Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bediriyemmm evdeki halini tahmin ediyorum, benim bir arkadaşım hani şu taşıma şeysi varya , kanguru mu ne, ondan almıştı, evde bebeği ona koyuyormuş, önüne takıyormuş, işi ancak öyle yapıyormuş, yoksa habire kucak, ama hamdolsun ki elif'in sancıları bitmiş, aman maşallah Rabbim nazardan korusun,iyice anneci oldu senin kuzu, aa bu arad son fotoları bana whatsappdan yolla canım , burda paylaşayım

ahhh bu lohusa döneminde kv trawması, RAbbim korusun, bununla sınamasın

Tuba'nın lem yelidi daha yeni başladı tatlım

tümayım sadece Allah'a ement senin kuzuların, ama dr ye herşeyi söyle içinde hiçbir şey kalmasın , hatta ısrar et, 35. hafta biterbitmez olsun de, bakalım ne diyecek, Rabbim'e emanet ,sağsalim doğsun yavrun inşallah

Slm benide unutmayiniz 3yillik evliyim 2yildr cabalyrz ama yok 1asilamm negatif ama insallh pozitif olacak bi gun biliyorm sabrla bekliyrm benide unytmayn dualarnzda

sevgili parolamyokask arkadaşımız, aşağıdaki mesajı sana yazmıştım

Amin canim insallah sag salim kavusurum konusucam bakalim ne diyecek ...

iyi akşamlar canlarım yarın sınavım var tekrarlarımı yapıyorum bidaha giremem muhtemelen yatmadan duaları okuyup yatacağım hepinizi öpüyorumm Allah a emanet olun

Evet canim ya sessiz bi topik olduk bebisler dogunca.Sen nasil heycanlisindir simdi her an gelirmi diye bekliyorsun :))
Evet korku heyecan acaba karnımdamı kalsa çok alıştım hibi garip duygulardayım bakalım hanım nezaman teşrif edicek
ayy canım bebişle zor oluyo uğraması bak ağlıo şimdi ben gidiyommmmmmm

Yok sündüzüm bebeklilerden sık sık ugramalarını beklemiyorumda en azından diger kuzlar gelse zaten net paketim az kalmış bende sık ugramam bundan sonra dogum haberimide vermem yoksa öpüyorum herkesii

Benim regl biter artık dedim günlük ped koydum gelmiş demek ki normal pedde farketmedim yarın biter herhaldr eski dua listesini pc ye kaydetmiştim onlar bitcek bu dua listesine başlanacak tubaya lem yelid çekilecek yapcam hepsini

Günaydın kızlar sabah kötü bir haber aldım kardeş kadar yakın bi arkadaşımın 8 aylık kızı havale geçirmiş gece hastaneye kaldırmışlar menenjit riski varmış aradım hıçkırığa hıçkırığa ağlıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin hepinizden Allah razı olsun şimdiden....

Ay canım çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin benim babamda 5 yıl önce menenjit geçirdi nasıl berbat birşey olduğunu biliyor Allah şifa versin

Gül çokçok geçmiş olsun hayırlısıyla iyileşicek inşallah.. dua ettim ben Rabbim şifa versin inşallah Yarabbim Amin Allahımm..
senden bebeğin güzel haberlerini haberlerini bekliyor olacağım.. inşallah..

sunbal/ sündüz 23.12.2013 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
burju82/ burcu 24.12.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
akyüzcigdem/ çiğdem 25.12.2013 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
maralam/ Meral 27.12.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat

cnm cok gecmıs olsun rabbım acıl sıfalar versın ınsallah

Ay canım çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin benim babamda 5 yıl önce menenjit geçirdi nasıl berbat birşey olduğunu biliyor Allah şifa versin

cnm cok gecmıs olsun rabbım acıl sıfalar versın ınsallah

sağolun kızlar ALLAH razı olsun bende haber alamadım bekliyorum hala..

selam canlar gece geç oldu diye yazamadım ama gece yatmadan aslıcım duanı okudum Rabbim sağlıkla bebeciklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah

canlarım benim için ettiğiniz dualar için Allah razı olsunnnn
Tuba canımmm 15,000 tane lem yelid çektimm canım fırsat bulursam yine çekmeye çalışacam fırsat bulursam diyorum çünkü 70,000 tane subhanallahi ve bi hamdihi çekmeye başlamıştım 4.ayıma girmeden bitirmeliyim ona çabalıyorum :))) Rabbim gönlünün muradını versin inşallahhhh çok öptüm seniiii

Selam canlarim iyi bir hafta sonu gecirmek dilegiyle....
Ben bir hafta yokum Nazan ve Gulhan sizler icin fetih suresi okudum.Acil bisey olursa size bi sekilde haber veririm.

Çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş.
Selam canlarim iyi bir hafta sonu gecirmek dilegiyle....
Ben bir hafta yokum Nazan ve Gulhan sizler icin fetih suresi okudum.Acil bisey olursa size bi sekilde haber veririm.

Allahraxı olsun sende yavruna sag saglim kavuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…