Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tamam canım teşekkür ederim.

Aslımmmmm Allah bin kere razı olsun canım, çok şükür seninkinin bittiğine çok sevindim, maşallah fazla bile gelmiş, benim yasınler bizim taraftan 200 falan oldu, kv kaç topladı bilmiyorum, sizler tam sayı verince yasin listesini yayınlayacagim

canlarım nasılsınız adetim bitti ama lekelerim devam ediyor inş yarın itibariyle aranızdayım hepinizi özledim

Nerdesin kız :)) bende seni merak ettim bizi unuttu dedim :))) kar var mi?

Kızzzz sen nerelerdesin anammm maşallah oğlan kocaman olmuş doğmak bilmemeişti bir türlü :)) Rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür versin

Nazanım maşallah senin kuzuya, valla bu göğüs olayınıza çok üzüluyorum, neler yapıyorsun yara için?

Ayy tümay valla ben rahatladım, hem geçmişiniz kötü, bide eşin bunu bile bile taşınırsa valla çok ayıp eder, böyleside iyi olmuş, inşallah hiç sorun çıkmaz

Maşalllah maşallah canım benim, inşallah bu sefer sağsalim evladını kucağına alacaksın Allahım izniyle
Dualarla...

Tamama canım yazıyorum Allah razı olsun..Rabbim çok kolay bir doğum nasip estin evladını sağsalim kucagına al inşallah çok uzuuuuuuuuun ve sağlıklı bir ömrü olsun

Krem tahin yagı tatlu badem yagı kullandım sıradada var kullancaklarım herseyden medet umuyoruz bakalım

Bedişim benim cok sagol datlum dualarda olmak guzel amin insallah nasil gidiyor bakim annelik
Sunduz allah bagislasin cok tatli yerim seni sen hala pusette mi yatiriyon kuzuyu kiz
günaydınnn herkese mutlu ve çabucak geçicek haftalar :))))
Özlemmmm sen kilo aldın mı?????
Mesude canım geçmiş olsunnn şimdi nasıl kzıın???
Aslim cok sagol daha iyi gibi yarin kontrole gidecegiz bakalim ne diyecek sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik

Nazan cnm cok gecmis oldun ne zordur gogus yarasi bilirim bak yazarken bile icim bi hoş oldu susam yagini da dene tatlım

Buket taze anne nasil gidiyo bakim annelik alişabildin mi

Bedisim büyümüş geldi tabii annem onları unuturlar diye korkuyordu Ama kızım onlara gülücük saçtı daha emeklemiyor dişide çıkmadı en rahat gunlerdeyiz sanırım Meral çim rüyan Hayırlara vesile olsun Tümay çok çok sevindim halletmenize Ohh kizinada maşallah allah sağlık ile kavuşmayı nasip etsin canım mesude Cim yemek yiyorduk yalnız kalmak istemiyo puseti koydum mutfağa getirdim sonra uyuya kaldı yavrum ozlemcim mesaneye baski yapiyoya ilerde ayaklariyla tekmelicek ya ondan top dedim tatlim bugün dua gunummus allah hepinizden razi olsun hoscakalin

Son düzenleme:
özleeeem napıyısın?taze anne adayı??

iyiyim buketim sen ne yapıyorsun kızışın nasıl anlat biraz

hımmmm tamda oralara vuracaksa yandık valla

Slm kizcelerim siz bu satirlari okurken ben buyuk ihtimalle icim yana yana kizima asi yaptiriyo olcam((( umarim ateslenmez ya cok agliyo nefret ediyirum bu asi gunlerinden 4. Ay asisi ates yapiyomu kizlar biliyomusunuz sizi cok seviyorym opuldunuz

dejavu-one/ seda 18.12.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik , tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat

Sedoşuuumm kuzum beniim...1 hafta gecikmeli de olsa ettim duanı...Kurban olduğum yüce RABBİM bu denemenden mutlulukla çıkmanı nsip etsin İNŞALLAAAHHH....sağ salim bebeğini kucağına almanı nasip etsin RABBİM...

Not: Rüyamı dün sen yazdıktan sonra bir daha düşündüm uzun uzun ma yok ı-ıııhh isimleri hatırlayamadım...(

Sorma buket fenalardayom bişe sorcam bagdem yagını gögüsüne sürünce yıkoyomusun vermedrn ditekt bişe olurmu
Ah canim ya kiyamam canin cok yaniyo dimi tatlim buketede soylemistim goguslerini surekli cekistiriyo bebek o yuzden aninda iyilestirecek bisey yok malesef dusun eline igne bile batsa bi sure gecmesini bekliyorsun buda oyle bisi ben sogan tavsiye ediyorym siddetle yine:)) ama sen bilirsin tabi brbis emmeyi sen emzirmeyi ogrebene kadar bu boyle devam edecek malesef aci ama gercek bu:26:
Bu arada uzun omurlu gayirli saglikli evlat olsun canim benim cok gec kaldim ama kusura bakma emi
günaydııııınnnn burası çok soğuk donuyoruuuuummmmm
Ozosun disarda su an hava -12 derece tatlicim ya ankara buz tuttu resmen ben bide kizu asiya goturdum dusun gerci taksi cagirdim mecbur oyle guttik

Kizlarrrrrrr ozellkle normal dogum tapan anbe adaylari dutun sesimi size bi sorum varrr ya benim dikialerimin oldugu yer sizliyo ve sislikte var viraz hemsireye sordum olnqmasi lazim belki odem vardir kadin doguncuya git odemi alsin dedi ama cesaretim yokki ya o kadar dikisten sonra surunmeden zor gitmemmmm arkidis
Sizin hic oldumu bu durum
Bide oyku nisanin 4. Ay asisini yaptik yarim olcu calpol verdim istemesemde rahatlatirmis cok ates yapiyomu bu ay asisi cok sordum ama hakkinizi helal edin artik

alışmaya çalışıyorum..hala acemiliklerim var elbetteki:)) banyo gibi giydirip çıkarmak gibi..

iyiyim buketim sen ne yapıyorsun kızışın nasıl anlat biraz

hımmmm tamda oralara vuracaksa yandık valla
kızımda iyi teyzesi..2 gün önce onun kırkını yaptık bugünde ben yıkandım..2 gün çalınıyormuş kırkından..ömrü uzun olsun diyeymiş.hurafeler hurafeler işte..kızımda sessiz sakin kız.maşallah..ağlıyo meme veriyorum ağlıyo altını açıyorum ağlıyo gazını çıkarıyorum uyuyo..yani anlayacağın..yiyo içiyo mıçıyo uyuyo..durum bu:)))

Sorma buket fenalardayom bişe sorcam bagdem yagını gögüsüne sürünce yıkoyomusun vermedrn ditekt bişe olurmu

ben bi tel lanshinoh kremden sonra yıkamadım.ç..ama hepsine yıkadım..yıkamasamda sildim..

Son düzenleme:

oyyy maşallah ona kırkınızda çıkmış ne güzel inşallah uzuuun ve sağlıklı bir ömrü olur,inşallah hep öyle sessiz sakin uslu bi kız olurda yormaz seni canım

Slm kizcelerim siz bu satirlari okurken ben buyuk ihtimalle icim yana yana kizima asi yaptiriyo olcam((( umarim ateslenmez ya cok agliyo nefret ediyirum bu asi gunlerinden 4. Ay asisi ates yapiyomu kizlar biliyomusunuz sizi cok seviyorym opuldunuz

ayy canımmm hemencecik olsun bitsin ateş filan yapmasın inşallah..

günaydııııınnnn burası çok soğuk donuyoruuuuummmmm

Canım neredeydin sen burası çok soğuk Eskişehirdeyim ben eksi 6-7 derecelerde kütüphane ısınmıyor kalorifer petekleri yetmiyor dün resmen dondum dondum sürekli birilerinin odalarına gittim oturmaa bugün yanımdaki beyde bende elektirikli soba getirdik koyduk masamızın altına öyle ısınıyoruz durum feci öğlen yemeğe zor gittim. Aman dikkat et hasta olma canım benim.

Meralimm özledim seni ya hiç görüşemiyoruz. Çok sağol canım okuyan dillerine sağlık bende gecikmeli okuyorum bir hafta önce okumuştum daha devam edicem dün o kadar üşüdüm ki burada gittim pike filan yattım ev cayı cayır yanmasına rağmen ısınamadım çok kötüydüm bugünde çok başağrım ve uykum var. Ama bugün okucam geri kalanları. Olsun canım şaka yaptım hatırlamasan da soru değil tabii ki.

burju82/ burcu 24.12.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat cnm duanı okudum Allah kabul etsin inş

ankaradayım canım malum ayazı meşhur ısıtıcı falan var ama pek çare olmuyor inşallah hastalanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…