- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.361
ayy canım bebişle zor oluyo uğraması bak ağlıo şimdi ben gidiyommmmmmmOf kızlar ya iyice boşladınız topiği sıkılıyorum gelinde konuşşalım yaaa
BURCUMMMM yok be kuzum elif sağolsun kendine çok baktırıyor geceleri saat başı ayaktayız gunduz ya kucagıma gelıcek ya da ben ona bişeyler anlatıcam saat 15 den sonra sürekli kucakta olucak inan parmaklarım uyuşuyor taşımaktan kucağımda ne akşam yemeği yapabiliyorum ne kendim yemek yiyebiliyorum ama sureklı gelıp de sıze şikayet eder gibi utanır oldum çok şükür büyük ölçüde gaz sancılarının önüne geçildi ya canı acımıyor yaa bunlar da huysuzlukları olsun sağlıklı olsunda hayırlısıyla bu durumlarda inşAllah yoluna girer diye umut ediyorum inşAllah..
TUMAY eşine bence de ki kvlere gitmek isterimtabi ama benim ağrılarım vs oluyor yatmaya çekinirim böyle bi dönemde evimden uzakta olmıyım de hele lohusalıgımı kendı annemle geçireyşm bizim topikteki arkadaş var o diyor ki lohusalıkta tum gergınlıkler yasanan sıkıntılar ortaya cıkıyor kendımızle ılgılı de kvyi öyle bi anıma denk gelıpte kırıp etmek ıstemem annemle tek kalayım ben mumkunse de..
Yok canim benim dogum isi biraz muallakta simdiye kadar 35.haftada alirim diyordu gecen hafta gittigimde boyle gelisimi iyi giderse 37.haftaya kadar beklerim diyor ama ben cok korkuyorum 24 unde kontrolum var acik acik konusucam korkularimi anlaticam bakalim ne diyecek..
Slm benide unutmayiniz 3yillik evliyim 2yildr cabalyrz ama yok 1asilamm negatif ama insallh pozitif olacak bi gun biliyorm sabrla bekliyrm benide unytmayn dualarnzda
Aramıza hoşgeldin bize kendini tanıtirmisin, yaşın, yaşadıgın yer, varsa sorunun ne, taniyalım kaybaşalım, 1. Sayfadaki dua listemizi incele, orda birbirimize dua ediyoruz, herkese sırayla dua ediliyor, yani sen bize, biz sana, oraya katılmak istersen seni eklerim fakat ufak bir açıklama yapmak isterim: şimdi senin gibi gönlü güzel arkadaşlarımız geliyor, dua listesine kendini yazdıriyor, sonra bir daha asla topiğe gelmiyor, biz ona duamızı ediyoruz, o listedki hiç kimseye dua etmiyor ve herkesin hakkına giriyor, listeyide ben hazırladığım için buna ben sebep oluyorum, bütün bu şartlar altında , hergün düzenli dua edeceksen ve düzenli gelip duanı ettim arkadşım diye yazacaksan seni eklerim, sakın yalnış anlama, bu durumla çok karşılaştım, niyetim kötü degil, umarım kendimi anlatabilmişimdir, sevgiler
tümayım sadece Allah'a ement senin kuzuların, ama dr ye herşeyi söyle içinde hiçbir şey kalmasın , hatta ısrar et, 35. hafta biterbitmez olsun de, bakalım ne diyecek, Rabbim'e emanet ,sağsalim doğsun yavrun inşallah
Evet korku heyecan acaba karnımdamı kalsa çok alıştım hibi garip duygulardayım bakalım hanım nezaman teşrif edicekEvet canim ya sessiz bi topik olduk bebisler dogunca.Sen nasil heycanlisindir simdi her an gelirmi diye bekliyorsun :))
ayy canım bebişle zor oluyo uğraması bak ağlıo şimdi ben gidiyommmmmmm
Ay canım çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin benim babamda 5 yıl önce menenjit geçirdi nasıl berbat birşey olduğunu biliyor Allah şifa versinGünaydın kızlar sabah kötü bir haber aldım kardeş kadar yakın bi arkadaşımın 8 aylık kızı havale geçirmiş gece hastaneye kaldırmışlar menenjit riski varmış aradım hıçkırığa hıçkırığa ağlıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin hepinizden Allah razı olsun şimdiden....
Günaydın kızlar sabah kötü bir haber aldım kardeş kadar yakın bi arkadaşımın 8 aylık kızı havale geçirmiş gece hastaneye kaldırmışlar menenjit riski varmış aradım hıçkırığa hıçkırığa ağlıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin hepinizden Allah razı olsun şimdiden....
günaydın kızlar sabah kötü bir haber aldım kardeş kadar yakın bi arkadaşımın 8 aylık kızı havale geçirmiş gece hastaneye kaldırmışlar menenjit riski varmış aradım hıçkırığa hıçkırığa ağlıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin hepinizden allah razı olsun şimdiden....
Ay canım çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin benim babamda 5 yıl önce menenjit geçirdi nasıl berbat birşey olduğunu biliyor Allah şifa versin
Gül çokçok geçmiş olsun hayırlısıyla iyileşicek inşallah.. dua ettim ben Rabbim şifa versin inşallah Yarabbim Amin Allahımm..
senden bebeğin güzel haberlerini haberlerini bekliyor olacağım.. inşallah..
cnm cok gecmıs olsun rabbım acıl sıfalar versın ınsallah
Çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş.Günaydın kızlar sabah kötü bir haber aldım kardeş kadar yakın bi arkadaşımın 8 aylık kızı havale geçirmiş gece hastaneye kaldırmışlar menenjit riski varmış aradım hıçkırığa hıçkırığa ağlıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin hepinizden Allah razı olsun şimdiden....
Selam canlarim iyi bir hafta sonu gecirmek dilegiyle....
Ben bir hafta yokum Nazan ve Gulhan sizler icin fetih suresi okudum.Acil bisey olursa size bi sekilde haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?