Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol cnm hoşbuldum inş. Senin neden 2 düşüğün oldu cnm hangi mutasyonda sorun varmış kanındaki?şuanda ne durumdasın peki cnm hamilelik varmı?

kolay gelsin bol muhabbetler dilerim canım

sağol sündüzcüm :))

ferhancım seni dün listeye ekledim tatlım, ilk sayfaya bir bak istersen
Kızzzz hatırladım valla, pıhtılaşma topiğinden :)) ayy canım burda da sohbet muhabbet çok güzel, buraya takıl sen :) havin sana bisey sorucam sen ıspartalı mısın? Hani 32 yazıyorya ordan yorumladım :)))
Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah sana da en kısa zamanda güzel hayırlı bir evlat nasip eder, oğluna kardeş

cnm çok teşekkür ederim rabbim yaptığımız tüm duaları kabul etsin inş. Benim gerçek ismim kübra cnm ekleyebilirsin.

kübracım en kısa zamanda adınıda yazıcam listeye, Rabbim dular vesilesiyle hepimize sağlıklı evlatlar versin

gülcüm canım çok gecmiş olsun, kıyamam bu sefer sen mi hastalandın, bol bol portakal c vit falan ye, ıhlamur ve varsa gercek kuşburnu kaynat iç canım, hemen iyileşirsin inşallah

Gelelim bana bugün evde 13 yetişkin 4 çocuk vardı :) herşey çok güzeldi hamdolsun, omuzlarım ve sırtım kopuyor, ama olsun :) yarında yemekli misafirim var, haftaya da hem cumartesi hemde pazar misafirim var, pazar gelenler yatılı, ben sezonu açtım :))) sizi de beklerim

Tatlim zeytin yagiylq ezdim bide rengi acilsin sacimin biraz diye yari yariyada limon suyu koydum nette oyle okudum tatlicim cok batti benim ev kocam yapti kinami cunku sen emin ellerde o kadar ortaligi batirmadan rahat yaparsi n:) 3 gunde rengini bulur kina akar sactan yaziyordu nette ama bende hic akma olmadi
Soyle yaptim benim sacim uzun oldugundan 200 grm kinanin icine 4 limonun suyunu siktim yaklasik macun kivamina gelene kadarda zeytin yagi ekledim bi gece agzi kapali bekliyo ertesi gun 2 saat sacinda kaliyo sonra duruluyorsun canim ben oyle yaptim bayyaaa iyi simdi

Eki Görüntüle 883874
Eki Görüntüle 883876

ASLI'nın minikleri maşallah suphanallah, bismillah, Rabbim nazardan korusun onları

Masallah aslicim yaaa tek yumurta ikzimi simdi bu melekler o dogmadan bellli oluyomu:26

Bana gelinceeee oykunisa butun gunumu aliyo kizlar ya acayip bisi oldu sinirlensin falan hemen bagiriyo sipa bi gorsenizz ya artik oyle yatiramiyorumda hemen sikiliyo hic sevmezdi kucak istiyo falan gece yataga zir atiyorum kendimi dusunun
bide evdeki neti iptal ettirdik artik esimin telinden giriyorum nete o yuzden sabahlari giremiyecedim artik nete ozliiicem sizi ama elimden geldigince girmeye caliscwm kizlar bende durumlar boyle iste

Siz nasilsiniz kizcelerim unuttugum varmi bilmem gecmisi okiiim dedim icinden cikamadim:) yeni dua listemiz hayirli olsun bu arada

sağol cnm hoşbuldum inş. Senin neden 2 düşüğün oldu cnm hangi mutasyonda sorun varmış kanındaki?şuanda ne durumdasın peki cnm hamilelik varmı?

benimki mthfr c677t heterozigot birinci düşüğe bir araştırma yapılmadı 2.ye yapıldı ondada kromozomlar bölünürken yanlış sayıda bölünmüş herkeste olabilir pıhtılaşma ile alakası yok tesadüfi birşey dediler tetraploidi diye geçiyor,şimdi 11 haftalık hamileyim ve günlük kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Son düzenleme:
kızlar yaa ben iğneleri yaparken bazen çok zorlanıyorum başta bu kadar zor değildi sanki bugün batıramadım kaç kez batırdım çektim,bugün i farklıydı sanki böyle sert bi yere zorla sokuyormuşum gibi böyle ses çıkara çıkara girdi sanki, bazen batırdıktan sonra bastırıyorum gitmiyor canım acıyor kocam yapamam diyor, ki bende sanırım ona güvenip eline veremezmişim gibi geliyor bugün eline iğneyi aldı ben yapamayınca, söylenince acırsa karışmam diyor hemde benim yaptığım yer değil başka bir yerden tuttu bırak dedim sen daha nerden yapacağını bilmiyorsun

Mrb canlar nasılsınız
Ben iyiyim çok şükür evim temzlendi işler bitti artık kızımı bekliyoruz hayırla saglıkla sıhhatle gelir İnş.

Mrb canlar nasılsınız
Ben iyiyim çok şükür evim temzlendi işler bitti artık kızımı bekliyoruz hayırla saglıkla sıhhatle gelir İnş.

ooohhh mis gibi otur şimdi evde güle güle kirlet canım nazan seninde az kaldı doğuma haber verdiğin günü hatırlıyorum zaman nasılda geçiyor

ooohhh mis gibi otur şimdi evde güle güle kirlet canım nazan seninde az kaldı doğuma haber verdiğin günü hatırlıyorum zaman nasılda geçiyor

Valla bana çokk uzun geldi özlemim inş çarşamba gidicem kontrole sezeryan istersem hemen alır sanıyorum ama büyükler kızıyo çokk inş seninde dogum haberini alcaz hayırla :))

Ozlemcim canim sürekli göbeğinden yapma eşin yardim etsin kolundan da yap yada is cikisi bir eczaneye git kolundan yaptir. En szindan iki gün göbek derin dinlenir. İğne sürekli batınca deri sertlesiyor çünkü

Mrb canlar nasılsınız

Nazom az kaldı inşallah yaninda yavrunun kucagina alacaksin. Vay be disciye gittiğin günü hatirliyorum :)))

Dido tatlim internetin olmayisi kötü olmuş. Olsun aksamlari görüşürüz minik kuzunun öp benim için. Geçmişte bir eksin yok kuzum herkes iyi maşallah

ferhancım seni dün listeye ekledim tatlım, ilk sayfaya bir bak istersen
Kızzzz hatırladım valla, pıhtılaşma topiğinden :)) ayy canım burda da sohbet muhabbet çok güzel, buraya takıl sen :) havin sana bisey sorucam sen ıspartalı mısın? Hani 32 yazıyorya ordan yorumladım :)))
Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah sana da en kısa zamanda güzel hayırlı bir evlat nasip eder, oğluna kardeş

ben ıspartalıyım canım havin mi bilmiyom

amin canım inşallahh..ben bugünde okudum Allah kabul etsin inş adet dönemlerim dışında okurum..sen nerelisin? evet ben pıhtılaşma topiğinden Rabbim tez vakit listedeki herkese sağlıkla bebeğini kucaklamayı nasip etsin aminn

Napıyosunuz canlarım geçmiş okuyamadım ama sizlerle konuşmayı özledim varmı önemli gelişmeler hepinizi çok merak ediyorum :)

günaydın kızlar geçmişi okudum komple aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmiş sefa gelmişler oh ne güzel olmuş, nerde hareket orda bereket
bizde bugün kayınvalideye söyleyeceğiz bakalım inşallah kolaylıkla söyleriz biter şu taşınma olayını.
sedacım inşallah yeni tedavi sürecin muhteşem değil muhteşem ötesi geçer, evrene olumlu mesajlar gönderiyoruz biliyorsun ozaman geliyor bebişler unutma
ayyy nazan kız çok az vaktin kalmış çok heyecanlı rabbim kolaylıkla doğum yapmanı nasibetsin.
Gül dünürüm Allah şifa versin tatlım, aman sen ol da fatih emir hiç hasta olmasın inşallah.
Burcum benim yerim ben seni vallahi ahtapot gibisin helal olsun bana, benim eski performansımı sende fazlasıyla görüyorum, cevap vermediğin ve ilgilenmediğin hiçkimse kalmamış bakıyorumda. maşallah sana ve Allah razı olsun bebeğim.
betüle gelince 2 gündür kaka yapmamıştı, dün 3. gün oluyordu ki akşam bir yapmış, ilk defa belinden yukarı taşmış bir kaka gördüm, anammm içindeki zıbını, badisi heryeri kakaydı. bide soyunca çok korkuyor bas bas ağlıyor bende elim kolum birbirine karıştı, eşimde diyorki ayy ne biçim kokuyor, ayy niye böyle sarı, ayy boklu elbiseleri buraya koyma vs vs.. bi kızdım zaten dedim benim elim ayağım birbirine karışıyor yardım edeceğine bide şu dediklerine bak dedim, bu sefer gitti baktım betülün elbisesini yıkamaya çalışıyor ama çıkmadı tabi leke. makinaya attım yine çıkmadı elbiseden kaka lekesi onu nasıl çıkarabilirim acaba ???

gunaydın sevgı pıtırcıklarım nasılsınız bakalım aranıza tekrar kabul edersenız ben gelıyorum:) kendımı toparladım kararlar aldık hayırlısı rabbımden

burdayım tatlım artıkın:)

ben bılgılerımı guncelledım tatlım dua lıstesıne eklermısın rıca etsem

cnm nasılsın bebeıne alışmışsındır artık hayırlıısyla.bu arada beyaz sabunla yıkasaydın makıneye atmadan tatlım keske o hemen cıkarıyor olmadı cıtele yıne aynı sekılde yap .bebeısın vucudune dokunmayacagını bıılsem asprıx dıyecem de zarar verır

Beyaz sabunla lekeli yeri yıka sonra makinaya at canım kuzenim öyle yapmış kar gibi olmuş
Napıyosunuz canlarım geçmiş okuyamadım ama sizlerle konuşmayı özledim varmı önemli gelişmeler hepinizi çok merak ediyorum :)
Senden gelişme bekliyoruz bebegimm hayırla kurtul inş.
gunaydın sevgı pıtırcıklarım nasılsınız bakalım aranıza tekrar kabul edersenız ben gelıyorum:) kendımı toparladım kararlar aldık hayırlısı rabbımden

Aldıgınız kararlar hayırlı vede ugurlu olsun hoşgeldin sefalar getirdin kuzucugumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…