- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.561
yok canım utanma çok kalabalığız unutman çok doğal, kızım olacak tezysesi, allahın izniyle zeynep saremiz gelecek...
merveye de çok üzüldüm ya Rabbim yardımcısı olsun ne derlerse desinler Allahtan umut kesilmez inşallah Allah bir kapı açar yüzünü güldürür..
canım ben seni yeni görüyorum, 10 gündür yoktum.. hoşgeldin topiğimize.. bir defa benmde böyle cıkmıştı bozuktu test sanırım seninkide bozuk olabilir istersen bir daha yap veya direkt kan testi yaptır.hayırlısı olsun
ayy gül bunlar çok güzel sen mi yaptın maşallah bak çok özendim tarifini ver de ilerde lazım olacak:)
nokta atış dua etmişsin canım..sağol Allah razı olsunAllah razı olsun taze anne :) Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, iğnelerde hiç ağlamasın hemen bitsin kolay olsun
Bide göğüs ucun hemencecik tam anlamiyla iyileşsin
Beyzacım erkek milletinin bizim kadar duyarlı olmasını bekleme, belkide sen ümitlenme diye kendince bir çözüm bulmuştur, sen hiç idrar testiyle uğraşma varsa fırsatın vaktın yarın bir acile git, adetim gecikti de kan testi yaptır, devletin acillerinde de yapiyorlar, al eline kesin sonucu, kendine eziyet etme, beklemek çok zor, evet testler hatalı 9ıkıyor, bide baby time iyi bir test degil benim bildigim, boşuna moralini bozma, anlıyorum çok heyecan yaptın bekledin o kadar saat , inşallah yarın tam net sonucu alırsın, ağlamak içinde çok erken daha
Kızlar size birşey anlatıcamm. Havayı dağıtayım biraz. Şimdi kaynım geldi yurtdışından dün 10 gün kalacak yazmıştım sanırım. Daha önce oradan bize laptop çantası, laptp altılığı, tırnak makası gibi şeyler gönderdi ya da geldiğinde getirdi yani burada bulunmayan şeyler değildi hiçbiri Amerika'ya özel ya da burada pahalı olup orada ucuz olan teknolojik bir ürün filan görmedik neyse bu sefer geldi eltim yabancı o gelmedi çünkü sıkılıyor kaynanam kp fazla su gibi ing. bilmiyor yani neyse eşime sormuştu ne istersin diye eşimde ne getirirsen dedi zaten baştan kaynanama teknolojik ürün getiremem demiş o yüzden hiç istemedik. Kulak tıkacı getirirsen iyi olur demiş eşim arada takıyor çok uykusu hafif haftasonları ses filan olunca neyse dün gittik işte hoşgeldine kulak tıkacı plastik birşeyde az birşey getirmiş. Eltim de vücut kremi göndemiş. Yani ta Amerikadan almaya getirmeye değmeycek şeyler yine de Allah razı olsun. Neyse bende dedim kıza takı alayım göndereyim. Daha kaynım gelmeden dedim. Neyse benim gümüş bir takı setm vardı bir kere kolyesini takmıştım onu vereyim dedim ama içime sinmedi bu akşam gittim güzel bir kolye aldım şu muhteşem yüzyılda takılan tarzda ama zarif çok güzel yani beğenir herhalde. Yine de hedie paketi yaptırmadım kutusunda beğenmez derse değiştiririz ama beğenmeyecği birşey değil yani ve sıkışık zamandayız şu an histereskopi yapıldı bir daha ki ay yine tedavi var vs.. Merak ettim kreme baktık netten ne kadar diye sadece 4 dolar, kulak tıkacı 10 dolar bu yani ne bileyim ben şahsne ta oralardan bunları getirmem getireceğime hiç getirmem. 2-3 senede bir geliyor parası yok desem değil insan parasında değil tabii ya da değerli olması değil ama yine de eşim kendini değersiz hissetti. Bak sen nasıl kolye aldın o ne kadarlık krem göndermiş sana dedi ama olsun dedi bende içimden geldi dedim o almamış olabilir taksın bizi ansın dedim eşime belli etmedim ama bende kızdım eşim için kızdım eşimin eli çok boldur çok sever almayı etmeyi ama kaynım hiç öyle değil. Biraz da bana karşı mahçup hissetti kendini. Yok dedim önemli değil gerçekten benim için önemli de değil.
güüüüüüüüüüüüll kurabiyelerin çok güzel görünüyoo..
ayy ateş önemli bide bebişimin direnci kaç onu bilmiyorum havaleden çok korkuyorum saat başı ateşini ölçücem ilacını vericem baktık olmadı dra gideriz bu arada kurabiyelr çok güzel olmuş canım biraz arştırdım ben öle zevkine yapıcaktım ama bi sürü malzeme lazımmış vazgeçtimhayırlısı olsun cnm arın tekrar dene..
canım bende okurum..okuyunca yazarım..
canım ben konuştum bugün cok yoğunmuş bugün taşınıyolarmış..
bizimkinde çıkmıştı ateşi cnm dikkat et sıksık kntrol et artarsa eklemlerini ıslak bezle sil bizimi öyle düşmüştü..38 di acile götürdük evde ilaç yoktu dr normal dedi sende ona göre hareket edersin İNŞALALH CIKMAZ ATEŞİ
amin canım duanıda okudum allah kabul etsin lemyelidlerde bitmiş ama benden 1000 tane daha olsun okudum allah kabul etsin hamile kalıp miniğini kucağına almayı nasip etsin tatlımcanım hemen karalar bağlama zaten senin adetine 1 hafta var galiba yanlış hatırlamıyorsam,idrar testinde çıkmayabilir,sen ne zamandır bebebk istiyorsun ki yaşında daha küçük,şimdiden ümitsizliğe düşme
çok sağol canım Allah tombiş kızını sana bağışlasın acısını göstermesin inş
ayy canım bu yurt dışındakiler hep böyle sanırım bizdede var saçma sapan seyler getiriorlar ıkadar kaliteszi parfüm almışlarki çöpe attık yani aman boşver eşin üzülmüştür tabi sonuçta kardeşiKızlar size birşey anlatıcamm. Havayı dağıtayım biraz. Şimdi kaynım geldi yurtdışından dün 10 gün kalacak yazmıştım sanırım. Daha önce oradan bize laptop çantası, laptp altılığı, tırnak makası gibi şeyler gönderdi ya da geldiğinde getirdi yani burada bulunmayan şeyler değildi hiçbiri Amerika'ya özel ya da burada pahalı olup orada ucuz olan teknolojik bir ürün filan görmedik neyse bu sefer geldi eltim yabancı o gelmedi çünkü sıkılıyor kaynanam kp fazla su gibi ing. bilmiyor yani neyse eşime sormuştu ne istersin diye eşimde ne getirirsen dedi zaten baştan kaynanama teknolojik ürün getiremem demiş o yüzden hiç istemedik. Kulak tıkacı getirirsen iyi olur demiş eşim arada takıyor çok uykusu hafif haftasonları ses filan olunca neyse dün gittik işte hoşgeldine kulak tıkacı plastik birşeyde az birşey getirmiş. Eltim de vücut kremi göndemiş. Yani ta Amerikadan almaya getirmeye değmeycek şeyler yine de Allah razı olsun. Neyse bende dedim kıza takı alayım göndereyim. Daha kaynım gelmeden dedim. Neyse benim gümüş bir takı setm vardı bir kere kolyesini takmıştım onu vereyim dedim ama içime sinmedi bu akşam gittim güzel bir kolye aldım şu muhteşem yüzyılda takılan tarzda ama zarif çok güzel yani beğenir herhalde. Yine de hedie paketi yaptırmadım kutusunda beğenmez derse değiştiririz ama beğenmeyecği birşey değil yani ve sıkışık zamandayız şu an histereskopi yapıldı bir daha ki ay yine tedavi var vs.. Merak ettim kreme baktık netten ne kadar diye sadece 4 dolar, kulak tıkacı 10 dolar bu yani ne bileyim ben şahsne ta oralardan bunları getirmem getireceğime hiç getirmem. 2-3 senede bir geliyor parası yok desem değil insan parasında değil tabii ya da değerli olması değil ama yine de eşim kendini değersiz hissetti. Bak sen nasıl kolye aldın o ne kadarlık krem göndermiş sana dedi ama olsun dedi bende içimden geldi dedim o almamış olabilir taksın bizi ansın dedim eşime belli etmedim ama bende kızdım eşim için kızdım eşimin eli çok boldur çok sever almayı etmeyi ama kaynım hiç öyle değil. Biraz da bana karşı mahçup hissetti kendini. Yok dedim önemli değil gerçekten benim için önemli de değil.
ohhh ne güzel inş benimde annemler gelicekler haftaya çok mutluyummmmm yuppiiiSlm kizceler ben bu aralar cokkk mutluyum kardesim geldi babamda geldi
kizcemde cok sevindi valla gecmisi okuyamadim ins herkes iyidir ozledim sizi cok opuldunuz kizcelerim
inşallah gerek bile kalmaz canım bizim başka aşılarda çıkmadı sadece onda çıkmıştı sizde çıkmaz inşallah..evet canım zevkine için baya masraflı olur yapıp satcaksan olabilir yoksa cok mazleme lazımayy ateş önemli bide bebişimin direnci kaç onu bilmiyorum havaleden çok korkuyorum saat başı ateşini ölçücem ilacını vericem baktık olmadı dra gideriz bu arada kurabiyelr çok güzel olmuş canım biraz arştırdım ben öle zevkine yapıcaktım ama bi sürü malzeme lazımmış vazgeçtim
nokta atış dua etmişsin canım..sağol Allah razı olsun
ya bu kaynında oralara gitmiş dejenere olmuş heralde..bazı erkekler anlamaz zaten böyle inceliklerden.kadınlar yönlendirir ama yengede doğuştan dejenere:)))
bi kere oradan buraya zaten teknolojik alet gelir başka ne gelecek..
güüüüüüüüüüüüll kurabiyelerin çok güzel görünüyoo..
KIZLAR KIZLAR DIKKAT DIKKAT
nazan saat 3 te sezeryana girmiş, bana msj yazmış, daha yeni gördüm haberi olan var mı? inşallah herşey yolundadır, haydi hayırlı haberler gelsin inşallah
KIZLAR KIZLAR DIKKAT DIKKAT
nazan saat 3 te sezeryana girmiş, bana msj yazmış, daha yeni gördüm haberi olan var mı? inşallah herşey yolundadır, haydi hayırlı haberler gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?