- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.261
Elim ayağım titriyo, Adaşım olan Gül arkadaşımız sanırım adetin 25. günü test yapmıştı silik görmüştü, bende sırf meraktan bugün adetimin 26. günü olduğu için yapayım dedim ve aşağıdaki çizgileri gördüm :18:
Eki Görüntüle 517397
Şimdi ben hamilemiyiiimmmm
ofluuuu nbrsin kuzuu nasılsın geçen yazdım görmedin öptm seni ve kuzunu
bi arkadaşımız sormuştu genetikte yaptırmadım diye proteins ve protein c trambofoli kan pıhtılaşmasıyla alakalı ben kadın doğum da yaptırmıştım şimdi genetikte genetik testlere bakılacak eşim ve bana ...
tümaaayyy aynı durumdayız onu soranda benim.. o testler demek ki kan pıhtılaşmasıymış hımmm onlarda önemli bir sıkıntı çıkmadı.. sanırım seninde çıkmadı.. bizi de genetiğe yolladılar.. 9 ekimde kısmetse gideceğiz.. genetikde bişey çıkmaz di mi? Allah korusun hepimizi.. çapa ya mı gidiyorsun yoksa sende.. rahim filmide çektirdin mi? ben daha çektirmedim.. kaç düşüğün oldu acep senin
kızlar internetten rapor sonucunun çıktığını gördüm doktora faksladım bu genetik değil sadece kan değerleri dedi öfff yaa hani genetiğe göndereceklerdi,birde tekrar hatırlattı 3 ay hamile kalma sakın dedi
acaba genetik ayrıcamı çıkar acaba çok canım sıkıldı yaaa, sonucu görünce heyecandan elim ayağım titredi
iyiyim canım benim sağol sen nasılsın?
görmemişimdir tatlım kusuruma bakma
yani genetikle ilgili bir problem yokmuymuş o nedenle mi göndermiceklermiş. 3 ay hamile kalmama olayını her düşük yapana söylüyorlar canım ama arkadaşa da söylediler o korunmadı ve hamile kaldı şimdi nur topu gibi bir oğlu var tabi senin durumun başkada olabilir
özleemm neden yazdıklarından canın sıkılmış gibi hissettim yada bana mı ööle geldi.. kuzum gözün aydın işte genetikle ilgili sıkıntı yokmuş çok şükür.. bebek sağlıklı ama kan pıhtılaşması var ee onunda zaten tedaviside var.. dozlarını arttırıp azaltıp hayırlısıyla kavuşacaksın bebişine.. benim mesela eşimle genetiğimize bakıcaklar ama bi doktor sakat bebeğe gebe kalıyorsun muhtemelen dediAllah korusun, Allah sağlık versin.. inşAllah hayırlısıyla bende genetik testimi yaptırıp 1 ay sonra sonucumu alıp hiçbir sıkıntı olmadığını görürüm.. bi doktor demişti ki bana sadece tesadüf testleri yaptırmanada gerek yok, olur sağlıklısı da tutar demişti.. ayyy inşaAllah dediği gibi olur
evet canım sıkıldı ama genetiğe bakılmamış şuan durum onu gösteriyor yani sorun varmı yokmu bilmiyoruz, canım bu bahsettiğin genetik kromozom anomalisi olması lazım devlette yapılınca 1 aya çıkmaması lazım eminmisin 1 aya çıkacağından, ben şimdi yaptırmadığıma pişman oldum doktor gerek yok demişti ya varsa şimdi bi daha test isterlerse onun çıkması 6 ayı buluyor zaten
evet canım sıkıldı ama genetiğe bakılmamış şuan durum onu gösteriyor yani sorun varmı yokmu bilmiyoruz, canım bu bahsettiğin genetik kromozom anomalisi olması lazım devlette yapılınca 1 aya çıkmaması lazım eminmisin 1 aya çıkacağından, ben şimdi yaptırmadığıma pişman oldum doktor gerek yok demişti ya varsa şimdi bi daha test isterlerse onun çıkması 6 ayı buluyor zaten
kızlar ben geldimmmm
ama geçmişi okumam sanırım bi yarım saatimi filan alır, ben geçmişe bir yolculuk yapıp geliyorum. çok yoğundum stresliydim kasvetliydim gelemedim bitürlü. özledim yaaaa ayyy
hoşgeldin tatlım..kızlar ben geldimmmm
ama geçmişi okumam sanırım bi yarım saatimi filan alır, ben geçmişe bir yolculuk yapıp geliyorum. çok yoğundum stresliydim kasvetliydim gelemedim bitürlü. özledim yaaaa ayyy
sağol tatlımm benim AMİN İNŞALLAH RABBİM sanada nasib etsin..bi gülden daha haber bekliyoruz inşallah güzel haberle gelir..cnm ben senı tbrık etmıştım ama ozaman yoktun gdecektın gormemışsındır cnm RABBIM saglıkla kucagına almayı,hayırlı bı evlat nasıp etsın RABBIM.49
yaa şu genetik mevzusuna canım sıkılmışken birde patrondan fırça yedim hepsinden nefret ediyorum uyuzlar beni deli etti adam yaa çok gerildim acayip sinirliyim sinirden oturup ağlayacağım şimdi
yaa şu genetik mevzusuna canım sıkılmışken birde patrondan fırça yedim hepsinden nefret ediyorum uyuzlar beni deli etti adam yaa çok gerildim acayip sinirliyim sinirden oturup ağlayacağım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?