Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bizim sülale hüma'da doğurdu kızz, son dönem gençler, cahit bey'i duymadım tatlım, ama benim akrabalardan kime sorsam kesin bilir, ayy karda kışta doğuma gidicen, sağsalim gidin dönün evinize inşallah
Aminnn burcucum inş. Kesin tanırlar
okuşnur tatlım, ağzın alışır, biz burda kaç kişiye okuduk oooooo :))))

Dil dolaşıyo ama biraz ama okunuyo

ayyy canım benim yollıyım sana :)
canım bende okudukça yazarımm...
tatlım inşallahhh o günleride görürüzzz GÜLÜMSETEN TATLAR FACE GRUBUM BEKLERİM CANIM BUGÜN AÇTIM :)

1-hemşire 3 saati gecmesin dedi ben ilk zamanlar yarım saat 1 saat ne zaman olduysa emzirdim şu anda doktor 2 saate çıkar emzirmeyi dedi ama ben hala saat başı 1,5 saatde bir emziriyorum

2-bazen 5 dk bazen 15-bazen yarım saat..
3-günde 4,5,6 kez açıyorum bttaniye örtüp havalandırıyorum gunde 3,4 kez 20 dk gibi açık duruyor..kakayı bazen 2 bazen 1 bazen 3 kez yapıyor ben gece altını açmıyorum ilk zamanlarda açyordum doktorlar eger kaka yoksa açılmaz dediler sabah uyanınca açıyorumm
4-süt yetmedigi anlar oluyor sanırım o zaman zaten zınk diye uyanıyor çocuk ac oldugunu belli ediyor elif şu an acıkınca battaniye çarşaf ne bulursa emiyor yavrum..mama su an yok bizde
5-süt olsun diye sıvı olarak sadece su içiyorum.. humana aralarda, rezene çayını gaz olmasın diye içiyorum.. kuru incir ve helva yiyorum..
6-var maalesef karnı şişiyor..

BURCUMMMM yok be kuzum elif sağolsun kendine çok baktırıyor geceleri saat başı ayaktayız gunduz ya kucagıma gelıcek ya da ben ona bişeyler anlatıcam saat 15 den sonra sürekli kucakta olucak inan parmaklarım uyuşuyor taşımaktan kucağımda ne akşam yemeği yapabiliyorum ne kendim yemek yiyebiliyorum ama sureklı gelıp de sıze şikayet eder gibi utanır oldum çok şükür büyük ölçüde gaz sancılarının önüne geçildi ya canı acımıyor yaa bunlar da huysuzlukları olsun sağlıklı olsunda hayırlısıyla bu durumlarda inşAllah yoluna girer diye umut ediyorum inşAllah..

TUMAY eşine bence de ki kvlere gitmek isterimtabi ama benim ağrılarım vs oluyor yatmaya çekinirim böyle bi dönemde evimden uzakta olmıyım de hele lohusalıgımı kendı annemle geçireyşm bizim topikteki arkadaş var o diyor ki lohusalıkta tum gergınlıkler yasanan sıkıntılar ortaya cıkıyor kendımızle ılgılı de kvyi öyle bi anıma denk gelıpte kırıp etmek ıstemem annemle tek kalayım ben mumkunse de..

kızlar lem yelid çekiyoruz demişsiniz sadece lem yelid diyip tesbih gibi mi çekicez ihlas süresini okuyarak tesbih gibi mi çekicez

kızlar lem yelid çekiyoruz demişsiniz sadece lem yelid diyip tesbih gibi mi çekicez ihlas süresini okuyarak tesbih gibi mi çekicez

Biz sadece lemyelid çekiyorux tesbih gibi ihlası tuba arkadaşımız okudu başlattı lemyelid çekip tuba arkadaşımıza bagışlıyoruz bebek için okuyoruz

Kız Sündüz bugün sana aşırı derece bir sevgi duyuyorum...Canım beniimm....Şahane insan seni...Kader arkadaşım...Kocaman öpüyorum seni...Bi de kocaman sarılıyorum....
ayy cok utandım çokkk teskkür ederim canım sevgimiz karşılıklı senden ve burcudan bi enerji alıomki çookkk pozitifff kader arkadaşım ben hamil eolduğumu 13 aralıkta öğrenmiştim tam 1 yıl olmuş nerden nereye kuzucuğum minik elleriyle dokunuyo yanklarına ( yanaklara bayılıyo mıncıklayıp bırakıyoo :) ) bende kocaman öpüyorum sevgiyle aşkla huzurla kal tatlı uykular

yasemincim napıcan olmayınca olmuyo bek ben artık oluruna bıtraktım beni emmiyo bile nasıl özledim emmesini emzirmek çok güzel bi duyguymuş memeyi verince ısırıo bırakıo mamasını içmesine bile razıyım bazen onu bile içmek istemio aslıcım miniklerin çokk tatlı maşallah allahım tam zamanlı doğurmayı nasip etsin canım çiğdemcim allahım kabul etsin selimcik çokk tatlı maşallah bedişim inş elifcik dahada rahatlar oyun halısı varmı sizde gerçektem kurtarıcı yatıom kendi kendine oynuyo oyalanıyo 1 2 aydır kullanıoz çok memnunum meudecim hayırlısı diorum yasıcez görücez bugünümüze şükür tubacım hayırlı olsun okudukça yazarım inş hepinizi öpüyom ii geceler tatlı rüyalar

Yaseminciğim süt yok diye kendini yıpratma dediğin gibi bebeğine de yansır gerginliğin bu sefer o da gergin olur. Ana kız ilişkiniz süte bağlı değil şimdi daha bebek olduğu için sana sevgisini gösteremediği için tek buluşma noktanız o meme ama biraz büyüsün hep senin yanında olmak isteyecek hep sana sarılacak dibinden ayrılmayacak bu seferde kızım bir bırak yakamı diyeceksin bak gör. Süt yetmiyorsa mutlaka mama takviyesi yap korkma mamadan canım doyması önemli sonuçta inan olmayınca olmuyor ne yapsan fayda etmiyor yani böyle kabullenmek lazım öyle böyle büyüyecek bu bebeler.

Tubacım benim regl bitti yeni daha bu akşam temizlenicem başlıcam lem yelidine tabi daha eski dua listesi var akşam onu okurum bi bitiririm sana geçerim cuma akşamı nasılsa yarın tatil haftasonu da okurum toptan sayı yazarım okudukça hayırlı olsun inşallah vesile olsun tatlımm

Slm bayanlar aranza 2gun katilali bu cuma hurmetine birbirimize cokk dua edelim 3 yyillikevliyim bebs hala yok

Aslı Canım duanı okdum, ikizlerin sağlıkla doğsun, sağsalim eline gelsinler, 9 ay boyunca sağlıkla güzellikle büyüsünler, çok akıllı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Slm bayanlar aranza 2gun katilali bu cuma hurmetine birbirimize cokk dua edelim 3 yyillikevliyim bebs hala yok

Aramıza hoşgeldin bize kendini tanıtirmisin, yaşın, yaşadıgın yer, varsa sorunun ne, taniyalım kaybaşalım, 1. Sayfadaki dua listemizi incele, orda birbirimize dua ediyoruz, herkese sırayla dua ediliyor, yani sen bize, biz sana, oraya katılmak istersen seni eklerim fakat ufak bir açıklama yapmak isterim: şimdi senin gibi gönlü güzel arkadaşlarımız geliyor, dua listesine kendini yazdıriyor, sonra bir daha asla topiğe gelmiyor, biz ona duamızı ediyoruz, o listedki hiç kimseye dua etmiyor ve herkesin hakkına giriyor, listeyide ben hazırladığım için buna ben sebep oluyorum, bütün bu şartlar altında , hergün düzenli dua edeceksen ve düzenli gelip duanı ettim arkadşım diye yazacaksan seni eklerim, sakın yalnış anlama, bu durumla çok karşılaştım, niyetim kötü degil, umarım kendimi anlatabilmişimdir, sevgiler

dualarınızı okudum canlar bebişleriniz sağlıkla sıhhatle zamanında doğsunlar inş vatane millete aşlesine hayırlı evlatar olsunlar aslıcım ikizler anne karnında birbirlerini farkediolarmış birbirlerine dokunmaya çalışıyorlarmış canlarım benim rabbim nelere kadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…