Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın hayırlı bereketli cumalar
Tümay sezeryan için gün aldın mı

Yok canim benim dogum isi biraz muallakta simdiye kadar 35.haftada alirim diyordu gecen hafta gittigimde boyle gelisimi iyi giderse 37.haftaya kadar beklerim diyor ama ben cok korkuyorum 24 unde kontrolum var acik acik konusucam korkularimi anlaticam bakalim ne diyecek..

Kuzum haklısın inş. Hersey yolu da gider o haftaya kadar kalur sag saglim gelir kuzucugun

Evet farketmezler mi canım aynı karını paylaşıyorlar bir de bir video vardı haberlerde hep gösterdi sosyal medyada filan. Bebekler doğduktan sonra yıkıyorlar böyle büyül lavabo gibi birşeyin içine koyuyorlar yukarıdan su akıyor yüzlerine içi de su dolu ikiz bebişler birbirlerine sarılıyor aynı anne karnında hissediyorlar kendilerini sudan dolayı çok güzeldi ama gözleri de kapalı tamamen adapte olmuş dünyadan kopmuş ve inanılmaz rahatlardı aynı anne karnında gibiydiler

Canım en iyisini doktorun bilir gelişimleri iyiyse anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi canım gelişimleri için anne karnı çok daha ideal risk görse bekletmez zaten ama sen aklındakileri söyle tabi hayırlısı olsun inşallah..

Bizim için iyi dileklerde bulunmuşsunuz çokkk teşekkür ederiz bebeişlerimin teyzeleri :))) bide bugün benim dua günümmüş Allah hepinizden razı olsunnn
Tuba canımmm Lem yelide başlamışsın elimden geldiğince sana yardım edicem canımcımmm haberdar ederimm
Yasommm üzme kendini gelmiyosa yapacak bişe yoktur yani sen elinden gelen herşeyi yapmışsın üzülme
Özlemmmmm nerelerdesinnn göremiyorum seni iş yerin çokmu yoğun???

Son düzenleme:
evet ya o videoyu gördüm canlarım benim nasılda masumlar öylece sarılıolar birbirlerine
hayırlısıyla doğsun inş ama nekadar kalırsa o kadar iiolur ama drunla beraber karar vermelisiniz

Doktoruma cok guveniyorum canim once Rabbime sonrada doktoruma emanetiz ...Ama ister istemez korkuyorum ...

geç

mişi okumadığın belli bende aynı şeyden şikayetçiyim..bediş cevap vermiş sağolsun

sağol canım..ben gece 11 ve saat 1 gibi mama veriyorum..gece olunca sütüm bitiyo gibi geliyo.uyuyunca toparlıyo..ondan sonrakilerde emziriyorum..bizimki bazen gecee kaka yapmış oluyo..çok kakalı benimki..her seferinde yapmış oluyo az çok..açıyorum valla..pazar günü 1 aylık olacak..3 .paket bezi bugün açtım..:))

ecrinnn07/ aslı 13.12.2013 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat

Sevgi dolu ikizlerin güzel annesiii...küçük kardeşim beniiimm...Duanı okudum...RABBİM evlatlarına hayırlısı ile sağlıkla kavuşmanı nasip etsin İNŞALLAH...RABBİM sana da sağlık versin hemeroidinle ilgili biran önce şifa bul İNŞALLAH...

tuba ya lem yelid mi çekiyoruz hiç demiyonuz da hee.. devam mı kısmetse bende okuyacagım, bitmedi di mi

bediş daha yeni başladık daha çoookk var

Hayirli nurlu bol duali cumalar ....
Tubacim senin icin 1000tane lem yelid okudum.
çok sağol canım,ben de senin tesbihini okudum,hayrlı kolay doğum nasip etsin bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz hep beraber inş

Tubacım 2000 adet lemyelid çektim allah kabul etsin

canım çok teşekkür ederim Allah sana çok kolay bir doğum nasip etsin,bebebiğne sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inş

tubacım bende 1000 tane LEM YELİD çektim RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH..

Allah razı olsun,Allah fatih emir'e hayırlı uzun ömür versin, maddi ve manevi bütün sıkıntılarınızı gidersin inş

Kızlar süt için dere otu cekmişinşz
Çekirdekli beyaz üzüm yicekmişiniz
Kuru inciri kaynatıp suyunu içiceksiniz
Sodada aynı şekilde süt artıyormuş
Aynı zamanda haşlanmış mısırda süt artırıyomuş
Bebegi gazlı olankar baharattan uzak durcaklarmış rezene çayı içicekmiş anne adnan saraçoğlu anlattı

NAZAN,TÜMAY ve GÜLHAN kızlar fetih surelerinizi okudum,Allah kolay doğum nasip etsin

bugün aslı'nın dua günüymüş ben yanlışlıkla tümay'a okumuşum şimdi aslı için okuyacağım

Slm benide unutmayiniz 3yillik evliyim 2yildr cabalyrz ama yok 1asilamm negatif ama insallh pozitif olacak bi gun biliyorm sabrla bekliyrm benide unytmayn dualarnzda

NAZAN,TÜMAY ve GÜLHAN kızlar fetih surelerinizi okudum,Allah kolay doğum nasip etsin

bugün aslı'nın dua günüymüş ben yanlışlıkla tümay'a okumuşum şimdi aslı için okuyacağım

Agzina yuregine saglik canim. Benim dua gunum 12sindeydi canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…