- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #42.781
Amin aslım çok düşümeyeyim diyorum kendimi alamiyorum heran aklimda çokça kaptırmak iyi değil ama yinede pozitif olmaya calisiyorum. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin sonu iyi olsun inşallah. Rabbim senin evlatlarini saglikla kucagina almani nasip etsin çok uslu ve sakin olsunlar insallahAmaninnn canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah Allah kolaylık versin çok sevindimmm herşey çok güzel olucak Allah'ın izniylee kalbini ferah tut dualarımdasın
Bedriyeeee canım valla bilmiyorum benim bebişler nasıl olcaklarsa çok uslu olurlar inşallah dicem ama bende eşim de küçükken çok afatmisizçok korkuyorumm )
canım çok şükür bunu atlatmışsın ağrın sızında olmamış,iyi bir doktor bulmana da çok sevindim rabbim işlerinizi kolaylaştırsın bütün aşamaları kolaylıkla geçersin inşallah,doktor çok önemli canım inşallah sonuna kadarda böyle iyi gider,Allah yardımcın olsun
Canımmmm yüce rabbim yar ve yardımcın olsun ikizlerin göbişine konsun sen öyle güzel yürekli bi insansınki herseyin en iyisini hakediyosun öpüyorum çokkkkm
Canlarım nasılsınız? Size bir haberim var
Bugün antalya'ya gittik ve tüp bebek için ön görüşme yaptık, Allah nasip ederse ocak adetimle başlıyoruz, bir anda karar verdik, Rabbim işlerimizi kolaylaştırdı hamdolsun, 11 ocak adet günüm, şimdi kullanmam icin aspirin ve foliksit verdi ve bir tanede antibiyotik, biraz akıntım vardı, muayne oldum ve sulu rahim film cektirdim ve sulu :)) rahmin içine bir cubukla su verdiler ve ultrasonla rahmin iç yapısını baktılar, steril su ile, hamdolsun sonuc temiz cıktı, doktor rahim filmi istedi önce ben cok korktugumu söyledim, o da bana bunu sulu ultrasonu anlattı, eğer bunda bir sorun cıkarsa o zaman ilaçlı rahim filmi cekeriz dedi, şükür ki gerek kalmadı, antalya tüp bebek ta hasan bey doktorun adı, cok memnun kaldım, muayne ücreti 130 tl, toplamda 6000 civarında bir fiyat söylediler, bakalım ya Allah ya bismillah
FERHAN gecmis olsun canım, inan ki herkes böyle, aman dikkat et, benim favarim, ılık ballı limonlu su, süper geliyor, Allah şifa versin
ASLI Tatlım Allah kolaylık verecek sana inşallah, bende senin yolundan gidiyorum :))) benim annemde diyorki beben olunca bana bırak ben bakarım tatillrde geli görürsün sen bakamazsın, bide benim annem mersin'de :)))
buketcim bende haftada 2 defa yıkıyorum.
burcu tatlım yasin ne için okunuyor bana cepten blgi ver kuşum geçmişe dönemedim bakamadım.
gördüğünüz gibi zombi gibi bu saatte girebildim topiğe, betül dün hiç uyumadı bütün gün yapışık ikiz gibiydik, artık akşam 10 da kendimi hüngür hüngür ağlarken buldum, sinirlerim yıprandı, tahammülüm kalmadı, hayattan bezdim, alıp başımı gitmek istedim, kendimi her konuda yetersiz görüyorum, ne sütüm yetiyor, ne evimin işlerini yapabiliyorum, ne spor yapabiliyorum, ne düzenli beslenebiliyorum, ne eşime bir faydam var... ayıptır söylemesi ben hala eşimle karı koca manasında bir durum yapamadım, okadar yorgun bezgin isteksiz bir durumdayım ki bütün hayati faaliyetlerim çökmüş durumda. zaten vucut olarak kendim beğenmiyorum, hiçbir kıyafetim olmuyor, bide üstüne üstlük sürekli bunaldıkça kendmi bişey yerken buluyorum bana moral olsun dye.
Allahıma şükürler olsun rabbim bana kızmasın böyle şikayet eder gibi yazıyorum ama paylaşmayıncada içimde patlayacak korkuyorum. içimden arabaya binip kaçıp gitmek geliyor çoğu zaman. sadece kendimi alıp gitmek hiçbirşeyi düşünmeden bütün sorumluluklarımdan kaçmak geliyor, büyük bir depresyonun eşiğindeyim Allahım bana güç kuvvet versin, gazlı ve durmayan bebeklerin hepsine hayırlısıyla sağlık huzur saknlik nasibetsn rabbim.
uzun biraradan sonra ben geldim demeye girdim burcu senin haberini aldım canım..inşallah güzel haberlerini de okurum buradan..
oğluş uyandı canım yanıma aldım..iyidir teyzesi biz büyüdük...abi olduk...napayım canım annemlerin yanındaydım yeni geldim maraşa..okula başlamadım canım ocak 14de bitiyo iznim..amaraporalacağım 10 gün bu dönemi kapatacağım..karne haftası zaten sıkıntılı..10 gün aşlırsam 15 günde 15 tatlden geliyo..bir ay daha uzatmış olacağım izni...şubat 10 da bismillah deyip başlayacağız işte..Seraaaaaaap ne yapiyon kızzzzz??? Oğlun nasip? Hemen özet geç????? Okula basladin mi?
Amin serapcım valla seni gördüğüme cooooook sevindim:) oğlun kaç aylik oldu? Sen nasilsin?
Cok sevindim tatlim ya en iyisini yapmissiniz gercekten umar bu defa muradini verir Rabbim canim doktorun iyi oasimada ayrica sevimdim burcucum hadi baakalim yaBismillahCanlarım nasılsınız? Size bir haberim var
Bugün antalya'ya gittik ve tüp bebek için ön görüşme yaptık, Allah nasip ederse ocak adetimle başlıyoruz, bir anda karar verdik, Rabbim işlerimizi kolaylaştırdı hamdolsun, 11 ocak adet günüm, şimdi kullanmam icin aspirin ve foliksit verdi ve bir tanede antibiyotik, biraz akıntım vardı, muayne oldum ve sulu rahim film cektirdim ve sulu :)) rahmin içine bir cubukla su verdiler ve ultrasonla rahmin iç yapısını baktılar, steril su ile, hamdolsun sonuc temiz cıktı, doktor rahim filmi istedi önce ben cok korktugumu söyledim, o da bana bunu sulu ultrasonu anlattı, eğer bunda bir sorun cıkarsa o zaman ilaçlı rahim filmi cekeriz dedi, şükür ki gerek kalmadı, antalya tüp bebek ta hasan bey doktorun adı, cok memnun kaldım, muayne ücreti 130 tl, toplamda 6000 civarında bir fiyat söylediler, bakalım ya Allah ya bismillah
FERHAN gecmis olsun canım, inan ki herkes böyle, aman dikkat et, benim favarim, ılık ballı limonlu su, süper geliyor, Allah şifa versin
ASLI Tatlım Allah kolaylık verecek sana inşallah, bende senin yolundan gidiyorum :))) benim annemde diyorki beben olunca bana bırak ben bakarım tatillrde geli görürsün sen bakamazsın, bide benim annem mersin'de :)))
oğluş uyandı canım yanıma aldım..iyidir teyzesi biz büyüdük...abi olduk...napayım canım annemlerin yanındaydım yeni geldim maraşa..okula başlamadım canım ocak 14de bitiyo iznim..amaraporalacağım 10 gün bu dönemi kapatacağım..karne haftası zaten sıkıntılı..10 gün aşlırsam 15 günde 15 tatlden geliyo..bir ay daha uzatmış olacağım izni...şubat 10 da bismillah deyip başlayacağız işte..
bende iyiyim canım toparladım kendimi..sadece kilocuklar kaldı..okulun açılmasını bekliyoruz..açılınca o kilolarda gider herhalde..oğluş bugün 79 günlük oldu canım..2aymız bitti...3ün içindeyiz..
benim kuzu uyandı accık emiişmemiz lazım canım..arada uğrarım yine..herkes kendine çok çok iyi baksın..
Cok sevindim tatlim ya en iyisini yapmissiniz gercekten umar bu defa muradini verir Rabbim canim doktorun iyi oasimada ayrica sevimdim burcucum hadi baakalim yaBismillah
MARALIM canım benim duanı okudum, güzelce dileklerimi dile getirdim Rabbim kabul eder inşallah, evine bol rızık ve huzur versin Allahım ve inşallah cok yakın bir zamanda da sağlıklı hayırlı ikizlerin olsun emi..böle göbegin toton kocaman olsun, her gece canın kivi, ananas ve karpuz aşersin emiiiiiii :)))
500 yasin listesi
Annem. 155
Bedriye. 87
Kayınvalide. 30
Nazan. 1
Fb Tuba. 15
Tümay. 3
Toplam. 291
Canlarım adınız unuttuğum yanlış yazdığım varsa hemen uyarın, daha sayı toplanacak inşallah Allahın izniyle, yasinlerimi okuyan okuyaman herkesten Allah razı olsun ballarım :)
Meralcim 27.12.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat canım duanı okudum Allah kabul etsin inşallah
Meralimmmm seni topikte görmek ne güzel :))) valla yokluğun fazlasıyla hissediliyorrrrr, hey gidi günler :)))
burcu tatlım yasin ne için okunuyor bana cepten blgi ver kuşum geçmişe dönemedim bakamadım.
gördüğünüz gibi zombi gibi bu saatte girebildim topiğe, betül dün hiç uyumadı bütün gün yapışık ikiz gibiydik, artık akşam 10 da kendimi hüngür hüngür ağlarken buldum, sinirlerim yıprandı, tahammülüm kalmadı, hayattan bezdim, alıp başımı gitmek istedim, kendimi her konuda yetersiz görüyorum, ne sütüm yetiyor, ne evimin işlerini yapabiliyorum, ne spor yapabiliyorum, ne düzenli beslenebiliyorum, ne eşime bir faydam var... ayıptır söylemesi ben hala eşimle karı koca manasında bir durum yapamadım, okadar yorgun bezgin isteksiz bir durumdayım ki bütün hayati faaliyetlerim çökmüş durumda. zaten vucut olarak kendim beğenmiyorum, hiçbir kıyafetim olmuyor, bide üstüne üstlük sürekli bunaldıkça kendmi bişey yerken buluyorum bana moral olsun dye.
Allahıma şükürler olsun rabbim bana kızmasın böyle şikayet eder gibi yazıyorum ama paylaşmayıncada içimde patlayacak korkuyorum. içimden arabaya binip kaçıp gitmek geliyor çoğu zaman. sadece kendimi alıp gitmek hiçbirşeyi düşünmeden bütün sorumluluklarımdan kaçmak geliyor, büyük bir depresyonun eşiğindeyim Allahım bana güç kuvvet versin, gazlı ve durmayan bebeklerin hepsine hayırlısıyla sağlık huzur saknlik nasibetsn rabbim.
Nasilsiniz canlar ben cok hastayim yatiyorum kolumu kimildatacak halim yok ins herkes iyidir havalar soguk dikkat edin bogazlarim fena heryerim agriyor grip bogaz hepsi bi arada aman dikkat insan bole anlarda sagligin kiymetini daha iyi anliyor
Canlarım nasılsınız? Size bir haberim var
Kızlar muhteşem bir haftasonu geçirdim...Dün kocişle gidip spora yazıldık sonunda...çok içimize sinen bir yere yazıldık eve de çok yakın...fiyataı da daha önce gittiğimiz yerlere göre çok uygun...kendimi şahane hissettim...neysee bu sabaha hasta uyandım boğazlar fecaatti...sıkıcı birgün geçirmeye başladım..saat 2 ye kadar çok fenaydı o kadar fenaydı ki kocam dayanamayıp işe gitti:)) evde mal gibi otururken birden aklıma epilasyon yaptırmam gerektiği geldi..bi mekan vardı bildiğim ama pahalıdır diye cesaret edemiyordum bir türlü...hoopp kalktım koşarak gittim...konuştuk korktuğum kadar pahalı da değilmiş...anlaştık ve hemen başladım ilk seans 0 acıyla bitti...mutluluktan yolda gelirken ağlayacaktım...yıllardır erteleyip durduğum herşeyi bu haftasonu yapmış olmam süper değil mi? şimdi hedef Mart 2014...ALLAH ın izniyle 10 kilo vermiş kılsız biri olarak yaza merhaba diyeceğim...ALLAH ım rüya gibi...artık ağda yok...Şimdi sırada saçlarım var...kestirip boyatacağım...
Amin özlemin inşallahsonuna kadar hherşey yolunda gider. Rüyalarin ne durum da? Rahatmisin? Ne zaman Dr gideceksin?
Kizlar bu arada ablam için tespih cekmistik ya bittiği günün ertesinde ablam işe girdi. Duanin gücü. Allah hepinizden razi olsun
Kızlar muhteşem bir haftasonu geçirdim...Dün kocişle gidip spora yazıldık sonunda...çok içimize sinen bir yere yazıldık eve de çok yakın...fiyataı da daha önce gittiğimiz yerlere göre çok uygun...kendimi şahane hissettim...neysee bu sabaha hasta uyandım boğazlar fecaatti...sıkıcı birgün geçirmeye başladım..saat 2 ye kadar çok fenaydı o kadar fenaydı ki kocam dayanamayıp işe gitti:)) evde mal gibi otururken birden aklıma epilasyon yaptırmam gerektiği geldi..bi mekan vardı bildiğim ama pahalıdır diye cesaret edemiyordum bir türlü...hoopp kalktım koşarak gittim...konuştuk korktuğum kadar pahalı da değilmiş...anlaştık ve hemen başladım ilk seans 0 acıyla bitti...mutluluktan yolda gelirken ağlayacaktım...yıllardır erteleyip durduğum herşeyi bu haftasonu yapmış olmam süper değil mi? şimdi hedef Mart 2014...ALLAH ın izniyle 10 kilo vermiş kılsız biri olarak yaza merhaba diyeceğim...ALLAH ım rüya gibi...artık ağda yok...Şimdi sırada saçlarım var...kestirip boyatacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?