Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim Allah razı olsun Allahım sana ve diğer kızlara da tez zamanda nasip etsin ben evde test yapmadım direk kan testi yaptırdım ama adam canımı sıktı değer düşük dedi pozitif çıktığına sevinsemmi bilemedim evde testim yok yarın iş çıkışı alır yaparım canım am sana şunu söyliyim ben ilk hamileliğimde sanırım 32.gündü evde test yaptım çok silik çıkmıştı 2.çizgi onlar daha geç gösteriyor sen istersen bi kan testi yaptır belki sende de vardır bişey yoksa niye geciksin adetin

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hamileyim çok mutluyum garip duygular içindeyim ne olur gelin paylaşmam lazım sizinle

arkadaşım çok sevindim.allah hayırlı eylesin.
sağsalim tamamına erdirsin inşallah.
güzel düşün güzel olsun.
hamileleiğin daha yeni olduğu için değer düşüktür.
zamanla inşallah yükselir ve sağsalim bir hamilelik geçirirsin inşallah.
tekrar tebrik ederim.hayırlı uğurlu olsun...

tatlım sende öylesin, kalp kalbe karşıdır, demekki kendini bu topiğe yakın hissettin ki geldin, burda çok şükür hep sıcak kanlı arkadaşlar ile karşılaştık açıldık açılalı
kelimei tevhid okuma listemizi ilk sayfada bulabilirsin, o sayfada herkesin yanında bir tarih yazıyor, o gün sadece o arkadaşımız için okuyoruz, gün içinde nezaman müsait olursak yani, eğer oldu ki o gün işerin vardı veya unuttun, ertesi gün oku, yeterki canı yürekten oku tatlım ve dediğin gibi herşeyin hayırlısını en başta dualarıma eklemeyi unutmayalım, Allah hakkımızda hayırlı olmayan hiçbişeyi nasibedipte sonradan üzmesin bizleri inşallah

kuşum bu arada beni ismim yasemin, sormuşsun ama gerçi arkadaşım cevaplamış, ilk sayfadak tablda hepimizin seceresi yazıyor ayrıca ordan da bakabilirsin adını merak ettiğin kişilerin

buketim canım arkadaşım benim psikolojik hamilem, bak bende sana arkadaş olarak geldim, "hayali hamilesi oldum topiğin. ama bugünkü yaptığım testte hayallerimde yarım kaldı, direk tek çizgi çıktı yani amann artık ne ümidimi kaybediyorum, ne hayat küsüyorum, ne bilim normal insan olarak hayatıma devam etmeye çalışıyorum. napalım üzülsekte sevinsekte ne yaparsak yapalım, herşey olacağına varıyor bu hayatta, onun için güçsüz olmamak lazım, bu değerli günlerimizi üzüntü ile geçirmeyelim.
ben senin o mübarek sahur vaktinde döktüğün yaşlara kıyamam yaa bebeğim içini daraltma, çok kötü hissettiğinde aç kuran oku, inan çok iyi geliyor, insan o anda okumak ta istemiyor ama bi zorla kendini bak ferahlayacaksın, ben kendimi Kuranı Kerim okumaya vererek ne sıkıntılar atlattım... eğr içine atarsan ağlarsan salığına bir zararı dokunur, ben eskiden hep içime atar çok üzülürdüm bazı şeylere, sonra ülser başlangıcı olmuştum, midemde küçük kanamalı yaralar oluşmaya başlamıştı, dr tüm sevdiğim yemekleri herşeyi yasakladı, 6-7 kilo vermiştim... sonra yine içime attım bu sefer kurdeşen denilen cilt kaşıntısı hastalığından olmuştum... ne değişti peki diye sor, hiçbişey değişmedi tatlım, değişen ben oldum, ben kendimi değiştirdim, çünkü hayat bunu gerektiriyor, herşeye ılımlı, herşeye olumlu bakmayı öğrendim, dünyadaki haksızlıkları, kötülükleri benim değiştiremeyeceğimi öğrendim, sabrı öğrendim, susmayı öğrendim, herşeyi dert etmemeyi öğrendim. hatta bir arkadaşımın dediği gibi " 1 bardak çaydan keyif almanın tadına varmayı" öğrendim. ne olur üzülme, üzülerek birşeyler değişse, ben değiştirirdim, sen değiştirirdin, birileri değiştirirdi, ama olmuyor, onun için sen herşeye rağmen üzülmemeyi öğren olurmu sevgili arkadaşım. ben kıyamam ağlama ne olur birdaha

ayrıca umma ki küsmeyesin sözü çok çok çok hoşuma gitti, bunu unutmam inşallah hiç, çok güzel bir söz.

Kizlar merhabalar benide ugurlu tablonuza eklermisiniz
Yas 29 İsim figen Bekleme surem 2 yil Sorun erkek infertilitesi gorunuo Bat 12 agustos Evlilik 2008
Son durum beklemede
figencim hoşgeldin canım benim, hemen ekledim seni tabloya, dua listesinede eklenmek istermisin, sormadan eklemiyim dedim tatlım. inşallah uğurlu gelir sana burası, burdaki arkadaşlarımızın duası kabul olur ve ende hamişler listesine eklenirsin inşallah
aynurcum tatlım hayalet hamileliğimde hayal oldu galiba bugün eve gelince test yaptım net olarak tek çizgi çıktı, hayaletimde hayal oldu, olsun hayırlısı elbetteki tek çizgi sinirimi bozdu o anda ama attım kendimi mutfağa elime ne geliorsa yemeğe dönüştürdüm, çorbalar, tatlılar, böekler, kafamı ona verdim valla, öylece tek çizgi stresini atlatıverdim ama hala karnımda değişik şeyler olmuyor değil yani,henüz adet te olmadım dur bakalım Allahtan ümit kesilmez tabiki.
Tümay ve Buket arkadaşlarımızın kelimei tevhidlerini okudum, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile :)
Gül'cüm Llah kabul etsin inşallah, nickin gibi 7 veren gül gibi inşallah en yakın zamanda sende göbüşünden tomurcuklanırsın tatlım
herkese günaydın buketçim dün evde okudum tevhidini allahım kabul etsinn
meleğim hoşgelmişsin, görüşemiyoruz ne zamandır doğru dügün yaa, karşılaşamıyoruz canım.
Bedriyecim canım benim Allah razı olsun senden oku canımın içi. inşallah birimizin duaları ütün gelecek ve kabul olacak inanıyorum ben, inşallah okuduğun dualar hürmetine Allahım senide tez vakitte hayırlısıyla bebişine kavuşturur
yaseminin
aynurun
tümayin
buketin
ipegin
dualarini okudum. Rabbim kabul etsin Insaallah dualarimizi
Amiiinnn
Nasilsiniz bu arada?
Ayşecim Allah kabul etsin canım benim, ağzına yüreğine sağlık, inşallah topiğimizde bir hamiş festivali yaşanacak kadar çok hamile çıkar.
Allah razı olsun..ben iyiyim..gerçi bu gün kocam gidiyo..moralim bozuk..salyalar sümük olmuş gözümden burnumdan akıyo..ama yine de iyiyim...sen nasılsın..??
buketim ahh sende mi bendensin yaa, benimde eşim 2-3 haftada bir şehr dışına gidiyor iş için, birkaç gün yanımda olmuyor, annemler ve kayınvalidemler çağırıyor evde yalnız kalma gel diye, ama eşim yokken heryer bana dar gliyor sanki yaa, ilk zamanlar ne çok ağlardım o gidince, heryeri onun resimleri ile doldururdum evde, şimdi daha dayanıklıyım, çok sıkılıyorum ama kendimi tv ye filan veriyorum, üzülmek yok biliyorsun
hayalet hamişliğim hayal hamişliğe dönüştü galiba tatlım, olsun hayali hamile olurum bende
Ne güzel dualar etmişsiniz.Rabbim dualarınızı kabul etsin, isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.

bircan'cım aramıza hoşgeldin canım, seni listeye ekledim hemen, dua listesine de katılmak istersen haber ver orayada yazayım tatlım.
Allahım burayı sana vesile etsin inşallah ağustos bitmeden hamiş haberlerini alalım hayırlısıyla aminnnnn

kuşum tabiki insanın kalbi nereye ısınırsa orda kendini daha iyi hisseder, diğer topikteki ebebruli arkadaş seni yanlış anlamış heralde, onunla aranızda kötü bir dialogta geçmedi bildiğim kadarıyla, neden öyle kötü anladı ve kızdı acaba ? neyse senin kalbin rahat kimseye kötü bişey demedin ki üzülme tatlım, hem sen zaten o arkadaşın topiğine değil başka bir topikteki arkadaşlarından bahsettin anladığım kadarıyla. yanlış anlaşılma olmuş, hatlar karışmış bence, kimse küsmesin benim %75.1 hamiş arkadaşıma yaa, o bizim topişimizn uğuru bikere yaaa, edirmem ben seni kimseciklere, sen gel buraya, biz seni pamukalara sarar sarmalarız bebişinle inşallah hayatım
kızlar bende henüz adet olmadım hamilemiyim dersiniz
inşallaaaaaaaahhhh
bende o tek çizgili testlerden 2 tane var, acaba ikisine yanyana bakınca çift çizgi görüyorum ya, o geçerli sayılırmı
tabiki dünyanın sonu değil..bari sabahı beklede sabah çişiyle yap..öyle daha etkili ve kesin sonuç alınıyomuş..
sakın benim gibi unutupta sabah çişini ziyan etme, son damlasına kadar yamıştım yaa, sonra tüm gün meraktan çatlamıştım yarın olsunda yapim diye

yasemincim canım, benim çok uykum geldi çıkıyorum ben Allaha emanet ol iyi geceler
canım benim kusura bakma geçmişteki tüm yazılara cevap vermek için uzun zaman geciktim, arkadaşlar okadar güzel yazmışlar, kimseyi atlamiyimderken bisürü zaman aldı
Allah rahatlıkk versin uyu ki büyüt bebişini inşallah. Allah rahatlık verin.

adaşım benim senle ben kalmışız, bende kocişi yatağa gönderdim geliyorum diyip duruyorum, hemen gideyim bari,
Allah rahatlık versin canım benim, yarın uzun uzun görüşürüz inşallah.

Yasemincimmmm

Son düzenleme:
Özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm. Bağırıyorum sa
Na duyuyormuuuuuuuusunnnnnn.ayyyyyyy cok sevindimm.allah hayırlı etsin inşallah.saglikla sihhatle geçir 9 ayını inşallah.9 ay boyunca görmezsin ins demiştik ins gormeyecen.ayy Aynur nasıl bı ayağını surttuysen artık.hamilelik ayakkabılarının altına bizimde adımızı yaaaaaaaaz:)) yasemincim bekle amacım bekle de bı kan testi yap.ay hadi hayirlisi... Kizlaaaar bagirmak istiyorum suan gecenin b i vakti. Size böyle sevindim kendimde olsa ne yaparım acaba..:) bı laf var bizim buralarda"elini basına tut ki aklın çıkmasın" derler.bende heralde aklım basımdan çıkmasın diye kafama bisey bağlar öyle gezerim..:) cok öptüm hepinizi gecenin bu vaktinde.durmak yok dualara devam.birbirimize pozitif enerji yüklemeye devam...

amin çok teşekkür ederim, Allah razı olsun , en kısa zamanda hayırlısı ile Allah sizlerede nasip etsin

canım benim duyuyorum duyuyorum hatta sesine ses veriyorum bukeeeeeeeeettt sonucu aldığımdan beri bağırıp çağırmamak için kendimi zor tutuyorum burda size duyurayım bari sesimi. Çok mutluyum ama sanki biraz korkuyor gibiyim ama bu düşüncelerin beni alt etmesine izin vermeyeceğim, Allahım tez vakitte bu güzel duyguları yaşamayı hepinize nasip etsin beni dualarınızda unutmayın Allahım bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin,iyiki eski topiğe takılmışım ve sizleri bulmuşum demek bana sizler lazımmışsınız canlarım benim şimdi ayağını sürtme sırası bende sanırım inşalllah hepiniz arkadamızdan gelirsiniz hadi acele edin bekliyoruz sizi teyzeler

canım geç gördüm ama olsun yine de yazayım. sana da allah rahatlık versin (yani şimdiye kadar vermiştir inşallah) tatlım.
ben sahura kadar uyumadığım için hep buralardayım:)))
yarın görüşürüz inşallah...

Son düzenleme:
herkese günaydın.. dün gecenin sevinçli haberleriyle birlikte bu gün güne güzel başladık..
gülcüm tevhidini okudum..Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin sana..darısınıda bizim başımıza nasip etsin..

sanırım bundan sonra yasemine çok iş düşecek.. hamile listemizi durmadan değiştirmek zorunda kalacak..

Son düzenleme:

benim bat 12 ağustos tatlım ama test yapmaya hiç niyetim yok çünkü her ay ki gibiyim belirti sıfır yani
belkide serviksi anlayamadım beklemeyi tercih ederim
seninde test çizgin kıpkırmızıııı çıkar umarım

canımmm benimm..
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. kan değer sonucunu yazmamışsın.. benim mesela son değerim 22 ydi.. (bundan düşük mü) 2 gün sonra 65 oldu.. sonra tatile gittim ölçmeyelim dedi doktor rahim kalınlaşmış herşey iyi dedi fakat sonrasında düşük oldu ama benim işte sebebi araştırılıyor.. demem o ki değerin düşük olması değil 2 günde bir 2 katına çıkması önemli olan.. değer düşük olunca geç döllenme diyor doktorlar.. İnşAllah sen 2 günde bir artışı görüceksin Allah ın izniyle.. Allah ım hayırlısını nasip etsin mevlam..

Bana gelince bu gün kalbim pat pat çarpıyor bacaklarım titriyor.. yarına hastaneye gidiyorum.. kan testlerimin sonuçlarını alıcağım.. bide smear testini alıcağım ama o kadar gergin korkak heyecanlı bir durumdayım ki sanırsınız ki doğuma giriyorum Allah ım hayırlı haberler duyurmayı nasip etsin.. inşAllah Yarabbim.. yarın muhtemelen yaşadıklarım en azından kan pıhtılaşması mı, onunla ilgili sıkıntı mı belli olucak.. benim ailem çevrem araştırma için çok hızlı hareket ettiğimi düşünüyor oysa ben hızlı hareket etmiyorum aksine elimden gelse 1000 yıl ertelerdim doktora gitmeyi ama Allah bana bu kapıyı açtı bi baktım fakültenin kapısındayım.. Annemlere de dedim Allah beni oraya gönderdiyse ya duyucak haberim var olumsuz, yada herşeyin yolunda olduğunu öğrenip şu korkak halime cesaret gelicek.. Allah hayırlısını nasip etsin.. birazdan bugun dua sırası olan arkadaşımın duasını okuyup haberdar edeceğim..

aa özlemm sıra sendeymiş.. bugun tevhid sırası.. Hadi bakalım hayırlısı inşAllah bugun burada okunan dualar hürmetine Allah hayır değer artışları ile sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana..

hayalet hamişim naberrr.. tahmin ederimki henüz daha adet olmadın..bekle bakalım ne olcak.. bende dün gece bi test yaptım.. adetim yeni bitti ama doktor yinede yap dedi..tüp bebeğe gidecem ya..benimkide direkt tek çizgi..anasını satayım bi gün kocamada yapacam bu testi, onunkide direkt tek çizgi çıkacak..benim ondan ne farkım var..zaten bazen takılıyorum eşime diyorum ki ben anladım bu iş olmayacak, sen gayet sağlıklısın sen doğur bi tane..ben beceremedim bari sen becer diyeşu kafaya takıp hasta olma meselesi bendede var..65 kilodan 58 kiloya düştüm.. ama dediğin gibi üzülmemek lazım..fakat bende pek başarılı değilim bu konuda.. masayı çekerken kocana demişsin ki olacaksa sıkı tutunsun yoksada yok zaten:)) çok güldümm..ama demekki kafanda bişeyleri halletmişsin..ne güzel Allah sana bir işaret de verdi..ben çok inanırım işaretlere..ama şimdiye kadar hiç karşılaşmadım..fakat senin yaşadığın olay bana ders oldu..bazen belki Allah bana da bi işaret verse içim çok rahatlayacak diyorum ama bu söylediklerim küfre mi giriyor bilmiyorum..işarete gerek varmı ki bilmiyorum.bazı şeylere bazen durup dururken ayıyorum..resmen ayıyorum..kafada bi ampül yanıyo..ve sonrada gülmeye başlıyorum.. ama genelde ben ağlamaktan başka bişey yapamıyorum..sanırım yeterince konsantre değilim bazı şeylere..yada hayatıma..ağlamak için bahane arıyorum çoğu zaman..aslında hayatımdaki bi çok şeye ağlıyorum ama bu çocuk olayı görünen yüzü oluyo..aslında en çok hatalarıma/günahlarıma ağlıyorum yaa bunu da bi tek Allah biliyo..

Buketim yine senin şu güzel sözlerinle ortalığı yıkıp geçirmişsin yaa o ne güzel lafmış öyle
"elini basına tut ki aklın çıkmasın"
ayy inşallah her dakka o listeyi değiştirmeye razıyım ben, yeterki hepimiz sevinelim üçer beşer hemde
Bedriyecim günaydın, ALlahım inşallah sonucu aldığında da gönlünü rahatlatır, bende bilirim o test sonuçlarını beklemeyi, almaya gitmeyi. dr bana ilk gittiğimde hormon testleri istemişti, onların sonucunu almaya giderken hiç unutmuyorum zır zır ağlamıştım, kimbilir bende şimdi ne çıkacak, ben niye böyleyim, Allahım ben ne yapıcam şimdi filan diye daha halbuki sonuçları da almamışken ağlıyordum yani düşün, bide sonuç kötü çıksa hakkaten ölücektim demekki sonra tabi temiz çıkınca sen ozaman bendeki sevinci gör, o sevinç varya herşeye bedel, o nasıl bir mutluluktur yaa, Allahım her konuda hepimize ALlah böyle mutluluklar yaşamamızı nasibetsin

Günaydın, hayırlı sabahlar ve mutlu günler diliyorum tüm hamiş adaylarımıza
Bugün sahur saati itibari ile kırmızıları gördüm, yani ben uyurken biraz işaretler gelmiş, sonra wc ye gittiğimde filan bişey yoktu, hala umutlarım devam ediyor yani utanmadan, belkide yerleşme kanamasıdır eğer devam etmezse. Allahım bu ne umut dolu bir insan herşeyden bişey çıkartıyor diyeceksiniz dimi bana napim ama Kuran'dan ümitsizliğe kapılmayın diye uyarı alınca bende herşeye bir bahane bulup umut ediyorum olsun ama adet bile olduysam bunada şükür, çünkü bende düzensizlik vardı yani 17 senedir regl oluyorum, şu son 6 aydır daha düzene girdi, dr bu çok iyi bir gelişme demişti, o yüzden adet olunca herkes gibi üzülmğyorum bir yandan da çok seviniyorum düzene girdim herşey yoluna girecek artık diye

Yapmamız gereken şey; bardağa olumlu yanından bakmak arkadaşlar, yani "vah vay ben neden yine adet oldum" demek yerine, "Allahım çok şükür, adet oldum ki bu da benim yumurtlama sistemimin veya rahmimin yenilenip temizlendiği anlamına gelir, hiç olmayan insanlar var, halime bin şükür" demek lazım. düşünsenize erken yaşta menopoza giren arkadaşlar da var, ALlahım hepsine şifa versin, annelik hayalleri kökten bitmiş gibi bişey yani. Onun için her halimize şükredip olumlu düşünelim ki olumlu şeyler bizi bulsun

iyiyim psikolojik hamişim benim hayalet hamileliğim tam hayali oldu bugün itibari ile
artık bunuda yerleşme kanaması olarak yorumluyorum, yani hamileliğimden bişey kabetmedim baksana bendeki şu inada hala pes etmedim
tatlım tüp bebişin için tam gün verdimi dr, ayy sen tüp bebeğe başlayınca sana tefriciye okuyalım burda topluca, önceden haber ver bize, cuma vakti başlamak lazım unutturma sakın
eşine dediğin laf çok hoş yaa, bende diyim bu akşam da gülsün bari, hakkaten onda sorun yok o doğursun madem öyle
canım kafamda bişeyleri hallettim ama halledene kadar mide hastası oldum, o hastalık bende yapıştı kaldı, onun için sizler hastalık sahibi olmadan bu kötü huydan vazgeçin diyorum. herzamanki düşüncen şu olsun " amaaaannn herşey olacağına varıyor, boşver" diyeceksin birşeye üzüldüğün anda ben öyle yapıyorum o benim kurtarıcı cümlem
ayrıca günahlarıma ağlıyorum demişsin, bu aslında çok güzel birşey, halis duygularla ALlah tan özür diliyorsun, inşallah kabul etmiştir ALlah senin bu üzgün halinle görünce. ama artık üzülmek yerine tövbe istiğfar ederek yönel ona, hem üzülmezsin hemde hakkaten günahların için iyi birşey yapmış olursun affı için. bak sakın ağlamak yok, dün içim burkuldu yaa, bak söz ver ebnim yukarda yazdığım cümleyi kafana iyice kazı, hep onu söyle rahatla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…