Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet canımben yaptım :) taifi gizli canm tariften cok malzemeye ihtiyaç var

nokta atış dua etmişsin canım..sağol Allah razı olsun

ya bu kaynında oralara gitmiş dejenere olmuş heralde..bazı erkekler anlamaz zaten böyle inceliklerden.kadınlar yönlendirir ama yengede doğuştan dejenere:)))
bi kere oradan buraya zaten teknolojik alet gelir başka ne gelecek..

güüüüüüüüüüüüll kurabiyelerin çok güzel görünüyoo..

ayy ateş önemli bide bebişimin direnci kaç onu bilmiyorum havaleden çok korkuyorum saat başı ateşini ölçücem ilacını vericem baktık olmadı dra gideriz bu arada kurabiyelr çok güzel olmuş canım biraz arştırdım ben öle zevkine yapıcaktım ama bi sürü malzeme lazımmış vazgeçtim

amin canım duanıda okudum allah kabul etsin lemyelidlerde bitmiş ama benden 1000 tane daha olsun okudum allah kabul etsin hamile kalıp miniğini kucağına almayı nasip etsin tatlım

ayy canım bu yurt dışındakiler hep böyle sanırım bizdede var saçma sapan seyler getiriorlar ıkadar kaliteszi parfüm almışlarki çöpe attık yani aman boşver eşin üzülmüştür tabi sonuçta kardeşi

Slm kizceler ben bu aralar cokkk mutluyum kardesim geldi babamda geldi
kizcemde cok sevindi valla gecmisi okuyamadim ins herkes iyidir ozledim sizi cok opuldunuz kizcelerim
ohhh ne güzel inş benimde annemler gelicekler haftaya çok mutluyummmmm yuppiii

yasemin seda canım dualarınızı okudum allahım gönlünüzden geçenler hakkınızda hayırlıysa önünüze sersin sedacım tatlımı tatlı bebiklerin olsun inş betüşümde akıllı uslu yiyen uyuyan bi bebek olsun annesini hiçç üzmesin burcum ablan için 1000 ya bedi çektim kaç oldu sayı bilmiyorum eksik varsa devam edeyim çok öptük seni ve diğer teyzoşlarımızı

inşallah gerek bile kalmaz canım bizim başka aşılarda çıkmadı sadece onda çıkmıştı sizde çıkmaz inşallah..evet canım zevkine için baya masraflı olur yapıp satcaksan olabilir yoksa cok mazleme lazım

KIZLAR KIZLAR DIKKAT DIKKAT

nazan saat 3 te sezeryana girmiş, bana msj yazmış, daha yeni gördüm haberi olan var mı? inşallah herşey yolundadır, haydi hayırlı haberler gelsin inşallah

Nazan ımmm canımmm şarkını okudum tşk ederim :)) sana bişey demiyorum çünkü korkmuyorsan korkutmıyım diyorum.. :)) ama inan dualarımdasın sen sureklı, anesteziden benim kadar uyanamazsam diye korkmuyorsundur eminim.. sen csaretlisin bi ara ben seni normal doğuracaksın diye bile düşündüm, anestezi dr gelip seninle konuşucak onlar zten seni komple izliyorlar sürekli ve sen enn huzurlu uykundan uyanıyorsun belki ben ki çok korktum genel anes ama şimdi olsa yine genel isterim zaten 35-40 dk sürüyor hepsi hiç korkma çok kolay geçicek cesaret iğnesi yada sakinleştirici yapın demiştim ben dra bana dedi ki o zaman bebek uyuyarak doğar o da bizi korkutur o yüzden sakınleştirici herhangi bişey yok dedi ve inan ben çok memnunum sezeryandan bana demişlerdi bende sana söyliyim ameliyattan sonra yürüttüklerinde mutlaka yürü onun çok faydasını görüceksin.. nazan ben o kadar korkmuşum ki kızımı sormayı unutmuşum resmen ameliyathanedeydim dr dedi ki kızın oldu vs diye ben anesteziden çıktığıma falan düşün ne kadar sevindimse ilk kelimlerim kızım nasıl olmadı benim ve ben bu korkaklıkla uyandım kı çok mutlu uyandım sende öyle olucaksın zaten mantık olarak korkulacak bişey yokmuş ilk sezeyanı bize uygulamıyorlar sonuçta sen benim kadar abartma sakın korku konusunu bebeğin de hayırlısıyla sapa sağlam hayırlısıyla doğacak sadece şunu söylemek istiyorum bebeğini ilk gösterdikleri anı falan mutlaka videoya alsınlar bizimkiler almışlar ama ben odaya çıkarken çok minik almışlar videoya çok alsınlar 2nizinde her anınızı hep alsınlar.. sen buyuk kavuşmaya mıs kokuya hazırla kendını gerı kalan herseyı önce Allah a sonra drlara emanet çokk güzell yaa..

ben yukardaklerı ööyle yazıyordum kendımce ama sen doğurmuşsunnn gözün aydınn çokçokçok sevindimm kurtuldunuz heee ayy inan çok mutlu oldumm kocaman sarılıyorummm gözünüz aydınnn.

Bedriyemm , Nazan'ın halinden bir sen anlarsın valla, inşallah herşey yolundadır , kızı iyidir kendi iyidir, akşam ararım inşallah

Aynen öyle Buketim hem de ne dejenere olmak aile ilişkileri zaten zayıf geçen sene sırf birşeye kızdı diye ki kendi bir patavatsızlık yaptı kaynanamlara sanırım tepki verdiler bana yansıtmak istemediler ama eşimden biliyorum düşün bileti filan almştu günü belliydi iptal ettirdi annesi çok üzüldü. Eşimle de araları çok iyi değildir bağlı değil ağabeyine anne babasını sürekli arar da eşimi hiç aramaz sormaz abi napıyorsun demez yani hiç. İncelikten anlamasına gerek yok ki ben kendime ondan bir şey istemiyorum ama ne istiyorlar diyor sonra teknolojik ürün olmasın diyor parası gitmesin istiyor pahalı ya öyle şeyler ki istesek zaten parasını da veririz yani orada ucuz öyle şeyler neyse işte. Ben yine de aldım işte ikisine de kıza aldığımı çok beğenerek aldım güle güle kullansın.

KIZLAR KIZLAR DIKKAT DIKKAT

nazan saat 3 te sezeryana girmiş, bana msj yazmış, daha yeni gördüm haberi olan var mı? inşallah herşey yolundadır, haydi hayırlı haberler gelsin inşallah

Ay Nazanım doğurdu mu genel mi oldu acaba anlamıştır hiç korktuğu gibi olmadığını inşallah heyecan yapmamıştır. Anestezi güzel ya ilk alacağım zaman bende korkmuştum ayılmalar komik oluyor hatırlamıyorsun birşeyi 10 kere sormuşum filan hatırlamıyorum kendimi hatırladığım zaman gayet iyiyim sanıyordum. Gelip anlatır zaten kendisi müsait olunca ayy bir bebeğimiz daha geldi topiğe ne güzel Allah'ım analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun İnşallahhh..

Kızlar bdogum yapan arkadaslar a Rabbim yardımcısı olsun. Kızlar bugün yıne test yapıcam yada yarın sabah mı yapsam bıraz sabırsızım. Dünkü teste kafamı karıstırdı

KIzlaaaaar

Nazan doğürmuş şükür, kuzeni msj yazdi, kızının fotosunuda yollamış, biarzdan bilgisayardan yollucam, hey maşallah

aaaa nazan doğurdumuuu hani 20 sine randevu almıştı neden erken oldu,haber alan varsa bizide haberdar edin kızlar,inşallah sağ salim sağlıkla sıhhatle kavuşmuştur gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün

bugün ikili tarama sonucunu aldım doktora gösterdim bir sorun yok iyi çıkmış sonuçlar dedi,aslıı canım sende bugün doktora gösterecektin sonuçları ne dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…