- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.461
aminnnnn :)) canım bana dua et bugünde test yapıcam heyecanlıyım . Erken gebelıkte cıkıyor sanırım bukadar erken coookk merak edıyorum yaa
inşallah hadyi bakalım, sonucu yazarsın.Eğer adını da yazarsan duamda seninde adını söylerim inşallah
önemli değil geride olması..açığı kapatır annesi:))
ÖZLEMMM canım maşallah minik kuzun sağlıklıymiş, Rabbim 9 ay sağlıkla büyümesini sonra da dogumunu nasip etsin inşallah
oyy maşallah bir ay sonra gittiğinde de cinsiyeti söyler sanırsam galiba :))) Çarşamba bende sonuç göstericem 3 de randevum hayırlı haberler sonuçlar alırız inşallahhh
selam millet
ne var ne çok)))
bu gün kızışıma cızzzzzzzzzz yaptırdık..alladı kızışım..bende hemşirenin saçını başını yoldum:))
canım sevindim iyi çıkmasına sonuçlar da güzel çıkacak emin olay güzel olmaz mı ya Allah'ın mucizesi işte. O mucize kucağında olacak sağlıkla Allah'ın izniyle.
hayırlısı.. :) Beyza.. Dua edersen cok memnun olurum canım hayırlısına dua et. T.ederım
Ballarım yine birşey rica edeceğim sizden
ablam tespihe başlamış, benden yardım istedi ,35.000 tane YA BEDİ çekeceğim inşallah, hayırlı bir iş bulması için (adı nur) maksat ağzımız dualansın benim de bir katkım olsun derseniz öperim sizi, okuyan ,okuyamayan herkesden Allah razı olsun
Cnm benim insallah guzel haberlerle gelirsin Rabbim sizi korusun cok opuyorum
Ozlem kuzum sen nasilsin gorusemiyoruz uzun zamandir
Özlemim canım benim ,maşallah sana da bebğine de,herşey yolunda Allahın izniyle, topikteki herkese bir dua edeyim Allah nasip ederse, Rabbim hep sana çok hayırlı güzel haberler duyması nasip etsin, evladını kem gözden nazardan korusun inşallah ,haydi ben gider
sağol canım bende öpüyorum
evet mesudeciğim ben pek giremedim bu aralar ama sende eskisi kadar sık gelmiyorsun,betüşün diş çıkarıyormuş huysuzmuş Allah yardımcın olsun canım
amiiin canım çok şükür herşey yolunda, bugün bebişimizin elini çekti doktor elini ayaklarını gösterdi
oy maşaAllah.. Allah sağlık şifa versin inşAllah, cinsiyeti hakkında yorum yaptı mı?
ablam tespihe başlamış, benden yardım istedi ,35.000 tane YA BEDİ çekeceğim inşallah, hayırlı bir iş bulması için (adı nur) maksat ağzımız dualansın benim de bir katkım olsun derseniz öperim sizi, okuyan ,okuyamayan herkesden Allah razı olsun
işte belirtilen aralıkta olup olmadığına bkılıyor.seninkini doktoryorumlasın..kaymıış aralıklar bende anlamadım
Canım nur abla için 1000 adet ya bedi çektim rabbim gönül muradını versin hayırlı bol kazançlı helal rızıklı işler nasip etsin inş.
Burcum ablan için 2000 ad okudum Allah kabul etsin inşAllah..
Tubaaa senin içinde 3000 ad lem yelid çektim daha da devam edicem kısmetse..
napyosun burcum saat 7den beri ayaktayım yeni oturdum çok yorulmuşumTUBAcım 1000 tane daha lem yelid okudum, listeyi bir yayinla, ona göre okumaya devam edelim, benim toplamda 12.000 oldu sanırım
selam canlarım nasılsınız aslı iimisin biraz daha öslemmmm çok sevindim sonucunuzun ii çıkmasına maşallah kuzuna bence kızın olucek :) iddaaları alalım :) yağmurcuk ilk aşısını olmuş 2. ay 3 tane cıss var bizde cuma gidicez 2 tane birden cıslanıcez ateşi olmaz inş diye dua ediyom burcu inş teşbihe yetişicem nazan eşine geçmiş olsun bir an önce iileşsin bebek gelioooo :) mesudecim iiyiz şimdilik gülücüklerine bitiyom allah herkese yastsın bu günleri betüşde inş kısa zamnda dişerinden kurtulur
evet doktorda dedi olabilir öyle farklar önemli değil bu haftalarda 3 güne kadar normal dedi,haftalar ilerledikçe ileride çıkabilir geride olabilir dedi haftasına göre değişirmiş falan filan bir sürü bişey anlattı aklımda kalmadı
çok şükür sağlıklı canım,amiin inşallah sağlıkla sıhhatle vakti zamanı geldiğinde hayırlısı ile doğurmak nasip olur
eveet bende öyle düşündüm bir sonraki gidişimizde öğreniriz herhalde cinsiyeti 16.haftada belli olur değilmi,bende çarşamba 13:30'da gideceğim
oyyyyy çokmu ağladı
aklıma hiç kötü bişey getirmiyorum canım iyi çıkacağını düşünüyorum.
2 aşı birden nasıl oluyo kııııızz..iki iğne mi yapacaklar..ikisini karıştıracaklar ?selam canlarım nasılsınız aslı iimisin biraz daha öslemmmm çok sevindim sonucunuzun ii çıkmasına maşallah kuzuna bence kızın olucek :) iddaaları alalım :) yağmurcuk ilk aşısını olmuş 2. ay 3 tane cıss var bizde cuma gidicez 2 tane birden cıslanıcez ateşi olmaz inş diye dua ediyom burcu inş teşbihe yetişicem nazan eşine geçmiş olsun bir an önce iileşsin bebek gelioooo :) mesudecim iiyiz şimdilik gülücüklerine bitiyom allah herkese yastsın bu günleri betüşde inş kısa zamnda dişerinden kurtulur
ya doktordan ilaç istesene?*allalah kızacam haaa..enfeksiyonlar önemli..Canım aynıyım ; ( fenayim fenalardayim nefes alamıyorum bide öksürük de başlıyo ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?