- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.621
Mrb kızlar biz çok iyiyiz herkesten allah razı olsun öüpüyoru çokk
Kızlar heyecanlıyım bıraz.. Cok cok zor görünen fotoda bıle görünmeyen cızgı gölgesı vardı yıne dün. Acaba gercekten gebelık ıhtımalım yüksekmi? Hemende cıkmıyor o gölge sonradan cıkıyor. Daha öncekı testlerımde sonradan oda cıkmıyordu. Adete 3 gün vaarrr.. Bazen hemen acıkıyorum cok mıdem bulanıyor bırseyler yemek ıstıyorum kızlaar. Sız nasılsınız? Bana yardımcı oluyorsunuz abla gıbı t.ederım gercekten. Şuan aılemle paylasmadım net degıl dıye sonuç
Mrb kızlar biz çok iyiyiz herkesten allah razı olsun öüpüyoru çokk
GÜLHAN nasılsın canım? sağlığın nasıl? bebeğin nasıl? yanında kim var_ bir özet geç hatta bir foto koy, nazan'ın kızınında fotosu var benim albümde bakmadan gitme :)
kızlar benim bebişin gaz sancısı çok var ne yapabiirim gazı için geceleri sabaha kadar ağlıyor 3 gündür ve çok zorlanıyor
beyzacım inşallah hamilesindir, son 3 gün biraz daha sabret,hayırlı haberi alırsın inşallah, ama ben senin yerinde olsaydım şimdi çoktan acile gidip kan vermiştim, asla beklemezdim
canım çok geçmiş olsun hemen gecer inşallah bu konuda en tecrübelimiz BEDRİYE, ben ondan bildiğim kadarını sana aktarayım
bebeğin ve senin ayakalrın sıcak kalacak
sen gaz yapan şeyler yemeyeceksin, çikolata özellikle
bebeğin göbeğine zeytin yağı ile yuvarlak hareketlerle msj yapacaksın
bebek arabasında bir ileri bir geri sallayarak uyutacaksın
ve sen bol bol rezene çayı içeceksin
benim aklımda kalanlar bunlar canım,bebekli hamınlar sana daha çok yardımcı olacaktır eminim
öncelikle Allah şifa versin diyelim.kızlar benim bebişin gaz sancısı çok var ne yapabiirim gazı için geceleri sabaha kadar ağlıyor 3 gündür ve çok zorlanıyor
Saol canım benim deneyecem ben bunları inş. işe yarar canım benim yarında doğumdan sonraki ilk kont. var bebişim işitme testinden de geçti çok şükür inş. kont. geçer sağ salim
kızlar benim bebişin gaz sancısı çok var ne yapabiirim gazı için geceleri sabaha kadar ağlıyor 3 gündür ve çok zorlanıyor
canımm benimm gaz sancısı mı oldu bebeğinde inşallah tez vakitde geçer Yarabbim.. bak bizde çok çektik bu sancıdan benden naçizane tavsiyeler.. ben ilk zamanlar kimyon içtim bolca sonra bana dokundu onu bıraktım sen mesela günde 1 kez iç istersen, burada kızlar söylemişti ben aptal gibi sonradan içtim ama rezene al aktardan sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı at 1 dk kaynat suz iç ben hiç elif e içirmedim hep kendim içtim ama günde 3 kez yapıyorum içine şekerde atıyorum bence bu ınanılmaz rahatlattı.. Allah razı olsun.. özlem burcu söylemişti sağolsunlar.. bu arada çikolatayı çıkardım hayatımdan.. üzerine bol dua okuyun sancılanınca çok zor biliyorum ama gulhan o sancılanınca sen strese giriyorsun ya bebek onu hissediyor ddaha da geriliyor benım eşim geliyordu eve o da çok sakın yapılıdır onda rahatlıyordu acı elma yağının fasydasını gören çok olmuş biz denedik ama fayda olmadı kıcını uyarmadan zeytinyağı ile sil.. bi süre sen ne yaparsan yap ağlıyor bız omuza alıp gezdiriyorduk şimdi alıştı ona ınan sırt ağrılarımdan duramıyorum omuz istiyor cunku bızımkı hala gazlı bır bebek devamlı ıkınma ve ınleme halınde ama eskısı kadar ağlayığ etmiyor çok şükür. bi de zınco mu kullanıyorsun onu duzenli ve devamlı kullanman gerekliymiş bize hiç faydası olmadı onun bizde sap samlexe geçtik onunda faydası oldu heralde.. çok geçmiş olsun.. hep rahat ol hep dua oku kendıne de ona da.. Allah tez zamanda geçirsin inşallah..
canımm benimm gaz sancısı mı oldu bebeğinde inşallah tez vakitde geçer Yarabbim.. bak bizde çok çektik bu sancıdan benden naçizane tavsiyeler.. ben ilk zamanlar kimyon içtim bolca sonra bana dokundu onu bıraktım sen mesela günde 1 kez iç istersen, burada kızlar söylemişti ben aptal gibi sonradan içtim ama rezene al aktardan sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı at 1 dk kaynat suz iç ben hiç elif e içirmedim hep kendim içtim ama günde 3 kez yapıyorum içine şekerde atıyorum bence bu ınanılmaz rahatlattı.. Allah razı olsun.. özlem burcu söylemişti sağolsunlar.. bu arada çikolatayı çıkardım hayatımdan.. üzerine bol dua okuyun sancılanınca çok zor biliyorum ama gulhan o sancılanınca sen strese giriyorsun ya bebek onu hissediyor ddaha da geriliyor benım eşim geliyordu eve o da çok sakın yapılıdır onda rahatlıyordu acı elma yağının fasydasını gören çok olmuş biz denedik ama fayda olmadı kıcını uyarmadan zeytinyağı ile sil.. bi süre sen ne yaparsan yap ağlıyor bız omuza alıp gezdiriyorduk şimdi alıştı ona ınan sırt ağrılarımdan duramıyorum omuz istiyor cunku bızımkı hala gazlı bır bebek devamlı ıkınma ve ınleme halınde ama eskısı kadar ağlayığ etmiyor çok şükür. bi de zınco mu kullanıyorsun onu duzenli ve devamlı kullanman gerekliymiş bize hiç faydası olmadı onun bizde sap samlexe geçtik onunda faydası oldu heralde.. çok geçmiş olsun.. hep rahat ol hep dua oku kendıne de ona da.. Allah tez zamanda geçirsin inşallah..
slm kızlar nasılsınız..
ben iyi değilim..yavruşum pişik olmuş benim canaım çok yanıyo..gexe 3 e kadar uyumadı..gece lmabasından farketmedim heralde sabah gördüm...çok asabım bozuk..açtım altını 10 dk bekledi...o yaptı ben sildim..seba med in pişik kremini kullanıyodum ama görünen o ki işe yaramamıış..
tavsiyeleriniz bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?