- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.721
benim dikislerde bi sorun yok canım şükür ama senin için üzüldüm umarım ciddi bişi yoktur o kadar sıkıntıdan sonra korkman çok normal aşı dan sonra ateş olmadı şükür ilaç verme hemen takip et yükselişe geçerse ılık kompres yapıp öyle vermelisin inş ateşi çıkmaz hoşçakalAh canim ya kiyamam canin cok yaniyo dimi tatlim buketede soylemistim goguslerini surekli cekistiriyo bebek o yuzden aninda iyilestirecek bisey yok malesef dusun eline igne bile batsa bi sure gecmesini bekliyorsun buda oyle bisi ben sogan tavsiye ediyorym siddetle yine:)) ama sen bilirsin tabi brbis emmeyi sen emzirmeyi ogrebene kadar bu boyle devam edecek malesef aci ama gercek bu:26:
Bu arada uzun omurlu gayirli saglikli evlat olsun canim benim cok gec kaldim ama kusura bakma emi
Ozosun disarda su an hava -12 derece tatlicim ya ankara buz tuttu resmen ben bide kizu asiya goturdum dusun gerci taksi cagirdim mecbur oyle guttik
Kizlarrrrrrr ozellkle normal dogum tapan anbe adaylari dutun sesimi size bi sorum varrrya benim dikialerimin oldugu yer sizliyo ve sislikte var viraz hemsireye sordum olnqmasi lazim belki odem vardir kadin doguncuya git odemi alsin dedi ama cesaretim yokki ya o kadar dikisten sonra surunmeden zor gitmemmmm arkidis
Sizin hic oldumu bu durum
Bide oyku nisanin 4. Ay asisini yaptik yarim olcu calpol verdim istemesemde rahatlatirmis cok ates yapiyomu bu ay asisi cok sordum ama hakkinizi helal edin artik
Ah canim ya kiyamam canin cok yaniyo dimi tatlim buketede soylemistim goguslerini surekli cekistiriyo bebek o yuzden aninda iyilestirecek bisey yok malesef dusun eline igne bile batsa bi sure gecmesini bekliyorsun buda oyle bisi ben sogan tavsiye ediyorym siddetle yine:)) ama sen bilirsin tabi brbis emmeyi sen emzirmeyi ogrebene kadar bu boyle devam edecek malesef aci ama gercek bu:26:
Bu arada uzun omurlu gayirli saglikli evlat olsun canim benim cok gec kaldim ama kusura bakma emi
Ozosun disarda su an hava -12 derece tatlicim ya ankara buz tuttu resmen ben bide kizu asiya goturdum dusun gerci taksi cagirdim mecbur oyle guttik
Kizlarrrrrrr ozellkle normal dogum tapan anbe adaylari dutun sesimi size bi sorum varrrya benim dikialerimin oldugu yer sizliyo ve sislikte var viraz hemsireye sordum olnqmasi lazim belki odem vardir kadin doguncuya git odemi alsin dedi ama cesaretim yokki ya o kadar dikisten sonra surunmeden zor gitmemmmm arkidis
Sizin hic oldumu bu durum
Bide oyku nisanin 4. Ay asisini yaptik yarim olcu calpol verdim istemesemde rahatlatirmis cok ates yapiyomu bu ay asisi cok sordum ama hakkinizi helal edin artik
cagünaydın canlarım, hepinizn dualarını okudum ama haber verme fırsatım olmamıştı Allah kabul eder inşallah.
Betül hanımı soracak olursanız idare edip gidiyoruz çok şükür. bende süt arttırmak için ayı yogi gibi yeme ve içme modundayım. ama artık bu gidişe bir dur demem lazım. en iyisi ben bugünden itibaren spora başliyim en azından. hani yemeyi içmeyi kısmak yerine spor daha mantıklı. hem vucut hareket ettikçe sütte artar belki, hemde 9 aydan bei yattım hep çok hamlamışım . namazı bile oturarak kılıyordum, şimdi nekadar zorlanıyorum secdeye filan giderken bi bilseniz. o yüzden spor şart. koşu bandını devreye sokucam bugün Allah nasibederseya Allah bismillah
günaydın kızlar nasılsınız biz bildiğiniz gibiyiz bi taraftan oğluşumla uğraşıyorum bi taraftan ev iş fln bi taraftanda yeni şeyler denyorum bakın mnyatür pastalarım nasıl olmuş...
öptüm hepinizii
sağol canım eh işte :) ilk küçük pasta deniyim dedim büyükte yapıcam kısmetse :)ca
nım hurmaya devam et. bende işe yarıyo..birde hipp sin anne çaylarından aldım ben..oda işe yarıyo sanırım..sende al sabah akşam iç..
kız sen bu işi kapmışsn..çok güzel görünüyolar..
burju82/ burcu 24.12.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat cnm duanı okudum Allah kabul etsin inş
Maşallah Gülhancım Allah kolaylık versin çok sağlıklı olsun bebegin inşallahSelam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kızımız biraz gazlı birde göbeği düştü ve ağrı yapıyor ağrısındanda ağlıyor inş. 2-3 güne inerde ağrısı geçer kuzumun
yaseminim canım eve yerleştin mi? Maşallah size Allah nazardan korusun, boşver kiloları helen bir yürümeye başlasın peşinden koşarken hem spor yaparsın hem de kilo verirsin :)günaydın canlarım, hepinizn dualarını okudum ama haber verme fırsatım olmamıştı Allah kabul eder inşallah.
Betül hanımı soracak olursanız idare edip gidiyoruz çok şükür. bende süt arttırmak için ayı yogi gibi yeme ve içme modundayım. ama artık bu gidişe bir dur demem lazım. en iyisi ben bugünden itibaren spora başliyim en azından. hani yemeyi içmeyi kısmak yerine spor daha mantıklı. hem vucut hareket ettikçe sütte artar belki, hemde 9 aydan bei yattım hep çok hamlamışım . namazı bile oturarak kılıyordum, şimdi nekadar zorlanıyorum secdeye filan giderken bi bilseniz. o yüzden spor şart. koşu bandını devreye sokucam bugün Allah nasibederseya Allah bismillah
günaydın kızlar nasılsınız biz bildiğiniz gibiyiz bi taraftan oğluşumla uğraşıyorum bi taraftan ev iş fln bi taraftanda yeni şeyler denyorum bakın mnyatür pastalarım nasıl olmuş...
öptüm hepinizii
iyi günler fıstıklar...
Benim eşim evde izinli temizlik yapıyoruz doğuma evimiz hazır olsun diye o yüzden sık gelemiyorum...Dua listesini bitirdim çok şükür ...
Hepinizi öpüyorum.
Ay bende eskişehirdeyim valla burası da çok ayaz canım ya donuyoruz ev sıcak güzel de işyerine ısıtıcı götürdüö masamın altına koydum oturduğum alanı ısıtıyor iyi oldu.ankaradayım canım malum ayazı meşhurısıtıcı falan var ama pek çare olmuyor inşallah hastalanmam
SEDA ve BEDRIYE CANLARİM dualarınızı bugün okudum, adetli oldugum için gecikti hakkınızı helal edin
Seda canım benim inşallah tüp bebegin tutar ve hayırlı sağlıklı ikiz bebeklerin olur hayırlısiyla, kolay olur güzel olur :)
Bedriyem canım Rabbim evladına uzun ve cok sağlıklı bir ömür versin, annesine babasına saygılı hayırlı bir evlat olsun inşallah
Sagol sedacim iyi dileklerin icin cok ates yapmadu sukur ama huzursuz yaaa dun sabaga kadar basinda bekledim bu aksamda yeni uyutabildimayy canımmm hemencecik olsun bitsin ateş filan yapmasın inşallah..
Canım neredeydin sen burası çok soğuk Eskişehirdeyim ben eksi 6-7 derecelerde kütüphane ısınmıyor kalorifer petekleri yetmiyor dün resmen dondum dondum sürekli birilerininodalarınaa gittim oturmaa bugün yanımdaki beyde bende elektirikli soba getirdik koyduk masamızın altına öyle ısınıyoruz durum feci öğlen yemeğe zor gittim. Aman dikkat et hasta olma canım benim.
Meralimm özledim seni ya hiç görüşemiyoruz. Çok sağol canım okuyan dillerine sağlık bende gecikmeli okuyorum bir hafta önce okumuştum daha devam edicem dün o kadar üşüdüm ki burada gittim pike filan yattım ev cayı cayır yanmasına rağmen ısınamadım çok kötüydüm bugünde çok başağrım ve uykum var. Ama bugün okucam geri kalanları. Olsun canım şaka yaptım hatırlamasan da soru değil tabii ki.
Tatlim eczacida hemen eve git atesinin cikmasini beklme ver bi kasik rahatlatir dediydi:26: bende oyle yaptim cilok atesimiz yok sukur ama huzursuzuz yeni uyutabildimbenim dikislerde bi sorun yok canım şükür ama senin için üzüldüm umarım ciddi bişi yoktur o kadar sıkıntıdan sonra korkman çok normal aşı dan sonra ateş olmadı şükür ilaç verme hemen takip et yükselişe geçerse ılık kompres yapıp öyle vermelisin inş ateşi çıkmaz hoşçakal
Ah tatlicim ya sisim indi sukur dogunum cok zor oldu benim biliyomysun o yuzden dokror isi bende yas su anda:18: umarim sizlamada gecerde gitmwk zorumda kalmam yaCanim sizlama olabilir belki ama sisligi bilemedim dr a gitsen ii olur.bende normal yaptim cnm dikisim vardi ama 40im ciktiktan sonra hic sokayetom olmamisti.bence korkma bi dra gorun
Gercekten ben oyku nisayla su an yemegi zor yaparken masallah arkadasima yagünaydın kızlar nasılsınız biz bildiğiniz gibiyiz bi taraftan oğluşumla uğraşıyorum bi taraftan ev iş fln bi taraftanda yeni şeyler denyorum bakın mnyatür pastalarım nasıl olmuş...
öptüm hepinizii
Ah yaseminim ya sorma bu dogum sobrasi kilolari nasil gidiyo kendibden bilmem ya ben 4 aydir hala ayni kilodayimgünaydın canlarım, hepinizn dualarını okudum ama haber verme fırsatım olmamıştı Allah kabul eder inşallah.
iyi günler fıstıklar...
Benim eşim evde izinli temizlik yapıyoruz doğuma evimiz hazır olsun diye o yüzden sık gelemiyorum...Dua listesini bitirdim çok şükür ...
Hepinizi öpüyorum.
ayyy didem sana sonuna kadar katılıyorum, bırk benim bebeğimi başka birisi kendi çocuğunuda dudağından öpse sinir oluyorum. yani dediğin gibi çok yersiz bir davranış. ayy ben direk kızarım lafımı esirgemem gibime geliyor öyle birisi dudağından öpse alıveririrm kucağından bebeğimin yüzünü gözünü silerim o öpen kişide mors olur kalır. manyaklara bak yaa ayy çok sinirlendim.Kizlar ya simdi size azicik dedikodu yapcam
Ya sinir olsum Birazda o yuzden anlatmak istiyorum dun misafirlerim vardi benim yan apartmandakini de cagirdim ya cocugu dudagindan opuyo bu bana cok tuhaf geliyo hic secmem dunde sinir oldum Bek dum biraz acikcasi sizcede yanlis degilmi bu ya sonucta ileride bu cocuga bu hareketin uanlis bisi oldugunu nasil ogreteceksin ki cocuk dogruyu yanlisi iyiyi koruyu ilk anneden ogrenir sonucta ne biliiim ya bana hep itici gelmistur bu tavir
SEDA ve BEDRIYE CANLARİM dualarınızı bugün okudum, adetli oldugum için gecikti hakkınızı helal edin
Seda canım benim inşallah tüp bebegin tutar ve hayırlı sağlıklı ikiz bebeklerin olur hayırlısiyla, kolay olur güzel olur :)
Bedriyem canım Rabbim evladına uzun ve cok sağlıklı bir ömür versin, annesine babasına saygılı hayırlı bir evlat olsun inşallah
Kizlar ya simdi size azicik dedikodu yapcam
Ya sinir olsum Birazda o yuzden anlatmak istiyorum dun misafirlerim vardi benim yan apartmandakini de cagirdim ya cocugu dudagindan opuyo bu bana cok tuhaf geliyo hic secmem dunde sinir oldum Bek dum biraz acikcasi sizcede yanlis degilmi bu ya sonucta ileride bu cocuga bu hareketin uanlis bisi oldugunu nasil ogreteceksin ki cocuk dogruyu yanlisi iyiyi koruyu ilk anneden ogrenir sonucta ne biliiim ya bana hep itici gelmistur bu tavir
Burcumm Allah razı olsun dualarda maalesef ben çok geriden geliyorum ama tamamlayacagım çok özü diliyorum hepinizden..
Canım benim çok haklısın ben eşim bile çok yoğun öpme sesi geliyordu yanaklarından mı öpüyorsun böyle dedim yok ellerini öpüyorum dedi bide ağızdan niye öperler ki mikrop kapar Allah korusun inşAllah kimse bi daha öyle öpmez..
kızlr ben çok hasta oldum ellerim bile şişti parmaklarım dolma gibi oldu bütün kemiklerim sızlıyordu dun akşam erken yattım elifi eşim uyttu çok istifra ediyordum vs sanırım hepsi uykusuzluktandı akşam 2.3 saat kalkmadan yattım diye dinç uyandım gece iyileşmiştim çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?