- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.021
Eki Görüntüle 883874
Eki Görüntüle 883876
ASLI'nın minikleri maşallah suphanallah, bismillah, Rabbim nazardan korusun onları
Ozlem senin bebisin ayni pozundan benim kiziminda var.Gebelik haftasinda bir iki gun oynama normal beslenmene ozen gosterince gununden fazla bile cikiyor...
özlem senin de takvimin hayorlı olsun..
Aslıı miniklerine maşallah yerim onları ben
Buketçim geçmişcikler olsun
Tümay arada ses ver kuzu merakediyoruz
Yasi taşınma fikri güzel sen güzel dille anlatırsın onlarda anlayışla karşılar inş.
evet canım her iki yüklemede de yüksek çıktı diyet yapıyorum yarında hastaneye gidicem insilüne gerek olup olmadığını öğrencem inşallah gerek yoktur.slm kızlar..nasılsınız??beni soracak olursanız iyiyim..grip öksürüğe bozdu.. nasıl bi üşütmüşsem artık..
gülhan doğumun yaklaşmış.Allah kolaylık versin..bence belden aşağı uyuşsun aklın başında olur..cesaretini topla korkma. baş edersin hepsiyle..
bircan sen niye diyet yapıyosun?şekerin mi yüksek
bu seda y,ne niye banşanmış
yaso kış günü bebekle nasıl taşınacan..zor olmauacakmı? ararın mantıklı ama..iyi düşün.
burcuuuuuuu napıyosun???
ay maşallah yerim ben sizi:)))Eki Görüntüle 883874
Eki Görüntüle 883876
ASLI'nın minikleri maşallah suphanallah, bismillah, Rabbim nazardan korusun onları
Bircan güle güle git canım, bol bol göbek at, aman dikkat et, ben adana da 3 yıl çalıştım, çok severim orayı
Burcu tatlim, akrabalarına sinir oldum valla, burda hizmetcimi var, ne işleri varsa erteleyip gelsinler, çok ayı$ etmişler, sende otur kocanla ye, hiç onlar yüzünden aranız bozulmasın, onlar için diyecegini de, ama kocana çok yüklenme sonuçta hiç suçu yok garibim, keyfinize bakın bebegim, onlarda uzak olsun varsın
günaydın fıstıklar güzel birgün geçirmeniz dileğiyle benim sinirlerim bozuk yarın akşam eşimin doğum günü bizde eşimin dayısını eşini falan çağırdık onlarında işi var diye bu akşama aldık akşam kararlaştırdık ben sabah kalktım pasta yaptım yemek yaptım temizlik falan yaptım şimdi aramışlar gelemiyoruz siz gelin kıyameti kopardım dalgamı geçiyorlar diye dedim bundan sonra bende onların evine adım atmam dayının eşi pislik yapıyor biliyorum haksızmıyım kızlar o zaman akşam deseydiniz gelemiyoruz diye
yeni dua listemiz hazır
** canlarım yeni listemiz hayırlı ve bol bereketli olsun , gebelik bekleyen herkes hamile kalır inşallah
**lohusalar bu tespihi okuyabilir (yalnış bilgi vermekten Allah'a sığınırım)
** listenin sonunda duyurulara Tümay'ı da ekledim haberiniz ola, fetih suresi için
** haftaya pazartesi başlıyoruz inşallah, haydi bismillah
** veee en önemlisi Özlem'i artık uğurlu tablodan sildim, hamileler tablosunda yerini koruyorohhh şükür önümüz açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?