Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aslı minklerin çok tatlı maşallah allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin bircan canım hayırlsı olsun insülin zaten vücudumuzda olan pankresasın sslgıladığı bir hormon yetersiz olduğunda dışaıdan takviye edilir tabi iğne yapmak kendine zor bi durum inş ihtiyacın olmaz annenin kan şekeri yüksek old bebek annesinin şkerini düşürmek için kendinden fazla insülin salgılar tarçın kokusu tokluk sağlıyor ve sekeri düşürüyor

slm kızlar..

aslı senin o miniklerini yerim ben yav..bi tane var bi tane daha var...anamm anammm...

özlem senin de takvimin hayorlı olsun..

burcu ankarada soğuk ayaz kesiyo hep..

bende minişim le uğraşıyom

yasom doktor 15. gün verdi bana devit..ağzına damlatıyom..

Aslıı miniklerine maşallah yerim onları ben
Buketçim geçmişcikler olsun
Tümay arada ses ver kuzu merakediyoruz
Yasi taşınma fikri güzel sen güzel dille anlatırsın onlarda anlayışla karşılar inş.

Ozlem senin bebisin ayni pozundan benim kiziminda var.Gebelik haftasinda bir iki gun oynama normal beslenmene ozen gosterince gununden fazla bile cikiyor...

ayy inşallah düzelir dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar olursa artık

özlem senin de takvimin hayorlı olsun..

sağol canım artık yapayım dedim

kızlaaarr burası çok soğuuk ayaz var donuyorum iş yeride soğuk zaten

Kızlarrr günaydınnnn bebişlerimle ilgili yorumlarınız için teşekkür ederiz teyzelerii Rabbim tamamına erdirir inşallah ve güzel Allah'ım isteyen herkese nasip etsin...
Özlem canımm kendi doktorum değil başka doktordu :)
Burcuuu canım benim için dua listesinde ne okunacağı benim için fark etmez canımmm ben baştada dedim herşeye varım :)

günaydın fıstıklar güzel birgün geçirmeniz dileğiyle benim sinirlerim bozuk yarın akşam eşimin doğum günü bizde eşimin dayısını eşini falan çağırdık onlarında işi var diye bu akşama aldık akşam kararlaştırdık ben sabah kalktım pasta yaptım yemek yaptım temizlik falan yaptım şimdi aramışlar gelemiyoruz siz gelin kıyameti kopardım dalgamı geçiyorlar diye dedim bundan sonra bende onların evine adım atmam dayının eşi pislik yapıyor biliyorum haksızmıyım kızlar o zaman akşam deseydiniz gelemiyoruz diye

Evde olursam rahat rahat gelirim canim.Sende kendine dikkat et temizlik falan yapma yorma kendini

evet canım her iki yüklemede de yüksek çıktı diyet yapıyorum yarında hastaneye gidicem insilüne gerek olup olmadığını öğrencem inşallah gerek yoktur.
Eki Görüntüle 883874
Eki Görüntüle 883876

ASLI'nın minikleri maşallah suphanallah, bismillah, Rabbim nazardan korusun onları
ay maşallah yerim ben sizi:)))

bide kızlar Allah izin verirse cumartesi adanaya gidiyoruz görümcemin düğünü var bir hafta olmayacağım internet bulursam girerim, inşallah dua listesi yarın hazır olur çıktı alıp duaları okurum bende.

Bircan güle güle git canım, bol bol göbek at, aman dikkat et, ben adana da 3 yıl çalıştım, çok severim orayı

Burcu tatlim, akrabalarına sinir oldum valla, burda hizmetcimi var, ne işleri varsa erteleyip gelsinler, çok ayı$ etmişler, sende otur kocanla ye, hiç onlar yüzünden aranız bozulmasın, onlar için diyecegini de, ama kocana çok yüklenme sonuçta hiç suçu yok garibim, keyfinize bakın bebegim, onlarda uzak olsun varsın

sağol burcum erzurumun soğuğundan sonra memleketimin havası iyi gelecek, kızımla göbekleri atarız artık :)

Aslıııı oyy maşallah minik kuşlara bak yaa nasıl kardeş kardeş duruyorlar ayyy çok güzel bir görüntü yaa
Burcu canım evet bende tek bir tesbihten yanayım hakkaten benim gibi bebekle uğraşan arkadaşlarada zor gelmesin hem
Buketcim kış günü taşınmak zor tabi ama işte zaten ben taşınma günü annemlerde otururum, nakliyatçılar getirir ev zaten sıcak olur. kabaca onlar herşeyi yerine koyarlar. sonra onlar gidince kapılar camlar kapanınca evin ısısı yerine gelince inerim evime ozaman eşime anneme derim şunu şuraya bunu buraya koyun diye. inşallah sağlıkla kolaylıkla atlatırız bakalım hakkaten.
Sündüz son eklediğin uyuyamıyorum konulu karkatüre bayıldım artık anne olduktan sonra demekki uyku haram

burcuu bırak onları boşver kendi kendinize kutlayın siz, milletin nazıylamı uğraşacaksınız bi zahmet onlar sizin programınıza uysun ayıp valla

[/tr]
[/table]

Günde 3 tane
Haşr Suresinin Son Üç Ayeti

OKUNUŞU:BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HÜVALLAHÜLLEZİ LA İLAHE İLLA HÜ, ALİMÜLĞAYBİ VEŞŞEHADEH, HÜVERRAHMANÜRRAHİM.
HÜVALLAHÜLLEZİ LA İLAHE İLLA HÜ, ELMELİKÜL KUDDÜSÜSSELAMÜL MÜMİNÜL MÜHEYMİNÜL AZİZÜL CEBBARÜL MÜTEKEBBİR, SÜBHANALLAHİ AMMA YÜŞRİKÜN.
HÜVALLAHÜL HALİKÜL BARİÜL MUSAVVİRU LEHÜL ESMAÜLHÜSNA, YÜSEBBİHÜ LEHÜ MA FİSSEMAVATİ VEL ARD. VE HÜVEL AZİZÜL-HAKİM

"Fazileti :Haşr suresinin sonundaki 3 âyeti okursa, Allah kendisine 70.000 melek gönderir. Bunlar akşama kadar o kişiye dua ve istiğfar ederler. Eger o gün vefat ederse, şehid olarak ölür
DUA LİSTEMİZ

[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için okuyoruz?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] asyamca/ gülhan[/td]
[td]11.11.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ecrinnn07/ aslı[/td]
[td]12.11.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td] duamnur/ burcu[/td]
[td]13.11.2013 çarşamba[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828/ nazan[/td]
[td]14.11.2013 perşembe[/td]
[/tr]
[tr]
[td] sunbal/ sündüz[/td]
[td]15.11.2013 cuma[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td] akyuzcigdem/ çiğdem[/td]
[td]18.11.2013 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomr/ tümay[/td]
[td]19.11.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td] maralam/ meral[/td]
[td]20.11.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı ve hayırlı hamilelik , hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td] dejavu-one/ seda[/td]
[td]21.11.2013 perşembe[/td]
[td]sağlıklı hamişlik , hayırlı evlatlar[/td]
[/tr]
[tr]
[td] tb-fb/ tuba[/td]
[td]22.11.2013 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik, hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]btskn/ bircan[/td]
[td]25.11.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]gul1982/ gül[/td]
[td]26.11.2013 salı[/td]
[/tr]
[tr]
[td] barısozlem/ özlem[/td]
[td]27.11.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı ve hayırlı hamişlik+koay doğum, hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 7verengul/ gül[/td]
[td]28.11.2013 perşembe[/td]
[/tr]
[tr]
[td] burju82/ burcu[/td]
[td]29.11.2013 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] bdroner/ bedriye[/td]
[td]02.12.2013 pazartesi[/td]
[td]evladına sağlık, huzur ve hayırlı bir ömür [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ..../.... [/td]
[td]00.00.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı ve hayırlı hamilelik[/td]
[/tr]
[[tr]
[td] ...../....[/td]
[td]00.00.2013 çarşamba[/td]
[td]oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/td]
[/tr]
[[tr]
[td] ...../...[/td]
[td]00.00.2013 perşembe[/td]
[td]oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/td]
[/tr]
[/table]

eski dua listesi minnoşlar (ben burcu)

yeni dua listemiz hazır

** canlarım yeni listemiz hayırlı ve bol bereketli olsun , gebelik bekleyen herkes hamile kalır inşallah

**lohusalar bu tespihi okuyabilir (yalnış bilgi vermekten Allah'a sığınırım)

** listenin sonunda duyurulara Tümay'ı da ekledim haberiniz ola, fetih suresi için

** haftaya pazartesi başlıyoruz inşallah, haydi bismillah

** veee en önemlisi Özlem'i artık uğurlu tablodan sildim, hamileler tablosunda yerini koruyor ohhh şükür önümüz açıldı

Son düzenleme:

Canım emeğine eline sağlık Allah gönlüne göre versin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin )
Amaninnn Tümaycım sanadami fetih suresi okucaz ) zaman çabuk geçiyo valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…