- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.041
yeni dua listemiz hazır
** canlarım yeni listemiz hayırlı ve bol bereketli olsun , gebelik bekleyen herkes hamile kalır inşallah
**lohusalar bu tespihi okuyabilir (yalnış bilgi vermekten Allah'a sığınırım)
** listenin sonunda duyurulara Tümay'ı da ekledim haberiniz ola, fetih suresi için
** haftaya pazartesi başlıyoruz inşallah, haydi bismillah
** veee en önemlisi Özlem'i artık uğurlu tablodan sildim, hamileler tablosunda yerini koruyorohhh şükür önümüz açıldı
Burcu eline saglik hakkini helal et kusum senin hakkin odenmez...yeni dua listemiz hazır
** canlarım yeni listemiz hayırlı ve bol bereketli olsun , gebelik bekleyen herkes hamile kalır inşallah
** listenin sonunda duyurulara Tümay'ı da ekledim haberiniz ola, fetih suresi için
** veee en önemlisi Özlem'i artık uğurlu tablodan sildim, hamileler tablosunda yerini koruyorohhh şükür önümüz açıldı
Evet canim ya zaman geciyor saglikla kizimi kucagima alirim insallah :))Seninde kuzucuklarin biri kiza benziyormus ne guzel biride erkek olursa ne guzel olur.Saglikla sihhatle kavusursun insallah kuzularini..Canım emeğine eline sağlık Allah gönlüne göre versin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin)
Amaninnn Tümaycım sanadami fetih suresi okucaz) zaman çabuk geçiyo valla..
Günaydın ballarım herkes için hayırlı bol dualı bir cuma olsun
hayırlı cumalar arkadaşlar.
burcu tatlım emeğine ellerine sağlık yeni dua listesi oluşturmuşsun. inşallah hayırlı uğurlu olur çok çok hamişler duyarız bu lste bitmeden hayırlısıyla.
ayyy kızlar esra erol ikincye hamileymiş hemde şuanda 3 aylıkmış, dün açıkladı programda. helal olsun valla kadına çocukta yapıyor kariyerde
sedacım aramıza dönmüş oh çok şükür.
burcu kuşum sanada ayrıca hayırlı cumalar tatlım.
günaydın herkese..yeni dua listesi hayırlı olsun.burcu elerine sağlık..bende bi düzen oturtayım bidahakine inşallah iştirak ederim.
Günaydın herkeslere veee hayırlı cumalarrr bu mübarek günde ettiğimiz dualar kabul olsun inşallahh
Canım nasılsın hayırlı cumalar
Aminn canımm. Banlıyken girdim bir ara ikizlerinin ultrason resimlerini gördüm Maşallahhh kırk bir kere çok tatlılar canım yaa cambaz gibiler.. Rabbim sağlık versin..
Hayirli nurlu cumalar...
Yasemin canim biz bebege bisey olucak diye yurumeye korkuyoruz Esra Erol habire gobek atiyor :))masallah ...
ellerine sağlık kuşum Allah razı olsun ben dua listesini alacağım yanıma malum yarın adanaya gidiyorum orda okurum hepsini inşallah.yeni dua listemiz hazır
haşr süresi son 3 ayet kaç tane okunacak tesbih gibi mi çekilecek ve süre ne zamana kadar lütfen bilgi verin
Valla yaa kadın geçen seferde öyleydi şimdi de öyle. Bende dün tel de annemle tartıştım. Dedim ki anne ben 5 gün rapor akıcma transferden sonra ve işe gidicem sonra dedim. Kıyameti kopardı yok nasıl gidecekmişim 12 gün sonucu olana kadar evde olmalıymışım arabaya binecekmişim edecekmişim olmazmış. Anne geçen sefer bunaldım çok kafaya talktım bu sefer kafam dağılsın dedim hem alamam edemem dedim iyi naparsan yap yaa dedi kızarak ay napsam bilmiyorum şimdi bu da tutmazsa bana diyecek ki bak işe gitmeseydin, arabaya binmeseydin belki de olacaktı diyecek geçen sefer yıllık iznimi alıp evde olduğum için bir şey diyememişti laf edecek sinir olucam ben sanırım alıcam 10 gün rapor hiç olmazsa içi rahat etsin ama çok sıkılıyorum evde uyuyamıyorum da. :26:
Canim ilk sayfada ugurlu tablamuz ve dua listemiz var hergun bi arkadasa dua ediyoruz bu listedeki duamiz la havle incele bi listeyii sende katil aramiza...
Canim nasil rahat edicejsen oyle yap doktora danis stres yapmaman cok onemli Seda bu sefer pozitif dusun umutsuz olma İnan Rabbim nasip ettiyse olucak etmediyse olmuycak ...Ama ben cok olumlu seyler hissediyorum hep duamdasin canim benim...
tamam canım günde 100 tane la havle okududukça yazarım
Canim adini yasini falan yazarsan Burcum senide listeye ekler bizde sana dua ederiz burda edilen dualar sayesinde bi cok arkadas hamile kaldii bebislerini kucaklarina bile aldilar .Bende dualar sayesinde 31 haftalik oldum insallah saglikla kucagimada alirim. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?