Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim simdi ayin 9 unda Bircanin dua gunu ben 100 tane la havle okuyup bircana dua etcem sen kendin bireysel 100tane la havle okuyup dua ediceksin.Hergun birimize dua edilmis olucak.Adinn karsisinda kimin ne istegi varsa onun icin dua ediyoruz..Gunluk okuyoruz biz umarim anlatabilmisimdir )

Son düzenleme:

tamam canım çok saol

ö

özlem senin durumun nasıl?herşey yolunda inşallah..Allah tamamına erdirsin..

amiin,çok şükür canım bi yaramazlık yok,sadece biraz fazla şişiyorum gazım oluyo onun dışında bişey yok bu aralar oda çok kötü değil önceki haftalarda daha çoktu

oyyyy yerim ben o elifi ama abla değil teyze olacaktı çok şükür canım atlattınız şu gaz işini yediklerine dikkat et biraz daha toparlar ,o aralarda zor çıkan pırtlar içinde masaj yapmanı öneririm hem masaj hemde elifin bacaklarını hareket ettirmelisin,birde her emzirdikten sonra gazını alırsan bişeycik olmaz , öpüyorum ikinizide, haaa bu arada madem iyice büyüdü elifimiz yeni resimler istiyoruz bakalım ne kadar büyümüş

hoşgeldin canım burda birkaç kişide pıhtılaşma var bendede var, benimde 2 düşüğüm var , rabbim hayırlısı ile sanada nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli bir evlat

ben yine uğurlu tabloya geri dönmüşüm uğurlu tablodan herkes gider ben sınırsız ordayım

burcuummm canım olurmu hiç hep orda kalıcam, sen şimdi biraz dinlen rahatla keyfine bak yapmak istediklerini yap ondan sonra allahın izni ile çıkacaksın o listeden,sende alacaksın yavrunu kucağına

Burcuuuuu aşkolsuun beni unutmuşsun...allah ııımm gözden ırak gönülden terk....yıkıldım...kahrolduumm...

kızlar bende duanın gücüne inanırım bende katılmak istiyorum aranıza sizcede bir sakıncası yoksa bende hamile kalmak için çalışıyorum bu ay umutluydum test yaptım ama negatif çıktı

canım tam olarak anlamadım ama bugün 100 tane la havle okudum.hergün okudukça bildiririm..okumama gerekenleri bana söledikten sonra okurum katılmak isterim çokta sevinirim benide eklersen listeye canım

Havin, özge ve ferhan tekrardan aramıza hoşgeldiniz kızlar
Sizleri dua listesine ekliyorum, pazartesine eklemiş olurum inşallah, ama siz listenin sonunda olacvaksınız, şimdi durumu kısaca özetliyorum
Her gün bir kişiye dua ediyoruz, liste ilk sayfada var, isimlerin yanında ne için dua edecegimizde yazıyor
Mesela pazartesi bircan'ın günü, bircan için 100 defa la havle cekiyoruz, onun duasına niyet ediyoruz, ve burda okuduğumuzu yazıyoruz,
Küçük bir not bazen yeni gelen arkadaşlarımız yalnış anlıyor, sadece kendisine dua edilecegini sanıyor, kimsenin hakkına girmek istemeyiz, bu koşullarda okey derseniz kızlar, hemen ekliyorum sizi :)))

Ve havincim pıhtılaşma gebe kalmaya engel degil, devamı içinde iğneler var zaten bende kullandim, inşallah çok beklemeden Rabbim sana hayırlı bir evlat nasip eder

Ferhan ve özge siz de var mı gebelik tecrübeleri???

Meraaaaaaaaalll

Ayyy inanmıyorum kurada vardın ama seni yazmamışım, oyyyy canım çok özür dilerimmmm, hemen kendi dua günüme seni yazıyorum, hakkını helal et canım benimmm

Sorry soryy, affeeeeeeeeeeet

Duamnur Burcu canım benim
Dün özlemi listeden silerken baktımki sen hamileler listesindesin ve yanında 'hamiş' yazıyor, dedimki şimdi bu yazıyi görüp üzülecek, sanki inadına yazıyormuş gibi, Burcum üzülnesin onu tekrar uğurlu tabloya alayım dedim, ama sanırım seni kırdım, çok özür dilerim, inanki niyetim iyiydi, ama elime yüzüme bulaştırdım, çok üzgünüm zaten Meral'ide dua listesine yazmamışım..off ya çok kızdım kendime hakkını helala et lütfen

Meraaaaaaaaalll

Ayyy inanmıyorum kurada vardın ama seni yazmamışım, oyyyy canım çok özür dilerimmmm, hemen kendi dua günüme seni yazıyorum, hakkını helal et canım benimmm

Sorry soryy, affeeeeeeeeeeet

Kuzum saçmalama daha neler beni en sona ekle işte...neden kendi dua gününe yazıyorsun bu beni çok mutsuz eder sakın böyle bişey yapma ...

Zaten unutulmak acı koydu bir de sen üzme beni...:2:

Son düzenleme:
Kuzum saçmalama daha neler beni en sona ekle işte...neden kendi dua gününe yazıyorsun bu beni çok mutsuz eder sakın böyle bişey yapma ...

Zaten unutulmak acı koydu bir de sen üzme beni...:2:

tamam canım kaş yapayım derken...benim bir şekilde kendimi affettirmem lazım valla çok içime oturdu

off ne yapsam ki, zaten Burcu'yuda kırmışımm Allah yaaaaaa

tamam canım kaş yapayım derken...benim bir şekilde kendimi affettirmem lazım valla çok içime oturdu

off ne yapsam ki, zaten Burcu'yuda kırmışımm Allah yaaaaaa

oyiiii kuzuuumm ne demek yahuu...benim ilgiye ve sevgiye ihtiyacım vardı hazır açık yakalamışken acıtasyona bağlayayım dedim...Vücudumdaki eksik ilgi dozunu artırdın bitti gittiii...Ayrıca Burcu nun kırıldığını hiç sanmıyorum...Ben Burcu nun yazdığından kırıldığına dair hiçbişey sezmedim...Yahu sana kırılmak mümkünlü mü? Daha neler...ALLAH razı olsun senden...yaptığının karşılığı var mı?

bedişim elifin rahatlamasına çok sevindim günler geçtikçe çok daha ii olucak yasemin ne güzel ya keşke benimde öle bi şansım olsaydı evlenirken hiç düşünemiyor insann ahh annem annem yakında yanımdalar inş sedacım bencede dinlen ayakta kalırsan yorulursun sen evde dinlenmesende gezebilirsin hafifçe kendini yormadan sonuçta işe benzemez inş hayırlarla sonuçlansın bircancım diyetle düşmüş ne güzel ama sana katılıyorum hamileyken diyet yapmak çoookkkkkkk zoorrrrrr allahım kolaylık versin duamnur burcum neden öyle sitem ettin canım umudunu yitirme sen çok güçlüsün kocaman yüreğin her zorluğu yener bence yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler buketcim sanada geçmiş olsun şkerkız tuba nerelerde acaba gamzedende hiç haber yok ikizleri nasıl acaba

Canım benım kırılmadım canım sana kırılırmıyım hiç îyi yaptın değiştşrmekle ben artık nasıl cesaret edip hamile kalacam diye söyledîm yoksaseninle alakası yok bebişim sakın kendini üzme

Meralim ben senin o güzel kalbini bilmem mi..bilirim canım benim..bende kimseye kızamam küsemem burda..acılarımız benzer..sabırlarımız aynı... kalbindeki merhamet sesine yüzüne yansımış..
ayrıca geçen kendin için yazdığın iradesizim sözüne hiç katılmıyorum..bizler bazen düşeriz, zayıf kalırız, yenik hissederiz..ama iradesiz değil

inşallah Burcu'ya kırmamışımdır.....,,

Ayyy Burcuuuuu bir cevap yazarsın diye bekledim..canım benim asla kalbimden kötü bişey geçmedi

Rabbimi kimse ne zaman neyi nasip edeceği bilinmez, hiç beklemediğin bir anda öyle güzel kapılar açarki Rabbim..
umutsuz olma canım benim..kimler ne şartlarda evlat sahibi oldu...sende olacaksın inşallah

ayrıcaaa çok sevindim kırılmadığına Meral beni ikna etmeye çalıştı, Burcu kırılmamıştır dedi de , ben şiştim kuruntulandım

canlarım sırf Meral'in ve Burcu'nun gönlünü almak için geldim..

yarın tam 13 kişi arıt çocuklar, misafirim var :) ve pazar günüde yemekli misafir..bu hafta sonu mega kombo çoşucam :) hepiniz Allah'a emanet olun, iyi geceler

HAVİN123 VE OZGEMM88 sizleri listeye ekledim, 1. sayfaya bakın, ayrıca isimlerinizide yazarsanız onlarıda nicklerinizin yanına eklerim, haydi hayırlı uğurlu olsun

kolay gelsin bol muhabbetler dilerim canım

canım benim bir oğlum var.oğlumdan sonra 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum(önce ilaçla düşük yaptırdılar elime düştü yavrum minnacık elleri kulağı burnu unutamam).sonra pıhtılaşmam olduğunu öğrendim.şuan korunuyorum durumum bu canım..ben temmuza kadar korunacağım yalnız yinede listeye almak istersen sen bilirsin dururum orda ben dualara katılmak istedim Allah rızası için birgün inşallah Rabbim banada tekrar anne olmayı nasip eder..burda benim gibi düşük yapan sonra bebeğine kavuşan arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu ediyor..aranızda olmak çok güzel..inş gebe kalıp o günlerimizide paylaşmak nasip olur. pıhtılaşma topiğinden özelden mesajlaşıp tanıştığım arkadaşlarım var burda onlara bakarken topiği keşfettim zaten burcum senlede tanışığız zaten

cnm çok teşekkür ederim rabbim yaptığımız tüm duaları kabul etsin inş. Benim gerçek ismim kübra cnm ekleyebilirsin.

selam kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır..herkes iyidir

bizi sorarsanız fatih emir iyileşti sayılır burnu tıkanıyo arada ben gri oldum 4gündür toparlanmaya çalışıyorum

dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..biraz gec oldu ama kusura bakmayın çok öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…