Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

artık uyuyamıyorum ben yaa çok ağrım var özellikle sağ göğsümün altındaki kemik çok ağrıyor canım çok yanıyor kasılmalarım sıklaştı allah sonumuzu hayır etsin

ii geceler canlarım
bircan tesbihi tamamladım dualadım Rabbim kabul etsin inşallah...
nazan canım fetih süresi okudum kolay doğumun olsun inşallah...
anca girip yazabildim öpüyorum hepinizi

artık uyuyamıyorum ben yaa çok ağrım var özellikle sağ göğsümün altındaki kemik çok ağrıyor canım çok yanıyor kasılmalarım sıklaştı allah sonumuzu hayır etsin

gülhancım tek seninki kaldı yarın senin içinde okuyacağım nasipse okuyunca yazarım Rabbim kolay doğum nasip eder inşallah canım...son zamanların artık ağrılar sızılar kucağına aldığında bıçak gibi kesilir Allah ın izniyle sabırr az kaldı..

hayırlısı cnm benım hayırlısı rabbımden gelen hersey razıyız

barısozlem/ özlem 11.12.2013 çarşamba sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
tmyomr/ tümay 12.12.2013 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
ecrinnn07/ aslı 13.12.2013 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat

Kızlar dr geldim tedaviye bu ay başlayamıyorum uzun protkol yapıyor bu sefer bu reglimin 21.günü yani 29aralıkta lucrin iğne olcam regl olana kadar reglimi olunca bi hapım var rahimi hazırlamak için onu içmeye başlıcam.yani öbür reglimde tam olarak başlıcaz transferim ocak sonuna doğru olacak.tuz yasak et tavuk yumrta yasak dondurulmuşta olsa ohs riskim varmış.

hayırlısı olsun cnm hangı doktora gıdıyosun cnm

olur canım artık sona doğru geldin ya..kaburgalrında batar..kasılmalar için yapacak bişşey yok

hayırlısı olsun hakkında..doktorlar bilir en iyisini..inşallah sonu hayırlı olur..

geç olsun güç olmasın sonu ballı olsun yılın ilk ayının süpri
zi senden olsun inş
Evet cnm kasiniyor insallah dedigin gibi cabucak gecirir ayy kiyamam ya yakin olaydin gelir sana da yapiverirdim ya tesekkur ederim cnm benim Betulun elkeri kinali kokulu kokulu öp bizde seni vok optuk kuzum
6 ay kınasımı yaktınız betüşe diş çıkarırken zor oluyomu huyu suyu değişio diorlar endişleniyorum bizimkinin ağzının suyu akıo şıpır şıpır bi kaşınma belirtisi yok daha küçük tabi bakalım bizim dişler ne zaman çıkacak bebişlerin hayatı ne kadar zor yaaa

hayırlısı olsun cnm hangı doktora gıdıyosun cnm
Öyle canım hayırlısı olsun.ben eskişehir acıbadem fatih öğüçe gidiyorum canım.
olur canım artık sona doğru geldin ya..kaburgalrında batar..kasılmalar için yapacak bişşey yok

hayırlısı olsun hakkında..doktorlar bilir en iyisini..inşallah sonu hayırlı olur..
İnşallah buketim kendimi hazırlamıştım ya az şok yaşadım aslında prosedür olarak başkadıkta işte tam tedavi filan öbür reglimle

Öyle ya sonu iyi olsun bekleriz.artık yeni yılda hediyem gelse bari.en çok etsiz hayat bol su ve tızsuz yemekler zorlucak beni ta ocak sonu transfer sonrasına kadar böyle.

emziren annelere sorulur:
(kestane kebap acele cevap)

1)bebeğiniz kaç saattebir emmeye uyanıyo
2)kaç dakka memede duruyo
3)günde kaç kez altını açıyorsunuz?her seferinde kaka varmı?
4)memeyi boş boş çektiğini düşünüyor musunuz? süünüz yetiyor mu? mama takviyesi yapıyor musunuz?
5)süt olsun diye ne yiyip ne içiyorsuuz?
6)çocuk çok yedi rahatsız oldu diye bişey var mı?

hallederin sen becerikli kaıdnsın:))

Oyy bendede varda dayanılmayacak gibi deil ben takvimi göremiyorum haftan kaçtı kuzu
ii geceler canlarım
bircan tesbihi tamamladım dualadım Rabbim kabul etsin inşallah...
nazan canım fetih süresi okudum kolay doğumun olsun inşallah...
anca girip yazabildim öpüyorum hepinizi
Allah razı ılsun dilin dert anlatmasın inş.

Hayırluısı nasılsa öyle olsun cnm allah yardımcun olsun inş.

canım öncelikle yavrunu sağlıcakla büyütürsün inşallah ben kızımı iki saatte bir emziriyordum.4 aylığa kadar bazen 1-1,5 saatte bir çünk benmki uyumak bilmiyor onunla sakinleşiyordu :)yani ayına göre değişiyor.Bez konusu da aynen öyle karnı doyarsa yapıyor bence bazı doktorlar alakası yok desede benm kzıım aç kalırsa yapmıyordu sütü dolu dolu bi anne değildim zaten soruyordum herkse ne yer ne içer diye ama canım şunu söyleyebilirim tecrübelerimle...Tarçın süt yapıyor sütün içine bile dolduruyordum tarçını çok güzel süt yapıyor.Denemelisin bulgurda aynı şekilde yapıyordu bana valla bide su diyorlar tabi su da önemli ama ben ek bişe almazsam su vız geliyrdu .Bak bir de dere otu yiyebilirsin.Son cevap :) çok yiyince kusuyordu benm kızım umarım faydalı olmuşumdur

canım inş yenii yıl hediyesi olur bebişin,çok güzel bir tedavi süreci geçirirsin ve sonunda hediyeni alırsın inşallah

bircan ve zeynep kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin

kızlar burası çok soğuk hep kar var,sanırım burada mahsur kaldık araba donmuş çslışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…