- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.221
Oyy bendede varda dayanılmayacak gibi deil ben takvimi göremiyorum haftan kaçtı kuzu
Aslıcım duanı okudum allah kabul etsin inş.
Bebeğim 39. haftamdayım ben İşte haftaya salı doğum olacak allahın izni ile benim doğum 40. haftanın içinde :) normal doğumla sezeryan arasında 4 günüm var kuzum
annecim çok korktum hemen başlıyorum bunların hepsine yeter ki notumu kırma hocam,biZim köyde fazla çocuk yok bazen ders yapmaya geliyorlar internetten çok tatlılar ama hiç gitmelerini istemiyorum çok seviyorum
valla ben hiçbir şey yapmıyorum akşama kadar telefondan oyun oynuyorum sonra dizi film falan izliyoruz evimiz sanki bekar evi gibi oturup duruyoruz,bu ayın sonunda memlekete gideceğiz 1haftalığına 4 ay önce bilet almıştık kampanyalı oluyor ya öyle bi an gaza geldik biz ablamlar annem falan tabi ist dan bineceğiz uçağa belki ben 1 hafta önceden falan giderim ist a,sonra annem seni görmedim demesin diye tabi böyle kar olursa nasıl olacak bilmiyorum artık hayırlısı olsun.haha bütün detayları verdim ama çok özlemişim sizi aslında hergün geliyorum mutlaka bakıyorum ne var ne yok diye ama yazmıyorum pek
İyiyim şükür dışarda bolca kar var tv bi halt yok izlicek bişe bulamıyorum üstümdede pembe gıdıgıma kadar çektigim eşofmanım var hahahaha
Ayy riskli deilmi suyun falan gelirse nolcak ya ben biraz korkuyorum bakalım yarın ne dicek doktor hayırla kurtul inş.
bebeğim bebeğim emmediği için doğru dürüst san ayrdımcı olamıcam çok ama bildiklerimi yazayım ortalama 7 8 kez altı değişio ve her bezde kaka olması normal özellikle emdikten sonra yaparlar çünkü bebekler emmeye başlayınca anal refleks oluşur ve kaka yapar anne sütü alan bebeklerde genelde altın sarısı renketedir ama illa her bezde olacak diye bi şart yok hergünde yapabilir 3 gündede hatta annesütü alan bebeklerin 14 güne kadar kaka yapmaması normalmiş önemli olan bebeğin huzursuz olmaması benim kızım mamayla beslendiği için ilk zamanlar 3 veya 4 günde kaka yapıodu hemde sert kabozde yani 3 ayı geçtikten sonra bazen hergün 1 defa veya 2 günde 1 2 defa yapıo ve cıvıklaştı süt yetme olayına gelince bebeğin yeterli kilo alıyosa ve huzursuz eğilse gaz olyını saymıyorum mama vermene gerek yok süt emdikçe artacak ama eğer çok ağlıyorsa uyumuyorsa kilo alımıda yetersisse mamaya gerek var maalesef bulgur kuruincir gerçekten arttırıyor ben hala sağıp veriom çok az sütüm 100 veya 150 cc çıkıyo günde umarım yardımcı olmuşumduremziren annelere sorulur:
(kestane kebap acele cevap)
1)bebeğiniz kaç saattebir emmeye uyanıyo
2)kaç dakka memede duruyo
3)günde kaç kez altını açıyorsunuz?her seferinde kaka varmı?
4)memeyi boş boş çektiğini düşünüyor musunuz? süünüz yetiyor mu? mama takviyesi yapıyor musunuz?
5)süt olsun diye ne yiyip ne içiyorsuuz?
6)çocuk çok yedi rahatsız oldu diye bişey var mı?
canım uzmanlar 39.haftanın beklenmesini önerio ama 37.haftadan sonra uygulanabilioEvet canımm şimdi bukete sorsam belki görmez kaçıncı hafta almışlardı onu sezeryan için hangi hafta daha iyi acaba hatırlıyomusun
ZEYNEP duanı okudum canım, inşallah "heyyyy kızlarrr ikizlere hamileyim diye " gelirsin tez zamanda 2014'e hepimiz gebe olarak girelim kızzzz
ben ablalarımla mesajlaşıyorum bir tanesi depresyona girmiş çıkarmaya çalışıyoruz
gülhan fetih süresini okudum canım.Allah kolay doğum nasip etsin saplıvakla kavuş bebeğine inş.
burcum sanada fetih süresi okudum canım tez vakit sağlıklı bir gebelikle bebğine kavuşmayı nasip etsin Rabbim inş..
zeynep la havle okudum canım inş tüpten ii haberlerle gelirsin bu ay Rabbim tez vakit sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım..
ayyy inş kız ayy ne tatlısın burcum
canım eşin nediyo bence onunla konuş seni anlayacaktır bencede çok zor bi durum insan evinden başka bi yerde rahat edemiyorCanlar ya bana bi fikir verin kv de geldi bana bi kac gun kalicakmis sonra kendisine gidicekmisiz doguma kadar orda kalicakmisim ben orda hic rahat edemiyorum banyo bile yapamiyorum.Hem simdi gidip kalirsam bebek doguncada burda kalin diyecek ya kirmak istemiyorum ama benim dogumda annem gelicek annem orda rahat edemez ki bende rahat etmiyorum.Ne yapicam bilmiyorum ben sakinlik huzur istiyorum bugune kadar kiimseden hayir yoktu dogumdan sonrada gitmem diye boyle yapiyorlar(
ayy heves ettim dayanamayıp bi resim daha paylaşsam ayıp olmaz dimisağol bebek, sen de çok tatlısın, ama kızın daha tatlı yalan yok
Canlar ya bana bi fikir verin kv de geldi bana bi kac gun kalicakmis sonra kendisine gidicekmisiz doguma kadar orda kalicakmisim ben orda hic rahat edemiyorum banyo bile yapamiyorum.Hem simdi gidip kalirsam bebek doguncada burda kalin diyecek ya kirmak istemiyorum ama benim dogumda annem gelicek annem orda rahat edemez ki bende rahat etmiyorum.Ne yapicam bilmiyorum ben sakinlik huzur istiyorum bugune kadar kiimseden hayir yoktu dogumdan sonrada gitmem diye boyle yapiyorlar(
ayy kimbilir eslemcikte ne tatlı olucak bu arada yağmur betüş elifde merak ediom resim eklesinler annecikleri çatlıcam yahuuuAllahhh yerim ben bu kızı ısırırım yanaklarını maşallah süphanallah
anaymmm kolay gelsin, ne derdi varsa uçsun gitsin, Rabbim çözüm nasip etsin
bu arada hiçbir itiraz istemiyorum bu cuma yayın yap ve lem yelid'e başla , hatta cuma olmak zorunda değil, perşembe akşam niyetini et başla, sonuçta cuma gecesi, zaten lem yelid 1 haftada bitiyor tatlım, sedoş bişey isterse onada çekeriz, hem ağzımız dualanır ,okey bebek, itiraz yok, perşembe akşam burda ol! (bak sonuan ünlem işareti koydum)
Allah bin kere razı olsun canım, Rabbim önce hayırlı bir yere tayin nasip etsin, sonrada hayırlı sağlıklı bir evlat versin size
canım ya sen nasıl iyi bir insansın çok duygulandım ve içim kıpır kıpır oldu sayende şimdi kalkıp bütün evin temizliğini yapacağım,tamam inş perşembe duyuru yaparım buradan
maşallah kızına senin yerim onu ben ama Allah'ım surata bak,Allah nazarlardan korusun onu
Canlar ya bana bi fikir verin kv de geldi bana bi kac gun kalicakmis sonra kendisine gidicekmisiz doguma kadar orda kalicakmisim ben orda hic rahat edemiyorum banyo bile yapamiyorum.Hem simdi gidip kalirsam bebek doguncada burda kalin diyecek ya kirmak istemiyorum ama benim dogumda annem gelicek annem orda rahat edemez ki bende rahat etmiyorum.Ne yapicam bilmiyorum ben sakinlik huzur istiyorum bugune kadar kiimseden hayir yoktu dogumdan sonrada gitmem diye boyle yapiyorlar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?