- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.981
Ya sevmiyorum ben evde olmayı ben çalışmadaymışım seda gibi olurmuşum kesin :)) seda bana kızacak mucuks sedaa ama hakikaten insan aklını eve takıyo benim ev müstakil dün evi sildim süpürdüm toz aldım banyo tuvaket ovdum buzdolabını temşzledim iki kat merdiven sildim evin önünü süpürdüm benim evin önünde asma var yaprakları döküldü mecburdum neyse bugunde tesisatçı geldi bi sogukodamız var petegi yeterli gelmiyodu kışın kullansmıyoduk petek çektirdik ahanadaa adamlar gitti gene süpür sil adam tuvaleti kullandı tuvaleti yıka belim pert öğleden sonrada amxamun kuzı çagırdı saolsun çaya oorda dinlendim perşembede temizlikçi gelcek cam kapı silmeye ayy yoruldum
çok sağolun kızlar, diyete uymaya başladım inşallah kalıcı olmaz ve bebişim sağlıklı olur 1,5 saat önce yemek yedim ve çok açımmmmmmmmmmmm
canım sen 1,5 saat önce yedim diyorsun ben yemek yedim aradan yarım saat geçti doymadım dedim gittim peynir ekmek yedim
vay dombikler sizi
özlem sana herşey serbest, 9 ay boyunca ye iç, bak 9 diyorum 3 demiyorum
bircan kızz sende bol su iç, şeker düşürecek şeyler ye, salatalık falan, internetten listeyi çıkar onları ye, sık sık ye kuzum, her saat başı ağzına bişey at, listede ara öğünün vardır mutlaka onları sıklaştır, amaaaaaaan öyle de çok strese girme kızzzz boşver, ekmek tatlı yeme yeter bebeğim
Kız nazan bak buraya yazıyorum sen o evin merdivenlerinde doğuracan, elinde de toz beziyle doğuma giricen, ırak enerjini doğuma sakla, büyük bir ihtimalle normal doğurcan sen, haydi hayırlısı olsun
vay dombikler sizi
bircan kızz sende bol su iç, şeker düşürecek şeyler ye, salatalık falan, internetten listeyi çıkar onları ye, sık sık ye kuzum, her saat başı ağzına bişey at, listede ara öğünün vardır mutlaka onları sıklaştır, amaaaaaaan öyle de çok strese girme kızzzz boşver, ekmek tatlı yeme yeter bebeğim
İşe yaraşmasına sevindim canım bizimde aklımızda bulunsun benim saçım kıvırcık ve gür şimdiden de baya baya dökülüyor hele banyo yaptıktan sonra çıkmadan ne kadar küvet temizliyorum üstüm başım tutam tutam saç oluyor evde de çok dökülüyor sürekli bir günlük elektirikli süpürgem var küçük iştr mutfak için filan onu tutuyorum eve her akşam hastasonu dip köşe zaten süpürülüyor. Çok rahatsızım bende bir de doğum yaparsam nolur bilmem deneyeyim bende bari.[/QU
Valla zahmetli oluyo canim ama avuc acuc dokulunce yaptim tavsiye ederim
amin canım sağol rabbim seninde bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
amiin canım, ayy dünden beri gelip gidip resmini seviyorumsöylediklerine dikkat edicem canım sağol
amiin canım sağol, sanada hayırlı olsun annene yaklaşıyormuşsun
amiiin canım kocamn olmuş dimi
bedriye birde ney sesi dinlet oda rahatlatıyo ben dün biraz dinledim topiğin birinde yazmışlardı klasik müzik dinleyin diye ordan okudum,inşallah faydası olur bende arada bir dinlemek niyetindeyim
evet canım yaa görüşemiyoruz artık amiin canım rabbim inşallah başa çıkanlardan edereller ayaklar baya baya belliydi canım görünce çok mutlu oldum[/QUOTE
Olmus valla canimcim ya oyyyy masallah yavrumaaaaa tatlim erken baslamisin bu arada acukmaya:) tarcin cok istah kesiyo canim tarcinli seyler ye cok ise yarar krizlerde
yeni dua listesi
Kızlar bu dua listesinde günde 100 kez hasbinallah... Tespihini çekiyoruz, inşirah suresinide diğer listede okuyacaz inşallah, ikisini birden okumaya pek gönüllü çıkmadı, listemiz çok az kişiden oluşuyor, bana adını yazdırmayanlar var, valla gelip poponuza bir şaplak patlatıcam, hemen herkes adını yazdırsın, bu topik dualar sayesinde ayakta kalıyor, haydi hoop tembellik etmeyin fıstıklar :)
şuanki liste
Aslı
Nazan
Bedriye
Tuba
çigdem
Bircan
Ben
Anaaaam ne kadar az dimiiiiiii??????????? :) :)
Benide ekle canimcim ya gercejten cok tenbel oldum yaevinde huzur ve hayirli evlat icin yazarmisin
NAZANcim kolay gelsin canim ya bilirim o krizi ben bide boya yaptirmistim kiz yaptirsaba kocana yapacagins aaaaa hamileligin nimetleribi kullan azicik
Olmus valla canimcim ya oyyyy masallah yavrumaaaaa tatlim erken baslamisin bu arada acukmaya:) tarcin cok istah kesiyo canim tarcinli seyler ye cok ise yarar krizlerde
Maşallah maşallah
eee ben yokummm olmazzzzzz hemen ekleyiver bniyeni dua listesi
Kızlar bu dua listesinde günde 100 kez hasbinallah... Tespihini çekiyoruz, inşirah suresinide diğer listede okuyacaz inşallah, ikisini birden okumaya pek gönüllü çıkmadı, listemiz çok az kişiden oluşuyor, bana adını yazdırmayanlar var, valla gelip poponuza bir şaplak patlatıcam, hemen herkes adını yazdırsın, bu topik dualar sayesinde ayakta kalıyor, haydi hoop tembellik etmeyin fıstıklar :)
şuanki liste
Aslı
Nazan
Bedriye
Tuba
çigdem
Bircan
Ben
Anaaaam ne kadar az dimiiiiiii??????????? :) :)
canım sen 1,5 saat önce yedim diyorsun ben yemek yedim aradan yarım saat geçti doymadım dedim gittim peynir ekmek yedim
Aynen benimkide öyke söylüyo bakalım dogumdan sonra kalmaz eski pasaklı halimr geri dönerim :))))
Canım bircanım öncelikle geçmiş olsun tatlım endişelenme canım amcamın gelinindede vardı çok şükür kızında sıkıntı yok kilolu bi bebek olur dogumdan sonrada kan sekerini ölçerler bu arada çubuk tarçın al pet şişenin içine su koy o şekeri düşürür günde bir yudum falan al mesela tatlı kaçamagı yapıcan zaman tarcınla ye emi kuzucum allah yardımcın olsun
Kız nazan bak buraya yazıyorum sen o evin merdivenlerinde doğuracan, elinde de toz beziyle doğuma giricen, ırak enerjini doğuma sakla, büyük bir ihtimalle normal doğurcan sen, haydi hayırlısı olsun
vay dombikler sizi
Bircaaannn canım benimmm şekerin çıktı hee uyunca diyete innşşAllah Yarabbim düşer degerler.. tarcını bende duymuştum şekeri düşürüyormuş..
nazan ya ne temizliği sen yat dinlen artık, boşveeerr temizliği bu arada ev işi zor şekerim ve çok sıkıcı hergun aynı rutın işler..
gülhannnnnnn ben korkak olduğumdan uyanık olrak giremezmişim ameliyathaneye ki ben anesteziden korktum çok nerdeyse 9 ay boyunca gittiğim doktoru değiştirecektim ama iyi ki genel olmuşum üşüdüğümü sadece uyandığımda hissettim ve uzerıme battaniyeleri örttuler ısındım Alah bir daha doğum yapmamı nasip ederse hayırlısıyla ben yine geneli seçerim..
Yeni dua listesi
şuanki liste
aslı
nazan
bedriye
tuba
çigdem
bircan
ben
anaaaam ne kadar az dimiiiiiii??????????? :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?