- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.481
Özlemcim maşallah ölçümleri güzel inş. Kan sonuçlarıda çok güzel çıkacakgözün aydın
Buket yağmura cısmı yaptırdın kıyamam ben ona
Anam kızlar ben çok fenayımm çatı kemiklerim çok fenaaaaa otursam oturamıyorun kalksam kalkamıyorum kocam üşütmüş fena halde işe gidemedi doktor 3 iğne antibiyotik aferin bi ilaç daha yazmış sabah beri onu yedir içir nane limon pekmez karabiber yatsıyı kıldım totomu koydum yere birazdan bi fasıl daha geçeriz ay bu erkekler hasta olunca hiç çekilmiyolar helede bu halde
selam canlarım nasılsınız aslı iimisin biraz daha öslemmmm çok sevindim sonucunuzun ii çıkmasına maşallah kuzuna bence kızın olucek :) iddaaları alalım :) yağmurcuk ilk aşısını olmuş 2. ay 3 tane cıss var bizde cuma gidicez 2 tane birden cıslanıcez ateşi olmaz inş diye dua ediyom burcu inş teşbihe yetişicem nazan eşine geçmiş olsun bir an önce iileşsin bebek gelioooo :) mesudecim iiyiz şimdilik gülücüklerine bitiyom allah herkese yastsın bu günleri betüşde inş kısa zamnda dişerinden kurtulur
ya doktordan ilaç istesene?*allalah kızacam haaa..enfeksiyonlar önemli..
Ewet haklısın canım ama çarşamba gidicemya o zaman söylerim artık yada iyileşirim o zamana kadaraslıcım drunla görüş bence ilerlemedn bi çaresine bakın buketcim 2. ay aşıları iki bacaktan bi koldan canım
aslıı sen hala iyileşemedinmi iyi bakmıyorlarmı sana bol bol c vitaminini al
Ewet haklısın canım ama çarşamba gidicemya o zaman söylerim artık yada iyileşirim o zamana kadar
Canım bakıyolarda iyilesemedim yarına daha iyi olurum inşallah ; (gözlerimi açamıyorum özlem ; (
canım 1 gün olsun izin alsan işten
napyosun burcum saat 7den beri ayaktayım yeni oturdum çok yorulmuşum
Canım ateşimi sürekli kontrol ediyorum bide aynı sende de olmuştuya burun tıkanıklığı çok rahatsız ediyo ; ( Bukett dinlenmeden geçmiyo malesef ; (
iyi geceler. kızlar profosore gttm. ve bana ömür boyu cocugum olmasının ımkansız oldgnu soyledı. bır mucize olur olursa dedi. tüp bebek imkansız sana dedi.
beyza test yaptın mı?ben de merak ettim
canım yarın doktora burun tıkanıklığımı da söylücem ilacın ismini alıyımda sorayım sağol canım benimAslıcım bizim ocak annelerinde bi arkadaş cold mix die bi burun damlası almış yastığıma damlatıyorum sabaha kadar mışıl mışıl uyyorum demişti doktoruna danışıp kullan istersen
ewet Bediş maleseff geldi buldu bizi :)) hafta sonuna daha çokkk varrSündüz 3.ay aşısı nasıl olucak acaba onu da söyler misin? Bide 3.ay aşısının da ateş yapmak ihtimali oluyor mu?
Aslııı kuzucummm grip mi oldunn.. banyoyu sık yap da mıkrop kırılsın.. bide kuvvetli besinler al ki vucut dirençsiz kalmasın iyileşir atlatırsın hayırlısıyla da hafta sonu bir an önce gelse de sende yatıp bol bol dinlensen.çok çok geçmiş olsun
Merve canım Allah sana bol sabırlar versin canımmm ama lütfen istemeye devam et hem nie öyle bişey dediki?Burcunun da yazdığı gibi kim ne derse desin Rabbim ol dedikten sonra olur sen isteiyi geceler. kızlar profosore gttm. ve bana ömür boyu cocugum olmasının ımkansız oldgnu soyledı. bır mucize olur olursa dedi. tüp bebek imkansız sana dedi.
canım günaydınn eğer eksik kalırsa yardım etmeye çalışırım Burcum daha fazla çekmek isterdim ama tesbihimi bitirmeye çalışıyorum :)) Canım hastalığım da bu gece öksürük başladı olacağı buydu da zaten neyse yarın gidince doktoruma sorarım artık bide şu halsizlik olmasa kafamı koyacak yer arıyorum vallaASLİ canım benim, tespihler için Allah razı olsun tatlım, valla çok üzülüyorum senin bu haline ama gebelerinde içebildigi ilaclar var, bak gribin çok uzaması iyi olmaz, gerekirse yarın hemen ilac yazdır kendine, rAbbim tez zamanda şifa versin inşallah
Hepinize günaydın, Allah yardimcınız olsun canlarım
nazan:7000
tümay:1000
gül :1000
burcu:12000
tuğba:3000
aslı :15000
buket:1000
bedriye:3000
ben:20000
toplam:63000
kızlar yanlış yazdığım varsa söyleyin,hepinize çok çok teşekkr ederim,Allah hepinizin gönlüne göre versin
Özlemcim maşallah ölçümleri güzel inş. Kan sonuçlarıda çok güzel çıkacakgözün aydın
Buket yağmura cısmı yaptırdın kıyamam ben ona
Anam kızlar ben çok fenayımm çatı kemiklerim çok fenaaaaa otursam oturamıyorun kalksam kalkamıyorum kocam üşütmüş fena halde işe gidemedi doktor 3 iğne antibiyotik aferin bi ilaç daha yazmış sabah beri onu yedir içir nane limon pekmez karabiber yatsıyı kıldım totomu koydum yere birazdan bi fasıl daha geçeriz ay bu erkekler hasta olunca hiç çekilmiyolar helede bu halde
iyi geceler. kızlar profosore gttm. ve bana ömür boyu cocugum olmasının ımkansız oldgnu soyledı. bır mucize olur olursa dedi. tüp bebek imkansız sana dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?