- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.321
çok sağol canım Allah razı olsun
başladım valla ama çok zor okunuyor inş güzelce okuyabilirim
Aminnn burcucum inş. Kesin tanırlarbizim sülale hüma'da doğurdu kızz, son dönem gençler, cahit bey'i duymadım tatlım, ama benim akrabalardan kime sorsam kesin bilir, ayy karda kışta doğuma gidicen, sağsalim gidin dönün evinize inşallah
okuşnur tatlım, ağzın alışır, biz burda kaç kişiye okuduk oooooo :))))
ayyy canım benim yollıyım sana :)Canımm hayırlı sonuçlar alırsın inş. Ayy hemeroit zor valla ama sabret kuzum ilk 3 ay sıkıntı çekiosun sonra düzeliyo allahın izni ile
canımm öevlütünüz hayırlı vede ugurlu olsun rabbim eşininde yatdımcısı olsun inş iyi bir iş bulur dualatın içinde allah razı olsun canımm
Evet bediş bakalım o güne kadar kendiliginden gelmezse kuzucuk ama endişelerim var hala çok kararsızım yanımda olsan sana okadar çok soru sorardımki kovardın beni :)
Ne kusuru bebegim ilk listede vardım çok net hatırlıyorum ama sonra kaybolmuşum :)
Saçmalama burcu helali hoş olsunnn olur böyle seyler
Evet sedoşş allahrazı olsun inş.
Çok çok çok güzeller canım çekti güllll
Saol mesudem dualara ihtiyacım varr betüşü öp benim için
canım bende okudukça yazarımm...DUYURU
FB_TUBA canımız balımız 70.000 adet lem yelid'e başladı..hayırlı sağlıklı bir evladı olması için okuyoruz..haydi dombişlerrr destek verelim..siz önce çekin, çektiğiniz adeti sonradan yazarsınız..bol bereketli olsun
tatlım inşallahhh o günleride görürüzzz GÜLÜMSETEN TATLAR FACE GRUBUM BEKLERİM CANIM BUGÜN AÇTIM :)YASEMİN bebeğim dışardan konuşmak kolay, ama benim 2 arkadaşımda da hiç süt yoktu, yani sıfır süt, mecburen mama yedi bebekelri ve maşallah şimdi çok sağlıklılar, sen mecbur kalırsan, mamayı ver kalbini ferah tut kuzum..artık mamalar daha sıkı denetimden geciyor, gıda sektötü daha öenmsiyor mamaları, tabiki bana konuşması kolay.bu arda Allah kolaylık versin, evet kışın macera oldu ama olsun taşınma bitince faydasını anlayacaksın ,yardım edenin çok olur inşallah
TUBA canım lem yelidin hayılrı olsun bende hemen başlıyorum çektikçe sayıyı toplu yazdırırım Rabbim hayılrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana bu duamızda vesile olsun
BEDRİYEM kuzum iyi olmanıza çok sevindim ,maşallah Elif'de uyuyor sana iş yapmaya fırsat veriyor artık demek ki , maşallah kuzuma,ikinizide çok çok kocaman öpüyorum Allah'a emanet olun
ASLI oyy bu kardeşler birbirine çok düşkün ya, maşallah onlara yerim ben onları, RAbbim kısmetlerini bol versin inşallah
NAZANIMev temizlemişsin, bu sefer kızmıyorum, vakit doldurman için iyi fikir, tabiki kendini yormayarak..artık Eslem'in herşeyi de hazırdır, haydi ya Allah , bu arada hangi hast doğum yapacaksın?
GÜL canım benim kurabiyelerine bayıldım, son yaptıklarında harika ,inşallah Rabbim senden sipariş vermeyi nasip eder bana, parsını falanda belirle sen, hatta facebook hesabı al kendine ordanda reklemını yap, ne yaparsan internet üzerinden olur kuzum ,Allh bol bereket versin bol satış olsun inşallah
MESUDEcanım vaktin olursa daha sık uğra tatlım ,yokluğun hissediliyor
BURCUadaşım bu soğukta elektrik olmadan nasıl oturdunuz siz?? hele ki karda var, anammm, Allah yardımcınız olsun
emziren annelere sorulur:
(kestane kebap acele cevap)
1)bebeğiniz kaç saattebir emmeye uyanıyo
2)kaç dakka memede duruyo
3)günde kaç kez altını açıyorsunuz?her seferinde kaka varmı?
4)memeyi boş boş çektiğini düşünüyor musunuz? süünüz yetiyor mu? mama takviyesi yapıyor musunuz?
5)süt olsun diye ne yiyip ne içiyorsuuz?
6)çocuk çok yedi rahatsız oldu diye bişey var mı?
kızlar lem yelid çekiyoruz demişsiniz sadece lem yelid diyip tesbih gibi mi çekicez ihlas süresini okuyarak tesbih gibi mi çekicez
ayy cok utandımKız Sündüz bugün sana aşırı derece bir sevgi duyuyorum...Canım beniimm....Şahane insan seni...Kader arkadaşım...Kocaman öpüyorum seni...Bi de kocaman sarılıyorum....
Arkadaşlarım Öncelikle Hepiniz Hoşgeldiniz...
Bu topiğin açılış şeklini anlatmak istiyorum öncelikle ;
Yazdım topiğin adını filan, tabloyu ekledim. sonra dedimki niyet ettim bakın ;
"Allahım bu topiğe girecek olan tüm arkadaşlarımın ve benim üzerimde nazar varsa, ağırlık varsa, sıkıntı varsa, hastalık varsa, her ne kötü şey varsa sen onları üzerimizden al, hepimizin yüzünü güldür inşallah dedim. ve önce nazar dualarını okudum hepimize, sonra açtım Kuran-ı Kerim'i, Allahım hayırlısıyla sen bizim göbüşlerimizi fethet ve bizi gönlümüzdeki isteklere kavuştur hayırlısıyla dedim, ve birde o uzun bebek duamı ettim, üstüne birde "Fetih Suresi" okudum. Bismillahirrahmanirrahim dedim ve konu aç butonuna tıkladım.
inşallah çok uğurlu çok hayırlı bir topik olur arkadaşlar, çok yürekten dua ettim, benim duam sizinkilerle birleşecek ve hepimiz gönlümüzdeki hayırlı isteklere kavuşacağız inşallah.
Slm bayanlar aranza 2gun katilali bu cuma hurmetine birbirimize cokk dua edelim 3 yyillikevliyim bebs hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?