Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kız nazan bak buraya yazıyorum sen o evin merdivenlerinde doğuracan, elinde de toz beziyle doğuma giricen, ırak enerjini doğuma sakla, büyük bir ihtimalle normal doğurcan sen, haydi hayırlısı olsun

çok sağolun kızlar, diyete uymaya başladım inşallah kalıcı olmaz ve bebişim sağlıklı olur 1,5 saat önce yemek yedim ve çok açımmmmmmmmmmmm

canım sen 1,5 saat önce yedim diyorsun ben yemek yedim aradan yarım saat geçti doymadım dedim gittim peynir ekmek yedim

vay dombikler sizi

özlem sana herşey serbest, 9 ay boyunca ye iç, bak 9 diyorum 3 demiyorum

bircan kızz sende bol su iç, şeker düşürecek şeyler ye, salatalık falan, internetten listeyi çıkar onları ye, sık sık ye kuzum, her saat başı ağzına bişey at, listede ara öğünün vardır mutlaka onları sıklaştır, amaaaaaaan öyle de çok strese girme kızzzz boşver, ekmek tatlı yeme yeter bebeğim

nerde serbest dün sağlık ocağındaki ebe her öğün ince bir dilim ekmek ye dedi, 3 öğün yemek ye ama aralarda meyveni yğurdunu sütünü iç falan dedi burcuuuu ben yine açıııımmm allah allah bugün doymadım bir türlü offf kocama sinirlendim ondan herhalde böyle oldum

Kız napım ansızın dogum yapsam herkes pasaklı evemi gelsin anacımm normalmi dogurcamm hiç sanmıyorum burcuu kendimde o cesareti bulamıyorum

Selam millettt :)

Evet ben ve bebeğim iyiyiz kireçlenmem artmış bundan kaynaklı sezeryana karar verildi ve 17 Aralıkta Allah'ın izni ile ASYA İNCİ dünyaya geliyor kızlar :) :) :)

Kafama takılan sorular var kızlar sezeryan doğum yapan arkadaşlar tümden mi uyudular beldenmi ben çok karasız kaldım 2si arasında bana bu konuda yardımcı olun

Nazan yavaş bacım o kadar iş yapma belinde sorun oluşacak bak doğum öncesi dikkat et tatlım benim

Burcum kolay gelsin cmtsi işin zor bide misafirlerden sonra temzlik var dikkat et kendine yorma kendini

diğer arkadaşlarımda dikkat edin kendinize yormayın fazla havalara dikkat hasta olmayalım hepinizi öpüyorummmmm :)

Amam didemcimm yapmazki benim kocam hoş adam eve 22:00 gelio zaten hangi ara yapcak
Gülhancım dogru diosun belimin başına iş getircem bu gidişle çalıştıgım zamanki gibi hepsi bir günde bitsin istiyorum halbuki yayasam olurda işte olamıyo malesef

Bircaaannn canım benimmm şekerin çıktı hee uyunca diyete innşşAllah Yarabbim düşer degerler.. tarcını bende duymuştum şekeri düşürüyormuş..

nazan ya ne temizliği sen yat dinlen artık, boşveeerr temizliği bu arada ev işi zor şekerim ve çok sıkıcı hergun aynı rutın işler..

gülhannnnnnn ben korkak olduğumdan uyanık olrak giremezmişim ameliyathaneye ki ben anesteziden korktum çok nerdeyse 9 ay boyunca gittiğim doktoru değiştirecektim ama iyi ki genel olmuşum üşüdüğümü sadece uyandığımda hissettim ve uzerıme battaniyeleri örttuler ısındım Alah bir daha doğum yapmamı nasip ederse hayırlısıyla ben yine geneli seçerim..

eee ben yokummm olmazzzzzz hemen ekleyiver bni

Günaydın ballar , Didem ve Sündüz sizleride listeye ekliyorum

Gülhan canim , haydi hayırlısı, 17 aralıkta dua okuyalim sana kolay ve sağlıklı olsun inşallah

Gunaydin canim arkadaslarim.ben hala yogunum.forum a hic giremiyorum.bugun bi bakayim dedim.son sayfada dua listesini gordum.Burcum bu listeye bende katilmak istiyorum.benide eklermisin?

canım sen 1,5 saat önce yedim diyorsun ben yemek yedim aradan yarım saat geçti doymadım dedim gittim peynir ekmek yedim

çok yemekten değil ya yememekten açım:) bu diyet listesini görseniz kuş kadar, hamileyken de uymak işkence gibi şimdilik tam uyuyorum cuma günü doktor yaptığım kan şekeri ölçümlerine bakacak ona göre insüline gerek var mı söyleyecek, inşallah gerek kalmaz ama bazen sınırda bazende üstünde çıkıyor diyete uyduğum halde, hayırlısı artık.
nazan ve bediş tarçını diyetisyende söyledi yiyebilirsin dedi ama şekeri düşürdüğünü söylemedi, ozaman ben ara öğünlerde sütüme veya yoğurduma karıştırayım.

günaydın kızlar güzel birgün olsun inşallah ben bugün diyete başladım inşallah tez vakitte kurtulurum kilolarımdan

kuzuuumm allah razı olsun senden....ben de varım...bi de seda ban mıdır nedir ondan olmuş:)) face den yazdı...o da katılmak istiyor bizi de eklersen çok sevinirim...

burju82/ burcu 29.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 02.12.2013 pazartesi evladına sağlık, huzur ve hayırlı bir ömür

Canolar minnoşlar....Aman size bir dua ettiiiim...bir dua ettiiimmm....RABBİM İNŞALLAH kabul eder...

Sizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…