Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Mrb kızlar nasılsınız biz iyiyiz gazlı bi kızım var geceleri uyumuyo gögüs yaralarım hala fena bugun annem gitti ilaç fiklan yazdırcak ilkkez yalnız kalcam çok endişeliyim rabbim yardımcım olsun inş. Yarın sabahı hayırlısı ile bulalım inş.

MARALIM canım benim duanı okudum, güzelce dileklerimi dile getirdim Rabbim kabul eder inşallah, evine bol rızık ve huzur versin Allahım ve inşallah cok yakın bir zamanda da sağlıklı hayırlı ikizlerin olsun emi..böle göbegin toton kocaman olsun, her gece canın kivi, ananas ve karpuz aşersin emiiiiiii :)))

Nazanım canım Allah kolaylık versin inşallah, gecen gene internette okudum avya cekirdegini cok az suya koyup sabaha kadar bekletince ,jel kıvamına geliyormuş onu sürmek iyi geliyormuş birde soğan, inşallah iyi olur tatlım, minik kuzuyu öp benim için

Aminnn burcu teyzesi tabiki öperimm

DİDEM ve SÜNDÜZ canlarım benim dualarınızı okudum adetli olduğum için gec oldu hakkınızı helal edein, Rabbim evlatlarınıza uzun ve sağlıklı bir ömür versin, evinize bol bereket rızık versin, Rabbim beladan nazardan korusun sizi ailenizi inşallah

500 yasin listesi

Annem. 155
Bedriye. 87
Kayınvalide. 30
Nazan. 1
Fb Tuba. 15
Tümay. 3

Toplam. 291

Canlarım adınız unuttuğum yanlış yazdığım varsa hemen uyarın, daha sayı toplanacak inşallah Allahın izniyle, yasinlerimi okuyan okuyaman herkesten Allah razı olsun ballarım :)

Hic sorma canim ya hem mikrop hemde ne bileyim ya hic hos degil bence
Cok gecmis olsun tatlicim ya bu arada iyi bak kendibe ins tez zamanda gecer
Canim bu gaz olayi bebeklerde ilk 3 ay gorulebiliyo malesef sen ayaklarini ileri geri yukagi asagi karnina dogru iyice hareket ettir gecer ins stres yapma cok emi inan bebekler en ufak stresi hemen aliyo anneden ne ilaci yazdircakki nazancim yarin annen

Tamam tatli arkadasim yarin cuma vakti bende okuyayim Rabbim izin verirse ins canim ya srnde tez zamsnda kavusursun evladina ah burcum ya bi bakiyorum bazen etrafima rahata ve Rabbimin lutuflarina cok cabuk alisiyo insan oglu.... O kadar sukurden yoksunuz ki gun geliyo neler goruyorsun boyle araya araya bulunan evlatlara biktim senden denip azarlar yakinmalar falan.... Oysaki onlar birer emanet ne doyumsuz insan ,ne cabuk alisiyor rahata istedigini elde edince ne kadarda nankorlesiyor boyle....
Umarim Rabbim sizin gibi tertimiz yurekli insanlarinda biran once yuzunu guldurur canim benim yaaaa
Ben bu aralar cok hassasim nedense gercek dost ariyorum cevremde belkide onun yasindayim.....

Son düzenleme:

Canım benim Allah bin kere razı olsun, Rabbim evladına uzun bereketli ve sağlıklı bir ömür versin
Evet didemin ne kadar güzel söylemişsın, muradın olana kadar Allahda dilemek sonrada başkalarınadan medet ummak, nankörlük etmek, nefsimizin bu pyunlarından Allah'a sığınırım..gercek dost bulamazsan burda ben varım her an online :))) beni değerlendir :)) ve inşallah da aradığında hop diye gelebilen iyi niyetli merhametli birini bulursun

Günaydın canlarım, Rabbim dualarınızı kabul etsin

FERAN canım duanı okudum Rabbim evinize huzur ve bereket versin, oğluna uzun ve sağlıklı bir ömür versin, veee hayırlı bir kardeş göndersin Rabbim

Hayirli nurlu bol duali cumalar....Benim agrilarim hat safhada yatarken sagimdan soluma donemiyirum bacak aram cok agriyor sanki kemiklerim birbirinden ayriliyor bu kadar agri sizi cekip o masumlari nasil sokaga birakiyorlar sasiyorum hic mi icleri acimiyor Rabbim insaf meerhamet versin.. ..
Asli bugun saglik ocaginda 1 aylik ikizler vardi biri kiz biri erkek cok guzellerdi aklima sen geldin Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin.

Meralcim 27.12.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat canım duanı okudum Allah kabul etsin inşallah

tb-fb/ tuba 16.12.2013 pazartesi sağlıklı hayırlı hamişlik ,hayırlı evlat
graphicdesigner/ yasemin 17.12.2013 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
dejavu-one/ seda 18.12.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik , tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 19.12.2013 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
didemss/ didem 20.12.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
sunbal/ sündüz 23.12.2013 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
akyüzcigdem/ çiğdem 25.12.2013 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

canlarım adetliyken okuyamamıştım dualarınızı okudum Allah kabul etsin inşallah

Son düzenleme:
kızlar ne alemdesiniz ne var ne çok:)
ben arada bakıp çıkıyorum..alıntı yapamadım kusura bakmayın:)

MESUDE..çok geçmiş olsun dikkat et kendine..havalarda soğuk

BEDİŞ..sanada geçmiş olsun yav ne oldu böle..

NAZAN..korkma halledersin iç güdülerin bu işin üstesinden getirir seni:))

BURCU...dün okuyup sana haber verecektim..yasin den bahsediyorum.. bu gün okurum..1 tane de bana yaz kuşum..rabbim sana da bağışlsın tez zamanda sağlıklı bir evlaat

ANNELERE SORU.. şu uzun soğuk kış geçelerinde bebeklerinizi hangi sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz... ben pazartesi perşembe yıkıyorum..malum soğuk buralar..üşümesinden üşütmesinden korkuyorum.. ne dersiniz.???

burcu kuşum yasin okutuyormuşsun ben arapça okuyamıyorum ama annem için yaz bir tane.okunuca haber veririrm.

Tamam canlarım sizide yazdım, Allah bin kere razı olsun inşallah, Bircan canım sağsalim evladını kucagına al inşallah, Buketim senin dombiş kuzunda sağlıkla büyüsün inşallah, öptüm sizi, Allahj'a emanet olun

didemss/ didem 20.12.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Didemcim senin de duanı ettim...RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

Meralimmmm seni topikte görmek ne güzel :))) valla yokluğun fazlasıyla hissediliyorrrrr, hey gidi günler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…