Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım hep beraber okuyalım kısa zanda bitiririz evelallah

KIZLARRRRRRRRRRRRRR DUYURU

perşembe akşam Allah izin verirse FB-TUBA İÇİN LEM YELİD başlıyoruz, perşembe akşam ilk sayfaya da yazarım, TUBA bize haber verecek niyet ettikten sonra, haydi bismillah

sÜNDÜZ kızzz maşallah subhanallah Rabbim korusun, kem gözlerden esirgesin, nasıl tatlı maşallah, Allahım nazardan korusun

perşembe akşam Allah izin verirse FB-TUBA İÇİN LEM YELİD başlıyoruz, perşembe akşam ilk sayfaya da yazarım, TUBA bize haber verecek niyet ettikten sonra, haydi bismillah

canım ya çok çok sağol sen beni burada mutlu ettin ya inş 9 ay sonra ikiz bebeklerinden kafanı kaşıyacak zaman bulamazsın Allah hepbsenin gönlüne göre versin kimse senin o güzel kalbini kırmasın inş

Esim daha iste gelince konusurum esim hallederse daha iyi olucak ben ne desem kotu olurum Cok iyide davransalar olmuyo iste

sedoş bence tek okuma, toplu duların gücüne daha çok inanıyorum tabiki Rabbim bilir, ama bence transfere yakın burda hep beraber okuyalım, sen tek başına başka bi şey oku

Esim daha iste gelince konusurum esim hallederse daha iyi olucak ben ne desem kotu olurum Cok iyide davransalar olmuyo iste

tümayım eşinlede iyi konuş, bütün duygularını açık açık güzel bir dille söyle, inşallah gitmezsin canım, bize sonucu bildir, kalbini ferah tut

sağol canım cevapların için..tarçını deniycem...

Yarınn 10:20 de bakalım neler olacakk

hayırlısı inşallah.

Evet canımm şimdi bukete sorsam belki görmez kaçıncı hafta almışlardı onu sezeryan için hangi hafta daha iyi acaba hatırlıyomusun

canım dokor 38 den önce almam demişti zaten ben tam 38+6 da oldum yani nerdeyse 39 da..senin içinden hayırısı olsun..

sağol canım inciride deniyeyim..

canım eşin nediyo bence onunla konuş seni anlayacaktır bencede çok zor bi durum insan evinden başka bi yerde rahat edemiyor

ayy heves ettim dayanamayıp bi resim daha paylaşsam ayıp olmaz dimi
maşallah suphanallah...

okuruz..kaç tane?lohusaar okuyabilir mi??

BUKETİM

lem yelid 70.00 tane okuanacak sen kaç tane okursan yazarsın buraya, sanırım lohusalar okuyabilir, ama Tuba daha iyi bilir, gelince ben bir sorayım

ya sen niye yağmur'un fotosunu koymuyorsun???? özledik biz onu

BUKETİM

lem yelid 70.00 tane okuanacak sen kaç tane okursan yazarsın buraya, sanırım lohusalar okuyabilir, ama Tuba daha iyi bilir, gelince ben bir sorayım

yetmiş bin (70 000) tane yazacaktın heralde..:)

yeni fotolar b,lg,sayara yükleyeyim koyarım

yetmiş bin (70 000) tane yazacaktın heralde..:)

yeni fotolar b,lg,sayara yükleyeyim koyarım

EVET kuzum, niye bankacı değilde öğretmen olduğumu anlamışsındır :)))

foto koymak senin için zor biliyorum canım , bir vaktin olduğunda koyarsın inşallah , daha yasemin'i de darlıcam foto diye..baksana sündüz'ün kuzusuna maşallah Rabbim korusun hepinizin bebeklerini

BUKETİM

evet canım okuyor lohusalar çünkü tam bi ayet değil ya ondan

ben de geçen düşündüm acaba buket yağmur'un resmini koymadı mı acaba yoksa ben mi görmedim diye,en kısa zamanda bekliyoruz yağmur'u

canalarım ben çıkıyorum Allah'a emanet olun, öpüyorum sizi

nazan yarın inşallah hayırlı haberlerle gelrşsşn canım

buket Allah yardımcın olsun, inşallah göğüslerinde düzelmiştir, rabbim yağmur'a sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

iyi geceler tatlı rüyalar,rüyanda çooookk güzel şeyler gör ve musmutlu uyan

sedoş bence tek okuma, toplu duların gücüne daha çok inanıyorum tabiki Rabbim bilir, ama bence transfere yakın burda hep beraber okuyalım, sen tek başına başka bi şey oku

Tamam canım beraber okuruz o vakit. Ama bana daha var biliyorsun uzadı tedavi hele Tuba'ya okuyalım bitirelim ben baskılayıcı iğnelere başlıcam yaa 29 aralıkta o zaman başlarız bana yetiştiririz zaten.

Tamam Tuba'dan haber bekliyoruz o zaman ben regliyim ama cumaya bitmiş olur başlarım bende hem eski dua listesini de daha bitiricem buna da başlıcam, doğumu yaklaşanlara fetih okucam buraya mesai harcıcam yani.

Canım güzellikle konuş biz çocukla rahat edemeyiz tüm düzenimiz burada annem de gelecek tabii o da rahat edemez yük oluyormuş gibi siz gelin bende kalın başımla beraber ama biz gelmeyelim sonra dönünce düzen oturtmak zor olur de anlayışla karşılayacaktır herhalde canımm.

a burcu lemyelide cevap vermeyi unutmuşum o kadar çok şey yazınca,ya zahmet olmasın size ben de seda ya bir şey başlayalım diyecektim yeni tedaviye başlayacak ya içi ferahlar belki diye

Canımm benim tedavi uzadı bu reglimle başlamıyorum bu reglimin 21. günü baskılayıcı ,iğne olucam regl olucam o zaman başlanacak o yüzden vakit var zaten geç regl oluyorum ocak ortasını bulur benim seni bitirelim de bana başlarız aralık sonunda

Canım benim sağol ben kendimi çok alıştırmıştım bu ay için hatta ilk tedavide bile bu kadar hazır değildim ama kısmet öyle olsun planla olmuyor bu işler zaten. Hayırlısı olsun. Ne güzel iğne olmıcam yumurta geliştirme yok diyordum yumurrtlamayı baskılamak için bu sefer yine iğne var 21. günü başlıcam regl olana kadar vurucam alıştım zaten topiğinizin iğnecisi olabilirim

artık uyuyamıyorum ben yaa çok ağrım var özellikle sağ göğsümün altındaki kemik çok ağrıyor canım çok yanıyor kasılmalarım sıklaştı allah sonumuzu hayır etsin

Canım normal artık doğurdun doğurucan az sık dişini çok az kaldı sağlıkla gelecek inşallah bebeğin hepsini kucağına alınca unutacaksın. Bol bol dinlenmeye uyumaya bak ağrın hafifledikçe.

Karli soguk bir İstanbuldan herkese merhaba :)
Benim kv problemi henuz cozumlenemedi sag olsun kocacigim beni tinlamadigi icin onun icin hersey normal ben buyutuyorum bende takmiyorum gitmiycem hamileligimin son haftalari tadini cikarmak varken kimseyle ugrasamam ....
Tecrubeli annisler size sorularim var ...
Ben hastane cantasina bebegim icin 1tane hastane cikisi
1tane yedek takim
Corap patik
Yelek
Bez
islak mendil
kalin battaniye
ince battaniye
eksik bisey varmi fazla gereksiz bisey goturmek istemiyorum..

Birde su bebek tasima cantasini(portbebe) yanimda goturmelimiyim yoksa esim daha sonra mi gellip evden almali ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…