Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyi geceler kızlar,
ben anca bu saatlerde gelebiliyorum artık nerde o eski muhabbetler uzun uzun yazışmalar..
hey gidi günler heyyy diyesim geldi bir an((;
neysem ben bana geleyim, cumartesi 40 kişinin eşlik ettiği bir mevlüd yaptık çok şükür güzel geçti bi sıkıntımız olmadı ama ben çok yoruldum.. okadar yorulmuşluk ve kaçgündür öle mi olsun böle mi olsun derken beynim şişti bunların hepsini gezerek attım :)
eminönü turu, balık ekmek, eyüp sultan ziyereti, üsküdar gezintisi, aziz mahmud hüdayi hazretleri, hz. yüşa tepesi eh biraz da boğaz havası aldım 2 gün boyunca ve artık evimle ilgilenme zamanı.. yarın temizliğimi yapıp akşama sohbete gideceğm. perşembe günleri eski grup arkadaşlarımla toplanıp risale okıyoruz sohbet muahbbet çok gğzel geçiyor, huzur buluyorum..
Heeee şimdi siz benim karşı komşunun bebişini merak ettiğim gibi (o konu hala aydınlanmadı buarada :)) Selim'i merak ettiniz dimi?
Perşembe günleri Selime babası bakıyor.. e artık 6 aylık oldu ek gıda fln derken 4 saat memesiz durabiliyor çok şükür..
annemde bırda ona bırakıp kaçıyoruz eşimle sinemaya fln.. iyim yani buaralar manevi olarak huzurluyum..
Eşim hala tam olarak iş bulmuş değil o ayrı bir konu zaten, kaç yere görüşmeye gitti ama nasip olmadı bir türlü..
Üsküdar'da bi hocaya gittik, acaba biri bişey mi yaptı diye , basireti bağlanmış gibi çünkü..
Çok şükür ki öle bişi çıkmadı, sirkeli suyla yıkanıp, hacet namazı kılamamızı söyledi yarın onu yapacağız mübarek perşembe günü..
Rabbim işlerimizi yolunu koysun inşallah.. Ev kira olmasa hiç dert etmem valla, birlikte ne güzel de büyütüyoruz yavrumuzu ama kira olayı çok kasıyor bizi.. Hayırlısı bakalım Allahım çok büyük, vardır rızkımız bizimde elbet..
birazdan profilime resim koyacağım mevlüd resimleri ve el emeğim süslemelerim :))
Selim'inde bir kaç resmini paylaşayım belki özlemişsinizdir

Buarada ben dua listelerini okuyorum, Bircan, Zeynep, özlem okudum kızlar haberiniz ola..
söylememe gerek yok ama yinde bilin, bu gittiğim türbelerde hepinize dua ettim Allah kabul etsin..

hepinizi seviyoruz hayırlı geceler:13:

Ben bu listede kendimi göremiyorum benmi göremiyorumki acaba ama vardım listede şimdi yok ben aslında yoğummmm galiba :)))

kaç gundur gelemedım net yoktu çok merak ettim sizleri guull kurabiyeler harıkaa.. çok çok güzel olmuş ellerine sağlık inşAllah kısmet olur da Elif imin doğum gününde sipariş ederim ben inşAllahh o gunleri görürsek hayırlısıyla, kızlar elif uyuyor şu an bende biraz iş vs yapayım herkkeesiii çok öptüm çok sarılarak.. Bu arada NAZAN canım benim 20 Aralık a gün almışsınız sezeryane mi karar veriyorsun hakkında hayırlısı ne ise o olsun sizin için enn sağlıklısı nasip kısmet olsun inşAllah.. böyle düşününce vakit ne çabuk geçiyor yaa daha dün gibi senin test sonucunu bekliyorduk sende çarşıya mı ne gezmeye gitmiştiniz işe dönmemiştinn gözümüz yollarda kalmıştı.. koooosskocaaa 9 ay geçmiş

tb-fb/ tuba 16.12.2013 pazartesi sağlıklı hayırlı hamişlik ,hayırlı evlat
graphicdesigner/ yasemin 17.12.2013 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
dejavu-one/ seda 18.12.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik , tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 19.12.2013 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
didemss/ didem 20.12.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Çiğdemmm maşallah Allahım ağız tadınızı boymasın inşallah, RAbbim bol rızık versin ve tez zamanda eşine sağlam uzun süre calışabileceği bol kazançlı bir iş nasip etsin, rızık Allah'tan elbette, Rabbim Selim'in kısmetini bol bol versin

Ben bu listede kendimi göremiyorum benmi göremiyorumki acaba ama vardım listede şimdi yok ben aslında yoğummmm galiba :)))

ayyyy Nazooooo bu sefer ben de bir sorun oldu sanırım dua kurasında seninde adın vardı, ama listede yoksun halbuki yazdığıma eminim hatta dedim ki içimden inşallah nazan'ın duası doğum yapacağı güne denk gelir diye, töbeler olsun, aynısı Mearl'e de oldu, büyük bir ihtimalle farkında olmadan sildim ben sizi, çünkü listeyi yaptıktan sonra üzerinde oynama yaptık çok fazla, ekle çıkar, dua sebebini değiştir, isim değiştir falan derken bir elşın olmuş, hemen seni ekliyorum canım , ne olur kusura bakma

Sedoşum tedaviye başlamişsin hadi hayirlisi Rabbim kavuştursun guzel haberlerini bekliyoruz cok öptüm cnm
Sündüzcüm gözünü korkutmak istemem tabi zor uykusuz geceler huysuzlanmalar elimizi ayagimizi yiyo halada kendi adima degil kizim adina da cok zor kim bilir nasil zorlaniyor oda ama gecici birsey Allah seninde yardimcin olsun kuzununda
Cnm benim oncelikle cok gecmis olsun Rabbim analı babali buyutsun Rabbim yavrunla kocanla hayirli uzun huzurlu yillar gecirin insallah
Senin kiz kucuk oldugu icin sik sik emzirmaya caliş cnm en uzun 2-3 saat emzirme araligi olsun 1 saatte bi emzirirsen cok iyi olur
Her seferinde kaka olacak diye birsey yok ama genede oluyor
Sütüün yetip yetmedigini dusunuyorsan kizinin yutkunmalarindan anlayabilirsin yanaklati dolu dolu mu lik lik sesler geliyor mu bi bakiver
Birde sut icin soğan bulgur sut yapar ama gaz da yapar senden kiza gecer sutlu serbetli tatlilar ye bol su ic cay ic hosaf komposto ic cnm kizini da op yerinebende sizi cok opuyorum
Oyyyy bileydm de diyeydiiimm...Buketimi burda bir başına bırakmayaydıımm....Anamı arayıp sorayım dedim ama en sonuncu memeyi 29 yıl önce vermiş hatırlayacağını sanmam:)))
Nasilsin cnm benim
Insallah buketin saydiklarini birgun sende sayarsin biz de cevaplariz

Bedişim hayirki ugurlu olsun bebegin dogmus Rabbim anali babalı buyutsun cok öpüyorum ikinizide iyi bak kendine
Nazanim gun almissin sanirim Hayirli kolay dogumlarin olur insallah sag salim alirdin kixini kucagina

Asli tumay gul cigdem asli burcu insallah iyidinizdir kizlar

Ha bu arada burcu cnm cok gecmis oldun firsat bulup yazamadım Rabbim hayirlu saglikli evlatlar versin sabir versin

NAZANIMM (ben burcu)

seni listeye ekledim tatlım, ama hangi sırada olduğunu hatırlamadığım için, en sona yazmak zorunda kaldım, hakkını helal et canım,kusura bakma,nasıl oldu bende anlamadım

Canım maşallah Selim'e ek gıdalara geçti artık demek koca adam oldu yaa Eşinde inşallah güzel uzun ömürlü bir iş bulur en kısa zamanda ağzınızın tadı yerinde olsun önemli olan bu canım ne güzel keyfin yerinde maneviyatın güçlü hepsi olur elbet merak etme. Dediğin gibi kira boynunu büküyor insanın biz kaynanamların evindeyiz boştu orası zaten kiraya da vermiyorlardı yaşlı insanlar uğraşamazlar diye yeri de merkezde olduğundan elden de çıkarmak istemediler bari siz oturun dediler sağolsunlar kira derdimiz yok ama ileride ben kendi evimi alıp çıkmak istiyorum evim küçük 2 oda bir salon eşimde hiç istemiyor orayı bırakmayı bakalım ne olacak.

Sedoşum tedaviye başlamişsin hadi hayirlisi Rabbim kavuştursun guzel haberlerini bekliyoruz cok öptüm cnm

Canım tam başladım sayılmaz daha reglinin 21. günü 29 aralıkta yumurta baskılayıcı iğne başlıcam regl olucam tam anlamıyla o zaman başlanacak ama dr göre başladık bakalım sağol canım benim

Canım son zamanlarda kilo alması durabiliyor meraklanma demek 20 aralıkta geliyor ayy çok az kaldı yaa. Sağlıkla gelsin inşallah çok kolay bir doğum olsun hemencecik ayağa kalk, bol sütün olsun. Reglşm bitsin fetih suresi okuyayım sana da

selam kızlar nasılsınızinşallah herkes iyidir.... baakın ilk denemerlimi sizle paylaşıyorummm :)Eki Görüntüle 892289 yorumlarınızı bekliyorum :)

Maşallahhh canım ellerine sağlık çok güzeller becerikli hatunun da hali başka ben hayatta beceremem yaa şekerleri yaparım diyorum ama ona da cesaret edemiyorum yamul yumuk olur millete karşı bir de

sağol cnm biraz sabır istiyo bakalım becerebilirsem yapıp satıcam aklınızda olsun isteyen olursa..:)

sağol cnm biraz sabır istiyo bakalım becerebilirsem yapıp satıcam aklınızda olsun isteyen olursa..:)

Ben hele bir hamile kalmayı başarayım bir doğurayım da hayırlısıyla tatlım sipariş vermek kalsın geriye bak doğuracaklar sırada onlara söyle

barısozlem/ özlem 11.12.2013 çarşamba sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
tmyomr/ tümay 12.12.2013 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat

Özlemim nerelerdesin...sen yokken ben duanı okudum:)) ALLAH kabul eder İNŞALLAH...

Tümayım senin de duanı okudum İNŞALLAH sağlıkla bebeğini kucağına alır...Uykusuz gecelerinin hikayesini burda anlatırsın...

İkinize kocaman öpüyorum...Sizi seviyorum...

Mesudeeemmm canım beniiimm...ALLAH a sonsuz şükürler olsun ki çok iyiyim...Az önce bir arkadaşım bana "ben kesin güneş enerjisiyle çalışıyorum o nedenle kışın benden iş beklemeyin" yazmış:)) ben de kesin kar enerjisiyle çalışıyorum diyorum ...RABBİM dışarda çalışanların odunu kömürü olmayanların yardımcısı olsun İNŞALLAH...Benim şükrüm kışın soğuklarda tavan yapıyor...Bin şükür....Muhteşem dileğin için de sonsuz teşekkür ederim...RABBİM İNŞALLAH listede kalan tüm arkadaşlarıma nasip etsin...Hayırlısıyla elbette....

Ben hele bir hamile kalmayı başarayım bir doğurayım da hayırlısıyla tatlım sipariş vermek kalsın geriye bak doğuracaklar sırada onlara söyle

Sedoşuuuuumm sen ver siparişi..beni dinleeee...Oldu bu iş diyorum sanaaa:)))) Gülcüm sen ALLAH ın izin verise seneye Eylül ayı için Seda ya 1 kilo kurabiye notunu al...Tabi bu sadece Seda nın misafirleri için...Bi de Seda topikteki herkese 1 er kilo yollayacak...Oooo sen şimdiden başla bence:)))

Kız Sündüz bugün sana aşırı derece bir sevgi duyuyorum...Canım beniimm....Şahane insan seni...Kader arkadaşım...Kocaman öpüyorum seni...Bi de kocaman sarılıyorum....

günaydın canlar bizim 2 gündür elektrik ve internet yoktu kar dolayısıyla bugün geldi bende size koştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…