- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.941
Canım hadi gözün Aydın Allah tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin rabbimeveeettt gelelim banaaa;
bugün 10+2 günlük olmamız lazımdı ama ultrasonda 10+0 çıktı doktor bunun için bişey demedi el ayak ve kafası herşeyi belliydi ve hareketliydi hafif hafif hareket ediyordu bacakları, kocaman olmuştuuudoktor suyun yeterli dedi, ense kalınlığı normal görünüyor dedi burun kemiğini gösterdi tam 2 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi 2li taramayı yapacak sanırım birde, vitamin verecekmisiniz diye sordum decavit verdi sürekli kullanacaksın dedi, birde sağlık ocağına gittim orda kayıt açtırdım ordada takip edecekler riskli grupta olduğum için 5-6 kez çağıracaklarını söylediler ordada tahlil yapılacakmış,doktor bişey söylemedi ama sonuçları sağlık ocağındaki doktora gösterdim bende bir önceki gebelikten bildiğim için toksoplazma mikrobunu söyledim negatif dedi çiğ köfte yeme dedi,salam,sosis,sucukta yeme dedi işe gittiğimde saat 14:30 du iş yerinde yazamadım size kusura bakmayın
Canım hadi gözün Aydın Allah tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin rabbim
Sağlıklı ve hayırlı olsunlarda inşallah kız erkek farketmezAnaaamm valla demişim...Demek ki bilinçaltı bilinçaltı erkek hissetmişim...Evet yaa erkek...ALLAH ın izniyle 2 erkek...tosun paşalar:))...
eveeettt gelelim banaaa;
bugün 10+2 günlük olmamız lazımdı ama ultrasonda 10+0 çıktı doktor bunun için bişey demedi el ayak ve kafası herşeyi belliydi ve hareketliydi hafif hafif hareket ediyordu bacakları, kocaman olmuştuuudoktor suyun yeterli dedi, ense kalınlığı normal görünüyor dedi burun kemiğini gösterdi tam 2 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi 2li taramayı yapacak sanırım birde, vitamin verecekmisiniz diye sordum decavit verdi sürekli kullanacaksın dedi, birde sağlık ocağına gittim orda kayıt açtırdım ordada takip edecekler riskli grupta olduğum için 5-6 kez çağıracaklarını söylediler ordada tahlil yapılacakmış,doktor bişey söylemedi ama sonuçları sağlık ocağındaki doktora gösterdim bende bir önceki gebelikten bildiğim için toksoplazma mikrobunu söyledim negatif dedi çiğ köfte yeme dedi,salam,sosis,sucukta yeme dedi işe gittiğimde saat 14:30 du iş yerinde yazamadım size kusura bakmayın
Eki Görüntüle 880925 teyzeleri işte buda bebişimizin fotosuuu
Oyyyyy maşallah subhanallah Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canımmmm eee cinsiyetini söylemedimi??) özlem alışverişe biraz erken çıkalım ben çabuk ağırlaşırım galiba ))
çarşamba olsaydı da bizde görseydik bebişlerimizi hayırlısıyla)
Oyy kuzuma maşalla allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşş gözün aydın özlemcim
sağol canım rabbim sanada nasip etsin benim bal kızımdan :) işin sakası tabi hayırcanlarım benim hergün gelip okuyorum mutlaka ama canım hiç yazmak istemiyor sonra bikaç gün yazmayınca artık utandım haliyle gelmeye
SÜNDÜZZ maşallah kızına Allah'ım ne tatlı suratı var,resme her baktığımda suratımda aptal bir sırıtış beliriyor,Allah nazarlardan korusun,yüzünüz hep böyle gülsün inş
BEDRİYE elif daha iyi galiba,burcu söylemiş fön makinesini zaten ama ben de söyleyeyim benim de yeğenim öyle ağlıyordu dr demiş ablama çok ağlarsa gön makinesi ile susturabilirsiniz diye gerçekten 1 yaşına kadar falan hep öyle uyutuyolardı çok işlerine yaradı yani
SEDA canım yeni tedavine az kaldı galiba Allah kolaylık versin inş bu sefer olur canım Rabbim emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın sana kendi katından bir mucize nasip etsin
BURCU beni de du listesine ekler misin acabaaa
benim adet günüm 30 kasımdı ama ben ayın 27'sinde leke görmeye başladım,bugüne kadar sadece leke vardı tabi ben kesin hamileyim diye havalara girmiştim ama bugün adet olmaya başladım yani şimdi adetim 2 gün geçmiş mi oluyor yoksa 3gün erken mi oldum hiiçç bir şey anlamadım valla
oyyy kuzum caEki Görüntüle 880925 teyzeleri işte buda bebişimizin fotosuuu
İyi geceler herkrse;
ben çok yoğunum buaralar gelemiyorum yine.. Mevlüd yapcam cunartesi günü temizliğe kalkıştım. Selim hasta oldu 4 gündür onunla uğraşıyorz . Geçen sabah bi kalktım 39.5 olmuştu ateşi aklım gitti.. Hemen küvetini su doldurup içine koyduk. Doktora gittik fln, rnfeksiyon kapmış şimdi ağlaya ağlaya gündr 3 kere ilaç vermeye çalışıyorum. Çok huysuz oldu, huyu değşti yavrumun keyifsiz oldu canım sıkılıyo oyğzden..
Ev desen her yer her yerde trmizliği daa bitiremedim. benden haberler böyle..
topik de ne var ne yok hiç bilmiyorum, ksra bakmayın artık eskisi gibi muhabbete gelemiyorum ama hep aklımdasınız sizin gibi dıstları kaybetmek istemem.. Sizd beni unutmayın lütfrn.. Hepinizi seviyorum..
Burcucum yeni dua listesinfe bende varım ne okuyoruz bilmiyorum ama hertürlü sizinleuim ..
allaha emanet olun..
İyi geceler herkrse;
ben çok yoğunum buaralar gelemiyorum yine.. Mevlüd yapcam cunartesi günü temizliğe kalkıştım. Selim hasta oldu 4 gündür onunla uğraşıyorz . Geçen sabah bi kalktım 39.5 olmuştu ateşi aklım gitti.. Hemen küvetini su doldurup içine koyduk. Doktora gittik fln, rnfeksiyon kapmış şimdi ağlaya ağlaya gündr 3 kere ilaç vermeye çalışıyorum. Çok huysuz oldu, huyu değşti yavrumun keyifsiz oldu canım sıkılıyo oyğzden..
Ev desen her yer her yerde trmizliği daa bitiremedim. benden haberler böyle..
topik de ne var ne yok hiç bilmiyorum, ksra bakmayın artık eskisi gibi muhabbete gelemiyorum ama hep aklımdasınız sizin gibi dıstları kaybetmek istemem.. Sizd beni unutmayın lütfrn.. Hepinizi seviyorum..
Burcucum yeni dua listesinfe bende varım ne okuyoruz bilmiyorum ama hertürlü sizinleuim ..
allaha emanet olun..
canlarım benim hergün gelip okuyorum mutlaka ama canım hiç yazmak istemiyor sonra bikaç gün yazmayınca artık utandım haliyle gelmeye
SÜNDÜZZ maşallah kızına Allah'ım ne tatlı suratı var,resme her baktığımda suratımda aptal bir sırıtış beliriyor,Allah nazarlardan korusun,yüzünüz hep böyle gülsün inş
BEDRİYE elif daha iyi galiba,burcu söylemiş fön makinesini zaten ama ben de söyleyeyim benim de yeğenim öyle ağlıyordu dr demiş ablama çok ağlarsa gön makinesi ile susturabilirsiniz diye gerçekten 1 yaşına kadar falan hep öyle uyutuyolardı çok işlerine yaradı yani
SEDA canım yeni tedavine az kaldı galiba Allah kolaylık versin inş bu sefer olur canım Rabbim emeklerinin karşılığını boşa çıkarmasın sana kendi katından bir mucize nasip etsin
BURCU beni de du listesine ekler misin acabaaa
benim adet günüm 30 kasımdı ama ben ayın 27'sinde leke görmeye başladım,bugüne kadar sadece leke vardı tabi ben kesin hamileyim diye havalara girmiştim ama bugün adet olmaya başladım yani şimdi adetim 2 gün geçmiş mi oluyor yoksa 3gün erken mi oldum hiiçç bir şey anlamadım valla
Sedacım ben sana diimm %1500 bu sefer tamam...ALLAH ımın izniyle o-la-caaakk...Fena halde heyecanlıyım...ve çok az kaldı...Senden hamileyiiiimmm kelimesini duymak şu günlerde en çok istediğim şeyler arasında....ALLAH büyük...Sığındık bekliyoruz...
eveeettt gelelim banaaa;
günaydın arkadaşlarım canlarım. birkaç gündür gelemedim geçmişide okuyamadım, betül ile yapışık ikiz gibiyiz, hani emzirip yatırmamın ardından 3 dakka sonra yine aç insan hareketleri yaparak kalkıyor, belkide sütüm yetmiyor bilemiyorum... bugün galiba aşı olmaya götürücem 1 aylık aşısı için.
özlemciğim minik kuşunu gördüm ayyyyyy negüzel yaa 41 kere maşallah, rabbim tamamına erdirsin.
çiğdem tatlım Allah şifa vrsin yaa onlar hiç hasta olmasa ne güel olur, Allahım emanetlerini korusun inşallah hep.
sizi çok özledim ayyy bide taşınma durumum var. hani annemlerin alt katını yazlık gibi yapmıştık ya ben hamile olmadan evvel. birkaç eşya tül filan öylesine oturulacak vaziyete getirmiştik. şimdi oraya komple taşınmayı düşünüyoruz. çünkü anneme yakın olmak hakkaten gerekli bebekte olunca anladım. yani yoğun günler beni bekliyor. dua listesine katılamıyorum hala lohusayım bildiğiniz gibi. inşallah bundan sonrakine katılacağım Allah nasibederse. o yüzden kzlar fetih surelerinizide okuyamıyorum hakkınızı helal edin. ama 10 gün daha doğurmazsanız ozaman okurum:)
ah canım ya seni çok iyi anlıyorum kadınların ilk gecesi hiç bitmiyor ya dimiAslında bu konu biraz karışık. Başka meselelerde var içinde. Benim için en iyisi taktırmak olacak. Eşime bu konuda güvenemiyorum. Anestezi sütümden geçermi hiç düşünmemiştim bunu. Büyük ihtimalle geçer ama hallederiz. Girmeden sütümü sağarım. Zaten ek gıdada veriyoruz. İnşallah bi şekilde atlatırız canım. Zaten doğum sonra çok zorlandım o konuda. Daha yoluna girmiş değil bu halvet olayı
tatlım ben netten araştırmıştım osmanlıda kadınlar doğum öncesi çiğ soğanı kabuklarını soymadan ikiye bölüp göğüslerine koyarlarmış ve göğüsleri çatlamazmış bir kaç kişiden daha duymuştum ben yaptım doğumdan sonra faydasını gördsüm bir haftada düzeltiyoCanım soganı pişirdinmi çiğdenmi koydun
tatlışım yaaa i,yide o zaman çocuğun kafası üşümezmi kızzzzzzslm kızlar ne var ne yok.3 gündür bilgisayarımız bozukgiremedim..geçmişede pek bakamadım...herşey yolundadır umarım...biz iyiyiz..kızım bu ralar memeyle boğuşuyo onunla uğraşıyorum..göğüslerim hala geçmedi acaba yanlışmı tutuyo diye düşünüorum ama anlatılanlara da uyuyorum..göğüs uçlarım oldukça büyük.ağzına anca dığıyo gibime geliyo..bu arada bebeğinin burnu tıkananlaa bi tavsiye emzirirken başın açın..boncuk boncuk terlediğini göreceksiniz.o ter üstünde kuruasın yoksa burnu tıkanır.
bediş bebeğinin sancılarıyla uğraşıyomuşsun Allah kolaylık versin..ne gerekiyosa yapıyosundur eeminim..
duamnur burcu göğüslerine ılık havlu koy ağrını alır derler...
bu arada doğumu yaklaşanlar var..misal nazan..onlardan ne haber..
taze hamişler aslıyla özlemi okudum onlarınkide yakın birbirine..
sedaaaaaa geçen gece seni gördüm rüyamda..senin eve gelmiştik bize önceden yaptığın sarmaları pataes kızartmalaarını ve köfteleri ikram ettin..:))resmndeki halindin tabi..
benden havadiseler bu kadar
daha neler var neler yok topiğin habercisi urcu haber versin bana
ohhh en güzeli valla gülcüm afiyet olsun sıpayaselam kızlar sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için çok şükür daha iyiz ballı ıhlamur veriyorum oğluma tabi ikiside memleketten geldi...dualarınız içinde ALLAH razı olsun bende fırsat bulsamda okuyabilsem yaa inanın akşam nasıl oluyo anlamıyorum kpştur koşturum evin içindeokuycam ama HAKKINIZI helal edin çok üzülüyorum geciktikçe benimde sacım dökülüyor 3. ydan sonra başladı benim ince telli ve seyrek saçım ama ırsi bizde incecik kıl gibi görseniz saclarımı ben genç kızlığımdan beri bi kuaförün tarifini yaparım az cok durduruyo gibi geliyor dökülmeyi kremsiz 1lt şampuana yada 700ml evigen-bepanten iğne ve çamterementin koyarım 1 çay kaşığı kadar saçı besliomuş veya şampuana katmayıp direkte sürebilirsiniz iğneler vtamin iğnesi 4. aydan sonra başladımyine sürmeye..deneyebilirsiniz..
tatlım erken bırakmış emmeyi kuzucuk 4. ay aşımızda ateşimiz çıkmıştı tatlım APİREKS şurup aldım ben 38le acile gitmiştik ama dr normal dedi aşıda çıkar ddi takip ediceksin çıkmaz inşallh..
evet canım içiriyorum onun sayesinde bide tarhana cormabası sayesinde toparladı ama hepsi organik..
ayy maşallah özlemcim yaaaa kocaman olmuş bile kız buEki Görüntüle 880925 teyzeleri işte buda bebişimizin fotosuuu
tatlım eğer memeyi bırakınca ağlamıyorsa doymuştur merak etme zaten mideleri küçüçük bebişlerin acıkması çok normal yasemincim içini ferah tut sengünaydın arkadaşlarım canlarım. birkaç gündür gelemedim geçmişide okuyamadım, betül ile yapışık ikiz gibiyiz, hani emzirip yatırmamın ardından 3 dakka sonra yine aç insan hareketleri yaparak kalkıyor, belkide sütüm yetmiyor bilemiyorum... bugün galiba aşı olmaya götürücem 1 aylık aşısı için.
özlemciğim minik kuşunu gördüm ayyyyyy negüzel yaa 41 kere maşallah, rabbim tamamına erdirsin.
çiğdem tatlım Allah şifa vrsin yaa onlar hiç hasta olmasa ne güel olur, Allahım emanetlerini korusun inşallah hep.
sizi çok özledim ayyy bide taşınma durumum var. hani annemlerin alt katını yazlık gibi yapmıştık ya ben hamile olmadan evvel. birkaç eşya tül filan öylesine oturulacak vaziyete getirmiştik. şimdi oraya komple taşınmayı düşünüyoruz. çünkü anneme yakın olmak hakkaten gerekli bebekte olunca anladım. yani yoğun günler beni bekliyor. dua listesine katılamıyorum hala lohusayım bildiğiniz gibi. inşallah bundan sonrakine katılacağım Allah nasibederse. o yüzden kzlar fetih surelerinizide okuyamıyorum hakkınızı helal edin. ama 10 gün daha doğurmazsanız ozaman okurum:)
bedriye canım senin elife müzik dinlet klasik müzik iyi geliyormuş sakinleştiriyormuş bebekleri
This Mozart for Baby does relax and makes my baby sleep like an angel ! - YouTube
ah canım ya seni çok iyi anlıyorum kadınların ilk gecesi hiç bitmiyor ya dimievlenirken yaşamıştık yetmii bide çocuk doğurduktn sonra tekrar yaşıyoruz ama benimki anlayışlı ya sağolsun sancı odasında 2 gün yanımdaydı gördü halimi sağolsun hiç demeden korunuyo.
korkman kadar doğal biişi yok gülcüm ya bak anestezide yapıyorlarmış kız ne diyosam bende ben bunları yazarken sen taktırmış olacaksın çoktan sahiinş kolay geçmiştir canımcım yaaa
tatlım ben netten araştırmıştım osmanlıda kadınlar doğum öncesi çiğ soğanı kabuklarını soymadan ikiye bölüp göğüslerine koyarlarmış ve göğüsleri çatlamazmış bir kaç kişiden daha duymuştum ben yaptım doğumdan sonra faydasını gördsüm bir haftada düzeltiyo
tatlışım yaaa i,yide o zaman çocuğun kafası üşümezmi kızzzzzz
ohhh en güzeli valla gülcüm afiyet olsun sıpaya
ayy maşallah özlemcim yaaaa kocaman olmuş bile kız buRabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inş
tatlım eğer memeyi bırakınca ağlamıyorsa doymuştur merak etme zaten mideleri küçüçük bebişlerin acıkması çok normal yasemincim içini ferah tut sen
keveeettt gelelim banaaa;
k
kız özlem senlede görüşmeyeli çok oldu..bebeişinide görmüşsün hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..resmide çok tatmı eller ayaklar belli..maşallah..başa çıkanlardan etsin Allah..
kızlar ben şapka takıyorum..ama başının üşüyüp terlememesine dikkat ediyoum..bu arada ben hastalandım..grip olmuşum..dün oldum..bugğn biraz daha iyiyim..bitki çayı felan içtim...inşallah düzelirim..kızımada bulaşmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?