesi günü temizliğe kalkıştım. Selim hasta oldu 4 gündür onunla uğraşıyorz . Geçen sabah bi kalktım 39.5 olmuştu ateşi aklım gitti.. Hemen küvetini su doldurup içine koyduk. Doktora gittik fln, rnfeksiyon kapmış şimdi ağlaya ağlaya gündr 3 kere ilaç vermeye çalışıyorum. Çok huysuz oldu, huyu değşti yavrumun keyifsiz oldu canım sıkılıyo oyğzden..
Ev desen her yer her yerde trmizliği daa bitiremedim. benden haberler böyle..
topik de ne var ne yok hiç bilmiyorum, ksra bakmayın artık eskisi gibi muhabbete gelemiyorum ama hep aklımdasınız sizin gibi dıstları kaybetmek istemem.. Sizd beni unutmayın lütfrn.. Hepinizi seviyorum..
Burcucum yeni dua listesinfe bende varım ne okuyoruz bilmiyorum ama hertürlü sizinleuim ..

allaha emanet olun..

Oy benim kuzum geçmiş olsun srelim paşamızın allah iyiliğini versin çabucak iyileşin inş.

Canımm çok geçmiş olsun oğluşuna. Hasta oldukları zaman huysuz nazlı oluyorlar. Değişir daha merak etme. Temizliği de yavaş yavaş fırsat buldukça yap canım. Biz sana alınır mıyız bebişli hatunların işi zor bak kimse gelemiyor. Yasemin de gelemiyor napalım geldikçe konuşuruz.

Ayy yaradana kurban maşallah canımm.. Herşeyi nasıl da belli. Rabbim nazardan saklasın hayırlısıyla sağlıkla büyüsün gelsin inşallah.

Evet canım az kaldı bakalım tekrar koşturmaca heyecan başlıyor Allah sonunu hayırlı etsin. Sana da hayırlısını nasip etsin canım olacak mutlaka elbet..

Meralimm canımm sen böyle konuşuyorsun ya ben heyecanlanmaya başlıyorum inan hiç ümitlenmek istemiyorum. Sen baya inanıyorsun bunun nedeni hislerin ama ben gerçekten sonucu düşünmek istemiyorum. İlk seferde yaptığım hataları yapmamaya çalışıcam belirtiler, yavaş hareket etmeler filan yapmıcam 5 gün rapor alıp işe de gelicem. Olacağı varsa zaten olur canımm.. İnşallah gerçek olur öyle bir şey yazabilirim ama o kadar çok umut ettim ki artık hayal bile kuramıyorum

Canım o kadar sapmalar normal merak etme zaten bir sorun yokmuş ama ikili testte yapılsın tabii bakılsın. Aman tokoplazmaya dikkat bende sorun yok ama yine de gebeyken şarküteri ürünleri tüketmicem. Son aldım haftasonu bu haftasonu da yerim belki biraz tamam bırakıyorum geçen sefer de bekleme aşamasında hiç yemedim. Hazır gıdalar cipsler, kahveler uzak dur çayı kararında iç süt ürünlerini tüket sütü ihmal etme bir bardakta olsa iç ben muzu eziyorum rondoda katıyorum öyle bir koca bardak içiyorum tabii bayadır içmiyorum o ayrı fındık ceviz de çok yararlı bak bir de canan karatay dedi yumurtanın sarısı bebeklerin sinir ve beyin sistemi için çok iyiymiş yiyebildiğiniz kadar yiyin dedi ama o sarısı çok pişmeyecek yeşile dönmeyecek dedi.

günaydın arkadaşlarım canlarım. birkaç gündür gelemedim geçmişide okuyamadım, betül ile yapışık ikiz gibiyiz, hani emzirip yatırmamın ardından 3 dakka sonra yine aç insan hareketleri yaparak kalkıyor, belkide sütüm yetmiyor bilemiyorum... bugün galiba aşı olmaya götürücem 1 aylık aşısı için.
özlemciğim minik kuşunu gördüm ayyyyyy negüzel yaa 41 kere maşallah, rabbim tamamına erdirsin.
çiğdem tatlım Allah şifa vrsin yaa onlar hiç hasta olmasa ne güel olur, Allahım emanetlerini korusun inşallah hep.
sizi çok özledim ayyy bide taşınma durumum var. hani annemlerin alt katını yazlık gibi yapmıştık ya ben hamile olmadan evvel. birkaç eşya tül filan öylesine oturulacak vaziyete getirmiştik. şimdi oraya komple taşınmayı düşünüyoruz. çünkü anneme yakın olmak hakkaten gerekli bebekte olunca anladım. yani yoğun günler beni bekliyor. dua listesine katılamıyorum hala lohusayım bildiğiniz gibi. inşallah bundan sonrakine katılacağım Allah nasibederse. o yüzden kzlar fetih surelerinizide okuyamıyorum hakkınızı helal edin. ama 10 gün daha doğurmazsanız ozaman okurum:)

Canım Betüş aç değildir öyle olsa çok ağlardı memeden zaten koparamazdın o biraz da güven duygusu istiyor sana yakın olmak kucağa alınmak istiyor güvende hissediyor bu şekilde kendini evet zor ama annesi ne zaman isterse al kucağına. Hayırlı olsun eviniz canım evet gebelikten önce birşeyler yapmıştın hatta o zaman hemen ardından gebelik haberini öğremiştin zaten. Annene yakın olmak gerçekten çok iyi gelecek sana.

ah canım ya seni çok iyi anlıyorum kadınların ilk gecesi hiç bitmiyor ya dimi evlenirken yaşamıştık yetmii bide çocuk doğurduktn sonra tekrar yaşıyoruz ama benimki anlayışlı ya sağolsun sancı odasında 2 gün yanımdaydı gördü halimi sağolsun hiç demeden korunuyo.
korkman kadar doğal biişi yok gülcüm ya bak anestezide yapıyorlarmış kız ne diyosam bende ben bunları yazarken sen taktırmış olacaksın çoktan sahi inş kolay geçmiştir canımcım yaaa
Canım soganı pişirdinmi çiğdenmi koydun
tatlım ben netten araştırmıştım osmanlıda kadınlar doğum öncesi çiğ soğanı kabuklarını soymadan ikiye bölüp göğüslerine koyarlarmış ve göğüsleri çatlamazmış bir kaç kişiden daha duymuştum ben yaptım doğumdan sonra faydasını gördsüm bir haftada düzeltiyo

tatlışım yaaa i,yide o zaman çocuğun kafası üşümezmi kızzzzzz

ohhh en güzeli valla gülcüm afiyet olsun sıpaya

ayy maşallah özlemcim yaaaa kocaman olmuş bile kız bu Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inş

tatlım eğer memeyi bırakınca ağlamıyorsa doymuştur merak etme zaten mideleri küçüçük bebişlerin acıkması çok normal yasemincim içini ferah tut sen

bana gelince kızlar kına yaktım saçıma sonunda renk aynı ama işe çokkk yaradı ya bu kadarını beklemiyordum ev çok batıyo çok zahmetli aama bıçak kesiği gibi kesiyo dökülmeyi inanamadım
onun dışında herşey aynı kızımın burun tıkanıklığı ben yuvarlanıp gidiyoruz işte sizde ne var ne yok bakemmmmm

bedriye canım senin elife müzik dinlet klasik müzik iyi geliyormuş sakinleştiriyormuş bebekleri

This Mozart for Baby does relax and makes my baby sleep like an angel ! - YouTube

ayy özlem gecen gece ruyamda arkadasıma dıyorum kı flasik muzık dınleteyım, ayy nıye flasık dıyorum deyıp guluyordum sıyırdım galiba :)), bu senin linki de dinleticem bakalım çokçok sagol.. bi tane ışıklı muzık kutusu var dklı ışığından tavanda minik inekler geciyor onları öyle anlamıyor da muzıgı dınlıyor hee bu arada gebeyken muzık dınleyın hatta bence bu bizdeki bebekler için olan muzık kutularından alın dınleyın doğunca bebek sakince dinlermiş komşuya dr demiş ben dinlemediğim halde elifin bi kaç dk da olsa muzık dıkkatını çekiyor sen ayşe aslı mutlaka baslayın muzik dinlemeye inan bana anlamsız gelmıştı dınlet deyınce ama doğunca işe yarıyormuş, ayyyyy senin bebişin masaAllah herşeyi belli olmuş artık kıyamam yaaa, tadını çıkarın..cinsiyetle ilgili tahmin var mı?

çiğdeemm selim paşaya çokçokçok geçmiş olsun.. ateşi falan hiç yukselmesin inşAllah bi daha..

yaseminn en guzeli taşın annenin oraya rahat et, bu ctesi annem gıdıyor sonra yıne gelirim diyor bizde çok uzak degiliz ama arabayla 30-40 dklık yol.. zaman ne çabuk geçmiş 1 aylık aşısını yaptıracaksın bizde cuma gunu kısmetse 2 aylık aşısını olucGIZ DA MİLLETİN bebıslerı ateslenmiş biz naapıcaz acaba 2 aylık aşılarında 1 kol 2 bacak toplamda 3 aşı oluyorlarmış.. kimbilir nasıl ağlıyacak.. gecen sağlık ocagına gittim aşıya geliceğiz cuma gunu atesı çıkmasın dıye önceden bi ilaç verir misiniz dedim dr guldu sen çocugu getir asısını yapalım da atesıne bakarız sonra dedi, neyse bakalım napıcak,ilk ay aşısı rahat geciyor ama..inş sizinkide öyle gecer..

ben elif in başına hiç bizaman sapka vs takmadım alışmasın sonra takmayınca üşür diye şimdi de taktırmıyor zaten.. aralarda spkasını çıkartırsan belk üşümez zamanlada alışır..

k

kız özlem senlede görüşmeyeli çok oldu..bebeişinide görmüşsün hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..resmide çok tatmı eller ayaklar belli..maşallah..başa çıkanlardan etsin Allah..

kızlar ben şapka takıyorum..ama başının üşüyüp terlememesine dikkat ediyoum..bu arada ben hastalandım..grip olmuşum..dün oldum..bugğn biraz daha iyiyim..bitki çayı felan içtim...inşallah düzelirim..kızımada bulaşmaz..

valla tatlıcım benim denemediğim şey kalmadı bu konuda ama her gittigim doktor çekeceksın başka çare yok diyor şapka sürekli kafamızda bizimde bakalım.....
tatlım maske tak öyle yaparsan bulaşmaz inş ben öyle yapmıştım bide portakL SUYU SIK içine biraz kara biber 2 günde ayağı kalkarsın inş ben hamileykende sık sık grip oluyordum hep öyle atlattım çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…