Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Mrb kızlar biz çok iyiyiz herkesten allah razı olsun öüpüyoru çokk

Nazanım bende doğum haberini faceden aldım..Çok heyecanlandım...ALLAH sağlık versin hem sana hem bebeğine...İNŞALLAH ağrın sızın yoktur...RABBİM güzel kızınla hayırlı, uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin...

beyzacım inşallah hamilesindir, son 3 gün biraz daha sabret,hayırlı haberi alırsın inşallah, ama ben senin yerinde olsaydım şimdi çoktan acile gidip kan vermiştim, asla beklemezdim

GÜLHAN nasılsın canım? sağlığın nasıl? bebeğin nasıl? yanında kim var_ bir özet geç hatta bir foto koy, nazan'ın kızınında fotosu var benim albümde bakmadan gitme :)

kızlar benim bebişin gaz sancısı çok var ne yapabiirim gazı için geceleri sabaha kadar ağlıyor 3 gündür ve çok zorlanıyor

GÜLHAN nasılsın canım? sağlığın nasıl? bebeğin nasıl? yanında kim var_ bir özet geç hatta bir foto koy, nazan'ın kızınında fotosu var benim albümde bakmadan gitme :)

Bakmadan gidermiyim tatlım ben iyiyim çok şükür yavaş yavaş kendime geldim kuzumda iyi ama gaz sancısı çekiyoruz birazcık 2-3 gündür gece 1de başlıyoruz sabah 9 10 a kadar uyutmuyor benide kendinide

Annemlerde kalıyorum tatlım 40 çıkana kadar burdayım eşimde bi burda kalıyor bi evimize gidiyor idare ediyorz öyle siz nasılsınız neler yapıyorsunuz :)

Son düzenleme:
kızlar benim bebişin gaz sancısı çok var ne yapabiirim gazı için geceleri sabaha kadar ağlıyor 3 gündür ve çok zorlanıyor

canım çok geçmiş olsun hemen gecer inşallah bu konuda en tecrübelimiz BEDRİYE, ben ondan bildiğim kadarını sana aktarayım

bebeğin ve senin ayakalrın sıcak kalacak
sen gaz yapan şeyler yemeyeceksin, çikolata özellikle
bebeğin göbeğine zeytin yağı ile yuvarlak hareketlerle msj yapacaksın
bebek arabasında bir ileri bir geri sallayarak uyutacaksın
ve sen bol bol rezene çayı içeceksin

benim aklımda kalanlar bunlar canım,bebekli hamınlar sana daha çok yardımcı olacaktır eminim

beyzacım inşallah hamilesindir, son 3 gün biraz daha sabret,hayırlı haberi alırsın inşallah, ama ben senin yerinde olsaydım şimdi çoktan acile gidip kan vermiştim, asla beklemezdim

hayırlısı amin :) Allah hepımıze nasıp etsın dogru zamanda. Ben emın deguılım buyüzden fazla heyecanlı degılım. Yanı resımde bıle görünmeyen boya karışlmıs gıbı gölge cızgı ınan emın degılım. Sence ? Bıraz beklıcem yıne yapıcam sonra

Bedisim tesekkur ederiz aha dogdugundafa bole bakiodu cipil cipil burcum hakikaten ogretmenin dibisin sabirla ayni seyleri tekrar ediosun helal sana naxancim allah saglik sihhat versin ikinizede cok gecmisler olsun asli canim belkide sen isi birak diye baski yapiyodur ana hamileligini stresli bi ortamda gecirme derim ben seda canim cok haklisin her yerde var bunlardan haram para goturuyo farkinda degil gulhan canim yediklerine dikkat et aci elma yagini zeytin yagiyla karistir topuklarina ve karnina sur karnina msaj ysparken saat 1 yonunden baslayarak devam et bacaklarini karnina it cok ii gelir

Saol canım benim deneyecem ben bunları inş. işe yarar canım benim yarında doğumdan sonraki ilk kont. var bebişim işitme testinden de geçti çok şükür inş. kont. geçer sağ salim

öncelikle Allah şifa versin diyelim.

ayaklarını sıcak tut..yatırırken muhakkak ayaklarına başka bir battaniye sar..sıcak su torbası da öneririrm.herbocoldrop diye bir bitkisel ilça var doktor vermişti..bizde işe yaradı..bu arada sende bir kaşık kimyonu azcık suya kat iç..senden geçmesin..yataktan alıp yatırrrken sıcakk kalmasına dikkat et. eviiz nasıl sıcak bilmiyorum ama kendilerini ısıtanadıkları için soğuktan oluyo bence hep..titreştirerek sallmakta işe yarıyo..karnınada sat yönünde masaj yap hafiften..ayaklarını karnına ittirmekte işe yarar..inşallah düzene biner.

Saol canım benim deneyecem ben bunları inş. işe yarar canım benim yarında doğumdan sonraki ilk kont. var bebişim işitme testinden de geçti çok şükür inş. kont. geçer sağ salim

Canım benim şükür ki testi gecmiş inşallah kontrolunuzde iyi gecer, belki dr de sana gaz için bisey öneriri, ama buket ve sündüzcüm de ne güzel acıklamalar yapmiş, inşallah gecer, bedriye çok cekti ondan biliyorum, ama gececek Allahın izniyle.

canımm benimm gaz sancısı mı oldu bebeğinde inşallah tez vakitde geçer Yarabbim.. bak bizde çok çektik bu sancıdan benden naçizane tavsiyeler.. ben ilk zamanlar kimyon içtim bolca sonra bana dokundu onu bıraktım sen mesela günde 1 kez iç istersen, burada kızlar söylemişti ben aptal gibi sonradan içtim ama rezene al aktardan sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı at 1 dk kaynat suz iç ben hiç elif e içirmedim hep kendim içtim ama günde 3 kez yapıyorum içine şekerde atıyorum bence bu ınanılmaz rahatlattı.. Allah razı olsun.. özlem burcu söylemişti sağolsunlar.. bu arada çikolatayı çıkardım hayatımdan.. üzerine bol dua okuyun sancılanınca çok zor biliyorum ama gulhan o sancılanınca sen strese giriyorsun ya bebek onu hissediyor ddaha da geriliyor benım eşim geliyordu eve o da çok sakın yapılıdır onda rahatlıyordu acı elma yağının fasydasını gören çok olmuş biz denedik ama fayda olmadı kıcını uyarmadan zeytinyağı ile sil.. bi süre sen ne yaparsan yap ağlıyor bız omuza alıp gezdiriyorduk şimdi alıştı ona ınan sırt ağrılarımdan duramıyorum omuz istiyor cunku bızımkı hala gazlı bır bebek devamlı ıkınma ve ınleme halınde ama eskısı kadar ağlayığ etmiyor çok şükür. bi de zınco mu kullanıyorsun onu duzenli ve devamlı kullanman gerekliymiş bize hiç faydası olmadı onun bizde sap samlexe geçtik onunda faydası oldu heralde.. çok geçmiş olsun.. hep rahat ol hep dua oku kendıne de ona da.. Allah tez zamanda geçirsin inşallah..

graphicdesigner/ yasemin 17.12.2013 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Yaseminim sabah abdestimi aldım...hemen duanı ettim tesbihini çektim.. RABBİM kabul eder İNŞALLAH...

aaay aayy aayyy büyümüş de tecrubelerini kardeşleriyle paylaşırmıışş:)) Bedriyem kuzum benim çıtırık annem...Elifimin sıkıntılarını atlatmasına çok sevindim...Şükürler olsun RABBİM e...Eğer erkeklerin de bir topiği olaydı eşimde benim için bizim hatun çok gazlı sabaha kadar uyutmyor beni yazardı herhal...fenayım kızlar yaaa...içmez olaydım geçen hafta evde bir çay buldum karışık bitki çayıymış...ama pek sevdim..2-3 akşam onu içtim..çarşamba sabahı eşim sabah da o çaydan yapmış anaaaammm anam anam...mesleğimi sonlandıracaktım neredeyse...öldüm yaaa...patur putur...ben bu yaş da bu kadar acı çekiyorsa o buğday taneleri napsın...yavrularım benim...ALLAH şifa versin İNŞALLAH...

rezene çayı milupanın var sıcak suya atıyorsun kaynatmıyorsun suda eriyor süzmek falan yok ve biraz ılık içiliyor zaten tatlı şekere bence gerek yok daha kolay olur bunu kullanması bence

slm kızlar nasılsınız..
ben iyi değilim..yavruşum pişik olmuş benim canaım çok yanıyo..gexe 3 e kadar uyumadı..gece lmabasından farketmedim heralde sabah gördüm...çok asabım bozuk..açtım altını 10 dk bekledi...o yaptı ben sildim..seba med in pişik kremini kullanıyodum ama görünen o ki işe yaramamıış..

tavsiyeleriniz bekliyorum..

Kızlar naıslsınız sızden bı rıcam var kuzenımın esının dayısı suan yogun bakımda ve 500 yasın okuyorlar sızlerden okuyabılen olabılırmı rıca etsem

Tatlım beninlinde de pişik vardı ben bebanthol pişik kremi ve dalin pudrasını bir kullanıyorum çok iyi geliyor bide benim arkadaşım yeni doğan hemsiresi o besitin diye bir ilaç önerdi çinkoluymuş bu ilaç sürdüğünde kalın tabaka şeklinde sürülüyormuş ve hiç sürtünme yapmadan bezini bağlıyormuşsun bez kremi emdikçe pişik geçiyormuş 1-2 güne hiç birşeyi kalmaz dedi istersen dene tatlım inş. işe yarar kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…