- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.381
Didemcim duanı okudum allah kabul etsin cnm
Tubiş senin içinde 1000 adet lemyelid çektim alkah kabul etsin
Aslıcım yalnız sen çekmeyeceksrn yardım edebiliriz birde hergün yasin oku güzel ahlaklı olurmuş bebekler
ELİF'in fotolarını yükledim hemen bakın hemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :) :)
TUBA 2 bin tane lem yelid cektim, devam ediyorum Allahın izniyle
Günaydın kızlar sabah kötü bir haber aldım kardeş kadar yakın bi arkadaşımın 8 aylık kızı havale geçirmiş gece hastaneye kaldırmışlar menenjit riski varmış aradım hıçkırığa hıçkırığa ağlıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin hepinizden Allah razı olsun şimdiden....
tubacım 1000 adet lem yelid cektım rabbım kabul eglesın fırsat buldukca devam edıcem
canlarım benim için ettiğiniz dualar için Allah razı olsunnnn
Tuba canımmm 15,000 tane lem yelid çektimm canım fırsat bulursam yine çekmeye çalışacam fırsat bulursam diyorum çünkü 70,000 tane subhanallahi ve bi hamdihi çekmeye başlamıştım 4.ayıma girmeden bitirmeliyim ona çabalıyorum :))) Rabbim gönlünün muradını versin inşallahhhh çok öptüm seniiii
Didemcim duanı okudum allah kabul etsin cnm
Tubiş senin içinde 1000 adet lemyelid çektim alkah kabul etsin
Aslıcım yalnız sen çekmeyeceksrn yardım edebiliriz birde hergün yasin oku güzel ahlaklı olurmuş bebekler
Kızlarrr napıyorsunuz geçmişe bakamadım evi toparlıyorumara verdim eşimde açıköğretim sınavı görevinde gözetmenlikte. Silip süpürücem daha. Akşam da yemeğe gidicez yemek ısmarlıcakmış kocam bana. İşleri bitireyimde. Akşam da temizlenip artık duaları okucam ya işte şöyle hemen kesilse olmuyor şu regl süründürüyor ya az az gelip. Artık bitti sanırım off. Ama keyfim yerinde valla bugün. Hadi ben kaçtım akşam gelip yazdıklarınızı okurumm. Dua listesini de bitirmiş olurum eskiyi yani yenidende bugüne kadar olanları okurum yarında inşallah güzelce Tubama başlarım lem yelide okurum pazar günü ohhh..
ELİF'in fotolarını yükledim hemen bakın hemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :) :)
ohh seda çıkın valla,bizim de bugün işimiz vardı sabahtan çıkacaktık ama yollar çok karlı diye cesaret edemedik evde kös kös oturuyoruz işte
Günaydın kızlar sabah kötü bir haber aldım kardeş kadar yakın bi arkadaşımın 8 aylık kızı havale geçirmiş gece hastaneye kaldırmışlar menenjit riski varmış aradım hıçkırığa hıçkırığa ağlıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin hepinizden Allah razı olsun şimdiden....
Çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş.
Allahraxı olsun sende yavruna sag saglim kavuş canım
canım çok teşekkür ederim
çok geçmiş olsun,Allah kimseye göstermesin evlat acısını,benim yeğenim var 13 yaşında hem zihinsel hem fiziksel engelli aklıma geldi şimdi ilk hasta olduğunu öğrendiğimiz zaman,Allah acil şifa versin şimdi yasin okuyacağım onun için
çookk sağol canım Allah razı olsun,sana da hayırlı sağlıklı hamilelik arkasından sağlıklı bebek nasip etsin inş
çok sağol canım nasıl okudun öyle maşallah sana,Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inş
çok sağol canım,çık yardımcı oldun gerçekten çok çok teşekkür ederim
ohh seda çıkın valla,bizim de bugün işimiz vardı sabahtan çıkacaktık ama yollar çok karlı diye cesaret edemedik evde kös kös oturuyoruz işte
ben baktım maşallah çok tatlı ya yanımda olsa nam nam yerdim onu
kızlar sağolun ALLAH razı olsun hepinizden..menenjit riskini atlatmışlar yatış vermişler DURU bebişe ateşini düşüremiyolarmış bi türlü kaç fitil yemiş yavrucak İNŞALLAH düşer ateşi kuzumun..Ahh canımm çıkamadım ya bir hava alaydım iyiydi de nasıl ağırlık çöktü evin işlerinden sonra üzerime benimki geldi dedim valla hiç çıkamıcam ya sen al bişiler gel ama nasıl var ya kolumu kaldırmaya mecalim yoktu yani. Gitti aldı geldi yedim az daha yattım koltukta tv seyrederken kalktım da şimdi bir duşa giricem. Ev de çok sıcak merkezi sistem ya havada baya soğuk yakıyorlar çok iyice mayıştım duş iyi gelir şimdi sonra da dizim başlar onu izlerim br yandan esk listenin tesbihini çekerim.
Canım Allah şifa versin inşallah dua ederiz tabii. Çok risli bu havale olayları inşallah atlatır yavrucak. Her havale menenjit olacak diye birşey yok hayırlı haberler verirsin inşallah..
kızlar sağolun ALLAH razı olsun hepinizden..menenjit riskini atlatmışlar yatış vermişler DURU bebişe ateşini düşüremiyolarmış bi türlü kaç fitil yemiş yavrucak İNŞALLAH düşer ateşi kuzumun..
Kızlar sizden birşey rica edecegim
Benim kv, bana 500 yasin'e başlamış, hayırlı sağlıklı evladimız olması için, ama arapçadan okunması lazımmış, ben kendim anneme falan hep söyledim, sizlerde bana yardım edermisiniz, 1 kişi 1 yasin okuyacak sadece ve illa ki arapçadan dedi, böyle bir mecburiyet yok benim bildigim, çünkü benim arapçam yok, ben okuyamiyorum, neyse öptüm sizi okuyana okuyamayan herkesden Allah razı olsun :) :)
Kızlar sizden birşey rica edecegim
Benim kv, bana 500 yasin'e başlamış, hayırlı sağlıklı evladimız olması için, ama arapçadan okunması lazımmış, ben kendim anneme falan hep söyledim, sizlerde bana yardım edermisiniz, 1 kişi 1 yasin okuyacak sadece ve illa ki arapçadan dedi, böyle bir mecburiyet yok benim bildigim, çünkü benim arapçam yok, ben okuyamiyorum, neyse öptüm sizi okuyana okuyamayan herkesden Allah razı olsun :) :)
Gülhann seninde kontrol vardı ne oldu bebiş kaç kg kreçlenme ne alemde dogum ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?