- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.541
Canım 5 gün fflan var adete en azından daha belırgın cıkması lazımdı. Rabbime ümidim her zaman var tabiki.. Dualarınz ıcın t.ederım. Bakıcam artık ılerıkı günlere
tubacığım 2000 tane lem yelid okudum okuyabilirsem yine yazarım canım,rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin hemde hiç tedaviye gerek kalmadan strese girmeden gelsin yavrun inşallaaahh
Tubacım 2.000 lem yelid çektim sana arkadaşım Allahım kabul etsin İnşallah ne kadar eksiğin kaldı daha okuyayım.
Yedek yok şuan maalesef hamıle degılmısım gıbı gelıyor artık hevesım kırıldı çünkü.... Kızlar bu bozuk olabılır. Rabbim anlamayı nasıp etsın erkeklere
gercekten hevesım kırıldı ne söylıyecegımı bılmıyorum kızlar. Kan vermek ıstemıyorum hamıle degılmısım gıbı gelıyor ınanınki.. Yaşadıgım belırtılerde hafıf gelıyor hamılelere göre yada bılmıyorum. Cokmu agır belırtıler. Ben belırtı yaşasamda daha agır olur dıye umutsuzca düşünüyorum bazen. Kızlar bırdaha test yapmak ıstıyorum yada hıc..........
tubacım 2000 lemyelid okudum allah kabul etsin bucum ablan içinde 2000 ya bedi okudum allah kabul etsin
amin canım çok sağol ne güzel dua ediyorsun sen öyle
nazan:7000
tümay:1000
gül :1000
burcu:12000
tuğba:3000
aslı :15000
buket:1000
bedriye:3000
sündüz:2000
özlem :2000
ben :23000
toplam:70000
kızlar lemyelidim bitti hepinize tek tek çoookk teşekkür ederim,çok iyisiniz,sizi çok seviyorum
Profösörün kapısından girdiğimde yüreğim alevalevdi sanki. muayene oldum. sıra konusmaya geldi. doktor kızım sana tüp bebek ımkansız dedı. bosuna para harcama bır tane bıle yumurta yok sen menopoza gırmısssın !! Tek yontem yumurta nakli dedi. Onuda ben kabul edemezdim. Mucize dedi doktor! Ancak bir mucize ile bebek sahibi olursun. Yani kısacası kızım git gez dolaş hayatını yaşa dedi ve gitti...
Gitti ama nasıl bir gitmeydi bu tüm umutlarımı hayallerimi çalıp gitti sanki. Sanki bu olanların tüm suçlusu o doktordu. Ve en son olan bir avuç umudumuda yüreğimden söküp kapatmıştı kapıyı. Kala kaldım orada. Ayaklarımda mecalim kalmamıştı. Kalkmak gitmek istedim. Onu bile yapamamıştım. Bir recete vardı elimde. Ömür boyu kullanacakmışım onu. Arkadaşı gibi olacakmış. Otuzbeş yaşına gelincede tamamen kesilcekmişim. Kullanmamada gerek kalmayacakmış. doktor; kızım dedi. Sen bir kadınsın. Eksik bir şeyin yok unutma bunu. Biliyorum! Demekle yetindim Baska bir kelime daha söylemedim. Eğer bir cümle daha etseydim. Sinir krizi geçirecektim. Yanımda olan herkesi üzecektim. Zaten hastalar. Birde benim yüzünden yıkılacaklardı.
suan ilahi kapı dışında tüm kapılar kapandı bana. güneş doğar etraf aydınlatır ya.. Her yer apaydınlık olur.. içimiz ısınır. sonra hava kararmaya baslar önce gökyüzü kızıla çalar rengi.. o renk gittikçe ağrır aksam karanlıgı çöker her yere.. bir bir bakmışsın yer gök zfiri karanlık olmuş... dibine kadar kapkaranlık! en koyu karanlık.. kendimi o karanlıga benzetiyorum bir tane bile yıldız yok.. hiç umut yok..
eğer inancım olmasaydı bu karanlıgın içinde boğardım kendimi! Rabbime olan tevekkülümle inancımla bu zor zamanlarıda aşacagıma inanıyorum. o kapkara karanlığın sonunda doğan güneş gibi Rabbim benimde yüreğime bir ferahlık verecektir. O yüzden her zaman umutluyum. ümitliyim. Üzülmüyorum. üzülmeyeceğim . Vardır bundada bi hayır diyeceğim, dualarıma sarılacagım. ve siz arkadaslarım hepiniz buna şahit olacasınız. Rabbimin mucizesine , duaların mucizesine bir kez daha şahit olacaksınız. ve hepimizin imanları kat ve kat artacak. İnanıyorum olacak.
amin canım çok sağol ne güzel dua ediyorsun sen öyle
nazan:7000
tümay:1000
gül :1000
burcu:12000
tuğba:3000
aslı :15000
buket:1000
bedriye:3000
sündüz:2000
özlem :2000
ben :23000
toplam:70000
kızlar lemyelidim bitti hepinize tek tek çoookk teşekkür ederim,çok iyisiniz,sizi çok seviyorum
çok sağol sedoşum daha okumana gerek yok bitti sayenizde
canım o testlerde 5 gün kala çıkmayabilir ben hamile olduğum halde çıkmamıştı adetim 1 hafta geçincede silik çıkmıştı ilk hamileliğimdede adetim 3-4 gün geçmesine rağmen çok çok silik bi çizgi çıkmıştı o testlere çok güvenme ve 5 gün az değil bence biraz daha bekle yada git kan testi yaptır uğraşma o testlerle
tatlım öncelikle eklemek isterim benimde adetim 5 gün gecmişti öyle cıkmıştı çizgi, ve bu testlerin en iyi sonuç verdiği, sabah ilk idrar,uyanır uyanmaz ilk çişini kullan yani ve allahtan ümit kesilmez dur bakalım hafatsonu bir daha yaparsın, içinden nasıl gelirse öyle yap,Rabbim çok bekletmeden hayılrı evlat versin sana canım
canım Allah bin kere razı olsun Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah,hep iyi güzel günleri olsun
Allah kabul etsin canım Rabbim önümüzdeki ay gebelik haberi duymanı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
Bu yazıyla mutlu oldum arkadasım. Yanı Rabbim gercekten bekletmeden hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın cümlemıze dualarınıza benıde dahıl edın. Bende sızı inş.. Yıne test yapıcam bırkac tane bırden test elımde olsunda. Adetıme 5 gün var evet.
amin hayırlısıyla.. Sagolun. Testlerı tekrarlıcam. Pek hamıleyım gıbı bır düşünce yok artık aklıma. Ama Allahtan ümıt kesılmez. Silik cıktı sımdı neden cıkmasın onu anlamıyorum,farklı testler dıyemı,bozuk dıyemı anlamadım.. Kan testınıde böyle hamıle degılm düşüncesıyle yaptırmak ıste,mıyorm bosuna.
Ayy geç kalmışım galiba bitmiş zaten tüh dün kaynanamda gidince kaynımın gelmesinden dolayı geldik yattım valla ya ancka bu akşam kısmet oldu akşamda eşimin pantolonu vardı paçası yapılacak obu bırakmıştık aldık kayının karısı yabancı yurtdışındalar ya zaten kız gelmedi bende yeni yıl hediyesi takı aldım ona baktık filan ancak geldik okudum bende ama olsun aşmış olsun sayısı zarar gelmez dimi ama. Rabbim kabl etsin seni hayırlı bir evlatla müjdelendirsin inşallah..
yaptır gitsin kan testi bişey olmaz varsa sevinirsin yoksa kafan rahatlar ben kaç kez kan testi yaptırdım o testlere hiç itibar etmedim
canım olabiliyor benim 7 aylık bebeğim var 2 ay önce çift çizgi çıktı biliosun çift çizgi hamileysen cıkıyo yani benim başıma ilk defa geldi diyebilrim hamileyim sandım yine kan testi yaptırdım ama negatif çıktı kan sonucum nadir de olsa bozuk çıkabiliyor sen adetini bekle istersen öyle yap idrar testini çift çıkarsa kan testi yaptır..Eki Görüntüle 899654
Kızlaar bakarmısınız testıme bozuk olması durumunda bıle vböyle pembe boya yayılırmı T tarafında?????
yok canım utanma çok kalabalığız unutman çok doğal, kızım olacak tezysesi, allahın izniyle zeynep saremiz gelecek...Kız bircan gittin geldin bebeğin kocaman olmuş maşallah..bende iyiyim canım öğrencilerle uğraşıyorum, ev iş, geyik muhabbet dua uyku ..yuvarlanıp gidiyorum ,bircan bişey sorucam utanıyorum senin neyin olacaktıunuttum valla
canım ben seni yeni görüyorum, 10 gündür yoktum.. hoşgeldin topiğimize.. bir defa benmde böyle cıkmıştı bozuktu test sanırım seninkide bozuk olabilir istersen bir daha yap veya direkt kan testi yaptır.hayırlısı olsunEki Görüntüle 899654
Kızlaar bakarmısınız testıme bozuk olması durumunda bıle vböyle pembe boya yayılırmı T tarafında?????
ayy gül bunlar çok güzel sen mi yaptın maşallah bak çok özendim tarifini ver de ilerde lazım olacak:)günaydın kızlar nasılsınız betüş için hazırladığım mevlüt kurabiyesi örneklerimiz nasıl olmuşş :)Eki Görüntüle 899757 Eki Görüntüle 899758 Eki Görüntüle 899759 Eki Görüntüle 899760
ve hello kitty denememiz :)Eki Görüntüle 899762
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?