Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın canlarım ben dün adet oldum ama dünkü duayı rica ettim annem okudu Allah kabul etsin inşallah adetliyken okuyabiliyor muyuz onu soracaktım.

Burcu senin için yasin okudum allah kabul etsin canım
Allah raxı olsum kuzumm

Ne nasıllll aşkolsun gülhannn insan haber etmezmi dua ederfik allahım analı babalı büyütsün inş. Genelmi spinalmi nasıl oldun ben şimdide aklımı ya uyanamazsam die taktım bedriye gibi bedriyee yardımm lütfenn ayyyy sıra bendemiii allahım hayırla saglıkla gelsin kuzucuk

Ahh burcum o hamaratlık eskidendi çok eskiden demek istiyorum inan evde dünya iş var ben silip süpürüyorum toz alıyorum lavabolar filan işte o yanii şimdi eşim bugünde sınav görevine gitti bende balkon camlarını, kapıları, kveti filan halledeyim diyorum balkon camları ev camlarından dah kötü onları sileyim de artık bari diğer camlar kalsın şimdilik kayınbirader geliyor yarın haftasonu çaya alırım yemeğe almıcam ne beeniyor ne yiyor kaynanam bişi demiyor ki biraz cinsmiş o konuda bende çaya alıyım dedim böreği keki herkes sever dimi bir de dışarı çkarıcaz zaten 10 gün kalacak. Bende yardımcım olsun isterdim bazen ama o gelmeden be evi temizlerdim zaten senin de ellerine sağlık

Gülhaaan ne diyosun ay şuna bak yaaa sanki çarşıya gitmiş gelmiş gibi anlatıyor delii doğum yaptım geldim demez mi domates almaya gitmiş gibi. Ay nasıl oldu epidural mi oldu nasıl geçti dikişlerin nasıl, bebişin nasıl evdesiniz dimi. Ayy gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün evine yuvanıza hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı uzun ömürlğ olsun İnşallahh. Kilosunu dert etme beslendikte artar kilosu önemli olan sağlığı. Ben 2 kg doğmuşum hiç sorun olmadı sarılık bile olmamışım.

Canım hiç takma ona nasıl uyuyup uyandığını anlamazsın zaten kısa bşirşey bak Gülhan'a hazırlanması doğum filan ne kadar kısa sürmüş çıkarıcaklar dikecekler uyanacaksın eğer genel olacaksan ama ben yine de cesaretin varsa epidural öneririm her bakımdan sen bilirsin yine de uyuyup birşey hissetmemek o stresi yaşamamakta iyi, bir yandan bebeğini ilk sen göreceksin ve epiduralde zaten hemen ağrı kesici verilmeye başlanacak genelde ancak uyanınca verebiliyorlar. Epidural etkisi geçince duyduğun ağrı daha az oluyormuş zaten uyuşma geçene kadar ağrı kesici verildiği için karar senin ama bak herkes doğurup doğurup geliyor sende bir şekilde doğuracaksın hiç anlamıcaksın bile çünkü bebeğine odaklanacaksın

Son düzenleme:

Bilmiyorumki seda nırmalde kontrole gittimmi bile tansiyonum yükseliyo ben kestikleri bilmek özelliklede uyanık olmak sıkıntı yaratırmı bilemiyorum paniğim biraz bakalım bi çarşamba olsunda hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

gül çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş kalıcı hasar oluşturmadan geçer gider çok korkunç bişi havale burcu canım adetim bitisin okurum inş zaten tuba için lem yelid çekemedim bitmediği için bazı arkadaşlar okunur yazmış ama benim içim rahat etmedi nazn canım haber vermemezlik yapma sakın merak ederiz çokkk Gülhan canım allah analı babalı büyütsün geçmişler olsun elif bebeğede bakıcam inş kızım uyandı hoşçakaın

Canım Allah kabul etsin çabucak dağıtıp bitirirsin inşallah ben şimdi sayı vermiyorum toplayım seni haberdar ederim bu arada benim 500 yasin bile bitmedi ; ( az kaldi ama

Amaninn Gülhan şaka mısın keşke haber verseydin dua ederdik neyse hayırlı uğurlu olsun hayırlı evlat olsun güle güle büyüt canımmm

ohhh maşallah bu ne enerjiiii miss gibi hazır kahvaltı ne ii gitmiştir afiyet olsun bi düşündümde ben otobüse en son nisanda binmişim ondada bayılıyodum nerdeyseee :) şu Zeytinburnu otobüsüde hep kalabalık yahuuu

Kızlarrr ben çok fena grip oldum nefes bile alamıyorum ; (( napicam ben yawww annemdeyim öyle yatıyorum
geçmiş olsun hemen kuşburnu içiyosun tatlım ılık ılık c vitamini deposudur çok ii gelir rapor alıp evde dinleniosun bol su ve meyve tabikide bol yatışşşş

Kızlar nasılsınız eşim sınav görevindengeldi avm ye geldik eşime yayapacağımız alışverişler vardı yemekte yiyelim dedik pidem çıkmak bilmedi eşim gitti bekliyim bari diye takılmış fırında kömür olmuş yaa eşimin normal ama bi altı tanesi gitmiştekrar yapılıyo çok kalabalık zor yer bulduk in yersek daha alışveriş yapcaz

Canım benim ya haber veremedim benim telde int. paketi yoktu Ben anlatayım doğum hikayesini :)

Şimdi 11 aralıkta benim saat 3' te kont. vardı ve nstye girdim ve makina 4 kez sinyal verdi ama hemsire anlamadı ne olduğunu makinayı kapatıp kapatıp açtı hala sininyal verince dr geldi hemen kalk gel dedi ultrasonda girdim bi anda ve kireçlenmem çok çok artmış ve bundan kaynaklı çocuğun kalp atışları 110 altındaymış mak. bundan kaynaklı sinyal vermiş ve hemşire anlamamış dr ne zaman yemek yedin dedi bende sanki içime doğmuş gibi sabah saat 10 dan beri bişe yememiştim sadece saat 2 gibi 2 bardak nescafe içmiştim dedim tamam sorun yok dedi 4.5ta yatış yaptım ve saat 5te ameliyata girdim saat 5i 10 geçe ASYA İNCİ Hanım dünyaya geldi saat 6'da odadaydım ameliyatda sorun sıkıntı olduğu için belden uyuşturuldum ama ameliyat sırasında bayılmışım hiç bişe hatırlamıyorum ve ertesi gün öğlen hastaneden çıktım ve suan kızımda bende iyiyz bandajımı dr izin alarak söktüm dikişim içten sadece ince bi çizgi var simdilik sıkıntım yok sadece göğüslerim yara oldu emdirirken canım çok yanıyor ve dr mama ver dedi sütün yetersiz dedi ama annemler mama vermeme izin vermedi sütün gelir dedi ve çok şükür geldi mama takviyesi yapmak zorunda kalmadım

Kuzum inş. senin doğumda çok iyi geçer hiç korkma herşey yolunda olur ikiniz için ve hiç canını sıkma allahım herşeyn sabrını veriyor onu kucağıma aldığımda hıçkıra hıçkıra ağladım ve kimse beni susturmadı boşalt içini dediler sanki o 9 ayın piskolojisinin %80i gitti :)

Saol tatlım benim ya napayım canım ya öle bi anda olunca hiç doğuma gitmiş gibi bir hava olmadı bende :) Annemi arıyorum anne çantamı getir ben doğuma giriyorum diye düşün artık nasıl olduğunu :)

Belden uyuşturuldu tatlım dikişlerim acıyor ama bandajsız geziyorum şimdilik gaz sancımdan başka bişey yok tatlım :)

Gülhan şaka mısın keşke haber verseydin dua ederdik neyse hayırlı uğurlu olsun hayırlı evlat olsun güle güle büyüt canımmm

Canım inan haber verecek durumum olmadı ama aklımdaydınız zaman olsaydı biyerden söylerdim telde internet paketim yoktu ve yatış yaptım yarım saat sonra ameliyata girdim kuzum ama hepinize dua ettim Darısı sana olsun kuzucum sağ salim sağlıklı doğum yapmana olsun canım

Canım benim yaa valla çok duygulandımm iç geçirdim inş. Bende saglıkla alırım kuzumu kucagıma inş. Darısı b.burcu k.burcu meral zeynep tubiş ve sedanın başına en kısa sürede inş.

tatlım cok ısterdım ama arapça bılmıyorum rabbım nıyetınızı kabul eylesın
Amin canım, ne demek tatlım :)

Meralim senin ağzını yerim ben :) allah bin kere razı olsun

Burcum bende arapça bilmiyorum ama kv haklı normalde niyet için okurken arapça okumak lazım öyle niyetlenmiş öyle olsun ben çevreme bi sorarım kv den den a Allah razı olsun.

Bana kalsa sedoşum türkce bile okunabilir, kalpten gecen önemli, kv öyle niyetlendi diye..gecen senede bana meryem suresi başlamıştı, gerisini sen arapca bilen birine okut demisti, bende kendim normal okumuştum, ona da hic söylememistim :) :)

Kızzzzz Gülhan inanmıyormmmmmmm maşallah Rabbim sağlıkla büyümesini koniuşmasını nasip etsin, bol bol sütün gelsin valla süpriz oldu :)))))))))))

BugLa
günaydın canlarım ben dün adet oldum ama dünkü duayı rica ettim annem okudu Allah kabul etsin inşallah adetliyken okuyabiliyor muyuz onu soracaktım.

Aslında okunur ama ben hic okumam içim rahat etmez, başkasının duası oldugu için seninde kalbin nasıl rahat edecekse öyle yapcanım

Yazdım canım Allah razı olsun

B.Burcu duanı okudum allah kabul etsin
Tubiş senin içinde 1000 adet lemyelid çektim allah kabul etsin inş.

Allah razı olsun canım, Rabbim bütün korkularını alsın götürsün doğum anı çok kolay gecer inşallah, hakkında en hayırlı olan doğum olsun

Tamam canım Allah razı olsun

valla aslım inan ki aklim?a geldimn bugun, acaba bittimi diye,A

kızlar ben geldim

kız gülhaaaaaaaaaaaann şok oldum şuan..doğacağı varmış minnakın..Allah sağlık sıhhat versin...kurtuldun gözün aydın..darısı bekleyenlerin başına...nazan mesela:))
başkada bir sürü alıntı yaptım hepsi gitmiş kusura bakmayın..
özel olarak yazacaklarım vardı hepsi gittti
bu arada tb-fb tuğba 1000(bin)tane lemyelid okudum senin için..

burcu bende temizleneyim senin için yasin okurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…