Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

önemli değil geride olması..açığı kapatır annesi:))

evet doktorda dedi olabilir öyle farklar önemli değil bu haftalarda 3 güne kadar normal dedi,haftalar ilerledikçe ileride çıkabilir geride olabilir dedi haftasına göre değişirmiş falan filan bir sürü bişey anlattı aklımda kalmadı

ÖZLEMMM canım maşallah minik kuzun sağlıklıymiş, Rabbim 9 ay sağlıkla büyümesini sonra da dogumunu nasip etsin inşallah

çok şükür sağlıklı canım,amiin inşallah sağlıkla sıhhatle vakti zamanı geldiğinde hayırlısı ile doğurmak nasip olur

oyy maşallah bir ay sonra gittiğinde de cinsiyeti söyler sanırsam galiba :))) Çarşamba bende sonuç göstericem 3 de randevum hayırlı haberler sonuçlar alırız inşallahhh

eveet bende öyle düşündüm bir sonraki gidişimizde öğreniriz herhalde cinsiyeti 16.haftada belli olur değilmi,bende çarşamba 13:30'da gideceğim

selam millet
ne var ne çok)))
bu gün kızışıma cızzzzzzzzzz yaptırdık..alladı kızışım..bende hemşirenin saçını başını yoldum:))

oyyyyy çokmu ağladı

canım sevindim iyi çıkmasına sonuçlar da güzel çıkacak emin ol ay güzel olmaz mı ya Allah'ın mucizesi işte. O mucize kucağında olacak sağlıkla Allah'ın izniyle.

aklıma hiç kötü bişey getirmiyorum canım iyi çıkacağını düşünüyorum.

hayırlısı.. :) Beyza.. Dua edersen cok memnun olurum canım hayırlısına dua et. T.ederım

inşallah Beyza,şimdi dua etmeye kalkacam,seninde adını söylerim hayırlı sağlıklı bir evladı olsun diye :)))

Özlemim canım benim ,maşallah sana da bebğine de,herşey yolunda Allahın izniyle, topikteki herkese bir dua edeyim Allah nasip ederse, Rabbim hep sana çok hayırlı güzel haberler duyması nasip etsin, evladını kem gözden nazardan korusun inşallah ,haydi ben gider

Canım nur abla için 1000 adet ya bedi çektim rabbim gönül muradını versin hayırlı bol kazançlı helal rızıklı işler nasip etsin inş.

Cnm benim insallah guzel haberlerle gelirsin Rabbim sizi korusun cok opuyorum

sağol canım bende öpüyorum

Ozlem kuzum sen nasilsin gorusemiyoruz uzun zamandir

evet mesudeciğim ben pek giremedim bu aralar ama sende eskisi kadar sık gelmiyorsun,betüşün diş çıkarıyormuş huysuzmuş Allah yardımcın olsun canım

amiiin canım çok şükür herşey yolunda, bugün bebişimizin elini çekti doktor elini ayaklarını gösterdi

Ferhancım duanı okudum allah labul etsin inş. Yalnız okurken agzım kapanmadı çok esnedim çok agırlık var üstünde felak nas oku bol bol

oy maşaAllah.. Allah sağlık şifa versin inşAllah, cinsiyeti hakkında yorum yaptı mı?

Özlemcim maşallah ölçümleri güzel inş. Kan sonuçlarıda çok güzel çıkacakgözün aydın

Buket yağmura cısmı yaptırdın kıyamam ben ona

Anam kızlar ben çok fenayımm çatı kemiklerim çok fenaaaaa otursam oturamıyorun kalksam kalkamıyorum kocam üşütmüş fena halde işe gidemedi doktor 3 iğne antibiyotik aferin bi ilaç daha yazmış sabah beri onu yedir içir nane limon pekmez karabiber yatsıyı kıldım totomu koydum yere birazdan bi fasıl daha geçeriz ay bu erkekler hasta olunca hiç çekilmiyolar helede bu halde

Burcum ablan için 2000 ad okudum Allah kabul etsin inşAllah..

Tubaaa senin içinde 3000 ad lem yelid çektim daha da devam edicem kısmetse..

selam canlarım nasılsınız aslı iimisin biraz daha öslemmmm çok sevindim sonucunuzun ii çıkmasına maşallah kuzuna bence kızın olucek :) iddaaları alalım :) yağmurcuk ilk aşısını olmuş 2. ay 3 tane cıss var bizde cuma gidicez 2 tane birden cıslanıcez ateşi olmaz inş diye dua ediyom burcu inş teşbihe yetişicem nazan eşine geçmiş olsun bir an önce iileşsin bebek gelioooo :) mesudecim iiyiz şimdilik gülücüklerine bitiyom allah herkese yastsın bu günleri betüşde inş kısa zamnda dişerinden kurtulur

Son düzenleme:
TUBAcım 1000 tane daha lem yelid okudum, listeyi bir yayinla, ona göre okumaya devam edelim, benim toplamda 12.000 oldu sanırım

Canım nur abla için 1000 adet ya bedi çektim rabbim gönül muradını versin hayırlı bol kazançlı helal rızıklı işler nasip etsin inş.

Nazanım Allah bin kere razı olsun,Rabbim sana çok kolay ve korkusuz bir doğum nasip estin, çok cesaretli ol inşallah, sağlıkla doğsun evladın, eşine şifa versin Rabbim, bebek geliyor aman hemen iyileşsin, senin çatı sinyal vermeye başlamış

Burcum ablan için 2000 ad okudum Allah kabul etsin inşAllah..

Tubaaa senin içinde 3000 ad lem yelid çektim daha da devam edicem kısmetse..

Bedriyemmm Allah bin kere razı olsun, sadece bu degil ki, ben senin hakkını nasıl ödücem, Rabbim evladına çok uzun ve çok sağlıklı bir ömür versin inşallah, hep yüzünüz gülsün

Canım 4bin tane çektim Allah hayırlı iş kapıları, hayırlı rızık kapıları açar inşallah

Canım aynıyım ; ( fenayim fenalardayim nefes alamıyorum bide öksürük de başlıyo ;(

bi yaygarayı bastı..morrdı kucağıma aldım sustu.

2 aşı birden nasıl oluyo kııııızz..iki iğne mi yapacaklar..ikisini karıştıracaklar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…