- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.961
bana gelince kızlar kına yaktım saçıma sonunda renk aynı ama işe çokkk yaradı ya bu kadarını beklemiyordum ev çok batıyo çok zahmetli aama bıçak kesiği gibi kesiyo dökülmeyi inanamadım
onun dışında herşey aynı kızımın burun tıkanıklığı ben yuvarlanıp gidiyoruz işte sizde ne var ne yok bakemmmmm
Ozlemcim gozun adin bebisini gormussun masaallah cok net belli resimde. Allah saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin Insaallah
Ayy yaradana kurban maşallah canımm.. Herşeyi nasıl da belli. Rabbim nazardan saklasın hayırlısıyla sağlıkla büyüsün gelsin inşallah.
Canım o kadar sapmalar normal merak etme zaten bir sorun yokmuş ama ikili testte yapılsın tabii bakılsın. Aman tokoplazmaya dikkat bende sorun yok ama yine de gebeyken şarküteri ürünleri tüketmicem. Son aldım haftasonu bu haftasonu da yerim belki biraz tamam bırakıyorum geçen sefer de bekleme aşamasında hiç yemedim. Hazır gıdalar cipsler, kahveler uzak dur çayı kararında iç süt ürünlerini tüket sütü ihmal etme bir bardakta olsa iç ben muzu eziyorum rondoda katıyorum öyle bir koca bardak içiyorum tabii bayadır içmiyorum o ayrıfındık ceviz de çok yararlı bak bir de canan karatay dedi yumurtanın sarısı bebeklerin sinir ve beyin sistemi için çok iyiymiş yiyebildiğiniz kadar yiyin dedi ama o sarısı çok pişmeyecek yeşile dönmeyecek dedi.
günaydın arkadaşlarım canlarım. birkaç gündür gelemedim geçmişide okuyamadım, betül ile yapışık ikiz gibiyiz, hani emzirip yatırmamın ardından 3 dakka sonra yine aç insan hareketleri yaparak kalkıyor, belkide sütüm yetmiyor bilemiyorum... bugün galiba aşı olmaya götürücem 1 aylık aşısı için.
özlemciğim minik kuşunu gördüm ayyyyyy negüzel yaa 41 kere maşallah, rabbim tamamına erdirsin.
çiğdem tatlım Allah şifa vrsin yaa onlar hiç hasta olmasa ne güel olur, Allahım emanetlerini korusun inşallah hep.
sizi çok özledim ayyy bide taşınma durumum var. hani annemlerin alt katını yazlık gibi yapmıştık ya ben hamile olmadan evvel. birkaç eşya tül filan öylesine oturulacak vaziyete getirmiştik. şimdi oraya komple taşınmayı düşünüyoruz. çünkü anneme yakın olmak hakkaten gerekli bebekte olunca anladım. yani yoğun günler beni bekliyor. dua listesine katılamıyorum hala lohusayım bildiğiniz gibi. inşallah bundan sonrakine katılacağım Allah nasibederse. o yüzden kzlar fetih surelerinizide okuyamıyorum hakkınızı helal edin. ama 10 gün daha doğurmazsanız ozaman okurum:)
ayy maşallah özlemcim yaaaa kocaman olmuş bile kız buRabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inş
ayy özlem gecen gece ruyamda arkadasıma dıyorum kı flasik muzık dınleteyım, ayy nıye flasık dıyorum deyıp guluyordum sıyırdım galiba :)), bu senin linki de dinleticem bakalım çokçok sagol.. bi tane ışıklı muzık kutusu var dklı ışığından tavanda minik inekler geciyor onları öyle anlamıyor da muzıgı dınlıyor hee bu arada gebeyken muzık dınleyın hatta bence bu bizdeki bebekler için olan muzık kutularından alın dınleyın doğunca bebek sakince dinlermiş komşuya dr demiş ben dinlemediğim halde elifin bi kaç dk da olsa muzık dıkkatını çekiyor sen ayşe aslı mutlaka baslayın muzik dinlemeye inan bana anlamsız gelmıştı dınlet deyınce ama doğunca işe yarıyormuş, ayyyyy senin bebişin masaAllah herşeyi belli olmuş artık kıyamam yaaa, tadını çıkarın..cinsiyetle ilgili tahmin var mı?
k
kız özlem senlede görüşmeyeli çok oldu..bebeişinide görmüşsün hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..resmide çok tatmı eller ayaklar belli..maşallah..başa çıkanlardan etsin Allah..
geçmiş olsun canım çokta kolay gelsin mevlütte kışa kalmış inş selim çabucak iileşirİyi geceler herkrse;
ben çok yoğunum buaralar gelemiyorum yine.. Mevlüd yapcam cunartesi günü temizliğe kalkıştım. Selim hasta oldu 4 gündür onunla uğraşıyorz . Geçen sabah bi kalktım 39.5 olmuştu ateşi aklım gitti.. Hemen küvetini su doldurup içine koyduk. Doktora gittik fln, rnfeksiyon kapmış şimdi ağlaya ağlaya gündr 3 kere ilaç vermeye çalışıyorum. Çok huysuz oldu, huyu değşti yavrumun keyifsiz oldu canım sıkılıyo oyğzden..
Ev desen her yer her yerde trmizliği daa bitiremedim. benden haberler böyle..
topik de ne var ne yok hiç bilmiyorum, ksra bakmayın artık eskisi gibi muhabbete gelemiyorum ama hep aklımdasınız sizin gibi dıstları kaybetmek istemem.. Sizd beni unutmayın lütfrn.. Hepinizi seviyorum..
Burcucum yeni dua listesinfe bende varım ne okuyoruz bilmiyorum ama hertürlü sizinleuim ..
allaha emanet olun..
çokmgeçmiş olsun canım sen diyetine dikkat edince sorun olmaz inş herşey bebeğin için gebelikten sonrada geçer gider inşkızlar merhaba
kaç gündür gelemedim, 2 gündür de cok hastayım bugün ve yarın için rapor aldım evde dinleniyorum
bende şeker çıktı bugün endokrin servisine gittim doktor ölçüm cihazı yazdı ölçmeye başladım diyetisyene yönlendirdi eğer kontrol edilmezse insülün uygulatacakmış dikkat etmezem bebek şişman ve sağlıksız olur dedi diyetisyene gittim liste verdi ona uyucam eger uymazsam gebelik şekeri doğumdan sonrada kalıcı olurmuş...
dua listesine katılmak istiyorum hepinizi öptüm.
canım çok geçmiş olsun allah tez vakitte şifa versin bir daha da yaşatmasınİyi geceler herkrse;
ben çok yoğunum buaralar gelemiyorum yine.. Mevlüd yapcam cunartesi günü temizliğe kalkıştım. Selim hasta oldu 4 gündür onunla uğraşıyorz . Geçen sabah bi kalktım 39.5 olmuştu ateşi aklım gitti.. Hemen küvetini su doldurup içine koyduk. Doktora gittik fln, rnfeksiyon kapmış şimdi ağlaya ağlaya gündr 3 kere ilaç vermeye çalışıyorum. Çok huysuz oldu, huyu değşti yavrumun keyifsiz oldu canım sıkılıyo oyğzden..
Ev desen her yer her yerde trmizliği daa bitiremedim. benden haberler böyle..
topik de ne var ne yok hiç bilmiyorum, ksra bakmayın artık eskisi gibi muhabbete gelemiyorum ama hep aklımdasınız sizin gibi dıstları kaybetmek istemem.. Sizd beni unutmayın lütfrn.. Hepinizi seviyorum..
Burcucum yeni dua listesinfe bende varım ne okuyoruz bilmiyorum ama hertürlü sizinleuim ..
allaha emanet olun..
kızlar merhaba
kaç gündür gelemedim, 2 gündür de cok hastayım bugün ve yarın için rapor aldım evde dinleniyorum
bende şeker çıktı bugün endokrin servisine gittim doktor ölçüm cihazı yazdı ölçmeye başladım diyetisyene yönlendirdi eğer kontrol edilmezse insülün uygulatacakmış dikkat etmezem bebek şişman ve sağlıksız olur dedi diyetisyene gittim liste verdi ona uyucam eger uymazsam gebelik şekeri doğumdan sonrada kalıcı olurmuş...
dua listesine katılmak istiyorum hepinizi öptüm.
yeni dua listesi
Kızlar bu dua listesinde günde 100 kez hasbinallah... Tespihini çekiyoruz, inşirah suresinide diğer listede okuyacaz inşallah, ikisini birden okumaya pek gönüllü çıkmadı, listemiz çok az kişiden oluşuyor, bana adını yazdırmayanlar var, valla gelip poponuza bir şaplak patlatıcam, hemen herkes adını yazdırsın, bu topik dualar sayesinde ayakta kalıyor, haydi hoop tembellik etmeyin fıstıklar :)
şuanki liste
Aslı
Nazan
Bedriye
Tuba
çigdem
Bircan
Ben
Anaaaam ne kadar az dimiiiiiii??????????? :) :)
Özlemim bir daha da burdan yazayım,maşallah suphanallah Allahım nazardan korusun, 3 ay boyunca karnında büyüsün, doğsun
Canlarım gecmişi okudum aklımda kalanlar bunlar kimsenon gönlü kırılmasın inşallah, bana gelince ,okul yoğunluğum devam ediyor, cumartesi 13 kişi misafirim var, şimdiden az az temizlik yapıyorum, belim kopuyor, Rabbim bilir bizim için en iyisini, onun dışında keyfim yerinde :) öptüm hepinizi
Seda tedavin başlıyormuş canım hayırlı bereketli olsun, bol bebekli olsun kazasız belalsız haydi bismillah
Meralcim bir gelip hemen gitmişsin, aldığın kararları destekliyorum, ama burasıda arkadaşlarını ziyaret ettiğin bir yer olarak düşün, yapacakların listesine, haftada 1 gün buraya gelmeyide ekle, ayrıca geçen aklıma düştü Meral kitap okuyor mu diye, çok sevindim :)
Çiğdem canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın, evaltlar hiç hastalanmasın
Bircan tatlım gebelik şekeri çıkmış hiç endişelenme, yapman gereken tek şey listeye uymak, gebelik şekerlerinin çoğu , doğumdan sonra bitiyor, hiç kafanı takma, bol su sebzeye aban, sakın üzülme
Özlemim bir daha da burdan yazayım,maşallah suphanallah Allahım nazardan korusun, 3 ay boyunca karnında büyüsün, doğsun
Aslı tatlim işe gitme maceranı okudum Rabbim kolaylık versin, sende hastaneye gidince bebeklerin resmini koysana, 2 tane yan yana nasıl duruyor, hiç görmedim,hem de görmüş oluruz, sana da maşallah canım
Buket hasta olmuşsun tatlım geçmiş olsun, bol ihlamur, portakal,mandalinaya aban, göğuslerin umarım daha iyidir
Bedriye canım benim, maşallah Elif'e, aman nutellaya sakın geri dönme, bol bolda rezene, ohh maşallah Allahım korusun hiç gaz sancısı olmasın
Yasemin tatlım taşınman zorda olsa, hemen taşın anne gibisi yok, çok rahat edersin, Allah kolaylık versin inşallah, Betül'e de maşallah
Didemcim kınan hayırlı olsun, şifa olsun inşallah, hiç dökülmesin saçların
Burcu tatlım göğüslerinin acısını bir an önce geçer inşallah Rabbim sabır versin güç versin
Canlarım gecmişi okudum aklımda kalanlar bunlar kimsenon gönlü kırılmasın inşallah, bana gelince ,okul yoğunluğum devam ediyor, cumartesi 13 kişi misafirim var, şimdiden az az temizlik yapıyorum, belim kopuyor, Rabbim bilir bizim için en iyisini, onun dışında keyfim yerinde :) öptüm hepinizi
canım çok geçmiş olsun dikkat et geçicidir inşallah doğumdan sonra bişeyin kalmaz bebeğinde çok sağlıklı olur inşallah
ben mesajı beğendiydim diye isim yazdırmadıydım lütfen benide eklermisin
sağol canım çok teşekkür ederim ama ben şu 3 ayı anlamadım doğmasını daha çok var ne 3 ayı burcuuuuu
canım sen daha yeni temizlik yapmadınmı hala ne temizliği bu misafirlerinde kalabalıkmış Allah yardımcın olsun,beline dikkat et o kadar da temizlik yapma boşver
özlemim seni ekledim listeye
Ayy özlem inan ki kalbimden 9 ay gecti, hatta duamıda 9 ay boyunca sağlıkla büyüsün diye etmıştim, 3 yazmışım yalnışlıkla, tövbeler olsun, ama önmlei olan kalpten geçendir, o zaman 9 ay boyunca sağlıkla büyüsün doğsun kocaman olsun, amin :)
Ya sevmiyorum ben evde olmayı ben çalışmadaymışım seda gibi olurmuşum kesin :)) seda bana kızacak mucuks sedaa ama hakikaten insan aklını eve takıyo benim ev müstakil dün evi sildim süpürdüm toz aldım banyo tuvaket ovdum buzdolabını temşzledim iki kat merdiven sildim evin önünü süpürdüm benim evin önünde asma var yaprakları döküldü mecburdum neyse bugunde tesisatçı geldi bi sogukodamız var petegi yeterli gelmiyodu kışın kullansmıyoduk petek çektirdik ahanadaa adamlar gitti gene süpür sil adam tuvaleti kullandı tuvaleti yıka belim pert öğleden sonrada amxamun kuzı çagırdı saolsun çaya oorda dinlendim perşembede temizlikçi gelcek cam kapı silmeye ayy yoruldum
amiin canım dedim burcu herhalde beni erken doğurtacak .1:
hey Allahım yaa madem temizlikçi gelecek ne diye kendini o kadar yoruyorsun bırak o zaten gelince yapar
Ay salaklıgımdan işte hele kocama ettiğim zulumu görsen ayakları yıka ama yerlere basma bişe yiyo dökme nerdeyse adama tuvalete çıkma dicem beni boşbar bu adam böyle giderse
geçmiş olsun canım çokta kolay gelsin mevlütte kışa kalmış inş selim çabucak iileşir
çokmgeçmiş olsun canım sen diyetine dikkat edince sorun olmaz inş herşey bebeğin için gebelikten sonrada geçer gider inş
Bircan tatlım gebelik şekeri çıkmış hiç endişelenme, yapman gereken tek şey listeye uymak, gebelik şekerlerinin çoğu , doğumdan sonra bitiyor, hiç kafanı takma, bol su sebzeye aban, sakın üzülme
çok sağolun kızlar, diyete uymaya başladım inşallah kalıcı olmaz ve bebişim sağlıklı olur 1,5 saat önce yemek yedim ve çok açımmmmmmmmmmmmcanım çok geçmiş olsun dikkat et geçicidir inşallah doğumdan sonra bişeyin kalmaz bebeğinde çok sağlıklı olur inşallah
çok sağolun kızlar, diyete uymaya başladım inşallah kalıcı olmaz ve bebişim sağlıklı olur 1,5 saat önce yemek yedim ve çok açımmmmmmmmmmmm
Aynen benimkide öyke söylüyo bakalım dogumdan sonra kalmaz eski pasaklı halimr geri dönerim :))))malesef kocalar bunu sevmiyor işte bende hep yaparım yeni temizledim kirletme dökme dağıtma derim habire konuşunca bi daha temizlik yapma diyor bana
çok sağolun kızlar, diyete uymaya başladım inşallah kalıcı olmaz ve bebişim sağlıklı olur 1,5 saat önce yemek yedim ve çok açımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?