Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet okuyalım inş. rabbim dualarımız kabul eder inş. demet melegie kavuşur

başınız saolsu canım allah rahmet eylesin

canım ben pazar günü 7 tane ayetel kürsü okurum demet arkadaşımızında inşallah sağlıkla tutar ve bebeğine kavuşur dualarımızla ALLAHın izniyle

vazgeçmemeliyiz de özlem birde cesaretimiz yoksa.. korkuyorsak ne yapmalıyız.. o kadar çok isterdim ki cesaretli korkusuz ağrı eşiği yüksek olayım.. tüm tedavilerden korkuyorum... Allah bize yardım etsin..

korkuyorum deme gereği ne ise yaparım de bak söylüyorum neden korktuysam başıma geldi allah esirgesin

ALLAH RAHMET eylesin canım mekanı cennet olsun.. helal olsun ne demek..

günaaaayyddıınnllarrr hatunlaaaarr.. nabersiinz?
beni sorarsanız iyiyim çok şükür.. dün akşam test yapmadım kısmet olmadı.. eve çok geç geldik.. sonrasında da yapmadım.. gelmedi içimden.. umutlu uyumak istedim..

ayy kızlar ya neşet ertaşı kaybetmişiz yeni öğrendim günüm güzel başlamıştı ama bu haberi duyunca çoook üzüldüm...

Elim ayağım titriyo, Adaşım olan Gül arkadaşımız sanırım adetin 25. günü test yapmıştı silik görmüştü, bende sırf meraktan bugün adetimin 26. günü olduğu için yapayım dedim ve aşağıdaki çizgileri gördüm :18:

Şimdi ben hamilemiyiiimmmm

aAAA rastgele gördümm ne güzel bi haber bu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…