- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.681
canım benim hakkım varsa eğer sonuna kadar helal olsun sana,lafı bile olmaz allah bin kere razı olsun, özlemim bu durumdan sadece dualarla kurtulursun inşallah senin için dua edicem, whatsapp'ın açık mı şuan?
sağol canım Allah razı olsun,evet açık
Tümay canım hayırlısı olsun ama eşini ikna etmelisin yoksa kV dediğini yapacak gibi son zamanlarında boşuna stres yapıyorlar seni ne diyim allah iyi günler göstersin özlem tatlım genelde kabus cok görüyor insan bol bolFelak nas oku canım minisin ilk topuyla oynamaya başlamış ne guzel tubacim rüyanın hayırlara vesile olsun inş buketcim geçmesine sevindim
selam kızlar ne var neyok..ortalık çok sessiz..kızımtonun pşiti geçti çok mesudum..hiç bişey yapmadım sık sık altını açtım..bide yediklerime dikkat ettim..o kadar..
Hepinize cok cok tesekkur ederim canlarim iyi dilekleriniz desteginiz icin
Kusura bakmayin hepinize ayri ayri cevap yazmak isterdim ama buna halim yok betulden hastalık bana gecti her tarafim agriyo ayaga kalkacak halim yok biran once iyulesmek istiyirum kizimla ilgilenemiyorum uzuluyorum o bi yanda hasta ben bi yanda hasta hastaneye sag gittik hasta ciktik valla toplu alanlarda dikkat edin kuzucuklariniz hasta olmasin
Hepinizi cok cok öpüyorum sizi seviyorum cok ozledim muhabbet etmeyi ama malesef fazla gelemiyorum ama aklimdadiniz
Selam canlarim ben kv deye gittim kadin yapisti bana tutturdu burdan ev falan alalim diye sinir stres hat safhada esim beni dinlemiyor ya acil bisey olursa yalniz kalma deyip duruyor cok bunaldim gunler gecmek bilmiyor.
Nazan gozun aydin canim anali babali buyusun.
Ozlem ve Asli sizde iyisiniz cok sukur .
Burcum yine heryere yetismissin helal sana vallahi opuyorum seni.
Mesude ,Yasemin,Buket gecmis olsun kuzulariniza...
Gulhan gozun aydin anali babali buyusun.
canım gemiş olsun biz doğduğundan beri SUDOCREM kullanıyoruz hiç pişik olmadı çok şükr hatta bi çok şeye iyi geliyor isiliğe flnda yüzünede sürüyodum tavsiye ederim geçer inşallah..
canım cok geçmiş olsun..geçer en kısa zamanda inşallah bizimkide hırıl hırıl genzi bi iyi oluyo bi tıkanıyo çekiyorum fısfıs sıkıyorum idare ediyoruz..
canım adetin geçmiş galiba kahve akıntıda yerleşmede olabilir ümitte vermek istemem ama bence kan tahlili yaptır derim benimde kahve akıntım gelmişti..sanırım vajinismusta varmış benim kuzenimdede vardı 2009 da evlendiler şuan hamile 18 haftalık ilk önce cesur olucaksın denemeye devam ediceksinzi ve kendin deniyceksin böyle böyle yeneceksin cnm o öyle yendi korkulca bişi yok olur inşallah..
2 gündür elektrikler gidip gidip geliyor ben de gelemedim hiç
BURCU 15 tane yasin alabilirsin ablan için de 2000 ya bedi çekmiştim yazamadım Allah kabul eder inş,sana böyle bıcır bıcır hayırlı sağlıklı evlatlar verir
bu gece rüyamda kızım olmuştu ama öyle tatlıydı ki tombiş tombiş,inş en kısa zamanda gerçek olur
2 gündür elektrikler gidip gidip geliyor ben de gelemedim hiç
BURCU 15 tane yasin alabilirsin ablan için de 2000 ya bedi çekmiştim yazamadım Allah kabul eder inş,sana böyle bıcır bıcır hayırlı sağlıklı evlatlar verir
bu gece rüyamda kızım olmuştu ama öyle tatlıydı ki tombiş tombiş,inş en kısa zamanda gerçek olur
çıktılar canım cok şükür ateşide düşmüş..arkadaşım bana uyarıda bulundu 2. çocuğu bilemedim dedi havale geçirdiğini uyuyo sandım dio ama gözleri açıktı sesleniyodum hiç tepki vermedi dedi bi bakmış ateşi 38.5 çok yüksek değil ama o ateşle havale geçirmiş gözleri kaydı dedi hemen hastaneye kaldırdık dedi çok dikkatli ol dedi anlayamassın bile dedi..olmasın ama hani olursa hazırlıksız yakalanma dedi tembihledi benide..havale geçiren bebeği yan yatırmak gerekirmiş yoksa ciğerleine su kaçıp boğulurmuş..bide ılık su ile duş yada ıslak havlu ile hafif hafif ateşini düşürmeye çalışmak gerekiyomuş dr söylemiş tabi hastaneye götürmek şart..RABBİM kimseye yaşatmasın..hepinizden ALLAH razı olsun..Güll o arkadaşının kızı nasıl oldu çıktılar mı hayırlısıla hastaneden.. yazdınsa da ben görmedim kusura bakma.. ama aklım o minikte kaldı
..
Burcum ben ya bedi okuyamadım hatta haberimde olmadı az girdim geçen hafta yoğundum vr grip olcak gibiyfim eve kendimi zor attım hele cuma hepten bitiktim haftasonu dinlenemedim bile kaynım bize gelcekti iş yaptım filan nese ağurladık filan ben pertim dua listesinde kaldığım yerden yarın devam etcem
Tümay canım hayırlısı olsun ama eşini ikna etmelisin yoksa kV dediğini yapacak gibi son zamanlarında boşuna stres yapıyorlar seni ne diyim allah iyi günler göstersin özlem tatlım genelde kabus cok görüyor insan bol bolFelak nas oku canım minisin ilk topuyla oynamaya başlamış ne guzel tubacim rüyanın hayırlara vesile olsun inş buketcim geçmesine sevindim
Özlemmm canım benimm biz daha hamile kalmadan mı kaldıktan sonra mı net anımsamıyorum yaso demişti ki 101 ad beşmele (arapça) olarak bi kağıdın üzerine yazın bilg yazmıştım 7 kat poşete (strech) sarıp üzerimizde taşımıştık hatta şuanda da elifin beşiğinde duruyor sende yap mutlaka aslı da yapsın bence bunu ben koruduğuna çok inanmıştım, sağlık şifa bulmamıza vesile diye inanıyorum hatta tum beklemede olanlarda yapsa ya bunu, ben sutyenlerımde taşımıştım hep..sizde yapın noluurr..
günaydınnn herkese mutlu ve çabucak geçicek haftalar :))))
Özlemmmm sen kilo aldın mı?????
Mesude canım geçmiş olsunnn şimdi nasıl kzıın???
ckızlar yaa dün gece uykumda 3 harflilerle alakalı bişeyler gördüm bugünde çok tedirginim ne güzel şimdiye kadar görmemiştim böyle bi rüya önceki hamilelğimdede görmüştüm her gece dualar ediyorum her gece eşim elini karnıma koyup ya mübdi çekiyor rüyamda bile dular ettim yaaa zaten geceleri tuvalete gitmektende uyuyamıyorum doğru dürüst, bu aralar çok sıkışarak uyanıyorum bebek mesaneye baskı yapıyor galiba
hadi bakalım kolay gelsin..çabucak toparlanırsın inşallah..Mrb kızlar nasılsınız umarım hersey yolundadır bizde bugun kontrolden gelldik herswy yolunda elhamdülillah ama sarılıgımız çıktı kan verdik aglattılar kuzunu sonra gittik topuk kanı verdik bakalım sonuçlar inş. İyi çıkar gögüslerim çok fena mahvoldum ve uyku nasıl bişeydi :))) herkedi öpüyorummm
TÜMAy balım ne zamandır sana cevap yazıcam bir fırsat olmadı, çalışan biri olsa derim ki kaynanaya yakın bir ev alsın, evladına bakar büyütür, çok şükür ki sen evindesin ve evladını yetişterecek zamanın güzün var şükürler olsun..kocanıda kırmadan güzel sözlerle istemediğini söyle kuzum aranızın kötü olacağını uzaktayken daha iyi gecineceğini söyle, ve kaynanın istediği her an gelip torununu sevebileceğini söyle...ama en önemlisi şimdi doğumuna odaktan kızını düşün başka bişey düşünme..önce yavrun sağlıkla kucağına doğsun bakalım Allah ne kapılar açacak ne rızıklar sunacak..yürekten dua edersen inşallah Rabbim kabul edecektir, ama bu meseleyi lütfen doğum sonrasına bırak..zaten bebek doğdu,senin annen geldi kırkı çıktı diyene kadar bir sürü zaman geçer, o zmana kadarda eşini ikna etmiş olursun inşallah..hakkında en hayırlısı olsun canım, sakın o güzel kalbini bunaltma
günaydııınnnn keyifler nasıl kızlar iyi pazarlar hepinize
canım yaaa çok geçmiş olsun kızlar yazmışlar zaten kremleri hametan ve bepanthen kullanabilirsin canım birde her altını değiştirirken suyun altında yıka onunda faydası olur bence,inşallah hemencik iyileşir haa bide bezdende kaynaklanıyor olabilir
ayyy canımsın yaa demek kulaklarımı çınlatıyorsun sende sağol canım siz şimdi tecrübe edinin sonrada bize yardımcı olursunuz ne güzel olacak anlatıp duracaksınız şöyle yap böyle yap diyebu arada henüz bizim bıdığı öpemiyorum ama okuduğum zaman elimi karnıma götürüp okşadım oda öpmek yerine geçsin hadi
oyyyy kıyamam ona canım dikkat et benim yeğenimde küçükken hasta olmuştu onuda her gün hastaneye görürüp hava veriyorlardı,inşallah çabucak iyileşir
bu sabahlar olmasını önceden başka şeyler için kullanıyorduk nazanşimdi durumlar değişti tabii Allah yardımcın olsun insan kıyamaz tabi o minicik yavrunun ağlamasına ama madem annende yanında onu üzmemek için sende dikkat et onada yazık hem toruna üzülür hem sana, pişikmi olduki acaba altını açınca ağlıyor aslında çocuklar altı açılınca ferahlar rahatlarlar,Allah kolaylık versin inşallah bir an önce düzene girer herşey,göğüslerin içinde krem kullan ama emzirmeden önce yıka mutlaka
sağol tümayım ben iyiyim sen nasılsın,bence kv yanına gitme uzak olmak her zaman daha iyidir Allah korusun bi acil durum olsa zaten hemen gelir yetişirler sürekli dip dibe olmakta iyi değil
Yalnızım bebeğim çok yalnııızzz...Zorunlu yalnızlık...Çayı bıraktım oh kurtuldum dedim...Şimdi de yaptığım yer elması yemeğinin azizliğindeyim...Anacım bu yer elması denen muhteşem sebze nasıl bu hallere sokar insanı anlamadım gitti...Yani bebeğim zorunlu yalnızlık sürem zorunlu hallerden uzadı:))))
ALLAH uzuunn büyüme süreleri nasip etsin İNŞALLAAHH...Kuzum sen çayı hazırla bana alo de...ordayım...Yeter ki bana bitki çayı olsun dermişim:)) elbetteki senin için ordayım bitki çayı bahane sohbet şahanee:))
Mesudeem canım benim çok geçmiş olsun...Ben de tam kızışının yaşlarında zatürre olmuşum...Anacım hala büyük bir acıyla anlatır o günleri..yaşadıklarını...ALLAH şifa versin yavruna...Sana da güç elbette...
Yaseminim güzeller güzelim benim...Zor günlerinde zor işler yaptın bunca bunalım çok değil yani...ama MAŞALLAH SÜPHANALLAH muhteşemsin...RABBİM yardımcın olsun...Ama zor olanı atlattın şimdi güzel günlere doğru koşuyorsunuz İNŞALLAH...
Ayyyy nasıl sinir oldum anlatamam Tümay ... Deli midir nedir kv den...hayır en son patlama noktasına gelicen kalplerini kıracak noktaya getirecekler seni o olacak...Diren Tümay ım...Evine dön...
Bugün doktor kontrolüm vardı kızım koca kız olmuş haftasından önde gidiyordoktorla açık açık konuştum korkularımı anlattım .Artık kontrollerim haftada bir olucak acil bişeyde hemen müdahale edilicek gerek görürse 35.haftada alıcak ama şuan bebeğin gelişimi açısından pek sıcak bakmıyor.Nst ye girdim doğum sancılarımda hafif hafif başlamış bakalım zaman ne göstericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?