Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aaaaaa canım benim hayırlı uğurlu olsun ne güzel bi haber yaa Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, kolay rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah tabi sonrada küçük meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah, çok sevindim.
yaa bu arada benim niye böyle erken erken çıkmadı testte yaaaaaaa

Çok haklısın canım, unuttum hepsini Anın tadını çıkaralım

yaaaaseeeemiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn kooooooooooşşşşşşşşş ggggüüüllll haaaammiiiillllleeeeeeee

Tey tey

Canıımmm hatırlıyomusun dün geceki mesajları sende oraya gitmeden önce öğrendin, bende Nasıl bi tevafuk bu? Rabbim nelere kaadir Öğleden sonra kana gidiyorum hayırlısıyla inşallah

Teşekkür ederim canım benim, duaların için Allah razı olsun. Rabbim sanada gönlüne göre nasib etsin inşalah. Duanın gücü bu olsa gerek.. Ben Yasemine sil dedim adımı o silmedi, sizler dün benim için yine dualar ettiniz, Rabbim geri çevirmedi bu kez.. Hepinizden Allah razı olsun.. İnşallah sizlerin haberinide peşpeşe alırız

Canıımmm hatırlıyomusun dün geceki mesajları sende oraya gitmeden önce öğrendin, bende Nasıl bi tevafuk bu? Rabbim nelere kaadir Öğleden sonra kana gidiyorum hayırlısıyla inşallah
evet tatlımm RABBİM nelere kadir ama mutlaka git dua etmeye... kan tahlilide yaptır şerife bacı hastanesinde hasan bey çok iyi hemen alırsın sonucu bekletmiyolar tatlımm..tekrar hayırlı olsunn inan çok sevindimm.....

Ben acile gidip orada yaptırıyım diyordum, sen nasıl yaptırmıştın canım?

Ben acile gidip orada yaptırıyım diyordum, sen nasıl yaptırmıştın canım?
canım ben kan gelince korktum düşüktür die sevkli gittim şerife bacıya çok şükür bişi yokmuş lekelenme sonuydu sanırım.. ama yinede hasan beye yönlendirdiler..o yazdı tahlili 2.30 da verdim 4 te aldım.ilaç yazar bence oraya git derim..

Son düzenleme:

Yani ben hasan beyden sıra alıp kan testi yaptırmak istediğimimi söylicem?:26:

Yani ben hasan beyden sıra alıp kan testi yaptırmak istediğimimi söylicem?:26:
evet canımm..ben sevkli gittim girişten kayıtta yaptılar yinede girişte sor tatlım..bekletmezler alırsın korkma..ben evde test yaptım beta hcg yaptırmak istiyorum dersin..

evet canımm..ben sevkli gittim girişten kayıtta yaptılar yinede girişte sor tatlım..bekletmezler alırsın korkma..ben evde test yaptım beta hcg yaptırmak istiyorum dersin..

Hımmm anladım, tamam canım çok teşekkür ederim Güzel haberler vermek nasip olsun inşallah..
Ben şimdi çıkıyorum, eşim geliyomuş, görüşmek üzere

canım hiç içini karartma benim arkadaşın eşinde de varikosel vardı normal yolla hamile kalma şansının %2 demişlerdi tüp bebek le hamile kalmıştı 2.cisi kendiliğinden oldu hemde hiç beklemedikleri bir anda ALLAH a dua et bol bol hakkında hayırlısı canm

kızlar internetten rapor sonucunun çıktığını gördüm doktora faksladım bu genetik değil sadece kan değerleri dedi öfff yaa hani genetiğe göndereceklerdi,birde tekrar hatırlattı 3 ay hamile kalma sakın dedi
acaba genetik ayrıcamı çıkar acaba çok canım sıkıldı yaaa, sonucu görünce heyecandan elim ayağım titredi

merhaba bayanlar buketciğime hem 7 ayetel kürsi hemde okuyabilecek arkadaşlar varsa yasin okuyalım inş.

ee belki bende olmayacağım ama önemli mi acep .. bulunduğun yerden okuruz olmaz mı kısmetse duayı anlaştık zaten 7 ayetel kursi.. sabah saatlerinde kısmetse okuyalım derim..

kızlar bu duadan haberim yok, biraz açar mısınız hafta sonu yoktum ya bilmiyorum. bukete mi okunacak bende okurum

bi arkadaşımız sormuştu genetikte yaptırmadım diye proteins ve protein c trambofoli kan pıhtılaşmasıyla alakalı ben kadın doğum da yaptırmıştım şimdi genetikte genetik testlere bakılacak eşim ve bana ...

7verengül masllah tebrik ederim hergün güzel habetler geliyor ne güzel darısı bizlerin başına hamişler dua edin bize

yani genetikle ilgili bir problem yokmuymuş o nedenle mi göndermiceklermiş. 3 ay hamile kalmama olayını her düşük yapana söylüyorlar canım ama arkadaşa da söylediler o korunmadı ve hamile kaldı şimdi nur topu gibi bir oğlu var tabi senin durumun başkada olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…