Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sedoşum rabbim hayırla ve kolaylıkla nasip etsin inşallah ,haydi ya Allah, sen böyle yazınca hiç üzülmedim, hatta içime bir umut bir heyecan doldu, her işte bir hayır var, bunda da o hayrı göreceksin inşallah

ZEYNEP duanı okudum canım, inşallah "heyyyy kızlarrr ikizlere hamileyim diye " gelirsin tez zamanda 2014'e hepimiz gebe olarak girelim kızzzz

kızzz Tuba burada da kar var bebeğim benim çalıştığım köy dağın başında hele orda daha da çok kar var, yarın bizim servis inşallah sağsalim gider

sana bazı sorularım var

1. soğan kürü yapıyor musun
2. hayıt otu kürü yapıyor musun
3. kocan keçiboynuzu yapıyor mu
4. sana 70.00 tane lem yelid çektik mi
5. ovulasyon günlerini değerlendiriyor musun

başka sorum yok hadi öptüm bye

canım hakkında en hayırlısını rabbim nasip etsin sağlıkla hamile kalıp hayırlısıyla sağlıkla evlatlarını kucağına al rabbim yüzünü güldürsün

anammmm nazo yarın gün verebilir dimi, haydi hayırlısı olsun canım, duaların edildi, fetih surelerin okundu..kolaylıkla olacak herşey inşallah, no panic :)

Evet canımm şimdi bukete sorsam belki görmez kaçıncı hafta almışlardı onu sezeryan için hangi hafta daha iyi acaba hatırlıyomusun

Aslıcım duanı okudum allah kabul etsin inş.

Tubiş lemyelid çekilcekse hemen başlayalım ben dogurmadan çekelim senn hakkın çok bende

canım ya ne hakkı ben daha senin fetih sureni okumadım inş bugün banyo yapıp okuyacağım hep aklıma geliyorsun inş adetim bitmeden doğurmaz diye

1.soğan kürü yapmıyorum
2.hayıt otu kürü de yapmıyorum
3.keçiboynuzum bittiği için 1 haftadır yapmıyorum
4.lem yelid çekmedik ama tefriciye çektik
5.bugün banyo yapacağım adetim bitecek yani başlayacağız,dur ben bu ay ovu testi kullanayım bakalım ne olacak evde 15 20 tane olmadı gwrekiyor

sen köyde mi öğretmenlik yapıyorsun Allah kazadan korusun seni karda çok korkuyorum araba kayıp duruyor hergün evden oku da çık

Yaz yine de gelir, ama yalnız SABREDENLERE gelir, önlerinde sonsuzluk varmış gibi tasalanmadan sessiz ve yürekleri geniş olanlara gelir.
Ona gönül borcu duyduğum acılar içinde öğreniyorum: SABIR HER ŞEYDİR...!

canlarım ben duaları okumaya gidiyorum gelirim birazdan burcum listeye bakarken farkettim evladına sağlıklı ömür yazıyor ya sağlıklı uzun bir ömür yazsa daha güzel olur sanki ben herkese o şekilde dua ediyorum kızlar Rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.benim ve olan kardeşlerimin evladlarınıda sağlıklı uzun ömürlü kılsın...onlarada sağlıklı uzun ömürlü kardeşler nasip etsin inşallah amin...

Son düzenleme:
Evet canımm şimdi bukete sorsam belki görmez kaçıncı hafta almışlardı onu sezeryan için hangi hafta daha iyi acaba hatırlıyomusun

canım ben hatırlıyorum Buket tam 38'i bitirdi, 39. haftadan 1 gün almıştı sezeryan oldu, yani aklımda öyle kalmış, sezeryan için en iyi haftayı senin dr bilir, çünkü her bebek için değişir bence bak tümay 35. haftada sezeryan olacak

sorulara beklediğim cevapları vermediğin için otur 0, bu yazılı sanra tekrar yapacağım ona göre çalışda gel

tubaaa bu cuma başlayalım lem yelid sana , hemen sen niyetini et 2 rekat namazını kıl, hemen başlayalım, inanılmaz içimden geldi hadi tubiiii

evet canım ben köyde çalışyorum, köy çocuklarını da çok seviyorum, biraz pasaklılar ama çok saflar ..her sabah okuyorum rabbim esirgesin, araba kayınca bende panik atak gecirecek gibi oluyorum valla..Allah yolda olan herkesi korusun

o zaman özet geç ,görüşmeyeli neler yaptın?

hemen düzeltiyorum canım, içini rahatlatacak da küçük bir not eklemek isterim, listedeki "ne için dua ediyoruz" kısmı, özet başlık halinde geciyor, bizler dua ederken sadece hayırlı bir evlat ya da kolay doğum demiyoruz, mesela, sütü bol gelsin, kocası iş bulsun, ağrısı gecsin, sınavı iyi gecsin, hayırlısıyla taşın gibi listede olmayan ifadeleride kullanıyoruz dua ederken, bizim burdaki tombişlerin gönlü çok bol

burcu,tuba,nazan nasılsınız? hemen özet gecin? şuan ne yapıyorsunuz? üzerinizde ne var? akşam ne yadiniz? hava nasıl? kestane kebab acele cevap

annecim çok korktum hemen başlıyorum bunların hepsine yeter ki notumu kırma hocam,biZim köyde fazla çocuk yok bazen ders yapmaya geliyorlar internetten çok tatlılar ama hiç gitmelerini istemiyorum çok seviyorum
valla ben hiçbir şey yapmıyorum akşama kadar telefondan oyun oynuyorum sonra dizi film falan izliyoruz evimiz sanki bekar evi gibi oturup duruyoruz,bu ayın sonunda memlekete gideceğiz 1haftalığına 4 ay önce bilet almıştık kampanyalı oluyor ya öyle bi an gaza geldik biz ablamlar annem falan tabi ist dan bineceğiz uçağa belki ben 1 hafta önceden falan giderim ist a,sonra annem seni görmedim demesin diye tabi böyle kar olursa nasıl olacak bilmiyorum artık hayırlısı olsun.haha bütün detayları verdim ama çok özlemişim sizi aslında hergün geliyorum mutlaka bakıyorum ne var ne yok diye ama yazmıyorum pek

burcu,tuba,nazan nasılsınız? hemen özet gecin? şuan ne yapıyorsunuz? üzerinizde ne var? akşam ne yadiniz? hava nasıl? kestane kebab acele cevap

İyiyim şükür dışarda bolca kar var tv bi halt yok izlicek bişe bulamıyorum üstümdede pembe gıdıgıma kadar çektigim eşofmanım var hahahaha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…