- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.741
Mrb kızlar nasılsınız biz iyiyiz gazlı bi kızım var geceleri uyumuyo gögüs yaralarım hala fena bugun annem gitti ilaç fiklan yazdırcak ilkkez yalnız kalcam çok endişeliyim rabbim yardımcım olsun inş. Yarın sabahı hayırlısı ile bulalım inş.
Nazanım canım Allah kolaylık versin inşallah, gecen gene internette okudum avya cekirdegini cok az suya koyup sabaha kadar bekletince ,jel kıvamına geliyormuş onu sürmek iyi geliyormuş birde soğan, inşallah iyi olur tatlım, minik kuzuyu öp benim için
Hic sorma canim ya hem mikrop hemde ne bileyim ya hic hos degil benceCanım benim çok haklısın ben eşim bile çok yoğun öpme sesi geliyordu yanaklarından mı öpüyorsun böyle dedim yok ellerini öpüyorum dedi bide ağızdan niye öperler ki mikrop kapar Allah korusun inşAllah kimse bi daha öyle öpmez..
kızlr ben çok hasta oldum ellerim bile şişti parmaklarım dolma gibi oldu bütün kemiklerim sızlıyordu dun akşam erken yattım elifi eşim uyttu çok istifra ediyordum vs sanırım hepsi uykusuzluktandı akşam 2.3 saat kalkmadan yattım diye dinç uyandım gece iyileşmiştim çok şükür..
Canim bu gaz olayi bebeklerde ilk 3 ay gorulebiliyo malesef sen ayaklarini ileri geri yukagi asagi karnina dogru iyice hareket ettir gecer ins stres yapma cok emi inan bebekler en ufak stresi hemen aliyo anneden ne ilaci yazdircakki nazancim yarin annenMrb kızlar nasılsınız biz iyiyiz gazlı bi kızım var geceleri uyumuyo gögüs yaralarım hala fena bugun annem gitti ilaç fiklan yazdırcak ilkkez yalnız kalcam çok endişeliyim rabbim yardımcım olsun inş. Yarın sabahı hayırlısı ile bulalım inş.
Burcummmm ne icin okuyoruz canim yasini kac tane kaldi
Tamam tatli arkadasim yarin cuma vakti bende okuyayim Rabbim izin verirse ins canim ya srnde tez zamsnda kavusursun evladinaah burcum ya bi bakiyorum bazen etrafima rahata ve Rabbimin lutuflarina cok cabuk alisiyo insan oglu.... O kadar sukurden yoksunuz ki gun geliyo neler goruyorsun boyle araya araya bulunan evlatlara biktim senden denip azarlar yakinmalar falan.... Oysaki onlar birer emanet ne doyumsuz insan ,ne cabuk alisiyor rahata istedigini elde edince ne kadarda nankorlesiyor boyle....
Umarim Rabbim sizin gibi tertimiz yurekli insanlarinda biran once yuzunu guldurur canim benim yaaaa
Ben bu aralar cok hassasim nedense gercek dost ariyorum cevremde belkide onun yasindayim.....
burcu kuşum yasin okutuyormuşsun ben arapça okuyamıyorum ama annem için yaz bir tane.okunuca haber veririrm.
kızlar ne alemdesiniz ne var ne çok:)
ben arada bakıp çıkıyorum..alıntı yapamadım kusura bakmayın:)
MESUDE..çok geçmiş olsun dikkat et kendine..havalarda soğuk
BEDİŞ..sanada geçmiş olsun yav ne oldu böle..
NAZAN..korkma halledersin iç güdülerin bu işin üstesinden getirir seni:))
BURCU...dün okuyup sana haber verecektim..yasin den bahsediyorum.. bu gün okurum..1 tane de bana yaz kuşum..rabbim sana da bağışlsın tez zamanda sağlıklı bir evlaat
ANNELERE SORU.. şu uzun soğuk kış geçelerinde bebeklerinizi hangi sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz... ben pazartesi perşembe yıkıyorum..malum soğuk buralar..üşümesinden üşütmesinden korkuyorum.. ne dersiniz.???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?