- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.441
canım henüz emeklemiyoruz ama her çocuk emeklemezmiş emeklemeden yürüyenler varSelam kizlar betus bu ara cok huysuz su dislerinden cocugum herseyi isiriyor yuzume gozume saldiriyor saçimi başımı yoluyo valla
Sizler nadilsiniz
Yasom sutun yok diye morelini bozma ne yersen ye morel kadar hicbiri süt yapmaz birde yok yok yetmiyor deme beyne olumsuz şeyler yollama senide betüşü de cok öpüyorum
Gulhan cnm dogum yapmışsın Rabbim anali babali buyutsun
Darisi doğurmayanlarin başina
Bi suru alinti yaptim ama yok nere gitmisler aklimda kalanlardan yazayim
Meral cnm sukretmek guzel birsey Rabbim Şükrünü daimi eylesin iyi olmana sevindim cnm iyu bak kendine
Burcu cnm daha sik gelmeye calisacagim sizlerle dohbet etmeyi cok ozledim canlarim sizi seviyorum seninde tombis yanaklarindan öptüm
Sunduz seni ve kizini da optum insallah iyisindir
Tuba lem yelide başlamissin lah kabul etsin eksik varsa bende alabilirim
Gul cnm sen nasilsin oğlun emeklemeye basladi mi
Bediş kizina baktim vok tatli masallah Allah bağişlasin
Ha bu arada unutmadan yeni katilan arkadaşlar olmus sizde hoşgeldiniz Rabbim dizlerede en kisa zaman da hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Asli kuzum ikizlerini gordum masallah cok tatli duruyorlar icim gitti kardes olmak guzel ama ikiz olmak bambaska bwnim de ikizim var senin ikizler tek yumurta mi yoksa cift yumurta mi
Ozlem kuzum sen nasilsin gorusemiyoruz uzun zamandir
iyiBuketim hoş geldin, Allah razı olsun canım
Nasılsın? Kv ile lohusalık nasıl geciyor? Göğüslerin ne alemde? Bedriye'nin Elif'nin fotolarını koydum haberin olsun :) senin minik Yağmur'un nasıl?
Allah tamamına erdirsin..sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah..kızlar yarın kontrolümüz var ense kalınlığına bakılacak ikili taramamız olacak inşallah hayırlısı ile atlatırız belki hastaneden sonra gelip yazamam akşama yazarım,hepinizi öpüyorum iyi geceler
Mesude canım benim, Betülümnüz diş çıkarıyormuş, Allah kolaylık versin, senin kuzun usludur üzmez seni :) inşallah hemen atlatır kolayca
Sedoş hic yeni bisey almana gerek yok, zaten kullanmamışsın, tertemiz hediye paketi yap ver kocasına
Gülcüm hic sipariş aldın mi? Nasil gidiyor dukkan :))))
teyzeler biz geldikçok şükür herşey yolunda ense kalınlığı ölçüldü 1,1 normal çıktı, 2 li test için kan verdim çarşamba sonuç göstericem,1 ay sonra 16.haftada kontrole gel dedi, ayyy biz onu izlerken ense kalınlığını ölçmek için doktor uygun bir pozisyon bekliyordu birden bi döndüü ay çok güzeldi, bu heyecanı hepinizin yaşamasını istiyorum canlarım benim
haa bu arada yine 2 gün geride çıktı doktor normal dedi 12+2 olması gerek 12+0 çıktı
mesude canım benim, betülümnüz diş çıkarıyormuş, allah kolaylık versin, senin kuzun usludur üzmez seni :) inşallah hemen atlatır kolayca
sedoş hic yeni bisey almana gerek yok, zaten kullanmamışsın, tertemiz hediye paketi yap ver kocasına
gülcüm hic sipariş aldın mi? Nasil gidiyor dukkan :))))
Yorumlarınız ıcın t.ederım kızlaar.. Inanın cok heyecanlıyım gercekten hamileysem..... Bılemıyorum napıcam nasıl nasıl.. Rabbim sen büyüksün hayırlısını nasip et. Test yapıcam bugün yıne. Daha belırgın cıkar umarım hayırlısıyla.... Dua edıııııınnnnn :)
CANIM DAHA BELİRGİN ÇIKARSA BENCE BİDE KAN TAHLİLİ YAPTIR değerin yüksek çıkarsada mutlaka dra göster..
öteyzeler biz geldikçok şükür herşey yolunda ense kalınlığı ölçüldü 1,1 normal çıktı, 2 li test için kan verdim çarşamba sonuç göstericem,1 ay sonra 16.haftada kontrole gel dedi, ayyy biz onu izlerken ense kalınlığını ölçmek için doktor uygun bir pozisyon bekliyordu birden bi döndüü ay çok güzeldi, bu heyecanı hepinizin yaşamasını istiyorum canlarım benim
haa bu arada yine 2 gün geride çıktı doktor normal dedi 12+2 olması gerek 12+0 çıktı
teyzeler biz geldikçok şükür herşey yolunda ense kalınlığı ölçüldü 1,1 normal çıktı, 2 li test için kan verdim çarşamba sonuç göstericem,1 ay sonra 16.haftada kontrole gel dedi, ayyy biz onu izlerken ense kalınlığını ölçmek için doktor uygun bir pozisyon bekliyordu birden bi döndüü ay çok güzeldi, bu heyecanı hepinizin yaşamasını istiyorum canlarım benim
TUBA CANİM la havle tespihini cektim, 2 bin tane lem yelid okudum, Rabbim sana bir an da süpriz bir bebek göndersin sağlıklı akıllı ve hayırlı olsun inşallah, bütün vaktin, hafta hafta gebelik hesaplamayla gecsin inşallah
ÖZLEMMM canım maşallah minik kuzun sağlıklıymiş, Rabbim 9 ay sağlıkla büyümesini sonra da dogumunu nasip etsin inşallah
İSTANBUL 22 tebrikler, Allah tamamına erdirsin, ilk gebeligin mi?
işte belirtilen aralıkta olup olmadığına bkılıyor.seninkini doktoryorumlasın..kaymıış aralıklar bende anlamadımyanlış oldu snuçlarımı yazmıştımda özel bilgiler de varmış :) vazgeçtim
İlk olucak gebeliğim.. Hamilelık ıhtımalım var bugünde test yapıcam cok merak edıyorum. Silik cıkarsa :))) adetime 5 -6 gün var
ben adetime 5 gün kala kan testi yaptırmıştım gebelik çıkmıştı, acilde hemen yapıyorlar 1 saatte sonucu çıkıyor, hakkında hayılrısı olsun inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?