Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Iyi geceler kizlar Nasılsıniz

Nazoo da doğurdu siradaki gelsin

Masallah topiğimize catir catir doğuruyor

çok şükür allahıma bi ara baya seszzdi topic sonra patladı hamiş haberleri şimdide doğumlar peşpese geldi inş sıra yine hamiş haberlerinde 4 gözle beklioruzzzzzzzzzzz allahım nasip edecek hepsine ben inanaıyommmm

Zaten oncw iman gerekir hepimiz cani gonulden inaniyoruz topikce cosup eglenecegiz kimse kalmayacak Rabbim hayirki evlatlar versin insallah

aman canım vardır herşeyde bi hayır sinir olup üzüleceğinize 3 kişisin artıkın bırak gitsin allah bi kapıyı kapatır birini açar inş

Tabi bunda da vardır bir hayır diye düşünüyorum ama üzülüyorum da ayıp yaptığı neyse ya evimin hanımı çocuklarımın anası olucam kocam öyle dio

Betül Rana teyzeleri

ya mesude masaAllah yarabbim betule koca kız olmuş ellerini ısırabiliriz artık.. ne kadar buyumuş masaAllah yaa.. çok tatlı bu kız yaa..canım benimm..

Aslı işten mi çıkıyorsun eger sen çalışmak istiyorsan gıt işe o sen izinliyken ücretli izninde ssknı yatırıcak kanunen yatırıcak yatırmazsa zaten kayıtlara gecıcek ya senın doğum ıznınde oldugun kendi bilir şikayet edersin cezalı olarak yatırır eger ihtiyac çoksa bence gıt işe doğum izni zamanı gelince dusunur kendileri ama yınede hakkınızda hayırlısı olsun ınş, benden minik bi tavsiye bebişlerine çok giysi alma hiç giyemeden kalıyor buyuyorlar bıde sagdan soldan çok gelicektır kyafet beşik olarakda kesinlikle park yatak bence seyyar tası dur :)) Allah rızkınızı bol etsin inş

Betül Rana teyzeleri

Maşallah canım ya kocaman olmuşş

Canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına zaten keyifleri de yerindeydi. Canım patronun ne derse desin senin sigortanı yatırmak zorunda yasal zorunluluk sen doğum iznindeyken sana maaşını vermekte zorunda sigortanı da ödemek zorunda şikayet etsen dünyanın cezasını öder ama şimdi inatlaşsan da belki sana günlerini zehir eder sen bilirsin eğer maddi oolarak zorlamayacaksa ayrıl ama pat diye ayrıl yanii. Ama ihtiyacın varsa birkaç ay çalışsam kardır diyorsan bana kalsa çalışırım doğum izni para mı alırım doğum izni hakkım bitince ayrılırım.

Kızlar bende çok yorgunum kitapları geciktiren öğrencilerin listesini yaptım, tek tek dınıflarını sınıf listesinden buldum sınıflra yazdım sınıflara da duyuruyoruz ve yanımdaki memur adam gram yardım etmiyor hiçbirşeye elini sürmüyor ya inanamazsınız yanii ben orada liste yapıyorum gelen öğrencilerle bile ilgilenmiyor. Kitapları yığılıyor masada bir gidip onları koymuyor her iş bana bakıyor ben öğrencilerle ilgileniyorum ben fişleri giriyorum, listeleri her hafta ben yapıyorum. Sene sonu kştap sayılarını veriyoruz müdür sekreteri aramış ben dışarıda telle konuşurken bana sayı istiyorlar diyor. İnanın çok sinirleniyorum artık zor tutuyorum kendimi koskoca adam yaa iş yapta denilmiyor ki arada bir zahmet öğrencilerle ilgileniyor o da yerinden kalkmıyor fişler orada bulun adınızı diyor kitap bırakmaya gelenlere. İnsan nasıl birisi çalışırken oturur ve rahat eder bilmem ve o memur benden çok daha fazla maaş alıyor ve gerçekten yoğun bir yer değil ama tüm işler bana bakınca bir de liste yama günlerinde bitiyorum ve bugün ço halsizdim zaten grip oluyorum sanırım. Ben konuşmasını bilirim de adama ihtiyacım var biliyorsunuz rapor alıcam izinlerimde iyi oluıyor birinin olması. Hamileliğimde filan şimdi birşey dicem gidecek ben kütüphaned çalışmıcam diyecek öyle bir adam çünkü ben kalıcam öyle. Öğrenci işçilerle de iş yürümüyor. Mecburum katlanmaya o da ben yokken idare etmiş şimdide çalışsın diyor geçene gittiği yerde de aşağıda çalışmadığı için ordakiyle kavga etmişler sözde çocuk ben belirli işleri öğretirim her işi öğretmem demişmiş bu da onu bahane etmiş çalışmamış bir de bana bunu söylüyor tabii ne olacak o memur 4-5 sene sonra da emekli olacak ne çalışsın ama kendimi enayi gibi hissediyorum sanki onun hizmetçisiyim ben inanın iki kurdur kitap dağıtıyorum bana yardım eden kız bu sefer raporluydu tek başıma dağıttım ilk gün bittim. Hiç yanıma gelip hadi sen in ben devam edeyim demedi. Eksik kitaplar oldu üzerinde o eksik kitaptan olan hocaları aramam gerekti getirsinler geçen seneden kalanları diye ki bekleyen hocalara vereyim diye tek tek yine ben aradım. Kitap dağıtırke verdim listeyi 3-4 kişiyi ancak aramış. Nasıl dayanıca bilmiyorum anneme yardım ediyor olmasam basıcam istifayı ya. Bir de akşam öğrenci işçiyi ben bekliyorum geç geliyor çocuk bu adamın kendi şahsi arabası var 4-5 kişi götürüp getiriyor parayla evine yakın olanlardan o yüzden erken çıkıyor müşterilerini alacak diye ben bekliyorum. Hamile kalırsam konuşucam zaten amirle kitap dağıtmıcam yardım etmesini isticem yalnız çalışsam gocunmam ama biri varken de her işin üstüme kalması aşırı canımı sıkıyor. Off ne dolmuşum yaa

bıraz bekledım Fortuna marka test yaptım tek cızgı cıktı suan kızlar. Bekleyınce yıne yaptıgım teste gıdıp bakıcam. Ama hamıle degılım dıye düşünüyorum. Yıne hayalet gıbı cızgı cıkarmı acaba sonradan. Hayırlısını ıstıyorum Rabbim den.. Sorumluluk kolayda degıl Rabbim kolaylık versın,fazla bekletmeden Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versın. Kızlar adete 4 gün var. Belkı yıne yaparım eger adetım gecıkırse dedıgın gıbı cok düşünüp stres yapmamaya calısıcam. Dualarımız müşterek olsun inş. O heyecan baska düşünmek kadar yaşayalım inş.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah, 4 gün sonra herşey net belli olur, Allah hayırlı evlatlar versin

Mrb kızlar biz çok iyiyiz herkesten allah razı olsun öüpüyoru çokk

oyyy NAZANİM canım benim maşallah size yerim ben sizi,

MESUDE canım fıstığımız kocaman olmuş, maşallah suphanallah, büyüdükce güszelleşiyor, Rabbim nazardan saklasın

SÜNDÜZ kuzucum nazan neden hemen sezeryama girdi bilmiyorum ama acil sancısı falan tutmadı benim bildigim, rahatsiz etmemek ivinaramadım, bir iki msjlaştık sadece, musait olunca gelir anlatır kesin

hayırlı sabahlar kızlar.. Dün akşam yaptıgım test hernekadar dk sına pek dıkkat etmesemde yıne hayalet gıbı cızgı göründü sonradan. Adete 3 gün var. Belırtım agrım var bıraz. Sızce ben hamılemıyım...?

Haydi hayırlısı, gebe olma ihtimalin yüksek.

nazanım canım benim doğum yapmışsın Allah analı babablı büyütsün inşallah, normal mi oldu sezeryan mı?

sezeryan oldu Bircanım

canım bedriye ve seda çok haklı o senin yasal hakkın öyle yatırmıyorum demekle olmaz suç, şikayet edersin ve kazanırsın salak salak konuşmasın o adam bencede çalış doğum iznine ayrıl iznin bitincede dönme oraya hem o arada sigortadan toplu olarak maaşınıda alırsın o adama müstehaktır.

Maşallah Özlemcim, inşallah 9. aya kadar sorunsuz sağlıklı bir gebeliğin olur, RAbbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin ,özledim seni

inşallah canım şimdilik çok şükür sorunsuz ilerliyoruz sonuna kadarda böyle devam eder inşallah,bende özledim hepinizi

KIZLAR KIZLAR DIKKAT DIKKAT

nazan saat 3 te sezeryana girmiş, bana msj yazmış, daha yeni gördüm haberi olan var mı? inşallah herşey yolundadır, haydi hayırlı haberler gelsin inşallah

Mrb kızlar biz çok iyiyiz herkesten allah razı olsun öüpüyoru çokk

zün aydın canım..Allah sağlık sıhhat versin..

tb-fb/ tuba 16.12.2013 pazartesi sağlıklı hayırlı hamişlik ,hayırlı evlat

Tuğbaaaammm canım benim teee pazartesi okudum duanı ama yazmak ancak nasip oldu...Salı sabahı da regl oldum...Lem Yelid de hiç katkım olmadı nolur hakkını et..İnanılmaz üzüldüm nolur inan...Büyük sorumluluk hissettim..Belki Lem Yelid okuyamadım ama en azından duanı okuduktan sonra çok dua ettim...İNŞALLAH kabul olur..İİİNNŞALLAAAAHHH sırada sen varsındır canım benim...RABBİM senle güldürür yüzümüzü...Çookk kocaman öpüyorum...

Haydi hayırlısı, gebe olma ihtimalin yüksek.

sezeryan oldu Bircanım

Kızlar heyecanlıyım bıraz.. Cok cok zor görünen fotoda bıle görünmeyen cızgı gölgesı vardı yıne dün. Acaba gercekten gebelık ıhtımalım yüksekmi? Hemende cıkmıyor o gölge sonradan cıkıyor. Daha öncekı testlerımde sonradan oda cıkmıyordu. Adete 3 gün vaarrr.. Bazen hemen acıkıyorum cok mıdem bulanıyor bırseyler yemek ıstıyorum kızlaar. Sız nasılsınız? Bana yardımcı oluyorsunuz abla gıbı t.ederım gercekten. Şuan aılemle paylasmadım net degıl dıye sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…