- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.521
iyiyiz çok şükür biz kızımı saat 8 de uyutuyoruz oyuzdende sabah 7 de uyanıyo gün başlıo benim için uyanıkken onunla ilgilen oyna hopla zıpla uyurken iş güç yap derken bi bakıom akşam olmuş o uyurken uyursam biraz dinleniyorum dün hiç yatmaya fırsatım olmadı ondan yorulmuşum
canım arkadaşım yüreğin yangın yeri şimdi yasadıkların çok zor seni n içten yüreğimden anlıyorum sen prof şöyel böyle dedi diye üzülme sakın bebğini verecekte vermeyeckete allahımdır prof sedece ihtimalleri söyler hiç bir sebebi yokken çocuğu olmayanlar var olmaz denipte çocuğu olanlar rabbim senin bu inancının yüceliği karsısında elbette cennet kokulu bebeğini gönderecektir inş canım inanmaya devam et umudunu asla yitirme söylemesi kolay dior olabilirsin haklısın ama umudunu yitirdiğin an inancının yüceliğide gider tatlm dualarım seninle rabbim meleğini gönderir inş burcuya katılıyorum toplu duaya başlayabiliriz senin için
buketcim evet 3 aşı birden iki bacaktan bi koldan bedişim 3. ay aşısı ağızdan paralı aşı devlet ödemiyo ben yaptırdım ateşte huysuzlukta hiçbişi olmadı biz bu cuma 4. ay aşısını yaptırıcez bakalım o nasıl geçicek bircan ii yapmışın valla bende oynadım koca göbeğimlen hiçç pişman değilim tuba canım 2000 yaz bana burcum sende 2000 yaz tatlım yasinide okucam okunmuş bil sayıyı düş nazancım cold mix bende duymuştum hatta çocuklar içinde öneriyorlar
Profösörün kapısından girdiğimde yüreğim alevalevdi sanki. muayene oldum. sıra konusmaya geldi. doktor kızım sana tüp bebek ımkansız dedı. bosuna para harcama bır tane bıle yumurta yok sen menopoza gırmısssın !! Tek yontem yumurta nakli dedi. Onuda ben kabul edemezdim. Mucize dedi doktor! Ancak bir mucize ile bebek sahibi olursun. Yani kısacası kızım git gez dolaş hayatını yaşa dedi ve gitti...
Gitti ama nasıl bir gitmeydi bu tüm umutlarımı hayallerimi çalıp gitti sanki. Sanki bu olanların tüm suçlusu o doktordu. Ve en son olan bir avuç umudumuda yüreğimden söküp kapatmıştı kapıyı. Kala kaldım orada. Ayaklarımda mecalim kalmamıştı. Kalkmak gitmek istedim. Onu bile yapamamıştım. Bir recete vardı elimde. Ömür boyu kullanacakmışım onu. Arkadaşı gibi olacakmış. Otuzbeş yaşına gelincede tamamen kesilcekmişim. Kullanmamada gerek kalmayacakmış. doktor; kızım dedi. Sen bir kadınsın. Eksik bir şeyin yok unutma bunu. Biliyorum! Demekle yetindim Baska bir kelime daha söylemedim. Eğer bir cümle daha etseydim. Sinir krizi geçirecektim. Yanımda olan herkesi üzecektim. Zaten hastalar. Birde benim yüzünden yıkılacaklardı.
suan ilahi kapı dışında tüm kapılar kapandı bana. güneş doğar etraf aydınlatır ya.. Her yer apaydınlık olur.. içimiz ısınır. sonra hava kararmaya baslar önce gökyüzü kızıla çalar rengi.. o renk gittikçe ağrır aksam karanlıgı çöker her yere.. bir bir bakmışsın yer gök zfiri karanlık olmuş... dibine kadar kapkaranlık! en koyu karanlık.. kendimi o karanlıga benzetiyorum bir tane bile yıldız yok.. hiç umut yok..
eğer inancım olmasaydı bu karanlıgın içinde boğardım kendimi! Rabbime olan tevekkülümle inancımla bu zor zamanlarıda aşacagıma inanıyorum. o kapkara karanlığın sonunda doğan güneş gibi Rabbim benimde yüreğime bir ferahlık verecektir. O yüzden her zaman umutluyum. ümitliyim. Üzülmüyorum. üzülmeyeceğim . Vardır bundada bi hayır diyeceğim, dualarıma sarılacagım. ve siz arkadaslarım hepiniz buna şahit olacasınız. Rabbimin mucizesine , duaların mucizesine bir kez daha şahit olacaksınız. ve hepimizin imanları kat ve kat artacak. İnanıyorum olacak.
of yaaaaaaaaaa üç aşı birden nasıl olacak...off çok ağladımı senin minnak..yaa off..aşıdan nefret ediyorum
yok canım çok ağlamadı zaten ard arda yaptılar hemencecik sonra kucağıma ladım sarıldım sustıu eve gelene kadarda uyudu ilk bi kaç saat huysuzluk yaptı sonra mışıl mışıl uyudu ateşide olmadı hatta mışıl mışıl uyuması 2 gün kadar devam etti çok mutlu olmuştum emiyo uyuyo süperdi
inş canım bende bu aki aşıdan tırsıyom genelde ateş yapıomuş bakalım olucakmı ilaçlarımıda hazırladım cumaya nöbet varof inşallah benimkide öle olur..17 ocakta gidecem bende..
vallahi iki gündür ben çatladım yahu yap şu testi artıkın rahatlayalım topikçe olmuyo böle arkası yarın diziler gibi :))))))))))))))))Kızlaaar nerdesınız destek olalım bırbırımıze testımı yapıcam bırazdan dua edın banaa :)// Rabbim sen büyüksün
vallahi iki gündür ben çatladım yahu yap şu testi artıkın rahatlayalım topikçe olmuyo böle arkası yarın diziler gibi :))))))))))))))))
aaaa yedek test yokmu bence sabah idrarıyla yap daha ii olur aman erkekler biraz odunumsu varlıklar napıcan idare edioz parfümlerinde bile odun var bizde çiçek fark ortadakızlar bu heyecanı erkekler kesınlıkle anlamıyor !!!! Test yaptım bozuk gıbı test test bölümünde pembe boya enıne dogru yayıldı bıraz bekleyıp yıne bakıcam smdılk tek cızgı. Eşime bozuk dıyorum bahane olarak görüyor. Ne sonucu söylıcem bundan sonra ne bışe ağlayasım geldı resmen...
burcu
ablan nur için 1500(binbeşyüz)tane ya bedi okudum.Allah kabul etsin
kızlar bu heyecanı erkekler kesınlıkle anlamıyor !!!! Test yaptım bozuk gıbı test test bölümünde pembe boya enıne dogru yayıldı bıraz bekleyıp yıne bakıcam smdılk tek cızgı. Eşime bozuk dıyorum bahane olarak görüyor. Ne sonucu söylıcem bundan sonra ne bışe ağlayasım geldı resmen...
Yedek yok şuan maalesef hamıle degılmısım gıbı gelıyor artık hevesım kırıldı çünkü.... Kızlar bu bozuk olabılır. Rabbim anlamayı nasıp etsın erkeklereaaaa yedek test yokmu bence sabah idrarıyla yap daha ii olur aman erkekler biraz odunumsu varlıklar napıcan idare edioz parfümlerinde bile odun var bizde çiçek fark ortada
gercekten hevesım kırıldı ne söylıyecegımı bılmıyorum kızlar. Kan vermek ıstemıyorum hamıle degılmısım gıbı gelıyor ınanınki.. Yaşadıgım belırtılerde hafıf gelıyor hamılelere göre yada bılmıyorum. Cokmu agır belırtıler. Ben belırtı yaşasamda daha agır olur dıye umutsuzca düşünüyorum bazen. Kızlar bırdaha test yapmak ıstıyorum yada hıc..........Allah razı olsun taze anne :) Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, iğnelerde hiç ağlamasın hemen bitsin kolay olsun
Bide göğüs ucun hemencecik tam anlamiyla iyileşsin
Beyzacım erkek milletinin bizim kadar duyarlı olmasını bekleme, belkide sen ümitlenme diye kendince bir çözüm bulmuştur, sen hiç idrar testiyle uğraşma varsa fırsatın vaktın yarın bir acile git, adetim gecikti de kan testi yaptır, devletin acillerinde de yapiyorlar, al eline kesin sonucu, kendine eziyet etme, beklemek çok zor, evet testler hatalı 9ıkıyor, bide baby time iyi bir test degil benim bildigim, boşuna moralini bozma, anlıyorum çok heyecan yaptın bekledin o kadar saat , inşallah yarın tam net sonucu alırsın, ağlamak içinde çok erken daha
hayırlısı olsun cnm arın tekrar dene..Heyecanlıyım.. :)) Bugün bıraz daha belırgın cıkarsa dr gıtmeyı düşünüyorum korkuyorum sımdı emın olmadıgım ıcın pek dıkkat etmıyorum kendıme. Kızlar dua edın daha belırgın g0rıym hayırlısıyla. Testi genelde 1-2 saat bırsey yemeden ıcmeden yapıyorum
canım bende okurum..okuyunca yazarım..Ballarım yine birşey rica edeceğim sizden
ablam tespihe başlamış, benden yardım istedi ,35.000 tane YA BEDİ çekeceğim inşallah, hayırlı bir iş bulması için (adı nur) maksat ağzımız dualansın benim de bir katkım olsun derseniz öperim sizi, okuyan ,okuyamayan herkesden Allah razı olsun
canım ben konuştum bugün cok yoğunmuş bugün taşınıyolarmış..YASEMİN duanı okudum canım Arbbim kabul etsin, Allah evine bol rızık bererket ve huzur versin, evladına sağlıklı uzun bir ömür versin çok hayırlı bir evlat olsun
ev taşıma işleri nasıl gidiyor, inşallah bir ara gelirsinde özet gecersin, çok öptüm seni
bizimkinde çıkmıştı ateşi cnm dikkat et sıksık kntrol et artarsa eklemlerini ıslak bezle sil bizimi öyle düşmüştü..38 di acile götürdük evde ilaç yoktu dr normal dedi sende ona göre hareket edersin İNŞALALH CIKMAZ ATEŞİinş canım bende bu aki aşıdan tırsıyom genelde ateş yapıomuş bakalım olucakmı ilaçlarımıda hazırladım cumaya nöbet var
Yedek yok şuan maalesef hamıle degılmısım gıbı gelıyor artık hevesım kırıldı çünkü.... Kızlar bu bozuk olabılır. Rabbim anlamayı nasıp etsın erkeklere
gercekten hevesım kırıldı ne söylıyecegımı bılmıyorum kızlar. Kan vermek ıstemıyorum hamıle degılmısım gıbı gelıyor ınanınki.. Yaşadıgım belırtılerde hafıf gelıyor hamılelere göre yada bılmıyorum. Cokmu agır belırtıler. Ben belırtı yaşasamda daha agır olur dıye umutsuzca düşünüyorum bazen. Kızlar bırdaha test yapmak ıstıyorum yada hıc..........
tubacım 2000 lemyelid okudum allah kabul etsin bucum ablan içinde 2000 ya bedi okudum allah kabul etsin
canım hemen karalar bağlama zaten senin adetine 1 hafta var galiba yanlış hatırlamıyorsam,idrar testinde çıkmayabilir,sen ne zamandır bebebk istiyorsun ki yaşında daha küçük,şimdiden ümitsizliğe düşme
çok sağol canım Allah tombiş kızını sana bağışlasın acısını göstermesin inş
Profösörün kapısından girdiğimde yüreğim alevalevdi sanki. muayene oldum. sıra konusmaya geldi. doktor kızım sana tüp bebek ımkansız dedı. bosuna para harcama bır tane bıle yumurta yok sen menopoza gırmısssın !! Tek yontem yumurta nakli dedi. Onuda ben kabul edemezdim. Mucize dedi doktor! Ancak bir mucize ile bebek sahibi olursun. Yani kısacası kızım git gez dolaş hayatını yaşa dedi ve gitti...
Gitti ama nasıl bir gitmeydi bu tüm umutlarımı hayallerimi çalıp gitti sanki. Sanki bu olanların tüm suçlusu o doktordu. Ve en son olan bir avuç umudumuda yüreğimden söküp kapatmıştı kapıyı. Kala kaldım orada. Ayaklarımda mecalim kalmamıştı. Kalkmak gitmek istedim. Onu bile yapamamıştım. Bir recete vardı elimde. Ömür boyu kullanacakmışım onu. Arkadaşı gibi olacakmış. Otuzbeş yaşına gelincede tamamen kesilcekmişim. Kullanmamada gerek kalmayacakmış. doktor; kızım dedi. Sen bir kadınsın. Eksik bir şeyin yok unutma bunu. Biliyorum! Demekle yetindim Baska bir kelime daha söylemedim. Eğer bir cümle daha etseydim. Sinir krizi geçirecektim. Yanımda olan herkesi üzecektim. Zaten hastalar. Birde benim yüzünden yıkılacaklardı.
suan ilahi kapı dışında tüm kapılar kapandı bana. güneş doğar etraf aydınlatır ya.. Her yer apaydınlık olur.. içimiz ısınır. sonra hava kararmaya baslar önce gökyüzü kızıla çalar rengi.. o renk gittikçe ağrır aksam karanlıgı çöker her yere.. bir bir bakmışsın yer gök zfiri karanlık olmuş... dibine kadar kapkaranlık! en koyu karanlık.. kendimi o karanlıga benzetiyorum bir tane bile yıldız yok.. hiç umut yok..
eğer inancım olmasaydı bu karanlıgın içinde boğardım kendimi! Rabbime olan tevekkülümle inancımla bu zor zamanlarıda aşacagıma inanıyorum. o kapkara karanlığın sonunda doğan güneş gibi Rabbim benimde yüreğime bir ferahlık verecektir. O yüzden her zaman umutluyum. ümitliyim. Üzülmüyorum. üzülmeyeceğim . Vardır bundada bi hayır diyeceğim, dualarıma sarılacagım. ve siz arkadaslarım hepiniz buna şahit olacasınız. Rabbimin mucizesine , duaların mucizesine bir kez daha şahit olacaksınız. ve hepimizin imanları kat ve kat artacak. İnanıyorum olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?