Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

of yaaaaaaaaaa üç aşı birden nasıl olacak...off çok ağladımı senin minnak..yaa off..aşıdan nefret ediyorum

Oyy benim canım okadar hissettimki yaşadıklarını şükürki rabbimiz var şükürki inancımız var biz ümidimizi krsmicwz o mucizeyi beklicez rabbimde inş dualarımızı kabul edicek seni çok seviyoruz canım benimm

of yaaaaaaaaaa üç aşı birden nasıl olacak...off çok ağladımı senin minnak..yaa off..aşıdan nefret ediyorum

yok canım çok ağlamadı zaten ard arda yaptılar hemencecik sonra kucağıma ladım sarıldım sustıu eve gelene kadarda uyudu ilk bi kaç saat huysuzluk yaptı sonra mışıl mışıl uyudu ateşide olmadı hatta mışıl mışıl uyuması 2 gün kadar devam etti çok mutlu olmuştum emiyo uyuyo süperdi

of inşallah benimkide öle olur..17 ocakta gidecem bende..

Kızlaaaar 1-2 saat sonra gebelık testı yapıcam dua edın banaaaaa :) Testın markası BebeTıme. Kızlar bakalım hayırlısı dua edın banaa.....

vallahi iki gündür ben çatladım yahu yap şu testi artıkın rahatlayalım topikçe olmuyo böle arkası yarın diziler gibi :))))))))))))))))

kızlar bu heyecanı erkekler kesınlıkle anlamıyor !!!! Test yaptım bozuk gıbı test test bölümünde pembe boya enıne dogru yayıldı bıraz bekleyıp yıne bakıcam smdılk tek cızgı. Eşime bozuk dıyorum bahane olarak görüyor. Ne sonucu söylıcem bundan sonra ne bışe ağlayasım geldı resmen...

aaaa yedek test yokmu bence sabah idrarıyla yap daha ii olur aman erkekler biraz odunumsu varlıklar napıcan idare edioz parfümlerinde bile odun var bizde çiçek fark ortada

burcu
ablan nur için 1500(binbeşyüz)tane ya bedi okudum.Allah kabul etsin

Allah razı olsun taze anne :) Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, iğnelerde hiç ağlamasın hemen bitsin kolay olsun
Bide göğüs ucun hemencecik tam anlamiyla iyileşsin

Beyzacım erkek milletinin bizim kadar duyarlı olmasını bekleme, belkide sen ümitlenme diye kendince bir çözüm bulmuştur, sen hiç idrar testiyle uğraşma varsa fırsatın vaktın yarın bir acile git, adetim gecikti de kan testi yaptır, devletin acillerinde de yapiyorlar, al eline kesin sonucu, kendine eziyet etme, beklemek çok zor, evet testler hatalı 9ıkıyor, bide baby time iyi bir test degil benim bildigim, boşuna moralini bozma, anlıyorum çok heyecan yaptın bekledin o kadar saat , inşallah yarın tam net sonucu alırsın, ağlamak içinde çok erken daha

aaaa yedek test yokmu bence sabah idrarıyla yap daha ii olur aman erkekler biraz odunumsu varlıklar napıcan idare edioz parfümlerinde bile odun var bizde çiçek fark ortada
Yedek yok şuan maalesef hamıle degılmısım gıbı gelıyor artık hevesım kırıldı çünkü.... Kızlar bu bozuk olabılır. Rabbim anlamayı nasıp etsın erkeklere
gercekten hevesım kırıldı ne söylıyecegımı bılmıyorum kızlar. Kan vermek ıstemıyorum hamıle degılmısım gıbı gelıyor ınanınki.. Yaşadıgım belırtılerde hafıf gelıyor hamılelere göre yada bılmıyorum. Cokmu agır belırtıler. Ben belırtı yaşasamda daha agır olur dıye umutsuzca düşünüyorum bazen. Kızlar bırdaha test yapmak ıstıyorum yada hıc..........

hayırlısı olsun cnm arın tekrar dene..

canım bende okurum..okuyunca yazarım..
canım ben konuştum bugün cok yoğunmuş bugün taşınıyolarmış..
inş canım bende bu aki aşıdan tırsıyom genelde ateş yapıomuş bakalım olucakmı ilaçlarımıda hazırladım cumaya nöbet var
bizimkinde çıkmıştı ateşi cnm dikkat et sıksık kntrol et artarsa eklemlerini ıslak bezle sil bizimi öyle düşmüştü..38 di acile götürdük evde ilaç yoktu dr normal dedi sende ona göre hareket edersin İNŞALALH CIKMAZ ATEŞİ

canım hemen karalar bağlama zaten senin adetine 1 hafta var galiba yanlış hatırlamıyorsam,idrar testinde çıkmayabilir,sen ne zamandır bebebk istiyorsun ki yaşında daha küçük,şimdiden ümitsizliğe düşme
tubacım 2000 lemyelid okudum allah kabul etsin bucum ablan içinde 2000 ya bedi okudum allah kabul etsin

çok sağol canım Allah tombiş kızını sana bağışlasın acısını göstermesin inş

Canım 5 gün fflan var adete en azından daha belırgın cıkması lazımdı. Rabbime ümidim her zaman var tabiki.. Dualarınz ıcın t.ederım. Bakıcam artık ılerıkı günlere

canım ya ne güzel anlatmışsın duygularını ama Allah'tan ümit keslmez ki sen zaten kesmemişsin,benim eltimin yengesi de hiç adet olmuyormuş drlar ayne ona da tüp bebek bile olmaz demiş ama şimdi 1 yaşında kızı var bitkisel kürlerle hamile kalmış,olmayacak diye bir şey yok,bizim görünürde sorunumuz yok ama 5 senedir olmuyor Rabbimin takdirine kalmış eğer kısmetimizde varsa olur yoksa yapacak bir şey yok,sana dua başlayalım tefriciye,lemyelid,hatim ne istersen neyin vesile olacağını biz bilemeyiz

tubacığım 2000 tane lem yelid okudum okuyabilirsem yine yazarım canım,rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin hemde hiç tedaviye gerek kalmadan strese girmeden gelsin yavrun inşallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…