- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.201
kızlarr demet'in transferi pazar gerçekleşiyormuş. Hepimiz pazar günü 7 tane ayetel kursi okuyup demet'e yollayalım mı? Başka bir fikri olan varsa yazsın onu da yapalım. Toplu duanın gücünü görelim allahın izniyle
Merhaba arkadaşlar, yokluğumu farkeden oldumu bilmiyorum ama 10 gündür yoktum... Eniştemi (halamın eşini) elim bir kazada kaybettik. Geçmişi pek okuyamadım ama bugün benim dua günümmüş. Ben Yasemine sıram gelmeden yazmıştım listeden silin diye sanırım görmedi. Madem sizler bana okudunuz bende sizler için tesbihimi çekeyim. Günü gününe okuyamadığım içinde hakkınızı helal edin.
kızlarr demet'in transferi pazar gerçekleşiyormuş. Hepimiz pazar günü 7 tane ayetel kursi okuyup demet'e yollayalım mı? Başka bir fikri olan varsa yazsın onu da yapalım. Toplu duanın gücünü görelim allahın izniyle
vazgeçmemeliyiz de özlem birde cesaretimiz yoksa.. korkuyorsak ne yapmalıyız.. o kadar çok isterdim ki cesaretli korkusuz ağrı eşiği yüksek olayım.. tüm tedavilerden korkuyorum... Allah bize yardım etsin..
bende okurum seve seve..evet okuyalım inş. rabbim dualarımız kabul eder inş. demet melegie kavuşur
ALLAH RAHMET eylesin canım mekanı cennet olsun.. helal olsun ne demek..Merhaba arkadaşlar, yokluğumu farkeden oldumu bilmiyorum ama 10 gündür yoktum... Eniştemi (halamın eşini) elim bir kazada kaybettik. Geçmişi pek okuyamadım ama bugün benim dua günümmüş. Ben Yasemine sıram gelmeden yazmıştım listeden silin diye sanırım görmedi. Madem sizler bana okudunuz bende sizler için tesbihimi çekeyim. Günü gününe okuyamadığım içinde hakkınızı helal edin.
günaydınnnnn topigimizin güzel kadınlarıı nasılsınız bakem
günaydınnnnn topigimizin güzel kadınlarıı nasılsınız bakem
korkuyorum deme gereği ne ise yaparım de bak söylüyorum neden korktuysam başıma geldi allah esirgesin
ayy kızlar ya neşet ertaşı kaybetmişiz yeni öğrendim günüm güzel başlamıştı ama bu haberi duyunca çoook üzüldüm...
ben iyiyim, üstüme alındım cevap vereyim dedim, sen nasılsın nazancığım
HAKLISIN.. biliyor ve yaşıyorum.. ama içime hakim olamıyorum.. Allah yüzümü güldürür inşAllah hep bundan sonrasında..
ayy kızlar ya neşet ertaşı kaybetmişiz yeni öğrendim günüm güzel başlamıştı ama bu haberi duyunca çoook üzüldüm...
Günaydın tatlımmm ben de üstüme alındım pek bi güzel hissediyorum kendimği bugün
Elim ayağım titriyo, Adaşım olan Gül arkadaşımız sanırım adetin 25. günü test yapmıştı silik görmüştü, bende sırf meraktan bugün adetimin 26. günü olduğu için yapayım dedim ve aşağıdaki çizgileri gördüm :18:
Eki Görüntüle 517397
Şimdi ben hamilemiyiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?