Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

saol cnm benım Rabbım razı oolsun hoşbulduk

Valla bana çokk uzun geldi özlemim inş çarşamba gidicem kontrole sezeryan istersem hemen alır sanıyorum ama büyükler kızıyo çokk inş seninde dogum haberini alcaz hayırla :))

inaşallah canım

Ozlemcim canim sürekli göbeğinden yapma eşin yardim etsin kolundan da yap yada is cikisi bir eczaneye git kolundan yaptir. En szindan iki gün göbek derin dinlenir. İğne sürekli batınca deri sertlesiyor çünkü

eczane değilde artık değişik yerlerden yapmak iyi olacak galiba, eşim hiç yanaşmıyor en iyisi bacaktan yine kendim yapayım ama göbeğe alıştım ya bacaktan zor gibi geliyo,hakikaten hep aynı yerlere denk geldiği için göbeğim sertleşmiş dün farkettim

Canım eveet olumlu mesajlar gönderiyorum mutluyum huzurluyum sıkıntı yapmıyorum Rabbime bırakıyorum tamamen hayırlısını o bilir ve gerçekten tamamen bizi Yaraba bıraktığın zaman sonucu inanılmaz rahatlıyorsun sonuçta birşeyleri değiştirecek gücüm yok ne olacağına varacak herşey hele sizin dualarınız beni çok rahatlatıyor. Ay bu erkekler de yani ne var canım kokacak tabii alla alla ne nazlılar ya benim eşimi de ben düşünemiyorum iğrenmez ama aman oraya bulaşmasın uraya koyma der durur artık başımın etini yer. Teyzeme gitmiştik geçen sene kurbanda gelin üst katta oturutor hep teyzemlerdeydi torunu bende annesi emzirdikçe alıp sırtına vura vura gezdiriyordum tabi omzuma kustu bebiş eşim hemen diyor ki çıkar da yıka. Yahu azıcık bişi sildim gitti onu mu yıkıcma ohoo annesinin üzerine görsenişz omuzlar hep öyle çıkarsa öbürüde öyle olacak akşama kadar öyle dolaşıyor siliyor napsın abartma dedim azıcık birşey bezde düşüyor durmuyor. Valla alem bu kocalar.

Burcun maşallah yanii eve nasıl sığdırdır onca insanı sen. Hiç dur durak yok ana yani Allah kolaylık versin kuzum..

Canım benim eşim bırak vurmayı ben vururken odadan kaçıyordu bakamıyordu bile bak şimdi göbek deliğinin yan tarafından 3-4 parmak aşağısı idealdir bir gün sağ bir gün sol vur. Birde tam göbek değilinin 3-4 parmak aşağısı olabilir, Ayrıca iki parmağında derini sık diğer elinde iğneyi vur. Bu da acımayı azaltır. Ama benimde olmuştu öyle girererken zorlanma filan. Bir de yavaş vurma bir anda sok hemen. Panik yapma oluyordur benim kanattığım bile oldu iğneyi çıkardım baktım kanamı filan dr sordum birşey olmaz dedi.

Mrb canlar nasılsınız
Ben iyiyim çok şükür evim temzlendi işler bitti artık kızımı bekliyoruz hayırla saglıkla sıhhatle gelir İnş.

Maşallah canımm sağlıkla gelsin inşallah regl olmadan sana da fetih suresi okuyayım.

Ben geçmiş dua listesini okumadım daha onu bugün bitiricem ve yeni listeye geçicem regl olmam lazım yarın filan bakalım. Sanırım yavaştan heyecanlanıyorum :18:Yarında çok yoğunum yeni kur başlıyor okulda hocalara kitap dağılacak. 2 gün üst katta olucam giremem akşam bakarım artık ne var ne yok neyse onu da atlatayım. Tedavime rahatça başlayayım. 10 gün rapor alıcam karar verdim annemle zaman geçiririm eşimde öyle istiyor eve de wifi modem aldı kablosuz netbooktan yattığım yerden gireyim diye. Hem siz ana kız tv filan izlerken akşamları ben netbooku alır salona giderim dedi. Yani evde oturayım diye neler yapıyor. Bende iyi dedim o zaman.

Canım benimde öyle olmuştu kollarimdan ve bacaklarimdanda vuruyorum benim kocam bayiliyo aliyo eline iğneyi kolumdan o vuruyo daha iyi oluyo bide geçen kontrolde doktorum iğnelerimi azalttı artık hergün vurmuyorum 36 saatte bir vur dedi ama dediğin gibi bazen çok zorluyo ; (
gunaydın sevgı pıtırcıklarım nasılsınız bakalım aranıza tekrar kabul edersenız ben gelıyorum:) kendımı toparladım kararlar aldık hayırlısı rabbımden

Hoşgeldin canım nasılsın nerelerdeydin özlettin kendini

Kızlar Mesudenin hepinize selamı var kizi diş cikartiyomus huzursuzmus gelmeye fırsat bulamamış ama bizleri çok özlemiş )

:) canım zeytinyağlı sabunu rendeleyip sıcak suda beklet çamaşıları sonra makineye at tertemiz olur
canım bölgeleri değiştirerek yap göbek deliğinin kenarına iki parmak koy o alana yapma diğer alanada elinle kavra 90 derecelik açıyla vur bacağını yan tarafı kolun dirsek üstü yan tarfı kullanabilirsin kola yaparken kolunu karnına doğru koy ve iğneyi çıkarmadan biraz bekle ilaç dışarı kaçmasın ve bastır kendine iğne yapıyo olman bile çok büyülk başarı kolay gelsin eşininde yardımcı olması güzel sen onu teşvik et koluna kendin yapmak zor olabilir hiç olmadı hergün bi hadtaneye uğrarsın eczaneye gitme derim zaten onların enjeksiyon yapması yasak

burdayım tatlım artıkın:)
hoş geldin canım içime doğmuşsun demekki çok öptük seni

Ferhancım Allah razı olsun dular için, ben kayseriliyim, ama burdur'da oturuyorum, tedavi için gecen sen ısparta'ya gittim hep, fakülteye, mehmet güney hocaya belki bilirsim, ben ıspartayı severim, 1,5 yıldirda burdurdayız, sanırım tüp bebegide fakültede aynı hocaya yaptırıcam, 32'yi görünce bir yakınlık hissettim :))))

Napıyosunuz canlarım geçmiş okuyamadım ama sizlerle konuşmayı özledim varmı önemli gelişmeler hepinizi çok merak ediyorum :)

Gülhan kızzzzz nasılsın? Topikte bir ekşin yok yeni arkadaşlarımız geldi, ferhan, kübra ve
ve bir akadaşımız daha, onun dışında yuvarlanıp gidiyor bizim topik, senin doğumada azz kaldi, haydi bismillah, çok kolay olsun inşallah

Yasoooo, ay süper beline kadar sıçan bebekler çok rahatlıyormuş, ohh miss, aman boşver çıkmazsa at gitsin, zaten 1 ay sonra büyür ve giyemez, kv'yi hic dert etme bütün sorumluluğuda eşine bırak, o konuşsun, sonra sana öfkelenir, sık sık yanımıza gel torunu görmeye dersiniz gönlü olur inşallah, kolaycacık halolur, bu arada Allah senden de razı olsun, ee ben senin öğrencinim ne de olsa :)))

gunaydın sevgı pıtırcıklarım nasılsınız bakalım aranıza tekrar kabul edersenız ben gelıyorum:) kendımı toparladım kararlar aldık hayırlısı rabbımden

kızzzz tuğba hoşgeldin canım, hemen senide ekliyorum listeye, gel bacım gel, sensiz olmaz, gitgide sayımız azalıyor zaten :)

hosbulduk cnm amelıyattan sonra kafa dagıtmak ıstedım bıras ama yıne kurtkcu dukkanına gerı dondum fazla ayrı kalamadım:))
evet cnm ya oyle oldu sanırım bende sızı cok optum

hoşbuldum bacımya tesekkur ederım bakalım hayırlısı bızde onumuzdekı ay tüpe baslıycaz nasıpse cnm

odadan kaçmıyor ama kafasını çeviriyor bende onunla uğraşıyorum çok hoşuma gidiyor
ben hep yanlardan yapıyorum aşağıdan ve yukarıdan yapmadım hiç,dediğin gibi yapıyorum hatta bazen parmaklarımla öyle sıkıyorumki farkında olmadan iğne girmiyo ilginç bişey oluyor iğneyi batırıp çekersem kanıyor hemen ama iğneyi yapabildiğim zaman kanama falan olmuyor

benimki bakamıyor kaldıki iğneyi o yapacak nerde o günleeer,ayy aslı ne güzel olmuş 36 saat ben sincandaki koru hastanesine gittiğimde ordaki kadın demiştiki belki 6.aydan sonra ihtiyaç duymayız iğneleri bıraktırırız benim doktor hiç bişey demedi acaba sonuna kadar kullandırırmı?

mesude kızı büyüttü şimdide dişi çıkıyor haa maşallah ona

sağol canım,sündüz sendemi yaptın o iğnelerden baya biliyorsun,ben iğneyi dik batırıyorum yanlışmı yapıyorum acaba , koldan yapamam herhalde en azından şimdilik,bacaktan yapınca bacağımın yan tarafından mı yapmam lazım

Biri beni mi andi kulaklarim çinladi birden sagol cnmcim

Ozlemim nasilsin napiyosun bakim cikardi bike iki tane simdide uştten cikaracak birgun gelir sende dogurur buyutursun dogan buyuyo degil mi

Yasom ben sabunla citiliyorum sonra tekrardan sabunluyorum hic sabununu yimadan makineye atiyom hic leke kalmiyo

Nazanim seni de az kalmis cnm hayirlisi ile sağsalim kucagina alirsin insallah

Canım göbek deliği hizasından yaparsan orası serttir hep göbek deliğinin yanından 2-3 parmak aşağıya yapacaksın sağ sol değiştir üst taraflar her zaman serrttir zor olur bildiğin göbek tarafı yanları olacak yani ben kendimde göbek değilinin tam aşağısından yapmadım ama hastanede yaptılar çünkü artık yerde kalmaıştı hem yumurta geliştirici iğneler ardından kan sulandırıcı derken ama sorun olmadı yalnız o kadar iğneden sonra 10-15 dk canım yanıyordu artık ama devam edilecekse koldan bacaktan da yapılıyormuş Aslı'nın dediği gibi.Eğer benimde tutsaydı devam edecektim o zaman kola bacağa geçerdim.

canım bölgeleri gösteriyor bide normal kiloda isen 60 90 derece ile benim gibi şişman isen 90 dereceyle yapabilirisin

canlarım neler yapıyorsunuz bakalım,yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler,benim de misafirim vardı şimdi gittiler,çoktandır gelemiyorum topikte de bi aksiyon yok galiba,burcum yine uğraşmış dua listesi yapmış maşallahı var hiç boşlamıyor bizi Allah razı olsun canımm

Allahrazı olsun kuzuuu betüşümüzde rahatlıkla çıkarır dişlerini inş.

..... TOPİĞİMİZDEN DUYURULAR VE HABERLER .....

***melek 2828/ NAZAN arkadaşımızın doğumu yaklaştı, rahat ve sağlıklı bir doğum yapabilmesi için "Fetih Suresi" okuyalım 1'er tane kendisine hediye edelim

***tmyomr / TÜMAY arkadaşımızın doğumu yaklaştı, rahat ve sağlıklı bir doğum yapabilmesi için "Fetih Suresi" okuyalım 1'er tane kendisine hediye edelim

*** asyamca/ GÜLHAN arkadaşımızın doğumu yaklaştı, rahat ve sağlıklı bir doğum yapabilmesi için "Fetih Suresi" okuyalım 1'er tane kendisine hediye edelim

................ .................................:

[/QUOTE]

ii akşamlar kızçeler 100 la havle ve tümaycım senin için fetih okudum Allah kabul etsin inşallah çok kolay bir doğum yapıp sağlıcakla kavuşursun bebeğine canım..diğer kızçelerede tez vakit okurum inş.

Son düzenleme:

canım bende yazın sdü de prof mehmet okan özkayaya muayene olmuştum..biz mayısta tayinciyiz buraurda yazıcaz tercihlerde bakarsın tanışmak nasip olur hiç olmadı ıspartaya izine geliyorum burdurda yakın görüşürmüyüz dersin nasip senin doktorunu ismen duydum ama hiç muayene olmadım ben buraya gelmeden önce özel şifa hastanesinde çalıştım oraya gittin mi hiç evrim hoca vardı çok ii bi doktor ama oda şimdi tıpa geçmiş..ayy toprağım diyesim geldi keşke ıspartada olsaydın ısparta en güzel şehirlerden biri bence...sen neden ordasın? gelinmi geldin sizdemi tayincisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…