Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlarrrr meraba biz geldikkkk :))) bugün hastaneye gittik 2 li tarama için kan verdik bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah bide bebişleri gördük bebişlerim birbirlerine dönük durumdalardı çok komiklerdi başarabilirsem foto yüklücem :) haftaya çarşamba sonuçlar için gidicez hastaneye :)
Kızlar 3 gündür oturamıyorum kalkamıyorum hemoroid yüzünden çok fenalardayım bugün doktora sordum genel cerrahiye yolladı:18: yada krem veriyim ama gitmeni öneririm dedi bende artistlik yaptım kremi yazma giderim dedim ama gidemiceme karar verdim ama canım da çok fena yanıyo ilk kez böyle bişey yaşıyorum (

Eklentiler

• $111.webp
    11 KB · Görüntüleme: 50

canım çok tatlılar maşallah..İnşallah sonuçlarınız da tertemiz çıkar...

Aslımm maşallah ikizlerine çok tatlılar buradan bile belli oluyor doğunca nasıl tatlış olurlar kimbilir Allah nazarlardan saklasın ikisi de sağlıkla doğsunlar inşallah sonuçlarında temiz çıkacak. Hemeroid bende de var arada tutar gebeyken azıyormuş bende naparım bilmem ayy hamile kaldım da hemeroid düşünmem kaldı benim dee

Meralim moral kaynağım benim. Kız sen beni gaz getiriyorsun he var senin bir bildiğin böyle konuşuyorsun ama hamile olursam söyleyeceksin biliyorum. Bana moral vermen bile yeterli gerisi Allah'a kalmış canım benim ama biliyorsun ki bu sefer daha istekli daha ne yaptığımı bilir halde ve rahatımm. Bugünlerimize şükür. Hem ne belli senden güzel haberlerde gelebilir. Arkadaşının dediği gibi bende güneş enerjisiyle çalışıyorum kışı hiç sevmem kış bebeği olmama rağmen o kasvetli hava bana iyi gelmez pek ruhuma filan ama iyi bu aralar ruh durumum bir de uyku istemese canımm Ben gebe kalayım topikteki herkese yollarım şekerlerimden ne demek

Canımm hayırlı sonuçlar alırsın inş. Ayy hemeroit zor valla ama sabret kuzum ilk 3 ay sıkıntı çekiosun sonra düzeliyo allahın izni ile
canımm öevlütünüz hayırlı vede ugurlu olsun rabbim eşininde yatdımcısı olsun inş iyi bir iş bulur dualatın içinde allah razı olsun canımm

Evet bediş bakalım o güne kadar kendiliginden gelmezse kuzucuk ama endişelerim var hala çok kararsızım yanımda olsan sana okadar çok soru sorardımki kovardın beni :)
Ne kusuru bebegim ilk listede vardım çok net hatırlıyorum ama sonra kaybolmuşum :)
NAZANIMM (ben burcu)

seni listeye ekledim tatlım, ama hangi sırada olduğunu hatırlamadığım için, en sona yazmak zorunda kaldım, hakkını helal et canım,kusura bakma,nasıl oldu bende anlamadım
Saçmalama burcu helali hoş olsunnn olur böyle seyler
Evet sedoşş allahrazı olsun inş.
bunlarda bugünün mahsülleri :)Eki Görüntüle 893244
Çok çok çok güzeller canım çekti güllll

Saol mesudem dualara ihtiyacım varr betüşü öp benim için

Ay bugun rvi temizledim bu temizlik ne nankörya her taraf toz olmuş gene neyse bugun oturarak yaptım fazla yorulmadım ev mis gibi çamaşır suyu kokuyo ohhhhhh

TÜMAY canım tespihini çektim, Rabbim bu sefer evladını sağsalim kucağına alsin, sağlıkla upuzun bir ömrü olsun veeee kaynanasına gitmesin kendi evinde kalsın annesiyle diye dua ettim kızzzzz :)

TÜMAY canım tespihini çektim, Rabbim bu sefer evladını sağsalim kucağına alsin, sağlıkla upuzun bir ömrü olsun veeee kaynanasına gitmesin kendi evinde kalsın annesiyle diye dua ettim kızzzzz :)

Canim benim agzina yuregine saglik Rabbim en kisa zamanda o guzel yuzunu gukdursun balim.

kızlar selam geçmişi okuyamadım hiç direk girdim topiğe. biliyorsunuz bir yandan ev topluyorum... yani sen otur otur tam kışın ortasında, tam bebeğin yeni doğduğunda taşın, akla bakın yani!!!
bugün stresliyim ayrıca süt meselesi beni sinir ediyor, herşeyi yiyorum içiyorum yok anam yok, artıramıyorum. öğleden sonra sütüm tükeniyor.. mama vermemek istiyorum tabiki herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama olmayınca olmuyor mu ne... şu alkolsüz malt içeceklerinden bile içiyorum, günde 4 kere humana çay içiyorum bol bol su içiyorum vs vs vs... vucut yapmayınca yapmıyor. deminden beri internette araştırıyorum ve bazı yazılar benim içimi rahatlattı bebeğim sürekli ağlıyor doymuyor vs diye bu sefer çocuğa kızıyorum baktım ki yani aramızdaki ilişki süte bağlı sanki gibi öyle didişir olduk. artık önce emziricem baktımki süt bitti doymadı vs ne onu üzücem ne kendimi suçlu hissedip bu sefer stres yapmıycam. onun ihtiyacı olan benim sütüme ne kadar ihtiyacı varsa sevgime şefkatime de ihtiyacı var. o yüzden sinirlerimi yıpratmam gerekiyor ki bebeğime bu ruhsal ihtiyaçlarını verebileyim. biraz serbest bırakıcam belki stres yapmayınca sütte artar.
işte benden böyle haberler...

Slm arkdslr bende yenym cook guzel bi syfa 3yillik evliyim benide unutmayn dualarnda

hoşgeldin canım burası gerçekten çok güzel,herkes birbirine dua ediyor,ben se burayı bulmadan önce kaç topik gezmiştim ama kendimi hiçbirine ait hissedememiştim ama buradaki arkadaşların hepsi birbirinden samimi ve tabi ki çok bereketli bir topik inş sen de burada bebeğine kavuşursun

maşallah senin bebeklerine çok tatlılar,inş sonuçlarında çook güzrl çıkar

tümay duanı okudum,Allah bebeğini sağsalim kucağına alnayı nasip etdin inş

kızlar burcu'nun gazına gelip lemyelide bsşladım,bana yardım eder misiniz

TÜMAY bebekim FETİH sureni okudum..hayırlı sağlıklı kolay bir doğum olsun inşallah, evladını sağsalim sağlıklı bir şekilde kucağına al, ömrü çok uzun, çok sağlıklı, çok başarılı, çok mutlu ve huzurlu olsun kızının...hep çok uslu ve çok akıllı olsun, iyi okullar kazansın, ailesine vatanına hayırlı bir evlat olsun ve rabbim sana onun acısını hiç bir zaman göstermesin

DUYURU

FB_TUBA canımız balımız 70.000 adet lem yelid'e başladı..hayırlı sağlıklı bir evladı olması için okuyoruz..haydi dombişlerrr destek verelim..siz önce çekin, çektiğiniz adeti sonradan yazarsınız..bol bereketli olsun

Tubişim 1000 adet lemyelid çektim allah kabul etsin inş. Devam edicem inş.

YASEMİN bebeğim dışardan konuşmak kolay, ama benim 2 arkadaşımda da hiç süt yoktu, yani sıfır süt, mecburen mama yedi bebekelri ve maşallah şimdi çok sağlıklılar, sen mecbur kalırsan, mamayı ver kalbini ferah tut kuzum..artık mamalar daha sıkı denetimden geciyor, gıda sektötü daha öenmsiyor mamaları, tabiki bana konuşması kolay.bu arda Allah kolaylık versin, evet kışın macera oldu ama olsun taşınma bitince faydasını anlayacaksın ,yardım edenin çok olur inşallah

TUBA canım lem yelidin hayılrı olsun bende hemen başlıyorum çektikçe sayıyı toplu yazdırırım Rabbim hayılrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana bu duamızda vesile olsun

BEDRİYEM kuzum iyi olmanıza çok sevindim ,maşallah Elif'de uyuyor sana iş yapmaya fırsat veriyor artık demek ki , maşallah kuzuma,ikinizide çok çok kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun

ASLI oyy bu kardeşler birbirine çok düşkün ya, maşallah onlara yerim ben onları, RAbbim kısmetlerini bol versin inşallah

NAZANIMev temizlemişsin, bu sefer kızmıyorum, vakit doldurman için iyi fikir, tabiki kendini yormayarak..artık Eslem'in herşeyi de hazırdır, haydi ya Allah , bu arada hangi hast doğum yapacaksın?

GÜL canım benim kurabiyelerine bayıldım, son yaptıklarında harika ,inşallah Rabbim senden sipariş vermeyi nasip eder bana, parsını falanda belirle sen, hatta facebook hesabı al kendine ordanda reklemını yap, ne yaparsan internet üzerinden olur kuzum ,Allh bol bereket versin bol satış olsun inşallah

MESUDEcanım vaktin olursa daha sık uğra tatlım ,yokluğun hissediliyor

BURCUadaşım bu soğukta elektrik olmadan nasıl oturdunuz siz?? hele ki karda var, anammm, Allah yardımcınız olsun

Tubişim 1000 adet lemyelid çektim allah kabul etsin inş. Devam edicem inş.

çok sağol canım Allah razı olsun

başladım valla ama çok zor okunuyor inş güzelce okuyabilirim

Hüma da yapıcam inş. Burcu Canım cahit bey doktorum belki duymuşsundur

bizim sülale hüma'da doğurdu kızz, son dönem gençler, cahit bey'i duymadım tatlım, ama benim akrabalardan kime sorsam kesin bilir, ayy karda kışta doğuma gidicen, sağsalim gidin dönün evinize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…