Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Birde su bebek tasima cantasini(portbebe) yanimda goturmelimiyim yoksa esim daha sonra mi gellip evden almali ?

Bence gitmişken götür portbebeyi dursun koyarsın orada dolaba. Bebek için soruyorsan sadece, tülbent olabilir yatağından yatarken üzerini örtmeye, pişik kremi de alabilirsin en baştan sürerseniz iyi olur. Bir de bak aklıma gelmişken nar al yanına tanelerinin suyunu ağzına sık azcık ilk emzirmeden önce gazı olmaz diyorlar bir yerden duymuştum at çantana ama hemşirelere gösterme. Tarak götürebilirsin belki çok karışık olursa saşçarı gerçi şapka olacak ama yine de sen bilirsin. Bir kalın battaniye daha koysan mı ki acaba ay ben galiba tüm evi taşırım doğuma giderken

Nazannnnnnnnnnn canımmm geldinmi dr ne oldu nasılmış bebişin belli oldumu doğum tarihin meraktan ölcem yaa :)

Mrb kızlar kontrolumuz vardı biliyosunuz hersey yolunda bi sıkıntı yok biraz geri düşmüş sadece 80 gr almış 15 günde suyumuz sınırda çıktı haftaya çarşaöba yine gidip nsteye giricez hatırlat suyunuda kontrol edelim dedi endişelerimden bahsettim ozaman sezeryan öneririm dedi ama allah var hep normal üstüne konuştu ben söyledim bakalım haftaya belli olcak büyük olasılıkla 20 aralıkta sezeryan olcaz nasip yinede öpüyorum herkesi

Canim sen aklinla cok yasa bak yazma aklimdaydi unuttum narda aklimda olsun tarak emzik falan koydum simdi...
Nazancim hakkinda hayirlisi olsun ayy cok heycanli :))

Ozlem duani okudum hamileligin 9 ay saglikla sihhatle sursun sonra kolay bir dogum la yavrun saglikla kucaginda olsun insallah..

btskn/ bircan 09.12.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 10.12.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat

Bircanm Zeynebim dualarnızı bembeyaz karlar altında tertemiz duygularımı da katarak okudum ALLAH kabul etsin İNŞALLAH...

selam kızlar nasılsınızinşallah herkes iyidir.... baakın ilk denemerlimi sizle paylaşıyorummm :) yorumlarınızı bekliyorum :)

evet canım okuyor lohusalar çünkü tam bi ayet değil ya ondan

ben de geçen düşündüm acaba buket yağmur'un resmini koymadı mı acaba yoksa ben mi görmedim diye,en kısa zamanda bekliyoruz yağmur'u
ta

mam canım yarın başlıycaz demi okumaya..yarın başlaırm inşallah..bu arda bi tane resmi var yağmurun ama yenilerini koycam inşallah..

göğüsler daha düzelmedi canım ama ilk baştaki gibi değil..inşallah zamanla düzelir...çok sağol duan için.Allah sana da nasip etsin...

Birde su bebek tasima cantasini(portbebe) yanimda goturmelimiyim yoksa esim daha sonra mi gellip evden almali ?

gitmişken götür bence..herşeyde tam gibi çok bişey gerekmiyor sanırım...
bebeğin kıyafetlerini el altında bi yere koy hemen çıkacak bi yer olsun..

hayırlısı hakkında panik yapma..bebek kilolu dediklerinede çok kanma..yanılma payı var...banada 3900 demişlerdi 3530 doğdu...zaten şiş oluyo çekiliyo şii bir kaç güne..

selam kızlar nasılsınızinşallah herkes iyidir.... baakın ilk denemerlimi sizle paylaşıyorummm :)Eki Görüntüle 892289 yorumlarınızı bekliyorum :)

vay başarılı bir çalışma olmuş....

gül çok kabaca sormuşum nedense çok özür dilerim ellerine sağlık çok beğendim nazancım hayırlısı olsun hakkınızda bu arada özlemcik nerelerde bilgisi olan varmı tümaycım ağız mendilide al yanıan bebişin ağzını silmek için bide kalın şapka al çıkarken lazım olabilir pişik kremi bencede kullan biberon falanda al nolur nolmaz dursun meme ucun nasıl bilmiomda silikon meme ucu falan varya ondanda bulunsun bence

Tamam canim agiz mendili koydum digerlerinide listeye ekledim alayim bulunsun.

selam kızlar nasılsınızinşallah herkes iyidir.... baakın ilk denemerlimi sizle paylaşıyorummm :)Eki Görüntüle 892289 yorumlarınızı bekliyorum :)

ayyy Güll bunlar harika, hemen işi ticarete dök çok profesyonel olmuş , bu sitede bir bölüm var, kadınlar el emeklerini satıyor, onlar arsında böyle kurabiye falanda yapan vardı,çok beğendimmmmmmm
yavrum olursa bende yapıcam

ÖZLEM duanı okudum bebek, Rabbim 9 ay boyunca sağsalim karnında büyütsün bebeğini ve sonra sağsalim sağlıkla evladını kucağına al inşallah, sonra da kaka temizle, gaz çıkar ve uykusuz kal

canım nasıl yapılıyo kolaymı seti falanmı var bu işin bende yapmak istiyorum

canım yapman için bayamalzeme alman lazım..ben yapıp satmayı düşünüorum o yüzden aldım baya malzeme yapıp sattıkcada alıcam eksik malzemelerimi..:)

sağol cnm bende yapıp satmayı düşünüorum bakalım sipariş çıkarsa :) inşallah canım inşallah..

gül çok güzrl olmuş eline sağlık,çok zora benziyor ama becerikli kadının hali başka tabi

özlem duanı okudum canım Allah kabul etsin,bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
gül çok güzrl olmuş eline sağlık,çok zora benziyor ama becerikli kadının hali başka tabi

özlem duanı okudum canım Allah kabul etsin,bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Sağol CNm meşakkatLi biraz ama zevkli bende yapıp satcam arkadaşlara duyurulur özelden msj atabilirsiniz pastada yapcam onuda paylaşırım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…