Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah razı olsun kuzum hakkını helal et

Burcu eline saglik hakkini helal et kusum senin hakkin odenmez...

Canım emeğine eline sağlık Allah gönlüne göre versin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin )
Amaninnn Tümaycım sanadami fetih suresi okucaz ) zaman çabuk geçiyo valla..
Evet canim ya zaman geciyor saglikla kizimi kucagima alirim insallah :))Seninde kuzucuklarin biri kiza benziyormus ne guzel biride erkek olursa ne guzel olur.Saglikla sihhatle kavusursun insallah kuzularini..

Günaydın ballar hayırlı cumalar

Asli, Tümay, Nazan Allah sizdende razı olsun canlarım, lafı bile olmaz, öptüm sizi :)

Kızlar merhaba ne var ne yok banım dün kalktık akşamüzeri ama buraya yazamadım akşam da hiç girmedim çok uykum vardı yattım eski dua listesini kopyalamıştım okuyup bitiricem asla bırakmam. Bu listemizde hayırlı uğurlu olsun Burcu arkadaşıma teşekkürler ediyorum. Az kişiyiz artık önceden 1 ayımızı alırdı daha bile uzun sürerdi. Yakında daha da azalacak. Çok güzel bir dua seçilmiş ayrıca belirtmeden geçemicem..

hayırlı cumalar arkadaşlar.
burcu tatlım emeğine ellerine sağlık yeni dua listesi oluşturmuşsun. inşallah hayırlı uğurlu olur çok çok hamişler duyarız bu lste bitmeden hayırlısıyla.
ayyy kızlar esra erol ikincye hamileymiş hemde şuanda 3 aylıkmış, dün açıkladı programda. helal olsun valla kadına çocukta yapıyor kariyerde
sedacım aramıza dönmüş oh çok şükür.
burcu kuşum sanada ayrıca hayırlı cumalar tatlım.

Günaydın ballarım herkes için hayırlı bol dualı bir cuma olsun

Canım hayırlı cumalar. Aminn canım benim nasılsın iyi misin..

Hayırlı cumalar Yaseminim seni de arayamadım bir türlü doğumdan sonra bir ara arayayım da konuşalım yaa özledim valla

Yaaa gazetede gördüm nette ama içeriğine bakmadım demek gebeymiş ahhh ahh ilk gebeliğinde bende gebe kalırsam yakın doğururuz diyordum evdeydim o zamanlar bak kadın büyüttü de ikinciyi yapıyor ben daha yerimde sayıyorum.
Allah sağlıkla sıhhetle dünyaya getirmeyi nasip etsin tabii nazire yapıyorum.

günaydın herkese..yeni dua listesi hayırlı olsun.burcu elerine sağlık..bende bi düzen oturtayım bidahakine inşallah iştirak ederim.

Hayirli nurlu cumalar...
Yasemin canim biz bebege bisey olucak diye yurumeye korkuyoruz Esra Erol habire gobek atiyor :))masallah ...

günaydın herkese..yeni dua listesi hayırlı olsun.burcu elerine sağlık..bende bi düzen oturtayım bidahakine inşallah iştirak ederim.

Canım nasılsın hayırlı cumalar

Günaydın herkeslere veee hayırlı cumalarrr bu mübarek günde ettiğimiz dualar kabul olsun inşallahh

Aminn canımm. Banlıyken girdim bir ara ikizlerinin ultrason resimlerini gördüm Maşallahhh kırk bir kere çok tatlılar canım yaa cambaz gibiler.. Rabbim sağlık versin..

haşr süresi son 3 ayet kaç tane okunacak tesbih gibi mi çekilecek ve süre ne zamana kadar lütfen bilgi verin

Hayirli nurlu cumalar...
Yasemin canim biz bebege bisey olucak diye yurumeye korkuyoruz Esra Erol habire gobek atiyor :))masallah ...

Valla yaa kadın geçen seferde öyleydi şimdi de öyle. Bende dün tel de annemle tartıştım. Dedim ki anne ben 5 gün rapor akıcma transferden sonra ve işe gidicem sonra dedim. Kıyameti kopardı yok nasıl gidecekmişim 12 gün sonucu olana kadar evde olmalıymışım arabaya binecekmişim edecekmişim olmazmış. Anne geçen sefer bunaldım çok kafaya talktım bu sefer kafam dağılsın dedim hem alamam edemem dedim iyi naparsan yap yaa dedi kızarak ay napsam bilmiyorum şimdi bu da tutmazsa bana diyecek ki bak işe gitmeseydin, arabaya binmeseydin belki de olacaktı diyecek geçen sefer yıllık iznimi alıp evde olduğum için bir şey diyememişti laf edecek sinir olucam ben sanırım alıcam 10 gün rapor hiç olmazsa içi rahat etsin ama çok sıkılıyorum evde uyuyamıyorum da. :26:

herkese hayırlı cumalar...
kızlar doktordan geldim çok şükür insülüne gerek yok dedi ama diyete devam edecekmişim. bide takipte olacakmışım yükseldiği an gidecekmişim...

ellerine sağlık kuşum Allah razı olsun ben dua listesini alacağım yanıma malum yarın adanaya gidiyorum orda okurum hepsini inşallah.

haşr süresi son 3 ayet kaç tane okunacak tesbih gibi mi çekilecek ve süre ne zamana kadar lütfen bilgi verin

Canim ilk sayfada ugurlu tablamuz ve dua listemiz var hergun bi arkadasa dua ediyoruz bu listedeki duamiz la havle incele bi listeyii sende katil aramiza...

Canim nasil rahat edicejsen oyle yap doktora danis stres yapmaman cok onemli Seda bu sefer pozitif dusun umutsuz olma İnan Rabbim nasip ettiyse olucak etmediyse olmuycak ...Ama ben cok olumlu seyler hissediyorum hep duamdasin canim benim...

tamam canım günde 100 tane la havle okududukça yazarım

tamam canım günde 100 tane la havle okududukça yazarım

Canim adini yasini falan yazarsan Burcum senide listeye ekler bizde sana dua ederiz burda edilen dualar sayesinde bi cok arkadas hamile kaldii bebislerini kucaklarina bile aldilar .Bende dualar sayesinde 31 haftalik oldum insallah saglikla kucagimada alirim. ...

canım ben temmuza kadar korunacağım hakkarideyim mayısta tayinciyiz temmuzda yerleşince inşallah gittiğim şehirde denicem batıda yani. adım ferhan 28 yaşında şehir belli değil şuan hakkari sorun kanda pıhtılaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…