Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol canım inşallah kan sonucuda güzel çıkacak hayırlısı ile, canım eşine geçmiş olsun bu erkekler böyle çok nazlılar ben hastayken kocam hiç ilgilenmedi geçen hafta o hastaydı gözleri baygın baygın bakıyor, hasta olunca bakmayacağım sana demiştim ona ama insan yinede kıyamıyor

sündüüüüzz sende kız dedin bircan kız demişti bedriyedemi kız demişti ay hatırlamıyorum neyse az kaldı öğreneceğiz inşallah

aslıcım drunla görüş bence ilerlemedn bi çaresine bakın buketcim 2. ay aşıları iki bacaktan bi koldan canım

aslıcım drunla görüş bence ilerlemedn bi çaresine bakın buketcim 2. ay aşıları iki bacaktan bi koldan canım
Ewet haklısın canım ama çarşamba gidicemya o zaman söylerim artık yada iyileşirim o zamana kadar
aslıı sen hala iyileşemedinmi iyi bakmıyorlarmı sana bol bol c vitaminini al

Canım bakıyolarda iyilesemedim yarına daha iyi olurum inşallah ; (gözlerimi açamıyorum özlem ; (

Canım ateşimi sürekli kontrol ediyorum bide aynı sende de olmuştuya burun tıkanıklığı çok rahatsız ediyo ; ( Bukett dinlenmeden geçmiyo malesef ; (

Aslıcım bizim ocak annelerinde bi arkadaş cold mix die bi burun damlası almış yastığıma damlatıyorum sabaha kadar mışıl mışıl uyyorum demişti doktoruna danışıp kullan istersen

Sündüz 3.ay aşısı nasıl olucak acaba onu da söyler misin? Bide 3.ay aşısının da ateş yapmak ihtimali oluyor mu?

Aslııı kuzucummm grip mi oldunn.. banyoyu sık yap da mıkrop kırılsın.. bide kuvvetli besinler al ki vucut dirençsiz kalmasın iyileşir atlatırsın hayırlısıyla da hafta sonu bir an önce gelse de sende yatıp bol bol dinlensen.çok çok geçmiş olsun

nazan:7000
tümay:1000
gül :1000
burcu:12000
tuğba:3000
aslı :15000
buket:1000
bedriye:3000
ben:20000
toplam:63000

kızlar yanlış yazdığım varsa söyleyin,hepinize çok çok teşekkr ederim,Allah hepinizin gönlüne göre versin

iyi geceler. kızlar profosore gttm. ve bana ömür boyu cocugum olmasının ımkansız oldgnu soyledı. bır mucize olur olursa dedi. tüp bebek imkansız sana dedi.

İnan üzüldüm arkadaşım.. Bu dünyanın manevı tarafıda var. Rabbim den ümit kesılmez dua et.. Rabbim hayırlısıyla sana sağlıklı bır evlat nasip etsin. Üzme canınnı hersey Rabbimden..

MERVE canım benim bunu duymak hic de kolay degil Rabbim sana güc kuvvet verasin, ama şunu unutmamak lazım Allah yazarsa bir prof.un dedigi şey bile geçersiz sayılır ne mucizeler okuduk duyduk, sen de onlardan biri olacaksin inşallah, ve sadece Rabbim bilir kimin evlat sahhibi olup olamayacagini, komik gelecek ama kalbinin bir köşesinde yinede iğne ucu kadar bile olsa ümidini saklı tut ve bize takıl...

ASLİ canım benim, tespihler için Allah razı olsun tatlım, valla çok üzülüyorum senin bu haline ama gebelerinde içebildigi ilaclar var, bak gribin çok uzaması iyi olmaz, gerekirse yarın hemen ilac yazdır kendine, rAbbim tez zamanda şifa versin inşallah

SÜNDÜZ canım benim iyiyim kuzum, dün gece 9.30 da uyudum, okulda yorulmuştum, sen neden uyumadın? Kızın mı durmadı hayırdır?

BEYZA duamda sana da yer verdim inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur, Rabbim bekletmez

Hepinize günaydın, Allah yardimcınız olsun canlarım

Aslıcım bizim ocak annelerinde bi arkadaş cold mix die bi burun damlası almış yastığıma damlatıyorum sabaha kadar mışıl mışıl uyyorum demişti doktoruna danışıp kullan istersen
canım yarın doktora burun tıkanıklığımı da söylücem ilacın ismini alıyımda sorayım sağol canım benim
ewet Bediş maleseff geldi buldu bizi :)) hafta sonuna daha çokkk varr ((
iyi geceler. kızlar profosore gttm. ve bana ömür boyu cocugum olmasının ımkansız oldgnu soyledı. bır mucize olur olursa dedi. tüp bebek imkansız sana dedi.
Merve canım Allah sana bol sabırlar versin canımmm ama lütfen istemeye devam et hem nie öyle bişey dediki?Burcunun da yazdığı gibi kim ne derse desin Rabbim ol dedikten sonra olur sen iste
canım günaydınn eğer eksik kalırsa yardım etmeye çalışırım Burcum daha fazla çekmek isterdim ama tesbihimi bitirmeye çalışıyorum :)) Canım hastalığım da bu gece öksürük başladı olacağı buydu da zaten neyse yarın gidince doktoruma sorarım artık bide şu halsizlik olmasa kafamı koyacak yer arıyorum valla

Canım ben daha okuyamadım bu akşam okucam inşalah kayınbraderim geldi ya geç vakite kadar orada oturduk geldim kendimi yatağa attım zaten çok fenaydım halsizdim zor durdum orada da. Okuyunca haber veririm ne kadar okuduğumu bu akşam sana çalışıcam kuzum

ay canım kıyamam bir de bu halinle kocana bakıyorsun yani valla hasta hiç çekilmiyorlar biz hasta olsak kolay kolay yatmayız ama onlar öyle mi senin şu halin onda olsa parmağını kıpırdamatamazdı geçmiş olsun ama çabuk iyileşsin yaa bebiş gelecek..

Canım benim Allah ol dedikten sonra 100 tan prof bi araya gelip yok desin, benm akrabama da kesinlikle olma imkanı yok dendi tüp yinede denedi etti olmadı tutmdı taa sonra artık olmıyacak demek ki dediklerinde doktorlara gitmekten vazgeçtikleri anda kendiliğinden oldu 2 tane çocukları var şuan.. tedavisiz.. ve hast gidip gelirken hiçbir problemi olmadan bebekleri olmayan insanlar da çok.. amacım umut vermek değil inan çevremde böyle örn çok, Allah ol desin olucaktır hayırlısıyla daha önce burada okumuştuk ama tekrar hatırlatayım istedim..

Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Birgün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman demişler, Musa A.s o gece Rabbinde dua etmiş. ve " Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs. Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.
Ya Musa bizim çocuğumuz demiş çift.

Hz.Musa; Rabbim bu çift için asla çocuğu olmayacak demiştin bunun hikmeti nedir diyince Allah Cc. Ben onlar için, kesinlikle cocukları olmayacak dediğim halde onlar benden umudu kesmediler bu yüzden şimdi çocukları var" buyurdu.

Allah'tan umut kesilmez. O herşeyi gören ve en iyi bilendir.
Bu kıssadan umarım ufak hisseler alırız.

günaydın şekerler.. canlarım benimm.. Aslıı bugun daha iyisindir inşAllah.. bugun buradan güzel haberlerinizi almayı nasip etsin Allah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…