- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.201
Kızlar dr geldim tedaviye bu ay başlayamıyorum uzun protkol yapıyor bu sefer bu reglimin 21.günü yani 29aralıkta lucrin iğne olcam regl olana kadar reglimi olunca bi hapım var rahimi hazırlamak için onu içmeye başlıcam.yani öbür reglimde tam olarak başlıcaz transferim ocak sonuna doğru olacak.tuz yasak et tavuk yumrta yasak dondurulmuşta olsa ohs riskim varmış.
canım inş yenii yıl hediyesi olur bebişin,çok güzel bir tedavi süreci geçirirsin ve sonunda hediyeni alırsın inşallah
bircan ve zeynep kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin
kızlar burası çok soğuk hep kar var,sanırım burada mahsur kaldık araba donmuş çslışmıyor
nazan dr kontrolün yarın mı? perşembe mi?
Yarınn 10:20 de bakalım neler olacakk
canım hakkında en hayırlısını rabbim nasip etsin sağlıkla hamile kalıp hayırlısıyla sağlıkla evlatlarını kucağına al rabbim yüzünü güldürsünKızlar dr geldim tedaviye bu ay başlayamıyorum uzun protkol yapıyor bu sefer bu reglimin 21.günü yani 29aralıkta lucrin iğne olcam regl olana kadar reglimi olunca bi hapım var rahimi hazırlamak için onu içmeye başlıcam.yani öbür reglimde tam olarak başlıcaz transferim ocak sonuna doğru olacak.tuz yasak et tavuk yumrta yasak dondurulmuşta olsa ohs riskim varmış.
anammmm nazo yarın gün verebilir dimi, haydi hayırlısı olsun canım, duaların edildi, fetih surelerin okundu..kolaylıkla olacak herşey inşallah, no panic :)
Aslıcım duanı okudum allah kabul etsin inş.
Tubiş lemyelid çekilcekse hemen başlayalım ben dogurmadan çekelim senn hakkın çok bende
kızzz Tuba burada da kar var bebeğim benim çalıştığım köy dağın başında hele orda daha da çok kar var, yarın bizim servis inşallah sağsalim gider
sana bazı sorularım var
1. soğan kürü yapıyor musun
2. hayıt otu kürü yapıyor musun
3. kocan keçiboynuzu yapıyor mu
4. sana 70.00 tane lem yelid çektik mi
5. ovulasyon günlerini değerlendiriyor musun
başka sorum yok hadi öptüm bye
Evet canımm şimdi bukete sorsam belki görmez kaçıncı hafta almışlardı onu sezeryan için hangi hafta daha iyi acaba hatırlıyomusun
canım ya ne hakkı ben daha senin fetih sureni okumadım inş bugün banyo yapıp okuyacağım hep aklıma geliyorsun inş adetim bitmeden doğurmaz diye
1.soğan kürü yapmıyorum
2.hayıt otu kürü de yapmıyorum
3.keçiboynuzum bittiği için 1 haftadır yapmıyorum
4.lem yelid çekmedik ama tefriciye çektik
5.bugün banyo yapacağım adetim bitecek yani başlayacağız,dur ben bu ay ovu testi kullanayım bakalım ne olacak evde 15 20 tane olmadı gwrekiyor
sen köyde mi öğretmenlik yapıyorsun Allah kazadan korusun seni karda çok korkuyorum araba kayıp duruyor hergün evden oku da çık
canlarım ben duaları okumaya gidiyorum gelirim birazdanburcum listeye bakarken farkettim evladına sağlıklı ömür yazıyor ya sağlıklı uzun bir ömür yazsa daha güzel olur sanki ben herkese o şekilde dua ediyorum kızlar Rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.benim ve olan kardeşlerimin evladlarınıda sağlıklı uzun ömürlü kılsın...onlarada sağlıklı uzun ömürlü kardeşler nasip etsin inşallah amin...
sorulara beklediğim cevapları vermediğin için otur 0, bu yazılı sanra tekrar yapacağım ona göre çalışda gel
tubaaa bu cuma başlayalım lem yelid sana , hemen sen niyetini et 2 rekat namazını kıl, hemen başlayalım, inanılmaz içimden geldi hadi tubiiii
evet canım ben köyde çalışyorum, köy çocuklarını da çok seviyorum, biraz pasaklılar ama çok saflar ..her sabah okuyorum rabbim esirgesin, araba kayınca bende panik atak gecirecek gibi oluyorum valla..Allah yolda olan herkesi korusun
o zaman özet geç ,görüşmeyeli neler yaptın?
burcu,tuba,nazan nasılsınız? hemen özet gecin? şuan ne yapıyorsunuz? üzerinizde ne var?akşam ne yadiniz? hava nasıl? kestane kebab acele cevap
burcu,tuba,nazan nasılsınız? hemen özet gecin? şuan ne yapıyorsunuz? üzerinizde ne var?akşam ne yadiniz? hava nasıl? kestane kebab acele cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?