- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
ayyyyyyyyy özlemmmmmimm canım balım bebeğim Allahım bu negüzel hber yaa, ayy ben ne akılsızım insan son sayfayı bi okur snra geçmişe döner dimi, deminden beri okudum birsürü alıntı yaptım fakat senin hamişlik haberini okur okumaz hemen diğer alıntılarımı kenara kopyaladım sana yazıyorum, maşallah subhanallah Allahım sana hayrlısıyla güzel haberleri net bişeklde versin inşallah tatlım, peki evde test yaptınmı onda ne çıktı canım?? benimde günü geçti bugün yine test yaptım ama yine tek çizgi, am tüm hamişlik belirtileride var yani az çok hala anlamadım gitti.
amnnn beni boşver sen önemlisin sen, ah bide evde test yapsana kuzucum bakalım evdeki testte de çıkacakmı ona göre benimde bi fikrim olsun, eğer evdeki testte çıkmasa anlarımki evdekiler baya geç cevap veriyor ona göre bende kan testi yaptırırım
ooooyyy hoplayalım zıplayalım tüm dualarımızın başına seni ve aynuru koyalım inşallah gerçekten netleşir hamişliğiniz hayırlısıyla tatlım
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hamileyim çok mutluyum garip duygular içindeyim ne olur gelin paylaşmam lazım sizinle
tatlım sende öylesin, kalp kalbe karşıdır, demekki kendini bu topiğe yakın hissettin ki geldin, burda çok şükür hep sıcak kanlı arkadaşlar ile karşılaştık açıldık açılalıya sen ne kadar da sıcak kanlısın Ayy çok sağol.. demek ki o içimize ümidi veren Allah ın izniyle sendin.. ben hergün için mi gün içinde mi 100 Kelime-i tevhidi okumalıyım.. bugun ben hem senin hemde Aynur a toplamda 200 tane okumam lazım gün içinde de olsa oluyor değil mi? Ayrıca abdest almam gerekiyor mu? işyerinde haftaiçi okurken abdest alma durumum olmaz da o yüzden soruyorum.. bide ya aksatırsam o zaman ne oluyoruz.. çok soru sordum ama hiçbir arkadaşımı yarı yolda bırakmam istememem için.. Allah ın gücüne gitmesin ama çok dua ediyordum bu son olaydan sonra içime kapandım Alla günah yazmasın dualardan bile uzaklaşır gibi oldum burası benim silkelenmeme sebeb olucak inşAllah.. Allah a evet dua ederken hayırlı bebekler sağlıklı bebekler isterken ne olur öncelikle hayırlı gebelikler dileyelim.. benim yaşım 31 ben hep en tez vakitde diyordum artık hayırlı zamanlarda diyorum.. güzel olucak hepimiz için inşAllah herşey Allah inşAllah hepimizin yüzünü güldürsün..
herkese günaydın..
ben anca uyanabildim dedün çokk kötü bi gece geçirdim..sahurdan sonra uyuyamadım.. oturdum sabaha kadar bi güzel ağladım..neyse.dualarınız iyi gelecek inşallah
bu gün baha dua okuyan okumayan, adımı anan anmayan herkesten Allah razı olsun. göbişleri bebekle dolsun..
yeni gelen arkadaşlarımızdan bedriye; hikayesini anlatmış.. üzüntünü anlıyorum ve paylaşıyorum..Yasemin'in okuduğu ayetten alıntı yaparak şunu söylemek isterim.. sende ümidini yitirenlerden olma!!
yasemin başından geçen hadise çok anlamlı..ümidimizi kaybetmek yok..kalplerimizi O'na yönelteceğiz ve 'Ol demesini bekleyeceğiz.
bu arada silikte olsa ikinci bi çizgi görmüşsün..onu göremeyenlerde varhakkaten belirtilerin gebeliği gösteriyorda ama hayırlısı.. ben hep derdim bekleyin sürpriz olsun diye ya seninkini bende çok merak etmişdim..:26::26:
neyse en azından henüz regl olmadın
özlemcim dualarımız seninle.. inşallh yarından sonra 9 ay boyunca hiç kırmızıları görmezsin
NURAY.. topiğin ilk hamişi..silik milik yinede hamiş.. sizin oralarda kan testi yapmamaları ilginçmiş..istek üzerine bile mi yapmıyolar.. yada idrar testi de mi yok??neyse adete kadar bi bekle bakalım..kaynanan da ümitlendirmemek için öyle söylemiştir.bizim buralarda bi söz vardır..umma ki küsmeyesin derler..heralde o politikayı güdüyor senin kaynana...
herneyse hepinize hayırlı günler, hayırlı hamilelikler dilerim..
figencim hoşgeldin canım benim, hemen ekledim seni tabloya, dua listesinede eklenmek istermisin, sormadan eklemiyim dedim tatlım. inşallah uğurlu gelir sana burası, burdaki arkadaşlarımızın duası kabul olur ve ende hamişler listesine eklenirsin inşallahKizlar merhabalar benide ugurlu tablonuza eklermisiniz
Yas 29 İsim figen Bekleme surem 2 yil Sorun erkek infertilitesi gorunuo Bat 12 agustos Evlilik 2008
Son durum beklemede
aynurcum tatlım hayalet hamileliğimde hayal oldu galibaolsun tatlım benimde ilki öyleydi zaten ışığa tutunca görüüyordu,inşallah iki gün sonra yaprığında belirginleşise işte bu güzel haber....işallllllah,işaaaaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaah...
hayalet hamile yaseminim inşallah senin ki de onaylanır benimki de hep birlikde doğururz kızzzzzzzzz....
yaseminim gelsin ekler seni tablomuza kuzum.....
Gül'cüm Llah kabul etsin inşallah, nickin gibi 7 veren gül gibi inşallah en yakın zamanda sende göbüşünden tomurcuklanırsın tatlımTümay ve Buket arkadaşlarımızın kelimei tevhidlerini okudum, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile :)
meleğim hoşgelmişsin, görüşemiyoruz ne zamandır doğru dügün yaa, karşılaşamıyoruz canım.herkese günaydın buketçim dün evde okudum tevhidini allahım kabul etsinn
Bedriyecim canım benim Allah razı olsun senden oku canımın içi. inşallah birimizin duaları ütün gelecek ve kabul olacak inanıyorum ben, inşallah okuduğun dualar hürmetine Allahım senide tez vakitte hayırlısıyla bebişine kavuştururarkadaşlar merhaba,
aynur ve yasemin arkadaşlarım 100 er kez kelime-i tevhidlerinizi okudum. Allah ım kabul eder inşAllah.. Tez vakitde hayırlısıyla gönlünüzdeki göbeğinizde ve kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklıca inşAllah.. ben şimdi listeden bugunun tarihini yakalayana dek diğer arkadaşlarım için okuyacağım.. okudukça buradan bildireceğim..
Ayşecim Allah kabul etsin canım benim, ağzına yüreğine sağlık, inşallah topiğimizde bir hamiş festivali yaşanacak kadar çok hamile çıkar.yaseminin
aynurun
tümayin
buketin
ipegin
dualarini okudum. Rabbim kabul etsin Insaallah dualarimizi
Amiiinnn
Nasilsiniz bu arada?
buketim ahh sende mi bendensin yaa, benimde eşim 2-3 haftada bir şehr dışına gidiyor iş için, birkaç gün yanımda olmuyor, annemler ve kayınvalidemler çağırıyor evde yalnız kalma gel diye, ama eşim yokken heryer bana dar gliyor sanki yaa, ilk zamanlar ne çok ağlardım o gidince, heryeri onun resimleri ile doldururdum evde, şimdi daha dayanıklıyım, çok sıkılıyorum ama kendimi tv ye filan veriyorum, üzülmek yok biliyorsunAllah razı olsun..ben iyiyim..gerçi bu gün kocam gidiyo..moralim bozuk..salyalar sümük olmuş gözümden burnumdan akıyo..ama yine de iyiyim...sen nasılsın..??
hayalet hamişliğim hayal hamişliğe dönüştü galiba tatlım, olsun hayali hamile olurum bende..nuraa...canını niye sıkıyosun..sen teklif edersin..insanlar ister yapar ister yapmaz..zorla değil ki..alalal moralini bozma..benimde canımı sıkma.
bak gün geçtikçe hamilelik oranın artıyo..şuan %75,1 sin... yasemin de daha adet olmamış..çok heyecanlı..ama ben hep diyorum..heyecandan insan dayanamıyo ama bekleyin sürpriz olsun diye..neyse hayırlısı inş.
Ne güzel dualar etmişsiniz.Rabbim dualarınızı kabul etsin, isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
kuşum tabiki insanın kalbi nereye ısınırsa orda kendini daha iyi hisseder, diğer topikteki ebebruli arkadaş seni yanlış anlamış heralde, onunla aranızda kötü bir dialogta geçmedi bildiğim kadarıyla, neden öyle kötü anladı ve kızdı acaba ? neyse senin kalbin rahat kimseye kötü bişey demedin ki üzülme tatlım, hem sen zaten o arkadaşın topiğine değil başka bir topikteki arkadaşlarından bahsettin anladığım kadarıyla. yanlış anlaşılma olmuş, hatlar karışmış bence, kimse küsmesin benim %75.1 hamiş arkadaşıma yaa, o bizim topişimizn uğuru bikere yaaa, edirmem ben seni kimseciklere, sen gel buraya, biz seni pamukalara sarar sarmalarız bebişinle inşallah hayatımyok ya hakketen çok zoruma giittttt,o kaaaadar rencide ettilerki beni,yokalınganmışım,onun için saçma mesajlar yazıyormuşum,yani yerden yere vurdular beni,sadece bir arkadaşı hepisinden çok sevdiyimi söyledim....e ne olsun burda yasemine en sevdiyim arkadaşım diyorum onun için siz beni hemen topikten atmalı üstümü-üstümü gelmelisiniz,ama öyle yapmadınız,sonuçta insan kardeşleri arasımda da ayrımcılık yapa,ama hakketen hepinizi arıca seviyorum....ya böyle giderse ordakı kızlrala vedalaşıcam,çünki eyer hamile olursam asla bebeyimi ve beni germelerine izin vermem....yaseminim için de meraktan çatlıyom yani,inşallah hamiş olur....
ya ben galiba türkçeyi kullanamıyorum ha,ısınamadım demekle kaynaşamadık demek istedim ya...alınma güzelim benim.kaynataşamadık,ama ben hepiniz için dualarımı ediyorum,bak bu gün senin için dua edicem.Allah kabul eylesin inşallllllah tatlım benim...
inşallaaaaaaaahhhhkızlar bende henüz adet olmadım hamilemiyim dersiniz
bende o tek çizgili testlerden 2 tane var, acaba ikisine yanyana bakınca çift çizgi görüyorum ya, o geçerli sayılırmıbu arada ben bayramdan sonra tüp bebek yaptıracamya.. hemşire bana dediki gebelik testi yap ondan sonra gel..ben geçen ay aşılama yaptım..olmadı adet oldum..şimdi bitti adetim,..yine de yaptır diyo... bende yarın sabah yapacam..size tek çizgimin fotosunu gönderirim:))
sakın benim gibi unutupta sabah çişini ziyan etme, son damlasına kadar yamıştım yaa, sonra tüm gün meraktan çatlamıştım yarın olsunda yapim diyetabiki dünyanın sonu değil..bari sabahı beklede sabah çişiyle yap..öyle daha etkili ve kesin sonuç alınıyomuş..
canım benimm.. çok haklısın ümidimi kaybetmemeliyim ama inan Günaha girdim mi düşüncelerimle ilgili bilmiyorum ama evet içimde inanılmaz bir burukluk varken burası çıktı karşıma Cenab-ı Allah beni duaya sevk etti.. ki uzaklaşmıştım maalesef.. Allah inşAllah hepimizin yüzünü güldürür.. korku içindeyim ya inan bacaklarım titriyor çarşamba kısmetse test sonuçlarımı alıcam diye.. ben bu korkularla nasıl başediceğim onuda bilmiyorum.. geçen gece rüyamda kendimi hamile gördüm kanama falanda yokmuş diyorum ki demek ki diğer gebeler böyle sağlıklı olunca o yüzden mutlu.. sağlıklı olduğunu bilince herşeyin korkmuyormuş meğer insan çok mutluyum diye diye :) uyandım.. Allah ım herşeyin hayırlısını versin inşAllah.
oyy kuşum benim, Allahım senin içine ferahlık versin inşallah, hepimize oluyor öyle bazı durumlarda, şeytan aklımıza giriyor, sen ne yaparsan yap ne değişiyor diyor. ozamanda işte senin gibi herşeyden elimizi ayağımızı çekiyoruz. ama çok şükür yine inancımız kuvvetli, normale dönüyoruz tatlım
bende yaa, bugün eşime kızdım valla, test yaptım yine tek çizgi çıktı ya, masayı çekmem gerekti şimdi, ay dur sen ben çekerim dedi, amannn dedim bana hamileyim gibi davranma yaa çekicem anasını satim varsa sağlam tutunsun yoksa yoktur dedim, fenalık geldi bu hamilelik triplerinden ayy özgür kız olucam yeter yaa, atlıycam zıplıycam, yukarılara uzanıcam, çekicem iticem yaa dedim. zavallı eşimde gülüyor bana, yedi bzim hanım kafayı diyordur içindenay ağzından bal mı damlıyo ne??ben gebe değilim ama psikolojikmen öyleyim..yani kendimi gebeymişim gibi hissediyor ve ona göre davranıyorum..mesela ağır kaldırmıyorum felan anlayacağın durumum bu..
tümaycım ağzına sağlık, valla böyle susukun olunca okuyalım kızlar, kem gözlere gelebiliriz burdaki güzel ortamımızdan dolayı ben size söyliyimkızlar topiğimize nazar değdi nerde bu millet ipek nerde kayıplarda nazar duası okuyun
bende pazar günü yatmaya doyamadım resmen koma halinde uyudum yaa, bu ramazan bizi yamulttu galiba Tubacımhiç tek çizgi görmedik yaAllah ım şaka maka yeni uyandım ne yapacağım ben bu uykuyla sanırım depresyondayım
tümaycım ben sıramı aynura ve özleme devrettim , ben hala sessiz sedasız hamilelik belirtilerimi sürdürmeye devam ediyorum tek çizikli testlerimle birlikteyasemin ses ver nerdesin ne yaptın testi yeniledinmi merakla bekliyorum canım aynur ve senden gelecek iyi haberleri
canım bugün çok fenaydı işlerim yarın inşallah daha düzenli olacak gelirim sık sık, bugünü yaşanmamış sayıyorum sizi çok özledim...yaseminimizin başı baya karışık sanırım,bu gün rahat gelemedi...inşallah güzel haberlerle gelir.bende yarın sabah testi tekrarlıycam,inşallah daha da belirginleşşir...
kuzum ya neden test yapmıyosun ?benimde rara sıra adet olucakmışım gibi hafif sancılarım oluyor,çok tırsıyorum.....
hadi canlarım benim,iyi geceler herkese,bu arada ipekcim,şimdi bilgisayarı kapatıp dualarımı okuycam,inşallllah kabul olur....sen de gel artık bebeyim yaaaaa....
zelihacım hadi hayırlı haberler alırız inşallah senden ben sıramı savıcam heralde bu gidişle, hala adet olmadım ama ısrarla tek çizgi çıkıyorÇok mutlu oldum canm senin adına Allah bigun bizlere de hamileyiimmm demeyi nasip etsin insllhh...:)) Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasipetsin...
Bu arada kizlar benm reglime daha 2gün var ama sabah turuncumsu bi akintim geldi ve kesildi acaba adetimmi geldi dedim ama gerisi gelmedi (insallah gelmez de..) Acaba.. dedim Test falan yapmadim daha ama hadi hayirlisii Haber ederim burdan yinee..
canım benim kusura bakma geçmişteki tüm yazılara cevap vermek için uzun zaman geciktim, arkadaşlar okadar güzel yazmışlar, kimseyi atlamiyimderken bisürü zaman aldıyasemincim canım, benim çok uykum geldi çıkıyorum ben Allaha emanet ol iyi geceler
arkadaşım çok sevindim.allah hayırlı eylesin.
sağsalim tamamına erdirsin inşallah.
güzel düşün güzel olsun.
hamileleiğin daha yeni olduğu için değer düşüktür.
zamanla inşallah yükselir ve sağsalim bir hamilelik geçirirsin inşallah.
tekrar tebrik ederim.hayırlı uğurlu olsun...
tatlım sende öylesin, kalp kalbe karşıdır, demekki kendini bu topiğe yakın hissettin ki geldin, burda çok şükür hep sıcak kanlı arkadaşlar ile karşılaştık açıldık açılalı
kelimei tevhid okuma listemizi ilk sayfada bulabilirsin, o sayfada herkesin yanında bir tarih yazıyor, o gün sadece o arkadaşımız için okuyoruz, gün içinde nezaman müsait olursak yani, eğer oldu ki o gün işerin vardı veya unuttun, ertesi gün oku, yeterki canı yürekten oku tatlımve dediğin gibi herşeyin hayırlısını en başta dualarıma eklemeyi unutmayalım, Allah hakkımızda hayırlı olmayan hiçbişeyi nasibedipte sonradan üzmesin bizleri inşallah
kuşum bu arada beni ismim yasemin, sormuşsun ama gerçi arkadaşım cevaplamış, ilk sayfadak tablda hepimizin seceresi yazıyor ayrıca ordan da bakabilirsin adını merak ettiğin kişilerin
buketim canım arkadaşım benim psikolojik hamilem, bak bende sana arkadaş olarak geldim, "hayali hamilesi oldum topiğin. ama bugünkü yaptığım testte hayallerimde yarım kaldı, direk tek çizgi çıktı yaniamann artık ne ümidimi kaybediyorum, ne hayat küsüyorum, ne bilim normal insan olarak hayatıma devam etmeye çalışıyorum. napalım üzülsekte sevinsekte ne yaparsak yapalım, herşey olacağına varıyor bu hayatta, onun için güçsüz olmamak lazım, bu değerli günlerimizi üzüntü ile geçirmeyelim.
ben senin o mübarek sahur vaktinde döktüğün yaşlara kıyamam yaabebeğim içini daraltma, çok kötü hissettiğinde aç kuran oku, inan çok iyi geliyor, insan o anda okumak ta istemiyor ama bi zorla kendini bak ferahlayacaksın, ben kendimi Kuranı Kerim okumaya vererek ne sıkıntılar atlattım... eğr içine atarsan ağlarsan salığına bir zararı dokunur, ben eskiden hep içime atar çok üzülürdüm bazı şeylere, sonra ülser başlangıcı olmuştum, midemde küçük kanamalı yaralar oluşmaya başlamıştı, dr tüm sevdiğim yemekleri herşeyi yasakladı, 6-7 kilo vermiştim... sonra yine içime attım bu sefer kurdeşen denilen cilt kaşıntısı hastalığından olmuştum... ne değişti peki diye sor, hiçbişey değişmedi tatlım, değişen ben oldum, ben kendimi değiştirdim, çünkü hayat bunu gerektiriyor, herşeye ılımlı, herşeye olumlu bakmayı öğrendim, dünyadaki haksızlıkları, kötülükleri benim değiştiremeyeceğimi öğrendim, sabrı öğrendim, susmayı öğrendim, herşeyi dert etmemeyi öğrendim. hatta bir arkadaşımın dediği gibi " 1 bardak çaydan keyif almanın tadına varmayı" öğrendim. ne olur üzülme, üzülerek birşeyler değişse, ben değiştirirdim, sen değiştirirdin, birileri değiştirirdi, ama olmuyor, onun için sen herşeye rağmen üzülmemeyi öğren olurmu sevgili arkadaşım. ben kıyamam ağlama ne olur birdaha
ayrıca umma ki küsmeyesin sözü çok çok çok hoşuma gitti, bunu unutmam inşallah hiç, çok güzel bir söz.
figencim hoşgeldin canım benim, hemen ekledim seni tabloya, dua listesinede eklenmek istermisin, sormadan eklemiyim dedim tatlım. inşallah uğurlu gelir sana burası, burdaki arkadaşlarımızın duası kabul olur ve ende hamişler listesine eklenirsin inşallah
aynurcum tatlım hayalet hamileliğimde hayal oldu galibabugün eve gelince test yaptım net olarak tek çizgi çıktı, hayaletimde hayal oldu, olsun hayırlısı elbetteki tek çizgi sinirimi bozdu o anda ama attım kendimi mutfağa elime ne geliorsa yemeğe dönüştürdüm, çorbalar, tatlılar, böekler, kafamı ona verdim valla, öylece tek çizgi stresini atlatıverdim ama hala karnımda değişik şeyler olmuyor değil yani,henüz adet te olmadım dur bakalım Allahtan ümit kesilmez tabiki.
Gül'cüm Llah kabul etsin inşallah, nickin gibi 7 veren gül gibi inşallah en yakın zamanda sende göbüşünden tomurcuklanırsın tatlım
meleğim hoşgelmişsin, görüşemiyoruz ne zamandır doğru dügün yaa, karşılaşamıyoruz canım.
Bedriyecim canım benim Allah razı olsun senden oku canımın içi. inşallah birimizin duaları ütün gelecek ve kabul olacak inanıyorum ben, inşallah okuduğun dualar hürmetine Allahım senide tez vakitte hayırlısıyla bebişine kavuşturur
Ayşecim Allah kabul etsin canım benim, ağzına yüreğine sağlık, inşallah topiğimizde bir hamiş festivali yaşanacak kadar çok hamile çıkar.
buketim ahh sende mi bendensin yaa, benimde eşim 2-3 haftada bir şehr dışına gidiyor iş için, birkaç gün yanımda olmuyor, annemler ve kayınvalidemler çağırıyor evde yalnız kalma gel diye, ama eşim yokken heryer bana dar gliyor sanki yaa, ilk zamanlar ne çok ağlardım o gidince, heryeri onun resimleri ile doldururdum evde, şimdi daha dayanıklıyım, çok sıkılıyorum ama kendimi tv ye filan veriyorum, üzülmek yok biliyorsun
hayalet hamişliğim hayal hamişliğe dönüştü galiba tatlım, olsun hayali hamile olurum bende
bircan'cım aramıza hoşgeldin canım, seni listeye ekledim hemen, dua listesine de katılmak istersen haber ver orayada yazayım tatlım.
Allahım burayı sana vesile etsin inşallah ağustos bitmeden hamiş haberlerini alalım hayırlısıyla aminnnnn
kuşum tabiki insanın kalbi nereye ısınırsa orda kendini daha iyi hisseder, diğer topikteki ebebruli arkadaş seni yanlış anlamış heralde, onunla aranızda kötü bir dialogta geçmedi bildiğim kadarıyla, neden öyle kötü anladı ve kızdı acaba ? neyse senin kalbin rahat kimseye kötü bişey demedin ki üzülme tatlım, hem sen zaten o arkadaşın topiğine değil başka bir topikteki arkadaşlarından bahsettin anladığım kadarıyla. yanlış anlaşılma olmuş, hatlar karışmış bence, kimse küsmesin benim %75.1 hamiş arkadaşıma yaa, o bizim topişimizn uğuru bikere yaaa, edirmem ben seni kimseciklere, sen gel buraya, biz seni pamukalara sarar sarmalarız bebişinle inşallah hayatım
inşallaaaaaaaahhhh
bende o tek çizgili testlerden 2 tane var, acaba ikisine yanyana bakınca çift çizgi görüyorum ya, o geçerli sayılırmı
sakın benim gibi unutupta sabah çişini ziyan etme, son damlasına kadar yamıştım yaa, sonra tüm gün meraktan çatlamıştım yarın olsunda yapim diye
canım benimm.. çok haklısın ümidimi kaybetmemeliyim ama inan Günaha girdim mi düşüncelerimle ilgili bilmiyorum ama evet içimde inanılmaz bir burukluk varken burası çıktı karşıma Cenab-ı Allah beni duaya sevk etti.. ki uzaklaşmıştım maalesef.. Allah inşAllah hepimizin yüzünü güldürür.. korku içindeyim ya inan bacaklarım titriyor çarşamba kısmetse test sonuçlarımı alıcam diye.. ben bu korkularla nasıl başediceğim onuda bilmiyorum.. geçen gece rüyamda kendimi hamile gördüm kanama falanda yokmuş diyorum ki demek ki diğer gebeler böyle sağlıklı olunca o yüzden mutlu.. sağlıklı olduğunu bilince herşeyin korkmuyormuş meğer insan çok mutluyum diye diye :) uyandım.. Allah ım herşeyin hayırlısını versin inşAllah.
oyy kuşum benim, Allahım senin içine ferahlık versin inşallah, hepimize oluyor öyle bazı durumlarda, şeytan aklımıza giriyor, sen ne yaparsan yap ne değişiyor diyor. ozamanda işte senin gibi herşeyden elimizi ayağımızı çekiyoruz. ama çok şükür yine inancımız kuvvetli, normale dönüyoruz tatlım
bende yaa, bugün eşime kızdım valla, test yaptım yine tek çizgi çıktı ya, masayı çekmem gerekti şimdi, ay dur sen ben çekerim dedi, amannn dedim bana hamileyim gibi davranma yaa çekicem anasını satim varsa sağlam tutunsun yoksa yoktur dedim, fenalık geldi bu hamilelik triplerinden ayy özgür kız olucam yeter yaa, atlıycam zıplıycam, yukarılara uzanıcam, çekicem iticem yaa dedim. zavallı eşimde gülüyor bana, yedi bzim hanım kafayı diyordur içinden
tümaycım ağzına sağlık, valla böyle susukun olunca okuyalım kızlar, kem gözlere gelebiliriz burdaki güzel ortamımızdan dolayı ben size söyliyim
bende pazar günü yatmaya doyamadım resmen koma halinde uyudum yaa, bu ramazan bizi yamulttu galiba Tubacım
tümaycım ben sıramı aynura ve özleme devrettim , ben hala sessiz sedasız hamilelik belirtilerimi sürdürmeye devam ediyorum tek çizikli testlerimle birlikte
canım bugün çok fenaydı işlerim yarın inşallah daha düzenli olacak gelirim sık sık, bugünü yaşanmamış sayıyorum sizi çok özledim...
zelihacım hadi hayırlı haberler alırız inşallah senden ben sıramı savıcam heralde bu gidişle, hala adet olmadım ama ısrarla tek çizgi çıkıyor
Hosbulduk canim benim sagol ekle tabi fakat ne yapmam gerektiginide aciklarmisin biraz dua listesinde
arkadaşım çok sevindim.allah hayırlı eylesin.
sağsalim tamamına erdirsin inşallah.
güzel düşün güzel olsun.
hamileleiğin daha yeni olduğu için değer düşüktür.
zamanla inşallah yükselir ve sağsalim bir hamilelik geçirirsin inşallah.
tekrar tebrik ederim.hayırlı uğurlu olsun...
Özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm. Bağırıyorum sa
Na duyuyormuuuuuuuusunnnnnn.ayyyyyyy cok sevindimm.allah hayırlı etsin inşallah.saglikla sihhatle geçir 9 ayını inşallah.9 ay boyunca görmezsin ins demiştik ins gormeyecen.ayy Aynur nasıl bı ayağını surttuysen artık.hamilelik ayakkabılarının altına bizimde adımızı yaaaaaaaaz:))yasemincim bekle amacım bekle de bı kan testi yap.ay hadi hayirlisi... Kizlaaaar bagirmak istiyorum suan gecenin b i vakti. Size böyle sevindim kendimde olsa ne yaparım acaba..:) bı laf var bizim buralarda"elini basına tut ki aklın çıkmasın" derler.bende heralde aklım basımdan çıkmasın diye kafama bisey bağlar öyle gezerim..:) cok öptüm hepinizi gecenin bu vaktinde.durmak yok dualara devam.birbirimize pozitif enerji yüklemeye devam...
canım benim kusura bakma geçmişteki tüm yazılara cevap vermek için uzun zaman geciktim, arkadaşlar okadar güzel yazmışlar, kimseyi atlamiyimderken bisürü zaman aldı
Allah rahatlıkk versin uyu ki büyüt bebişini inşallah. Allah rahatlık verin.
adaşım benim senle ben kalmışız, bende kocişi yatağa gönderdim geliyorum diyip duruyorum, hemen gideyim bari,
Allah rahatlık versin canım benim, yarın uzun uzun görüşürüz inşallah.
amin çok teşekkür ederim, Allah razı olsun , en kısa zamanda hayırlısı ile Allah sizlerede nasip etsin
ola bilir tatlım,ben zaten gazı ve şişkinliyi testten sonra hiss etmeye başladım,belki de piskolojikdir.seniin bat ne zaman fikencim?ama eyer çerviksinin yumuşak olduğunu hiss ediyorsan test yap bence ben yumuşak hiss ettiyim gün test yaptım ve çok silik de olsu ikinci çizgiyi görüm,2gün sonra 1az daha belirgin oldu,yarın tekrarlıycam,inşallah o daha belirgin olur......
arkadaşlar ben eczaneden test alıp yapacaktım eğer hamileysem eşime sürpriz yapmakdı niyetim, kendisi beni aradı direk doktora ne zaman gideceğiz dedi bende önce bi evde test yapsak dedim boşver uğraşmayalım çıkmıyor onda biz kan testi yaptıralım dedi gittik hastaneye kan verdik az öncede sonucumu aldım labaratuvardaki adam değer düşük dedi biz normalde 5 in üstünde olunca pozitif sayıyoruz dedi 2-3 gün sonra yeniden test yaptır değerin 2 katına çıkması lazım,çıkmazsa kadın doğuma yönlendiriyoruz dedi, sevinip sevinmemek arasında kaldım ortalıkta bağırıp çığlık atasım hatta ağlayasım var sizden ricam lütfen benim için dua edin değerim 2 katına yükselsin.
bu sonucu almamda sizlerinde emeği var hepinizden Allah razı olsun sizlerin dualarınızın büyük payı olduğunu düşünüyorum,hepiniz çok eğlenceli şen şakrak insanlarsınız sizin sayenizde stresten uzaklaştım Allahım hepinize bu güzel olayı yaşamayı nasip etsin ve en önemlisi hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin,işallah peşpeşe hepimiz hamile oluruz bu topikte ve kucağımıza alır büyütürüz çocuklarımızı.
sizleri seviyorum..:118:
buketim canım arkadaşım benim psikolojik hamilem, bak bende sana arkadaş olarak geldim, "hayali hamilesi oldum topiğin. ama bugünkü yaptığım testte hayallerimde yarım kaldı, direk tek çizgi çıktı yaniamann artık ne ümidimi kaybediyorum, ne hayat küsüyorum, ne bilim normal insan olarak hayatıma devam etmeye çalışıyorum. napalım üzülsekte sevinsekte ne yaparsak yapalım, herşey olacağına varıyor bu hayatta, onun için güçsüz olmamak lazım, bu değerli günlerimizi üzüntü ile geçirmeyelim.
ben senin o mübarek sahur vaktinde döktüğün yaşlara kıyamam yaabebeğim içini daraltma, çok kötü hissettiğinde aç kuran oku, inan çok iyi geliyor, insan o anda okumak ta istemiyor ama bi zorla kendini bak ferahlayacaksın, ben kendimi Kuranı Kerim okumaya vererek ne sıkıntılar atlattım... eğr içine atarsan ağlarsan salığına bir zararı dokunur, ben eskiden hep içime atar çok üzülürdüm bazı şeylere, sonra ülser başlangıcı olmuştum, midemde küçük kanamalı yaralar oluşmaya başlamıştı, dr tüm sevdiğim yemekleri herşeyi yasakladı, 6-7 kilo vermiştim... sonra yine içime attım bu sefer kurdeşen denilen cilt kaşıntısı hastalığından olmuştum... ne değişti peki diye sor, hiçbişey değişmedi tatlım, değişen ben oldum, ben kendimi değiştirdim, çünkü hayat bunu gerektiriyor, herşeye ılımlı, herşeye olumlu bakmayı öğrendim, dünyadaki haksızlıkları, kötülükleri benim değiştiremeyeceğimi öğrendim, sabrı öğrendim, susmayı öğrendim, herşeyi dert etmemeyi öğrendim. hatta bir arkadaşımın dediği gibi " 1 bardak çaydan keyif almanın tadına varmayı" öğrendim. ne olur üzülme, üzülerek birşeyler değişse, ben değiştirirdim, sen değiştirirdin, birileri değiştirirdi, ama olmuyor, onun için sen herşeye rağmen üzülmemeyi öğren olurmu sevgili arkadaşım. ben kıyamam ağlama ne olur birdaha
ayrıca umma ki küsmeyesin sözü çok çok çok hoşuma gitti, bunu unutmam inşallah hiç, çok güzel bir söz.
ben, inşallah okuduğun dualar hürmetine Allahım senide tez vakitte hayırlısıyla bebişine kavuşturur
buketim ahh sende mi bendensin yaa, benimde eşim 2-3 haftada bir şehr dışına gidiyor iş için, birkaç gün yanımda olmuyor, annemler ve kayınvalidemler çağırıyor evde yalnız kalma gel diye, ama eşim yokken heryer bana dar gliyor sanki yaa, ilk zamanlar ne çok ağlardım o gidince, heryeri onun resimleri ile doldururdum evde, şimdi daha dayanıklıyım, çok sıkılıyorum ama kendimi tv ye filan veriyorum, üzülmek yok biliyorsun
hayalet hamişliğim hayal hamişliğe dönüştü galiba tatlım, olsun hayali hamile olurum bende
Özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm. Bağırıyorum sa
Na duyuyormuuuuuuuusunnnnnn.ayyyyyyy cok sevindimm.allah hayırlı etsin inşallah.saglikla sihhatle geçir 9 ayını inşallah.9 ay boyunca görmezsin ins demiştik ins gormeyecen.ayy Aynur nasıl bı ayağını surttuysen artık.hamilelik ayakkabılarının altına bizimde adımızı yaaaaaaaaz:))yasemincim bekle amacım bekle de bı kan testi yap.ay hadi hayirlisi... Kizlaaaar bagirmak istiyorum suan gecenin b i vakti. Size böyle sevindim kendimde olsa ne yaparım acaba..:) bı laf var bizim buralarda"elini basına tut ki aklın çıkmasın" derler.bende heralde aklım basımdan çıkmasın diye kafama bisey bağlar öyle gezerim..:) cok öptüm hepinizi gecenin bu vaktinde.durmak yok dualara devam.birbirimize pozitif enerji yüklemeye devam...
Buketim yine senin şu güzel sözlerinle ortalığı yıkıp geçirmişsin yaa o ne güzel lafmış öyleherkese günaydın.. dün gecenin sevinçli haberleriyle birlikte bu gün güne güzel başladık..
gülcüm tevhidini okudum..Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin sana..darısınıda bizim başımıza nasip etsin..
sanırım bundan sonra yasemine çok iş düşecek.. hamile listemizi durmadan değiştirmek zorunda kalacak..
Bedriyecim günaydın, ALlahım inşallah sonucu aldığında da gönlünü rahatlatır, bende bilirim o test sonuçlarını beklemeyi, almaya gitmeyi. dr bana ilk gittiğimde hormon testleri istemişti, onların sonucunu almaya giderken hiç unutmuyorum zır zır ağlamıştım, kimbilir bende şimdi ne çıkacak, ben niye böyleyim, Allahım ben ne yapıcam şimdi filan diyeBana gelince bu gün kalbim pat pat çarpıyor bacaklarım titriyor.. yarına hastaneye gidiyorum.. kan testlerimin sonuçlarını alıcağım.. bide smear testini alıcağım ama o kadar gergin korkak heyecanlı bir durumdayım ki sanırsınız ki doğuma giriyorumAllah ım hayırlı haberler duyurmayı nasip etsin.. inşAllah Yarabbim.. yarın muhtemelen yaşadıklarım en azından kan pıhtılaşması mı, onunla ilgili sıkıntı mı belli olucak.. benim ailem çevrem araştırma için çok hızlı hareket ettiğimi düşünüyor oysa ben hızlı hareket etmiyorum aksine elimden gelse 1000 yıl ertelerdim doktora gitmeyi ama Allah bana bu kapıyı açtı bi baktım fakültenin kapısındayım.. Annemlere de dedim Allah beni oraya gönderdiyse ya duyucak haberim var olumsuz, yada herşeyin yolunda olduğunu öğrenip şu korkak halime cesaret gelicek.. Allah hayırlısını nasip etsin.. birazdan bugun dua sırası olan arkadaşımın duasını okuyup haberdar edeceğim..
hayalet hamişim naberrr.. tahmin ederimki henüz daha adet olmadın..bekle bakalım ne olcak.. bende dün gece bi test yaptım.. adetim yeni bitti ama doktor yinede yap dedi..tüp bebeğe gidecem ya..benimkide direkt tek çizgi..anasını satayım bi gün kocamada yapacam bu testi, onunkide direkt tek çizgi çıkacak..benim ondan ne farkım var..zaten bazen takılıyorum eşime diyorum ki ben anladım bu iş olmayacak, sen gayet sağlıklısın sen doğur bi tane..ben beceremedim bari sen becer diye şu kafaya takıp hasta olma meselesi bendede var..65 kilodan 58 kiloya düştüm.. ama dediğin gibi üzülmemek lazım..fakat bende pek başarılı değilim bu konuda.. masayı çekerken kocana demişsin ki olacaksa sıkı tutunsun yoksada yok zaten:)) çok güldümm..ama demekki kafanda bişeyleri halletmişsin..ne güzel Allah sana bir işaret de verdi..ben çok inanırım işaretlere..ama şimdiye kadar hiç karşılaşmadım..fakat senin yaşadığın olay bana ders oldu..bazen belki Allah bana da bi işaret verse içim çok rahatlayacak diyorum ama bu söylediklerim küfre mi giriyor bilmiyorum..işarete gerek varmı ki bilmiyorum.bazı şeylere bazen durup dururken ayıyorum..resmen ayıyorum..kafada bi ampül yanıyo. .ve sonrada gülmeye başlıyorum.. ama genelde ben ağlamaktan başka bişey yapamıyorum..sanırım yeterince konsantre değilim bazı şeylere..yada hayatıma..ağlamak için bahane arıyorum çoğu zaman..aslında hayatımdaki bi çok şeye ağlıyorum ama bu çocuk olayı görünen yüzü oluyo..aslında en çok hatalarıma/günahlarıma ağlıyorum yaa bunu da bi tek Allah biliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?