- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.241
Elim ayağım titriyo, Adaşım olan Gül arkadaşımız sanırım adetin 25. günü test yapmıştı silik görmüştü, bende sırf meraktan bugün adetimin 26. günü olduğu için yapayım dedim ve aşağıdaki çizgileri gördüm :18:
Eki Görüntüle 517397
Şimdi ben hamilemiyiiimmmm
Kızlar içim içime sığmıyo, eşim evde değil, öğleden sonra Kastamonuya gidecektik, yaptırayımmı yani ben kan testi
Allahım sen aklıma mukayyet ol
valla gül Allah nasip ettikten sonra sayı, hız, marfoloji hepsi bahane.. hiç sağlıksız olabilir düşüncelerini getirme bile aklına.. insan bu gebelik konusunda ne düşünürse onu yaşıyor.. hep iyi düşün, en iyiyi yaşa inşAllah.
yaaaaseeeemiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn kooooooooooşşşşşşşşş ggggüüüllll haaaammiiiillllleeeeeeee
canım benimmmnekadar sevindim anlatamam ya...evet tatlım 25.gün öğrendim ben kan tahlili de yaptır ve takip et tatlımm..benim 3 gün lekelenmem oldu ardından az bi kan geldi..İNŞALLAH olmaz ama olursa ihmal etme mutlaka dra git hemençok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaa canım benim hayırlı uğurlu olsun ne güzel bi haber yaa Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, kolay rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah tabi sonrada küçük meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah, çok sevindim.
yaa bu arada benim niye böyle erken erken çıkmadı testte yaaaaaaa
evet tatlımm RABBİM nelere kadir ama mutlaka git dua etmeye... kan tahlilide yaptır şerife bacı hastanesinde hasan bey çok iyi hemen alırsın sonucu bekletmiyolar tatlımm..tekrar hayırlı olsunn inan çok sevindimm.....Canıımmm hatırlıyomusun dün geceki mesajları sende oraya gitmeden önce öğrendin, bendeNasıl bi tevafuk bu? Rabbim nelere kaadir Öğleden sonra kana gidiyorum hayırlısıyla inşallah
evet tatlımm RABBİM nelere kadir ama mutlaka git dua etmeye... kan tahlilide yaptır şerife bacı hastanesinde hasan bey çok iyi hemen alırsın sonucu bekletmiyolar tatlımm..tekrar hayırlı olsunn inan çok sevindimm.....
canım ben kan gelince korktum düşüktür die sevkli gittim şerife bacıya çok şükür bişi yokmuş lekelenme sonuydu sanırım.. ama yinede hasan beye yönlendirdiler..o yazdı tahlili 2.30 da verdim 4 te aldım.ilaç yazar bence oraya git derim..Ben acile gidip orada yaptırıyım diyordum, sen nasıl yaptırmıştın canım?
canım ben kan gelince korktum düşüktür die sevkli gittim şerife bacıya çok şükür bişi yokmuş lekelenme sonuydu sanırım.. ama yinede hasan beye yönlendirdiler..o yazdı tahlili 4 te alırsın..ilaç yazar bence oraya git derim..
evet canımm..ben sevkli gittim girişten kayıtta yaptılar yinede girişte sor tatlım..bekletmezler alırsın korkma..ben evde test yaptım beta hcg yaptırmak istiyorum dersin..Yani ben hasan beyden sıra alıp kan testi yaptırmak istediğimimi söylicem?:26:
evet canımm..ben sevkli gittim girişten kayıtta yaptılar yinede girişte sor tatlım..bekletmezler alırsın korkma..ben evde test yaptım beta hcg yaptırmak istiyorum dersin..
İNŞALLAH canım benim bekliyorum güzel haberleriniiiii yoksamda msj at olur mu..Hımmm anladım, tamam canım çok teşekkür ederimGüzel haberler vermek nasip olsun inşallah..
Ben şimdi çıkıyorum, eşim geliyomuş, görüşmek üzere
Teşekkür ederim, ben hala inanamıyorum
Benim belirti diyebileceğim pek birşey yoktu. Göğüslerim yine her ay olduğu gibi hafif dolgunlaşmıştı ama bu bende her ay olur ve adet günüme 2 gün kala o dolgunlaşma kaybolurdu. Belimin hizasında hafif sancı var ama onunda gebelikten olduğunu düşünmüyorum :26: Birde dün sabah kasığımda adet sancılarım oldu başkada bişey yokZaten eğer hamileysem çok erken öğrendim bunu, sanırım o yüzden benim belirtim yok :)
Rabbim sizlerin duasını kabul etti, inşallah isteyen dileyen herkese sağlıkla nasib etsin. Benim şimdi her ne kadar sevinsemde çekincelerim var. Eşim daha 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu. Sayı, hız, morfoloji hepsi düşüktü. İnşallah hamileysem bu hamilelik sağlıklı bir hamileliktir. İnşallah bikaç gün sonra hüsrana uğramam :106: İnşallah 9 ay sonra kucağımda görürüm sağlıcakla
merhaba bayanlar buketciğime hem 7 ayetel kürsi hemde okuyabilecek arkadaşlar varsa yasin okuyalım inş.
ee belki bende olmayacağım ama önemli mi acep .. bulunduğun yerden okuruz olmaz mıkısmetse duayı anlaştık zaten 7 ayetel kursi.. sabah saatlerinde kısmetse okuyalım derim..
hemen simdimi regliyken okunuyomu ya hemen okurum okunuyosa
yok canım pazar günü adetliyken okunmaz ama sende dua edersin rabbime inşallah ...
kızlar internetten rapor sonucunun çıktığını gördüm doktora faksladım bu genetik değil sadece kan değerleri dedi öfff yaa hani genetiğe göndereceklerdi,birde tekrar hatırlattı 3 ay hamile kalma sakın dedi
acaba genetik ayrıcamı çıkar acaba çok canım sıkıldı yaaa, sonucu görünce heyecandan elim ayağım titredi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?