Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay ne güzel ya, inşallah hamilesindir. ben ne zaman test yapsam kopkoyu bir tek çizgi çıkar bence hamilesin ama emin olmak için bir kant testi yap bence hem için rahatlar hemde değilsen başında öğrenmiş olursun hayırlısı olsun.

allahım ne güzel bi haberrr koş kan testine koşşşşşşşşşşş kesinleştirrr allahım çok şükür teker teker artıyo hamile listemizz

aAAA rastgele gördümm ne güzel bi haber bu yaa

allahım ne güzel bi haberrr koş kan testine koşşşşşşşşşşş kesinleştirrr allahım çok şükür teker teker artıyo hamile listemizz

Kızlar içim içime sığmıyo, eşim evde değil, öğleden sonra Kastamonuya gidecektik, yaptırayımmı yani ben kan testi
Allahım sen aklıma mukayyet ol

Kızlar içim içime sığmıyo, eşim evde değil, öğleden sonra Kastamonuya gidecektik, yaptırayımmı yani ben kan testi

yaptır yaptırdıgın yerin telini almayıda unutma yasemin gibi yoldan ararsın aman eşine yolda söyleme direksiyonu falan bırakır sevinçten adamcagız :))))))

için içine sığmaz tabi, ben olsam ayaklarım yerden kesilirdi. Yap tabi testi yakınlarda sağlık ocağı yokmu git yaptır sonucunu eşine hediye edersin.

bence kessssiinn hamilesiinnn.. hemde kısmetse kan değerin 150 üzeridir.. Allah ım artık kan değeri bile verebilecek durumdayım gözün aydın canım benimmm.. hadi hayırlısı olsun

bence kessssiinn hamilesiinnn.. hemde kısmetse kan değerin 150 üzeridir.. Allah ım artık kan değeri bile verebilecek durumdayım gözün aydın canım benimmm.. hadi hayırlısı olsun

yaptır yaptırdıgın yerin telini almayıda unutma yasemin gibi yoldan ararsın aman eşine yolda söyleme direksiyonu falan bırakır sevinçten adamcagız :))))))

Çatlarım söylemezsem duramamki, o benim şapşal surat ifademden yine anlar bişeyler olduğunu

için içine sığmaz tabi, ben olsam ayaklarım yerden kesilirdi. Yap tabi testi yakınlarda sağlık ocağı yokmu git yaptır sonucunu eşine hediye edersin.

Allahım inşallah herkese nasip etsin, sağlıkla sıhhatle, bu iki çizgiyi görmek bile dünyalara bedel birşeymiş, ben ilk kez yaşıyorum bunu hayatımda

İnşallah canım inşallah, çok sağolun... Ben gidiyimde etrafı toparlayım biraz, yataktan kalktım test yaptım şimdide iş tutasım gelmiyo

cnm tebrık ederım ederım bende kızımda boyle cızgı vardı gozun aydın

seda duanı okudum.. Rabbim kabul etsin. inşAllah hayırlı tez vakitlerde sğlıklı gebelik sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

gül bu arada belirtin var mıydı? Canım senin!

evet canım pozitif testin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin daha dün tesbihini çekmiştik ALLAH gölüne göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah

cnm tebrık ederım ederım bende kızımda boyle cızgı vardı gozun aydın

Teşekkür ederim, ben hala inanamıyorum

gül bu arada belirtin var mıydı? Canım senin!

Benim belirti diyebileceğim pek birşey yoktu. Göğüslerim yine her ay olduğu gibi hafif dolgunlaşmıştı ama bu bende her ay olur ve adet günüme 2 gün kala o dolgunlaşma kaybolurdu. Belimin hizasında hafif sancı var ama onunda gebelikten olduğunu düşünmüyorum :26: Birde dün sabah kasığımda adet sancılarım oldu başkada bişey yok Zaten eğer hamileysem çok erken öğrendim bunu, sanırım o yüzden benim belirtim yok :)

evet canım pozitif testin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin daha dün tesbihini çekmiştik ALLAH gölüne göre versin dualarımızı kabul etsin inşallah

Rabbim sizlerin duasını kabul etti, inşallah isteyen dileyen herkese sağlıkla nasib etsin. Benim şimdi her ne kadar sevinsemde çekincelerim var. Eşim daha 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu. Sayı, hız, morfoloji hepsi düşüktü. İnşallah hamileysem bu hamilelik sağlıklı bir hamileliktir. İnşallah bikaç gün sonra hüsrana uğramam :106: İnşallah 9 ay sonra kucağımda görürüm sağlıcakla

herkese hayırlı gunler bende demet ıcın okumak ısterım ama pazar gunub olması sart mı?cunku cumartesı pazar yokum

ee belki bende olmayacağım ama önemli mi acep .. bulunduğun yerden okuruz olmaz mı kısmetse duayı anlaştık zaten 7 ayetel kursi.. sabah saatlerinde kısmetse okuyalım derim..

ee belki bende olmayacağım ama önemli mi acep .. bulunduğun yerden okuruz olmaz mı kısmetse duayı anlaştık zaten 7 ayetel kursi.. sabah saatlerinde kısmetse okuyalım derim..

Tabiki burada olmak zorunluluğu yok, 7 tane ayetel kürsi çok kısa sürede biter :) Güzelce duamızı ederiz Buket için...

Rabbim sizlerin duasını kabul etti, inşallah isteyen dileyen herkese sağlıkla nasib etsin. Benim şimdi her ne kadar sevinsemde çekincelerim var. Eşim daha 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu. Sayı, hız, morfoloji hepsi düşüktü. İnşallah hamileysem bu hamilelik sağlıklı bir hamileliktir. İnşallah bikaç gün sonra hüsrana uğramam :106: İnşallah 9 ay sonra kucağımda görürüm sağlıcakla [/QUOTE]

valla gül Allah nasip ettikten sonra sayı, hız, marfoloji hepsi bahane.. hiç sağlıksız olabilir düşüncelerini getirme bile aklına.. insan bu gebelik konusunda ne düşünürse onu yaşıyor.. hep iyi düşün, en iyiyi yaşa inşAllah.

canım benimmmnekadar sevindim anlatamam ya...evet tatlım 25.gün öğrendim ben kan tahlili de yaptır ve takip et tatlımm..benim 3 gün lekelenmem oldu ardından az bi kan geldi..İNŞALLAH olmaz ama olursa ihmal etme mutlaka dra git hemençok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…