Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

HTML:
canım henüz emeklemiyoruz ama her çocuk emeklemezmiş emeklemeden yürüyenler var

Mesude canım benim, Betülümnüz diş çıkarıyormuş, Allah kolaylık versin, senin kuzun usludur üzmez seni :) inşallah hemen atlatır kolayca

Sedoş hic yeni bisey almana gerek yok, zaten kullanmamışsın, tertemiz hediye paketi yap ver kocasına

Gülcüm hic sipariş aldın mi? Nasil gidiyor dukkan :))))

Yorumlarınız ıcın t.ederım kızlaar.. Inanın cok heyecanlıyım gercekten hamileysem..... Bılemıyorum napıcam nasıl nasıl.. Rabbim sen büyüksün hayırlısını nasip et. Test yapıcam bugün yıne. Daha belırgın cıkar umarım hayırlısıyla.... Dua edıııııınnnnn :)

Buketim hoş geldin, Allah razı olsun canım

Nasılsın? Kv ile lohusalık nasıl geciyor? Göğüslerin ne alemde? Bedriye'nin Elif'nin fotolarını koydum haberin olsun :) senin minik Yağmur'un nasıl?
iyi
şükür..oda yardımcı oldu annemle birlikte baktılar bana..torununuda seviyo tabi..şimdi bankada işlerm vardı sütümü sağdım bıraktım gittim geldim..Allahtan yine akrab olması yakın olması heleki babannesi olması bi kolaylık..gerisinide hlledecez inşllah..
sağ göğsümdeki çatlak hla varççkendi kendine kapanıyo..artık bişeyde yapmıyorum...
benim iphone cortldı fotolar hep babasının telinde..bilgisayara at dedim atmmış..bu nedenle paylşmıyorum..yağmurda iyidir teyzesi..ellerinden öper..bi düzen tutturmaya çalışıyoruz..

Allah tamamına erdirsin..sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah..

teyzeler biz geldik çok şükür herşey yolunda ense kalınlığı ölçüldü 1,1 normal çıktı, 2 li test için kan verdim çarşamba sonuç göstericem,1 ay sonra 16.haftada kontrole gel dedi, ayyy biz onu izlerken ense kalınlığını ölçmek için doktor uygun bir pozisyon bekliyordu birden bi döndüü ay çok güzeldi, bu heyecanı hepinizin yaşamasını istiyorum canlarım benim
haa bu arada yine 2 gün geride çıktı doktor normal dedi 12+2 olması gerek 12+0 çıktı

Son düzenleme:

Dimi bende öyle düşündüm Burcum valla evlenip geldiklerinde bir şey görmedik davetiyelerini getirmişler bir de yelpeza yaptırmışlar evlilik yıldönümleri yazıyor kenarında o yani. Bakalım o bir şey göndermiş mi Amerikalardan kesin kayınbiraderim de saçma sapan bir şey almıştır öyle ülkeden daha doğru düzgün bir şey getirdiğini görmedim ama yine de yeni yıl ya işte alayım dedim. Şimdi ben o seti vereyim diyorum da eşime demedim ama kesin ne gerek var ben sana aldım onu diyecekte sıfır bir şey alamıcam şimdi gerçekten hem kullanmadım ki yani. Haftasonu geldiklerinde ikisini de veririm yani takınında kutusu var hediye paketi yaptırırım tamam işte.

canım sevindim iyi çıkmasına sonuçlar da güzel çıkacak emin ol ay güzel olmaz mı ya Allah'ın mucizesi işte. O mucize kucağında olacak sağlıkla Allah'ın izniyle.

ileri tarih için bi ane var canım alıyorum yavaş yavaş soran cok bakalım..:) siparişlerimde yolda örnekleri yapıp paylaşıcam yine

CANIM DAHA BELİRGİN ÇIKARSA BENCE BİDE KAN TAHLİLİ YAPTIR değerin yüksek çıkarsada mutlaka dra göster..

CANIM DAHA BELİRGİN ÇIKARSA BENCE BİDE KAN TAHLİLİ YAPTIR değerin yüksek çıkarsada mutlaka dra göster..

Heyecanlıyım.. :)) Bugün bıraz daha belırgın cıkarsa dr gıtmeyı düşünüyorum korkuyorum sımdı emın olmadıgım ıcın pek dıkkat etmıyorum kendıme. Kızlar dua edın daha belırgın g0rıym hayırlısıyla. Testi genelde 1-2 saat bırsey yemeden ıcmeden yapıyorum

ö

nemli değil geride olması..açığı kapatır annesi:))

TUBA CANİM la havle tespihini cektim, 2 bin tane lem yelid okudum, Rabbim sana bir an da süpriz bir bebek göndersin sağlıklı akıllı ve hayırlı olsun inşallah, bütün vaktin, hafta hafta gebelik hesaplamayla gecsin inşallah

ÖZLEMMM canım maşallah minik kuzun sağlıklıymiş, Rabbim 9 ay sağlıkla büyümesini sonra da dogumunu nasip etsin inşallah

İSTANBUL 22 tebrikler, Allah tamamına erdirsin, ilk gebeligin mi?

oyy maşallah bir ay sonra gittiğinde de cinsiyeti söyler sanırsam galiba :))) Çarşamba bende sonuç göstericem 3 de randevum hayırlı haberler sonuçlar alırız inşallahhh

Tuba tesbihini çektim canımmm en kısa zaman da Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh

İlk olucak gebeliğim.. Hamilelık ıhtımalım var bugünde test yapıcam cok merak edıyorum. Silik cıkarsa :))) adetime 5 -6 gün var

selam millet
ne var ne çok)))
bu gün kızışıma cızzzzzzzzzz yaptırdık..alladı kızışım..bende hemşirenin saçını başını yoldum:))

İlk olucak gebeliğim.. Hamilelık ıhtımalım var bugünde test yapıcam cok merak edıyorum. Silik cıkarsa :))) adetime 5 -6 gün var

ben adetime 5 gün kala kan testi yaptırmıştım gebelik çıkmıştı, acilde hemen yapıyorlar 1 saatte sonucu çıkıyor, hakkında hayılrısı olsun inşallah hamilesindir

ben adetime 5 gün kala kan testi yaptırmıştım gebelik çıkmıştı, acilde hemen yapıyorlar 1 saatte sonucu çıkıyor, hakkında hayılrısı olsun inşallah hamilesindir

aminnnnn :)) canım bana dua et bugünde test yapıcam heyecanlıyım . Erken gebelıkte cıkıyor sanırım bukadar erken coookk merak edıyorum yaa

Ballarım yine birşey rica edeceğim sizden

ablam tespihe başlamış, benden yardım istedi ,35.000 tane YA BEDİ çekeceğim inşallah, hayırlı bir iş bulması için (adı nur) maksat ağzımız dualansın benim de bir katkım olsun derseniz öperim sizi , okuyan ,okuyamayan herkesden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…