- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.601
Iyi geceler kizlar Nasılsıniz
Nazoo da doğurdu siradaki gelsin
Masallah topiğimize catir catir doğuruyor
Zaten oncw iman gerekir hepimiz cani gonulden inaniyoruz topikce cosup eglenecegiz kimse kalmayacak Rabbim hayirki evlatlar versin insallahçok şükür allahıma bi ara baya seszzdi topic sonra patladı hamiş haberleri şimdide doğumlar peşpese geldi inş sıra yine hamiş haberlerinde 4 gözle beklioruzzzzzzzzzzz allahım nasip edecek hepsine ben inanaıyommmm
Betül Rana teyzeleri
Aslım her işte bir hayır var, gidip gelem çok zor oluyordu zaten, belkide çıkman daha iyi ama tabiki, parasal anlamda sizi ne kadar zorlayacağına göre durum değişir, mecburuyetler var hepimiz için, olmadı eve yakın daha rahat bir iş bulursun belki, hakkında en hayırlısı olsun
aman canım vardır herşeyde bi hayır sinir olup üzüleceğinize 3 kişisin artıkın bırak gitsin allah bi kapıyı kapatır birini açar inş
ohhh missss yat keyfine bakkkk bolca gez gün bile yaparsın :)Tabi bunda da vardır bir hayır diye düşünüyorum ama üzülüyorum da ayıp yaptığı neyse ya evimin hanımı çocuklarımın anası olucam kocam öyle dio
Betül Rana teyzeleri
ohhh missss yat keyfine bakkkk bolca gez gün bile yaparsın :)
Betül Rana teyzeleri
Canım bende gösterdim sonuçlarımız çok iyi.şükürler olsun 2hafta sonra muayene 17. haftamda da ayrıntılı için randevu al dedi bide ocak ayı boyunca doktorum izinliymis ;( üzüldüm
sonra işyeriyle patron beyle atıştık bana doğum iznine ayrılınca sgkni yatırmam dedi sinir etti beni yaa ayip yarın ayrilcam isten beni daha da sinirlendirirse dava açarım valla ; (( offff çok kötü oldu yaaa
beyzacım burda 7. senesinde gebe kalan arkadaşlarımız var, Allah korusun sen asla bu kadar bekleme ,ama inanki stres yapamana hiç gerek yok kendine zaman tanı 1 sene sonunda gebe kalamazsan (Allah esirgesin) işte o zaman dert etmeye başlarsın,şimdi stres yaptıkça daha da zorlaşacak
tatlım ben aynıyım bir ekşın yok, ev okul, okul ev, öğrenciler, misafirler ve ovulasyon günlerim :)))) hayatımın özeti ve dualar tabiki :)))
istediğin herşeyi ye iç, sadece 4 saat tuvalate çıkma ve tuttuğun o şişinle yap, ben hep öyle yaptım ve sonucu aldım ,belirti arama herkesde farklı oluyor
bıraz bekledım Fortuna marka test yaptım tek cızgı cıktı suan kızlar. Bekleyınce yıne yaptıgım teste gıdıp bakıcam. Ama hamıle degılım dıye düşünüyorum. Yıne hayalet gıbı cızgı cıkarmı acaba sonradan. Hayırlısını ıstıyorum Rabbim den.. Sorumluluk kolayda degıl Rabbim kolaylık versın,fazla bekletmeden Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versın. Kızlar adete 4 gün var. Belkı yıne yaparım eger adetım gecıkırse dedıgın gıbı cok düşünüp stres yapmamaya calısıcam. Dualarımız müşterek olsun inş. O heyecan baska düşünmek kadar yaşayalım inş.
Mrb kızlar biz çok iyiyiz herkesten allah razı olsun öüpüyoru çokk
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, 4 gün sonra herşey net belli olur, Allah hayırlı evlatlar versin
oyyy NAZANİM canım benim maşallah size yerim ben sizi,
MESUDE canım fıstığımız kocaman olmuş, maşallah suphanallah, büyüdükce güszelleşiyor, Rabbim nazardan saklasın
SÜNDÜZ kuzucum nazan neden hemen sezeryama girdi bilmiyorum ama acil sancısı falan tutmadı benim bildigim, rahatsiz etmemek ivinaramadım, bir iki msjlaştık sadece, musait olunca gelir anlatır kesin
hayırlı sabahlar kızlar.. Dün akşam yaptıgım test hernekadar dk sına pek dıkkat etmesemde yıne hayalet gıbı cızgı göründü sonradan. Adete 3 gün var. Belırtım agrım var bıraz. Sızce ben hamılemıyım...?
nazanım canım benim doğum yapmışsın Allah analı babablı büyütsün inşallah, normal mi oldu sezeryan mı?
Canım bende gösterdim sonuçlarımız çok iyi.şükürler olsun 2hafta sonra muayene 17. haftamda da ayrıntılı için randevu al dedi bide ocak ayı boyunca doktorum izinliymis ;( üzüldüm
sonra işyeriyle patron beyle atıştık bana doğum iznine ayrılınca sgkni yatırmam dedi sinir etti beni yaa ayip yarın ayrilcam isten beni daha da sinirlendirirse dava açarım valla ; (( offff çok kötü oldu yaaa
Maşallah Özlemcim, inşallah 9. aya kadar sorunsuz sağlıklı bir gebeliğin olur, RAbbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin ,özledim seni
KIZLAR KIZLAR DIKKAT DIKKAT
nazan saat 3 te sezeryana girmiş, bana msj yazmış, daha yeni gördüm haberi olan var mı? inşallah herşey yolundadır, haydi hayırlı haberler gelsin inşallah
göMrb kızlar biz çok iyiyiz herkesten allah razı olsun öüpüyoru çokk
Haydi hayırlısı, gebe olma ihtimalin yüksek.
sezeryan oldu Bircanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?