- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.701
Özlem rüyalara fazla takılma canım birazda korkularımız açığa çıkıyor hamilelikte bol bol dua oku felak nas rüyalarını anlatma kimseye kötü yorumlamasınlar ....
Burcu 1 yasinde ben okurum kızkardeşime söylerim ev arkadaşlarına söyler tam sayıyı haber veririm Allahın izniyle
Burcuuuu canımmmm tam gaz sana yasin dağıtıyorum :))) sayı vermiyorum şimdilikee sen bayaaa dağıttınmı bakıyım bu arada benim yasinlerim geçen hafta bitti ve inanırmısın 40 tane de fazla okunduu Allah okuyan okumayan herkesden razı olsun
canlarım nasılsınız adetim bitti ama lekelerim devam ediyor inş yarın itibariyle aranızdayım hepinizi özledim
kızlar nasılsınızz??? hepinizi çoook özledimm... emir bildiğinizz canavar oldu çook yaramazz.. artık yaşına girdi. yürüyo...
anne,baba,mama,meme,dede diyo :)) acıktıgında biberonu gösteriyor... kafamı kaldıramıyorum emırden 6. dişimiz çktı aşılardı falan derken zaman geçiyorr... uzun zaman olduuu umarım gene görüşürüz... herkesi çook özledim.. geçmişe bakacak vaktm yok.. inşallah benım zamanımda hamile olanlar sağlıkla doğurmuslardır.. RABBim herkeslere nasip etsin inşallah...
Mrb kızlar nasılsınız umarım hersey yolundadır bizde bugun kontrolden gelldik herswy yolunda elhamdülillah ama sarılıgımız çıktı kan verdik aglattılar kuzunu sonra gittik topuk kanı verdik bakalım sonuçlar inş. İyi çıkar gögüslerim çok fena mahvoldum ve uyku nasıl bişeydi :))) herkedi öpüyorummm
Canlarım çok sağ olun ben beylikdüzünde kayınvalidem k.çekmecede oturuyor trafik olmazsa 20 dk da ordayız öyle çok uzak değil ama öbür hamileliğimdede kendi benim yanıma taşınmıştı sonra aramızda çok büyük kavga oldu ve ayrıldık ben yüzgöz olmak istemiyorum.Ben çok stresliyim hamileliğin son haftaları korku var eşime bile çok ters davranıyorum elimde olmadan birde lohusalığı düşünemiyorum kimse kırılsın üzülsün istemiyorum eşimle konuştum artık evimizde kalıcaz işlerinin çok yoğun olduğu gün bir iki günlüğüne orda kalıcaz doğuma kadar idare edicez doğumdan sonra hep evimde olucam o isterse gelip kalıcak böylelikle sorun çözülecek inşallah...
Bugün doktor kontrolüm vardı kızım koca kız olmuş haftasından önde gidiyordoktorla açık açık konuştum korkularımı anlattım .Artık kontrollerim haftada bir olucak acil bişeyde hemen müdahale edilicek gerek görürse 35.haftada alıcak ama şuan bebeğin gelişimi açısından pek sıcak bakmıyor.Nst ye girdim doğum sancılarımda hafif hafif başlamış bakalım zaman ne göstericek
Özlem rüyalara fazla takılma canım birazda korkularımız açığa çıkıyor hamilelikte bol bol dua oku felak nas rüyalarını anlatma kimseye kötü yorumlamasınlar ....
Burcu 1 yasinde ben okurum kızkardeşime söylerim ev arkadaşlarına söyler tam sayıyı haber veririm Allahın izniyle
Aslımmmmm Allah bin kere razı olsun canım, çok şükür seninkinin bittiğine çok sevindim, maşallah fazla bile gelmiş, benim yasınler bizim taraftan 200 falan oldu, kv kaç topladı bilmiyorum, sizler tam sayı verince yasin listesini yayınlayacagim
Nerdesin kız :)) bende seni merak ettim bizi unuttu dedim :))) kar var mi?
Kızzzz sen nerelerdesin anammm maşallah oğlan kocaman olmuş doğmak bilmemeişti bir türlü :)) Rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür versin
Nazanım maşallah senin kuzuya, valla bu göğüs olayınıza çok üzüluyorum, neler yapıyorsun yara için?
Ayy tümay valla ben rahatladım, hem geçmişiniz kötü, bide eşin bunu bile bile taşınırsa valla çok ayıp eder, böyleside iyi olmuş, inşallah hiç sorun çıkmaz
Maşalllah maşallah canım benim, inşallah bu sefer sağsalim evladını kucağına alacaksın Allahım izniyle
Dualarla...
Tamama canım yazıyorum Allah razı olsun..Rabbim çok kolay bir doğum nasip estin evladını sağsalim kucagına al inşallah çok uzuuuuuuuuun ve sağlıklı bir ömrü olsun
sende benim gibi olmuşsun..hiç biri kesin işe yarıyor diyemem..hepsini birden denedim ben:))Krem tahin yagı tatlu badem yagı kullandım sıradada var kullancaklarım herseyden medet umuyoruz bakalım
Bedişim benim cok sagol datlum dualarda olmak guzel amin insallah nasil gidiyor bakim annelikÖzlemmm canım benimm biz daha hamile kalmadan mı kaldıktan sonra mı net anımsamıyorum yaso demişti ki 101 ad beşmele (arapça) olarak bi kağıdın üzerine yazın bilg yazmıştım 7 kat poşete (strech) sarıp üzerimizde taşımıştık hatta şuanda da elifin beşiğinde duruyor sende yap mutlaka aslı da yapsın bence bunu ben koruduğuna çok inanmıştım, sağlık şifa bulmamıza vesile diye inanıyorum hatta tum beklemede olanlarda yapsa ya bunu, ben sutyenlerımde taşımıştım hep..sizde yapın noluurr..
ya sunduz ne olucak senın bu kızın tatlılığı.. annanesiyle teyzesine buyumuş geldi mi çok.. emeklemiyor di mi daha.. neyi hangi ayda başlıyorlar daha bilmiyorum da.. diş nasıl çıkarıcaklar acaba..hayırlısı ile..
geçmiş olsuunn.. bi daha hiç pişiğiniz olmasın..
mesude sana yazamadım ama dualarım betul leydi çok geçmiş olsun hemen çok sağlıklı iyi olsun inşallah betul umuz..
Tumaayyyy canımm benımm sana da yazmasam da haftana bakıyorum hep kısmetse haftaya olucak mı doğum 35. haftada..
senin kv yakın mı oturuyor sana aynı semtte misiniz aynı mh taşının istiyor..neden insanlar bu dönemde rahat bırakmazlar anlamam.. birde sorumluluk yüklerler, tek kalma vs diye..eşine bence direk söyle iyi niyeti anlıyorum ama de daha önce yaşadığınız ve eşinin sana hak verdiği bi tartışma olduysa bunu anımsat öyle mi olalım de.. istediği zaman gelir eder bende giderim bebek büyüdükten sonra ama beni lütfen rahat bırakın uzerıme gelmeyın stresımın içine stres yapmayın vs diyerek birazcık kararlı konuşursan bu konu aşılır diye umut ediyorum.. eşinin üzerine 21 besmele yi unutma..
Güll o arkadaşının kızı nasıl oldu çıktılar mı hayırlısıla hastaneden.. yazdınsa da ben görmedim kusura bakma.. ama aklım o minikte kaldı
Tuğbaammm hayırlara çıksın rüyan inşallah sana bir müjdedir rüyan..
BURCUUUMMM.. Aleyküm selammm.. Ablana sende bizden selam söyliyeydin, Allah dileğini kabul etsin inşallah..
Sunduz allah bagislasin cok tatli yerim seni sen hala pusette mi yatiriyon kuzuyu kiz
Aslim cok sagol daha iyi gibi yarin kontrole gidecegiz bakalim ne diyecek sen nasilsin nasil gidiyo hamilelikgünaydınnn herkese mutlu ve çabucak geçicek haftalar :))))
Özlemmmm sen kilo aldın mı?????
Mesude canım geçmiş olsunnn şimdi nasıl kzıın???
özleeeem napıyısın?taze anne adayı??
Bedisim büyümüş geldi tabii annem onları unuturlar diye korkuyordu Ama kızım onlara gülücük saçtı daha emeklemiyor dişide çıkmadı en rahat gunlerdeyiz sanırım Meral çim rüyan Hayırlara vesile olsun Tümay çok çok sevindim halletmenize Ohh kizinada maşallah allah sağlık ile kavuşmayı nasip etsin canım mesude Cim yemek yiyorduk yalnız kalmak istemiyo puseti koydum mutfağa getirdim sonra uyuya kaldı yavrum ozlemcim mesaneye baski yapiyoya ilerde ayaklariyla tekmelicek ya ondan top dedim tatlim bugün dua gunummus allah hepinizden razi olsun hoscakalin
sende benim gibi olmuşsun..hiç biri kesin işe yarıyor diyemem..hepsini birden denedim ben:))
Ah canim ya kiyamam canin cok yaniyo dimi tatlim buketede soylemistim goguslerini surekli cekistiriyo bebek o yuzden aninda iyilestirecek bisey yok malesef dusun eline igne bile batsa bi sure gecmesini bekliyorsun buda oyle bisi ben sogan tavsiye ediyorym siddetle yine:)) ama sen bilirsin tabi brbis emmeyi sen emzirmeyi ogrebene kadar bu boyle devam edecek malesef aci ama gercek bu:26:Sorma buket fenalardayom bişe sorcam bagdem yagını gögüsüne sürünce yıkoyomusun vermedrn ditekt bişe olurmu
Ozosun disarda su an hava -12 derece tatlicim ya ankara buz tuttu resmen ben bide kizu asiya goturdum dusun gerci taksi cagirdim mecbur oyle guttikgünaydııııınnnn burası çok soğuk donuyoruuuuummmmm
Bedişim benim cok sagol datlum dualarda olmak guzel amin insallah nasil gidiyor bakim annelik
Sunduz allah bagislasin cok tatli yerim seni sen hala pusette mi yatiriyon kuzuyu kiz
Aslim cok sagol daha iyi gibi yarin kontrole gidecegiz bakalim ne diyecek sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik
Nazan cnm cok gecmis oldun ne zordur gogus yarasi bilirim bak yazarken bile icim bi hoş oldu susam yagini da dene tatlım
Buket taze anne nasil gidiyo bakim annelik alişabildin mi
kızımda iyi teyzesi..2 gün önce onun kırkını yaptık bugünde ben yıkandım..2 gün çalınıyormuş kırkından..ömrü uzun olsun diyeymiş.hurafeler hurafeler işte..kızımda sessiz sakin kız.maşallah..iyiyim buketim sen ne yapıyorsun kızışın nasıl anlat biraz
hımmmm tamda oralara vuracaksa yandık valla
Sorma buket fenalardayom bişe sorcam bagdem yagını gögüsüne sürünce yıkoyomusun vermedrn ditekt bişe olurmu
kızımda iyi teyzesi..2 gün önce onun kırkını yaptık bugünde ben yıkandım..2 gün çalınıyormuş kırkından..ömrü uzun olsun diyeymiş.hurafeler hurafeler işte..kızımda sessiz sakin kız.maşallah..ağlıyo meme veriyorum ağlıyo altını açıyorum ağlıyo gazını çıkarıyorum uyuyo..yani anlayacağın..yiyo içiyo mıçıyo uyuyo..durum bu:)))
Slm kizcelerim siz bu satirlari okurken ben buyuk ihtimalle icim yana yana kizima asi yaptiriyo olcam((( umarim ateslenmez ya cok agliyo nefret ediyirum bu asi gunlerinden 4. Ay asisi ates yapiyomu kizlar biliyomusunuz sizi cok seviyorym opuldunuz
günaydııııınnnn burası çok soğuk donuyoruuuuummmmm
dejavu-one/ seda 18.12.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik , tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
Sedoşuuumm kuzum beniim...1 hafta gecikmeli de olsa ettim duanı...Kurban olduğum yüce RABBİM bu denemenden mutlulukla çıkmanı nsip etsin İNŞALLAAAHHH....sağ salim bebeğini kucağına almanı nasip etsin RABBİM...
Not: Rüyamı dün sen yazdıktan sonra bir daha düşündüm uzun uzun ma yok ı-ıııhh isimleri hatırlayamadım...(
oyyy maşallah ona kırkınızda çıkmış ne güzel inşallah uzuuun ve sağlıklı bir ömrü olur,inşallah hep öyle sessiz sakin uslu bi kız olurda yormaz seni canım
Canım neredeydin sen burası çok soğuk Eskişehirdeyim ben eksi 6-7 derecelerde kütüphane ısınmıyor kalorifer petekleri yetmiyor dün resmen dondum dondum sürekli birilerinin odalarına gittim oturmaa bugün yanımdaki beyde bende elektirikli soba getirdik koyduk masamızın altına öyle ısınıyoruz durum feci öğlen yemeğe zor gittim. Aman dikkat et hasta olma canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?