Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yok mesude korkudan istiyorum bakalım kendime hiç güvenim yok allah hayırlısını versin
korkulacak kadar kötü değil benim deneyimim biliosun
hiç acıkmam sancım yoktu 40. haftamız dolmak üzereydi bekleyebilirdim belkide kendi sancılarım gelecekti bilemyorum bende sezaryen olmamak için kendi ayaklarımla dr itiim ve ben doğurmak istiyorum dedim direkt suni sancı verdiler 5.5 saat sürdü herseyin başlaması b-ve bitmesi ve üstelik 3910gr doğurdum bebkte gelememk için direndi tepeden aşağıya hiç inmedi :) zorla geldi dünyaya sıpa :) elbette canım acıdı zor yanlarıda vardı ama ben hiç bağırmadım bile doğum oldu bitti ayağa kendim kalktım çok şükür senin içinde hayırlısı olsun korkma derim adı üzerinde normal fizyolojik bi olay

Maşalllah sana
Kendimi yüreklendiriyorum ama sonra an gelio bi accayip oluyorum hele ıraya dikiş atılmasını düşündükçe fena oluyorum allahım hangisi hayırlı ise onu versin benim bebekte iri biraz ondanda korkuyorum kısmet artık

Okan hocayı biliyorum çok ünlü, başı çok kalabalık, çok sıra bekliyorsun diye ona gitmedim ama aklımdan da gecti, evet evrim hocayı da biliyorum keşke şifada kalsaydı, fakültede muayne olmak için okuldan izin almam gerekiyor bana sıkıntı oluyor, özelde olsa cumartesileride giderdim, bide özel ıspartada hakan bey var, prof, o da çok bilinir, ben ona gittim, tüp yaptıracaktım, ama çok suratsız sevimsiz davrandı bana bir daha da gitmedim, kapım her zaman açık canım, elbetteki görüşürüz, biz burdur'da tayinciyiz, ben gelin olalı 6 yıl olacak nerdeyse :)))

ii akşamlar kızçeler 100 la havle ve tümaycım senin için fetih okudum Allah kabul etsin inşallah çok kolay bir doğum yapıp sağlıcakla kavuşursun bebeğine canım..diğer kızçelerede tez vakit okurum inş.[/QUOTE]

Agzina yuregine saglik Ferhancim insallah en kisa surede sendende guzel haberler aliriz oglusuna kardes gelir...

nazanım saol tatlım sanada az kaldı Allahım kolay doğum nasip etsin sana kuzum eğer imkanın varsa normal doğum yap hiç sezeryan olayına girme bende normal istiyodum ama malesef normal doğum kesinlikle yasak böylesi hayırlıymış artıkın

Burcum vallahi iyi olmaya çalışıyorum benim kız artık beni iyice yormaya başladı kendimi yaşlı nineler gibi hissediyorum kaplumbağadan yavaş yürüyorum :) artık oram ağrıyor buram ağrıyor demekten ben bıktım etraftakileri sen düşün

Yasemin canım sen nasılsın ya betüş nasıl büyüdümü huysuzluk yapıyormu :)

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler sefa getirmişler

Aslım ikizleri ne alemde bakalım biri kızdı sanırım diğerinin cinsiyeti belli oldumu :)

Sormayı unuttuğum arkadaşlarım varsa haklarını helal etsinler herkes iyidir umarım :)

Hayirli mutlu bir hafta gecirmek dilegiyle....Herkkese gunaydin....
Kizimin cicilerini attim makinaya ciksin utuleyip cantami hazirliyacagim sona yaklastikcak ruyalarim hep kabus oluyor Rabbim insallah bu sefer saglikla kuzumu kucagima almayi nasip eder.

btskn/ bircan 09.12.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 10.12.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat

kısceler okudum dualarınız rabbım kabul etsın hayırlısıyla

Kızlar günaydın hocalara kitap dağıtıyorum bu odada bilgisayar yok telden girdim.regl oldum yarın giderim dr sanırım başlarız yeniden dr arıcam bakalım haydi bismillah diyorumm

Aslım ikizleri ne alemde bakalım biri kızdı sanırım diğerinin cinsiyeti belli oldumu :)
canım şükürler olsun iyiyiz perşembe günü 2li tarama için gidicem hastaneye bakalım Rabbim hayırlı sonuçlar almay nasip etsin..ewet biribe %90 kız dedi diğerini göremedi bida da ultrasona girmedim canım diğer beişin cinsiyeti henüz belli değil :)
Günaydın canımmm ohhh kolay gelsin sana ne zevkli bir iştir :) Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlar günaydın hocalara kitap dağıtıyorum bu odada bilgisayar yok telden girdim.regl oldum yarın giderim dr sanırım başlarız yeniden dr arıcam bakalım haydi bismillah diyorumm
hadi Bismillah Sedacımmm herşey çok güzel olucak inşallahhh

canım unutkanlığım için üzgünüm senin tahlil sonuçların nasıldı? düşük varmıydı?
FII(ROTROMBİN)G20210A WILD TYPE(NORMAL) FV(LEİDEN)G1691A WILD TYPE(NORMAL) MTHFRA1298C WILD TYPE(NORMAL) MTHRFC677T HETEREZİGOT(TAŞIYICI) Anti kardiyolipin ıgm negatif Anti kardiyolipin ıgg negatif anti trombin aktivetesi 111 refrerans 80-120 Protein s 87 referans 60-140 Protein c 95 referans 70-130 Kromozon analizi 46XX bak bunlar benim sonuçlarım.senin hangilerinde sorun vardı?

Günaydın canımm bende sen gibi rüyalar görüyorum ütü işi zor ya tümay yatdımcı olcak biri olsaydı keşke ben çok zorlanmıştım
Haydi bismillah hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

canım sen ve bi arkaadas daha katılmış sanırım hoşgeldiniz Allah hayırlısıyla muradınızı versin inşAllah..

tumay nazan artık çokçok az kaldı Allah sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşAllah..
Tümayyy canım benim çantanıda hazırlıyorsun hee.. inşAllah hastanede o çanta mutlulukla açsın hemşireler (çok duygulandım şu an) sen uyanmaya çalışırken onlarda cicileri bebişimize giydirsin kızında seni beklesin mutluluklaa..

bende çok uykusuzum ama uyursam elifi duymam diye korkudan oturuyorum bi de yavrum üşüttü mü ne oldu anlayamadım çok kusuyor burnu tıkalı.. bakalım naapıcaz.. bu arada akşam nasıl yaptıysa bir yüzünü çizmiş yanakları tırnak izi içinde..

Meral hanımmm istanbulu talan ediyorsunuz maşaAllah facede resimlerinizi takip ediyoruz gıpta ile :)) bol muhabbetler bol gezmeler diliyorum..

Sedaa Haydi hayırlısı olsun inşAllah.. Allah sağlıkla kavuştursun evladına.. Emeklerinin karşılığını alırsın inşAllah..

Buket Yaseminn.. bebişler iyi maşaAllah koca kız oldular mı? Resim paylaşın ben elifin çok paylaştımda sizden istiyorum de mi? Burcu uygun olunca ben elifin güncel halini çekeyim ona atayım görün bakalım teyzeleri begenicek misiniz elifciği

Seker kızzzz caım benim hoşgeldin.. bi daha aya tüp başlıyormuş sanırım.. Allah hayırlara çıkarsın.. Sağlıkla kucağına evladını almayı nasip etsin..

DUAMNUR burcummm sen nasılsın süt durdu mu gecen yazamadım sen yazmışsın ki bu listeden gebe olarak çıkamam diye.. sizin var ya çok çok gülecek yüzünüz ben çok inanıyorum çok güzel olucak herşey.. inşAllah..

BURCUUMMMMM cankuşummmm misafirlerinle naaptın, iyi geçti mi.. çok yoruldun mu? Kekler börekler tatlı olmuş muydu?

ASLII ÖZLEEEMMM Tatlışlarrr.. minişler iyi inşAllah..

Günaydın canımm bende sen gibi rüyalar görüyorum ütü işi zor ya tümay yatdımcı olcak biri olsaydı keşke ben çok zorlanmıştım

Haydi bismillah hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
Canım rüyalar yüzünden uyumak istemiyorum bilinç altıyla alakalı heralde gece korkularımla yüzleşiyorum..Nazan herkes bu halde benden yardım bekliyor yardım edecek kimse yok annecim gelicek ama doğuma yakın benim doğumunda tam ne zaman olacağı belli değil doktor heran alabilirim diyor herşeyim hazır olsun kafam rahat olsun...

Evet canım ufak uafak hazırlıyorum Elif büyümüştür şimdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…