- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.241
Kızlar 2 gündür kitap dağıttım yoğundum orda da telden girdim haberverdim şimdi de telden giriyorım salondayım yarın iyice bi okurum kikim ne etmiş.tubiş burcunun dediği gibi lem yelid çekelim bak ben tüp sonucunu dr göstermek için beklerken kadınla konuştuk nerdeyse imkansız demişler üçüz gebeydi lem yelif okumuş o da bende okuyamadım diyordum tedavi uzadı vesile olur okurum ben tek başıma okumak istiyorum ama ocak sonuna kadar yetiştirebilir miyim acaba
ayy kimbilir eslemcikte ne tatlı olucak bu arada yağmur betüş elifde merak ediom resim eklesinler annecikleri çatlıcam yahuuu
KIZLARRRRRRRRRRRRRRDUYURU
perşembe akşam Allah izin verirse FB-TUBA İÇİN LEM YELİD başlıyoruz, perşembe akşam ilk sayfaya da yazarım, TUBA bize haber verecek niyet ettikten sonra, haydi bismillah
sÜNDÜZ kızzz maşallah subhanallah Rabbim korusun, kem gözlerden esirgesin, nasıl tatlı maşallah, Allahım nazardan korusun
Kızlar 2 gündür kitap dağıttım yoğundum orda da telden girdim haberverdim şimdi de telden giriyorım salondayım yarın iyice bi okurum kikim ne etmiş.tubiş burcunun dediği gibi lem yelid çekelim bak ben tüp sonucunu dr göstermek için beklerken kadınla konuştuk nerdeyse imkansız demişler üçüz gebeydi lem yelif okumuş o da bende okuyamadım diyordum tedavi uzadı vesile olur okurum ben tek başıma okumak istiyorum ama ocak sonuna kadar yetiştirebilir miyim acaba
Esim daha iste gelince konusurum esim hallederse daha iyi olucak ben ne desem kotu olurumCok iyide davransalar olmuyo iste
canım öncelikle yavrunu sağlıcakla büyütürsün inşallah ben kızımı iki saatte bir emziriyordum.4 aylığa kadar bazen 1-1,5 saatte bir çünk benmki uyumak bilmiyor onunla sakinleşiyordu :)yani ayına göre değişiyor.Bez konusu da aynen öyle karnı doyarsa yapıyor bence bazı doktorlar alakası yok desede benm kzıım aç kalırsa yapmıyordu sütü dolu dolu bi anne değildim zaten soruyordum herkse ne yer ne içer diye ama canım şunu söyleyebilirim tecrübelerimle...Tarçın süt yapıyor sütün içine bile dolduruyordum tarçını çok güzel süt yapıyor.Denemelisin bulgurda aynı şekilde yapıyordu bana valla bide su diyorlar tabi su da önemli ama ben ek bişe almazsam su vız geliyrdu .Bak bir de dere otu yiyebilirsin.Son cevap :) çok yiyince kusuyordu benm kızım umarım faydalı olmuşumdur
Yarınn 10:20 de bakalım neler olacakk
Evet canımm şimdi bukete sorsam belki görmez kaçıncı hafta almışlardı onu sezeryan için hangi hafta daha iyi acaba hatırlıyomusun
bebeğim bebeğim emmediği için doğru dürüst san ayrdımcı olamıcam çok ama bildiklerimi yazayım ortalama 7 8 kez altı değişio ve her bezde kaka olması normal özellikle emdikten sonra yaparlar çünkü bebekler emmeye başlayınca anal refleks oluşur ve kaka yapar anne sütü alan bebeklerde genelde altın sarısı renketedir ama illa her bezde olacak diye bi şart yok hergünde yapabilir 3 gündede hatta annesütü alan bebeklerin 14 güne kadar kaka yapmaması normalmiş önemli olan bebeğin huzursuz olmaması benim kızım mamayla beslendiği için ilk zamanlar 3 veya 4 günde kaka yapıodu hemde sert kabozde yani 3 ayı geçtikten sonra bazen hergün 1 defa veya 2 günde 1 2 defa yapıo ve cıvıklaştı süt yetme olayına gelince bebeğin yeterli kilo alıyosa ve huzursuz eğilse gaz olyını saymıyorum mama vermene gerek yok süt emdikçe artacak ama eğer çok ağlıyorsa uyumuyorsa kilo alımıda yetersisse mamaya gerek var maalesef bulgur kuruincir gerçekten arttırıyor ben hala sağıp veriom çok az sütüm 100 veya 150 cc çıkıyo günde umarım yardımcı olmuşumdur
canım uzmanlar 39.haftanın beklenmesini önerio ama 37.haftadan sonra uygulanabilio
ayyy inş kız ayy ne tatlısın burcum
maşallah suphanallah...
perşembe akşam Allah izin verirse FB-TUBA İÇİN LEM YELİD başlıyoruz, perşembe akşam ilk sayfaya da yazarım, TUBA bize haber verecek niyet ettikten sonra, haydi bismillah
BUKETİM
lem yelid 70.00 tane okuanacak sen kaç tane okursan yazarsın buraya, sanırım lohusalar okuyabilir, ama Tuba daha iyi bilir, gelince ben bir sorayım
ya sen niye yağmur'un fotosunu koymuyorsun???? özledik biz onu
yetmiş bin (70 000) tane yazacaktın heralde..:)
yeni fotolar b,lg,sayara yükleyeyim koyarım
BUKETİM
lem yelid 70.00 tane okuanacak sen kaç tane okursan yazarsın buraya, sanırım lohusalar okuyabilir, ama Tuba daha iyi bilir, gelince ben bir sorayım
ya sen niye yağmur'un fotosunu koymuyorsun???? özledik biz onu
canalarım ben çıkıyorum Allah'a emanet olun, öpüyorum sizi
nazan yarın inşallah hayırlı haberlerle gelrşsşn canım
buket Allah yardımcın olsun, inşallah göğüslerinde düzelmiştir, rabbim yağmur'a sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
sedoş bence tek okuma, toplu duların gücüne daha çok inanıyorum tabiki Rabbim bilir, ama bence transfere yakın burda hep beraber okuyalım, sen tek başına başka bi şey oku
Canlar ya bana bi fikir verin kv de geldi bana bi kac gun kalicakmis sonra kendisine gidicekmisiz doguma kadar orda kalicakmisim ben orda hic rahat edemiyorum banyo bile yapamiyorum.Hem simdi gidip kalirsam bebek doguncada burda kalin diyecek ya kirmak istemiyorum ama benim dogumda annem gelicek annem orda rahat edemez ki bende rahat etmiyorum.Ne yapicam bilmiyorum ben sakinlik huzur istiyorum bugune kadar kiimseden hayir yoktu dogumdan sonrada gitmem diye boyle yapiyorlar(
a burcu lemyelide cevap vermeyi unutmuşum o kadar çok şey yazınca,ya zahmet olmasın size ben de seda ya bir şey başlayalım diyecektim yeni tedaviye başlayacak ya içi ferahlar belki diye
sedoşum rabbim hayırla ve kolaylıkla nasip etsin inşallah ,haydi ya Allah, sen böyle yazınca hiç üzülmedim, hatta içime bir umut bir heyecan doldu, her işte bir hayır var, bunda da o hayrı göreceksin inşallah
artık uyuyamıyorum ben yaa çok ağrım varözellikle sağ göğsümün altındaki kemik çok ağrıyor canım çok yanıyor kasılmalarım sıklaştı allah sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?