- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.101
amiin,çok şükür canım bi yaramazlık yok,sadece biraz fazla şişiyorum gazım oluyo onun dışında bişey yok bu aralar oda çok kötü değil önceki haftalarda daha çoktu
oyyyy yerim ben o elifi ama abla değil teyze olacaktıçok şükür canım atlattınız şu gaz işini yediklerine dikkat et biraz daha toparlar ,o aralarda zor çıkan pırtlar içinde masaj yapmanı öneririm hem masaj hemde elifin bacaklarını hareket ettirmelisin,birde her emzirdikten sonra gazını alırsan bişeycik olmaz , öpüyorum ikinizide, haaa bu arada madem iyice büyüdü elifimiz yeni resimler istiyoruz bakalım ne kadar büyümüş
hoşgeldin canım burda birkaç kişide pıhtılaşma var bendede var, benimde 2 düşüğüm var , rabbim hayırlısı ile sanada nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli bir evlat
burcuummm canım olurmu hiç hep orda kalıcam, sen şimdi biraz dinlen rahatla keyfine bak yapmak istediklerini yap ondan sonra allahın izni ile çıkacaksın o listeden,sende alacaksın yavrunu kucağına
kolay gelsin bol muhabbetler dilerim canım
canım benim bir oğlum var.oğlumdan sonra 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum (önce ilaçla düşük yaptırdılar elime düştü yavrum minnacık elleri kulağı burnu unutamam).sonra pıhtılaşmam olduğunu öğrendim.şuan korunuyorum durumum bu canım..ben temmuza kadar korunacağım yalnız yinede listeye almak istersen sen bilirsin dururum orda ben dualara katılmak istedim Allah rızası için birgün inşallah Rabbim banada tekrar anne olmayı nasip eder..burda benim gibi düşük yapan sonra bebeğine kavuşan arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu ediyor..aranızda olmak çok güzel..inş gebe kalıp o günlerimizide paylaşmak nasip olur. pıhtılaşma topiğinden özelden mesajlaşıp tanıştığım arkadaşlarım var burda onlara bakarken topiği keşfettim zaten burcum senlede tanışığız zaten
cnm çok teşekkür ederim rabbim yaptığımız tüm duaları kabul etsin inş. Benim gerçek ismim kübra cnm ekleyebilirsin.
selam kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır..herkes iyidir
bizi sorarsanız fatih emir iyileşti sayılır burnu tıkanıyo arada ben gri oldum 4gündür toparlanmaya çalışıyorum
dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..biraz gec oldu ama kusura bakmayınçok öpüyorum hepinizi ALLAH a emanet olun..
Tatlim zeytin yagiylq ezdim bide rengi acilsin sacimin biraz diye yari yariyada limon suyu koydum nette oyle okudum tatlicim cok batti benim ev kocam yapti kinami cunku sen emin ellerde o kadar ortaligi batirmadan rahat yaparsi n:) 3 gunde rengini bulur kina akar sactan yaziyordu nette ama bende hic akma olmadiSelamun Aleykum canlarim...
Beni merak etmissiniz cok sukur yaramaz bisey yok.Kayinvalidemdeydim orda net yok giremedim bende sizleri merak ettim ozledim.Bugun doktora gittim kizim kpcaman olmus babasi gibi uzun olucakmis cadimm .
Burcu dua listesine benide ekle kusum.La havle benimde gonlumden gecendi gelip soyleyemedim.
Bircan diyet yaparsan sekerin duser dikkat et streste sekeri etkiler.
Asli kuzucuklarinn cok tatli masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Ozlem senin bebisin ayni pozundan benim kiziminda var.Gebelik haftasinda bir iki gun oynama normal beslenmene ozen gosterince gununden fazla bile cikiyor...
Yasemincim tasinma fikri cok guzel bence annen destek olur sana insallah kimse kirilip uzulmez.
Sunduz benim icin Fetih okumussun sag ol tatlim Allah razi olsun.
Buket grip olmussun bende gribim doktorum ihlamur ve adacayi icmemo birde greyfurt portakal nar suyu icmemi soyledi dikkat et kendine...
Cigdem gecmis olsun Rabbim sifa versin Selime...
Bedriyem Elif'in daha iyi olmasina cok sevindim insallah dahada iyi olur.
Sedacim banlanmis yine kimbilir kimi kizdirdi :)
Didem kinayi nasil yaptin benimde saclarim cok dokuluyor..
Eki Görüntüle 883874
Eki Görüntüle 883876
ASLI'nın minikleri maşallah suphanallah, bismillah, Rabbim nazardan korusun onları
sağol cnm hoşbuldum inş. Senin neden 2 düşüğün oldu cnm hangi mutasyonda sorun varmış kanındaki?şuanda ne durumdasın peki cnm hamilelik varmı?
Mrb canlar nasılsınız
Ben iyiyim çok şükür evim temzlendi işler bitti artık kızımı bekliyoruz hayırla saglıkla sıhhatle gelir İnş.
ooohhh mis gibi otur şimdi evde güle güle kirlet canım nazan seninde az kaldı doğuma haber verdiğin günü hatırlıyorum zaman nasılda geçiyor
Ozlemcim canim sürekli göbeğinden yapma eşin yardim etsin kolundan da yap yada is cikisi bir eczaneye git kolundan yaptir. En szindan iki gün göbek derin dinlenir. İğne sürekli batınca deri sertlesiyor çünkükızlar yaa ben iğneleri yaparken bazen çok zorlanıyorum başta bu kadar zor değildi sanki bugün batıramadım kaç kez batırdım çektim,bugün i farklıydı sanki böyle sert bi yere zorla sokuyormuşum gibi böyle ses çıkara çıkara girdi sanki, bazen batırdıktan sonra bastırıyorum gitmiyor canım acıyor kocam yapamam diyor, ki bende sanırım ona güvenip eline veremezmişim gibi geliyor bugün eline iğneyi aldı ben yapamayınca, söylenince acırsa karışmam diyor hemde benim yaptığım yer değil başka bir yerden tuttu bırak dedim sen daha nerden yapacağını bilmiyorsun
Mrb canlar nasılsınız
Ben iyiyim çok şükür evim temzlendi işler bitti artık kızımı bekliyoruz hayırla saglıkla sıhhatle gelir İnş.
Dido tatlim internetin olmayisi kötü olmuş. Olsun aksamlari görüşürüz minik kuzunun öp benim için. Geçmişte bir eksin yok kuzum herkes iyi maşallahBana gelinceeee oykunisa butun gunumu aliyo kizlar ya acayip bisi oldu sinirlensin falan hemen bagiriyo sipa bi gorsenizzya artik oyle yatiramiyorumda hemen sikiliyo hic sevmezdi kucak istiyo falan gece yataga zir atiyorum kendimi dusunun
bide evdeki neti iptal ettirdik artik esimin telinden giriyorum nete o yuzden sabahlari giremiyecedim artik neteozliiicem sizi ama elimden geldigince girmeye caliscwm kizlar bende durumlar boyle iste
Siz nasilsiniz kizcelerim unuttugum varmi bilmem gecmisi okiiim dedim icinden cikamadim:) yeni dua listemiz hayirli olsun bu arada
amin canım inşallahh..ben bugünde okudum Allah kabul etsin inş adet dönemlerim dışında okurum..sen nerelisin? evet ben pıhtılaşma topiğindensağol sündüzcüm :))
ferhancım seni dün listeye ekledim tatlım, ilk sayfaya bir bak istersen
Kızzzz hatırladım valla, pıhtılaşma topiğinden :)) ayy canım burda da sohbet muhabbet çok güzel, buraya takıl sen :) havin sana bisey sorucam sen ıspartalı mısın? Hani 32 yazıyorya ordan yorumladım :)))
Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah sana da en kısa zamanda güzel hayırlı bir evlat nasip eder, oğluna kardeş
kübracım en kısa zamanda adınıda yazıcam listeye, Rabbim dular vesilesiyle hepimize sağlıklı evlatlar versin
gülcüm canım çok gecmiş olsun, kıyamam bu sefer sen mi hastalandın, bol bol portakal c vit falan ye, ıhlamur ve varsa gercek kuşburnu kaynat iç canım, hemen iyileşirsin inşallah
Gelelim bana bugün evde 13 yetişkin 4 çocuk vardı :) herşey çok güzeldi hamdolsun, omuzlarım ve sırtım kopuyor, ama olsun :) yarında yemekli misafirim var, haftaya da hem cumartesi hemde pazar misafirim var, pazar gelenler yatılı, ben sezonu açtım :))) sizi de beklerim
bedişim elifin rahatlamasına çok sevindim günler geçtikçe çok daha ii olucak yasemin ne güzel ya keşke benimde öle bi şansım olsaydı evlenirken hiç düşünemiyor insann ahh annem annem yakında yanımdalar inş sedacım bencede dinlen ayakta kalırsan yorulursun sen evde dinlenmesende gezebilirsin hafifçe kendini yormadan sonuçta işe benzemez inş hayırlarla sonuçlansın bircancım diyetle düşmüş ne güzel ama sana katılıyorum hamileyken diyet yapmak çoookkkkkkk zoorrrrrr allahım kolaylık versin duamnur burcum neden öyle sitem ettin canım umudunu yitirme sen çok güçlüsün kocaman yüreğin her zorluğu yener bence yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler buketcim sanada geçmiş olsun şkerkız tuba nerelerde acaba gamzedende hiç haber yok ikizleri nasıl acaba
" Allahım sen bizlere hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet "
UĞURLU TABLOMUZ
[table="width: 700, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]hamiş adaylarımız[/td]
[td]isim[/td]
[td]şehir[/td]
[td]bat[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]hamişlik isteği[/td]
[td]sorunu[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tb_fb[/td]
[td]tuba[/td]
[td]bursa[/td]
[td] 30 eylül[/td]
[td]26[/td]
[td]2009[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]yumoş takibi[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duamnur[/td]
[td]burcu[/td]
[td]diyarbakır[/td]
[td] .........[/td]
[td]25[/td]
[td]2010[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dejavu_one[/td]
[td]seda[/td]
[td]eskişehir[/td]
[td]5 haziran[/td]
[td]30[/td]
[td]2007[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]adet düzensizliği[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mavera49[/td]
[td]merve[/td]
[td]istanbul[/td]
[td] 29 aralık[/td]
[td]20[/td]
[td]2011[/td]
[td]5 ay[/td]
[td]geçici menopoza girip çıktı[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burju82[/td]
[td](büyük)burcu[/td]
[td]içel[/td]
[td] 12 eylül[/td]
[td]31[/td]
[td]2008[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td] 1 normal-4 kimyasal gebelik[/td]
[td]tedavide[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sekerkiz67[/td]
[td]tuğba[/td]
[td]zonguldak[/td]
[td] 20 aralık[/td]
[td]28[/td]
[td]2008[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td] sebepsiz[/td]
[td]tüp yolunda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MARALAM[/td]
[td]Meral[/td]
[td]istanbul[/td]
[td] 4 mart [/td]
[td]33[/td]
[td]2010[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrin23[/td]
[td]merve[/td]
[td]istanbul[/td]
[td] 16 kasım[/td]
[td]24[/td]
[td]2011[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]fsh yüksekliği[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zakkumx[/td]
[td]zeynep[/td]
[td]istanbul[/td]
[td] 16 haziran[/td]
[td]30[/td]
[td]2006[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td] sebepsiz[/td]
[td]tüpyolunda [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hamişler [/td]
[td]isim[/td]
[td]şehir[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]tahmini doğum[/td]
[td]atlattığı sorun[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem[/td]
[td]Özlem[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]30[/td]
[td]2009[/td]
[td]hamişik takvimi henüz yok[/td]
[td]kan pıhtılaşması[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinn07[/td]
[td]Aslı[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]27[/td]
[td]2008[/td]
[td]hamişik takvimi henüz yok[/td]
[td]endometriozis + morfoloji[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nartanesi[/td]
[td]Ayşe[/td]
[td]Almanya[/td]
[td]28[/td]
[td]2008[/td]
[td]11.06.2014[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]seybil[/td]
[td]Sibel[/td]
[td]Adana[/td]
[td]35[/td]
[td]2010[/td]
[td]12.05.2014[/td]
[td]sperm azlığı[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]btskn[/td]
[td]Bircan[/td]
[td]Erzurum[/td]
[td]30[/td]
[td]2011[/td]
[td]18.03.2014[/td]
[td]pco[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]binbirgece[/td]
[td](büyük)Gamze[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]28[/td]
[td]2007[/td]
[td]16.02.2014[/td]
[td]kan pıhtılaşması, ani antikor değişimi[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomr[/td]
[td]Tümay[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]24[/td]
[td]2009[/td]
[td]08.02.2014[/td]
[td]kan pıhtılaşması[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ASYAMCA[/td]
[td]Gülhan[/td]
[td]Adana[/td]
[td]24[/td]
[td]2011[/td]
[td]27.12.2013[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]nazan[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]29[/td]
[td]2006[/td]
[td]29.12.2013[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner[/td]
[td]yasemin[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]30[/td]
[td]2010[/td]
[td]27.11.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet[/td]
[td]buket[/td]
[td]ankara[/td]
[td]29[/td]
[td]2008[/td]
[td]24.11.2013[/td]
[td]yumurta çatlamama[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]serap[/td]
[td]k.maraş[/td]
[td]28[/td]
[td]2011[/td]
[td]25.10.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]bdroner[/td]
[td]bedriye[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]31[/td]
[td]2008[/td]
[td]17.10.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]witchgirl01[/td]
[td]gülden[/td]
[td]ankara[/td]
[td]29[/td]
[td]2012[/td]
[td]19.10.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]delyam[/td]
[td]dilber[/td]
[td]azerbaycan[/td]
[td]25[/td]
[td]2010[/td]
[td]26.09.2013[/td]
[td]eşinde varikosel[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatumuttur[/td]
[td]küçük gamze[/td]
[td]trabzon[/td]
[td]24[/td]
[td]2009[/td]
[td]16.09.2013[/td]
[td]1 düşüğü olmuştu[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuperz[/td]
[td]ebru[/td]
[td]adıyaman[/td]
[td]23[/td]
[td]2010[/td]
[td]27.08.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunbal[/td]
[td]sündüz[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]27[/td]
[td]2011[/td]
[td]24.08.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kevok08[/td]
[td]aylin[/td]
[td]ısparta[/td]
[td]29[/td]
[td]2011[/td]
[td]19.08.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]didemss_23[/td]
[td]didem[/td]
[td]ankara[/td]
[td]24[/td]
[td]2011[/td]
[td]02.08.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ranana[/td]
[td]mesude[/td]
[td]izmir[/td]
[td]26[/td]
[td]2012[/td]
[td]26.06.2013[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]7VerenGul[/td]
[td]gül[/td]
[td]kastamonu[/td]
[td]22[/td]
[td]2011[/td]
[td]07.06.2013 [/td]
[td]eşinde varikosel vardı[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]akyuzcigdem[/td]
[td]çiğdem[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]24[/td]
[td]2009[/td]
[td]02.06.2013[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]gul1982[/td]
[td]gül[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]29[/td]
[td]2011[/td]
[td]29.05.2013 [/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mavihayal[/td]
[td]başak[/td]
[td]edirne[/td]
[td]26[/td]
[td]2011[/td]
[td]16.05.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]aynur[/td]
[td]azerbaycan[/td]
[td]24[/td]
[td]2012[/td]
[td]17.04.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose_s[/td]
[td]sibel[/td]
[td]aydın[/td]
[td]27[/td]
[td]2012[/td]
[td]17.04.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaraburcu[/td]
[td]burcu[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]24[/td]
[td]2010[/td]
[td]23.03.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Günde 100 tane
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
Anlamı: Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allahın yardımıyla elde edilir
"Fazileti :Bir kişi bu cümleyi söylediği anda Allahım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok itirafında bulunmaktadır.Sıkıntılı anlarında bu duayı okumaya devam edersen,Cenab-ı Allah, bu duanın hürmetine düşmüş olduğun bela ve musibetlerin,bunalım ve streslerin her türlüsünü üzerinden defeder, bunlardan seni kurtarır.
DUA LİSTEMİZ
[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için okuyoruz?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] btskn/ bircan[/td]
[td]09.12.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] zakkumx/ zeynep[/td]
[td]10.12.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] barısozlem/ özlem[/td]
[td]11.12.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomr/ tümay[/td]
[td]12.12.2013 perşembe[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ecrinnn07/ aslı[/td]
[td]13.12.2013 cuma[/td]
[/tr]
[tr]
[td] tb-fb/ tuba[/td]
[td]16.12.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı hayırlı hamişlik ,hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner/ yasemin[/td]
[td]17.12.2013 salı[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td] dejavu-one/ seda[/td]
[td]18.12.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı ve hayırlı hamilelik , tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] bdroner/ bedriye[/td]
[td]19.12.2013 perşembe[/td]
[/tr]
[tr]
[td] didemss/ didem[/td]
[td]20.12.2013 cuma[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunbal/ sündüz[/td]
[td]23.12.2013 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burju82/ burcu[/td]
[td]24.12.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] akyüzcigdem/ çiğdem[/td]
[td]25.12.2013 çarşamba[/td]
[/tr]
[tr]
[td] maralam/ Meral[/td]
[td]27.12.2013 perşembe[/td]
[/tr]
[tr]
[td] bafs32/ Ferhan[/td]
[td]28.12.2013 cuma[/td]
[/tr]
[tr]
[td] havin123/ ------[/td]
[td]30.12.2013 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ozgemm88/ -------[/td]
[td]31.12.2013 salı[/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
..... TOPİĞİMİZDEN DUYURULAR VE HABERLER .....
***melek 2828/ NAZAN arkadaşımızın doğumu yaklaştı, rahat ve sağlıklı bir doğum yapabilmesi için "Fetih Suresi" okuyalım 1'er tane kendisine hediye edelim
***tmyomr / TÜMAY arkadaşımızın doğumu yaklaştı, rahat ve sağlıklı bir doğum yapabilmesi için "Fetih Suresi" okuyalım 1'er tane kendisine hediye edelim
*** asyamca/ GÜLHAN arkadaşımızın doğumu yaklaştı, rahat ve sağlıklı bir doğum yapabilmesi için "Fetih Suresi" okuyalım 1'er tane kendisine hediye edelim
................ .................................:
günaydın kızlar geçmişi okudum komple aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmiş sefa gelmişler oh ne güzel olmuş, nerde hareket orda bereket
bizde bugün kayınvalideye söyleyeceğiz bakalım inşallah kolaylıkla söyleriz biter şu taşınma olayını.
sedacım inşallah yeni tedavi sürecin muhteşem değil muhteşem ötesi geçer, evrene olumlu mesajlar gönderiyoruz biliyorsun ozaman geliyor bebişler unutma
ayyy nazan kız çok az vaktin kalmış çok heyecanlı rabbim kolaylıkla doğum yapmanı nasibetsin.
Gül dünürüm Allah şifa versin tatlım, aman sen ol da fatih emir hiç hasta olmasın inşallah.
Burcum benim yerim ben seni vallahi ahtapot gibisin helal olsun bana, benim eski performansımı sende fazlasıyla görüyorum, cevap vermediğin ve ilgilenmediğin hiçkimse kalmamış bakıyorumda. maşallah sana ve Allah razı olsun bebeğim.
betüle gelince 2 gündür kaka yapmamıştı, dün 3. gün oluyordu ki akşam bir yapmış, ilk defa belinden yukarı taşmış bir kaka gördüm, anammm içindeki zıbını, badisi heryeri kakaydı. bide soyunca çok korkuyor bas bas ağlıyor bende elim kolum birbirine karıştı, eşimde diyorki ayy ne biçim kokuyor, ayy niye böyle sarı, ayy boklu elbiseleri buraya koyma vs vs.. bi kızdım zaten dedim benim elim ayağım birbirine karışıyor yardım edeceğine bide şu dediklerine bak dedim, bu sefer gitti baktım betülün elbisesini yıkamaya çalışıyor ama çıkmadı tabi leke. makinaya attım yine çıkmadı elbiseden kaka lekesi onu nasıl çıkarabilirim acaba ???
Beyaz sabunla lekeli yeri yıka sonra makinaya at canım kuzenim öyle yapmış kar gibi olmuşgünaydın kızlar geçmişi okudum komple aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmiş sefa gelmişler oh ne güzel olmuş, nerde hareket orda bereket
bizde bugün kayınvalideye söyleyeceğiz bakalım inşallah kolaylıkla söyleriz biter şu taşınma olayını.
sedacım inşallah yeni tedavi sürecin muhteşem değil muhteşem ötesi geçer, evrene olumlu mesajlar gönderiyoruz biliyorsun ozaman geliyor bebişler unutma
ayyy nazan kız çok az vaktin kalmış çok heyecanlı rabbim kolaylıkla doğum yapmanı nasibetsin.
Gül dünürüm Allah şifa versin tatlım, aman sen ol da fatih emir hiç hasta olmasın inşallah.
Burcum benim yerim ben seni vallahi ahtapot gibisin helal olsun bana, benim eski performansımı sende fazlasıyla görüyorum, cevap vermediğin ve ilgilenmediğin hiçkimse kalmamış bakıyorumda. maşallah sana ve Allah razı olsun bebeğim.
betüle gelince 2 gündür kaka yapmamıştı, dün 3. gün oluyordu ki akşam bir yapmış, ilk defa belinden yukarı taşmış bir kaka gördüm, anammm içindeki zıbını, badisi heryeri kakaydı. bide soyunca çok korkuyor bas bas ağlıyor bende elim kolum birbirine karıştı, eşimde diyorki ayy ne biçim kokuyor, ayy niye böyle sarı, ayy boklu elbiseleri buraya koyma vs vs.. bi kızdım zaten dedim benim elim ayağım birbirine karışıyor yardım edeceğine bide şu dediklerine bak dedim, bu sefer gitti baktım betülün elbisesini yıkamaya çalışıyor ama çıkmadı tabi leke. makinaya attım yine çıkmadı elbiseden kaka lekesi onu nasıl çıkarabilirim acaba ???
Senden gelişme bekliyoruz bebegimm hayırla kurtul inş.Napıyosunuz canlarım geçmiş okuyamadım ama sizlerle konuşmayı özledim varmı önemli gelişmeler hepinizi çok merak ediyorum :)
gunaydın sevgı pıtırcıklarım nasılsınız bakalım aranıza tekrar kabul edersenız ben gelıyorum:) kendımı toparladım kararlar aldık hayırlısı rabbımden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?