Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gülhannnn valla bende çok duygulandım okurken ne diyimm harika güzel bir doğum olmuş, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin hep yüzün gülsün inşallah

Buketim hoş geldin, Allah razı olsun canım

Nasılsın? Kv ile lohusalık nasıl geciyor? Göğüslerin ne alemde? Bedriye'nin Elif'nin fotolarını koydum haberin olsun :) senin minik Yağmur'un nasıl?

ASLI canım yasinler için şimdiden Allah bin kere razi olsun canim, grip olmuşsun çok gecmiş olsun, şükür ki annen yanında sana bakıyor şimdi, aslında sen herşeyi yapmişsındır ama bide benden tavsiye olsun, ballı limonlu sıcak su da iyi gelir, sıkı giyin canım

Özlemmmmmmm nerelrdesin, bebekin nasıl? Valla yokluğun çok hissediliyor, hemen özet geç, ayrıca yokluğu çok hissedilen bir çooooook kişi var, ama bebeleri var diye onlara kızamıyom :) sende doğurunca zaten gelemeyeceksin, şimdi bol bol gel emi :)

Gülhaaannn gözün aydıınnn Allah sağlık şifa versin inşAllah.. iyi kide annenleri dinlemişsin mama vermemişsin doktor da biraz aceleci mi ne 3 gün sonra gelirmiş normalde zaten süt.. göğüslerine zeytinyağını ben tavsiye ediyorum br hafta 10 gunden geciyor hemen..

ve darısıı nazanın basına, sonra da diğer sıradakı canlarımın başına inşAllah.. AMİN:

anlıyorum canım tabii panik yaocaksan genel olsun yani ama anlamazsın bile hemşireler filan başında oyalar seni bir de bebek çktıktan sonra dikerken bir süre uyutıyorlar diye biliyorum yine de en iyisini sen bilirsin dr ile konuşursunuz önemli olan bebeğinin sağlıkla doğması.

Kızlarrr ben çok fena grip oldum nefes bile alamıyorum ; (( napicam ben yawww annemdeyim öyle yatıyorum

Ay canımm çok geçmiş olsunn bol bol c vitamini al yasak değilse kurşburnu iç portakal kivi ye canım. Bende hapşırıp duruyorum valla.

Canım maşallah ne sakin ne güzel bir doğum olmuş öyle. Allah uzun sağlıklı ömürler versin yavruna. Bandajı söktün demek sorun olmayacaksa iyi olmuş rahat hareket etmek açısından demek doktorun dikişi iyiymiş canımm. Gaz sancısı oluyor sezeryanda maalesef karın açıldığı için bağırsak düzeni bozuluyor rahim ve bağırsaklar birbirine yakın çünkü ama geçer canım.

Bence de öyle yani ben hep öyle okuyorum mecburen bilmediğim için ama arapça diye niyetlendiyse öyle olsun biter merak etme bende çevreme söylerim işyerinde ablalar filan okuyabilir. Annemin yakın bir arkadaşı var oğlu kanser yaşı var yani küçük değil mali müşavir annesine o bakıyordu hastanelerde şimdi kemoterapi filan. O da niyetlenmiş dağıtmıştı arapçe dedi o da öyle okundu ama buraya gelip diyemedim de tam tedaviden sonra bekleme zamanıma denk gelmişti girmiyordum ya. Allahım herkese şifalar versin inşallah..

Sedoşum Allah razı olsun canım, Rabbim annenin arkadşının oğluna şifa versin inşallah, ele ayağa dübürmesin, hemencecik sağsalim ayağa kalksın inşallah, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Selam kizlar betus bu ara cok huysuz su dislerinden cocugum herseyi isiriyor yuzume gozume saldiriyor saçimi başımı yoluyo valla
Sizler nadilsiniz

Yasom sutun yok diye morelini bozma ne yersen ye morel kadar hicbiri süt yapmaz birde yok yok yetmiyor deme beyne olumsuz şeyler yollama senide betüşü de cok öpüyorum

Gulhan cnm dogum yapmışsın Rabbim anali babali buyutsun
Darisi doğurmayanlarin başina

Bi suru alinti yaptim ama yok nere gitmisler aklimda kalanlardan yazayim

Meral cnm sukretmek guzel birsey Rabbim Şükrünü daimi eylesin iyi olmana sevindim cnm iyu bak kendine

Burcu cnm daha sik gelmeye calisacagim sizlerle dohbet etmeyi cok ozledim canlarim sizi seviyorum seninde tombis yanaklarindan öptüm

Sunduz seni ve kizini da optum insallah iyisindir

Tuba lem yelide başlamissin lah kabul etsin eksik varsa bende alabilirim

Gul cnm sen nasilsin oğlun emeklemeye basladi mi

Bediş kizina baktim vok tatli masallah Allah bağişlasin

Ha bu arada unutmadan yeni katilan arkadaşlar olmus sizde hoşgeldiniz Rabbim dizlerede en kisa zaman da hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Asli kuzum ikizlerini gordum masallah cok tatli duruyorlar icim gitti kardes olmak guzel ama ikiz olmak bambaska bwnim de ikizim var senin ikizler tek yumurta mi yoksa cift yumurta mi

Ozlem kuzum sen nasilsin gorusemiyoruz uzun zamandir

eveeetttt ben geldiiimm 1 haftadır gelemiyordum, sanırım 2 saattir geçmişi okuyorum.
çok şükür iyiyim bir yaramazlık yok iş yerinde giremiyorum çünkü çok yoğun evdede misafirim var genelde annemlerde oluyoruz o yüzden gelemiyordum bide bilgisayar pek bana kalmıyor ama daha sık gelmeye calışacağım,bu arada yeni duaya başlayamadım,eski duadan okuyamadıklarım var çok tembelleştim hayır zaten tembeldim ama bu kadar da değildim kusuruma bakmayın ne olur hakkınızı helal edin,tuba lem yelid başlamış aslı beni arayıp söyledi sağolsun tubacığım okudukça yazayım canım.

Ozlemim nasilsin napiyosun bakim cikardi bike iki tane simdide uştten cikaracak birgun gelir sende dogurur buyutursun dogan buyuyo degil mi

evet canım doğan büyüyo inşallah bizede nasip olur o günleri görmek

canım bölgeleri gösteriyor bide normal kiloda isen 60 90 derece ile benim gibi şişman isen 90 dereceyle yapabilirisin

sündüzcüğüm canım benim çok sağol bide resimli olarak bulmuşsun ayy çok teşekkür ederim çok mutlu oldum

hala göbekten devam ediyorum cesaret edemedim başka yere ama iyi gidiyo fena değil biraz yaptığım yerleri kaydırdım sorun olmuyor,o günden sonra 1 kere daha öyle oldu zor girdi, iğneyi yaptıktan sonra acısı oluyo ama o sorun değil batmadığı zaman zor oluyo bide bazen batırıyorum enjekte edicem basılmıyo gitmiyo ilaç onuda bir kaç damlasını boşa akıtarak çözüyorum

barısozlem/ özlem 11.12.2013 çarşamba sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat

Özlem ve tümay dualarınızı okudum allah kabul etsin inş.

Ozlem duani okudum hamileligin 9 ay saglikla sihhatle sursun sonra kolay bir dogum la yavrun saglikla kucaginda olsun insallah..

ÖZLEM duanı okudum bebek, Rabbim 9 ay boyunca sağsalim karnında büyütsün bebeğini ve sonra sağsalim sağlıkla evladını kucağına al inşallah, sonra da kaka temizle, gaz çıkar ve uykusuz kal

gül çok güzrl olmuş eline sağlık,çok zora benziyor ama becerikli kadının hali başka tabi

özlem duanı okudum canım Allah kabul etsin,bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin

özlemcim sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah canım duanı okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Buarada ben dua listelerini okuyorum, Bircan, Zeynep, özlem okudum kızlar haberiniz ola..
söylememe gerek yok ama yinde bilin, bu gittiğim türbelerde hepinize dua ettim Allah kabul etsin..

hepinizi seviyoruz hayırlı geceler:13:

Özlemmmmm nerelerdesinnn göremiyorum seni iş yerin çokmu yoğun???

kızlar hepinizden Allah razı olsun dua günüm gelmiş geçmiş dualar okunmuş kaç gündür yoktum yeni görüyorum dua günümü bile bilmiyordum

gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin ben daha sana fetih okumamıştım ne güzel strese girmeden doğuma girmişsin süpriz olmuş

kızlar yarın kontrolümüz var ense kalınlığına bakılacak ikili taramamız olacak inşallah hayırlısı ile atlatırız belki hastaneden sonra gelip yazamam akşama yazarım,hepinizi öpüyorum iyi geceler

oy maşallah gülhan kurtulmuşsun ne güzel bebeğine kavuştun Allah analı babalı büyütsün,darısı nazan'ın ve tümay'ın başına

B.Burcu duanı okudum allah kabul etsin
Tubiş senin içinde 1000 adet lemyelid çektim allah kabul etsin inş.

çok sağol canım Allah razı olaun

çok sağol buket,yağmur'u öp yerime

TUBa canım 7 bin daha cektim Rabbim kabul etsin inşallah

çok sağol canım ya çok utanıyorum yük oluyormuşum gibi hissediyorum

mesude Allah kızına şifa versin dişler çıktıkça huysuzlanması normal inş en kısa sürede atlatırsınız

hadi bakalım inş hayırlısıyla bunu da atlatırsın sonra sıra cinsiyetini öğrenmeye gelir hayırlısı ile

BURCU ben de perşembe günü kurana gidince dağıtırım sana tam sayı veriririm o zaman,bir de arapçadan okunmsı daha iyi,arapça türkçeye tam çevrilemiyor çoğunlukla yanlış oluyor yani bence türkçeden oluma boşver ne olur ne olmax

Kızlar adetime 8 gün varken test yaptım hayalet gibi çok zor görünen silik cizgi çıktı. Belirtilerinden var.. sizce hamilemiyim?

Cnm benim insallah guzel haberlerle gelirsin Rabbim sizi korusun cok opuyorum
Kızlar adetime 8 gün varken test yaptım hayalet gibi çok zor görünen silik cizgi çıktı. Belirtilerinden var.. sizce hamilemiyim?
Benim aditim 5 gun gecmisti silik cikmisti seninkinin silik cikmasi normal bence bi kac gun daha bekle testi tekrarla insallah hamişsindir

Tubam tesekkur ederim cnm benim insallah gecicek bu gunlerde

Hayırlısı ni istiyorum Rabbim den.. çok az görünüyor hemde daha 8 gün var adet olmama. Yine yapicam birkaç gün içinde :))))))))

Canıncım iyi olmana çok sevindim, yoğun olduğunu tahmin ettim, Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin, bekliyoruzzz çok öpüyorum

tubiiii hiç de yük olmuyor, zevkle cekiyorum tespihini sakın öyle düşünme, bizim ağzımız dyalanıyor bu vesileyle, yasinler için şimdiden Allah razı olsun canım, haklısİn arapca konusunda

onuda denerim canım :)
Mesude canımm kızın en kısa zamanda eski haline döner inşallah
canım benim ikizlerim çift yumurta ikizleri :)

Canım çok sevindim inşallah iyice iyileşir ateşi düşer Rabbim şifa verir İnşallahh. Menenjit riski ortadan kalktıysa korkmasınlar ateşi de düşer.

kızlar ALLAH razı olsun ateşi düşmüş çok şükür drları bekliyolar bakalım çıkarcaklar mı hastaneden..
canım ALLAH bağışlasın ANALI babalı büyütün İNŞALLAH..
SAĞOL canım düşüş ateşi düzelcek inşallah..
canım hamile olabilirsin bence 2.3 gün kala kan testi yaptır..

Günaydınlar kızlar nasılsınız. Sabah nasıl zor kalktım anlatamam. Öyle uykum vardı ki haftasonunun ben geçirmedim sanki ama hep iş işte akşam bile avmden gelince ütü yaptım. Neyse kahve içtim şimdi kendime geldim. Kayınbiraderim geliyor bugün dün yurtdışında uçakla ist. inmiş orada bir gece kaldı otelde bugün buraya gelecek ama sanırı akşamı bulur gitmeyiz sanırım yorgun olur yarın gidebiliriz bilmiyorum. Dün eşime alışveriş yaptık takım elbise aldık indirim vardı yeni yıla özel kayınbiraderime de atkı aldı güzel bir şey yeni yıl hediyesi bedenini bilmiyorum gömlek filan alamadım annesi de bilmez 2 senedir gelmiyor. Şimdi eltime de bişi almak istiyorum o gelmedi kız yabancı sıkılıyor kaynanam kayınpeder çok muhabbet edemiyor İngilizce kızı getirmemiş. Ama kayınbiraderime alıp ona almamak olmaz bir takı seti alayım dedim zarif bir şey gümüş ama ne beğenir bilemedim. Benim bir takı setim var gümüş bordo taşları var kenarları yeşil yüzük, küpe, kolye hiç kullanmadım almıştı eşim öyle duruyor kutusuyla yüzüğü büyük geliyor filan onu hediye ona göndersem diyorum nasıl olur daha eşime sormadım ama zarif bir şey yani. Yeni yıl hediyesi hoş olur dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…