Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım 5 gün fflan var adete en azından daha belırgın cıkması lazımdı. Rabbime ümidim her zaman var tabiki.. Dualarınz ıcın t.ederım. Bakıcam artık ılerıkı günlere

canım o testlerde 5 gün kala çıkmayabilir ben hamile olduğum halde çıkmamıştı adetim 1 hafta geçincede silik çıkmıştı ilk hamileliğimdede adetim 3-4 gün geçmesine rağmen çok çok silik bi çizgi çıkmıştı o testlere çok güvenme ve 5 gün az değil bence biraz daha bekle yada git kan testi yaptır uğraşma o testlerle

Tubacım 2.000 lem yelid çektim sana arkadaşım Allahım kabul etsin İnşallah ne kadar eksiğin kaldı daha okuyayım.

tubacığım 2000 tane lem yelid okudum okuyabilirsem yine yazarım canım,rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin hemde hiç tedaviye gerek kalmadan strese girmeden gelsin yavrun inşallaaahh

amin canım çok sağol ne güzel dua ediyorsun sen öyle

nazan:7000
tümay:1000
gül :1000
burcu:12000
tuğba:3000
aslı :15000
buket:1000
bedriye:3000
sündüz:2000
özlem :2000
ben :23000
toplam:70000

kızlar lemyelidim bitti hepinize tek tek çoookk teşekkür ederim,çok iyisiniz,sizi çok seviyorum

tatlım öncelikle eklemek isterim benimde adetim 5 gün gecmişti öyle cıkmıştı çizgi, ve bu testlerin en iyi sonuç verdiği, sabah ilk idrar,uyanır uyanmaz ilk çişini kullan yani ve allahtan ümit kesilmez dur bakalım hafatsonu bir daha yaparsın, içinden nasıl gelirse öyle yap,Rabbim çok bekletmeden hayılrı evlat versin sana canım

tubacım 2000 lemyelid okudum allah kabul etsin bucum ablan içinde 2000 ya bedi okudum allah kabul etsin

canım Allah bin kere razı olsun Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah,hep iyi güzel günleri olsun

Allah kabul etsin canım Rabbim önümüzdeki ay gebelik haberi duymanı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh

Canım benimm ta yüreğimde içimde hissettim yazdıklarını sanki ben yaşamışım gibi. Doktorlara göre kolay söylemek onlar tıbbi konuşurlar geçerler ama öyle şeyler olur ki onalr bile tanımını yapamazlar. O canı verecek ola Allah eğer istediyse her şekilde nasip eder. Herkesin bir sınavı var hayatta önemli olan bu sınavı geçebilmek. Bitkisel kürler çok etkili olabilir araştır iyice. Ben de araştırıcam ne var ne yok. Ve bol bol dua, ümit, inanç. Senin tevekkülünü inancı çok fazla hissettim inşallah o mucize er geç seni bulacak canım benim..

anaaam maşallah ne çabuk bitti allahtan okumuşum az oldu gerçi ama hiç okuyamasaydım çok üzülürdüm,Allah kabul etsin canım

duaya gelincede içimden öyle geldi en son buket içinde öyle dua etmiştim sonuç ortada

çok sağol sedoşum daha okumana gerek yok bitti sayenizde

Ayy geç kalmışım galiba bitmiş zaten tüh dün kaynanamda gidince kaynımın gelmesinden dolayı geldik yattım valla ya ancka bu akşam kısmet oldu akşamda eşimin pantolonu vardı paçası yapılacak obu bırakmıştık aldık kayının karısı yabancı yurtdışındalar ya zaten kız gelmedi bende yeni yıl hediyesi takı aldım ona baktık filan ancak geldik okudum bende ama olsun aşmış olsun sayısı zarar gelmez dimi ama. Rabbim kabl etsin seni hayırlı bir evlatla müjdelendirsin inşallah..

Bu yazıyla mutlu oldum arkadasım. Yanı Rabbim gercekten bekletmeden hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın cümlemıze dualarınıza benıde dahıl edın. Bende sızı inş.. Yıne test yapıcam bırkac tane bırden test elımde olsunda. Adetıme 5 gün var evet.

amin hayırlısıyla.. Sagolun. Testlerı tekrarlıcam. Pek hamıleyım gıbı bır düşünce yok artık aklıma. Ama Allahtan ümıt kesılmez. Silik cıktı sımdı neden cıkmasın onu anlamıyorum,farklı testler dıyemı,bozuk dıyemı anlamadım.. Kan testınıde böyle hamıle degılm düşüncesıyle yaptırmak ıste,mıyorm bosuna.

yaptır gitsin kan testi bişey olmaz varsa sevinirsin yoksa kafan rahatlar ben kaç kez kan testi yaptırdım o testlere hiç itibar etmedim

olur mu canım çok sağolun hepiniz evet sayısı geçince bir şey olmaz ne olacak ki eksik olmasın da

yaptır gitsin kan testi bişey olmaz varsa sevinirsin yoksa kafan rahatlar ben kaç kez kan testi yaptırdım o testlere hiç itibar etmedim

bırkac hafta önce ıkı kolumdanda test yaptırdım bır test ıcın, bır baska bıse ıcın oyüzden yıne hemen yaptırmak ıstemıyorum hassasım bıraz. Kızlar gercekten üzüldüm ben bebegım yokmus gıbı.. Bılmıyorum belkıde hıcbıse yapmam

Bu şatkı benden bedtiyeye gitsin

Kaderimde yazı olsan küstümm küstümmm
Ne yaparsan yap barışmam küstümmm küstümm
Korkuyom bedriye nerdesin küstümm küstümmm
Kız allah canı almasın yetiş gari küstümm küstümm

Kızlar size birşey anlatıcamm. Havayı dağıtayım biraz. Şimdi kaynım geldi yurtdışından dün 10 gün kalacak yazmıştım sanırım. Daha önce oradan bize laptop çantası, laptp altılığı, tırnak makası gibi şeyler gönderdi ya da geldiğinde getirdi yani burada bulunmayan şeyler değildi hiçbiri Amerika'ya özel ya da burada pahalı olup orada ucuz olan teknolojik bir ürün filan görmedik neyse bu sefer geldi eltim yabancı o gelmedi çünkü sıkılıyor kaynanam kp fazla su gibi ing. bilmiyor yani neyse eşime sormuştu ne istersin diye eşimde ne getirirsen dedi zaten baştan kaynanama teknolojik ürün getiremem demiş o yüzden hiç istemedik. Kulak tıkacı getirirsen iyi olur demiş eşim arada takıyor çok uykusu hafif haftasonları ses filan olunca neyse dün gittik işte hoşgeldine kulak tıkacı plastik birşeyde az birşey getirmiş. Eltim de vücut kremi göndemiş. Yani ta Amerikadan almaya getirmeye değmeycek şeyler yine de Allah razı olsun. Neyse bende dedim kıza takı alayım göndereyim. Daha kaynım gelmeden dedim. Neyse benim gümüş bir takı setm vardı bir kere kolyesini takmıştım onu vereyim dedim ama içime sinmedi bu akşam gittim güzel bir kolye aldım şu muhteşem yüzyılda takılan tarzda ama zarif çok güzel yani beğenir herhalde. Yine de hedie paketi yaptırmadım kutusunda beğenmez derse değiştiririz ama beğenmeyecği birşey değil yani ve sıkışık zamandayız şu an histereskopi yapıldı bir daha ki ay yine tedavi var vs.. Merak ettim kreme baktık netten ne kadar diye sadece 4 dolar, kulak tıkacı 10 dolar bu yani ne bileyim ben şahsne ta oralardan bunları getirmem getireceğime hiç getirmem. 2-3 senede bir geliyor parası yok desem değil insan parasında değil tabii ya da değerli olması değil ama yine de eşim kendini değersiz hissetti. Bak sen nasıl kolye aldın o ne kadarlık krem göndermiş sana dedi ama olsun dedi bende içimden geldi dedim o almamış olabilir taksın bizi ansın dedim eşime belli etmedim ama bende kızdım eşim için kızdım eşimin eli çok boldur çok sever almayı etmeyi ama kaynım hiç öyle değil. Biraz da bana karşı mahçup hissetti kendini. Yok dedim önemli değil gerçekten benim için önemli de değil.

Kızlar bugün yaptıgım testı koyucam bakın lütfen yorumlarınz benım ıcın önemlı. Sızce negatıf olan bır teste bu T tarafı boya olurmu? ( bozukta olsa..

Slm kizceler ben bu aralar cokkk mutluyum kardesim geldi babamda geldi
kizcemde cok sevindi valla gecmisi okuyamadim ins herkes iyidir ozledim sizi cok opuldunuz kizcelerim

günaydın kızlar nasılsınız betüş için hazırladığım mevlüt kurabiyesi örneklerimiz nasıl olmuşş :)

ve hello kitty denememiz :)

Eki Görüntüle 899654

Kızlaar bakarmısınız testıme bozuk olması durumunda bıle vböyle pembe boya yayılırmı T tarafında?????
canım olabiliyor benim 7 aylık bebeğim var 2 ay önce çift çizgi çıktı biliosun çift çizgi hamileysen cıkıyo yani benim başıma ilk defa geldi diyebilrim hamileyim sandım yine kan testi yaptırdım ama negatif çıktı kan sonucum nadir de olsa bozuk çıkabiliyor sen adetini bekle istersen öyle yap idrar testini çift çıkarsa kan testi yaptır..

yok canım utanma çok kalabalığız unutman çok doğal, kızım olacak tezysesi, allahın izniyle zeynep saremiz gelecek...
merveye de çok üzüldüm ya Rabbim yardımcısı olsun ne derlerse desinler Allahtan umut kesilmez inşallah Allah bir kapı açar yüzünü güldürür..
Eki Görüntüle 899654

Kızlaar bakarmısınız testıme bozuk olması durumunda bıle vböyle pembe boya yayılırmı T tarafında?????
canım ben seni yeni görüyorum, 10 gündür yoktum.. hoşgeldin topiğimize.. bir defa benmde böyle cıkmıştı bozuktu test sanırım seninkide bozuk olabilir istersen bir daha yap veya direkt kan testi yaptır.hayırlısı olsun
ayy gül bunlar çok güzel sen mi yaptın maşallah bak çok özendim tarifini ver de ilerde lazım olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…