Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

btskn/ bircan 09.12.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat canım duanı okudum...

Ferhancım eve gecince yazayım hepsini, benim protein s degerim çok yüksek çıktı, sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum ben, valla elime tam net birsey demediler, en son gittiğim dr sende pıhtılaşma var dedi, en son gebeligimde kan sulandırıcı kullandım gene de olmadı, Rabbim hayırlısını versin 1 normal 4 kimyasal gebeligim var, 1 kere kürtaj oldum, aslında en kısa zamanda tüp bebek yaptırmama lazım, ben yaza erteledim inşallah, eşimde bir sorun çıkmadı, valla bazen çok umutsuz oliuyorum yalan degil, bazende yürekten inanıyorum..bakalım kısmetimizde ne var...

BEDRIYEEEEEEEEE canım benim, benim okulda bir arkadaşım var, oğlu sürekli kusuyordu, dr götürdüler, sütüne alerjisi varmış, sonra laktoza alerjisi olan bebekler için bir mama varmış onu kullandi, kendisi de süt yogurt peynir yemedi, ilk 3-4 ay böyle yaşadı sonra geccti, şimdi kocaman kilolu maşallah çok da sağlıklı, ama sanırım Elif'te öyle birşey yok, çünkü onun oğlu her emdiğinden sonra kusuyordu, tatlım bence uyu, çünkü Elif çıt dese duyarsın, için rahat olsun, Allah'a emanewt olun

nazancım öyle yada böyle ağrı olacak bu kaçınılmaz son biri doğumdan önce biri doğumdan sonra hakkında hayırlısı olsun diyelim ama sen yinede normal doğumuda düşün bedişim geçmiş olsun çokmu kustu diğer günlere göre farklımı çünkü bi miktear kusuyorlar fazlalığı atıyorlar geçen bizim kız tüm mamayı kustu anlamadım bende emdi gazını almak için kucağıma bi aldım foşşşşşşşşş her yer battı acaba bizim kızdamı üşüttü ayne burunlarıda tıkalı ama bidefa öyle kustu bidaha olmadı sedacım hadi bismillah son başlangıç olsun bu inş hayırlısıyla bebişler in the göbüş olsunlar

20 gün kaldı ama bu çarşamba kontrol var sezeryan istersem hafta sonuna bilemedin pazaryesi alır gibime geliyo kararsızım açıkçası ismimizde Ceylin eslem inş.

maşallah az kalmış..Allah tamamına erdirsin..

nbr napbıyonuz bakim yağmurcuk nasıl büyüdümü kaç günlük oldunuz yakında abla olucek toicte Nazan Gülhan Tümay geliolar :)

büyüdü teyzesi..yarı kırkımız çıktı ..bugün banyo yaptırdım ilk defa..annem döktü ben yıkadım..

ya sezaryende çok acı çekmiyosun ama normal doğumun toplamdaki acısını zamana yaygın bir şekilde çekiyosun...benim toparlanmam 10 15 günü aldı..ameliyathanenin soğuğu..gaz sancısı derken birde yapılan iğnelerin yerleri ağırdı onları çektim..süt gemiyo felan aman ikisi de aynı..

seninde az kaldı artı..Allah tamammına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

ohhh maşallah kendi kendine kalınca dahada cesaretli oluyorsun herşeyi yapmak dahada kolaylaşıo malum yardım edeck kimse yok :) bence herkes farklı doğumuda farklı ölede bölede ilk günler zor oluyo sonrası allah kerim allah yeterki sağlık versin gerisi yavaş yavaş gelio

Dogru diosun sündüzümde bakalım kısmet inş.

Alkah razı olsun buket inş. Saglıkla gelsin kuzum

ferhancımmmmm

Bütün testlerim sdü'de yapıldı canım şimdi sorularını cevaplıyorum ve sonra msj kutumu boşaltıyorum

1. Kromozom analizi yapıldı normal çıktı
2. Kürtajdan 1 yıl sonra yaptırdım testlerimi haklısın yalnış çıkabilir
3. PAI 1 4G 5G heterozigot çıktı sadece diğerleri normal
4. Protein S 341 çıktı normalde en fazla 130 olmalıymış ama senin dedigine çok sevindim, bir arkadaşımız daha yazmıştı aynısını şimdi iyice ikna oldum bugünden sonra protein rejmine giriyorum
5. Anti trombim III 133 çiktı referans 75-125
6. Senin yazdığın diger testlerimin hepsi normal

Doktorun bana dedigi, sağlıklı embriyo oluşmuyor, o yüzden rahim bebegi kabul etmiyor dedi, neden sağlıklı embriyo oluşmadıgını açıklayamadı, kesin kromozomda sorun var dedi, o da hmadolsun temiz çıktı, sen aşılama ya da tüp düşünüyor musun? Cevaplamadığım soru kaldimi ki acaba :)))

BIRCAN canım la havle duanı okudum Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin sana evladın sağlıkla sağsalim doğsun inşallah

NAZAN'im korkunu çok iyi anlıyorum, Allah'ın nasip ettiğinden ötesi boş, sabırla o günü bekle bakalım alnında hangi doğum şekli yazılı , ben eminim ki hangisi olursa olsun Rabbim gücünü verecek

SEDA canım bu sefer herşey yolunda gider inşallah ve hayırlısıyla ikizlerine kavuşursun, umarım çok stres ve kaygı yapmadan gecer günler Allah yardımcın olsun

BUKETcim cani' benim yağmur'u yıkamışsın, ohh maşallah sana :)

BEDRIYEEEEE bebekim, misafirlerim gitti, cok yoruldum ama cok güzel gecti, haftaya haftasonu non stop misafire devam :))

KÜBRA (havin123) nerdesin kızzzzz?

Canlar kuzular...

aman aman aman doğuranlar...doğurmaya hazırlananlar...yeniden bu yola girmeye karar verenler...ALLAH hepinizin yolunu açık etsin İNŞALLAH... RABBİM her birinizin tek tek işini kolaylaştırsın...Gönlünüze göre olsun herşey...Ben elimi ayağım çektim herşeyden...Hatta unutuyorum yavaş yavaş bu işin yaşam amacım olduğunu ....Bu da çok sağlıklı değil...Psikolojik bir patlama yaşamaktan korkuyorum...Deli gibi çalışıyorum ama deli gibi...Çok sinirl oldum bi de son zamanlarda...gerginim...tahammülsüzüm...ALLAH sonumu hayretsin....

Hepinizi çok seviyorum....Nazan, Gülhan RABBİM kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH...Ve ve ve Tümay ım çok dualarımdasın ...RABBİM ilk evvela gönlüne huzur sonra da kucağına sağlıkla bebeğini versin İNŞALLAH...

Sedaaamm nasıl hyecanlanıyorum bir bilsen....Regl olmuşsun...RABBİM müspet sonucu almayı nasip etsin İNŞALLAH...

Bedriyem canım benim Elifimin sorumlluk sahibi şahane annesiii....Facede halka açık faaliyetlerimi görmüşsün:)) Eşim nasıl kızıyor bir bilsem yayınlıyorum diye...ama napim hastalık oldu bu bende:))) son zamanlarda hakkaten faal olduk geziyoruz napalım başka yapacak bişey yok ki....

Burcuuumm....yine özledim ben seniii:)))

ve yeni gelen arkadaşlar hepinize merhaba...

Meralimm sağol canım kendini işine vermen güzel aslında ama kendini yıpratmadan birşeyleri unutmak için yapma bunu kendinle kal patlamalar yaşa sonra rahatla zamanla sende yine isticeksin ben sendeki yaşam enerjisini ve pozitifliği alıyoruö ama bzen içiyle de yüzleşmesi gerekir ki insanın yeni başlangıçlar yapabilsin o cesarette sende var ben hala kırıp döküyorum mesela sudan sebebten bağırıyorum boğazlarım acıyor o derece ama böyle rahatlıyorum çünkü artık ağlayamıyorum.eşimde çok anlayışlı biliyorki saniyelik parlıyorum sadece geçecek diyor geçecek...

Burcum sağol canım benim olsunda teke de razıyım ben ama bak bunlaro yazıyorum ya hiçbişi hissetmiyorum hayal kuramıyorum hiç düşünemiyorum birgün pozitif görebileceğimi tabiki umut var ama coşku heyecan yok hayırlısı diyelim rabbime bıraktım

canım benimde sdüde yapılanda 308 çıkmıştı protein s şimdikinde 87 çıkmış diyeti mutlaka dene derim ben öle çok dikkat etmedim sadece çikolata bulgur ve yumurta yemedim arada az yedim ama bide et ve tavuk tüketimini azattım balık hiç yemedim bu kadar onun dışında dikkat etmedim...ama inanılmaz fark etmiş sonuçlarım.ben oğlumda kazayla 2.bebektede ilk denediğim ay gebe kalmıştım.birde düşen bebeğim 10 haftaya kadar gelişimi çok iyiydi haftasıyla uyumlu kalbide daha 6 haftalık ilk kontrolümde duyulmuştu doktor çok güzel herşey diyordu o yüzden ben bebekte sorun olduğunu düşünmüyorum Allah bilir tabiki kromozonlarda temiz çıktı kan sulandırıcı tedaviyle tekrar denemeyi düşünüyorum gerekirse düşünürüm tabi tüpü ama şuan için gerek yok tekrar deneyeceğim yaza inşallah Rabbim çok aratmaz

FERHACIM öncelikle rabbim oğuna uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah, senin gebeliğin pıhtılaşmadan dolayı sonlanmış(MTHRFC677T HETEREZİGOT, sebebin bu olması iyi, iyi dyorum yalnış anlama Allahın izniyle çözümü olan birşey, keşke de hiç olmasaydı tabiki,şimdi inşallah yeniden gebe kalısrın yumurtlama günlerini bol bol değerlendir, ha bide eğer akıllı telefonun varsa, ovulasyon programları var, takvimde hangi gün şey yapacağını zyazıyor, bilgilerini giriyorsun , o da bir kolaylık olur :)
Ferhancım bugün aklıma ne geldi, ben 2 yıldır sürekli bu topıkte yazıyorum, ilk geldiğimde kise hamile değildi, ve inan ki mucize bir şekilde gebe kalanlarımız oldu, kendiliğinden gebe olması imkansız denilen arkadaşlarımız bebeklerini kucağına aldılar maşallah, ve düşüm bir bu kişilere o kadar çok dulara ettik ki, aylık dua listemizin dışında tespihler çekildi, tefriciyeler, yasinler okundu, inşallah dualarla sende hamile kalırsın Rabbim çok bekletmez inşallah hayırlısıyla

MERAL canım benim , ya biz seninle hep aynı duyguları aynı anda mı paylaşıyoruz nedir :))) yaşanacak bir şey, bir patlama varsa önüne gecmek ne mümkün, ara sıra gel, burda senin yazdığını görünce çok mutlu oluyorum

TÜMAY bebeğim fotonu gördüm sen ne kadar şekersin öyle maşallah sana ,maşallah göbeğine, yanında olmak istedim, sarılmak...kızının sağsalim kucağına al inşallah, hz. muhammed aşkına.....

20 gün kaldı ama bu çarşamba kontrol var sezeryan istersem hafta sonuna bilemedin pazaryesi alır gibime geliyo kararsızım açıkçası ismimizde Ceylin eslem inş.

Cok guzelmis ismi cnm ismi ile yasar insallah sezeryan istediğine em8n misin ben de sezeryandan korkuyordum normal olna sansin varsa degerlendir derim Rabbim kolay dogumlar versin biliyorsun ki sezeryan bir doğum degil ameliyat ne kadar oyi olabilir ki

Burcum nasilsin tstlişkom cok ozledim seni

mesude balımmmmm
bende seni ve o tatlı, bal yanaklı, şeker dudaklı, badem gözlü kızınıda özledim, maşallah
evdeyim semiriyorum, keyfim yerinde hamdolsun, sen nasılsın? kuzun nasıl? dişler çıktı mı?

Ayuyy ayyy bu ne guzel bi karsilama böyle ya morelim bozuktu biranda duzeldi sagolasin cnm ya biz iyiyiz senindw iyi olmana cok sevindim i sallah iyiligin keyfin daim olur betul iyi yeni uyudu bir is yaptirmiyo bana komsu ile eriste yaptik iki dişi cikti ustten cikaracak sanirim sumdide cok huysuz herseyi agzina götürüyor

oyyy kuzum kaşınıyor tabiki..ohh ev eriştesine ev makarnasına bayılırım, afiyetle yiğin canım bol bereketli olsun..diş çıkar huysuzluk gecer..senin kızın zaten maşallah annesini çok üzmedei..bu diş macerasıda sorunsuz biter inşallah..
öpüyorum ellerinde betül'ümün

Evet cnm kasiniyor insallah dedigin gibi cabucak gecirir ayy kiyamam ya yakin olaydin gelir sana da yapiverirdim ya tesekkur ederim cnm benim Betulun elkeri kinali kokulu kokulu öp bizde seni vok optuk kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…