- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.121
Beyaz sabunla lekeli yeri yıka sonra makinaya at canım kuzenim öyle yapmış kar gibi olmuş
Senden gelişme bekliyoruz bebegimm hayırla kurtul inş.
Aldıgınız kararlar hayırlı vede ugurlu olsun hoşgeldin sefalar getirdin kuzucugumm
Valla bana çokk uzun geldi özlemim inş çarşamba gidicem kontrole sezeryan istersem hemen alır sanıyorum ama büyükler kızıyo çokk inş seninde dogum haberini alcaz hayırla :))
Ozlemcim canim sürekli göbeğinden yapma eşin yardim etsin kolundan da yap yada is cikisi bir eczaneye git kolundan yaptir. En szindan iki gün göbek derin dinlenir. İğne sürekli batınca deri sertlesiyor çünkü
günaydın kızlar geçmişi okudum komple aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmiş sefa gelmişler oh ne güzel olmuş, nerde hareket orda bereket
bizde bugün kayınvalideye söyleyeceğiz bakalım inşallah kolaylıkla söyleriz biter şu taşınma olayını.
sedacım inşallah yeni tedavi sürecin muhteşem değil muhteşem ötesi geçer, evrene olumlu mesajlar gönderiyoruz biliyorsun ozaman geliyor bebişler unutma
ayyy nazan kız çok az vaktin kalmış çok heyecanlı rabbim kolaylıkla doğum yapmanı nasibetsin.
Gül dünürüm Allah şifa versin tatlım, aman sen ol da fatih emir hiç hasta olmasın inşallah.
Burcum benim yerim ben seni vallahi ahtapot gibisin helal olsun bana, benim eski performansımı sende fazlasıyla görüyorum, cevap vermediğin ve ilgilenmediğin hiçkimse kalmamış bakıyorumda. maşallah sana ve Allah razı olsun bebeğim.
betüle gelince 2 gündür kaka yapmamıştı, dün 3. gün oluyordu ki akşam bir yapmış, ilk defa belinden yukarı taşmış bir kaka gördüm, anammm içindeki zıbını, badisi heryeri kakaydı. bide soyunca çok korkuyor bas bas ağlıyor bende elim kolum birbirine karıştı, eşimde diyorki ayy ne biçim kokuyor, ayy niye böyle sarı, ayy boklu elbiseleri buraya koyma vs vs.. bi kızdım zaten dedim benim elim ayağım birbirine karışıyor yardım edeceğine bide şu dediklerine bak dedim, bu sefer gitti baktım betülün elbisesini yıkamaya çalışıyor ama çıkmadı tabi leke. makinaya attım yine çıkmadı elbiseden kaka lekesi onu nasıl çıkarabilirim acaba ???
sağol sündüzcüm :))
ferhancım seni dün listeye ekledim tatlım, ilk sayfaya bir bak istersen
Kızzzz hatırladım valla, pıhtılaşma topiğinden :)) ayy canım burda da sohbet muhabbet çok güzel, buraya takıl sen :) havin sana bisey sorucam sen ıspartalı mısın? Hani 32 yazıyorya ordan yorumladım :)))
Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah sana da en kısa zamanda güzel hayırlı bir evlat nasip eder, oğluna kardeş
kübracım en kısa zamanda adınıda yazıcam listeye, Rabbim dular vesilesiyle hepimize sağlıklı evlatlar versin
gülcüm canım çok gecmiş olsun, kıyamam bu sefer sen mi hastalandın, bol bol portakal c vit falan ye, ıhlamur ve varsa gercek kuşburnu kaynat iç canım, hemen iyileşirsin inşallah
Gelelim bana bugün evde 13 yetişkin 4 çocuk vardı :) herşey çok güzeldi hamdolsun, omuzlarım ve sırtım kopuyor, ama olsun :) yarında yemekli misafirim var, haftaya da hem cumartesi hemde pazar misafirim var, pazar gelenler yatılı, ben sezonu açtım :))) sizi de beklerim
kızlar yaa ben iğneleri yaparken bazen çok zorlanıyorum başta bu kadar zor değildi sanki bugün batıramadım kaç kez batırdım çektim,bugün i farklıydı sanki böyle sert bi yere zorla sokuyormuşum gibi böyle ses çıkara çıkara girdi sanki, bazen batırdıktan sonra bastırıyorum gitmiyor canım acıyor kocam yapamam diyor, ki bende sanırım ona güvenip eline veremezmişim gibi geliyor bugün eline iğneyi aldı ben yapamayınca, söylenince acırsa karışmam diyor hemde benim yaptığım yer değil başka bir yerden tuttu bırak dedim sen daha nerden yapacağını bilmiyorsun
Mrb canlar nasılsınız
Ben iyiyim çok şükür evim temzlendi işler bitti artık kızımı bekliyoruz hayırla saglıkla sıhhatle gelir İnş.
Canım benimde öyle olmuştu kollarimdan ve bacaklarimdanda vuruyorum benim kocam bayiliyo aliyo eline iğneyi kolumdan o vuruyo daha iyi oluyo bide geçen kontrolde doktorum iğnelerimi azalttı artık hergün vurmuyorum 36 saatte bir vur dedi ama dediğin gibi bazen çok zorluyo ; (kızlar yaa ben iğneleri yaparken bazen çok zorlanıyorum başta bu kadar zor değildi sanki bugün batıramadım kaç kez batırdım çektim,bugün i farklıydı sanki böyle sert bi yere zorla sokuyormuşum gibi böyle ses çıkara çıkara girdi sanki, bazen batırdıktan sonra bastırıyorum gitmiyor canım acıyor kocam yapamam diyor, ki bende sanırım ona güvenip eline veremezmişim gibi geliyor bugün eline iğneyi aldı ben yapamayınca, söylenince acırsa karışmam diyor hemde benim yaptığım yer değil başka bir yerden tuttu bırak dedim sen daha nerden yapacağını bilmiyorsun
gunaydın sevgı pıtırcıklarım nasılsınız bakalım aranıza tekrar kabul edersenız ben gelıyorum:) kendımı toparladım kararlar aldık hayırlısı rabbımden
:) canım zeytinyağlı sabunu rendeleyip sıcak suda beklet çamaşıları sonra makineye at tertemiz olurgünaydın kızlar geçmişi okudum komple aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmiş sefa gelmişler oh ne güzel olmuş, nerde hareket orda bereket
bizde bugün kayınvalideye söyleyeceğiz bakalım inşallah kolaylıkla söyleriz biter şu taşınma olayını.
sedacım inşallah yeni tedavi sürecin muhteşem değil muhteşem ötesi geçer, evrene olumlu mesajlar gönderiyoruz biliyorsun ozaman geliyor bebişler unutma
ayyy nazan kız çok az vaktin kalmış çok heyecanlı rabbim kolaylıkla doğum yapmanı nasibetsin.
Gül dünürüm Allah şifa versin tatlım, aman sen ol da fatih emir hiç hasta olmasın inşallah.
Burcum benim yerim ben seni vallahi ahtapot gibisin helal olsun bana, benim eski performansımı sende fazlasıyla görüyorum, cevap vermediğin ve ilgilenmediğin hiçkimse kalmamış bakıyorumda. maşallah sana ve Allah razı olsun bebeğim.
betüle gelince 2 gündür kaka yapmamıştı, dün 3. gün oluyordu ki akşam bir yapmış, ilk defa belinden yukarı taşmış bir kaka gördüm, anammm içindeki zıbını, badisi heryeri kakaydı. bide soyunca çok korkuyor bas bas ağlıyor bende elim kolum birbirine karıştı, eşimde diyorki ayy ne biçim kokuyor, ayy niye böyle sarı, ayy boklu elbiseleri buraya koyma vs vs.. bi kızdım zaten dedim benim elim ayağım birbirine karışıyor yardım edeceğine bide şu dediklerine bak dedim, bu sefer gitti baktım betülün elbisesini yıkamaya çalışıyor ama çıkmadı tabi leke. makinaya attım yine çıkmadı elbiseden kaka lekesi onu nasıl çıkarabilirim acaba ???
canım bölgeleri değiştirerek yap göbek deliğinin kenarına iki parmak koy o alana yapma diğer alanada elinle kavra 90 derecelik açıyla vur bacağını yan tarafı kolun dirsek üstü yan tarfı kullanabilirsin kola yaparken kolunu karnına doğru koy ve iğneyi çıkarmadan biraz bekle ilaç dışarı kaçmasın ve bastır kendine iğne yapıyo olman bile çok büyülk başarı kolay gelsin eşininde yardımcı olması güzel sen onu teşvik et koluna kendin yapmak zor olabilir hiç olmadı hergün bi hadtaneye uğrarsın eczaneye gitme derim zaten onların enjeksiyon yapması yasakkızlar yaa ben iğneleri yaparken bazen çok zorlanıyorum başta bu kadar zor değildi sanki bugün batıramadım kaç kez batırdım çektim,bugün i farklıydı sanki böyle sert bi yere zorla sokuyormuşum gibi böyle ses çıkara çıkara girdi sanki, bazen batırdıktan sonra bastırıyorum gitmiyor canım acıyor kocam yapamam diyor, ki bende sanırım ona güvenip eline veremezmişim gibi geliyor bugün eline iğneyi aldı ben yapamayınca, söylenince acırsa karışmam diyor hemde benim yaptığım yer değil başka bir yerden tuttu bırak dedim sen daha nerden yapacağını bilmiyorsun
hoş geldin canım içime doğmuşsun demekki çok öptük seniburdayım tatlım artıkın:)
ferhancım seni dün listeye ekledim tatlım, ilk sayfaya bir bak istersen
Kızzzz hatırladım valla, pıhtılaşma topiğinden :)) ayy canım burda da sohbet muhabbet çok güzel, buraya takıl sen :) havin sana bisey sorucam sen ıspartalı mısın? Hani 32 yazıyorya ordan yorumladım :)))
Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah sana da en kısa zamanda güzel hayırlı bir evlat nasip eder, oğluna kardeş
ben ıspartalıyım canım havin mi bilmiyom
amin canım inşallahh..ben bugünde okudum Allah kabul etsin inş adet dönemlerim dışında okurum..sen nerelisin? evet ben pıhtılaşma topiğindenRabbim tez vakit listedeki herkese sağlıkla bebeğini kucaklamayı nasip etsin aminn
Napıyosunuz canlarım geçmiş okuyamadım ama sizlerle konuşmayı özledim varmı önemli gelişmeler hepinizi çok merak ediyorum :)
günaydın kızlar geçmişi okudum komple aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmiş sefa gelmişler oh ne güzel olmuş, nerde hareket orda bereket
gunaydın sevgı pıtırcıklarım nasılsınız bakalım aranıza tekrar kabul edersenız ben gelıyorum:) kendımı toparladım kararlar aldık hayırlısı rabbımden
hosbulduk cnm amelıyattan sonra kafa dagıtmak ıstedım bıras ama yıne kurtkcu dukkanına gerı dondum fazla ayrı kalamadım:))Canım benimde öyle olmuştu kollarimdan ve bacaklarimdanda vuruyorum benim kocam bayiliyo aliyo eline iğneyi kolumdan o vuruyo daha iyi oluyo bide geçen kontrolde doktorum iğnelerimi azalttı artık hergün vurmuyorum 36 saatte bir vur dedi ama dediğin gibi bazen çok zorluyo ; (
Hoşgeldin canım nasılsın nerelerdeydin özlettin kendini
Kızlar Mesudenin hepinize selamı var kizi diş cikartiyomus huzursuzmus gelmeye fırsat bulamamış ama bizleri çok özlemiş)
evet cnm ya oyle oldu sanırım bende sızı cok optum:) canım zeytinyağlı sabunu rendeleyip sıcak suda beklet çamaşıları sonra makineye at tertemiz olur
canım bölgeleri değiştirerek yap göbek deliğinin kenarına iki parmak koy o alana yapma diğer alanada elinle kavra 90 derecelik açıyla vur bacağını yan tarafı kolun dirsek üstü yan tarfı kullanabilirsin kola yaparken kolunu karnına doğru koy ve iğneyi çıkarmadan biraz bekle ilaç dışarı kaçmasın ve bastır kendine iğne yapıyo olman bile çok büyülk başarı kolay gelsin eşininde yardımcı olması güzel sen onu teşvik et koluna kendin yapmak zor olabilir hiç olmadı hergün bi hadtaneye uğrarsın eczaneye gitme derim zaten onların enjeksiyon yapması yasak
hoş geldin canım içime doğmuşsun demekki çok öptük seni
Ferhancım Allah razı olsun dular için, ben kayseriliyim, ama burdur'da oturuyorum, tedavi için gecen sen ısparta'ya gittim hep, fakülteye, mehmet güney hocaya belki bilirsim, ben ıspartayı severim, 1,5 yıldirda burdurdayız, sanırım tüp bebegide fakültede aynı hocaya yaptırıcam, 32'yi görünce bir yakınlık hissettim :))))
Gülhan kızzzzz nasılsın? Topikte bir ekşin yok yeni arkadaşlarımız geldi, ferhan, kübra ve
ve bir akadaşımız daha, onun dışında yuvarlanıp gidiyor bizim topik, senin doğumada azz kaldi, haydi bismillah, çok kolay olsun inşallah
Yasoooo, ay süper beline kadar sıçan bebekler çok rahatlıyormuş, ohh miss, aman boşver çıkmazsa at gitsin, zaten 1 ay sonra büyür ve giyemez, kv'yi hic dert etme bütün sorumluluğuda eşine bırak, o konuşsun, sonra sana öfkelenir, sık sık yanımıza gel torunu görmeye dersiniz gönlü olur inşallah, kolaycacık halolur, bu arada Allah senden de razı olsun, ee ben senin öğrencinim ne de olsa :)))
kızzzz tuğba hoşgeldin canım, hemen senide ekliyorum listeye, gel bacım gel, sensiz olmaz, gitgide sayımız azalıyor zaten :)
Canım benim eşim bırak vurmayı ben vururken odadan kaçıyordu bakamıyordu bile bak şimdi göbek deliğinin yan tarafından 3-4 parmak aşağısı idealdir bir gün sağ bir gün sol vur. Birde tam göbek değilinin 3-4 parmak aşağısı olabilir, Ayrıca iki parmağında derini sık diğer elinde iğneyi vur. Bu da acımayı azaltır. Ama benimde olmuştu öyle girererken zorlanma filan. Bir de yavaş vurma bir anda sok hemen. Panik yapma oluyordur benim kanattığım bile oldu iğneyi çıkardım baktım kanamı filan dr sordum birşey olmaz dedi.
Canım benimde öyle olmuştu kollarimdan ve bacaklarimdanda vuruyorum benim kocam bayiliyo aliyo eline iğneyi kolumdan o vuruyo daha iyi oluyo bide geçen kontrolde doktorum iğnelerimi azalttı artık hergün vurmuyorum 36 saatte bir vur dedi ama dediğin gibi bazen çok zorluyo ; (
Kızlar Mesudenin hepinize selamı var kizi diş cikartiyomus huzursuzmus gelmeye fırsat bulamamış ama bizleri çok özlemiş)
canım bölgeleri değiştirerek yap göbek deliğinin kenarına iki parmak koy o alana yapma diğer alanada elinle kavra 90 derecelik açıyla vur bacağını yan tarafı kolun dirsek üstü yan tarfı kullanabilirsin kola yaparken kolunu karnına doğru koy ve iğneyi çıkarmadan biraz bekle ilaç dışarı kaçmasın ve bastır kendine iğne yapıyo olman bile çok büyülk başarı kolay gelsin eşininde yardımcı olması güzel sen onu teşvik et koluna kendin yapmak zor olabilir hiç olmadı hergün bi hadtaneye uğrarsın eczaneye gitme derim zaten onların enjeksiyon yapması yasak
Canım benimde öyle olmuştu kollarimdan ve bacaklarimdanda vuruyorum benim kocam bayiliyo aliyo eline iğneyi kolumdan o vuruyo daha iyi oluyo bide geçen kontrolde doktorum iğnelerimi azalttı artık hergün vurmuyorum 36 saatte bir vur dedi ama dediğin gibi bazen çok zorluyo ; (
Hoşgeldin canım nasılsın nerelerdeydin özlettin kendini
odadan kaçmıyor ama kafasını çeviriyor bende onunla uğraşıyorum çok hoşuma gidiyor
ben hep yanlardan yapıyorum aşağıdan ve yukarıdan yapmadım hiç,dediğin gibi yapıyorum hatta bazen parmaklarımla öyle sıkıyorumki farkında olmadan iğne girmiyoilginç bişey oluyor iğneyi batırıp çekersem kanıyor hemen ama iğneyi yapabildiğim zaman kanama falan olmuyor
benimki bakamıyor kaldıki iğneyi o yapacak nerde o günleeer,ayy aslı ne güzel olmuş 36 saat ben sincandaki koru hastanesine gittiğimde ordaki kadın demiştiki belki 6.aydan sonra ihtiyaç duymayız iğneleri bıraktırırız benim doktor hiç bişey demedi acaba sonuna kadar kullandırırmı?
mesude kızı büyüttü şimdide dişi çıkıyor haa maşallah ona
sağol canım,sündüz sendemi yaptın o iğnelerden baya biliyorsun,ben iğneyi dik batırıyorum yanlışmı yapıyorum acaba , koldan yapamam herhalde en azından şimdilik,bacaktan yapınca bacağımın yan tarafından mı yapmam lazım
Biri beni mi andi kulaklarim çinladi birden sagol cnmcim
Ozlemim nasilsin napiyosun bakim cikardi bike iki tane simdide uştten cikaracak birgun gelir sende dogurur buyutursun dogan buyuyo degil mi
Yasom ben sabunla citiliyorum sonra tekrardan sabunluyorum hic sabununu yimadan makineye atiyom hic leke kalmiyo
Nazanim seni de az kalmis cnm hayirlisi ile sağsalim kucagina alirsin insallah
Allahrazı olsun kuzuuu betüşümüzde rahatlıkla çıkarır dişlerini inş.
Amin cnm cok sagol insallah isminu koydunuz mu ne kadar kaldi
burdayım tatlım artıkın:)
Ferhancım Allah razı olsun dular için, ben kayseriliyim, ama burdur'da oturuyorum, tedavi için gecen sen ısparta'ya gittim hep, fakülteye, mehmet güney hocaya belki bilirsim, ben ıspartayı severim, 1,5 yıldirda burdurdayız, sanırım tüp bebegide fakültede aynı hocaya yaptırıcam, 32'yi görünce bir yakınlık hissettim :))))
Gülhan kızzzzz nasılsın? Topikte bir ekşin yok yeni arkadaşlarımız geldi, ferhan, kübra ve
ve bir akadaşımız daha, onun dışında yuvarlanıp gidiyor bizim topik, senin doğumada azz kaldi, haydi bismillah, çok kolay olsun inşallah
Yasoooo, ay süper beline kadar sıçan bebekler çok rahatlıyormuş, ohh miss, aman boşver çıkmazsa at gitsin, zaten 1 ay sonra büyür ve giyemez, kv'yi hic dert etme bütün sorumluluğuda eşine bırak, o konuşsun, sonra sana öfkelenir, sık sık yanımıza gel torunu görmeye dersiniz gönlü olur inşallah, kolaycacık halolur, bu arada Allah senden de razı olsun, ee ben senin öğrencinim ne de olsa :)))
kızzzz tuğba hoşgeldin canım, hemen senide ekliyorum listeye, gel bacım gel, sensiz olmaz, gitgide sayımız azalıyor zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?