Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ah canim benim ya biliyorum iyi niyetli arjadasim benim cok sagol bazen jeske bu topikteki arkadaslik sanaldan ciksa dedigim olmuyo degil valla iyi niyetlerin icin sagol tatlim ya ins rahat rahat gelunce beklentisi sadece sohbet olan evimib tenizliginden cok icimin temizligibe bakab dostlar bulurum rabbim herkese oyle dost nasip etsib ins

Bu arada ojudum canim bende bir tane rabbim tez zamanda muradini versin ins
Tatlim ven yatmadan once asi gunleri harix bi gun arayla yikiyorum yoksa hemen burnu tikaniyo oturdugum odada yaptiriyorum ustubu cabucak giydirirsrn bisicik olmaz ins
didemss/ didem 20.12.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Didemcim senin de duanı ettim...RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

Sagol tatli arkadasim agzina saglik

sizlerden şu dönem istemeden uzak kalıyorum elifim huysız uykusuzz ben çok yorgunumm uykusu var dalamıyor bi türlü..
BUKET bende 1 gun durup 1 gun yıkıyorum oturma odasında yıkıyoruz ama bu ara fazla tek kalıyorum bn tek yıkayamadıgımdan kimse olmazsa yanımda 2,3 gunede çıkıyor..

kızlar biz istanbula geldik,sabah 5'te memlekete gideceğiz,hepinizin dualarını okudum Allah kabul eder inş,kendinize çoookk iyi bakın,hepinizi çok seviyorum

buketcim bende haftada 2 defa yıkıyorum.
burcu tatlım yasin ne için okunuyor bana cepten blgi ver kuşum geçmişe dönemedim bakamadım.
gördüğünüz gibi zombi gibi bu saatte girebildim topiğe, betül dün hiç uyumadı bütün gün yapışık ikiz gibiydik, artık akşam 10 da kendimi hüngür hüngür ağlarken buldum, sinirlerim yıprandı, tahammülüm kalmadı, hayattan bezdim, alıp başımı gitmek istedim, kendimi her konuda yetersiz görüyorum, ne sütüm yetiyor, ne evimin işlerini yapabiliyorum, ne spor yapabiliyorum, ne düzenli beslenebiliyorum, ne eşime bir faydam var... ayıptır söylemesi ben hala eşimle karı koca manasında bir durum yapamadım, okadar yorgun bezgin isteksiz bir durumdayım ki bütün hayati faaliyetlerim çökmüş durumda. zaten vucut olarak kendim beğenmiyorum, hiçbir kıyafetim olmuyor, bide üstüne üstlük sürekli bunaldıkça kendmi bişey yerken buluyorum bana moral olsun dye.
Allahıma şükürler olsun rabbim bana kızmasın böyle şikayet eder gibi yazıyorum ama paylaşmayıncada içimde patlayacak korkuyorum. içimden arabaya binip kaçıp gitmek geliyor çoğu zaman. sadece kendimi alıp gitmek hiçbirşeyi düşünmeden bütün sorumluluklarımdan kaçmak geliyor, büyük bir depresyonun eşiğindeyim Allahım bana güç kuvvet versin, gazlı ve durmayan bebeklerin hepsine hayırlısıyla sağlık huzur saknlik nasibetsn rabbim.

Canım annem şeker hastası rağorlu ilaçları vae

Neysekş kızlar dün geceyi anlımın akı ile atlattıö yaöbız uyumadım kuxı duymazsam die zombi gibiyim

aminnnn canımmm hepimize inşallah Allah sana da yardım etsın canımmm
oyyyy kıyamam Yasommm sen iyice bunalmışsın kuzum ama şimdi herşey üst üste bebekti taşınmaydıı yordu herşey seni üstüne bide kilolar bebeğin huzursuzlukları tuz biber olmuş ( ya bebeği bi gün annene bıraksan şöyle bi dışarı çıksan kuaföre gitsen (kocan ve senin için) bi kaç yeni bişe alsan akşamına da kocanla yemek yeseniz sinemaya falan gitseniz biraz toparlarsın belki kuzumm iyi gelecektir Allah yardımcın olsun ve kızına Rabim huzur versin rahatlık versin annesini hiççç üzmesinn aminnnn :)

Burcu canımmm 42 tane Yasin dağıttım Allah kabul eder inşallah bu arada kaç oldu daha varmı eksiğin dağıtmaya devam ediyimmi??

Aslım şuan ortalama 335 oldu, haber beklidigin yerler var, onlarda bana sayi yollasin, ona göre ihtiyac olursa sana tel den yazarim, Allah bin kere razi olsun canım rabbim evlatlarina uzun ve saglikli bir ömür versin

TUBA canım yolunuz acık olsun, dualar içinde Allah razı olsun, cok güzel bir tatil olur inşallah

DIDEM cim yasıniçin cok sağol Rabbim evladına uzun ve saglıklı bir ömür versin

BEDRIYEM Allah yardimcin olsun canım benim, kolaylık versin

YASEMIN kimi duysam yeni anne adaylarından hepsinin durumu ayni, yani tek sen degilsin, Rabbim bu durumdan bir an önce kurtulmanı nasip etsin, yasin benim icin okunuyor, hayirli saglikli bir evlada sahip olmak icin

aminnn canım benim, ayy şimdi seni düşündüm de 2 tane birden bebeğim olsa demekki napardım diye, ama heralde Allah ona göre ikizleri üçüzleri uslu yapıyordur diye düşündüm.
ayrıca bu anneme bebek bırakma konusunda çok çok çok haklısın. dün gece düşündüm bukadar stres çekyorum neden dedim, yani annem üst katta, abim ve gelinimiz alt katta, ama ben öyle pimpirikliyimki kimseye bırakamıyorum betülü. yani biri annem biri yengem daha ne olsun dimi. insanın kendine yaptığı kötülüğü zaten 7 mahalle bir olmuş yapamamış der atalarımız. benimkisi inanki o hesap. Ya psikolojimi veya sağlığımı bozucam bu kalın kafam yüzünden, yada daha gevşek olup, normal insanlar gibi çocuğumu can fanusta yetiştirmekten vazgeçip emanet etmeyide öğrencem. sonuçta zaten ben bu kızı 6 ay dolunca bırakıp işe gitmeyi düşünüyorum. şimdiden buna kendimi alıştırmazsam ozaman ne yaparım hiç bilmiyorum. ama annelik mi yoksa bendeki manyaklıkmı bilemiyorum, bunları yazarkende nasıl bırakıcam konuşması kolayda nasıl bırakıcam diyip duruyorum içimden.
YASEMIN kimi duysam yeni anne adaylarından hepsinin durumu ayni, yani tek sen degilsin, Rabbim bu durumdan bir an önce kurtulmanı nasip etsin, yasin benim icin okunuyor, hayirli saglikli bir evlada sahip olmak icin
amin canım arkadaşım aminn.
eğer senin sayın tamamlanmadıysa bende 1 tane olsun okumak isterim kuşum. bana haber ver ne olur.

Yaaa Yasooo siz böyle yazdıkça bende tam olarak senin düşündüğünü düşünmeye başladımmm doğum yapanların hepsi isyanlarda hemde tek çocukla ben napacamm 2 çocuklaaa ve çoğunuzun annesi yanında benim annem belki 10 gün izin alır sonra işe başlıcak ve ben yalnız bakıcam yani kv falan zaten mümkün değil!! yaaa benim halimi düşünüp halinize şükredin lütfen benide kızdırmayın yanınıza getirmeyinnn Allah maddi manevi yardımcımız olsun aminnn :)))
Hadi topla kendini yavrucağını ver ananesine takıl birazz Yasoo dün akşam annem bana ne dese beğenirsin emekli maaşım falan olsa o çacukları sana bırakır mıyım ben dediiçocuklar benim çocuklarım kadın bana güvenmiyoo sanki ben çocuklarıma zulmedecekmişim gibi konuştu kadın ve ben kendimden şüphe etmeye başladımm

Nasilsiniz canlar ben cok hastayim yatiyorum kolumu kimildatacak halim yok ins herkes iyidir havalar soguk dikkat edin bogazlarim fena heryerim agriyor grip bogaz hepsi bi arada aman dikkat insan bole anlarda sagligin kiymetini daha iyi anliyor

Canlarım nasılsınız? Size bir haberim var
Bugün antalya'ya gittik ve tüp bebek için ön görüşme yaptık, Allah nasip ederse ocak adetimle başlıyoruz, bir anda karar verdik, Rabbim işlerimizi kolaylaştırdı hamdolsun, 11 ocak adet günüm, şimdi kullanmam icin aspirin ve foliksit verdi ve bir tanede antibiyotik, biraz akıntım vardı, muayne oldum ve sulu rahim film cektirdim ve sulu :)) rahmin içine bir cubukla su verdiler ve ultrasonla rahmin iç yapısını baktılar, steril su ile, hamdolsun sonuc temiz cıktı, doktor rahim filmi istedi önce ben cok korktugumu söyledim, o da bana bunu sulu ultrasonu anlattı, eğer bunda bir sorun cıkarsa o zaman ilaçlı rahim filmi cekeriz dedi, şükür ki gerek kalmadı, antalya tüp bebek ta hasan bey doktorun adı, cok memnun kaldım, muayne ücreti 130 tl, toplamda 6000 civarında bir fiyat söylediler, bakalım ya Allah ya bismillah

FERHAN gecmis olsun canım, inan ki herkes böyle, aman dikkat et, benim favarim, ılık ballı limonlu su, süper geliyor, Allah şifa versin

ASLI Tatlım Allah kolaylık verecek sana inşallah, bende senin yolundan gidiyorum :))) benim annemde diyorki beben olunca bana bırak ben bakarım tatillrde geli görürsün sen bakamazsın, bide benim annem mersin'de :)))

burcu canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman sana, sulu rahim fiminide ilk defa duydum ilaçlıdan farkı neki ilaç yerine sumu anladığım kadarıyla işlem aynıymış,inşallah hayırlısı ile başlar aslı gibi ilk seferde turnayı gözünden vurursun

BUUURRCUUUUUUU Allah hayırlısıyla sağlıklı evladına kavuşmayı nasip etsin inşAllah.. Rahim filmini çektirmişsin böyle bir anda çektirebilmene şok olmakla birlikte çok sevindim sonucun güzel çıkmasına ayrıca çok çok sevindim.. Tüpe bir anda niyetlendiniz inşAllah hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşmayı nasip eder mevlam doktoru da sevmişsin ona da çok sevindim.. Yasinlerin okunuyor bir yandan onlara çok seviniyorum Burcum verdiğin tüm haberlere kısaca çok sevindim :)) Allah inşAllah bu yeni yılda sizi sevindirsin güldürsün evlatlarınıza kavuştursun inşAllah Yarabbim..

YASEMİNNNNN canım benim bende elifi kimseye emanet edemiyorum sanıyorum ki bensiz yavrum yapamıyacak saçlarımı kestirmeye gidemedim karşı komşum kesti :)) oda yamuk kesmiş sağolsun modelde yaptıramıyorum çünkü toplayamacağım kadar kısalıcak ben hiç açık saç kullanamıyorum demem o ki ne olacak bu halimiz bugun pazara çıktık eşimle kvlerin orada kapının önünde pazar tam elife çorap alıyordum görümcem aradı tlfda gördüm ya adını bi fırlattım çorabı koş dedim eşime arıyorlar çocuk ağlıyor koşuyorum bildiğiniz tlf açtımm bediş rahat ol elif uyudu dedi ama yüreğim ağzıma geldi hayır ağlasa sanki dağlar var aramızda niye kasıyoruz bu kadar diye düşünürken benim açımdan durum şu tecrübesiz oluşum olgun bir anne olabilsem duruma hakim olup sevdiğim insanlar elife bakarken bende rahatça alışveriş vs yapabilirim mesela belki zamanla oluşur bu tecrübeli hal belki :))

ASLI benim eşimin kuzenin ikizleri oldu eliften 15-20 gün önce onlar maşaAllah diyim bi rahatlar uyuyorlar ediyorlar anneleri emzirmenin yanısıra mama da veriyor çocuklar daha uzun süreli tok kalıyorlar ve az ağlıyorlar bursaya gezmeye bile gittiler dışarı çok çok önce çıktılar biz bi tutturduk bi gaz sancısı, gaz sancımız oluyor hep ama daha az etkili artık çok şükürde ama gaz sancısının geldiği saatlerde sancısı bazen olmasa bile elif huy kaptı hiç affetmiyor saat 16,17 de kucağa bi geçiyor aksam 20-21 e kadar canım çıkıyor dışarı çok az çıkıyoruz misafirliğe aileler hariç hiç biyere gitmedik çünkü saati gelince huysuzlanıyor Allah yardım ediyor yani halimize çok şükürler olsun Yarabbim..

BİR DEDİKODU :) Yılbaşında kvler bizi çağırmışlardı kalıcaktık da gidince mecburen ama elif çok zorlanır diye bugun gittim ben bize çağırdım bayağı kalabalık olarak kalıcaklarda tabi onlar gelicekler bana çok kolay gelsin diyorum..

BİŞEY Daha geçen sordumda kimseden ses çıkmadı DİDEM YASO bu bebeklerin ay haftalarını gösteren tabloyu nasıl yapıyorsnuz..

Hepinize kucaklayarak sarılıyorum bide öpüyorum

havin123/ Kübra 30.12.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat canım duanı okudum tez vakit hayırlı haberlerini alırız inşallahh

canım inşallah Rabbim bekletmeden nasip eder çok sevindim

Özlem canim sulu rahim filminin bende ilk defa gördüm ve demedim. Rahmin içine bir çubuk yerleştirdi ucu disarida kaldi. Disarida kalan ucunda n su verdiler. Ama nasip bir su bilemiyorum belki de ilacli sudur. Sonra içine ultrasonun o kamerali ucu varya konuda soktu. Hemşire suyu verdikce ekranda benim tahminin içi sekli net belli oldu. Sadece kanallara giden suyu göremedim dedi zaten bende beş kez gebe kaldigim için bir sorun yok dedi. Ama bütün bu işlemlerin yaparken hasan bey her amini anlatti. Şimdi şunu yapıyorum. Canin yanarsa şöyle falan. İlk defa bana insangibi davranan bir doktor ile karsilastim sşükürler olsun

Bedriye canim benim eminim ki KV ve görümce elife cçok iyi bakarlar ama gelde bunu gönlüne anlat. Ama zamanla alisacaksin. Yilbasinda KV lerin gelmesi iyi de Elif le beraber nasil hazirlik yapacaksin canim benim allah kolaylik versin. Belki sana daha iyi Davranir. Aranizdaki buzlar erir. Bedriyem hic sorma hastaneye görüşmeye gittik ben çok korkuyorum sürekli eşime gidelim Vazgeçtim dedim. Bide gorusmediki kadim Dr rahim filmi iister dedi benim kalbim sıkıstı. Neyseki sulu rahim filmi diye birşey varmis şükürler olsun eve gelince kasiklarimda agri oldu ama hic önemli değil. Bide o speklum varya onu takarken o kadar yavaş taktiki hic anlamadim. Ama öncesinden çok korktuğunu kürtaj da trawma yasadigimi anlatmistim. Allah hasan beyden razi olsun. Bakalim Bedriye m Rabbim ne nasip edecek. Embriyo sayisini bize Birakti. Adam bide çok anlayisli Allaha ne kadar sukretsem az
Bedri yem birde o dediğin takvim kullanici kontrol panelinden koyuluyor

Ferhancim Allah razi olsun canim. Rabbim sana da hic tedavi gerektirmeden saglikli bir evlat versin

Kozlar bide Dr bize bir şey önerdi embriyo koyulmadan önce pgt yapacakmis yani embriyo üzerinde kromozom analizi. Tanesi 500 dolar dedi. En az 2 tanesine yaparmis. Eğer biz istersek. Yoksa normal 5. Gün embriyosunu koyariz dedi. Onunda saglikli olanini koyariz sadece kromozom analizi yapilmamis olur dedi. Kararinizi verin dedi. Eşimde Allahin isine karismayalim. Bize saglikli bir evlat vereceğine inanıyorum ben dedi hem kromozom analizi yapilinca bile saglikli olacagini sadece Allah bilir dedi. İlk tüp tutmazsa o zaman ikincisinde analizi yaptiririz dedi. Aslinda hala kararsiz durumdayiz bakalim ne nasip olacak.

Amaninnn canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah Allah kolaylık versin çok sevindimmm herşey çok güzel olucak Allah'ın izniylee kalbini ferah tut dualarımdasın

Bedriyeeee canım valla bilmiyorum benim bebişler nasıl olcaklarsa çok uslu olurlar inşallah dicem ama bende eşim de küçükken çok afatmisiz çok korkuyorumm )

canım çok şükür bunu atlatmışsın ağrın sızında olmamış,iyi bir doktor bulmana da çok sevindim rabbim işlerinizi kolaylaştırsın bütün aşamaları kolaylıkla geçersin inşallah,doktor çok önemli canım inşallah sonuna kadarda böyle iyi gider,Allah yardımcın olsun

Canımmmm yüce rabbim yar ve yardımcın olsun ikizlerin göbişine konsun sen öyle güzel yürekli bi insansınki herseyin en iyisini hakediyosun öpüyorum çokkkkm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…