- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.281
" Allahım sen bizlere hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet "
UĞURLU TABLOMUZ
[table="width: 700, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]hamiş adaylarımız[/td]
[td]isim[/td]
[td]şehir[/td]
[td]bat[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]hamişlik isteği[/td]
[td]sorunu[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tb_fb[/td]
[td]tuba[/td]
[td]bursa[/td]
[td] 30 eylül[/td]
[td]26[/td]
[td]2009[/td]
[td]4 yıl[/td]
[td]yumoş takibi[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duamnur[/td]
[td]burcu[/td]
[td]diyarbakır[/td]
[td] .........[/td]
[td]25[/td]
[td]2010[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dejavu_one[/td]
[td]seda[/td]
[td]eskişehir[/td]
[td]5 haziran[/td]
[td]30[/td]
[td]2007[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]adet düzensizliği[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mavera49[/td]
[td]merve[/td]
[td]istanbul[/td]
[td] 29 aralık[/td]
[td]20[/td]
[td]2011[/td]
[td]5 ay[/td]
[td]geçici menopoza girip çıktı[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burju82[/td]
[td](büyük)burcu[/td]
[td]burdur[/td]
[td] 19 aralık[/td]
[td]31[/td]
[td]2008[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td] 1 normal-4 kimyasal gebelik[/td]
[td]tedavide[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sekerkiz67[/td]
[td]tuğba[/td]
[td]zonguldak[/td]
[td] 20 aralık[/td]
[td]28[/td]
[td]2008[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td] sebepsiz[/td]
[td]tüp yolunda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MARALAM[/td]
[td]Meral[/td]
[td]istanbul[/td]
[td] 4 mart [/td]
[td]33[/td]
[td]2010[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrin23[/td]
[td]merve[/td]
[td]istanbul[/td]
[td] 16 kasım[/td]
[td]24[/td]
[td]2011[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]fsh yüksekliği[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zakkumx[/td]
[td]zeynep[/td]
[td]istanbul[/td]
[td] 16 haziran[/td]
[td]30[/td]
[td]2006[/td]
[td]5 yıl[/td]
[td] sebepsiz[/td]
[td]tüpyolunda [/td]
[/tr]
[tr]
[td]bafs32[/td]
[td]ferhan[/td]
[td]hakkari[/td]
[td] .....[/td]
[td]28[/td]
[td]2005[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td] kan pıhtılaşması[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hamişler [/td]
[td]isim[/td]
[td]şehir[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]tahmini doğum[/td]
[td]atlattığı sorun[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem[/td]
[td]Özlem[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]30[/td]
[td]2009[/td]
[td]hamişik takvimi henüz yok[/td]
[td]kan pıhtılaşması[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinn07[/td]
[td]Aslı[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]27[/td]
[td]2008[/td]
[td]hamişik takvimi henüz yok[/td]
[td]endometriozis + morfoloji[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nartanesi[/td]
[td]Ayşe[/td]
[td]Almanya[/td]
[td]28[/td]
[td]2008[/td]
[td]11.06.2014[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]seybil[/td]
[td]Sibel[/td]
[td]Adana[/td]
[td]35[/td]
[td]2010[/td]
[td]12.05.2014[/td]
[td]sperm azlığı[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]btskn[/td]
[td]Bircan[/td]
[td]Erzurum[/td]
[td]30[/td]
[td]2011[/td]
[td]18.03.2014[/td]
[td]pco[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]binbirgece[/td]
[td](büyük)Gamze[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]28[/td]
[td]2007[/td]
[td]16.02.2014[/td]
[td]kan pıhtılaşması, ani antikor değişimi[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomr[/td]
[td]Tümay[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]24[/td]
[td]2009[/td]
[td]08.02.2014[/td]
[td]kan pıhtılaşması[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ASYAMCA[/td]
[td]Gülhan[/td]
[td]Adana[/td]
[td]24[/td]
[td]2011[/td]
[td]27.12.2013[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]nazan[/td]
[td]kayseri[/td]
[td]29[/td]
[td]2006[/td]
[td]29.12.2013[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner[/td]
[td]yasemin[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]30[/td]
[td]2010[/td]
[td]27.11.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet[/td]
[td]buket[/td]
[td]ankara[/td]
[td]29[/td]
[td]2008[/td]
[td]24.11.2013[/td]
[td]yumurta çatlamama[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]serap[/td]
[td]k.maraş[/td]
[td]28[/td]
[td]2011[/td]
[td]25.10.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]bdroner[/td]
[td]bedriye[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]31[/td]
[td]2008[/td]
[td]17.10.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]witchgirl01[/td]
[td]gülden[/td]
[td]ankara[/td]
[td]29[/td]
[td]2012[/td]
[td]19.10.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]delyam[/td]
[td]dilber[/td]
[td]azerbaycan[/td]
[td]25[/td]
[td]2010[/td]
[td]26.09.2013[/td]
[td]eşinde varikosel[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayatumuttur[/td]
[td]küçük gamze[/td]
[td]trabzon[/td]
[td]24[/td]
[td]2009[/td]
[td]16.09.2013[/td]
[td]1 düşüğü olmuştu[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuperz[/td]
[td]ebru[/td]
[td]adıyaman[/td]
[td]23[/td]
[td]2010[/td]
[td]27.08.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunbal[/td]
[td]sündüz[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]27[/td]
[td]2011[/td]
[td]24.08.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kevok08[/td]
[td]aylin[/td]
[td]ısparta[/td]
[td]29[/td]
[td]2011[/td]
[td]19.08.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]didemss_23[/td]
[td]didem[/td]
[td]ankara[/td]
[td]24[/td]
[td]2011[/td]
[td]02.08.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ranana[/td]
[td]mesude[/td]
[td]izmir[/td]
[td]26[/td]
[td]2012[/td]
[td]26.06.2013[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]7VerenGul[/td]
[td]gül[/td]
[td]kastamonu[/td]
[td]22[/td]
[td]2011[/td]
[td]07.06.2013 [/td]
[td]eşinde varikosel vardı[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]akyuzcigdem[/td]
[td]çiğdem[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]24[/td]
[td]2009[/td]
[td]02.06.2013[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]gul1982[/td]
[td]gül[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]29[/td]
[td]2011[/td]
[td]29.05.2013 [/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mavihayal[/td]
[td]başak[/td]
[td]edirne[/td]
[td]26[/td]
[td]2011[/td]
[td]16.05.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]aynur[/td]
[td]azerbaycan[/td]
[td]24[/td]
[td]2012[/td]
[td]17.04.2013[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose_s[/td]
[td]sibel[/td]
[td]aydın[/td]
[td]27[/td]
[td]2012[/td]
[td]17.04.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaraburcu[/td]
[td]burcu[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]24[/td]
[td]2010[/td]
[td]23.03.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]doğum yaptı [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Günde 100 tane
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
Anlamı: Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allahın yardımıyla elde edilir
"Fazileti :Bir kişi bu cümleyi söylediği anda Allahım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok itirafında bulunmaktadır.Sıkıntılı anlarında bu duayı okumaya devam edersen,Cenab-ı Allah, bu duanın hürmetine düşmüş olduğun bela ve musibetlerin,bunalım ve streslerin her türlüsünü üzerinden defeder, bunlardan seni kurtarır.
DUA LİSTEMİZ
[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için okuyoruz?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] btskn/ bircan[/td]
[td]09.12.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] zakkumx/ zeynep[/td]
[td]10.12.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] barısozlem/ özlem[/td]
[td]11.12.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomr/ tümay[/td]
[td]12.12.2013 perşembe[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ecrinnn07/ aslı[/td]
[td]13.12.2013 cuma[/td]
[/tr]
[tr]
[td] tb-fb/ tuba[/td]
[td]16.12.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı hayırlı hamişlik ,hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner/ yasemin[/td]
[td]17.12.2013 salı[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td] dejavu-one/ seda[/td]
[td]18.12.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı ve hayırlı hamilelik , tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] bdroner/ bedriye[/td]
[td]19.12.2013 perşembe[/td]
[/tr]
[tr]
[td] didemss/ didem[/td]
[td]20.12.2013 cuma[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunbal/ sündüz[/td]
[td]23.12.2013 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burju82/ burcu[/td]
[td]24.12.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] akyüzcigdem/ çiğdem[/td]
[td]25.12.2013 çarşamba[/td]
[/tr]
[tr]
[td] maralam/ Meral[/td]
[td]27.12.2013 perşembe[/td]
[/tr]
[tr]
[td] bafs32/ Ferhan[/td]
[td]28.12.2013 cuma[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı ,sağlıklı bir kardeş[/td]
[/tr]
[tr]
[td] havin123/ Kübra[/td]
[td]30.12.2013 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td] sekerkiz67/ Tuğba[/td]
[td]31.12.2013 salı[/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
..... TOPİĞİMİZDEN DUYURULAR VE HABERLER .....
***melek 2828/ NAZAN arkadaşımızın doğumu yaklaştı, rahat ve sağlıklı bir doğum yapabilmesi için "Fetih Suresi" okuyalım 1'er tane kendisine hediye edelim
***tmyomr / TÜMAY arkadaşımızın doğumu yaklaştı, rahat ve sağlıklı bir doğum yapabilmesi için "Fetih Suresi" okuyalım 1'er tane kendisine hediye edelim
*** asyamca/ GÜLHAN arkadaşımızın doğumu yaklaştı, rahat ve sağlıklı bir doğum yapabilmesi için "Fetih Suresi" okuyalım 1'er tane kendisine hediye edelim
................ .................................:
iyi geceler kızlar,
ben anca bu saatlerde gelebiliyorum artıknerde o eski muhabbetler uzun uzun yazışmalar..
hey gidi günler heyyy diyesim geldi bir an((;
neysem ben bana geleyim, cumartesi 40 kişinin eşlik ettiği bir mevlüd yaptık çok şükür güzel geçti bi sıkıntımız olmadı ama ben çok yoruldum.. okadar yorulmuşluk ve kaçgündür öle mi olsun böle mi olsun derken beynim şişti bunların hepsini gezerek attım :)
eminönü turu, balık ekmek, eyüp sultan ziyereti, üsküdar gezintisi, aziz mahmud hüdayi hazretleri, hz. yüşa tepesi eh biraz da boğaz havası aldım 2 gün boyunca ve artık evimle ilgilenme zamanı.. yarın temizliğimi yapıp akşama sohbete gideceğm. perşembe günleri eski grup arkadaşlarımla toplanıp risale okıyoruz sohbet muahbbet çok gğzel geçiyor, huzur buluyorum..
Heeee şimdi siz benim karşı komşunun bebişini merak ettiğim gibi (o konu hala aydınlanmadı buarada :)) Selim'i merak ettiniz dimi?
Perşembe günleri Selime babası bakıyor.. e artık 6 aylık oldu ek gıda fln derken 4 saat memesiz durabiliyor çok şükür..
annemde bırda ona bırakıp kaçıyoruz eşimle sinemaya fln.. iyim yani buaralar manevi olarak huzurluyum..
Eşim hala tam olarak iş bulmuş değil o ayrı bir konu zaten, kaç yere görüşmeye gitti ama nasip olmadı bir türlü..
Üsküdar'da bi hocaya gittik, acaba biri bişey mi yaptı diye , basireti bağlanmış gibi çünkü..
Çok şükür ki öle bişi çıkmadı, sirkeli suyla yıkanıp, hacet namazı kılamamızı söyledi yarın onu yapacağız mübarek perşembe günü..
Rabbim işlerimizi yolunu koysun inşallah.. Ev kira olmasa hiç dert etmem valla, birlikte ne güzel de büyütüyoruz yavrumuzu ama kira olayı çok kasıyor bizi.. Hayırlısı bakalım Allahım çok büyük, vardır rızkımız bizimde elbet..
birazdan profilime resim koyacağım mevlüd resimleri ve el emeğim süslemelerim :))
Selim'inde bir kaç resmini paylaşayım belki özlemişsinizdir
Buarada ben dua listelerini okuyorum, Bircan, Zeynep, özlem okudum kızlar haberiniz ola..
söylememe gerek yok ama yinde bilin, bu gittiğim türbelerde hepinize dua ettimAllah kabul etsin..
hepinizi seviyoruz hayırlı geceler:13:
Ben bu listede kendimi göremiyorum benmi göremiyorumki acaba ama vardım listede şimdi yok ben aslında yoğummmm galiba :)))
Sedoşum tedaviye başlamişsin hadi hayirlisi Rabbim kavuştursun guzel haberlerini bekliyoruz cok öptüm cnmKızlar dr geldim tedaviye bu ay başlayamıyorum uzun protkol yapıyor bu sefer bu reglimin 21.günü yani 29aralıkta lucrin iğne olcam regl olana kadar reglimi olunca bi hapım var rahimi hazırlamak için onu içmeye başlıcam.yani öbür reglimde tam olarak başlıcaz transferim ocak sonuna doğru olacak.tuz yasak et tavuk yumrta yasak dondurulmuşta olsa ohs riskim varmış.
Sündüzcüm gözünü korkutmak istemem tabi zor uykusuz geceler huysuzlanmalar elimizi ayagimizi yiyo halada kendi adima degil kizim adina da cok zor kim bilir nasil zorlaniyor oda ama gecici birsey Allah seninde yardimcin olsun kuzunundageç olsun güç olmasın sonu ballı olsun yılın ilk ayının süpri
zi senden olsun inş
6 ay kınasımı yaktınız betüşe diş çıkarırken zor oluyomu huyu suyu değişio diorlar endişleniyorum bizimkinin ağzının suyu akıo şıpır şıpır bi kaşınma belirtisi yok daha küçük tabi bakalım bizim dişler ne zaman çıkacak bebişlerin hayatı ne kadar zor yaaa
Cnm benim oncelikle cok gecmis olsun Rabbim analı babali buyutsun Rabbim yavrunla kocanla hayirli uzun huzurlu yillar gecirin insallahemziren annelere sorulur:
(kestane kebap acele cevap)
1)bebeğiniz kaç saattebir emmeye uyanıyo
2)kaç dakka memede duruyo
3)günde kaç kez altını açıyorsunuz?her seferinde kaka varmı?
4)memeyi boş boş çektiğini düşünüyor musunuz? süünüz yetiyor mu? mama takviyesi yapıyor musunuz?
5)süt olsun diye ne yiyip ne içiyorsuuz?
6)çocuk çok yedi rahatsız oldu diye bişey var mı?
Nasilsin cnm benimOyyyy bileydm de diyeydiiimm...Buketimi burda bir başına bırakmayaydıımm....Anamı arayıp sorayım dedim ama en sonuncu memeyi 29 yıl önce vermiş hatırlayacağını sanmam:)))
iyi geceler kızlar,
ben anca bu saatlerde gelebiliyorum artıknerde o eski muhabbetler uzun uzun yazışmalar..
hey gidi günler heyyy diyesim geldi bir an((;
neysem ben bana geleyim, cumartesi 40 kişinin eşlik ettiği bir mevlüd yaptık çok şükür güzel geçti bi sıkıntımız olmadı ama ben çok yoruldum.. okadar yorulmuşluk ve kaçgündür öle mi olsun böle mi olsun derken beynim şişti bunların hepsini gezerek attım :)
eminönü turu, balık ekmek, eyüp sultan ziyereti, üsküdar gezintisi, aziz mahmud hüdayi hazretleri, hz. yüşa tepesi eh biraz da boğaz havası aldım 2 gün boyunca ve artık evimle ilgilenme zamanı.. yarın temizliğimi yapıp akşama sohbete gideceğm. perşembe günleri eski grup arkadaşlarımla toplanıp risale okıyoruz sohbet muahbbet çok gğzel geçiyor, huzur buluyorum..
Heeee şimdi siz benim karşı komşunun bebişini merak ettiğim gibi (o konu hala aydınlanmadı buarada :)) Selim'i merak ettiniz dimi?
Perşembe günleri Selime babası bakıyor.. e artık 6 aylık oldu ek gıda fln derken 4 saat memesiz durabiliyor çok şükür..
annemde bırda ona bırakıp kaçıyoruz eşimle sinemaya fln.. iyim yani buaralar manevi olarak huzurluyum..
Eşim hala tam olarak iş bulmuş değil o ayrı bir konu zaten, kaç yere görüşmeye gitti ama nasip olmadı bir türlü..
Üsküdar'da bi hocaya gittik, acaba biri bişey mi yaptı diye , basireti bağlanmış gibi çünkü..
Çok şükür ki öle bişi çıkmadı, sirkeli suyla yıkanıp, hacet namazı kılamamızı söyledi yarın onu yapacağız mübarek perşembe günü..
Rabbim işlerimizi yolunu koysun inşallah.. Ev kira olmasa hiç dert etmem valla, birlikte ne güzel de büyütüyoruz yavrumuzu ama kira olayı çok kasıyor bizi.. Hayırlısı bakalım Allahım çok büyük, vardır rızkımız bizimde elbet..
birazdan profilime resim koyacağım mevlüd resimleri ve el emeğim süslemelerim :))
Selim'inde bir kaç resmini paylaşayım belki özlemişsinizdir
Buarada ben dua listelerini okuyorum, Bircan, Zeynep, özlem okudum kızlar haberiniz ola..
söylememe gerek yok ama yinde bilin, bu gittiğim türbelerde hepinize dua ettimAllah kabul etsin..
hepinizi seviyoruz hayırlı geceler:13:
Sedoşum tedaviye başlamişsin hadi hayirlisi Rabbim kavuştursun guzel haberlerini bekliyoruz cok öptüm cnm
Mrb kızlar kontrolumuz vardı biliyosunuz hersey yolunda bi sıkıntı yok biraz geri düşmüş sadece 80 gr almış 15 günde suyumuz sınırda çıktı haftaya çarşaöba yine gidip nsteye giricez hatırlat suyunuda kontrol edelim dedi endişelerimden bahsettim ozaman sezeryan öneririm dedi ama allah var hep normal üstüne konuştu ben söyledim bakalım haftaya belli olcak büyük olasılıkla 20 aralıkta sezeryan olcaz nasip yinede öpüyorum herkesi
selam kızlar nasılsınızinşallah herkes iyidir.... baakın ilk denemerlimi sizle paylaşıyorummm :)Eki Görüntüle 892289 yorumlarınızı bekliyorum :)
sağol cnm biraz sabır istiyo bakalım becerebilirsem yapıp satıcam aklınızda olsun isteyen olursa..:)canım maşallah selim'e ek gıdalara geçti artık demek koca adam oldu yaaEşinde inşallah güzel uzun ömürlü bir iş bulur en kısa zamanda ağzınızın tadı yerinde olsun önemli olan bu canım ne güzel keyfin yerinde maneviyatın güçlü hepsi olur elbet merak etme. Dediğin gibi kira boynunu büküyor insanın biz kaynanamların evindeyiz boştu orası zaten kiraya da vermiyorlardı yaşlı insanlar uğraşamazlar diye yeri de merkezde olduğundan elden de çıkarmak istemediler bari siz oturun dediler sağolsunlar kira derdimiz yok ama ileride ben kendi evimi alıp çıkmak istiyorum evim küçük 2 oda bir salon eşimde hiç istemiyor orayı bırakmayı bakalım ne olacak.
Canım tam başladım sayılmaz daha reglinin 21. Günü 29 aralıkta yumurta baskılayıcı iğne başlıcam regl olucam tam anlamıyla o zaman başlanacak ama dr göre başladık bakalım sağol canım benim
Canım son zamanlarda kilo alması durabiliyor meraklanma demek 20 aralıkta geliyor ayy çok az kaldı yaa. Sağlıkla gelsin inşallah çok kolay bir doğum olsun hemencecik ayağa kalk, bol sütün olsun.Reglşm bitsin fetih suresi okuyayım sana da
Maşallahhh canım ellerine sağlık çok güzeller becerikli hatunun da hali başka ben hayatta beceremem yaa şekerleri yaparım diyorum ama ona da cesaret edemiyorum yamul yumuk olur millete karşı bir de
sağol cnm biraz sabır istiyo bakalım becerebilirsem yapıp satıcam aklınızda olsun isteyen olursa..:)
Sedoşum tedaviye başlamişsin hadi hayirlisi Rabbim kavuştursun guzel haberlerini bekliyoruz cok öptüm cnm
Sündüzcüm gözünü korkutmak istemem tabi zor uykusuz geceler huysuzlanmalar elimizi ayagimizi yiyo halada kendi adima degil kizim adina da cok zor kim bilir nasil zorlaniyor oda ama gecici birsey Allah seninde yardimcin olsun kuzununda
Cnm benim oncelikle cok gecmis olsun Rabbim analı babali buyutsun Rabbim yavrunla kocanla hayirli uzun huzurlu yillar gecirin insallah
Senin kiz kucuk oldugu icin sik sik emzirmaya caliş cnm en uzun 2-3 saat emzirme araligi olsun 1 saatte bi emzirirsen cok iyi olur
Her seferinde kaka olacak diye birsey yok ama genede oluyor
Sütüün yetip yetmedigini dusunuyorsan kizinin yutkunmalarindan anlayabilirsin yanaklati dolu dolu mu lik lik sesler geliyor mu bi bakiver
Birde sut icin soğan bulgur sut yapar ama gaz da yapar senden kiza gecer sutlu serbetli tatlilar ye bol su ic cay ic hosaf komposto ic cnm kizini da op yerinebende sizi cok opuyorum
Nasilsin cnm benim
Insallah buketin saydiklarini birgun sende sayarsin biz de cevaplariz
Bedişim hayirki ugurlu olsun bebegin dogmus Rabbim anali babalı buyutsun cok öpüyorum ikinizide iyi bak kendine
Nazanim gun almissin sanirim Hayirli kolay dogumlarin olur insallah sag salim alirdin kixini kucagina
Asli tumay gul cigdem asli burcu insallah iyidinizdir kizlar
Ha bu arada burcu cnm cok gecmis oldun firsat bulup yazamadım Rabbim hayirlu saglikli evlatlar versin sabir versin
sağol cnm biraz sabır istiyo bakalım becerebilirsem yapıp satıcam aklınızda olsun isteyen olursa..:)
Ben hele bir hamile kalmayı başarayım bir doğurayım da hayırlısıyla tatlım sipariş vermek kalsın geriye bak doğuracaklar sırada onlara söyle
bunlarda bugünün mahsülleri :)Eki Görüntüle 893244
inşallah canım inşallah...Ben hele bir hamile kalmayı başarayım bir doğurayım da hayırlısıyla tatlım sipariş vermek kalsın geriye bak doğuracaklar sırada onlara söyle
Gülcüm inanılmaz başarılı buldum çalışmalarını...Aklımdasın...Emeğine sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?