Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ya Bedriye varya ben paylaşacaktım fırsat bulamadım aynı şeyi düşünmüşüz demekki
Mervecim Allah'tan ümit kesilmez...

iyi geceler. kızlar profosore gttm. ve bana ömür boyu cocugum olmasının ımkansız oldgnu soyledı. bır mucize olur olursa dedi. tüp bebek imkansız sana dedi.

Canımm rabbim bilir en iyisini kimin hakkında hayırlısı ne ise onu versin inş.dua ve tevekülle rabbime sarıl ya bir evlat yada bu duruma dayanma gücü verecektir inş.

Kız bedriye okadar yazıyorum niye görmüyosun beni korkuyotum benn anestejiden uyanamazsam ya bebek saglıklı dogcakmı ayy kafamda birsürü sey benibrahatlatsana cesaret iğnesi vuruyolarmı sen nasıl yendin bunları nolurr anlat

iyi geceler. kızlar profosore gttm. ve bana ömür boyu cocugum olmasının ımkansız oldgnu soyledı. bır mucize olur olursa dedi. tüp bebek imkansız sana dedi.

Canım benim sorun nedir yani rezerv azlığımı, yumurta mı yok nedir yani? bak ben sana birebir yaşadığım birşeyi anlatayım tüp tedavimi yaptırdım negatifi aldım dr göstericem bekliyoruz yanımda da bir kadın Kayseriden gelmişler öyle muhabbet ettik kadına senin asla çocuğun olmaz yumurtaların 6 yaşındaki çocuğun gibi demişler yine de bir tüp denemiş olmamış biizm hast. gelmiş şehir dışına. Benim dr da ümit vermek istemem çok zor imkansız diyebiliriz senin için yapılacak pek bir şey yok ama bir kere daha deneyelim büyütmeye çalışalım yumurtaları demiş ve 3 yumurta olmuş 3 ünü de koymuş ve üçüz tutmuş hep dua etmiş ama hem o gün transferi yapılacaklara hem kendine 70.000 lem yelid çekmiş. Sonucu almaya gittiklerinde eşi almış başlamış ağlamaya kadın sanmış ki olmadı babasına eşine tamam ağlamayın denemicem bir daha bitti demiş ama görevli kız yok gebesiniz deyince kadın bayılacakmış nerdeyse. Yanii Allahtan umut kesilmez o ol derse olmayacak var mı. Neler duyuyoruz işitiyoruz hayatına devam et bua odaklanma üzülme benim çocuğum olmayacak diye asla dillendirme Rabbim çok büyük canım..

günaydın cicişlerim memleket havasını aldım geldim
herkes iyidir inşallah ben çok yoğun bir hafta geçirdim
güzel haberler var mı bu arada inşallah vardır.

ne güzel dua edıyosun arkadaşım.. Allah razı olsun dua edenlerden Amin.. Hayırlı sabahlar

aslıcım drunla görüş bence ilerlemedn bi çaresine bakın buketcim 2. ay aşıları iki bacaktan bi koldan canım

ya bana verem aşısı dediler..üç gn banyo yapmayacak dediler..üç aşı birden yapılacak denmedi..off ya ölemi hakkaten??

sen kimsin deseydin..Allah karşısında..Allahtan ümit kesilmez

Aslım sen kendi tespihine yoğunlaş daha benim için çekme, zaten çektin yeteri kadar ,ayy Aslı ya şuan seni çok iyi anlıyorum valla bende tam hastalanmak üzereydim hemen anladım 2 sabahtır multivitamin alıyorum , biraz daha iyiyim, aman senin durumun daha fena, yarına kadar dayan, inşallah hemen iyileşirsin, ama sanırım senin ki ilaç almadan düzelmeyecek kadar kötüye dönmüş,rabbim acil şifa versin

Mervecim sabah senin ayzıyı okuyunca BEDRİYEnin anlattığı hikaye geldi aklıma, gecen bana bir misafir geldi, adı hatice 87 doğumlu, annesine doktor senin hamile kalman imkansız demiş ve 9 sene sonra hatice doğmuş ve benim arkadaşımın annesine şu duvar gebe kalır senin gebe kalmaz imkansız demişler tam 12 yıl sonra arkadaşım doğmuş....inşallah sen o kadar uzun bile beklemeyeceksin..çarelerini sonuna kadar ara , araştır, sonuçta sen adet gören birisin..benim arkadaşım 60 günde bir adet olur bazen 70 günde bir, şimdi 2. çocuğa hamile..Allahım verecekse nasıl da güzel veriyor ve ayrıca benim yaşım 32, benim de bir evladım olacağı kesin değil..sadece ve sadece Allah nasip ederse olacak....veee DUA KADERİ DEĞİŞTİRİR..gel sana toplu duaya başlayalım

günaydın şekerler.. canlarım benimm.. Aslıı bugun daha iyisindir inşAllah.. bugun buradan güzel haberlerinizi almayı nasip etsin Allah..

amin canımmm,inşallahhhh çok güzel hayırlı mutlu haberler alırız

Ya Bedriye varya ben paylaşacaktım fırsat bulamadım aynı şeyi düşünmüşüz demekki
Mervecim Allah'tan ümit kesilmez...

Ayy Aslı benimde benimde aklıma hemen bu hikaye geldi

günaydın cicişlerim memleket havasını aldım geldim
herkes iyidir inşallah ben çok yoğun bir hafta geçirdim
güzel haberler var mı bu arada inşallah vardır.

Bircan nasılsın kızz? göbek attın mı düğünde nasıl gecti anlat bakalım..topıkteki en önemli gelişme Gülhan doğurdu ve Nazan'ın doğumuna çok çok az kaldı :)

ne güzel dua edıyosun arkadaşım.. Allah razı olsun dua edenlerden Amin.. Hayırlı sabahlar

Allah senden de razı olsun Beyza, sonucun nedir, test yaptın mı?

YASEMİN duanı okudum canım Arbbim kabul etsin, Allah evine bol rızık bererket ve huzur versin, evladına sağlıklı uzun bir ömür versin çok hayırlı bir evlat olsun

ev taşıma işleri nasıl gidiyor, inşallah bir ara gelirsinde özet gecersin, çok öptüm seni

dün test yapmadım bugün yapıcam inş. Dua et bana cok merak edıyorum. Ya hıc cıkmazsa cızgı... Nasip. Bu arada benım ıstahım ıyıce kesıldı günde bır öğün zor yıyorum. Hamıleysem eger bunun bı zararı olurmu? Sen napıyosun ,bebeğin varmı,yaşın kac?

Haydi hayırlısı olsun, gebeliğin ilk 4 haftasında annenin yediği içtiği hiçbir şey bebeğe geçmez, 4. haftadan sonrakiler bebeğe geçmeye başlar, yani şimdilik eğer hamileysen bebek yediğin içtiğin hiçbir şeyi almıyor, o yüzden bir zararı olmaz, benim bebeğim yok , hamilelikler yaşadım , 1 kürtajım var, 4 tanede kimyasal gebeliğim, bakalım hastanede yapılacak bütün testleri yaptım elle tutulur bir sebep bulamadılar, yaşım 32, topiğin ablalarından biriyim yani :)))

Profösörün kapısından girdiğimde yüreğim alevalevdi sanki. muayene oldum. sıra konusmaya geldi. doktor kızım sana tüp bebek ımkansız dedı. bosuna para harcama bır tane bıle yumurta yok sen menopoza gırmısssın !! Tek yontem yumurta nakli dedi. Onuda ben kabul edemezdim. Mucize dedi doktor! Ancak bir mucize ile bebek sahibi olursun. Yani kısacası kızım git gez dolaş hayatını yaşa dedi ve gitti...
Gitti ama nasıl bir gitmeydi bu tüm umutlarımı hayallerimi çalıp gitti sanki. Sanki bu olanların tüm suçlusu o doktordu. Ve en son olan bir avuç umudumuda yüreğimden söküp kapatmıştı kapıyı. Kala kaldım orada. Ayaklarımda mecalim kalmamıştı. Kalkmak gitmek istedim. Onu bile yapamamıştım. Bir recete vardı elimde. Ömür boyu kullanacakmışım onu. Arkadaşı gibi olacakmış. Otuzbeş yaşına gelincede tamamen kesilcekmişim. Kullanmamada gerek kalmayacakmış. doktor; kızım dedi. Sen bir kadınsın. Eksik bir şeyin yok unutma bunu. Biliyorum! Demekle yetindim Baska bir kelime daha söylemedim. Eğer bir cümle daha etseydim. Sinir krizi geçirecektim. Yanımda olan herkesi üzecektim. Zaten hastalar. Birde benim yüzünden yıkılacaklardı.

suan ilahi kapı dışında tüm kapılar kapandı bana. güneş doğar etraf aydınlatır ya.. Her yer apaydınlık olur.. içimiz ısınır. sonra hava kararmaya baslar önce gökyüzü kızıla çalar rengi.. o renk gittikçe ağrır aksam karanlıgı çöker her yere.. bir bir bakmışsın yer gök zfiri karanlık olmuş... dibine kadar kapkaranlık! en koyu karanlık.. kendimi o karanlıga benzetiyorum bir tane bile yıldız yok.. hiç umut yok..
eğer inancım olmasaydı bu karanlıgın içinde boğardım kendimi! Rabbime olan tevekkülümle inancımla bu zor zamanlarıda aşacagıma inanıyorum. o kapkara karanlığın sonunda doğan güneş gibi Rabbim benimde yüreğime bir ferahlık verecektir. O yüzden her zaman umutluyum. ümitliyim. Üzülmüyorum. üzülmeyeceğim . Vardır bundada bi hayır diyeceğim, dualarıma sarılacagım. ve siz arkadaslarım hepiniz buna şahit olacasınız. Rabbimin mucizesine , duaların mucizesine bir kez daha şahit olacaksınız. ve hepimizin imanları kat ve kat artacak. İnanıyorum olacak.

oo ablalarımızdan bırısın :) memnun oldum. Bende 21.yasndaym. Arkadasım canını sıkma Allahtan ümıt kesılmez bılıyorsun hep dua et kalpten. Rabbim ol der ve olur.. Şöyle bırseyde yapablırsın adak şeklınde deki,Rabbim bana hayırlı saglık evlat nasıp et,evladım olursa ısmını muhammed koyucam de. Ayrıca hergün meryem suresını okumaya calıs. İnş. Hayırlısı olur hersey Allahtan.

mervecim canım benim her anını yaşadım her anını hissettim anlattıklarının...sonunda yazdığın cümlelerdeki duygunuda çok iyi hissettim..gözündeki yaşı kalbindeki gücü gördüm..hamdolsun..elbetteki vazgeçmek yok..kimimiz evladını yitirir ağıt yakar sınavı bu olur, kimisine de olmaz diye bir yanılsama söylenir sınavı bu olur ve şükür ki sen bu yanılsamaya inanmamışsın..şimdi ne yapacağına en iyi sen karar vereceksin ama ısrarla ve inatla sana dua başlayacağız burda, selatı tefriciye, yasin, lem yelid ne okunması gerekiyorsa..hemen senin rızanla burda ben öncülük edeceğim..çünkü duaların gücüyle mucizeyi göreceğiz ve rabbim inşallah senin rahmine nur topu gibi hayırlı sağlıklı bir evlat koyacak.....

iyiyim kuşum sen nasılsın bol bol göbek attım valla demişlerdir koca göbeğiyle nasılda oynuyo ayıp ayıp:) ohh negüzel allah bağışlasın gülhanın bebeğini, darısı nazanıma.

iyiyim kuşum sen nasılsın bol bol göbek attım valla demişlerdir koca göbeğiyle nasılda oynuyo ayıp ayıp:) ohh negüzel allah bağışlasın gülhanın bebeğini, darısı nazanıma.

Kız bircan gittin geldin bebeğin kocaman olmuş maşallah..bende iyiyim canım öğrencilerle uğraşıyorum, ev iş, geyik muhabbet dua uyku ..yuvarlanıp gidiyorum ,bircan bişey sorucam utanıyorum senin neyin olacaktı unuttum valla

cansın sen cansın...işte bu

canım benim neden ayaktasın 7den beri kızçen mi durmadı

iyiyiz çok şükür biz kızımı saat 8 de uyutuyoruz oyuzdende sabah 7 de uyanıyo gün başlıo benim için uyanıkken onunla ilgilen oyna hopla zıpla uyurken iş güç yap derken bi bakıom akşam olmuş o uyurken uyursam biraz dinleniyorum dün hiç yatmaya fırsatım olmadı ondan yorulmuşum

canım arkadaşım yüreğin yangın yeri şimdi yasadıkların çok zor seni n içten yüreğimden anlıyorum sen prof şöyel böyle dedi diye üzülme sakın bebğini verecekte vermeyeckete allahımdır prof sedece ihtimalleri söyler hiç bir sebebi yokken çocuğu olmayanlar var olmaz denipte çocuğu olanlar rabbim senin bu inancının yüceliği karsısında elbette cennet kokulu bebeğini gönderecektir inş canım inanmaya devam et umudunu asla yitirme söylemesi kolay dior olabilirsin haklısın ama umudunu yitirdiğin an inancının yüceliğide gider tatlm dualarım seninle rabbim meleğini gönderir inş burcuya katılıyorum toplu duaya başlayabiliriz senin için

buketcim evet 3 aşı birden iki bacaktan bi koldan bedişim 3. ay aşısı ağızdan paralı aşı devlet ödemiyo ben yaptırdım ateşte huysuzlukta hiçbişi olmadı biz bu cuma 4. ay aşısını yaptırıcez bakalım o nasıl geçicek bircan ii yapmışın valla bende oynadım koca göbeğimlen hiçç pişman değilim tuba canım 2000 yaz bana burcum sende 2000 yaz tatlım yasinide okucam okunmuş bil sayıyı düş nazancım cold mix bende duymuştum hatta çocuklar içinde öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…