- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.761
Ah canim benim ya biliyorum iyi niyetli arjadasim benim cok sagol bazen jeske bu topikteki arkadaslik sanaldan ciksa dedigim olmuyo degil valla iyi niyetlerin icin sagol tatlim ya ins rahat rahat gelunce beklentisi sadece sohbet olan evimib tenizliginden cok icimin temizligibe bakab dostlar bulurum rabbim herkese oyle dost nasip etsib insCanım benim Allah bin kere razı olsun, Rabbim evladına uzun bereketli ve sağlıklı bir ömür versin
Evet didemin ne kadar güzel söylemişsın, muradın olana kadar Allahda dilemek sonrada başkalarınadan medet ummak, nankörlük etmek, nefsimizin bu pyunlarından Allah'a sığınırım..gercek dost bulamazsan burda ben varım her an online :))) beni değerlendir :)) ve inşallah da aradığında hop diye gelebilen iyi niyetli merhametli birini bulursun
Tatlim ven yatmadan once asi gunleri harix bi gun arayla yikiyorum yoksa hemen burnu tikaniyo oturdugum odada yaptiriyorum ustubu cabucak giydirirsrn bisicik olmaz inskızlar ne alemdesiniz ne var ne çok:)
ben arada bakıp çıkıyorum..alıntı yapamadım kusura bakmayın:)
MESUDE..çok geçmiş olsun dikkat et kendine..havalarda soğuk
BEDİŞ..sanada geçmiş olsun yav ne oldu böle..
NAZAN..korkma halledersin iç güdülerin bu işin üstesinden getirir seni:))
BURCU...dün okuyup sana haber verecektim..yasin den bahsediyorum.. bu gün okurum..1 tane de bana yaz kuşum..rabbim sana da bağışlsın tez zamanda sağlıklı bir evlaat
ANNELERE SORU.. şu uzun soğuk kış geçelerinde bebeklerinizi hangi sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz... ben pazartesi perşembe yıkıyorum..malum soğuk buralar..üşümesinden üşütmesinden korkuyorum.. ne dersiniz.???
didemss/ didem 20.12.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
Didemcim senin de duanı ettim...RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
Hic sorma canim ya hem mikrop hemde ne bileyim ya hic hos degil bence
Cok gecmis olsun tatlicim ya bu arada iyi bak kendibe ins tez zamanda gecer
Canim bu gaz olayi bebeklerde ilk 3 ay gorulebiliyo malesef sen ayaklarini ileri geri yukagi asagi karnina dogru iyice hareket ettir gecer ins stres yapma cok emi inan bebekler en ufak stresi hemen aliyo anneden ne ilaci yazdircakki nazancim yarin annen
aminnnn canımmm hepimize inşallahHayirli nurlu bol duali cumalar....Benim agrilarim hat safhada yatarken sagimdan soluma donemiyirum bacak aram cok agriyor sanki kemiklerim birbirinden ayriliyor bu kadar agri sizi cekip o masumlari nasil sokaga birakiyorlar sasiyorum hic mi icleri acimiyor Rabbim insaf meerhamet versin.. ..
Asli bugun saglik ocaginda 1 aylik ikizler vardi biri kiz biri erkek cok guzellerdi aklima sen geldin Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin.
oyyyy kıyamam Yasommm sen iyice bunalmışsın kuzum ama şimdi herşey üst üste bebekti taşınmaydıı yordu herşey seni üstüne bide kilolar bebeğin huzursuzlukları tuz biber olmuşbuketcim bende haftada 2 defa yıkıyorum.
burcu tatlım yasin ne için okunuyor bana cepten blgi ver kuşum geçmişe dönemedim bakamadım.
gördüğünüz gibi zombi gibi bu saatte girebildim topiğe, betül dün hiç uyumadı bütün gün yapışık ikiz gibiydik, artık akşam 10 da kendimi hüngür hüngür ağlarken buldum, sinirlerim yıprandı, tahammülüm kalmadı, hayattan bezdim, alıp başımı gitmek istedim, kendimi her konuda yetersiz görüyorum, ne sütüm yetiyor, ne evimin işlerini yapabiliyorum, ne spor yapabiliyorum, ne düzenli beslenebiliyorum, ne eşime bir faydam var... ayıptır söylemesi ben hala eşimle karı koca manasında bir durum yapamadım, okadar yorgun bezgin isteksiz bir durumdayım ki bütün hayati faaliyetlerim çökmüş durumda. zaten vucut olarak kendim beğenmiyorum, hiçbir kıyafetim olmuyor, bide üstüne üstlük sürekli bunaldıkça kendmi bişey yerken buluyorum bana moral olsun dye.
Allahıma şükürler olsun rabbim bana kızmasın böyle şikayet eder gibi yazıyorum ama paylaşmayıncada içimde patlayacak korkuyorum. içimden arabaya binip kaçıp gitmek geliyor çoğu zaman. sadece kendimi alıp gitmek hiçbirşeyi düşünmeden bütün sorumluluklarımdan kaçmak geliyor, büyük bir depresyonun eşiğindeyim Allahım bana güç kuvvet versin, gazlı ve durmayan bebeklerin hepsine hayırlısıyla sağlık huzur saknlik nasibetsn rabbim.
Burcu canımmm 42 tane Yasin dağıttım Allah kabul eder inşallah bu arada kaç oldu daha varmı eksiğin dağıtmaya devam ediyimmi??
aminnn canım benim, ayy şimdi seni düşündüm de 2 tane birden bebeğim olsa demekki napardım diye, ama heralde Allah ona göre ikizleri üçüzleri uslu yapıyordur diye düşündüm.oyyyy kıyamam Yasommm sen iyice bunalmışsın kuzum ama şimdi herşey üst üste bebekti taşınmaydıı yordu herşey seni üstüne bide kilolar bebeğin huzursuzlukları tuz biber olmuş( ya bebeği bi gün annene bıraksan şöyle bi dışarı çıksan kuaföre gitsen (kocan ve senin için) bi kaç yeni bişe alsan akşamına da kocanla yemek yeseniz sinemaya falan gitseniz biraz toparlarsın belki kuzumm iyi gelecektir Allah yardımcın olsun ve kızına Rabim huzur versin rahatlık versin annesini hiççç üzmesinn aminnnn :)
amin canım arkadaşım aminn.YASEMIN kimi duysam yeni anne adaylarından hepsinin durumu ayni, yani tek sen degilsin, Rabbim bu durumdan bir an önce kurtulmanı nasip etsin, yasin benim icin okunuyor, hayirli saglikli bir evlada sahip olmak icin
Yaaa Yasooo siz böyle yazdıkça bende tam olarak senin düşündüğünü düşünmeye başladımmm doğum yapanların hepsi isyanlarda hemde tek çocukla ben napacamm 2 çocuklaaa ve çoğunuzun annesi yanında benim annem belki 10 gün izin alır sonra işe başlıcak ve ben yalnız bakıcam yani kv falan zaten mümkün değil!! yaaa benim halimi düşünüp halinize şükredin lütfen benide kızdırmayın yanınıza getirmeyinnnaminnn canım benim, ayy şimdi seni düşündüm de 2 tane birden bebeğim olsa demekki napardım diye, ama heralde Allah ona göre ikizleri üçüzleri uslu yapıyordur diye düşündüm.
ayrıca bu anneme bebek bırakma konusunda çok çok çok haklısın. dün gece düşündüm bukadar stres çekyorum neden dedim, yani annem üst katta, abim ve gelinimiz alt katta, ama ben öyle pimpirikliyimki kimseye bırakamıyorum betülü. yani biri annem biri yengem daha ne olsun dimi. insanın kendine yaptığı kötülüğü zaten 7 mahalle bir olmuş yapamamış der atalarımız. benimkisi inanki o hesap. Ya psikolojimi veya sağlığımı bozucam bu kalın kafam yüzünden, yada daha gevşek olup, normal insanlar gibi çocuğumu can fanusta yetiştirmekten vazgeçip emanet etmeyide öğrencem. sonuçta zaten ben bu kızı 6 ay dolunca bırakıp işe gitmeyi düşünüyorum. şimdiden buna kendimi alıştırmazsam ozaman ne yaparım hiç bilmiyorum. ama annelik mi yoksa bendeki manyaklıkmı bilemiyorum, bunları yazarkende nasıl bırakıcam konuşması kolayda nasıl bırakıcam diyip duruyorum içimden.
amin canım arkadaşım aminn.
eğer senin sayın tamamlanmadıysa bende 1 tane olsun okumak isterim kuşum. bana haber ver ne olur.
Canlarım nasılsınız? Size bir haberim var
Bugün antalya'ya gittik ve tüp bebek için ön görüşme yaptık, Allah nasip ederse ocak adetimle başlıyoruz, bir anda karar verdik, Rabbim işlerimizi kolaylaştırdı hamdolsun, 11 ocak adet günüm, şimdi kullanmam icin aspirin ve foliksit verdi ve bir tanede antibiyotik, biraz akıntım vardı, muayne oldum ve sulu rahim film cektirdim ve sulu :)) rahmin içine bir cubukla su verdiler ve ultrasonla rahmin iç yapısını baktılar, steril su ile, hamdolsun sonuc temiz cıktı, doktor rahim filmi istedi önce ben cok korktugumu söyledim, o da bana bunu sulu ultrasonu anlattı, eğer bunda bir sorun cıkarsa o zaman ilaçlı rahim filmi cekeriz dedi, şükür ki gerek kalmadı, antalya tüp bebek ta hasan bey doktorun adı, cok memnun kaldım, muayne ücreti 130 tl, toplamda 6000 civarında bir fiyat söylediler, bakalım ya Allah ya bismillah
canım inşallah Rabbim bekletmeden nasip eder çok sevindimCanlarım nasılsınız? Size bir haberim var
Bugün antalya'ya gittik ve tüp bebek için ön görüşme yaptık, Allah nasip ederse ocak adetimle başlıyoruz, bir anda karar verdik, Rabbim işlerimizi kolaylaştırdı hamdolsun, 11 ocak adet günüm, şimdi kullanmam icin aspirin ve foliksit verdi ve bir tanede antibiyotik, biraz akıntım vardı, muayne oldum ve sulu rahim film cektirdim ve sulu :)) rahmin içine bir cubukla su verdiler ve ultrasonla rahmin iç yapısını baktılar, steril su ile, hamdolsun sonuc temiz cıktı, doktor rahim filmi istedi önce ben cok korktugumu söyledim, o da bana bunu sulu ultrasonu anlattı, eğer bunda bir sorun cıkarsa o zaman ilaçlı rahim filmi cekeriz dedi, şükür ki gerek kalmadı, antalya tüp bebek ta hasan bey doktorun adı, cok memnun kaldım, muayne ücreti 130 tl, toplamda 6000 civarında bir fiyat söylediler, bakalım ya Allah ya bismillah
FERHAN gecmis olsun canım, inan ki herkes böyle, aman dikkat et, benim favarim, ılık ballı limonlu su, süper geliyor, Allah şifa versin
ASLI Tatlım Allah kolaylık verecek sana inşallah, bende senin yolundan gidiyorum :))) benim annemde diyorki beben olunca bana bırak ben bakarım tatillrde geli görürsün sen bakamazsın, bide benim annem mersin'de :)))
Amaninnn canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah Allah kolaylık versin çok sevindimmm herşey çok güzel olucak Allah'ın izniylee kalbini ferah tut dualarımdasınCanlarım nasılsınız? Size bir haberim var
ASLI Tatlım Allah kolaylık verecek sana inşallah, bende senin yolundan gidiyorum :))) benim annemde diyorki beben olunca bana bırak ben bakarım tatillrde geli görürsün sen bakamazsın, bide benim annem mersin'de :)))
Özlem canim sulu rahim filminin bende ilk defa gördüm ve demedim. Rahmin içine bir çubuk yerleştirdi ucu disarida kaldi. Disarida kalan ucunda n su verdiler. Ama nasip bir su bilemiyorum belki de ilacli sudur. Sonra içine ultrasonun o kamerali ucu varya konuda soktu. Hemşire suyu verdikce ekranda benim tahminin içi sekli net belli oldu. Sadece kanallara giden suyu göremedim dedi zaten bende beş kez gebe kaldigim için bir sorun yok dedi. Ama bütün bu işlemlerin yaparken hasan bey her amini anlatti. Şimdi şunu yapıyorum. Canin yanarsa şöyle falan. İlk defa bana insangibi davranan bir doktor ile karsilastim sşükürler olsun
Canlarım nasılsınız? Size bir haberim var
FERHAN gecmis olsun canım, inan ki herkes böyle, aman dikkat et, benim favarim, ılık ballı limonlu su, süper geliyor, Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?