- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.001
Kızlar bu ay bela ayıymış acaba la havle vela kuvvete illabillahülaliyyül azimmi çeksek
Kızlar bu ay bela ayıymış acaba la havle vela kuvvete illabillahülaliyyül azimmi çeksek
Gunaydin canim arkadaslarim.ben hala yogunum.forum a hic giremiyorum.bugun bi bakayim dedim.son sayfada dua listesini gordum.Burcum bu listeye bende katilmak istiyorum.benide eklermisin?
günaydın kızlar güzel birgün olsun inşallah ben bugün diyete başladım inşallah tez vakitte kurtulurum kilolarımdan
kuzuuumm allah razı olsun senden....ben de varım...bi de seda ban mıdır nedir ondan olmuş:)) face den yazdı...o da katılmak istiyor bizi de eklersen çok sevinirim...
Canım bende seni çooooooook seviyorum, bin kere razı olsun Rabbim, karşılıgını kat be kat versinburju82/ burcu 29.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 02.12.2013 pazartesi evladına sağlık, huzur ve hayırlı bir ömür
Canolar minnoşlar....Aman size bir dua ettiiiim...bir dua ettiiimmm....RABBİM İNŞALLAH kabul eder...
Sizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum....
selam kızlar ben geldim hemen betül gözlerini kapayınca
Burcuu ben lohusayım ya eğer okunabilirse benide ekle kuşum. yada kafanda şüphe varsa birdahaki listeye girerim temiz temiz artık sana brakıyorum kendimi
Nazan kız senin Allah iyiliğini versin emi kızların dediği gibi o merdivenlerde doğuracan Allah korusun en sonunda kaşınıyorsun
Tümay nerelerde hakkaten bende merak ettim.
Sedoşum banlanmış gene, onun bazı püsküllüleri var topikte galiba sinir ediyorlar kızı, biran evvel gelir inşallah.
bende dün sağlık ocağına gittim d vitamini verdiler aslında bebek 15 günlük olunca başlamak gerekiyormuş ama benim salak sağlık ocağım bana öyle bişey dememişti iyiki annemin ordaki sağlık ocağına gittim de onlar verdi hemen başla geç kalmışsın dediler. hergün 3 damla içecekmş, buketcim sende ihmal etme unutma akın bebek 15 günlük olunca sen hatırlat bari doktoruna.
bizde bakalım bu haftasonu gidip kayınvalideme filan söyliycez biz taşınmaya karar verdik diye, inşallah onlarda arıza çıkartmaz hayırlısı ile herkesin gönül rızasını alarak üzmeyerek taşınmak isterim çünkü. nekadar olsa şimdi k.v. ye yakın oturuyorduk, benim annemin yakınına taşınacağımızı öğrenince arada bir kıskançlık filan olupta gitmeyin mitmeyin diyip üzülmezler inşallah. önümüzdeki haftada ev toplama işlerin başlarım işte tabi betül ile nekadar yapabilirsem :) yapabildiğim kadar.
slm kızlar..nasılsınız??beni soracak olursanız iyiyim..grip öksürüğe bozdu.. nasıl bi üşütmüşsem artık..
gülhan doğumun yaklaşmış.Allah kolaylık versin..bence belden aşağı uyuşsun aklın başında olur..cesaretini topla korkma. baş edersin hepsiyle..
bircan sen niye diyet yapıyosun?şekerin mi yüksek
bu seda y,ne niye banşanmış
yaso kış günü bebekle nasıl taşınacan..zor olmauacakmı? ararın mantıklı ama..iyi düşün.
burcuuuuuuu napıyosun???
özlem canım Asli'yı arayacaktım, okuldan yeni çıktım, ve çok yoğun olduğum için unuttummmmm ay çok utanıyorum :)
La havle içinde önerim şu: hem 100 tane haybinallah hem 100 tane la havle cekelim ya da sadece 100 tane la havle cekelim, gelsin yorumler, içimden bir ses sanki ikinci secenek olacak gibi :)
S.a kizlar nasolsinz ben ve minigim geldik. Hamdolsun rabbime binlerce kez
Ewettt biz geldikkk anca geldik telefondan resimleri yüklemeye çalıştım ama olmadı
: ((( şükürler olsun herşey yolunda hele bi tanesi nasıl zıplayıp duruyodu bi görseniz tam afat diğeri kızım olandoktor kesin olamamakla uslu o ama cinsiyeti belli olmayan veledim pek şımarık ) haftaya yine çağırdı kan alicakmis tarama yapılacak galiba bende durumlar budur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar
Ewettt biz geldikkk anca geldik telefondan resimleri yüklemeye çalıştım ama olmadı
: ((( şükürler olsun herşey yolunda hele bi tanesi nasıl zıplayıp duruyodu bi görseniz tam afat diğeri kızım olandoktor kesin olamamakla uslu o ama cinsiyeti belli olmayan veledim pek şımarık ) haftaya yine çağırdı kan alicakmis tarama yapılacak galiba bende durumlar budur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?