Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sanada hayırlı cumalar..iyiyim canım ne olsun..bebşle uğraşıyorum uykusuzlukla baş etmeye çalışıyorum..bugün emzirirken kucağımda uyumuşum..ayakta uyumuşum yanii...eşim geldi uyardı diyorumki yok emiyo..çocuk memeyi bırakmış üstüne koymuş kafayı uyumuş haberim yok..ama korkumdan öyle bi kasılmışımki..kollarım tutulmuş..:)))Allah sana da nasip etsin inşallah..

kuşum sen alabiliyosan izin al için rahat etsin...transfer ne zaman belli oldumu ??? benim haberim yok?*

hayırlı olsun yeni listemiz,eline sağlık, açtım önünüzü hadi gelin artık peşimden

herkese hayırlı cumalar...
kızlar doktordan geldim çok şükür insülüne gerek yok dedi ama diyete devam edecekmişim. bide takipte olacakmışım yükseldiği an gidecekmişim...

oohh çok ükür canım insüline gerek kalmamış biraz dikkat ettinmi hiç bişey olmaz inşallah allahın izniyle

Son düzenleme:
ö

özlem senin durumun nasıl?herşey yolunda inşallah..Allah tamamına erdirsin..

haşr süresi son 3 ayet kaç tane okunacak tesbih gibi mi çekilecek ve süre ne zamana kadar lütfen bilgi verin
Ferhan hoşgeldin aramıza, istersen seni dua listesine eklerim, hergün bir kişi için okunuyor, sıralama birinci sayfada var, dua listesine bir bak bana cevap yazarsın, Rabbim gönlüne göre versin

Bende aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar benide aranıza alırmısınız
Havin hoşgeldin gel buyur, kendini tanıt, hangi sehirde oldugunu yaz, hamilemsin? Varaa sorunun ne? şöyle bir özet gec, hergün buraya sohbete gel kaynaşırız :)

Öyle yapmaya çalışıcam canım bir yandan umut etmek iyi olmuyor ama bir yanda da 12 güncük pozitif olayım diyorsun. İnşallah canımm çok sağol Meral'de öyle söylüyor çok hissediyorum diyor ama ben olsa bile herhalde artık kalp atışlarını filan duymadan inanmam belki de kucağıma alana kadar.

Canım ya uykusuzluk herşeyi yaptırır ayakta da uyur insan aman dikkatli ol canım.. İnşallah amin canım benim.

İşte düzenleyici hapım vardı o bitti pazar p.tesi bekliyorum regl gelince başlıcaz onun üzerine 14-15 gün ilaçlar kullancam rahimi hazırlamak için toplama filan yok bu sefer hazır embriyo olduğu için dondurulmuş işte öyle ay sonuna doğru olur sanırım.

kızlaaarr selamlar,
nasılsnız? İyisiniz inşAllah..

BURCU; Ellerine sağlık la havleye çok sevindim bu ayda çok sevapmış ya çekmek çok güzel denk geldi.. Çabana emeğine sağlık canım benim...

K:BURCU; Allahaşkına boşveeerr sen ne güzel yapmışsın hazırlıgı bi daha da çağırma uzuuun bi süre anlasınlar.. Eşinin doğum günü kutlu mutlu olsun, Allah sizi birbirinize bağışlasın..

YASEMİİNNN; kolayca taşınırsınız inşAllah.. Betül hanım büyüyorlar mı?

ASLI; MaşaAllah süper bi şey ya, çok mutlu yaa iki kardeş ööyle duruyorlar annelerinin göbüşünde.. Ben birini kıza diğerini erkeğe benzettim :)), Allah sağlık şifa huzur versin hayırlısıyla..

ELİF; :)) Teyzelerimmm bende bugun 2.ay aşımı oldumm.. Deli annemde ateş ölçerle peşimde ateşim bi çıkıyyooorrr bi iniyorr.. Ayrıca özlem abla annem rezeneye devam ettiğinden sanırımm ben daha kolay pırt yapıyorum aralarda zor çıkıyor ama olucak o kadar :)),
Bizden durumlar bu..

BEDRİYE; bildiğiniz gibiyimm.. Allah a şükür iyiyimm.. bazen evde olmaktan bunalıyorum ama çok şükür diyorum sonra. Annem de gidiyor ona duygulanıyorumm biraz.. ee tabi evi olan evine.. YASEMİNNN ne kadar güzel taşınıcaksın ya annenin yanına hep destek olur sana.. bişey yapmasın yanında ses olur..

SEDA; Bence annen haklı ne geregi var işe gitmenin geçen sefer ki evde bunalma gerçekten ama işte sen strese giriyorsun o yuzden morallı ol inşAllah bu sefer gulecek yuzunuz ınsAllah..

ben 24 yaşındayım istanbulda oturuyorum 2 yıllık evliyim 1er yıl arayla 2 kez düşük yaptım kürtaj olmadım kendileri gerçekleşti düşüklerin 2.düşüğümü 11 mart 2013 te yaptım kendimi toparlamam zaman aldı ve şimdi genetik testlerimi ve kromozom analizlerimi yaptırdım 14 aralıkta kadın doğumda randevum var sadece kan pıhtılaşmamda mthfr c677t heterizigot çıktı doktorumun korunmayı bırak demesini bekliyorum gideceğim randevuda inş.rabbim isteyen bekleyen herkese versin herkes tatsın annelik duygusunu inş.düşmanımın kucağını bile boş bırakmasın inş.mevlam.hergün girmeye çalışıyorum dualarada katılmak isterim.

çok sağol canım, evet bunada şükür, ama çok zor hamileyken diyet yapmak neyse bebeğim ve sonrası için katlanacağım artık.

kızlar bende duanın gücüne inanırım bende katılmak istiyorum aranıza sizcede bir sakıncası yoksa bende hamile kalmak için çalışıyorum bu ay umutluydum test yaptım ama negatif çıktı

Canım geçen seferden çok bunaldım ama iş yok bir şey yok annem yapıyor herşeyi ister istemez stres oluyorsun oldu mu olmadı mı diye. Hem annemde boğuyor beni ye de ye diye ama öle yapıcam sanırım 10 gün alıcam rapor napıyım tutmazsa birde bundan bulacak işyerinde ablalar filan onların odasına gidiyorum öğrencilerle ilgilen derken zaman geçiyor. Eşimde kal evde dedi annen tutmazsa kızar dedi benimde aklım kalmasın dedi. Eve wifi modem alacak netbook var o okulda kullanyor onu eve getirecek tel de var öle giricem uzandığım yerden sıkılmazsın dedi bakalım..

canım tam olarak anlamadım ama bugün 100 tane la havle okudum.hergün okudukça bildiririm..okumama gerekenleri bana söledikten sonra okurum katılmak isterim çokta sevinirim benide eklersen listeye canım

kızlar mesela 9 una kadar hergün 100 okuyoruz sonra 9 unda toplanıyor listedeki arkadaşa bağışlanıyor doğrumu anladım dualamayı kim yapıyor peki herkes okuduğunu kendisimi bağışlıyor yada ayy çok sordum beni bi aydınlatın şölem florasanından fetih süresini şimdi gördüm okuyunca yazarım.. Rabbim bu yolda kimseyi korktuğuna uğratmasın aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…