- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.261
Birde su bebek tasima cantasini(portbebe) yanimda goturmelimiyim yoksa esim daha sonra mi gellip evden almali ?
Karli soguk bir İstanbuldan herkese merhaba :)
Benim kv problemi henuz cozumlenemedi sag olsun kocacigim beni tinlamadigi icin onun icin hersey normal ben buyutuyorum bende takmiyorum gitmiycem hamileligimin son haftalari tadini cikarmak varken kimseyle ugrasamam ....
Tecrubeli annisler size sorularim var ...
Ben hastane cantasina bebegim icin 1tane hastane cikisi
1tane yedek takim
Corap patik
Yelek
Bez
islak mendil
kalin battaniye
ince battaniye
eksik bisey varmi fazla gereksiz bisey goturmek istemiyorum..
Bence gitmişken götür portbebeyi dursun koyarsın orada dolaba. Bebek için soruyorsan sadece, tülbent olabilir yatağından yatarken üzerini örtmeye, pişik kremi de alabilirsin en baştan sürerseniz iyi olur. Bir de bak aklıma gelmişken nar al yanına tanelerinin suyunu ağzına sık azcık ilk emzirmeden önce gazı olmaz diyorlar bir yerden duymuştum at çantana ama hemşirelere gösterme. Tarak götürebilirsin belki çok karışık olursa saşçarı gerçi şapka olacak ama yine de sen bilirsin. Bir kalın battaniye daha koysan mı ki acaba ay ben galiba tüm evi taşırım doğuma giderken
Nazancim hakkinda hayirlisi olsun ayy cok heycanli :))Mrb kızlar kontrolumuz vardı biliyosunuz hersey yolunda bi sıkıntı yok biraz geri düşmüş sadece 80 gr almış 15 günde suyumuz sınırda çıktı haftaya çarşaöba yine gidip nsteye giricez hatırlat suyunuda kontrol edelim dedi endişelerimden bahsettim ozaman sezeryan öneririm dedi ama allah var hep normal üstüne konuştu ben söyledim bakalım haftaya belli olcak büyük olasılıkla 20 aralıkta sezeryan olcaz nasip yinede öpüyorum herkesi
taevet canım okuyor lohusalar çünkü tam bi ayet değil ya ondan
ben de geçen düşündüm acaba buket yağmur'un resmini koymadı mı acaba yoksa ben mi görmedim diye,en kısa zamanda bekliyoruz yağmur'u
canalarım ben çıkıyorum Allah'a emanet olun, öpüyorum sizi
nazan yarın inşallah hayırlı haberlerle gelrşsşn canım
buket Allah yardımcın olsun, inşallah göğüslerinde düzelmiştir, rabbim yağmur'a sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Karli soguk bir İstanbuldan herkese merhaba :)
Benim kv problemi henuz cozumlenemedi sag olsun kocacigim beni tinlamadigi icin onun icin hersey normal ben buyutuyorum bende takmiyorum gitmiycem hamileligimin son haftalari tadini cikarmak varken kimseyle ugrasamam ....
Tecrubeli annisler size sorularim var ...
Ben hastane cantasina bebegim icin 1tane hastane cikisi
1tane yedek takim
Corap patik
Yelek
Bez
islak mendil
kalin battaniye
ince battaniye
eksik bisey varmi fazla gereksiz bisey goturmek istemiyorum..
Birde su bebek tasima cantasini(portbebe) yanimda goturmelimiyim yoksa esim daha sonra mi gellip evden almali ?
Mrb kızlar kontrolumuz vardı biliyosunuz hersey yolunda bi sıkıntı yok biraz geri düşmüş sadece 80 gr almış 15 günde suyumuz sınırda çıktı haftaya çarşaöba yine gidip nsteye giricez hatırlat suyunuda kontrol edelim dedi endişelerimden bahsettim ozaman sezeryan öneririm dedi ama allah var hep normal üstüne konuştu ben söyledim bakalım haftaya belli olcak büyük olasılıkla 20 aralıkta sezeryan olcaz nasip yinede öpüyorum herkesi
selam kızlar nasılsınızinşallah herkes iyidir.... baakın ilk denemerlimi sizle paylaşıyorummm :)Eki Görüntüle 892289 yorumlarınızı bekliyorum :)
canım nasıl yapılıyo kolaymı seti falanmı var bu işin bende yapmak istiyorumselam kızlar nasılsınızinşallah herkes iyidir.... baakın ilk denemerlimi sizle paylaşıyorummm :)Eki Görüntüle 892289 yorumlarınızı bekliyorum :)
gül çok kabaca sormuşum nedense çok özür dilerim ellerine sağlık çok beğendim nazancım hayırlısı olsun hakkınızda bu arada özlemcik nerelerde bilgisi olan varmı tümaycım ağız mendilide al yanıan bebişin ağzını silmek için bide kalın şapka al çıkarken lazım olabilir pişik kremi bencede kullan biberon falanda al nolur nolmaz dursun meme ucun nasıl bilmiomda silikon meme ucu falan varya ondanda bulunsun bence
selam kızlar nasılsınızinşallah herkes iyidir.... baakın ilk denemerlimi sizle paylaşıyorummm :)Eki Görüntüle 892289 yorumlarınızı bekliyorum :)
canım nasıl yapılıyo kolaymı seti falanmı var bu işin bende yapmak istiyorum
ayyy Güll bunlar harika, hemen işi ticarete dök çok profesyonel olmuş , bu sitede bir bölüm var, kadınlar el emeklerini satıyor, onlar arsında böyle kurabiye falanda yapan vardı,çok beğendimmmmmmm
yavrum olursa bende yapıcam
gül çok güzrl olmuş eline sağlık,çok zora benziyor ama becerikli kadının hali başka tabi
özlem duanı okudum canım Allah kabul etsin,bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?