Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Didemcim duanı okudum allah kabul etsin cnm

Tubiş senin içinde 1000 adet lemyelid çektim alkah kabul etsin

Aslıcım yalnız sen çekmeyeceksrn yardım edebiliriz birde hergün yasin oku güzel ahlaklı olurmuş bebekler

Canımmm Allah razı olsun ama yalnız okucam internette yazıyodu hamileyken yapılması gerekn ibadetler die bende başladım ama şükürler olsun yarıladım :)))Yasini de haklısın aslında hergün okumalıyım hergün kuran okuyorum aslında hatimlerim var bitirmeye çalışıyorum ama yasini hergün okumuyorum ( daha dikkat ediyim barii :))

Son düzenleme:
Kızlarrr napıyorsunuz geçmişe bakamadım evi toparlıyorumara verdim eşimde açıköğretim sınavı görevinde gözetmenlikte. Silip süpürücem daha. Akşam da yemeğe gidicez yemek ısmarlıcakmış kocam bana. İşleri bitireyimde. Akşam da temizlenip artık duaları okucam ya işte şöyle hemen kesilse olmuyor şu regl süründürüyor ya az az gelip. Artık bitti sanırım off. Ama keyfim yerinde valla bugün. Hadi ben kaçtım akşam gelip yazdıklarınızı okurumm. Dua listesini de bitirmiş olurum eskiyi yani yenidende bugüne kadar olanları okurum yarında inşallah güzelce Tubama başlarım lem yelide okurum pazar günü ohhh..

ELİF'in fotolarını yükledim hemen bakın hemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :) :)

Sağol Burcum ya.. Ellerine sağlık yoruyoruz seni kusura bakma, hakkını helal et bize.. Allah sana tümmmm dileyenlere inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..
Bize misafir gelicek bende temizlik vs yapıyorum gerçi seda nın yaptığı temizliğin yanında benimki hiçtir eminim ki ama olsun :)) Sedaaa afiyet olsun akşam yemeğiniz :)) tadını çıkarın yarın öbürgün hayırlısıyla bebiş gelince bi süre stop diyeceksiniz bu gezmelere..

TUBA 2 bin tane lem yelid cektim, devam ediyorum Allahın izniyle

canım çok teşekkür ederim

çok geçmiş olsun,Allah kimseye göstermesin evlat acısını,benim yeğenim var 13 yaşında hem zihinsel hem fiziksel engelli aklıma geldi şimdi ilk hasta olduğunu öğrendiğimiz zaman,Allah acil şifa versin şimdi yasin okuyacağım onun için

tubacım 1000 adet lem yelid cektım rabbım kabul eglesın fırsat buldukca devam edıcem

çookk sağol canım Allah razı olsun,sana da hayırlı sağlıklı hamilelik arkasından sağlıklı bebek nasip etsin inş

çok sağol canım nasıl okudun öyle maşallah sana,Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inş

çok sağol canım,çık yardımcı oldun gerçekten çok çok teşekkür ederim

ohh seda çıkın valla,bizim de bugün işimiz vardı sabahtan çıkacaktık ama yollar çok karlı diye cesaret edemedik evde kös kös oturuyoruz işte

ELİF'in fotolarını yükledim hemen bakın hemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :) :)

ben baktım maşallah çok tatlı ya yanımda olsa nam nam yerdim onu

ohh seda çıkın valla,bizim de bugün işimiz vardı sabahtan çıkacaktık ama yollar çok karlı diye cesaret edemedik evde kös kös oturuyoruz işte

Ahh canımm çıkamadım ya bir hava alaydım iyiydi de nasıl ağırlık çöktü evin işlerinden sonra üzerime benimki geldi dedim valla hiç çıkamıcam ya sen al bişiler gel ama nasıl var ya kolumu kaldırmaya mecalim yoktu yani. Gitti aldı geldi yedim az daha yattım koltukta tv seyrederken kalktım da şimdi bir duşa giricem. Ev de çok sıcak merkezi sistem ya havada baya soğuk yakıyorlar çok iyice mayıştım duş iyi gelir şimdi sonra da dizim başlar onu izlerim br yandan esk listenin tesbihini çekerim.

Canım Allah şifa versin inşallah dua ederiz tabii. Çok risli bu havale olayları inşallah atlatır yavrucak. Her havale menenjit olacak diye birşey yok hayırlı haberler verirsin inşallah..

Çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş.

Allahraxı olsun sende yavruna sag saglim kavuş canım

kızlar sağolun ALLAH razı olsun hepinizden..menenjit riskini atlatmışlar yatış vermişler DURU bebişe ateşini düşüremiyolarmış bi türlü kaç fitil yemiş yavrucak İNŞALLAH düşer ateşi kuzumun..

Son düzenleme:
Kızlar eski önceki dua listesini bitirdim tek tek hepinize dualar ettim. Rabbim kabul etsin İnşallahh

Bu dua listesinden de düne kadar olanları okudum.

btskn/ bircan 09.12.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 10.12.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
barısozlem/ özlem 11.12.2013 çarşamba sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
tmyomr/ tümay 12.12.2013 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
ecrinnn07/ aslı 13.12.2013 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat

Canım çok sevindim inşallah iyice iyileşir ateşi düşer Rabbim şifa verir İnşallahh. Menenjit riski ortadan kalktıysa korkmasınlar ateşi de düşer.

Gunaydın canlarım

Gülcüm Rabbim arkadaşının bebegini korusun, acil şifalar versin, hemen iyi olsun insallah, Allahım hic kimseyi evladiyla sınamasın

Bedriyem misafirlerine hazirliğinı yaptın mi?, annen de yoktu nasil gecti Elif'le?

Sedacim maşallah sende evi silip süpürmüşsün, topigimizin en hamaratı :)

Benimde dün misafirim vardi, bende ev temizligi pasta börekle uğraştım, gece 2 de yattım, şimdi kalktım, haftasonu gec uyanmak kadar güzel biresey var mi? Evet var eve hewr geldiginde yemegin hazır olması, evde bir yardimcin olmasi gibi şeyler haydi öptüm sizi bebekler

Bu arad Aslı 15.000 lem yelid cemişsin, hayranım sana maşallah, inşallah kendi tespihinide kolaylikla bitirirsin

Kızlar sizden birşey rica edecegim

Benim kv, bana 500 yasin'e başlamış, hayırlı sağlıklı evladimız olması için, ama arapçadan okunması lazımmış, ben kendim anneme falan hep söyledim, sizlerde bana yardım edermisiniz, 1 kişi 1 yasin okuyacak sadece ve illa ki arapçadan dedi, böyle bir mecburiyet yok benim bildigim, çünkü benim arapçam yok, ben okuyamiyorum, neyse öptüm sizi okuyana okuyamayan herkesden Allah razı olsun :) :)

Canlarim günaydın....bu muhteşem pazar sabahına size günaydın diyerek başlamak istedim...gerçi başlayalı 2 saat oluyor ama...sabah 8 de kalktım dusumu aldım yooook kv gitmek üzere otobüs macerasına atıldım...geleneksel pazar kahvaltısı...kocam seminer veriyor o nedenle otobüse bindim...ALLAH kim cik seviyorum otobüse binmeyi...kulağımda müziğim...normalde 1,5 saat süren yolu 45 dk da gelmek ayrı bir heyecan...sizi cok seviyorum Veee sıradaki şarkıyı Size armağan ediyorum .....beeeee " dünyanın bütün sabahları çekip gitti senle beraber aklımın saatleri durdu oyle Nolursun yeteeerrr" adli şarkı geldi....

Hiiii ne demeeekk inanılmaz mutlu olduumm...oyle ki eve gitmeye sabirsizlanicam...benden sana bol suali cok isteyerek arapça bir Yasin....kv den de ALLAH razı olsun...yoksa başkalarını düşünmekten kendini akıl edemeyecektin...

kızceler gunaydın ben dua lıstesını bıtırdım rabbım kabul eğlesın hayırlısıyla ınsallahbafs32/ Ferhan 28.12.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket, evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı ,sağlıklı bir kardeş
havin123/ Kübra 30.12.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
sekerkiz67/ Tuğba 31.12.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
melek2828/Nazan 01.01.2014çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +evladına sağlıklı hayırlı uzun bir ömür

tatlım cok ısterdım ama arapça bılmıyorum rabbım nıyetınızı kabul eylesın

Burcum bende arapça bilmiyorum ama kv haklı normalde niyet için okurken arapça okumak lazım öyle niyetlenmiş öyle olsun ben çevreme bi sorarım kv den den a Allah razı olsun.

tubacım 2000 adet lem yelıd okudum rabbım kabul etsın nıyetıı hayırlısıyla benden toplam 3000 oldu toplu yazarsak daha rahat hesaplarsın

Gülhann seninde kontrol vardı ne oldu bebiş kaç kg kreçlenme ne alemde dogum ne zaman

Kuzum kontrole gittim doğum yaptımmmm ve geldim :) :) :)

Nst de kalp atışları 110 altında seyredyordu hemen dr kont. girdim ve kireçlenme artmıştı kordonun dolanma ihtimali vardı ve acil sezeryan dedi 4de kont oldu ve akşam 5te kızım dünyaya geldi 5.5ta kucağıma aldım şimdi çok şükür iyiyiz maşallah bi sorunumuz yok kilosu 2600 boyu 48 cm birazcık küçük dedi dr ama bakımını iyi yaparsan bi sorun olmaz dedi şimdilik bu kadar ara ara girmeye çalışacam sizleri öpüyorum hepiniz Allaha emanet olunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…