- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.161
canım unutkanlığım için üzgünüm senin tahlil sonuçların nasıldı? düşük varmıydı?
FII(ROTROMBİN)G20210A WILD TYPE(NORMAL) FV(LEİDEN)G1691A WILD TYPE(NORMAL) MTHFRA1298C WILD TYPE(NORMAL) MTHRFC677T HETEREZİGOT(TAŞIYICI) Anti kardiyolipin ıgm negatif Anti kardiyolipin ıgg negatif anti trombin aktivetesi 111 refrerans 80-120 Protein s 87 referans 60-140 Protein c 95 referans 70-130 Kromozon analizi 46XX bak bunlar benim sonuçlarım.senin hangilerinde sorun vardı?
Ferhancım eve gecince yazayım hepsini, benim protein s degerim çok yüksek çıktı, sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum ben, valla elime tam net birsey demediler, en son gittiğim dr sende pıhtılaşma var dedi, en son gebeligimde kan sulandırıcı kullandım gene de olmadı, Rabbim hayırlısını versin 1 normal 4 kimyasal gebeligim var, 1 kere kürtaj oldum, aslında en kısa zamanda tüp bebek yaptırmama lazım, ben yaza erteledim inşallah, eşimde bir sorun çıkmadı, valla bazen çok umutsuz oliuyorum yalan degil, bazende yürekten inanıyorum..bakalım kısmetimizde ne var...
canım tahlilleri sdü demi yaptırdın sende?
ben özelden yazmıştım aslında ama mesaj kutun doluymuş yollayamadımsonra burdan yazdım benimde protein s normalin 3 katı falan çıkmıştı vanda tekrar bakıldı düzelmiş o değişken bir değermiş proteinden kısıtlı beslenmeye çalıştım pıhtılaşma sitesinde okumuştum onun etkisi olmuş olabilir diye düşünüyorum bu yolladığım sonuçlar vanda ekimde bakılanlar yazın kürtajdan hemen sonra sdüde bakılmıştı sonuçlarım hep değişik ve kötü çıkmıştı kürtaj yada düşükten sonra 2 ay beklemek gerekiyormuş yoksa sonuçlar yanıltıcı olurmuş evrim hoca sölemişti haklıymış... mesaj kutunu boşaltırsan ordan da yazışırız tahlillerini bana özeldende atabilirsin istersen
Ferhancım eve gecince yazayım hepsini, benim protein s degerim çok yüksek çıktı, sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum ben, valla elime tam net birsey demediler, en son gittiğim dr sende pıhtılaşma var dedi, en son gebeligimde kan sulandırıcı kullandım gene de olmadı, Rabbim hayırlısını versin 1 normal 4 kimyasal gebeligim var, 1 kere kürtaj oldum, aslında en kısa zamanda tüp bebek yaptırmama lazım, ben yaza erteledim inşallah, eşimde bir sorun çıkmadı, valla bazen çok umutsuz oliuyorum yalan degil, bazende yürekten inanıyorum..bakalım kısmetimizde ne var...
canım birde size eşli kromozon analizi bakıldı mı kimysal gebelik geçirenlerde o tahlillde çok önemli
20 gün kaldı ama bu çarşamba kontrol var sezeryan istersem hafta sonuna bilemedin pazaryesi alır gibime geliyo kararsızım açıkçası ismimizde Ceylin eslem inş.
nbr napbıyonuz bakim yağmurcuk nasıl büyüdümü kaç günlük oldunuz yakında abla olucek toicte Nazan Gülhan Tümay geliolar :)
korkulacak kadar kötü değil benim deneyimim biliosun
hiç acıkmam sancım yoktu 40. haftamız dolmak üzereydi bekleyebilirdim belkide kendi sancılarım gelecekti bilemyorum bende sezaryen olmamak için kendi ayaklarımla dr itiim ve ben doğurmak istiyorum dedim direkt suni sancı verdiler 5.5 saat sürdü herseyin başlaması b-ve bitmesi ve üstelik 3910gr doğurdum bebkte gelememk için direndi tepeden aşağıya hiç inmedi :) zorla geldi dünyaya sıpa :) elbette canım acıdı zor yanlarıda vardı ama ben hiç bağırmadım bile doğum oldu bitti ayağa kendim kalktım çok şükür senin içinde hayırlısı olsun korkma derim adı üzerinde normal fizyolojik bi olay
Hayirli mutlu bir hafta gecirmek dilegiyle....Herkkese gunaydin....
Kizimin cicilerini attim makinaya ciksin utuleyip cantami hazirliyacagim sona yaklastikcak ruyalarim hep kabus oluyor Rabbim insallah bu sefer saglikla kuzumu kucagima almayi nasip eder.
maşallah az kalmış..Allah tamamına erdirsin..
büyüdü teyzesi..yarı kırkımız çıktı ..bugün banyo yaptırdım ilk defa..annem döktü ben yıkadım..
ya sezaryende çok acı çekmiyosun ama normal doğumun toplamdaki acısını zamana yaygın bir şekilde çekiyosun...benim toparlanmam 10 15 günü aldı..ameliyathanenin soğuğu..gaz sancısı derken birde yapılan iğnelerin yerleri ağırdı onları çektim..süt gemiyo felan aman ikisi de aynı..
seninde az kaldı artı..Allah tamammına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
Dogru diosun sündüzümde bakalım kısmet inş.nazancım öyle yada böyle ağrı olacak bu kaçınılmaz son biri doğumdan önce biri doğumdan sonra hakkında hayırlısı olsun diyelim ama sen yinede normal doğumuda düşünbedişim geçmiş olsun çokmu kustu diğer günlere göre farklımı çünkü bi miktear kusuyorlar fazlalığı atıyorlar geçen bizim kız tüm mamayı kustu anlamadım bende emdi gazını almak için kucağıma bi aldım foşşşşşşşşş her yer battı acaba bizim kızdamı üşüttü ayne burunlarıda tıkalı ama bidefa öyle kustu bidaha olmadı sedacım hadi bismillah son başlangıç olsun bu inş hayırlısıyla bebişler in the göbüş olsunlar
maşallah az kalmış..Allah tamamına erdirsin..
büyüdü teyzesi..yarı kırkımız çıktı ..bugün banyo yaptırdım ilk defa..annem döktü ben yıkadım..
ya sezaryende çok acı çekmiyosun ama normal doğumun toplamdaki acısını zamana yaygın bir şekilde çekiyosun...benim toparlanmam 10 15 günü aldı..ameliyathanenin soğuğu..gaz sancısı derken birde yapılan iğnelerin yerleri ağırdı onları çektim..süt gemiyo felan aman ikisi de aynı..
seninde az kaldı artı..Allah tamammına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
ferhancımmmmm
Bütün testlerim sdü'de yapıldı canım şimdi sorularını cevaplıyorum ve sonra msj kutumu boşaltıyorum
1. Kromozom analizi yapıldı normal çıktı
2. Kürtajdan 1 yıl sonra yaptırdım testlerimi haklısın yalnış çıkabilir
3. PAI 1 4G 5G heterozigot çıktı sadece diğerleri normal
4. Protein S 341 çıktı normalde en fazla 130 olmalıymış ama senin dedigine çok sevindim, bir arkadaşımız daha yazmıştı aynısını şimdi iyice ikna oldum bugünden sonra protein rejmine giriyorum
5. Anti trombim III 133 çiktı referans 75-125
6. Senin yazdığın diger testlerimin hepsi normal
Doktorun bana dedigi, sağlıklı embriyo oluşmuyor, o yüzden rahim bebegi kabul etmiyor dedi, neden sağlıklı embriyo oluşmadıgını açıklayamadı, kesin kromozomda sorun var dedi, o da hmadolsun temiz çıktı, sen aşılama ya da tüp düşünüyor musun? Cevaplamadığım soru kaldimi ki acaba :)))
20 gün kaldı ama bu çarşamba kontrol var sezeryan istersem hafta sonuna bilemedin pazaryesi alır gibime geliyo kararsızım açıkçası ismimizde Ceylin eslem inş.
Cok guzelmis ismi cnm ismi ile yasar insallah sezeryan istediğine em8n misin ben de sezeryandan korkuyordum normal olna sansin varsa degerlendir derim Rabbim kolay dogumlar versin biliyorsun ki sezeryan bir doğum degil ameliyat ne kadar oyi olabilir ki
Burcum nasilsin tstlişkom cok ozledim seni
mesude balımmmmm
bende seni ve o tatlı, bal yanaklı, şeker dudaklı, badem gözlü kızınıda özledim, maşallah
evdeyim semiriyorum, keyfim yerinde hamdolsun, sen nasılsın? kuzun nasıl? dişler çıktı mı?
Ayuyy ayyy bu ne guzel bi karsilama böyle ya morelim bozuktu biranda duzeldi sagolasin cnm ya biz iyiyiz senindw iyi olmana cok sevindim i sallah iyiligin keyfin daim olur betul iyi yeni uyudu bir is yaptirmiyo bana komsu ile eriste yaptik iki dişi cikti ustten cikaracak sanirim sumdide cok huysuz herseyi agzina götürüyor
oyyy kuzum kaşınıyor tabiki..ohh ev eriştesine ev makarnasına bayılırım, afiyetle yiğin canım bol bereketli olsun..diş çıkar huysuzluk gecer..senin kızın zaten maşallah annesini çok üzmedei..bu diş macerasıda sorunsuz biter inşallah..
öpüyorum ellerinde betül'ümün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?