- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.661
Kizlar hepinize tesekkur ederiz
Betul dun gece cok zor bi gece gecirdi bende tabi sabaha kadar uyumadim badinda bekledin nefes almakta zorlandi gürültülü nefes alip veriyodu Babasida isteydi sabahi sabah ettim sonra babasi geldi sabah hastaneye goturduk acile tabi orda da doktor yokmus cocuk doktoruna yönlendirdi neyse gityik ogleden sonraya gelin dedi cok kalabalikti olmaz dedim iceri girdim doktor beyden rica ettim neyse bi bakakim dedi bakti faranjit olmuş yavtum acile yonlendirdi bi igne yaptilar hava verdiler eve geldik 1 gibi tekrar gityik yine bamti 3 4 gun içerisinde atlatmasi lazim yoksa bronşit e cevirebilir ilac verdi gecmezse 3 gun sonra yine gel dedi buhar makinesi kullan nefes almakta zorlanirsa balkona cikar hava alsin gecmezse gece beklemeyin hastaneye gelin hava verdirin dedi ama kocam gececi iste insallah birsey olmaz Rabbim evlatlarimizi korusun
Simdi biraz daha iyi gibi uyumak icin zorluyor kendini ama uyuyamiyor dönüp duruyor kuzum benim cok masumlar ya onlara birsey olmasın
Mrb canlarım çatşambadan bu yana uykuya hasretim bir saat kesintisiz uyuyamadım gögüsler yara ölüyorum aglıyorum birde benim kız altını açtıkmı basıyo çıglıgı gelen giden saolsun eksik olmuyo canım annemde benle perişan bugun kız agladı diyr ben agladım ben agladım diye o agladı şekeri düştü kıyamam ee artık sabahlar olmasın bana(((
canım gemiş olsun biz doğduğundan beri SUDOCREM kullanıyoruz hiç pişik olmadı çok şükr hatta bi çok şeye iyi geliyor isiliğe flnda yüzünede sürüyodum tavsiye ederim geçer inşallah..slm kızlar nasılsınız..
ben iyi değilim..yavruşum pişik olmuş benim canaım çok yanıyo..gexe 3 e kadar uyumadı..gece lmabasından farketmedim heralde sabah gördüm...çok asabım bozuk..açtım altını 10 dk bekledi...o yaptı ben sildim..seba med in pişik kremini kullanıyodum ama görünen o ki işe yaramamıış..
tavsiyeleriniz bekliyorum..
canım cok geçmiş olsun..geçer en kısa zamanda inşallah bizimkide hırıl hırıl genzi bi iyi oluyo bi tıkanıyo çekiyorum fısfıs sıkıyorum idare ediyoruz..Kizlar hepinize tesekkur ederiz
Betul dun gece cok zor bi gece gecirdi bende tabi sabaha kadar uyumadim badinda bekledin nefes almakta zorlandi gürültülü nefes alip veriyodu Babasida isteydi sabahi sabah ettim sonra babasi geldi sabah hastaneye goturduk acile tabi orda da doktor yokmus cocuk doktoruna yönlendirdi neyse gityik ogleden sonraya gelin dedi cok kalabalikti olmaz dedim iceri girdim doktor beyden rica ettim neyse bi bakakim dedi bakti faranjit olmuş yavtum acile yonlendirdi bi igne yaptilar hava verdiler eve geldik 1 gibi tekrar gityik yine bamti 3 4 gun içerisinde atlatmasi lazim yoksa bronşit e cevirebilir ilac verdi gecmezse 3 gun sonra yine gel dedi buhar makinesi kullan nefes almakta zorlanirsa balkona cikar hava alsin gecmezse gece beklemeyin hastaneye gelin hava verdirin dedi ama kocam gececi iste insallah birsey olmaz Rabbim evlatlarimizi korusun
Simdi biraz daha iyi gibi uyumak icin zorluyor kendini ama uyuyamiyor dönüp duruyor kuzum benim cok masumlar ya onlara birsey olmasın
canım adetin geçmiş galiba kahve akıntıda yerleşmede olabilir ümitte vermek istemem ama bence kan tahlili yaptır derim benimde kahve akıntım gelmişti..sanırım vajinismusta varmış benim kuzenimdede vardı 2009 da evlendiler şuan hamile 18 haftalık ilk önce cesur olucaksın denemeye devam ediceksinzi ve kendin deniyceksin böyle böyle yeneceksin cnm o öyle yendi korkulca bişi yok olur işallah..Kızlar adetm pazar günüydü. Bugün kahverengı akıntm geldı. Idrar testı yaptım sonuc negatıf. Sızce hamılelık ıhtımalım varmı hala?
canım gemiş olsun biz doğduğundan beri SUDOCREM kullanıyoruz hiç pişik olmadı çok şükr hatta bi çok şeye iyi geliyor isiliğe flnda yüzünede sürüyodum tavsiye ederim geçer inşallah..
canım cok geçmiş olsun..geçer en kısa zamanda inşallah bizimkide hırıl hırıl genzi bi iyi oluyo bi tıkanıyo çekiyorum fısfıs sıkıyorum idare ediyoruz..
canım adetin geçmiş galiba kahve akıntıda yerleşmede olabilir ümitte vermek istemem ama bence kan tahlili yaptır derim benimde kahve akıntım gelmişti..sanırım vajinismusta varmış benim kuzenimdede vardı 2009 da evlendiler şuan hamile 18 haftalık ilk önce cesur olucaksın denemeye devam ediceksinzi ve kendin deniyceksin böyle böyle yeneceksin cnm o öyle yendi korkulca bişi yok olur işallah..
anaaammm kıyamam gazman olmuşsun Meralimmmm, hay Allah ne diyeyeim ben sana :)))))) sıcak tut ayaklarını sıcak tut ve yalnız takıl bu aralar :))))))
yaaaa büyüdük tabi biz :)) ayy meralll canım benımm ya cok guldummm..
ıcme o çayı ama demek kı sen bıtkı çaylarını sevıyorsun gaz yapmayanlarından bir tane ısmarlıyım sana :))
günaydın canım arkadaşlarım, depresyondayımmmmm...
taşındık heryer heryerde, betül hasta oldu burnu akıyor gözleri akıyor.. evdeki tamiratlar hiç bitmiyor vs vs vs.
bu halimede binlerce şükürler olsun ama tabi sinirlerim yıpranıyor dün ağladım durdum. bugün güçlü olmaya karar verdim. allah dermansız dert vermesin be yasemin dedim kendi kendime, sen güçlü olacaksın ki herşey düzelsin, yoksa herşey daha da zora girer dedim. eşime 2 kutu melisa çayı siparişi verdim yoksa kafayı yiycem.
nazancım ayyyy maşallah sana bebeğin dünyaya gelmiş ayy çok sevindim Allahım sağlıklı huzurlu nice uzun ömürler nasibetsin oyy yerim ben onu miniciktir. bende ilk günlerde ağlıyordum onla birlikte. çok değişik bir dönem ya, okadar acı çekiyorsun doğumda zaten büyük bir tramva geçiriyorsun, sonra hayatında ilk defa bir bebek mesuliyeti alıyorsun, karnını doyuramadığını düşünüp tekrar bir stres ve üzüntü geçiriyorsun. o sırada ameliyat yaralarına bakım yapıyorsun oturamıyor kalkamıyorsun, o sırada Allah korusun bide sarılık marılık hikayeleri kafanı bozuyor vs vs.. ama deminde dediğim gibi Allahım dermansız dert vermesin, günler geçiyor ve hepsi geçecek ama işte içinde bulunduğumuz günden sorumluyuz ve o günlerde çok stres yapıyoruz elimizde olmadan. Allah sabır metanet güç kuvvet azim cabbarlık versin hepimize inşallah.
buketcim pişik ilaı sormuş, hametan diye bir krem var çok etkili buket ben günde 1-2 defa ondan sürüyorum altını açtığımda. ben aslında 3 çeşit krem kullanıyorum her açtığımda farklı krem sürüyorum. hani biri iyi gelmezse diğeri gelir diye. buda iyi bir yöntem bence dene derim.
meralim gazmanlıkta bende arkandan geliyorum, heleki stres oldum dedim ya dün için, aman Allahım yaa okadar uzun gaz neremden çıkıyor anlamıyorum
Selam canlarim ben kv deye gittim kadin yapisti bana tutturdu burdan ev falan alalim diye sinir stres hat safhada esim beni dinlemiyor ya acil bisey olursa yalniz kalma deyip duruyor cok bunaldim gunler gecmek bilmiyor.
Nazan gozun aydin canim anali babali buyusun.
Ozlem ve Asli sizde iyisiniz cok sukur .
Burcum yine heryere yetismissin helal sana vallahi opuyorum seni.
Mesude ,Yasemin,Buket gecmis olsun kuzulariniza...
Gulhan gozun aydin anali babali buyusun.
slm kızlar nasılsınız..
ben iyi değilim..yavruşum pişik olmuş benim canaım çok yanıyo..gexe 3 e kadar uyumadı..gece lmabasından farketmedim heralde sabah gördüm...çok asabım bozuk..açtım altını 10 dk bekledi...o yaptı ben sildim..seba med in pişik kremini kullanıyodum ama görünen o ki işe yaramamıış..
tavsiyeleriniz bekliyorum..
özlemimm ben aktardan rezenenın kendısını alıyoruz kaynatıyoruz yaa biz işin orj indık :))
ama rezene ıcın sureklı kulaklarını çınlatıyorum çok çok çok sağol, bıdığı öp bizim yerimize..
Mrb canlarım çatşambadan bu yana uykuya hasretim bir saat kesintisiz uyuyamadım gögüsler yara ölüyorum aglıyorum birde benim kız altını açtıkmı basıyo çıglıgı gelen giden saolsun eksik olmuyo canım annemde benle perişan bugun kız agladı diyr ben agladım ben agladım diye o agladı şekeri düştü kıyamam ee artık sabahlar olmasın bana(((
Selam canlarim ben kv deye gittim kadin yapisti bana tutturdu burdan ev falan alalim diye sinir stres hat safhada esim beni dinlemiyor ya acil bisey olursa yalniz kalma deyip duruyor cok bunaldim gunler gecmek bilmiyor.
tb-fb/ tuba 16.12.2013 pazartesi sağlıklı hayırlı hamişlik ,hayırlı evlat
Tuğbaaaammm canım benim teee pazartesi okudum duanı ama yazmak ancak nasip oldu...Salı sabahı da regl oldum...Lem Yelid de hiç katkım olmadı nolur hakkını et..İnanılmaz üzüldüm nolur inan...Büyük sorumluluk hissettim..Belki Lem Yelid okuyamadım ama en azından duanı okuduktan sonra çok dua ettim...İNŞALLAH kabul olur..İİİNNŞALLAAAAHHH sırada sen varsındır canım benim...RABBİM senle güldürür yüzümüzü...Çookk kocaman öpüyorum...
Kızlar naıslsınız sızden bı rıcam var kuzenımın esının dayısı suan yogun bakımda ve 500 yasın okuyorlar sızlerden okuyabılen olabılırmı rıca etsem
Tuba mesude çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin inş bende çok korkuyorum hasta olmasından asimizi olduk bu saate kadar atesi çıkmadı şükür takipteyim
hemen iyileşsin iyi olsun inşallah mesudem..bol bol dua oku üzerine..rabbim şifa versin
geçmiş olsun mesude..Allah şifa versin.. dikkat edşn kendinize..
kuzucuk ilk günler böyle..bebeğin şekeri düşüyosa mama takviyesi yapın annesi..ben ilk günler doyuramıyorum diye ağlıyodum..çok komik yaa..ben 15-20 gün ağladım...yüzüne baktım ağladım..aklıma tuhf tuhaf şeyler geldi ağladım..ma geçecek inşallah...
canım gemiş olsun biz doğduğundan beri SUDOCREM kullanıyoruz hiç pişik olmadı çok şükr hatta bi çok şeye iyi geliyor isiliğe flnda yüzünede sürüyodum tavsiye ederim geçer inşallah..
canım cok geçmiş olsun..geçer en kısa zamanda inşallah bizimkide hırıl hırıl genzi bi iyi oluyo bi tıkanıyo çekiyorum fısfıs sıkıyorum idare ediyoruz..
canım adetin geçmiş galiba kahve akıntıda yerleşmede olabilir ümitte vermek istemem ama bence kan tahlili yaptır derim benimde kahve akıntım gelmişti..sanırım vajinismusta varmış benim kuzenimdede vardı 2009 da evlendiler şuan hamile 18 haftalık ilk önce cesur olucaksın denemeye devam ediceksinzi ve kendin deniyceksin böyle böyle yeneceksin cnm o öyle yendi korkulca bişi yok olur işallah..
Yalnızım bebeğim çok yalnııızzz...Zorunlu yalnızlık...Çayı bıraktım oh kurtuldum dedim...Şimdi de yaptığım yer elması yemeğinin azizliğindeyim...Anacım bu yer elması denen muhteşem sebze nasıl bu hallere sokar insanı anlamadım gitti...Yani bebeğim zorunlu yalnızlık sürem zorunlu hallerden uzadı:))))
ALLAH uzuunn büyüme süreleri nasip etsin İNŞALLAAHH...Kuzum sen çayı hazırla bana alo de...ordayım...Yeter ki bana bitki çayı olsun dermişim:)) elbetteki senin için ordayım bitki çayı bahane sohbet şahanee:))
Mesudeem canım benim çok geçmiş olsun...Ben de tam kızışının yaşlarında zatürre olmuşum...Anacım hala büyük bir acıyla anlatır o günleri..yaşadıklarını...ALLAH şifa versin yavruna...Sana da güç elbette...
Yaseminim güzeller güzelim benim...Zor günlerinde zor işler yaptın bunca bunalım çok değil yani...ama MAŞALLAH SÜPHANALLAH muhteşemsin...RABBİM yardımcın olsun...Ama zor olanı atlattın şimdi güzel günlere doğru koşuyorsunuz İNŞALLAH...
Ayyyy nasıl sinir oldum anlatamam Tümay ... Deli midir nedir kv den...hayır en son patlama noktasına gelicen kalplerini kıracak noktaya getirecekler seni o olacak...Diren Tümay ım...Evine dön...
Hepinize cok cok tesekkur ederim canlarim iyi dilekleriniz desteginiz icingünaydııınnnn keyifler nasıl kızlar iyi pazarlar hepinize
canım yaaa çok geçmiş olsun kızlar yazmışlar zaten kremleri hametan ve bepanthen kullanabilirsin canım birde her altını değiştirirken suyun altında yıka onunda faydası olur bence,inşallah hemencik iyileşir haa bide bezdende kaynaklanıyor olabilir
ayyy canımsın yaa demek kulaklarımı çınlatıyorsun sende sağol canım siz şimdi tecrübe edinin sonrada bize yardımcı olursunuz ne güzel olacak anlatıp duracaksınız şöyle yap böyle yap diyebu arada henüz bizim bıdığı öpemiyorum ama okuduğum zaman elimi karnıma götürüp okşadım oda öpmek yerine geçsin hadi
oyyyy kıyamam ona canım dikkat et benim yeğenimde küçükken hasta olmuştu onuda her gün hastaneye görürüp hava veriyorlardı,inşallah çabucak iyileşir
bu sabahlar olmasını önceden başka şeyler için kullanıyorduk nazanşimdi durumlar değişti tabii Allah yardımcın olsun insan kıyamaz tabi o minicik yavrunun ağlamasına ama madem annende yanında onu üzmemek için sende dikkat et onada yazık hem toruna üzülür hem sana, pişikmi olduki acaba altını açınca ağlıyor aslında çocuklar altı açılınca ferahlar rahatlarlar,Allah kolaylık versin inşallah bir an önce düzene girer herşey,göğüslerin içinde krem kullan ama emzirmeden önce yıka mutlaka
sağol tümayım ben iyiyim sen nasılsın,bence kv yanına gitme uzak olmak her zaman daha iyidir Allah korusun bi acil durum olsa zaten hemen gelir yetişirler sürekli dip dibe olmakta iyi değil
2 gündür elektrikler gidip gidip geliyor ben de gelemedim hiç
BURCU 15 tane yasin alabilirsin ablan için de 2000 ya bedi çekmiştim yazamadım Allah kabul eder inş,sana böyle bıcır bıcır hayırlı sağlıklı evlatlar verir
bu gece rüyamda kızım olmuştu ama öyle tatlıydı ki tombiş tombiş,inş en kısa zamanda gerçek olur
burcuuuu canım kaç gündür okuyacağım okuyamadım 2000 tanesini de benim için say ablan ona göre kalanları okusun canım olurmu,bende okuyacağım
tamam kuzum olur..yeterki kendini yorma sen, hemen listeyi değiştiriyorum :)
canım çok fazla yardımcı olamıyorum kusuruma bakmayın geçen gün tubayada çok destek olamadım sizler benim için okudunuz hakkınızı ödeyemem
kızlar yaa dün gece uykumda 3 harflilerle alakalı bişeyler gördüm bugünde çok tedirginim ne güzel şimdiye kadar görmemiştim böyle bi rüya önceki hamilelğimdede görmüştüm her gece dualar ediyorum her gece eşim elini karnıma koyup ya mübdi çekiyor rüyamda bile dular ettim yaaa zaten geceleri tuvalete gitmektende uyuyamıyorum doğru dürüst, bu aralar çok sıkışarak uyanıyorum bebek mesaneye baskı yapıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?