Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amin aslım çok düşümeyeyim diyorum kendimi alamiyorum heran aklimda çokça kaptırmak iyi değil ama yinede pozitif olmaya calisiyorum. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin sonu iyi olsun inşallah. Rabbim senin evlatlarini saglikla kucagina almani nasip etsin çok uslu ve sakin olsunlar insallah

Amin özlemin inşallahsonuna kadar hherşey yolunda gider. Rüyalarin ne durum da? Rahatmisin? Ne zaman Dr gideceksin?

Canımmmm yüce rabbim yar ve yardımcın olsun ikizlerin göbişine konsun sen öyle güzel yürekli bi insansınki herseyin en iyisini hakediyosun öpüyorum çokkkkm

Allah razı olsun nazanim. İnşallah senin kuzun da çok akilli ve sakin bir bebek olur. Ve memelerin biran önce düzelir.ben de seni ve ceylin i çok oluyorum

Kizlar bu arada ablam için tespih cekmistik ya bittiği günün ertesinde ablam işe girdi. Duanin gücü. Allah hepinizden razi olsun

uzun biraradan sonra ben geldim demeye girdim burcu senin haberini aldım canım..inşallah güzel haberlerini de okurum buradan..

yasemin canım benim..doğum yapmışsın geç oldu kusura bakma..bende anca kendimi toparlayabildim..Mevlam analı babalı büyütsün...canım eğer gazı varsa acı elma yağını dene..biz onunla atlattık şükürler olsun...bir damla göbek deliğine süreceksin ..fazla değl zaten keskin bir kokusu var..hemşomda doğum yapmış...sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütün kuzularınızı...brn yavaştan kaçayım benim sıpa kıpraşmaya başladı yavaştan uyanıyo...

Seraaaaaaap ne yapiyon kızzzzz??? Oğlun nasip? Hemen özet geç????? Okula basladin mi?
oğluş uyandı canım yanıma aldım..iyidir teyzesi biz büyüdük...abi olduk...napayım canım annemlerin yanındaydım yeni geldim maraşa..okula başlamadım canım ocak 14de bitiyo iznim..amaraporalacağım 10 gün bu dönemi kapatacağım..karne haftası zaten sıkıntılı..10 gün aşlırsam 15 günde 15 tatlden geliyo..bir ay daha uzatmış olacağım izni...şubat 10 da bismillah deyip başlayacağız işte..

Amin serapcım valla seni gördüğüme cooooook sevindim:) oğlun kaç aylik oldu? Sen nasilsin?

bende iyiyim canım toparladım kendimi..sadece kilocuklar kaldı..okulun açılmasını bekliyoruz..açılınca o kilolarda gider herhalde..oğluş bugün 79 günlük oldu canım..2aymız bitti...3ün içindeyiz..

Cok sevindim tatlim ya en iyisini yapmissiniz gercekten umar bu defa muradini verir Rabbim canim doktorun iyi oasimada ayrica sevimdim burcucum hadi baakalim yaBismillah

benim kuzu uyandı accık emiişmemiz lazım canım..arada uğrarım yine..herkes kendine çok çok iyi baksın..

Oy oy maşallah size kocaman olmuş bidik. Allah nazardan saklasin. İlk dönemi kapatman çok iyi olmuş canım Allah kolaylık versin. Mümkün oldukça sıksık gel izletme kendini. Bak artik topikte bir sürü anne var. İki ayi nasip geçirdim gel anlat. Özellikle göğüslerin catladi mi onu yaz. Çok optum benim aalbüm de Bedriye nazan ve yasemini n bebeklerinin fotolari var

Cok sevindim tatlim ya en iyisini yapmissiniz gercekten umar bu defa muradini verir Rabbim canim doktorun iyi oasimada ayrica sevimdim burcucum hadi baakalim yaBismillah

Didoşş çok sağol canim allah razi olsun valla ya bismillah deyip başladık. Rabbim sonunu hayir etsin inşallah. İnşaallah doğru bir karar olur. Allah a siginiyoruz.

AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN.........ALLAH BİR DEĞİL BİN KERE RAZI OLSUN BURCUUUMM...AĞZIN DERT DEMESİN...BANA ETTİĞİN DUALAR SANA YANSISIN...ALLAH IIMM KURBAN OLDUĞUM RABBİM İKİZ HABERİNİ 1 AY GEÇMEDEN SENDEN ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAAHHH...HATTA TÜPE BAŞLARKEN GEREK KALMADIĞINI ANLA İNŞALLAH...AAAA Bİ BAK HAMİLE KALDIĞINI GÖR İNŞALLAAAHHH...

YAAA AMA AMA AMA BENİ UNUTMUŞSUUUNNN....

Meralcim 27.12.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat canım duanı okudum Allah kabul etsin inşallah

ALLAH razı olsun Ferhancım...Ağzına sağlık...

Meralimmmm seni topikte görmek ne güzel :))) valla yokluğun fazlasıyla hissediliyorrrrr, hey gidi günler :)))

hiiii kuzuuummm vallahi görmedim bu yazdığınıı...evet çok sık giremiyorum artık topiğe..iş yerinde fırsat buldukça okuyup çıkıyorum sadece...çok özlüyorum sizleri amaa...

Yaseminim bir kere bunun doğal bir süreç olduğunu kabul et...Bu duygu karmaşasını yaşayan tek anne değilsin...Kolay bir süreç olmadığını biz okuyarak biliyoruz elbette siz de yaşayarak anlıyorsunuz...Canım benim ALLAH yardımcın olsun...En yakın arkadaşımdan edindiğim deneyimlerle söyleyebilirim ki geçiyooo:))) hem de çok kısa bir süre içerisinde...kilo da veriyorsun..ev işini de yapabiliyorsun...malum münasebetleri de şuan içinde bulunduğun halin vehametini düşünüp daha da o durumun içine çekme kendini...sürekli bu çok doğal herkes yaşıyor bunları geçecek gidecek de kendi kendine...kızııımm 2014 e giriyoruz...herşey olağanüstü güzel olacak..neden bahsediyorsun sen?

Nasilsiniz canlar ben cok hastayim yatiyorum kolumu kimildatacak halim yok ins herkes iyidir havalar soguk dikkat edin bogazlarim fena heryerim agriyor grip bogaz hepsi bi arada aman dikkat insan bole anlarda sagligin kiymetini daha iyi anliyor

Al benden de o kadar Ferhan...çok çok çok geçmiş olsun...Ayneeenn boğazla başladı...şimdi de etlerim dökülüyor...

Kızlar muhteşem bir haftasonu geçirdim...Dün kocişle gidip spora yazıldık sonunda...çok içimize sinen bir yere yazıldık eve de çok yakın...fiyataı da daha önce gittiğimiz yerlere göre çok uygun...kendimi şahane hissettim...neysee bu sabaha hasta uyandım boğazlar fecaatti...sıkıcı birgün geçirmeye başladım..saat 2 ye kadar çok fenaydı o kadar fenaydı ki kocam dayanamayıp işe gitti:)) evde mal gibi otururken birden aklıma epilasyon yaptırmam gerektiği geldi..bi mekan vardı bildiğim ama pahalıdır diye cesaret edemiyordum bir türlü...hoopp kalktım koşarak gittim...konuştuk korktuğum kadar pahalı da değilmiş...anlaştık ve hemen başladım ilk seans 0 acıyla bitti...mutluluktan yolda gelirken ağlayacaktım...yıllardır erteleyip durduğum herşeyi bu haftasonu yapmış olmam süper değil mi? şimdi hedef Mart 2014...ALLAH ın izniyle 10 kilo vermiş kılsız biri olarak yaza merhaba diyeceğim...ALLAH ım rüya gibi...artık ağda yok...Şimdi sırada saçlarım var...kestirip boyatacağım...

eveeeeeeeeet kızlar ben geldim...bu saatte yazıyorum çünkü dün gece 1.5 da hastaneden geldik.. 3te yattım 11 de kalktım..tabi gece uyanmaları saymıyorum...anlayacağınızbir gün çnce yediğim kuru fasülyenin faydalarını görmüş oldum. bebişim gaz topladı.:)))dün bütün gün uyumadı gece dookttora götürdük.. gaz gibi duruyo dedi. fitil verdi.. bir tane ilaç yazdı..sup simplex diye..iyi geldi..bugünde kuzucuğum uyududa uyudu.dünün intikamıını aldı..ama çok zordu yaa... kayın validem yanımda yoktu biyere gittiç...eşimde onu götürdü..ilk defa kzıımla baş başa kaldık derken..bir dakka durmadı..bide üstüne üstlük eşim habersiz misafirgetirdi(onada biraz emrivaki olmuş sanırım) feci bir gündü..hastaneye gittik acilde bir sürü çocuk ağlayan ağlayana ..Allah oralara düşürmesin....oralarsızda etmesin

yasom seni..çokiyi anlıyorum..bende göbeğime baktıkça kendimden iğreniyorum..geceleri durmadan terliyorum(ben bu ter olayını atamadım bi türlü emzirdikçe terliyorum ben)..kalkıp atlet değişiyorum.kendimden tiksinir haldeydim.geçeçn banyodan çıktım güya kremleniyorum..göbeğime baktım..hem kırışık hem kıllı..hem rtasından diklemesine kopkoyu renk bir çizgi geçiyor hemde yırtık..dedim bu herif bana nasıl bakacak.bu ne çirkinlik..bi krem bile alamadım..ben nasıl huzursuz oldum nasıl huzursuz oldum anlatamam..sonra bir anlığına bi ampül yandı kafada..dedim kzımbuket sen manyak mısın...mis gibi evladın var Allah vermiş bunu sana..sen onu karnında taşıdığın için böyle olmuşsun..dert ettiğin bu mu? kafana taktığın bu mu? Allah tan belanı mı istiyorsun derler ya aynen öyle..dedim ki yok yok..bunu yapmaya şikayet etmeye hakkım yok..çirkinsede çirkin..kimseye göstermezsin olur biter.. ha kiloya gelince..ben 10 gün sonra eski halime döndüm..hala fotolarda göründüğüm gibiyim.sıskayım yani..sizin aksinize bende biraz kilom kalsaydı bu herif beni öyle daha çok beğeniyodu diye düşünüyorum..ama malesef..hamile kalmadan önce sısıkaydım ama bir ufak ayva göbeğim vardı..doğumdan sonra o bile gitti:)))

burcu çok sevindim kararına..bak işte.allah birden bire yolunu açıyo.ocak 11 dedin de mi..ne varki şunun şurasunda..inşallah sonu hayırlı olur..güzel olur..pozitif sonuçlar alırsın...

bu arada kızlar bana cevap dönmüşsünüz banyoyla ilgili çok sağolun...bebekleri başkasına emanet etme hususunda bende sizin gibiyim.. bizim oralarda bir tabir var arkam geri çekiyo diye..ben iki defa bırakıp gitmek zorunda kaldım..gerçi uyuttum gittim.uyanmadan döndüm ama...kulağımda sesi çınladı sanki...ama zaman geçince anladımki babannesi de en an benim kadar ihtimam gösterir..iyi bakar..belki benden de iyi bakar..üstünü giyidirip çıkarırken banyo yaptırırken hala acemiliklerim var..telaş etmemek bira zgüvenmek lazım...biraz dışarı çıkıp kendimize de zaman ayırmamız gerek..özellikle yaso bu sözüm sana...yoksa bocalarız..aktif bir hayattan birden bire bağımlı bir hayata geçince her insan bocalar..ha ben bunu henüz yapamadım..bende daha gidip kaşımı aldıracam saçımı kestirecem..onuda 2 saat içinde yapmayı düşünüyorum..kuaför evin yanında:)

meral o çok güzel bi kolaylık..bende yaptırmıştım yarım kaldı...şimdi de hormonlrdan dolayı bi tuhaf oldum zaten..

Gunaydin fistiklar

MERAL canim inan ki epilasyon isine çok sevindim bende çok tirsiyordum keşke sen bu yaz baslasaydin senden gazi alir bende giderdim harika oluyor ablamdan biliyorum bide pikini bölgesi ve kumu çevresi bin rengi aciliyor. Sana tam gaz destek veriyorum spor konusunu şükür halletmissin. Seni durdurunca aşk olsun 2014 e böyle pozitif giren süper yürü be pehlivanim :) ayrıca bebeğim o yasin listesi eski liste sonradan eklenenler oldu daha yeni listeyi yayinlamadim. Not defterinde sende varsin hiç unuturmuyum ben seni... Meral im yazdigini okuyunca inanılmaz bir heyecan duydum neden bilemiyorum bir insanin killarini aldirmasi beni bu kadar mutlu etti altında yatan karar vermiş olman yeni başlangıçlar beni çok sevindirdi. Yeni saclarini hemen face e koy optum seni bebek

BUKET CANİMMMMM
Bütün anneler toplanmış hepsimi aynı şeyleri yaşar..demek ki benimde kaderim bu..kaçınılmaz..ama Meral'in de dedigi gibi hepsi geciyor ve doğum yapanların göbekleri normal bir insan göbegine dönüyor hepsine şahit oldum, sadece bir zaman.... Ama sen zaten durumunu çok iyi yorumlamışsın, ordan tatlımı tatlı dombik yanaklı bir bebek çıktı çok normal :)))) Buketim benim anladığım kadarıyla sen bu annelik işini kaptın maşallah, artık bize tecrübe olur :)))))

BUKET CANİMMMMM
Bütün anneler toplanmış hepsimi aynı şeyleri yaşar..demek ki benimde kaderim bu..kaçınılmaz..ama Meral'in de dedigi gibi hepsi geciyor ve doğum yapanların göbekleri normal bir insan göbegine dönüyor hepsine şahit oldum, sadece bir zaman.... Ama sen zaten durumunu çok iyi yorumlamışsın, ordan tatlımı tatlı dombik yanaklı bir bebek çıktı çok normal :)))) Buketim benim anladığım kadarıyla sen bu annelik işini kaptın maşallah, artık bize tecrübe olur :)))))

BUKET CANİMMMMM

BUKET Canim seni ne kadar cok seviyorsam artik uc tane mesaj yollamisim, askimi sen dusun artik :)))))))))))

Son düzenleme:

canım çok şükür rüya yönünden bi sıkıntım yok rahatım şuan tek sıkıntım uykusuzuuuuummm uykum vaaaar erkenden uykum geliyor yatıryorum sonrada gecenin bi vakti uyanıp dönüp duruyorum sabah kaltığımda belim ağrıyordu ve şuan gözlerimi açmak istemiyorum,bende uyku hali yeni yeni başladı sanırım

bu arada ablan içinde hayırlı uğurlu olsun

ooohhhh ne güzel yeni yıla çok güzel başlayacaksın sonuna kadarda güzel geçsin inşallah,şu epilasyona bende bir türlü cesaret edemedim sağlıksız olabilir diye ama iyi yapmışsın ama bizim iş yerinde bir arkadaş epilasyon yaptırmış kıllardan kurtulmuş kız şimdi 7 veya 8 aylık hamile geri çıktı kıllar bi işe yaramadı epilasyon diyor inşallah sende öyle olmaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…