- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.401
Burcu senin için yasin okudum allah kabul etsin canımKızlar sizden birşey rica edecegim
Benim kv, bana 500 yasin'e başlamış, hayırlı sağlıklı evladimız olması için, ama arapçadan okunması lazımmış, ben kendim anneme falan hep söyledim, sizlerde bana yardım edermisiniz, 1 kişi 1 yasin okuyacak sadece ve illa ki arapçadan dedi, böyle bir mecburiyet yok benim bildigim, çünkü benim arapçam yok, ben okuyamiyorum, neyse öptüm sizi okuyana okuyamayan herkesden Allah razı olsun :) :)
Allah raxı olsum kuzummkızceler gunaydın ben dua lıstesını bıtırdım rabbım kabul eğlesın hayırlısıyla ınsallahbafs32/ Ferhan 28.12.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket, evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı ,sağlıklı bir kardeş
havin123/ Kübra 30.12.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
sekerkiz67/ Tuğba 31.12.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
melek2828/Nazan 01.01.2014çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +evladına sağlıklı hayırlı uzun bir ömür
Kuzum kontrole gittim doğum yaptımmmm ve geldim :) :) :)
Nst de kalp atışları 110 altında seyredyordu hemen dr kont. girdim ve kireçlenme artmıştı kordonun dolanma ihtimali vardı ve acil sezeryan dedi 4de kont oldu ve akşam 5te kızım dünyaya geldi 5.5ta kucağıma aldım şimdi çok şükür iyiyiz maşallah bi sorunumuz yok kilosu 2600 boyu 48 cm birazcık küçük dedi dr ama bakımını iyi yaparsan bi sorun olmaz dedi şimdilik bu kadar ara ara girmeye çalışacam sizleri öpüyorum hepiniz Allaha emanet olunnn
Gunaydın canlarım
Gülcüm Rabbim arkadaşının bebegini korusun, acil şifalar versin, hemen iyi olsun insallah, Allahım hic kimseyi evladiyla sınamasın
Bedriyem misafirlerine hazirliğinı yaptın mi?, annen de yoktu nasil gecti Elif'le?
Sedacim maşallah sende evi silip süpürmüşsün, topigimizin en hamaratı :)
Benimde dün misafirim vardi, bende ev temizligi pasta börekle uğraştım, gece 2 de yattım, şimdi kalktım, haftasonu gec uyanmak kadar güzel biresey var mi? Evet var eve hewr geldiginde yemegin hazır olması, evde bir yardimcin olmasi gibi şeylerhaydi öptüm sizi bebekler
Bu arad Aslı 15.000 lem yelid cemişsin, hayranım sana maşallah, inşallah kendi tespihinide kolaylikla bitirirsin
Nst de kalp atışları 110 altında seyredyordu hemen dr kont. girdim ve kireçlenme artmıştı kordonun dolanma ihtimali vardı ve acil sezeryan dedi 4de kont oldu ve akşam 5te kızım dünyaya geldi 5.5ta kucağıma aldım şimdi çok şükür iyiyiz maşallah bi sorunumuz yok kilosu 2600 boyu 48 cm birazcık küçük dedi dr ama bakımını iyi yaparsan bi sorun olmaz dedi şimdilik bu kadar ara ara girmeye çalışacam sizleri öpüyorum hepiniz Allaha emanet olunnn
Burcu senin için yasin okudum allah kabul etsin canım
Allah raxı olsum kuzumm
Ne nasıllll aşkolsun gülhannn insan haber etmezmi dua ederfik allahım analı babalı büyütsün inş. Genelmi spinalmi nasıl oldun ben şimdide aklımı ya uyanamazsam die taktım bedriye gibi bedriyee yardımm lütfenn ayyyy sıra bendemiii allahım hayırla saglıkla gelsin kuzucuk
Ahh burcum o hamaratlık eskidendi çok eskiden demek istiyorum inan evde dünya iş var ben silip süpürüyorum toz alıyorum lavabolar filan işte o yanii şimdi eşim bugünde sınav görevine gitti bende balkon camlarını, kapıları, kveti filan halledeyim diyorum balkon camları ev camlarından dah kötü onları sileyim de artık bari diğer camlar kalsın şimdilik kayınbirader geliyor yarın haftasonu çaya alırım yemeğe almıcam ne beeniyor ne yiyor kaynanam bişi demiyor ki biraz cinsmiş o konuda bende çaya alıyım dedim böreği keki herkes sever dimi bir de dışarı çkarıcaz zaten 10 gün kalacak. Bende yardımcım olsun isterdim bazen ama o gelmeden be evi temizlerdim zatensenin de ellerine sağlık
Gülhaaan ne diyosun ay şuna bak yaaa sanki çarşıya gitmiş gelmiş gibi anlatıyor delii doğum yaptım geldim demez mi domates almaya gitmiş gibi.Ay nasıl oldu epidural mi oldu nasıl geçti dikişlerin nasıl, bebişin nasıl evdesiniz dimi. Ayy gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün evine yuvanıza hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı uzun ömürlğ olsun İnşallahh. Kilosunu dert etme beslendikte artar kilosu önemli olan sağlığı. Ben 2 kg doğmuşum hiç sorun olmadı sarılık bile olmamışım.
Canım hiç takma ona nasıl uyuyup uyandığını anlamazsın zaten kısa bşirşey bak Gülhan'a hazırlanması doğum filan ne kadar kısa sürmüş çıkarıcaklar dikecekler uyanacaksın eğer genel olacaksan ama ben yine de cesaretin varsa epidural öneririm her bakımdan sen bilirsin yine de uyuyup birşey hissetmemek o stresi yaşamamakta iyi, bir yandan bebeğini ilk sen göreceksin ve epiduralde zaten hemen ağrı kesici verilmeye başlanacak genelde ancak uyanınca verebiliyorlar. Epidural etkisi geçince duyduğun ağrı daha az oluyormuş zaten uyuşma geçene kadar ağrı kesici verildiği için karar senin ama bak herkes doğurup doğurup geliyor sende bir şekilde doğuracaksın hiç anlamıcaksın bile çünkü bebeğine odaklanacaksın
Canım Allah kabul etsin çabucak dağıtıp bitirirsin inşallah ben şimdi sayı vermiyorum toplayım seni haberdar ederim bu arada benim 500 yasin bile bitmedi ; ( az kaldi amaKızlar sizden birşey rica edecegim
Benim kv, bana 500 yasin'e başlamış, hayırlı sağlıklı evladimız olması için, ama arapçadan okunması lazımmış, ben kendim anneme falan hep söyledim, sizlerde bana yardım edermisiniz, 1 kişi 1 yasin okuyacak sadece ve illa ki arapçadan dedi, böyle bir mecburiyet yok benim bildigim, çünkü benim arapçam yok, ben okuyamiyorum, neyse öptüm sizi okuyana okuyamayan herkesden Allah razı olsun :) :)
ohhh maşallah bu ne enerjiiii miss gibi hazır kahvaltı ne ii gitmiştir afiyet olsun bi düşündümde ben otobüse en son nisanda binmişim ondada bayılıyodum nerdeyseee :) şu Zeytinburnu otobüsüde hep kalabalık yahuuuCanlarim günaydın....bu muhteşem pazar sabahına size günaydın diyerek başlamak istedim...gerçi başlayalı 2 saat oluyor ama...sabah 8 de kalktım dusumu aldım yooook kv gitmek üzere otobüs macerasına atıldım...geleneksel pazar kahvaltısı...kocam seminer veriyor o nedenle otobüse bindim...ALLAH kim cik seviyorum otobüse binmeyi...kulağımda müziğim...normalde 1,5 saat süren yolu 45 dk da gelmek ayrı bir heyecan...sizi cok seviyorum Veee sıradaki şarkıyı Size armağan ediyorum .....beeeee " dünyanın bütün sabahları çekip gitti senle beraber aklımın saatleri durdu oyle Nolursun yeteeerrr" adli şarkı geldi....
geçmiş olsun hemen kuşburnu içiyosun tatlım ılık ılık c vitamini deposudur çok ii gelir rapor alıp evde dinleniosun bol su ve meyve tabikide bol yatışşşşKızlarrr ben çok fena grip oldum nefes bile alamıyorum ; (( napicam ben yawww annemdeyim öyle yatıyorum
geçmiş olsun hemen kuşburnu içiyosun tatlım ılık ılık c vitamini deposudur çok ii gelir rapor alıp evde dinleniosun bol su ve meyve tabikide bol yatışşşş
Ne nasıllll aşkolsun gülhannn insan haber etmezmi dua ederfik allahım analı babalı büyütsün inş. Genelmi spinalmi nasıl oldun ben şimdide aklımı ya uyanamazsam die taktım bedriye gibi bedriyee yardımm lütfenn ayyyy sıra bendemiii allahım hayırla saglıkla gelsin kuzucuk
Gülhaaan ne diyosun ay şuna bak yaaa sanki çarşıya gitmiş gelmiş gibi anlatıyor delii doğum yaptım geldim demez mi domates almaya gitmiş gibi.Ay nasıl oldu epidural mi oldu nasıl geçti dikişlerin nasıl, bebişin nasıl evdesiniz dimi. Ayy gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün evine yuvanıza hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı uzun ömürlğ olsun İnşallahh. Kilosunu dert etme beslendikte artar kilosu önemli olan sağlığı. Ben 2 kg doğmuşum hiç sorun olmadı sarılık bile olmamışım.
Gülhan şaka mısın keşke haber verseydin dua ederdik neyse hayırlı uğurlu olsun hayırlı evlat olsun güle güle büyüt canımmm
Canım benim ya haber veremedim benim telde int. paketi yoktu Ben anlatayım doğum hikayesini :)
Şimdi 11 aralıkta benim saat 3' te kont. vardı ve nstye girdim ve makina 4 kez sinyal verdi ama hemsire anlamadı ne olduğunu makinayı kapatıp kapatıp açtı hala sininyal verince dr geldi hemen kalk gel dedi ultrasonda girdim bi anda ve kireçlenmem çok çok artmış ve bundan kaynaklı çocuğun kalp atışları 110 altındaymış mak. bundan kaynaklı sinyal vermiş ve hemşire anlamamış dr ne zaman yemek yedin dedi bende sanki içime doğmuş gibi sabah saat 10 dan beri bişe yememiştim sadece saat 2 gibi 2 bardak nescafe içmiştim dedim tamam sorun yok dedi 4.5ta yatış yaptım ve saat 5te ameliyata girdim saat 5i 10 geçe ASYA İNCİ Hanım dünyaya geldi saat 6'da odadaydım ameliyatda sorun sıkıntı olduğu için belden uyuşturuldum ama ameliyat sırasında bayılmışım hiç bişe hatırlamıyorum ve ertesi gün öğlen hastaneden çıktım ve suan kızımda bende iyiyz bandajımı dr izin alarak söktüm dikişim içten sadece ince bi çizgi var simdilik sıkıntım yok sadece göğüslerim yara oldu emdirirken canım çok yanıyor ve dr mama ver dedi sütün yetersiz dedi ama annemler mama vermeme izin vermedi sütün gelir dedi ve çok şükür geldi mama takviyesi yapmak zorunda kalmadım
Kuzum inş. senin doğumda çok iyi geçer hiç korkma herşey yolunda olur ikiniz için ve hiç canını sıkma allahım herşeyn sabrını veriyor onu kucağıma aldığımda hıçkıra hıçkıra ağladım ve kimse beni susturmadı boşalt içini dediler sanki o 9 ayın piskolojisinin %80i gitti :)
Amin canım, ne demek tatlım :)tatlım cok ısterdım ama arapça bılmıyorumrabbım nıyetınızı kabul eylesın
Hiiii ne demeeekk inanılmaz mutlu olduumm...oyle ki eve gitmeye sabirsizlanicam...benden sana bol suali cok isteyerek arapça bir Yasin....kv den de ALLAH razı olsun...yoksa başkalarını düşünmekten kendini akıl edemeyecektin...
Burcum bende arapça bilmiyorum ama kv haklı normalde niyet için okurken arapça okumak lazım öyle niyetlenmiş öyle olsun ben çevreme bi sorarım kv den den a Allah razı olsun.
günaydın canlarım ben dün adet oldum ama dünkü duayı rica ettim annem okudu Allah kabul etsin inşallahadetliyken okuyabiliyor muyuz onu soracaktım.
Burcu senin için yasin okudum allah kabul etsin canım
Allah raxı olsum kuzumm
B.Burcu duanı okudum allah kabul etsin
Tubiş senin içinde 1000 adet lemyelid çektim allah kabul etsin inş.
Tamam canım Allah razı olsungül çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş kalıcı hasar oluşturmadan geçer gider çok korkunç bişi havale burcu canım adetim bitisin okurum inş zaten tuba için lem yeliderke çekemedim bitmediği için bazı arkadaşlar okunur yazmış ama benim içim rahat etmedi naznmil tatnuslo izar canı. nibm haber vermemezlik yapma sakın merak ederiz çllahokkk Gülhan canım allah analı babalı büyütsün geçmişler olsun elif bebeğede bakıcam inş kızım uyandı hoşçakaın
Canım Allah kabul etsin çabucak dağıtıp bitirirsin inşallah ben şimdi sayı vermiyorum toplayım seni haberdar ederim bu arada benim 500 yasin bile bitmedi ; ( az kaldi ama
Amaninn Gülhan şaka mısın keşke haber verseydin dua ederdik neyse hayırlı uğurlu olsun hayırlı evlat olsun güle güle büyüt canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?