Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam kızlar ben geldim hemen betül gözlerini kapayınca
Burcuu ben lohusayım ya eğer okunabilirse benide ekle kuşum. yada kafanda şüphe varsa birdahaki listeye girerim temiz temiz artık sana brakıyorum kendimi
Nazan kız senin Allah iyiliğini versin emi kızların dediği gibi o merdivenlerde doğuracan Allah korusun en sonunda kaşınıyorsun
Tümay nerelerde hakkaten bende merak ettim.
Sedoşum banlanmış gene, onun bazı püsküllüleri var topikte galiba sinir ediyorlar kızı, biran evvel gelir inşallah.

bende dün sağlık ocağına gittim d vitamini verdiler aslında bebek 15 günlük olunca başlamak gerekiyormuş ama benim salak sağlık ocağım bana öyle bişey dememişti iyiki annemin ordaki sağlık ocağına gittim de onlar verdi hemen başla geç kalmışsın dediler. hergün 3 damla içecekmş, buketcim sende ihmal etme unutma akın bebek 15 günlük olunca sen hatırlat bari doktoruna.
bizde bakalım bu haftasonu gidip kayınvalideme filan söyliycez biz taşınmaya karar verdik diye, inşallah onlarda arıza çıkartmaz hayırlısı ile herkesin gönül rızasını alarak üzmeyerek taşınmak isterim çünkü. nekadar olsa şimdi k.v. ye yakın oturuyorduk, benim annemin yakınına taşınacağımızı öğrenince arada bir kıskançlık filan olupta gitmeyin mitmeyin diyip üzülmezler inşallah. önümüzdeki haftada ev toplama işlerin başlarım işte tabi betül ile nekadar yapabilirsem :) yapabildiğim kadar.

slm kızlar..nasılsınız??beni soracak olursanız iyiyim..grip öksürüğe bozdu.. nasıl bi üşütmüşsem artık..

gülhan doğumun yaklaşmış.Allah kolaylık versin..bence belden aşağı uyuşsun aklın başında olur..cesaretini topla korkma. baş edersin hepsiyle..

bircan sen niye diyet yapıyosun?şekerin mi yüksek

bu seda y,ne niye banşanmış

yaso kış günü bebekle nasıl taşınacan..zor olmauacakmı? ararın mantıklı ama..iyi düşün.

burcuuuuuuu napıyosun???

Gunaydin canim arkadaslarim.ben hala yogunum.forum a hic giremiyorum.bugun bi bakayim dedim.son sayfada dua listesini gordum.Burcum bu listeye bende katilmak istiyorum.benide eklermisin?

Tamam canım senide ekliyorum, bak bende çok yoğunum ama ara ara gel bari bebek :)

günaydın kızlar güzel birgün olsun inşallah ben bugün diyete başladım inşallah tez vakitte kurtulurum kilolarımdan

Eveeeeeet seni çok destekliyorum, kolay gelsin tatlım

kuzuuumm allah razı olsun senden....ben de varım...bi de seda ban mıdır nedir ondan olmuş:)) face den yazdı...o da katılmak istiyor bizi de eklersen çok sevinirim...

Tamam bebegim, seni ve seda'yı ekledim

Canım bende seni çooooooook seviyorum, bin kere razı olsun Rabbim, karşılıgını kat be kat versin

Tatlım senide ekliyorum,dua niyetli tespih cekilebilinirmiş sanırsam, kolay gelsin canım benim

Hemen üzerime alındımmmm :)
şimdi okuldan çıktım iyiyim hava çok soğuk :)

özlem canım Asli'yı arayacaktım, okuldan yeni çıktım, ve çok yoğun olduğum için unuttummmmm ay çok utanıyorum :)

La havle içinde önerim şu: hem 100 tane haybinallah hem 100 tane la havle cekelim ya da sadece 100 tane la havle cekelim, gelsin yorumler, içimden bir ses sanki ikinci secenek olacak gibi :)

özlem canım Asli'yı arayacaktım, okuldan yeni çıktım, ve çok yoğun olduğum için unuttummmmm ay çok utanıyorum :)

La havle içinde önerim şu: hem 100 tane haybinallah hem 100 tane la havle cekelim ya da sadece 100 tane la havle cekelim, gelsin yorumler, içimden bir ses sanki ikinci secenek olacak gibi :)

Bende diyorum burcu niye bişey yazmadı
içindeki sese kulak ver burcuuuuuu ikisi birden benim gibi tembellere çok gelir buket bu konuda beni destekler sanırım bukeeeettt yardımına ihtiyacım var

ASLİ bebeğeemmmmm tam sana whatsapp tan yazıyordum, önce topiğe bakıyım belki Aslı gelmiştir dedim, ne oldu minikleri görebildiniz mi?

Ewettt biz geldikkk anca geldik telefondan resimleri yüklemeye çalıştım ama olmadı
: ((( şükürler olsun herşey yolunda hele bi tanesi nasıl zıplayıp duruyodu bi görseniz tam afat diğeri kızım olan doktor kesin olamamakla uslu o ama cinsiyeti belli olmayan veledim pek şımarık ) haftaya yine çağırdı kan alicakmis tarama yapılacak galiba bende durumlar budur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar

Aslım maşallah, ayy bir tanesi kız mı, bak gör diğer zıpır da erkek inşallah, sağlıklı akıllı hayırlı evlat olsunlar, oyyy ya çok tatlılar, elime alıp öpesim gelsi :))) kırkbir kere, milyon kere maşallah, fotoların birini yan yüklemiş,neden öyle oldu anlamadım, ama yinede çok net belliler :) maşallah

oohh çok şükür herşey yolunda sonuna kadarda öyle devam etsin inşallah, o yaramaz olan erkektir erkek ama ben bu resimleri pek çıkaramadııımmmm neresi başı bacağı poposu

aslı detaylı ultrasona kendi doktorunmu baktı başka doktormuydu zıpladığı falan o kadar anlaşılıyormu ayyyy ben şimdiden özledim benim sıpamı

ozlemim fotoyu duz koymaya calistim ama olmadi, benim telde duz, buraya koyunca yan duruyo, ben iyice buyutup baktim, cok saskinlar cok sekerler yaa masallah :)

Son düzenleme:
olmazsa bu dua nasıl subhanallahi velhamdülillahi le ilahe illallah vallahüekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim

Selamun Aleykum canlarim...
Beni merak etmissiniz cok sukur yaramaz bisey yok.Kayinvalidemdeydim orda net yok giremedim bende sizleri merak ettim ozledim.Bugun doktora gittim kizim kpcaman olmus babasi gibi uzun olucakmis cadimm .
Burcu dua listesine benide ekle kusum.La havle benimde gonlumden gecendi gelip soyleyemedim.
Bircan diyet yaparsan sekerin duser dikkat et streste sekeri etkiler.
Asli kuzucuklarinn cok tatli masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Ozlem senin bebisin ayni pozundan benim kiziminda var.Gebelik haftasinda bir iki gun oynama normal beslenmene ozen gosterince gununden fazla bile cikiyor...
Yasemincim tasinma fikri cok guzel bence annen destek olur sana insallah kimse kirilip uzulmez.
Sunduz benim icin Fetih okumussun sag ol tatlim Allah razi olsun.
Buket grip olmussun bende gribim doktorum ihlamur ve adacayi icmemo birde greyfurt portakal nar suyu icmemi soyledi dikkat et kendine...
Cigdem gecmis olsun Rabbim sifa versin Selime...
Bedriyem Elif'in daha iyi olmasina cok sevindim insallah dahada iyi olur.
Sedacim banlanmis yine kimbilir kimi kizdirdi :)
Didem kinayi nasil yaptin benimde saclarim cok dokuluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…