- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.421
Canım benim ya haber veremedim benim telde int. paketi yoktu Ben anlatayım doğum hikayesini :)
Şimdi 11 aralıkta benim saat 3' te kont. vardı ve nstye girdim ve makina 4 kez sinyal verdi ama hemsire anlamadı ne olduğunu makinayı kapatıp kapatıp açtı hala sininyal verince dr geldi hemen kalk gel dedi ultrasonda girdim bi anda ve kireçlenmem çok çok artmış ve bundan kaynaklı çocuğun kalp atışları 110 altındaymış mak. bundan kaynaklı sinyal vermiş ve hemşire anlamamış dr ne zaman yemek yedin dedi bende sanki içime doğmuş gibi sabah saat 10 dan beri bişe yememiştim sadece saat 2 gibi 2 bardak nescafe içmiştim dedim tamam sorun yok dedi 4.5ta yatış yaptım ve saat 5te ameliyata girdim saat 5i 10 geçe ASYA İNCİ Hanım dünyaya geldi saat 6'da odadaydım ameliyatda sorun sıkıntı olduğu için belden uyuşturuldum ama ameliyat sırasında bayılmışım hiç bişe hatırlamıyorum ve ertesi gün öğlen hastaneden çıktım ve suan kızımda bende iyiyz bandajımı dr izin alarak söktüm dikişim içten sadece ince bi çizgi var simdilik sıkıntım yok sadece göğüslerim yara oldu emdirirken canım çok yanıyor ve dr mama ver dedi sütün yetersiz dedi ama annemler mama vermeme izin vermedi sütün gelir dedi ve çok şükür geldi mama takviyesi yapmak zorunda kalmadım
Kuzum inş. senin doğumda çok iyi geçer hiç korkma herşey yolunda olur ikiniz için ve hiç canını sıkma allahım herşeyn sabrını veriyor onu kucağıma aldığımda hıçkıra hıçkıra ağladım ve kimse beni susturmadı boşalt içini dediler sanki o 9 ayın piskolojisinin %80i gitti :)
kızlar ben geldim
kız gülhaaaaaaaaaaaann şok oldum şuan..doğacağı varmış minnakın..Allah sağlık sıhhat versin...kurtuldun gözün aydın..darısı bekleyenlerin başına...nazan mesela:))
başkada bir sürü alıntı yaptım hepsi gitmiş kusura bakmayın..
özel olarak yazacaklarım vardı hepsi gittti
bu arada tb-fb tuğba 1000(bin)tane lemyelid okudum senin için..
burcu bende temizleneyim senin için yasin okurum...
Bilmiyorumki seda nırmalde kontrole gittimmi bile tansiyonum yükseliyo ben kestikleri bilmek özelliklede uyanık olmak sıkıntı yaratırmı bilemiyorum paniğim biraz bakalım bi çarşamba olsunda hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Kızlarrr ben çok fena grip oldum nefes bile alamıyorum ; (( napicam ben yawww annemdeyim öyle yatıyorum
Canım benim ya haber veremedim benim telde int. paketi yoktu Ben anlatayım doğum hikayesini :)
Şimdi 11 aralıkta benim saat 3' te kont. vardı ve nstye girdim ve makina 4 kez sinyal verdi ama hemsire anlamadı ne olduğunu makinayı kapatıp kapatıp açtı hala sininyal verince dr geldi hemen kalk gel dedi ultrasonda girdim bi anda ve kireçlenmem çok çok artmış ve bundan kaynaklı çocuğun kalp atışları 110 altındaymış mak. bundan kaynaklı sinyal vermiş ve hemşire anlamamış dr ne zaman yemek yedin dedi bende sanki içime doğmuş gibi sabah saat 10 dan beri bişe yememiştim sadece saat 2 gibi 2 bardak nescafe içmiştim dedim tamam sorun yok dedi 4.5ta yatış yaptım ve saat 5te ameliyata girdim saat 5i 10 geçe ASYA İNCİ Hanım dünyaya geldi saat 6'da odadaydım ameliyatda sorun sıkıntı olduğu için belden uyuşturuldum ama ameliyat sırasında bayılmışım hiç bişe hatırlamıyorum ve ertesi gün öğlen hastaneden çıktım ve suan kızımda bende iyiyz bandajımı dr izin alarak söktüm dikişim içten sadece ince bi çizgi var simdilik sıkıntım yok sadece göğüslerim yara oldu emdirirken canım çok yanıyor ve dr mama ver dedi sütün yetersiz dedi ama annemler mama vermeme izin vermedi sütün gelir dedi ve çok şükür geldi mama takviyesi yapmak zorunda kalmadım
Kuzum inş. senin doğumda çok iyi geçer hiç korkma herşey yolunda olur ikiniz için ve hiç canını sıkma allahım herşeyn sabrını veriyor onu kucağıma aldığımda hıçkıra hıçkıra ağladım ve kimse beni susturmadı boşalt içini dediler sanki o 9 ayın piskolojisinin %80i gitti :)
Saol tatlım benim ya napayım canım ya öle bi anda olunca hiç doğuma gitmiş gibi bir hava olmadı bende :) Annemi arıyorum anne çantamı getir ben doğuma giriyorum diye düşün artık nasıl olduğunu :)
Belden uyuşturuldu tatlım dikişlerim acıyor ama bandajsız geziyorum şimdilik gaz sancımdan başka bişey yok tatlım :)
Amin canım, ne demek tatlım :)
Meralim senin ağzını yerim ben :) allah bin kere razı olsun
Bana kalsa sedoşum türkce bile okunabilir, kalpten gecen önemli, kv öyle niyetlendi diye..gecen senede bana meryem suresi başlamıştı, gerisini sen arapca bilen birine okut demisti, bende kendim normal okumuştum, ona da hic söylememistim :) :)
Ozlemim nasilsin napiyosun bakim cikardi bike iki tane simdide uştten cikaracak birgun gelir sende dogurur buyutursun dogan buyuyo degil mi
Canım göbek deliği hizasından yaparsan orası serttir hep göbek deliğinin yanından 2-3 parmak aşağıya yapacaksın sağ sol değiştir üst taraflar her zaman serrttir zor olur bildiğin göbek tarafı yanları olacak yani ben kendimde göbek değilinin tam aşağısından yapmadım ama hastanede yaptılar çünkü artık yerde kalmaıştı hem yumurta geliştirici iğneler ardından kan sulandırıcı derken ama sorun olmadı yalnız o kadar iğneden sonra 10-15 dk canım yanıyordu artık ama devam edilecekse koldan bacaktan da yapılıyormuş Aslı'nın dediği gibi.Eğer benimde tutsaydı devam edecektim o zaman kola bacağa geçerdim.
barısozlem/ özlem 11.12.2013 çarşamba sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
Özlem ve tümay dualarınızı okudum allah kabul etsin inş.
Ozlem duani okudum hamileligin 9 ay saglikla sihhatle sursun sonra kolay bir dogum la yavrun saglikla kucaginda olsun insallah..
ÖZLEM duanı okudum bebek, Rabbim 9 ay boyunca sağsalim karnında büyütsün bebeğini ve sonra sağsalim sağlıkla evladını kucağına al inşallah, sonra da kaka temizle, gaz çıkar ve uykusuz kal
gül çok güzrl olmuş eline sağlık,çok zora benziyor ama becerikli kadının hali başka tabi
özlem duanı okudum canım Allah kabul etsin,bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin
özlemcim sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah canım duanı okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Buarada ben dua listelerini okuyorum, Bircan, Zeynep, özlem okudum kızlar haberiniz ola..
söylememe gerek yok ama yinde bilin, bu gittiğim türbelerde hepinize dua ettimAllah kabul etsin..
hepinizi seviyoruz hayırlı geceler:13:
barısozlem/ özlem 11.12.2013 çarşamba sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
tmyomr/ tümay 12.12.2013 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
Özlemim nerelerdesin...sen yokken ben duanı okudum:)) ALLAH kabul eder İNŞALLAH...
Tümayım senin de duanı okudum İNŞALLAH sağlıkla bebeğini kucağına alır...Uykusuz gecelerinin hikayesini burda anlatırsın...
İkinize kocaman öpüyorum...Sizi seviyorum...
dualarınızı okudum canlar bebişleriniz sağlıkla sıhhatle zamanında doğsunlar inş vatane millete aşlesine hayırlı evlatar olsunlar aslıcım ikizler anne karnında birbirlerini farkediolarmış birbirlerine dokunmaya çalışıyorlarmış canlarım benim rabbim nelere kadir
Özlemmmmm nerelerdesinnn göremiyorum seni iş yerin çokmu yoğun???
Bu dua listesinden de düne kadar olanları okudum.
btskn/ bircan 09.12.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 10.12.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
tmyomr/ tümay 12.12.2013 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
ecrinnn07/ aslı 13.12.2013 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
Kuzum kontrole gittim doğum yaptımmmm ve geldim :) :) :)
Nst de kalp atışları 110 altında seyredyordu hemen dr kont. girdim ve kireçlenme artmıştı kordonun dolanma ihtimali vardı ve acil sezeryan dedi 4de kont oldu ve akşam 5te kızım dünyaya geldi 5.5ta kucağıma aldım şimdi çok şükür iyiyiz maşallah bi sorunumuz yok kilosu 2600 boyu 48 cm birazcık küçük dedi dr ama bakımını iyi yaparsan bi sorun olmaz dedi şimdilik bu kadar ara ara girmeye çalışacam sizleri öpüyorum hepiniz Allaha emanet olunnn
Kuzum kontrole gittim doğum yaptımmmm ve geldim :) :) :)
Nst de kalp atışları 110 altında seyredyordu hemen dr kont. girdim ve kireçlenme artmıştı kordonun dolanma ihtimali vardı ve acil sezeryan dedi 4de kont oldu ve akşam 5te kızım dünyaya geldi 5.5ta kucağıma aldım şimdi çok şükür iyiyiz maşallah bi sorunumuz yok kilosu 2600 boyu 48 cm birazcık küçük dedi dr ama bakımını iyi yaparsan bi sorun olmaz dedi şimdilik bu kadar ara ara girmeye çalışacam sizleri öpüyorum hepiniz Allaha emanet olunnn
B.Burcu duanı okudum allah kabul etsin
Tubiş senin içinde 1000 adet lemyelid çektim allah kabul etsin inş.
kızlar ben geldim
kız gülhaaaaaaaaaaaann şok oldum şuan..doğacağı varmış minnakın..Allah sağlık sıhhat versin...kurtuldun gözün aydın..darısı bekleyenlerin başına...nazan mesela:))
başkada bir sürü alıntı yaptım hepsi gitmiş kusura bakmayın..
özel olarak yazacaklarım vardı hepsi gittti
bu arada tb-fb tuğba 1000(bin)tane lemyelid okudum senin için..
burcu bende temizleneyim senin için yasin okurum...
TUBa canım 7 bin daha cektim Rabbim kabul etsin inşallah
Selam kizlar betus bu ara cok huysuz su dislerinden cocugum herseyi isiriyor yuzume gozume saldiriyor saçimi başımı yoluyo valla
Sizler nadilsiniz
Yasom sutun yok diye morelini bozma ne yersen ye morel kadar hicbiri süt yapmaz birde yok yok yetmiyor deme beyne olumsuz şeyler yollama senide betüşü de cok öpüyorum
Gulhan cnm dogum yapmışsın Rabbim anali babali buyutsun
Darisi doğurmayanlarin başina
Bi suru alinti yaptim ama yok nere gitmisler aklimda kalanlardan yazayim
Meral cnm sukretmek guzel birsey Rabbim Şükrünü daimi eylesin iyi olmana sevindim cnm iyu bak kendine
Burcu cnm daha sik gelmeye calisacagim sizlerle dohbet etmeyi cok ozledim canlarim sizi seviyorum seninde tombis yanaklarindan öptüm
Sunduz seni ve kizini da optum insallah iyisindir
Tuba lem yelide başlamissin lah kabul etsin eksik varsa bende alabilirim
Gul cnm sen nasilsin oğlun emeklemeye basladi mi
Bediş kizina baktim vok tatli masallah Allah bağişlasin
Ha bu arada unutmadan yeni katilan arkadaşlar olmus sizde hoşgeldiniz Rabbim dizlerede en kisa zaman da hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Asli kuzum ikizlerini gordum masallah cok tatli duruyorlar icim gitti kardes olmak guzel ama ikiz olmak bambaska bwnim de ikizim var senin ikizler tek yumurta mi yoksa cift yumurta mi
Ozlem kuzum sen nasilsin gorusemiyoruz uzun zamandir
kızlar yarın kontrolümüz var ense kalınlığına bakılacak ikili taramamız olacak inşallah hayırlısı ile atlatırız belki hastaneden sonra gelip yazamam akşama yazarım,hepinizi öpüyorum iyi geceler
Cnm benim insallah guzel haberlerle gelirsin Rabbim sizi korusun cok opuyorumkızlar yarın kontrolümüz var ense kalınlığına bakılacak ikili taramamız olacak inşallah hayırlısı ile atlatırız belki hastaneden sonra gelip yazamam akşama yazarım,hepinizi öpüyorum iyi geceler
Benim aditim 5 gun gecmisti silik cikmisti seninkinin silik cikmasi normal bence bi kac gun daha bekle testi tekrarla insallah hamişsindirKızlar adetime 8 gün varken test yaptım hayalet gibi çok zor görünen silik cizgi çıktı. Belirtilerinden var.. sizce hamilemiyim?
Cnm benim insallah guzel haberlerle gelirsin Rabbim sizi korusun cok opuyorum
Benim aditim 5 gun gecmisti silik cikmisti seninkinin silik cikmasi normal bence bi kac gun daha bekle testi tekrarla insallah hamişsindir
Tubam tesekkur ederim cnm benim insallah gecicek bu gunlerde
Canıncım iyi olmana çok sevindim, yoğun olduğunu tahmin ettim, Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin, bekliyoruzzz çok öpüyorumkızlar yarın kontrolümüz var ense kalınlığına bakılacak ikili taramamız olacak inşallah hayırlısı ile atlatırız belki hastaneden sonra gelip yazamam akşama yazarım,hepinizi öpüyorum iyi geceler
oy maşallah gülhan kurtulmuşsun ne güzel bebeğine kavuştun Allah analı babalı büyütsün,darısı nazan'ın ve tümay'ın başına
çok sağol canım Allah razı olaun
çok sağol buket,yağmur'u öp yerime
çok sağol canım ya çok utanıyorum yük oluyormuşum gibi hissediyorum
mesude Allah kızına şifa versin dişler çıktıkça huysuzlanması normal inş en kısa sürede atlatırsınız
hadi bakalım inş hayırlısıyla bunu da atlatırsın sonra sıra cinsiyetini öğrenmeye gelir hayırlısı ile
BURCU ben de perşembe günü kurana gidince dağıtırım sana tam sayı veriririm o zaman,bir de arapçadan okunmsı daha iyi,arapça türkçeye tam çevrilemiyor çoğunlukla yanlış oluyor yani bence türkçeden oluma boşver ne olur ne olmax
onuda denerim canım :)ASLI canım yasinler için şimdiden Allah bin kere razi olsun canim, grip olmuşsun çok gecmiş olsun, şükür ki annen yanında sana bakıyor şimdi, aslında sen herşeyi yapmişsındır ama bide benden tavsiye olsun, ballı limonlu sıcak su da iyi gelir, sıkı giyin canım
Mesude canımm kızın en kısa zamanda eski haline döner inşallahSelam kizlar betus bu ara cok huysuz su dislerinden cocugum herseyi isiriyor yuzume gozume saldiriyor saçimi başımı yoluyo valla
Sizler nadilsiniz
Asli kuzum ikizlerini gordum masallah cok tatli duruyorlar icim gitti kardes olmak guzel ama ikiz olmak bambaska bwnim de ikizim var senin ikizler tek yumurta mi yoksa cift yumurta mi
Canım çok sevindim inşallah iyice iyileşir ateşi düşer Rabbim şifa verir İnşallahh. Menenjit riski ortadan kalktıysa korkmasınlar ateşi de düşer.
kızlar ALLAH razı olsun ateşi düşmüş çok şükür drları bekliyolar bakalım çıkarcaklar mı hastaneden..Gunaydın canlarım
Gülcüm Rabbim arkadaşının bebegini korusun, acil şifalar versin, hemen iyi olsun insallah, Allahım hic kimseyi evladiyla sınamasın
Bedriyem misafirlerine hazirliğinı yaptın mi?, annen de yoktu nasil gecti Elif'le?
Sedacim maşallah sende evi silip süpürmüşsün, topigimizin en hamaratı :)
Benimde dün misafirim vardi, bende ev temizligi pasta börekle uğraştım, gece 2 de yattım, şimdi kalktım, haftasonu gec uyanmak kadar güzel biresey var mi? Evet var eve hewr geldiginde yemegin hazır olması, evde bir yardimcin olmasi gibi şeylerhaydi öptüm sizi bebekler
Bu arad Aslı 15.000 lem yelid cemişsin, hayranım sana maşallah, inşallah kendi tespihinide kolaylikla bitirirsin
canım ALLAH bağışlasın ANALI babalı büyütün İNŞALLAH..Kuzum kontrole gittim doğum yaptımmmm ve geldim :) :) :)
SAĞOL canım düşüş ateşi düzelcek inşallah..gül çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş kalıcı hasar oluşturmadan geçer gider çok korkunç bişi havale burcu canım adetim bitisin okurum inş zaten tuba için lem yelid çekemedim bitmediği için bazı arkadaşlar okunur yazmış ama benim içim rahat etmedi nazn canım haber vermemezlik yapma sakın merak ederiz çokkk Gülhan canım allah analı babalı büyütsün geçmişler olsun elif bebeğede bakıcam inş kızım uyandı hoşçakaın
canım hamile olabilirsin bence 2.3 gün kala kan testi yaptır..Kızlar adetime 8 gün varken test yaptım hayalet gibi çok zor görünen silik cizgi çıktı. Belirtilerinden var.. sizce hamilemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?