Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçmiş olsun mesude..Allah şifa versin.. dikkat edşn kendinize..

kuzucuk ilk günler böyle..bebeğin şekeri düşüyosa mama takviyesi yapın annesi..ben ilk günler doyuramıyorum diye ağlıyodum..çok komik yaa..ben 15-20 gün ağladım...yüzüne baktım ağladım..aklıma tuhf tuhaf şeyler geldi ağladım..ma geçecek inşallah...

Selam canlarim ben kv deye gittim kadin yapisti bana tutturdu burdan ev falan alalim diye sinir stres hat safhada esim beni dinlemiyor ya acil bisey olursa yalniz kalma deyip duruyor cok bunaldim gunler gecmek bilmiyor.
Nazan gozun aydin canim anali babali buyusun.
Ozlem ve Asli sizde iyisiniz cok sukur .
Burcum yine heryere yetismissin helal sana vallahi opuyorum seni.
Mesude ,Yasemin,Buket gecmis olsun kuzulariniza...
Gulhan gozun aydin anali babali buyusun.

Desteklerınız ve güzel sözlerınız ıcın t.ederım ablalarım. Rabbim hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın en kısa zamanda.. Hamılelık haberımızı verırız inş :)) ben ınanıyorum Rabbim nasıp edıcek bebeklerımız gellıcek yakında :) bu arada vajınısmus daha önce olan varsa nasıl yendıgını söyleyebılırmı. Ben 7 cm deyım aparat ve eş denemesındeym. Yüzdüm kuyruguna geldım dua edın benım ıcınde.. Bıryandan vajınısmus bıyandan bebeğim. Bunlar benı düşündürüyor yınede Rabbime şükürler olsun..

canım gemiş olsun biz doğduğundan beri SUDOCREM kullanıyoruz hiç pişik olmadı çok şükr hatta bi çok şeye iyi geliyor isiliğe flnda yüzünede sürüyodum tavsiye ederim geçer inşallah..
canım cok geçmiş olsun..geçer en kısa zamanda inşallah bizimkide hırıl hırıl genzi bi iyi oluyo bi tıkanıyo çekiyorum fısfıs sıkıyorum idare ediyoruz..
Kızlar adetm pazar günüydü. Bugün kahverengı akıntm geldı. Idrar testı yaptım sonuc negatıf. Sızce hamılelık ıhtımalım varmı hala?
canım adetin geçmiş galiba kahve akıntıda yerleşmede olabilir ümitte vermek istemem ama bence kan tahlili yaptır derim benimde kahve akıntım gelmişti..sanırım vajinismusta varmış benim kuzenimdede vardı 2009 da evlendiler şuan hamile 18 haftalık ilk önce cesur olucaksın denemeye devam ediceksinzi ve kendin deniyceksin böyle böyle yeneceksin cnm o öyle yendi korkulca bişi yok olur işallah..

Son düzenleme:

Yok canım adetım bu önümüzdekı pazar yani yarın ama erken geldı. Yani bılmıyorum cok aşırı gelmıyor ama cok azda gelmıyor avuc ıcınden fazlada geldı ve acızık kırmızıda vardı bıraz. Bıraz beklıcem ne kadar sürücek bu akınntı ona göre kan testı yaptırmayı düşünüyorum. Elhamdülillah vajınısmusta baya ılerledım şükredıyorum dua edın tamamen başarıym.. Bu vajınısmusu yaşamayanın anlaması cokzor ınanınki..

anaaammm kıyamam gazman olmuşsun Meralimmmm, hay Allah ne diyeyeim ben sana :)))))) sıcak tut ayaklarını sıcak tut ve yalnız takıl bu aralar :))))))

Yalnızım bebeğim çok yalnııızzz...Zorunlu yalnızlık...Çayı bıraktım oh kurtuldum dedim...Şimdi de yaptığım yer elması yemeğinin azizliğindeyim...Anacım bu yer elması denen muhteşem sebze nasıl bu hallere sokar insanı anlamadım gitti...Yani bebeğim zorunlu yalnızlık sürem zorunlu hallerden uzadı:))))

yaaaa büyüdük tabi biz :)) ayy meralll canım benımm ya cok guldummm..
ıcme o çayı ama demek kı sen bıtkı çaylarını sevıyorsun gaz yapmayanlarından bir tane ısmarlıyım sana :))

ALLAH uzuunn büyüme süreleri nasip etsin İNŞALLAAHH...Kuzum sen çayı hazırla bana alo de...ordayım...Yeter ki bana bitki çayı olsun dermişim:)) elbetteki senin için ordayım bitki çayı bahane sohbet şahanee:))

Mesudeem canım benim çok geçmiş olsun...Ben de tam kızışının yaşlarında zatürre olmuşum...Anacım hala büyük bir acıyla anlatır o günleri..yaşadıklarını...ALLAH şifa versin yavruna...Sana da güç elbette...

Yaseminim güzeller güzelim benim...Zor günlerinde zor işler yaptın bunca bunalım çok değil yani...ama MAŞALLAH SÜPHANALLAH muhteşemsin...RABBİM yardımcın olsun...Ama zor olanı atlattın şimdi güzel günlere doğru koşuyorsunuz İNŞALLAH...

Ayyyy nasıl sinir oldum anlatamam Tümay ... Deli midir nedir kv den...hayır en son patlama noktasına gelicen kalplerini kıracak noktaya getirecekler seni o olacak...Diren Tümay ım...Evine dön...

günaydııınnnn keyifler nasıl kızlar iyi pazarlar hepinize

canım yaaa çok geçmiş olsun kızlar yazmışlar zaten kremleri hametan ve bepanthen kullanabilirsin canım birde her altını değiştirirken suyun altında yıka onunda faydası olur bence,inşallah hemencik iyileşir haa bide bezdende kaynaklanıyor olabilir

ayyy canımsın yaa demek kulaklarımı çınlatıyorsun sende sağol canım siz şimdi tecrübe edinin sonrada bize yardımcı olursunuz ne güzel olacak anlatıp duracaksınız şöyle yap böyle yap diye bu arada henüz bizim bıdığı öpemiyorum ama okuduğum zaman elimi karnıma götürüp okşadım oda öpmek yerine geçsin hadi

oyyyy kıyamam ona canım dikkat et benim yeğenimde küçükken hasta olmuştu onuda her gün hastaneye görürüp hava veriyorlardı,inşallah çabucak iyileşir

bu sabahlar olmasını önceden başka şeyler için kullanıyorduk nazan şimdi durumlar değişti tabii Allah yardımcın olsun insan kıyamaz tabi o minicik yavrunun ağlamasına ama madem annende yanında onu üzmemek için sende dikkat et onada yazık hem toruna üzülür hem sana, pişikmi olduki acaba altını açınca ağlıyor aslında çocuklar altı açılınca ferahlar rahatlarlar,Allah kolaylık versin inşallah bir an önce düzene girer herşey,göğüslerin içinde krem kullan ama emzirmeden önce yıka mutlaka

sağol tümayım ben iyiyim sen nasılsın,bence kv yanına gitme uzak olmak her zaman daha iyidir Allah korusun bi acil durum olsa zaten hemen gelir yetişirler sürekli dip dibe olmakta iyi değil

2 gündür elektrikler gidip gidip geliyor ben de gelemedim hiç
BURCU 15 tane yasin alabilirsin ablan için de 2000 ya bedi çekmiştim yazamadım Allah kabul eder inş,sana böyle bıcır bıcır hayırlı sağlıklı evlatlar verir

bu gece rüyamda kızım olmuştu ama öyle tatlıydı ki tombiş tombiş,inş en kısa zamanda gerçek olur

ah canımm ne demek ya zaten kızlar yardım etti hemencecik bitti sağolsunlar,çok sağol çok güzel dua etmişsin,Allah hepimizin gönlüne göre versin inş,Rabb'im daha fazla bekletmesin,zaten liste de liste başı olmuşum her gördüğümde sevindirik oluyorum sanki sırayla olacak diye bir şey varmış gibi

Kızlar naıslsınız sızden bı rıcam var kuzenımın esının dayısı suan yogun bakımda ve 500 yasın okuyorlar sızlerden okuyabılen olabılırmı rıca etsem

tuğba ben de 1 tane yasin okurum,aslında senin için de dağıtırdım ama bu hafta kurana gitmeyeceğim yani okutacak kimseyi göremeyebilirim

selam kızlar ne var neyok..ortalık çok sessiz..kızımtonun pşiti geçti çok mesudum..hiç bişey yapmadım sık sık altını açtım..bide yediklerime dikkat ettim..o kadar..

Tuba mesude çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin inş bende çok korkuyorum hasta olmasından asimizi olduk bu saate kadar atesi çıkmadı şükür takipteyim

hemen iyileşsin iyi olsun inşallah mesudem..bol bol dua oku üzerine..rabbim şifa versin

Hepinize cok cok tesekkur ederim canlarim iyi dilekleriniz desteginiz icin
Kusura bakmayin hepinize ayri ayri cevap yazmak isterdim ama buna halim yok betulden hastalık bana gecti her tarafim agriyo ayaga kalkacak halim yok biran once iyulesmek istiyirum kizimla ilgilenemiyorum uzuluyorum o bi yanda hasta ben bi yanda hasta hastaneye sag gittik hasta ciktik valla toplu alanlarda dikkat edin kuzucuklariniz hasta olmasin
Hepinizi cok cok öpüyorum sizi seviyorum cok ozledim muhabbet etmeyi ama malesef fazla gelemiyorum ama aklimdadiniz

Allah razı olsun Tubamm, Rabbim sana senin gibi güzel akllı uslu bir kız bir oğlan versin, tez zamanda bekletmeden inşallah, rüyada güzel bebek güzel hayırlı haber demek tir, yılbaşı dönüşü inşallah tayin haberi alırsınız

ABLAM İÇİN YA BEDİ LİSTESİ

nazan 1000
bedriye 2000
aslı 4000
buket 1500
sündüz 3000
gül82 1500
fb tuba 4000
özlem 2000
ben 15.000
ablam 31.000

toplam 65.000

toplamda 70.000 ya bedi olacak, geri kalanını ablam bu akşam tamamlayacakmış, hepinizden bin kere Allah razı olsun, Rabbim ne muradınız varsa versin, eksik yazdığım varsa haber etsin..Allah günahlarınızı bağışlasın inşallah

Son düzenleme:
burcuuuu canım kaç gündür okuyacağım okuyamadım 2000 tanesini de benim için say ablan ona göre kalanları okusun canım olurmu,bende okuyacağım

TÜMAy balım ne zamandır sana cevap yazıcam bir fırsat olmadı, çalışan biri olsa derim ki kaynanaya yakın bir ev alsın, evladına bakar büyütür, çok şükür ki sen evindesin ve evladını yetişterecek zamanın güzün var şükürler olsun..kocanıda kırmadan güzel sözlerle istemediğini söyle kuzum aranızın kötü olacağını uzaktayken daha iyi gecineceğini söyle, ve kaynanın istediği her an gelip torununu sevebileceğini söyle...ama en önemlisi şimdi doğumuna odaktan kızını düşün başka bişey düşünme..önce yavrun sağlıkla kucağına doğsun bakalım Allah ne kapılar açacak ne rızıklar sunacak..yürekten dua edersen inşallah Rabbim kabul edecektir, ama bu meseleyi lütfen doğum sonrasına bırak..zaten bebek doğdu,senin annen geldi kırkı çıktı diyene kadar bir sürü zaman geçer, o zmana kadarda eşini ikna etmiş olursun inşallah..hakkında en hayırlısı olsun canım, sakın o güzel kalbini bunaltma

kızlar yaa dün gece uykumda 3 harflilerle alakalı bişeyler gördüm bugünde çok tedirginim ne güzel şimdiye kadar görmemiştim böyle bi rüya önceki hamilelğimdede görmüştüm her gece dualar ediyorum her gece eşim elini karnıma koyup ya mübdi çekiyor rüyamda bile dular ettim yaaa zaten geceleri tuvalete gitmektende uyuyamıyorum doğru dürüst, bu aralar çok sıkışarak uyanıyorum bebek mesaneye baskı yapıyor galiba

canım çok fazla yardımcı olamıyorum kusuruma bakmayın geçen gün tubayada çok destek olamadım sizler benim için okudunuz hakkınızı ödeyemem

canım benim hakkım varsa eğer sonuna kadar helal olsun sana,lafı bile olmaz allah bin kere razı olsun, özlemim bu durumdan sadece dualarla kurtulursun inşallah senin için dua edicem, whatsapp'ın açık mı şuan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…