Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

allah... heyecana gelin... ne güzel haber bu canımm ihtiyacımız vardı güzel habere saolasın veeee tebrikler canım cooook büyük ihtimalle bebiş varr

tümaaayyy aynı durumdayız onu soranda benim.. o testler demek ki kan pıhtılaşmasıymış hımmm onlarda önemli bir sıkıntı çıkmadı.. sanırım seninde çıkmadı.. bizi de genetiğe yolladılar.. 9 ekimde kısmetse gideceğiz.. genetikde bişey çıkmaz di mi? Allah korusun hepimizi.. çapa ya mı gidiyorsun yoksa sende.. rahim filmide çektirdin mi? ben daha çektirmedim.. kaç düşüğün oldu acep senin

ne kadar çok soru sormuşumm

özleemm neden yazdıklarından canın sıkılmış gibi hissettim yada bana mı ööle geldi.. kuzum gözün aydın işte genetikle ilgili sıkıntı yokmuş çok şükür.. bebek sağlıklı ama kan pıhtılaşması var ee onunda zaten tedaviside var.. dozlarını arttırıp azaltıp hayırlısıyla kavuşacaksın bebişine.. benim mesela eşimle genetiğimize bakıcaklar ama bi doktor sakat bebeğe gebe kalıyorsun muhtemelen dediAllah korusun, Allah sağlık versin.. inşAllah hayırlısıyla bende genetik testimi yaptırıp 1 ay sonra sonucumu alıp hiçbir sıkıntı olmadığını görürüm.. bi doktor demişti ki bana sadece tesadüf testleri yaptırmanada gerek yok, olur sağlıklısı da tutar demişti.. ayyy inşaAllah dediği gibi olur

canım ben 3 aydan az bekleyemem korkarım bişey olur diye 3 ay beklerim sonrası bilmiyorum o anki durum neyi gösterir.
hastanede bana bebeği genetiğe gönderdiklerini söylediler bu devlet hastanesi benim doktorum ayrı o özel şimdi ben sonucun çıktığını görünce kendi doktoruma gönderdim o dediki bu genetik sonucu değil sadece kan değeri bende anlamadım neden genetiğe bakılmadı sadece kan değerine bakılıyor,genetikle ilgili bişey varmı yokmu bakacaklarmı hiç bi bilgim yok artık haftaya kontrole gittiğimde sorarım,3 ayıda doktorum hatırlatmak için söyledi aramışken hatırlattı işte

evet canım sıkıldı ama genetiğe bakılmamış şuan durum onu gösteriyor yani sorun varmı yokmu bilmiyoruz, canım bu bahsettiğin genetik kromozom anomalisi olması lazım devlette yapılınca 1 aya çıkmaması lazım eminmisin 1 aya çıkacağından, ben şimdi yaptırmadığıma pişman oldum doktor gerek yok demişti ya varsa şimdi bi daha test isterlerse onun çıkması 6 ayı buluyor zaten

özlemim üzme kendini nasipte ne var ise yaşıyoruz öyle deilmi ama sen peşini bırakma git ver ne zaman çıkarsa çıksın sebeplere yapışcaz bişeyler sebep olcak belkide o sonuçlar çıkmadan mucezin gelecek tutunacak dur bakalım üzme tatlı canını

valla özlem ben ağustos ayı gibi gitmiştim o zaman düşün ekim 9 a randevu verdiler.. o sırada ben zaman çok uzun diye tepki gösterince ee sonucu da zaten 1 ay sonra alıcaksın dedi ama tabi devlet dairesi en nihayetinde bilemiyorum ki.. ayrıca araştırma da ki doktora demiştim ki bu genetikle benimle çok uzun zaman sonra görüşmek istiyor o sırada ya hamile kalırsam dedim o da sevinirsin o zaman dedi :))) sen genetik testleri bekleme aşılamaya uygun hale gel.. deneyelim.. sen hamile bile olsan biz o testleri yapıcağız dedii.. ammaaann çok içim karardı nefesim yok gibi.. hayırlsı hakkımızda

cnm ben senı tbrık etmıştım ama ozaman yoktun gdecektın gormemışsındır cnm RABBIM saglıkla kucagına almayı,hayırlı bı evlat nasıp etsın RABBIM.49

kızlar ben geldimmmm
ama geçmişi okumam sanırım bi yarım saatimi filan alır, ben geçmişe bir yolculuk yapıp geliyorum. çok yoğundum stresliydim kasvetliydim gelemedim bitürlü. özledim yaaaa ayyy

cnm ben senı tbrık etmıştım ama ozaman yoktun gdecektın gormemışsındır cnm RABBIM saglıkla kucagına almayı,hayırlı bı evlat nasıp etsın RABBIM.49
sağol tatlımm benim AMİN İNŞALLAH RABBİM sanada nasib etsin..bi gülden daha haber bekliyoruz inşallah güzel haberle gelir..

yaa şu genetik mevzusuna canım sıkılmışken birde patrondan fırça yedim hepsinden nefret ediyorum uyuzlar beni deli etti adam yaa çok gerildim acayip sinirliyim sinirden oturup ağlayacağım şimdi

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim bebek istiyorum bende 1 yıldır uğraşıyoruz bakalım.bir düşüğüm oldu ondan sonra tanıştım kadınlar kulübü ile üye değildim ama buradan öğrendiğim çoook şey oldu.Rabbim hepimize sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.bende kan pıhtılaşması sorunu var bir aydır iğne yapıyorum kendime.çok şükür onun dışında eşiminde benimde tüm testlerimiz yapıldı bi sıkıntımız yok.bu heyecanlı süreci sizlerle paylaşmak istiyorum bende.

yaa şu genetik mevzusuna canım sıkılmışken birde patrondan fırça yedim hepsinden nefret ediyorum uyuzlar beni deli etti adam yaa çok gerildim acayip sinirliyim sinirden oturup ağlayacağım şimdi

aman özlem boşver at arkana gitsin gereksiz insanlar için oturup aglıcakmısın allah askına biz işimize bakalım

aman özlem boşver at arkana gitsin gereksiz insanlar için oturup aglıcakmısın allah askına biz işimize bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…