- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.581
bugün ikili tarama sonucunu aldım doktora gösterdim bir sorun yok iyi çıkmış sonuçlar dedi,aslıı canım sende bugün doktora gösterecektin sonuçları ne dedi doktor
Canım bende gösterdim sonuçlarımız çok iyi.şükürler olsun 2hafta sonra muayene 17. haftamda da ayrıntılı için randevu al dedi bide ocak ayı boyunca doktorum izinliymis ;( üzüldüm
sonra işyeriyle patron beyle atıştık bana doğum iznine ayrılınca sgkni yatırmam dedi sinir etti beni yaa ayip yarın ayrilcam isten beni daha da sinirlendirirse dava açarım valka ; (( offff çok kötü oldu yaaa
yok canım utanma çok kalabalığız unutman çok doğal, kızım olacak tezysesi, allahın izniyle zeynep saremiz gelecek...
merveye de çok üzüldüm ya Rabbim yardımcısı olsun ne derlerse desinler Allahtan umut kesilmez inşallah Allah bir kapı açar yüzünü güldürür..
:)
FOTOYU EKLEDİM heeeyyyyyyyy hemen bakın
yasemin seda canım dualarınızı okudum allahım gönlünüzden geçenler hakkınızda hayırlıysa önünüze sersin sedacım tatlımı tatlı bebiklerin olsun inş betüşümde akıllı uslu yiyen uyuyan bi bebek olsun annesini hiçç üzmesin burcum ablan için 1000 ya bedi çektim kaç oldu sayı bilmiyorum eksik varsa devam edeyim çok öptük seni ve diğer teyzoşlarımızı
Kızlar bdogum yapan arkadaslar a Rabbim yardımcısı olsun. Kızlar bugün yıne test yapıcam yada yarın sabah mı yapsam bıraz sabırsızım. Dünkü teste kafamı karıstırdı
bugün ikili tarama sonucunu aldım doktora gösterdim bir sorun yok iyi çıkmış sonuçlar dedi,aslıı canım sende bugün doktora gösterecektin sonuçları ne dedi doktor
ben baktım ne tatlı ya maşallah,burcuu Allah bize de böyle tatlı bebekler nasip etsin inş,burcu ablan için 2000 ya bedi çektim Allah gönlüne göre iş bulmasını nasip etsin,daha çekerim çekince yazarım
Tubam dua için Allah bin kere razı olsun Rabbim sana tez zamanda Nazan'ın kızı kadar tatlı sağlıklı bir evlad nasip etsin..amin kuzum inşallah yeni yıla hamile gireriz, çok az günümüz kaldı çok çalışmalıyız
istanbul'a ne zaman gideceksin inşallah
beyzacım yarın sabah ilk çişinle yap, hani sabah tuvalete sıkışmış uyanıyorsun ya ,işte onu kullna, bide bizim ilk sayfamızı bir incele orda bir dua listesi var, herkes birbirine dua ediyor,katılmak istersen ayrıntılı yazarım sana
amin amin ama sadece bana değil bütünn isteyenlere,benim batım yılbaşına denk geliyor zaten belki bir mucize oluristabula haftaya cuma gideceğiz cumartesi günü de batmana inş
tamam bıbakarım dua lıstesıne :) sağol. Bu arada bugün yapmak ıstıyorum şöyle bıse yapsam bugün yaparım hafıf bıse görünürse yarın yıne yaparım. Testten önce bıse yıyıp ıcmıyorum zaten. Cıkar inş hayırlısıyla..
tamam bıbakarım dua lıstesıne :) sağol. Bu arada bugün yapmak ıstıyorum şöyle bıse yapsam bugün yaparım hafıf bıse görünürse yarın yıne yaparım. Testten önce bıse yıyıp ıcmıyorum zaten. Cıkar inş hayırlısıyla..
beyzacım bence biraz sabırlı ol,bu ilk denemen mi,adet gününe kadar bekle çoğunlukla adetten önce çıkmıyor idrar testinde,gerçi benim adetten sonra da çıkmıyorne zamandır bebek istiyorsun sen
Evet canım Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin, az önce televizyonda izledim yeni doğmuş bir bebeği, bir evin ayakkabılığına bırakıp gitmişler..hey ya rabbim sen bilirsin
ohhh süper tatilin sonuna kadar tadını çıkar, keşke istanbula daha erken gitseydin daha çok kalırdın
Beyzacım, aslında sadece 4 saat çişini tutup yapsam yeterli, yani bişey yiyip ,içmeyeceğim diye kendini zorlama, sadece su içme yeterli, hangi marka aldın testi??
aa bide bişey dicem, şimdi bu benim başıma geldi, test yaptım önce silik 2. çizgiyi gördüm ,2 gün sonra yaptım, tek çizgi çıktı, neyse hemen gittim kan yaptırdım, beta hcg yani gebelik hormonum çok az çıktı, doktor dediki hem hamilesin hem değilsin, 2 gün daha bekle testi tekrarla, sonuç sıfır değil, ama gebelik için düşük bir değer dedi, sonra ben kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim
birinci senemiz dolucak yakında. İnş. Hepımızın hayırlısıyla sağlıklı bebeklerı olur kısa zamanda. Ikıncı denemem falan oluyor. Pek belırtılerı net anlamıyorum hamıle olmak cokzor gıbı gelıyor. Evet sabretmem lazım napıcam bılmıyorum bakalım..
off ya böyle haberleri duyunca çok üzülüyorum ama en azından bu vicdanlı çıkmışta öldürmemiş bebeği.
aslında erken gidecektim ama çok üşeniyorum otobüsle gitmeye ama zaten batmanda 6 gün kalacağız ordan geldikten sonra biraz daha ist'da kalırz herhalde
sen neler yapıyorsun bakalım,hiç anlatmıyorsun
peki bırşey ıcsem o arada veya yesem afedrsn wc ye cıkmadankı o ıdrarlamı ? Evet kımyasal gebelıkte yasamadm Allah korusun Rabbim gercek gebelıkler nasıp etsın hayırlısıyla herseyn zamanı var annelık hıssı sımdıden var cogumuzda. Benım adete 4 gün var yaklastıkca tekrarlamak ıstıyorum. Belırtılerım suan yok gıbı. Silik cıkmasını beklıyorum en azından zaten ıdrar testı ıcn erken. Eşim getırıcek bırazcak markasını söylerım. Onlarada güvenılmıyor grckten
aman canım vardır herşeyde bi hayır sinir olup üzüleceğinize 3 kişisin artıkın bırak gitsin allah bi kapıyı kapatır birini açar inşCanım bende gösterdim sonuçlarımız çok iyi.şükürler olsun 2hafta sonra muayene 17. haftamda da ayrıntılı için randevu al dedi bide ocak ayı boyunca doktorum izinliymis ;( üzüldüm
sonra işyeriyle patron beyle atıştık bana doğum iznine ayrılınca sgkni yatırmam dedi sinir etti beni yaa ayip yarın ayrilcam isten beni daha da sinirlendirirse dava açarım valla ; (( offff çok kötü oldu yaaa
beyzacım burda 7. senesinde gebe kalan arkadaşlarımız var, Allah korusun sen asla bu kadar bekleme ,ama inanki stres yapamana hiç gerek yok kendine zaman tanı 1 sene sonunda gebe kalamazsan (Allah esirgesin) işte o zaman dert etmeye başlarsın,şimdi stres yaptıkça daha da zorlaşacak
tatlım ben aynıyım bir ekşın yok, ev okul, okul ev, öğrenciler, misafirler ve ovulasyon günlerim :)))) hayatımın özeti ve dualar tabiki :)))
istediğin herşeyi ye iç, sadece 4 saat tuvalate çıkma ve tuttuğun o şişinle yap, ben hep öyle yaptım ve sonucu aldım ,belirti arama herkesde farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?