- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.341
Günaydın hayırlı bereketli cumalar
Tümay sezeryan için gün aldın mı
Yok canim benim dogum isi biraz muallakta simdiye kadar 35.haftada alirim diyordu gecen hafta gittigimde boyle gelisimi iyi giderse 37.haftaya kadar beklerim diyor ama ben cok korkuyorum 24 unde kontrolum var acik acik konusucam korkularimi anlaticam bakalim ne diyecek..
Kuzum haklısın inş. Hersey yolu da gider o haftaya kadar kalur sag saglim gelir kuzucugun
dualarınızı okudum canlar bebişleriniz sağlıkla sıhhatle zamanında doğsunlar inş vatane millete aşlesine hayırlı evlatar olsunlar aslıcım ikizler anne karnında birbirlerini farkediolarmış birbirlerine dokunmaya çalışıyorlarmış canlarım benim rabbim nelere kadir
Yok canim benim dogum isi biraz muallakta simdiye kadar 35.haftada alirim diyordu gecen hafta gittigimde boyle gelisimi iyi giderse 37.haftaya kadar beklerim diyor ama ben cok korkuyorum 24 unde kontrolum var acik acik konusucam korkularimi anlaticam bakalim ne diyecek..
evet ya o videoyu gördüm canlarım benim nasılda masumlar öylece sarılıolar birbirlerineEvet farketmezler mi canım aynı karını paylaşıyorlar bir de bir video vardı haberlerde hep gösterdi sosyal medyada filan. Bebekler doğduktan sonra yıkıyorlar böyle büyül lavabo gibi birşeyin içine koyuyorlar yukarıdan su akıyor yüzlerine içi de su dolu ikiz bebişler birbirlerine sarılıyor aynı anne karnında hissediyorlar kendilerini sudan dolayı çok güzeldi ama gözleri de kapalı tamamen adapte olmuş dünyadan kopmuş ve inanılmaz rahatlardı aynı anne karnında gibiydiler
Canım en iyisini doktorun bilir gelişimleri iyiyse anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi canım gelişimleri için anne karnı çok daha ideal risk görse bekletmez zaten ama sen aklındakileri söyle tabi hayırlısı olsun inşallah..
hayırlısıyla doğsun inş ama nekadar kalırsa o kadar iiolur ama drunla beraber karar vermelisinizYok canim benim dogum isi biraz muallakta simdiye kadar 35.haftada alirim diyordu gecen hafta gittigimde boyle gelisimi iyi giderse 37.haftaya kadar beklerim diyor ama ben cok korkuyorum 24 unde kontrolum var acik acik konusucam korkularimi anlaticam bakalim ne diyecek..
Evet farketmezler mi canım aynı karını paylaşıyorlar bir de bir video vardı haberlerde hep gösterdi sosyal medyada filan. Bebekler doğduktan sonra yıkıyorlar böyle büyül lavabo gibi birşeyin içine koyuyorlar yukarıdan su akıyor yüzlerine içi de su dolu ikiz bebişler birbirlerine sarılıyor aynı anne karnında hissediyorlar kendilerini sudan dolayı çok güzeldi ama gözleri de kapalı tamamen adapte olmuş dünyadan kopmuş ve inanılmaz rahatlardı aynı anne karnında gibiydiler
Canım en iyisini doktorun bilir gelişimleri iyiyse anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi canım gelişimleri için anne karnı çok daha ideal risk görse bekletmez zaten ama sen aklındakileri söyle tabi hayırlısı olsun inşallah..
geçkızlar selam geçmişi okuyamadım hiç direk girdim topiğe. biliyorsunuz bir yandan ev topluyorum... yani sen otur otur tam kışın ortasında, tam bebeğin yeni doğduğunda taşın, akla bakın yani!!!
bugün stresliyim ayrıca süt meselesi beni sinir ediyor, herşeyi yiyorum içiyorum yok anam yok, artıramıyorum. öğleden sonra sütüm tükeniyor.. mama vermemek istiyorum tabiki herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama olmayınca olmuyor mu ne... şu alkolsüz malt içeceklerinden bile içiyorum, günde 4 kere humana çay içiyorum bol bol su içiyorum vs vs vs... vucut yapmayınca yapmıyor. deminden beri internette araştırıyorum ve bazı yazılar benim içimi rahatlattı bebeğim sürekli ağlıyor doymuyor vs diye bu sefer çocuğa kızıyorum baktım ki yani aramızdaki ilişki süte bağlı sanki gibi öyle didişir olduk. artık önce emziricem baktımki süt bitti doymadı vs ne onu üzücem ne kendimi suçlu hissedip bu sefer stres yapmıycam. onun ihtiyacı olan benim sütüme ne kadar ihtiyacı varsa sevgime şefkatime de ihtiyacı var. o yüzden sinirlerimi yıpratmam gerekiyor ki bebeğime bu ruhsal ihtiyaçlarını verebileyim. biraz serbest bırakıcam belki stres yapmayınca sütte artar.
işte benden böyle haberler...
1-hemşire 3 saati gecmesin dedi ben ilk zamanlar yarım saat 1 saat ne zaman olduysa emzirdim şu anda doktor 2 saate çıkar emzirmeyi dedi ama ben hala saat başı 1,5 saatde bir emziriyorum
2-bazen 5 dk bazen 15-bazen yarım saat..
3-günde 4,5,6 kez açıyorum bttaniye örtüp havalandırıyorum gunde 3,4 kez 20 dk gibi açık duruyor..kakayı bazen 2 bazen 1 bazen 3 kez yapıyor ben gece altını açmıyorum ilk zamanlarda açyordum doktorlar eger kaka yoksa açılmaz dediler sabah uyanınca açıyorumm
4-süt yetmedigi anlar oluyor sanırım o zaman zaten zınk diye uyanıyor çocuk ac oldugunu belli ediyor elif şu an acıkınca battaniye çarşaf ne bulursa emiyor yavrum..mama su an yok bizde
5-süt olsun diye sıvı olarak sadece su içiyorum.. humana aralarda, rezene çayını gaz olmasın diye içiyorum.. kuru incir ve helva yiyorum..
6-var maalesef karnı şişiyor..
tuba ya lem yelid mi çekiyoruz hiç demiyonuz da hee.. devam mı kısmetse bende okuyacagım, bitmedi di mi
çok sağol canım,ben de senin tesbihini okudum,hayrlı kolay doğum nasip etsin bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz hep beraber inşHayirli nurlu bol duali cumalar ....
Tubacim senin icin 1000tane lem yelid okudum.
Tubacım 2000 adet lemyelid çektim allah kabul etsin
tubacım bende 1000 tane LEM YELİD çektim RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH..
NAZAN,TÜMAY ve GÜLHAN kızlar fetih surelerinizi okudum,Allah kolay doğum nasip etsin
bugün aslı'nın dua günüymüş ben yanlışlıkla tümay'a okumuşum şimdi aslı için okuyacağım
oyy canım benim ağzından bal damlıyor ne güzel yazmışsın efsun içinaminn bende katılıyorum bu dualarına.
ayrıca topiğe girmek isteyenler veya ne bilim bişey danışmak isteyenler için hepimiz aynı derecede söz sahibiyiz, ben burada başkanım veya söz sahibiyim diye bişey kesinlikle yok, biz burayı sizlerle birlikte el ele karar vererek açtık, siz olmasanız ben burda napim oturan boğa gibi kendi kendime kalırım ancakcanlarım benim
NAZAN,TÜMAY ve GÜLHAN kızlar fetih surelerinizi okudum,Allah kolay doğum nasip etsin
bugün aslı'nın dua günüymüş ben yanlışlıkla tümay'a okumuşum şimdi aslı için okuyacağım
Of kızlar ya iyice boşladınız topiği sıkılıyorum gelinde konuşşalım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?