Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcum ben ya bedi okuyamadım hatta haberimde olmadı az girdim geçen hafta yoğundum vr grip olcak gibiyfim eve kendimi zor attım hele cuma hepten bitiktim haftasonu dinlenemedim bile kaynım bize gelcekti iş yaptım filan nese ağurladık filan ben pertim dua listesinde kaldığım yerden yarın devam etcem

Tümay canım hayırlısı olsun ama eşini ikna etmelisin yoksa kV dediğini yapacak gibi son zamanlarında boşuna stres yapıyorlar seni ne diyim allah iyi günler göstersin özlem tatlım genelde kabus cok görüyor insan bol bolFelak nas oku canım minisin ilk topuyla oynamaya başlamış ne guzel tubacim rüyanın hayırlara vesile olsun inş buketcim geçmesine sevindim

sağol canım Allah razı olsun,evet açık

Özlemmm canım benimm biz daha hamile kalmadan mı kaldıktan sonra mı net anımsamıyorum yaso demişti ki 101 ad beşmele (arapça) olarak bi kağıdın üzerine yazın bilg yazmıştım 7 kat poşete (strech) sarıp üzerimizde taşımıştık hatta şuanda da elifin beşiğinde duruyor sende yap mutlaka aslı da yapsın bence bunu ben koruduğuna çok inanmıştım, sağlık şifa bulmamıza vesile diye inanıyorum hatta tum beklemede olanlarda yapsa ya bunu, ben sutyenlerımde taşımıştım hep..sizde yapın noluurr..

ya sunduz ne olucak senın bu kızın tatlılığı.. annanesiyle teyzesine buyumuş geldi mi çok.. emeklemiyor di mi daha.. neyi hangi ayda başlıyorlar daha bilmiyorum da.. diş nasıl çıkarıcaklar acaba..hayırlısı ile..

selam kızlar ne var neyok..ortalık çok sessiz..kızımtonun pşiti geçti çok mesudum..hiç bişey yapmadım sık sık altını açtım..bide yediklerime dikkat ettim..o kadar..

geçmiş olsuunn.. bi daha hiç pişiğiniz olmasın..

mesude sana yazamadım ama dualarım betul leydi çok geçmiş olsun hemen çok sağlıklı iyi olsun inşallah betul umuz..

Tumaayyyy canımm benımm sana da yazmasam da haftana bakıyorum hep kısmetse haftaya olucak mı doğum 35. haftada..
senin kv yakın mı oturuyor sana aynı semtte misiniz aynı mh taşının istiyor..neden insanlar bu dönemde rahat bırakmazlar anlamam.. birde sorumluluk yüklerler, tek kalma vs diye..eşine bence direk söyle iyi niyeti anlıyorum ama de daha önce yaşadığınız ve eşinin sana hak verdiği bi tartışma olduysa bunu anımsat öyle mi olalım de.. istediği zaman gelir eder bende giderim bebek büyüdükten sonra ama beni lütfen rahat bırakın uzerıme gelmeyın stresımın içine stres yapmayın vs diyerek birazcık kararlı konuşursan bu konu aşılır diye umut ediyorum.. eşinin üzerine 21 besmele yi unutma..

Güll o arkadaşının kızı nasıl oldu çıktılar mı hayırlısıla hastaneden.. yazdınsa da ben görmedim kusura bakma.. ama aklım o minikte kaldı

Tuğbaammm hayırlara çıksın rüyan inşallah sana bir müjdedir rüyan..

BURCUUUMMM.. Aleyküm selammm.. Ablana sende bizden selam söyliyeydin, Allah dileğini kabul etsin inşallah..

Tuğbaaammm inanmıyoruuumm...Ben de dün gece rüyamda topikten arka arkaya hamilelik haberleri aldıımı gördüm...Hatta kendi kendime diyorum ki ALLAH ım nolur bende bu furyanın içinde olayım:))) ama kimlerin haberini aldığımı hatırlamıyorum...sadece arka arkaya çok haber aldığımı hatırlıyorum...RABBİM hayırlara çıkarsın....

Bende geçen gece bir rüya gördüm kucağımda kundaklı bebek vardı ama zor taşıyordum ağır birşeydi hayra yoralım hayır olsun. Merall hafızanı yokla ben var mıydım içlerindee

Güll o arkadaşının kızı nasıl oldu çıktılar mı hayırlısıla hastaneden.. yazdınsa da ben görmedim kusura bakma.. ama aklım o minikte kaldı

..
çıktılar canım cok şükür ateşide düşmüş..arkadaşım bana uyarıda bulundu 2. çocuğu bilemedim dedi havale geçirdiğini uyuyo sandım dio ama gözleri açıktı sesleniyodum hiç tepki vermedi dedi bi bakmış ateşi 38.5 çok yüksek değil ama o ateşle havale geçirmiş gözleri kaydı dedi hemen hastaneye kaldırdık dedi çok dikkatli ol dedi anlayamassın bile dedi..olmasın ama hani olursa hazırlıksız yakalanma dedi tembihledi benide..havale geçiren bebeği yan yatırmak gerekirmiş yoksa ciğerleine su kaçıp boğulurmuş..bide ılık su ile duş yada ıslak havlu ile hafif hafif ateşini düşürmeye çalışmak gerekiyomuş dr söylemiş tabi hastaneye götürmek şart..RABBİM kimseye yaşatmasın..hepinizden ALLAH razı olsun..

sedacım hiç sorun degil canım, lafı bile olmaz, misafir olunca insan telefonu bile eline alamiyor, biliyorum, benimde cok misafirim olur, o yüzden seni cok iyi aanlıyorum

oyy ben onun ellerini yerim maşallah Allahım korusun kem gözden

Burcuuuu canımmmm tam gaz sana yasin dağıtıyorum :))) sayı vermiyorum şimdilik ee sen bayaaa dağıttınmı bakıyım bu arada benim yasinlerim geçen hafta bitti ve inanırmısın 40 tane de fazla okunduu Allah okuyan okumayan herkesden razı olsun

canlarım nasılsınız adetim bitti ama lekelerim devam ediyor inş yarın itibariyle aranızdayım hepinizi özledim

kızlar nasılsınızz??? hepinizi çoook özledimm... emir bildiğinizz canavar oldu çook yaramazz.. artık yaşına girdi. yürüyo...
anne,baba,mama,meme,dede diyo :)) acıktıgında biberonu gösteriyor... kafamı kaldıramıyorum emırden 6. dişimiz çktı aşılardı falan derken zaman geçiyorr... uzun zaman olduuu umarım gene görüşürüz... herkesi çook özledim.. geçmişe bakacak vaktm yok.. inşallah benım zamanımda hamile olanlar sağlıkla doğurmuslardır.. RABBim herkeslere nasip etsin inşallah...

okuyorum canım ama dün gece yatarken yasinde okudum çok şükür rahattım,sündüzcüğüm ne topu anlamadım ben

eveet hatırlıyorum kamile kalmadan önceydi sanki bende yapayım onu,teşekkür ederim canım

günaydınnn herkese mutlu ve çabucak geçicek haftalar :))))
Özlemmmm sen kilo aldın mı?????
Mesude canım geçmiş olsunnn şimdi nasıl kzıın???

canım evde tartılıyorum henüz kilo almadım hafif inişler çıkışlar oldu ama başladığım kilodayım şuan ama hastaneye gittiğimde elbise ve ayakkabılarla ve tok karnıma tartıldığım için 3 kilo almış gibi görünüyorum ve deli oluyorum.

aslııı denk gelemedik bir türlü bu hafta tuvaletim gelince özellikle uykuda, azda olsa çatlayacak gibi sıkışık oluyorum sende öylemisin bide göğüslerimin kahverengi yeri geçen gece acayip fena sızlıyordu,sende varmı bi değişiklik

Mrb kızlar nasılsınız umarım hersey yolundadır bizde bugun kontrolden gelldik herswy yolunda elhamdülillah ama sarılıgımız çıktı kan verdik aglattılar kuzunu sonra gittik topuk kanı verdik bakalım sonuçlar inş. İyi çıkar gögüslerim çok fena mahvoldum ve uyku nasıl bişeydi :))) herkedi öpüyorummm

c
anı
m dua et bol bol felak nas eksik etme

hadi bakalım kolay gelsin..çabucak toparlanırsın inşallah..

Canlarım çok sağ olun ben beylikdüzünde kayınvalidem k.çekmecede oturuyor trafik olmazsa 20 dk da ordayız öyle çok uzak değil ama öbür hamileliğimdede kendi benim yanıma taşınmıştı sonra aramızda çok büyük kavga oldu ve ayrıldık ben yüzgöz olmak istemiyorum.Ben çok stresliyim hamileliğin son haftaları korku var eşime bile çok ters davranıyorum elimde olmadan birde lohusalığı düşünemiyorum kimse kırılsın üzülsün istemiyorum eşimle konuştum artık evimizde kalıcaz işlerinin çok yoğun olduğu gün bir iki günlüğüne orda kalıcaz doğuma kadar idare edicez doğumdan sonra hep evimde olucam o isterse gelip kalıcak böylelikle sorun çözülecek inşallah...

Bugün doktor kontrolüm vardı kızım koca kız olmuş haftasından önde gidiyor doktorla açık açık konuştum korkularımı anlattım .Artık kontrollerim haftada bir olucak acil bişeyde hemen müdahale edilicek gerek görürse 35.haftada alıcak ama şuan bebeğin gelişimi açısından pek sıcak bakmıyor.Nst ye girdim doğum sancılarımda hafif hafif başlamış bakalım zaman ne göstericek

Özlem rüyalara fazla takılma canım birazda korkularımız açığa çıkıyor hamilelikte bol bol dua oku felak nas rüyalarını anlatma kimseye kötü yorumlamasınlar ....
Burcu 1 yasinde ben okurum kızkardeşime söylerim ev arkadaşlarına söyler tam sayıyı haber veririm Allahın izniyle

canım Allah tamamına erdirsin..inşllah az kaldı..sabırlı ol stres yapma ki bebeğinde etkilenmesin..tabi senin korkuların hepimizinkinden başka..Allahbir daha yaşatmasın.sağ salim ucağına alırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…