Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İşe yaraşmasına sevindim canım bizimde aklımızda bulunsun benim saçım kıvırcık ve gür şimdiden de baya baya dökülüyor hele banyo yaptıktan sonra çıkmadan ne kadar küvet temizliyorum üstüm başım tutam tutam saç oluyor evde de çok dökülüyor sürekli bir günlük elektirikli süpürgem var küçük iştr mutfak için filan onu tutuyorum eve her akşam hastasonu dip köşe zaten süpürülüyor. Çok rahatsızım bende bir de doğum yaparsam nolur bilmem deneyeyim bende bari.

Ozlemcim gozun adin bebisini gormussun masaallah cok net belli resimde. Allah saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin Insaallah

amin canım sağol rabbim seninde bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

amiin canım, ayy dünden beri gelip gidip resmini seviyorum söylediklerine dikkat edicem canım sağol

amiin canım sağol, sanada hayırlı olsun annene yaklaşıyormuşsun

ayy maşallah özlemcim yaaaa kocaman olmuş bile kız bu Rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inş

amiiin canım kocamn olmuş dimi

bedriye birde ney sesi dinlet oda rahatlatıyo ben dün biraz dinledim topiğin birinde yazmışlardı klasik müzik dinleyin diye ordan okudum,inşallah faydası olur bende arada bir dinlemek niyetindeyim

k

kız özlem senlede görüşmeyeli çok oldu..bebeişinide görmüşsün hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..resmide çok tatmı eller ayaklar belli..maşallah..başa çıkanlardan etsin Allah..

evet canım yaa görüşemiyoruz artık amiin canım rabbim inşallah başa çıkanlardan eder eller ayaklar baya baya belliydi canım görünce çok mutlu oldum

kızlar merhaba
kaç gündür gelemedim, 2 gündür de cok hastayım bugün ve yarın için rapor aldım evde dinleniyorum
bende şeker çıktı bugün endokrin servisine gittim doktor ölçüm cihazı yazdı ölçmeye başladım diyetisyene yönlendirdi eğer kontrol edilmezse insülün uygulatacakmış dikkat etmezem bebek şişman ve sağlıksız olur dedi diyetisyene gittim liste verdi ona uyucam eger uymazsam gebelik şekeri doğumdan sonrada kalıcı olurmuş...
dua listesine katılmak istiyorum hepinizi öptüm.

geçmiş olsun canım çokta kolay gelsin mevlütte kışa kalmış inş selim çabucak iileşir

çokmgeçmiş olsun canım sen diyetine dikkat edince sorun olmaz inş herşey bebeğin için gebelikten sonrada geçer gider inş

canım çok geçmiş olsun allah tez vakitte şifa versin bir daha da yaşatmasın

yeni dua listesi

Kızlar bu dua listesinde günde 100 kez hasbinallah... Tespihini çekiyoruz, inşirah suresinide diğer listede okuyacaz inşallah, ikisini birden okumaya pek gönüllü çıkmadı, listemiz çok az kişiden oluşuyor, bana adını yazdırmayanlar var, valla gelip poponuza bir şaplak patlatıcam, hemen herkes adını yazdırsın, bu topik dualar sayesinde ayakta kalıyor, haydi hoop tembellik etmeyin fıstıklar :)

şuanki liste

Aslı
Nazan
Bedriye
Tuba
çigdem
Bircan
Ben

Anaaaam ne kadar az dimiiiiiii??????????? :) :)

Seda tedavin başlıyormuş canım hayırlı bereketli olsun, bol bebekli olsun kazasız belalsız haydi bismillah

Meralcim bir gelip hemen gitmişsin, aldığın kararları destekliyorum, ama burasıda arkadaşlarını ziyaret ettiğin bir yer olarak düşün, yapacakların listesine, haftada 1 gün buraya gelmeyide ekle, ayrıca geçen aklıma düştü Meral kitap okuyor mu diye, çok sevindim :)

Çiğdem canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın, evaltlar hiç hastalanmasın

Bircan tatlım gebelik şekeri çıkmış hiç endişelenme, yapman gereken tek şey listeye uymak, gebelik şekerlerinin çoğu , doğumdan sonra bitiyor, hiç kafanı takma, bol su sebzeye aban, sakın üzülme

Özlemim bir daha da burdan yazayım,maşallah suphanallah Allahım nazardan korusun, 3 ay boyunca karnında büyüsün, doğsun

Aslı tatlim işe gitme maceranı okudum Rabbim kolaylık versin, sende hastaneye gidince bebeklerin resmini koysana, 2 tane yan yana nasıl duruyor, hiç görmedim,hem de görmüş oluruz, sana da maşallah canım

Buket hasta olmuşsun tatlım geçmiş olsun, bol ihlamur, portakal,mandalinaya aban, göğuslerin umarım daha iyidir

Bedriye canım benim, maşallah Elif'e, aman nutellaya sakın geri dönme, bol bolda rezene, ohh maşallah Allahım korusun hiç gaz sancısı olmasın

Yasemin tatlım taşınman zorda olsa, hemen taşın anne gibisi yok, çok rahat edersin, Allah kolaylık versin inşallah, Betül'e de maşallah

Didemcim kınan hayırlı olsun, şifa olsun inşallah, hiç dökülmesin saçların

Burcu tatlım göğüslerinin acısını bir an önce geçer inşallah Rabbim sabır versin güç versin

Canlarım gecmişi okudum aklımda kalanlar bunlar kimsenon gönlü kırılmasın inşallah, bana gelince ,okul yoğunluğum devam ediyor, cumartesi 13 kişi misafirim var, şimdiden az az temizlik yapıyorum, belim kopuyor, Rabbim bilir bizim için en iyisini, onun dışında keyfim yerinde :) öptüm hepinizi

canım çok geçmiş olsun dikkat et geçicidir inşallah doğumdan sonra bişeyin kalmaz bebeğinde çok sağlıklı olur inşallah

ben mesajı beğendiydim diye isim yazdırmadıydım lütfen benide eklermisin

sağol canım çok teşekkür ederim ama ben şu 3 ayı anlamadım doğmasını daha çok var ne 3 ayı burcuuuuu

canım sen daha yeni temizlik yapmadınmı hala ne temizliği bu misafirlerinde kalabalıkmış Allah yardımcın olsun,beline dikkat et o kadar da temizlik yapma boşver

bURCUM YAAA öğretmen misinnn senn nesin bilemedimmm çalışmayan öğrencileri var yaa sen nasıl tespit ediyorsundur bugun bi türlü rezene yapamadım yaptım içemedimm tam ayy yapmasam mı bu akşam derken sen rezeneye devam demişsinn benimm dedim :)) şimdi rezene yapayım gidip.. ya çok sevindim hasbinallah a Allah razı olsunn hepinizden mecburı 100 kere okuyacagız çok sevindim bi dua listesinde de kısmetse la havleyi çekelim inşAllah.. misafirlerin gelicekmiş Allah yardım etsin inşAllah.. 13 kişi bayağı çokmuş.. kolaylıklar gelsin yaptıklarına bereket ve lezzet versin Allah..

listeyi anımsamıyorum ama gül'ler katılıcak mı anımsatayım dedim.. lohusalar okuyabiliyorsa onlarda belki katılırlar..

özlemim seni ekledim listeye
Ayy özlem inan ki kalbimden 9 ay gecti, hatta duamıda 9 ay boyunca sağlıkla büyüsün diye etmıştim, 3 yazmışım yalnışlıkla, tövbeler olsun, ama önmlei olan kalpten geçendir, o zaman 9 ay boyunca sağlıkla büyüsün doğsun kocaman olsun, amin :)

BEDRIYEEEE içime doğdu, dedim şimdi Elif'in ağlamsı bitti diye, rezeneyi bırakır, nutellaya geri dönerse dedim, sonra yok yok bediş yapmaz herşeye kesin devam eder diye kalbimi ferahlattım :) gözüm üzerinde ona göre

Valla misafirimin sayısı çok, pasta börek hazırlamak hiç sorun degil bedişim, temzilik beni mahfetti bu sever, özlem demiş ne temizliği diye, haklı valla, anam ne bileyim herkesin evi temiz biz pasaklıyız karı koca sanırsam :) bir balkonum kaldı onu yıkıcam bir de banyo sonra pastalar, onuda cuma yapıcam inşallah, cumartesi akşam gelir özet yazarım artık :)

Ya sevmiyorum ben evde olmayı ben çalışmadaymışım seda gibi olurmuşum kesin :)) seda bana kızacak mucuks sedaa ama hakikaten insan aklını eve takıyo benim ev müstakil dün evi sildim süpürdüm toz aldım banyo tuvaket ovdum buzdolabını temşzledim iki kat merdiven sildim evin önünü süpürdüm benim evin önünde asma var yaprakları döküldü mecburdum neyse bugunde tesisatçı geldi bi sogukodamız var petegi yeterli gelmiyodu kışın kullansmıyoduk petek çektirdik ahanadaa adamlar gitti gene süpür sil adam tuvaleti kullandı tuvaleti yıka belim pert öğleden sonrada amxamun kuzı çagırdı saolsun çaya oorda dinlendim perşembede temizlikçi gelcek cam kapı silmeye ayy yoruldum

amiin canım dedim burcu herhalde beni erken doğurtacak .1:

hey Allahım yaa madem temizlikçi gelecek ne diye kendini o kadar yoruyorsun bırak o zaten gelince yapar

amiin canım dedim burcu herhalde beni erken doğurtacak .1:

hey Allahım yaa madem temizlikçi gelecek ne diye kendini o kadar yoruyorsun bırak o zaten gelince yapar

Ay salaklıgımdan işte hele kocama ettiğim zulumu görsen ayakları yıka ama yerlere basma bişe yiyo dökme nerdeyse adama tuvalete çıkma dicem beni boşbar bu adam böyle giderse

Ay salaklıgımdan işte hele kocama ettiğim zulumu görsen ayakları yıka ama yerlere basma bişe yiyo dökme nerdeyse adama tuvalete çıkma dicem beni boşbar bu adam böyle giderse

malesef kocalar bunu sevmiyor işte bende hep yaparım yeni temizledim kirletme dökme dağıtma derim habire konuşunca bi daha temizlik yapma diyor bana

Bircan tatlım gebelik şekeri çıkmış hiç endişelenme, yapman gereken tek şey listeye uymak, gebelik şekerlerinin çoğu , doğumdan sonra bitiyor, hiç kafanı takma, bol su sebzeye aban, sakın üzülme

canım çok geçmiş olsun dikkat et geçicidir inşallah doğumdan sonra bişeyin kalmaz bebeğinde çok sağlıklı olur inşallah
çok sağolun kızlar, diyete uymaya başladım inşallah kalıcı olmaz ve bebişim sağlıklı olur 1,5 saat önce yemek yedim ve çok açımmmmmmmmmmmm

çok sağolun kızlar, diyete uymaya başladım inşallah kalıcı olmaz ve bebişim sağlıklı olur 1,5 saat önce yemek yedim ve çok açımmmmmmmmmmmm

canım sen 1,5 saat önce yedim diyorsun ben yemek yedim aradan yarım saat geçti doymadım dedim gittim peynir ekmek yedim

malesef kocalar bunu sevmiyor işte bende hep yaparım yeni temizledim kirletme dökme dağıtma derim habire konuşunca bi daha temizlik yapma diyor bana
Aynen benimkide öyke söylüyo bakalım dogumdan sonra kalmaz eski pasaklı halimr geri dönerim :))))

Canım bircanım öncelikle geçmiş olsun tatlım endişelenme canım amcamın gelinindede vardı çok şükür kızında sıkıntı yok kilolu bi bebek olur dogumdan sonrada kan sekerini ölçerler bu arada çubuk tarçın al pet şişenin içine su koy o şekeri düşürür günde bir yudum falan al mesela tatlı kaçamagı yapıcan zaman tarcınla ye emi kuzucum allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…