- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.181
artık uyuyamıyorum ben yaa çok ağrım varözellikle sağ göğsümün altındaki kemik çok ağrıyor canım çok yanıyor kasılmalarım sıklaştı allah sonumuzu hayır etsin
Burcum sağol canım benim olsunda teke de razıyım ben ama bak bunlaro yazıyorum ya hiçbişi hissetmiyorum hayal kuramıyorum hiç düşünemiyorum birgün pozitif görebileceğimi tabiki umut var ama coşku heyecan yok hayırlısı diyelim rabbime bıraktım
Kızlar dr geldim tedaviye bu ay başlayamıyorum uzun protkol yapıyor bu sefer bu reglimin 21.günü yani 29aralıkta lucrin iğne olcam regl olana kadar reglimi olunca bi hapım var rahimi hazırlamak için onu içmeye başlıcam.yani öbür reglimde tam olarak başlıcaz transferim ocak sonuna doğru olacak.tuz yasak et tavuk yumrta yasak dondurulmuşta olsa ohs riskim varmış.
artık uyuyamıyorum ben yaa çok ağrım varözellikle sağ göğsümün altındaki kemik çok ağrıyor canım çok yanıyor kasılmalarım sıklaştı allah sonumuzu hayır etsin
Kızlar dr geldim tedaviye bu ay başlayamıyorum uzun protkol yapıyor bu sefer bu reglimin 21.günü yani 29aralıkta lucrin iğne olcam regl olana kadar reglimi olunca bi hapım var rahimi hazırlamak için onu içmeye başlıcam.yani öbür reglimde tam olarak başlıcaz transferim ocak sonuna doğru olacak.tuz yasak et tavuk yumrta yasak dondurulmuşta olsa ohs riskim varmış.
geç olsun güç olmasın sonu ballı olsun yılın ilk ayının süpriKızlar dr geldim tedaviye bu ay başlayamıyorum uzun protkol yapıyor bu sefer bu reglimin 21.günü yani 29aralıkta lucrin iğne olcam regl olana kadar reglimi olunca bi hapım var rahimi hazırlamak için onu içmeye başlıcam.yani öbür reglimde tam olarak başlıcaz transferim ocak sonuna doğru olacak.tuz yasak et tavuk yumrta yasak dondurulmuşta olsa ohs riskim varmış.
6 ay kınasımı yaktınız betüşe diş çıkarırken zor oluyomu huyu suyu değişio diorlar endişleniyorum bizimkinin ağzının suyu akıo şıpır şıpır bi kaşınma belirtisi yok daha küçük tabi bakalım bizim dişler ne zaman çıkacak bebişlerin hayatı ne kadar zor yaaaEvet cnm kasiniyor insallah dedigin gibi cabucak gecirir ayy kiyamam ya yakin olaydin gelir sana da yapiverirdim ya tesekkur ederim cnm benim Betulun elkeri kinali kokulu kokulu öp bizde seni vok optuk kuzum
Öyle canım hayırlısı olsun.ben eskişehir acıbadem fatih öğüçe gidiyorum canım.hayırlısı olsun cnm hangı doktora gıdıyosun cnm
İnşallah buketim kendimi hazırlamıştım ya az şok yaşadım aslında prosedür olarak başkadıkta işte tam tedavi filan öbür reglimleolur canım artık sona doğru geldin ya..kaburgalrında batar..kasılmalar için yapacak bişşey yok
hayırlısı olsun hakkında..doktorlar bilir en iyisini..inşallah sonu hayırlı olur..
geç olsun güç olmasın sonu ballı olsun yılın ilk ayının süpri
zi senden olsun inş
6 ay kınasımı yaktınız betüşe diş çıkarırken zor oluyomu huyu suyu değişio diorlar endişleniyorum bizimkinin ağzının suyu akıo şıpır şıpır bi kaşınma belirtisi yok daha küçük tabi bakalım bizim dişler ne zaman çıkacak bebişlerin hayatı ne kadar zor yaaa
Öyle canım hayırlısı olsun.ben eskişehir acıbadem fatih öğüçe gidiyorum canım.
İnşallah buketim kendimi hazırlamıştım ya az şok yaşadım aslında prosedür olarak başkadıkta işte tam tedavi filan öbür reglimle
Öyle ya sonu iyi olsun bekleriz.artık yeni yılda hediyem gelse bari.en çok etsiz hayat bol su ve tızsuz yemekler zorlucak beni ta ocak sonu transfer sonrasına kadar böyle.
Oyy bendede varda dayanılmayacak gibi deil ben takvimi göremiyorum haftan kaçtı kuzuartık uyuyamıyorum ben yaa çok ağrım varözellikle sağ göğsümün altındaki kemik çok ağrıyor canım çok yanıyor kasılmalarım sıklaştı allah sonumuzu hayır etsin
Allah razı ılsun dilin dert anlatmasın inş.ii geceler canlarım
bircan tesbihi tamamladım dualadım Rabbim kabul etsin inşallah...
nazan canım fetih süresi okudum kolay doğumun olsun inşallah...
anca girip yazabildim öpüyorum hepinizi
Niye kimse yoook
acele cevaaaaaaaaaaaap:))
bende sanırım unutmuştur:))Oyyyy bileydm de diyeydiiimm...Buketimi burda bir başına bırakmayaydıımm....Anamı arayıp sorayım dedim ama en sonuncu memeyi 29 yıl önce vermiş hatırlayacağını sanmam:)))
emziren annelere sorulur:
(kestane kebap acele cevap)
1)bebeğiniz kaç saattebir emmeye uyanıyo
2)kaç dakka memede duruyo
3)günde kaç kez altını açıyorsunuz?her seferinde kaka varmı?
4)memeyi boş boş çektiğini düşünüyor musunuz? süünüz yetiyor mu? mama takviyesi yapıyor musunuz?
5)süt olsun diye ne yiyip ne içiyorsuuz?
6)çocuk çok yedi rahatsız oldu diye bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?